ΜΑΓΕΙΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! Part2

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΑΓΕΙΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! Part2

 

Ας συνεχίσω με κάτι από το πρώτο άρθρο εφόσον εξήγησα κάποια πράγματα!!!! Για τους μάγους!!!! Οι μάγοι λοιπόν όπως και είπα πρέπει να γεννηθούν μάγοι!!!! Δηλαδή ανήκουν σε μια φυλή άγνωστη στην γη!!!! Ο κάθε μάγος γεννιέται με υπερφυσικές δυνάμεις και είναι ικανοί να γράψουν καινούρια βιβλία με οδηγίες μαγείας όχι για τους απλούς ανθρώπους μα για μάγους όπου θα έρθουν κάποια στιγμή στον κόσμο αυτό!!!! Αυτό το κάνουν διότι υπάρχουν οι μάγοι οι καλοί και οι μάγοι οι κακοί!!!! Οπότε ο κάθε παλιός μάγος βοηθάει με αυτόν τον τρόπο τον καινούριο που έρχεται στο να μην κάθεται να ψάχνεται με πράγματα που ίσως να του αποβούν μοιραία….μπορεί όμως να τα εξελίξει!!!!

Οι άνθρωποι δεν μπορούν αν γίνουν μάγοι με την έννοια του αυθεντικού μάγου!!!! Αυτό δεν γίνεται όσο και να κοπανιέται χάμω όσες δυνάμεις και να έχει!!!! Γιατί αυτό!;! Οι μάγοι μιλάνε αρχαίες γλώσσες απταίστως όπου έχουν ξεχαστεί εδώ και χιλιετηρίδες όπου είναι ένα προνόμιο που έχουν εκ γενετής!!!!  Και να θέλουν να μάθουν κάποιον άνθρωπο θα τους πάρει πολλά μα πάρα πολλά χρόνια!!!! Ξέρουν με το που γεννιούνται ανάλογα την μαγεία που ασχολούνται οι δικοί του τα κάθε σύμβολα κύκλους και ότι άλλο μαγικό υπάρχει!!!! Απλός μεγαλώνόντας το εξασκούν!!!! Τίποτα άλλο!!!! Οι αυθεντικοί μάγοι ονομάζόνται ΛΕΡΤΕΣ!!!!

Μετά τους αυθεντικούς μάγους έρχόνται οι άνθρωποι όπου είναι μέντιουμ ή παραψυχολόγοι ή ενδιάμεσοι όπου έχουν το 2% των δυνάμεων των μάγων Λέρτες!!!! Δηλαδή: Ικανότητα τηλεκίνησης και τηλεπάθειας, μεταβίβαση σκέψεως από μακρινές αποστάσεις, αιώρηση!!!! Αυτά και μόνο!!!! Το να κάνουν μαγεία δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο!!!! Μπορούν όμως να δημιουργήσουν αρνητική ενέργεια κάπου και μόνο αυτό!!!!

Μόνο λοιπόν οι Λέρτες μπορούν να καλέσουν δαιμόνια τα οποία είναι ξενομορφιστές!!!! Δηλαδή έχουν ξένη μορφή άσχημη ή όμορφη!!!! Αυτό το κάνουν με την ιδιότητα που έχουν ώστε να ανοίγουν τις πύλες των διαστάσεων ή των αλλόκοσμων και να περνάνε αυτά τα όντα στον δικό μας κόσμο!!!! Αυτό γίνεται με τους λεγόμενους κύκλους!!!! Χαράζόντας ή βάφόντας το κάνουν με το να ενεργοποιούν το άνοιγμα της πύλης από τον ήδη ήλεκτρο-μαγνητικό-στατικό μαγνητισμό που διαθέτουν εκ γενετής εις το έπακρον!!!! Δηλαδή θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε και ως τον κακό ήρωα από τους 4 Φανταστικούς τον Μαγκνέτο!!!! Τόση δύναμη!!!!

Οπότε μην παραμυθιάζεστε ότι και καλά κάποιος απλός άνθρωπος μπορεί να γίνει μάγος με το να πάρει κάποια βιβλία κοροϊδίας διότι δεν έχουν δυνάμεις κάποιοι έξυπνοι τα έγραψαν και τα σκιτσογράφησαν για να τα παίρνουν τα κοροΐδα και να γεμίζουν τις τσέπες τους!!!! Τώρα ο καθένας σας μπορεί να μου πει ότι είναι αντιγραφή από το βιβλίο του Σολομώντα ή αντιγραφή από βιβλίο μαύρης μαγείας και ούτε κάθε εξής…..!!!! Κάλλιστα μπορείτε να μου πείτε και που τα ξέρεις εσύ ότι είναι λάθος!!;!!

Να σας πω αμέσως!!!! Ας πούμε ότι είστε μάγος!!!! Ωραία!;! Και φτιάχνεται ένα μαγικό βιβλίο είναι δυνατόν να το αφήσετε εκτιθέμενο ώστε να το βρουν κάποιοι και να το κάνουν κόπιες!!;!! Για σκεφτείτε το λιγάκι…. Ο καθένας για να εντυπωσιάσει και να κάνει τον άλλον να πιστέψει θα κάνει τα πάντα!!!!

Για να καταλάβετε τι εννοώ ας πούμε δυο λόγια για το βιβλίο της Σολομωνικής που κυκλοφορεί ευρέος στην αγορά:

Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι ένα γριμόριο (grimoire) βιβλίο μαγικών αφιερωμένο στον Βασιλιά Σολομώντα (όπως και πολλά άλλα) ΠΡΟΣΕΞΤΕ γριμόριο!!!!! Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή και αργότερα ΠΡΟΣΕΞΤΕ αντίγραφα!!!! Το βιβλίο περιέχει πολλές παραγράφους και χωρία εμπνευσμένα από Ταλμουδικά κείμενα και από την Ιουδαϊκή Καμπάλα διδασκαλία ΠΡΟΣΕΞΤΕ και πάλι λέει χωρία οπότε δεν είναι ολοκληρωμένο και δεν έχει δύναμη!!!!

Είναι πολύ πιθανό η Κλείδα του Σολομώντος να ενέπνευσε μεταγενέστερες εργασίες όπως το Lemegeton ( Λεμεγκέτον ), επίσης γνωστό ως The Lesser Key of Solomon ( Δε Λέσσερ Κι οφ Σόλομον ), αν και υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους ΠΡΟΣΕΞΤΕ ( πολλές διαφορές μεταξύ τους )!!!! Αυτό που μπορεί να οδήγησε στην δημιουργία του Lemegeton είναι οι κλητεύσεις και τα τελετουργικά του εξαγνισμού, ενώ λιγότερο σημαντικά ήταν τα ρούχα και τα μαγικά σύμβολα.

Πολλές εκδοχές της Κλείδας του Σολομώντος υπάρχουν, σε διάφορες μεταφράσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφορές. Οι περισσότερες είναι χειρόγραφες και χρονολογούνται γύρω στον 16ο ή 17ο αιώνα, αλλά ένα πρωτότυπο γραμμένο στα Ελληνικά υπάρχει ακόμη από τον 15ο αιώνα. Βέβαια όλο αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι εφικτό!!!! Μα μην ξεχνάμε τους παραχαράκτες των βιβλίων αυτών για την κονόμα και τίποτα άλλο!!!! Διότι αν πράγματι υπήρχε θα ήταν ένα και μόνο περιβόητο βιβλίο όσο και το θρυλικό και ίσως ανύπαρκτο βιβλίο το λεγόμενο Νεκρονόμικον όπου θα δούμε ποιο κάτω ή σε άλλα άρθρα!!!!

Προσέξτε τώρα!!!! Κρίνόντας από το στυλ γραφής, οι πηγές του βιβλίου μπορούν να αναχθούν στον Μεσαίωνα, μόνο μέχρι εκεί!!!! Πολλά βιβλία που ήταν αφιερωμένα στον Βασιλιά Σολομώντα γράφτηκαν στην χρονική περίοδο από το 1000 έως το 1453, καλό ε!;!

Αντίθετα από τα άλλα βιβλία, η Κλείδα του Σολομώντος δεν αναφέρει τα 72 πνεύματα που έκλεισε ο Σολομών σε ένα μπρούτζινο αγγείο, όπως αναφέρουν η Pseudomonarchia Daemonum ( Ψευδομοναρχία Ντεαμόνουμ16ος αιώνας) και το Lemegeton σφραγίδα του δαίμονα (17ος αιώνας) χμμμμ γιατί άραγε!;! Διότι δεν είχαν πληροφορίες για αυτά και ούτε υπάρχουν ολοκληρωμένες σήμερα!!!! Αυτό που η Κλείδα του Σολομώντος περιγράφει, δεν είναι η εμφάνιση ή η δουλειά κάποιου δαίμονα, αλλά μόνο τα απαραίτητα σκίτσα για να προετοιμάσει τον αναγνώστη για το κάθε μαγικό πείραμα!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! Πείραμα!!!!! Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι ας μου επιτραπεί η έκφραση μούφα ή μάπα το καρπούζι!!!!

Επίσης θα ήθελα εδώ να πως τους φίλους ερευνητές ότι το βιβλίο της Σολομωνικής δεν έχει να κάνει με τους μασόνους όπου γράφετε και κάνετε αντιγραφή ο ένας τον άλλον παίρνόντας τα άρθρα που γράφουν για αυτό!!!! Οι μασόνοι δεν έχουν ανάγκη τέτοιου είδους βιβλίων έχουν ποιο δυνατά όπου θα αναφερθώ στο μέλλον!!!!

Ας πάμε τώρα στην μαύρη μαγεία και λέω ας πάμε διότι πολλοί πιστεύουν ότι η σολομωνική είναι μαύρη μαγεία, αυτό είναι λάθος κατά κύριο τρόπο!!!! Αν και κάθε σκοτεινή τέχνη θα πρέπει να ονομάζεται μαύρη μαγεία δεν γίνεται για διάφορους λόγους!!!!

Λοιπόν η μαύρη μαγεία ονομάζεται έτσι διότι έχει να κάνει με ξενομορφιστές όπου ζουν στο σκότος –χάος -ανυπαρξία όπου και είναι τα ποιο φρικιαστικά όντα σε εμφάνιση!!!! Υπάρχει ένα βιβλίο όπου και ονομάζεται Οι όρκοι του Ονώριου (The Sworn Book of Honorius ).  Ο Ονώριος ήταν μάγιστρος των Θηβών και γιος του Ευκλείδη πράγμα που οι ποιο πολλοί που ασχολούνται δεν το ξέρουν αυτό!!!! Αυτό το βιβλίο έχει εκδοθεί πολλές φορές με πολλές παραλήψεις και μεγάλες διαφορές σε πολλά αντίτυπα δείχνοντας ότι δεν είχαν τις πραγματικές γνώσεις!!!! Το περιεχόμενό του είναι το ίδιο με το Ars Notoria ( Αρς Νοτόρια ) ΌΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!!!! Μια από τις εκδόσεις όπου και φυλάσσεται στο Βατικανό φέρει χειρόγραφα σημειώματα του Τζων Ντη. Λίγα λόγια για αυτόν:

Ο Τζων Ντη (αγγλ. John Dee) (13 Ιουλίου 1527 – 1608 ή 1609) υπήρξε σημαντικός Άγγλος μαθηματικός, αστρονόμοςαστρολόγοςγεωγράφος, αποκρυφιστής και σύμβουλος της βασίλισσας Ελισάβετ Α’. Αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη μελέτη της αλχημείας, της μαντείας και της ερμητικής φιλοσοφίας!!!!

Ο Ντη ήταν ένα από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους της εποχής του. Προσκλήθηκε να διδάξει άλγεβρα στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού σε ηλικία λίγο μεγαλύτερη των 20 ετών!!!! Ήταν ένθερμος υποστηρικτής της μαθηματικής επιστήμης και ικανός αστρονόμος. Ήταν, δε, και διαπρεπής εμπειρογνώμονας στη ναυσιπλοΐα, ενώ εκπαίδευε πολλούς πλοιάρχους, που προοριζόταν να κάνουν εξερευνητικά ταξίδια!!!! Ταυτόχρονα ασχολήθηκε εντατικά με θέματα μαγείας και της ερμητικής φιλοσοφίας. Αφιέρωσε περίπου τριάντα χρόνια της ζωής του στην αναζήτηση επαφής με αγγέλους προκειμένου να μάθει την οικουμενική γλώσσα του δημιουργού!!!! Ο Ντη δεν έκανε διάκριση ανάμεσα στις φυσικές και τις παραφυσικές επιστήμες, αλλά θεωρούσε και τις δύο απλά διαφορετικές όψεις της ίδιας αναζήτησης.

 

Λόγω της πολυμάθειάς του διατέλεσε σύμβουλος και διδάσκαλος της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄, και είχε την προστασία των ισχυρότερων υπουργών, μεταξύ των άλλων του Φράνσις Ουόλσινγκαμ (Francis Walsingham), του Ουΐλιαμ Σέσιλ (William Cecil), του Σερ Φίλιπ Σίδνεϋ, του Έντουαρντ Ντάιερ (Edward Dyer) και του Ρόμπερτ Ντάντλεϊ (Robert Dudley), κόμητα του Λέστερ. Ο Ντη συγκέντρωσε, εν ζωή, την μεγαλύτερη ιδιωτική βιβλιοθήκη, και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο!!!!

Θα αναφέρω κάποια βιβλία μαγείας που κάποιοι σήμερα πιστεύουν ότι είναι γνήσια και αν τα αποχτήσουν θα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με αυτά!!!!

 

Το Βιβλίο της Ιερής Μαγείας του Άμπρα Μελίν του Μάγου

 

Αν δεν πατήσατε την διεύθυνση ώστε να δείτε ότι και αυτό είναι κάπως μούφα διαβάστε τα λίγα που θα πω: Είναι ένα τετράτομο βιβλίο. Ο πρώτος τόμος περιγράφει την ζωή του φανταστικού συγγραφέα όπως κάνουμε ένα ταξίδι. Ο δεύτερος τόμος είναι μια συλλογή από μαγικές συνταγές ( από το πουθενά ). Ο τρίτος τόμος περιγράφει πως μπορούμε με την βοήθεια ενός φύλακα Άγγελου να δαμάσουμε έναν δαίμονα και να τον αναγκάσουμε να μας βοηθήσει για να εξυμνήσουμε τον Θεό. Ο τέταρτος τόμος τελικά περιέχει μαγικά τετράγωνα με γράμματα. Κολοκύθια τούμπανα!!!!

Buch Raziel ( Μπακχ Ραζιέλ )

Το βιβλίο αυτό λένε ότι προέρχεται από τον Αρχάγγελο Ραζηέλ που το έδωσε στον Αδάμ 130 χρόνια μετά τον διωγμό του από τον παράδεισο, επειδή μετανόησε. Είναι μια συλλογή απόκρυφων, μαγικών και αστρολογικών-καββαλικών κειμένων. Περιγράφει τον διωγμό του Αδάμ από τον παράδεισο και την προσευχή που έκανε στον Κύριο. Περιέχει το Sefer ha-Malbush ( Σέφερ Χα-Μάλμπους ), το Ma’aseh Bereshit ( Μα ασέχ Μπέρισσιτ ), μεγάλο μέρος του Sefer Ha Razim ( Σέφερ Χα Ραζίμ ) και άλλα κείμενα του 13ου αιώνα ΠΡΟΣΕΞΤΕ ( του 13ου αιώνα ). Το βιβλίο αυτό προστατεύει τον κάτοχό του και το σπίτι του από πυρκαγιά και άλλες συμφορές!!!! Το πραγματικό αυτό βιβλίο είναι θρυλικό και δεν υπάρχει ως αυθεντικό όπως και το Νεκρονόμικον!!!! Υπάρχουν όμως κακές παραχαράξεις και πουλιέται από 10.000 ως και 20.000 ευρώ σήμερα ένα αντίτυπο σε αδαής που πιστεύουν ότι κάτι θα καταφέρουν!!!!

Τώρα υπάρχουν βιβλία τα οποία έχουν φτιαχτεί ώστε να δημιουργούν αρνητική ενέργεια και αυτά έχουν φτιαχτεί από ανθρώπους όπου έχουν κακία μέσα τους!!!! Τι εννοώ!;! Υπάρχουν άνθρωποι όπου έχουν έρθει σε συμφωνία με το κακό όπου όμως κάποιος μάγος τους έφερε σε επαφή διότι είπαμε αν δεν είναι γεννημένος μάγος τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!! Έτσι λοιπόν εφόσον κάνει το περίφημο συμβόλαιο ψυχής αποκτά κάποιες ιδιότητες μικρές μεν αλλά φαρμακερές δεν!!!! Το άτομο αυτό νομίζει ότι έχει αποκτήσει δυνάμεις αλλά στην ουσία είναι ο ξενομορφιστής που κάνει όλη την δουλειά!!!! Αν έχετε ψάξει να δείτε όσοι είχαν κάνει τέτοιες συμφωνίες δεν είχαν καλό τέλος!!!! Ο ξενομορφιστής στο τέλος θέλει την ψυχή αλλά την θέλει να είναι βασανισμένη διότι τότε η ψυχή έχει ποιο πολύ φόρτωση ενέργειας έστω και αρνητική!!!! Είναι κάτι που κάνει τους ξενομορφιστές ποιο δυνατούς στον αλλόκοσμο ή σε άλλες διαστάσεις!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που οδηγήθηκαν σε τέτοιες ενέργειες με το να πιστεύουν ότι θα γίνουν μάγοι και άφησαν και όνομα ανά εποχή!!!! Δυστυχώς όμως δεν ήταν τίποτα άλλο από μαριονέτες των ξενομορφιστών….!!!!  Στα αποκρυφιστικά φαινόμενα δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε το σατανικό στοιχείο. Όταν κανείς << ανοίγεται >> σε τέτοιες επιδράσεις και απολυτοποιεί τέτοιες εμπειρίες, αυτονομείται από τον Θεό. Αυτό επιδιώκει και ο Σατανάς ( θρησκευτικά – ξενομορφιστής στον αποκρυφισμό τον σωστό ), ο οποίος καταλαμβάνει το << κενό >> έδαφος και οδηγεί τον άνθρωπο σε ολοκληρωτική πλάνη και σε απόλυτη εξάρτηση!!!! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που οι πνευματιστές << πιστεύουν >> πως επικοινωνούν με τον Χριστό, με την Παρθένο Μαρία, με τους αγίους ή και με τον ίδιο τον Θεό Πατέρα ( δηλαδή την ακούνε κάπως )!!!! Δημιουργείται μέσα τους αυτόματα η έπαρση, η χάρη του Θεού ( της φύσης, της ηρεμίας, και αναλαμβάνουν οι ξενομορφιστές ) τους εγκαταλείπει, και η συνέχεια είναι επικίνδυνη. Έχει παρατηρηθεί πως όποιος καταπιάνεται με τα πνευματιστικά << πειράματα >>, αποκτάει ολοκληρωτική εξάρτηση από τα << ξενομορφιστές >> και είναι μάλλον βέβαιο πως θα προχωρήσει και σε << σκληρότερα >> ψυχοναρκωτικά, όπως στην μαγεία και όπως θα έλεγε και η εκκλησία μας στον σατανισμό!!!! Σύμφωνα με το λεξικό της << Απόκρυφης Γνώσης >> του Miers  ( Μιέρς ) μαγεία θεωρείται << η επιστήμη της επικοινωνίας και κυριαρχίας ανωτέρων υπερκοσμικών δυνάμεων καθώς και η κυριαρχία των δυνάμεων από τις κατώτερες σφαίρες, μια πρακτική γνώση των απόκρυφων μυστηρίων της φύσης >> ( βέβαια δεν εξηγεί ότι με ότι αυτό συνεπάγεται και με την αρνητική ενέργεια της φύση αλλά και της μη φύσης!!!! Δύσκολο κάποιος να το καταλάβει αλλά έτσι είναι!!!! ). Από την εποχή της θεοσοφίας διακρίνει κανείς τη λευκή από τη μαύρη μαγεία. Λευκή μαγεία λογίζεται κατά την αποκρυφιστική άποψη η επικοινωνία και κυριαρχία πάνω σε αγαθές δυνάμεις, που αποβλέπουν στο καλό!!!! Η ονειρομαντεία, η νεκρομαντεία, η αερομαντεία, η χειρομαντεία, οι τεχνικές των διαφόρων μέντιουμ, είναι μορφές λευκής μαγείας.
Μαύρη μαγεία λογίζεται εκείνη που αναφέρεται σε κακές δυνάμεις ή αποβλέπει στη βλάβη των άλλων. Η μαύρη μαγεία είναι γνωστή στο μεσαίωνα σαν σατανισμός. Η ουσία είναι ότι και στην περίπτωση της υποτιθέμενης << λευκής μαγείας >> έχουμε επίκληση δαιμονικών δυνάμεων. Σχετικά με τις << μάγισσες και τους μάγους >>  υπάρχουν πολλές παραδόσεις. Η κυριότερη είναι αυτή που οι Άγγλοι ονομάζουν << τέχνη της μάγισσας >>.

Η κίνηση WICCA ( Γουίκα ή για κάποιους ποιο μυημένους Γουίτσα ) έχει τις ρίζες της στον ΙΘ’ αιώνα και βασική πηγή το βιβλίο του Charles G. Leland ( Τσαρλς Γ. Λιλάντ )με τίτλο The Doctrine of the Witches ( Δε Ντόκτριν οφ δε Γουίτσις 1899), το οποίο περιγράφει το τελετουργικό της μαγείας, αν και πάλι δεν είναι και τόσο αυθεντικό και αυτό το βιβλίο!!!!
Το 1951 επετράπη στην Αγγλία επίσημα η δραστηριότητα των μαγισσών και η κίνηση ενισχύθηκε. Υπάρχουν δυο << Ομολογίες >>: Οι Gardnerians ( Γκαρντέριανς από το όνομα του Gerald B. Garden – Γκιραλντ Μ. Γκαρντεν ) και οι Alexandrians ( Αλεξάντριανς από το όνομα του Alexander Sanders – Αλεξάντερ Σάντερς ). Το κίνημα των WICCA επηρέασε την αμερικανική κίνηση των μαγισσών. Στη Γερμανία το κίνημα των << νέων μαγισσών >>  προβάλλεται σαν όψη του γυναικείου κόσμου που ελευθερώνεται από την καταπίεση. Με αυτή την έννοια χρησιμοποιείται ο όρος στα φεμινιστικά κινήματα, ( οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι 90% είναι μούφα και αυτό )!!!!
Τα βασικά σύμβολα των << ιερειών της μαγείας >> στην Αγγλία ιδιαίτερα είναι ένα νήμα, που εκφράζει τη διδαχή πως μπορεί κανείς με την τέχνη της μαγείας να δέσει όλες τις δυνάμεις της φύσης, ένα σπαθί, που συμβολίζει τη δύναμη να μπορεί κανείς με τη μαγεία να λύσει όλες τις δυνάμεις της φύσης και ένα μπαλόνι, με το οποίο δηλώνεται ο τρόπος να υποταγούν όλες οι δυνάμεις της φύσης!!!!

Ο σύγχρονος σατανισμός όπως τον εννοεί ο χριστιανισμός έχει τις ρίζες του στην αυλή των Γάλλων βασιλέων του ΙΗ’ αιώνα, όπου υπήρχαν κοινωνικές τάξεις που λάτρευαν τον Σατανά και τελούσαν << μαύρες λειτουργίες >>!!!! Βασικός στόχος ήταν η διακωμώδηση της Εκκλησίας και του προσώπου του Χριστού, αυτό πραγματικά είναι αλήθεια!!!!

Ο νέο-σατανισμός όμως δεν έχει αυτό το σκοπό!!! Αποβλέπει στην απόκτηση δύναμης!!!! Υπάρχουν νέο-σατανικές ομάδες που αρνούνται την ύπαρξη του Σατανά σαν προσώπου, λόγο ότι έχουν ξεφύγει από τον χριστιανισμό και αναγνωρίζοντας τις έξω πραγματικές διαστάσεις του σύμπαντος έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με ξενομορφιστές!!!! Έτσι όμως και αλλιώς ο Σατανάς αντιπροσωπεύει την άλλη πλευρά του ίδιου πράγματος, στην πληρότητα ανήκουν και τα δύο, το << θετικό >> και το << αρνητικό >>, ο Υιός του Θεού και ο Εωσφόρος. Όμως μ’ αυτόν τον τρόπο εισέρχεται κανείς σε χώρους επικίνδυνους και απειλείται με καταστροφή!!!!

Ο << Μεσσίας > της κίνησης αυτής είναι ο Άγγλος μάγος Aleister CrowLey ( Άλιστερ Κρόουλι 1875-1947). Το πραγματικό του όνομα ήταν Edward Alexander ( Εντουαρντ Αλεξάντερ ). Το 1925 ανακηρύχθηκε στο Weida/Thuringen ( Γουίντα – Θάρινγκεν ) από ομάδα Γερμανών σε << Σωτήρα του κόσμου >> ( κατά τα άλλα καλά παιδιά οι Γερμανοί έτσι!;! Είχαν όμως τον σκοπό τους όπως πάντα…..)!!!! Ο Crowely έγινε το 1899 μέλος του ροδοσταυρικού τάγματος Golden Dawn ( Γκόλντεν Ντάου όχι ότι οι Ροδόσταυροι και μασόνοι που δεν είχαν τέτοια άτομα μυημένα από τους Δρακόντειους και όχι τους Δρακονιανούς ). Μέσω αυτού του τάγματος ήλθε σε επαφή με τη νεογνωστική και μαγική σκέψη. Σχετίσθηκε και με άλλα πρόσωπα, που ενδιαφέρονται για τη μαγεία και στις τελετουργίες χρησιμοποιούσε ναρκωτικά (κοκαΐνη, όπιο, χασίς). Όμως!!!! Ο δάσκαλος του Crowely ήταν ο Allan Benett ( Άλαν Μπένετ ), που το 1900 μετανάστευσε στην Κεϋλάνη και έγινε βουδιστής μοναχός με το όνομα Ananda Meteya ( Ανάντα Μετέγια ). Ο Crowely πήγε στην Κεϋλάνη και διδάχθηκε κοντά στο δάσκαλο τη γιόγκα. Μετέβη στη συνέχεια στην Ινδία και το 1904 στο Κάιρο. Ισχυρίζεται πως στα πλαίσια τελετουργικού μαγείας εμφανίσθηκε σ’ αυτόν ο Guardian Angel Aiwass ( Γκάρντιαν Έιντζελ Άϊβας ) και του υπαγόρευσε μια Γραφή, που στους κύκλους του νέο-σατανισμού χαρακτηρίζεται σαν << Το βιβλίο του Νόμου >>!!!!
Μέσω του Aiwwas ο Θεός Χόρους λέει στον Crowely:
<< Δεν έχουμε τίποτε κοινό με εκείνους που αποδιώκονται και με τους ανίκανους. Αφήστε τους να πεθάνουν στη μιζέρια τους. Μη ταυτίζεσθε μ’ αυτούς, συμπόνοια είναι το πάθος των βασιλέων. Πατήστε τους δυστυχείς και τους αδύνατους στο λαιμό. αυτός είναι ο νόμος των ισχυρών, αυτός είναι ο δικός μας νόμος και η χαρά του κόσμου. Ω βασιλέα, μη πιστεύεις στο ψέμα πως πρέπει να πεθάνεις. Αλήθεια σου λέω, δεν προορίζεσαι να πεθάνεις, αλλά να ζήσεις… Nuit! Ahdit! Ra-Joor-Khuit! ( Νουίτ! Αηντίτ! Ρα – Κχουίτ! Φανερά γλώσσα των ξωτικών μα μιας ιδιαίτερης φυλής << Σκοτεινών Ξωτικών >> όπου υπέστησαν αλλαγές από τους Δρακόντειους!!!! ) ο ήλιος, δύναμη και δόξα, φως, αυτό αρμόζει στον υπηρέτη του άστρου και του όφεως >>. ( J. Symonds, The great beast-The life and the Magic of Aleister Crowely, Frogmore/ST. Albans 1973, σ.83 – Τ.Σίμσοντς, Δε γκρέιτ μπίστ-Δε λάϊφ έντ δε Μάτζικ οφ Άλιστερ Κρόουλι, Φρόμγκορ/ Στ. Άλμπανς 1973, σ83 ).
Ο Crowely είδε τον αγγελιοφόρο του Σατανά με τη μορφή ενός τυραννικού βασιλιά, με μάτια που έδιναν την εντύπωση σαν να μπορούσε να τα καταστρέψει ΄όλα. Οι << αποκαλύψεις >>, που καταγράφηκαν στο βιβλίο του έγιναν << κλειδί >> του νέο-σατανισμού.

Στο κέντρο του νέο-σατανισμού είναι ο άνθρωπος και κύρια επιδίωξη είναι η δύναμη.. Ιδού μερικά αποσπάσματα από << Το βιβλίο του Νόμου >>:

<< Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον άνθρωπο:
i. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει σύμφωνα με το δικό του νόμο, να ζει όπως θέλει, να εργάζεται όπως θέλει, να παίζει όπως θέλει, να αναπαύεται όπως θέλει, να πεθαίνει όποτε και όπως θέλει.
ii. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να τρώγει ό,τι θέλει να πίνει ό,τι θέλει, να κατοικεί όπου θέλει, να ταξιδεύει στην υδρόγειο όπως θέλει.
iii. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκέπτεται ό,τι θέλει, να λέει ό,τι θέλει, να γράφει ό,τι θέλει, να σχεδιάζει ό,τι θέλει, να ζωγραφίζει, να σκαλίζει, να χαράζει, να διαμορφώνει και να οικοδομεί όπως θέλει, να ντύνεται όπως θέλει.
iv. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αγαπά όπως θέλει: << επίσης γεμίστε με αγάπη ανάλογα με τη θέλησή σας, όπως θέλετε, όποτε, όπου και με όποιον θέλετε! >>.
v. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φονεύσει όλους εκείνους που ζητούν να του αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα. << Οι σκλάβοι πρέπει να υπηρετούν >>. << Αγάπη είναι ο νόμος, αγάπη κάτω από τη θέληση >>.

Από το 1986 σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κυκλοφορεί ένα << Συμβόλαιο με το Διάβολο >>. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οδηγίες για κάθε << δόκιμο >>, όπως:
Να γράψει το κείμενο με το αίμα του και να κλείσει το συμβόλαιο ενώπιον ενός μάγου σαν << εκπροσώπου του Σατανά >>, για να εισέλθει στην υπηρεσία του Διαβόλου, ο οποίος σαν αντάλλαγμα του υπόσχεται κάθε τιμή, την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας, προπαντός απεριόριστο πλούτο και αισθησιακές ηδονές!!!! Οι << δόκιμοι >> δίνουν στον Διάβολο τον << όρκο υποταγής και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μη επιστρέψουν πλέον ποτέ στην χριστιανική πίστη, να μη τηρήσουν καμμιά από τις εντολές και να είναι υποταγμένοι μόνο στο Σατανά, να επισκέπτονται τα Σάββατα του όσο συχνά είναι δυνατό, να μη λείπουν από κανένα Σάββατο μάγισσας και να παρευρίσκονται πάντοτε στις μαύρες λειτουργίες >> ( σας το ανέλυσα γιατί ποιο πάνω δεν είχα την ευκαιρία!!!! Υπόσχονται ακόμη να διαθέσουν << όλη τους τη δύναμη και τη μεγαλύτερη φροντίδα τους και ιδιαίτερο ζήλο, ώστε να οδηγήσουν άλλα θηλυκά και αρσενικά δημιουργήματα στην υπηρεσία του Διαβόλου >>.

 Ακόμη αναφέρεται:

<< Οι δόκιμοι οφείλουν κατά την επόμενη σύσκεψη να λάβουν το σατανικό βλάσφημο βάπτισμα. Σ’ αυτό παραιτούνται ρητά από τους νονούς τους του χριστιανικού βαπτίσματος και τους καταριόνται, και παίρνουν από το Διάβολο νέους νονούς, οι οποίοι πρέπει να τους διδάξουν ιδιαίτερα τη μαύρη τέχνη. Αποβάλλουν το μέχρι τώρα όνομά τους και λαμβάνουν νέο σατανικό όνομα για να αναγνωρίζονται >>.

Στο κείμενο αυτό υπάρχουν ακόμη και τα εξής λεγόμενα: << Οι διάκονοι του Σατανά υπόσχονται κατά ορισμένο χρόνο να προσφέρουν θυσίες και δώρα και σε εορταστική τελετή τουλάχιστον μια φορά το μήνα να προσφέρουν θυσία ένα παιδί και να πίνουν το αίμα του. Αυτό το αίμα έχει σαν σκοπό να λυκοποιήσει αυτούς που το ροφούν ( δηλαδή να τους κάνει Λυκάωνες!!!! Μην το επιχειρήσετε με τίποτα παραμύθια της Χαλιμάς!!!! Διότι από τον μεσαίωνα τους Λυκάωνες τους ονομάζουν σκυλιά του διαβόλου όχι οι σατανιστές μα η εκκλησία οπότε και η εκκλησία του διαβόλου το εκμεταλλεύτηκε και αυτό ) κατά το χρόνο της πανσελήνου και να χρησιμοποιηθεί από τους δαίμονες για τροφή…>>.

Η Annete Haack ( Άννετ Χάακ ), καθηγήτρια θρησκευτικών σε σχολείο του Μονάχου, μας πληροφορεί πως το << συμβόλαιο >> αυτό μνημονεύεται σε << σχολικές εργασίες >>  από μαθήτριες, που είχαν για θέμα τον αποκρυφισμό-σατανισμό ανάμεσα στους νέους (Annete Haack/F.W. Haack, σ.26-28).

Ας αφήσουμε όμως τα σκληρά και ας πάμε να δούμε τα ξόρκια:

Βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του λαού είναι η πίστη, ότι το κακό αποτρέπεται με τα << ξόρκια >>!!!! Τα << ξόρκια >> όμως είναι άσματα μαγικά που συνοδεύονται από μαγικές πράξεις και έχουν τη δύναμη να εκδιώκουν το κακό ή να το επιβάλλουν όπου επιθυμούν. Τα << ξόρκια >> ή << γητέματα >> είναι μαγικές επωδές ασυνάρτητες, ακατανόητες, αναμεμιγμένες με χριστιανικές ευχές και επικλήσεις αγίων, όπου και έχουν εφεύρει οι άνθρωποι διότι οι γνήσιοι και γεννημένοι ως μάγοι έχουν τα δικά τους!!!!
Η ανθρώπινη ανάγκη εφεύρε ανάλογα << ξόρκια >> για όλες τις ασθένειες και τις δοκιμασίες, για το μάτιασμα, για το ανεμοπύρωμα, για κάθε κτύπημα, για τον ίκτερο κ.λπ. Ακόμα << ξόρκια >> υπάρχουν για τα ζώα και τα χωράφια, για τα νερά και δένδρα για κάθε τι που έρχεται σε επικοινωνία με τον άνθρωπο. Πολλοί πιστεύουν ότι τα << ξόρκια >> είναι το ίδιο πράγμα με τους εξορκισμούς τους οποίους χρησιμοποιεί η Εκκλησία για την εκδίωξη του πονηρού πνεύματος. Την πίστη τους αυτή στηρίζουν στο γεγονός, ότι τα << ξόρκια >> περιέχουν πολλές προσευχές και σταυρώματα και αναφέρονται σε ιερά πρόσωπα ΄όπως στον Χριστό, στην Παναγία και σε πολλούς αγίους. Τα << ξόρκια >>  όμως αν ρωτήσετε έναν ιερέα θα σας πει, όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία, αλλά είναι παγίδες του σατανά μέσω των οποίων παραπλανούντε οι άνθρωποι, και αυτό είναι η αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!!!!
Τα << ξόρκια >> αποτελούν αδύναμο ανθρωποκεντρικό βλάστημα της μαγείας!!!!
Η ανάμειξη ιερών ονομάτων στις δαιμονικές αυτές τελετουργίες οφείλεται στην επίδραση της ειδωλολατρίας, στην προσπάθεια παραπλανήσεως των πιστών, στο διασυρμό της Χριστιανικής προσευχής και στον εξευτελισμό των ιερών συμβόλων της Εκκλησίας!!!! Το πάθημα των εξορκιστών της Εφέσου, το οποίο αναφέρουν οι Πράξεις των Αποστόλων, μας αποκαλύπτει την πλάνη της χρησιμοποιήσεως μαγικών και ιερών προσευχών!!!! Μερικοί από τους περιοδεύοντες Ιουδαίους εξορκιστές επιχείρησαν να προφέρουν το όνομα του Ιησού επάνω σ’ εκείνους που είχαν πονηρά πνεύματα. Τότε το πονηρό πνεύμα τους αποκρίθηκε: ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!

<< Τον Ιησού τον γνωρίζω και το Παύλο τον ξέρω. εσείς όμως ποιοι είστε; >> (Πραξ. ιθ’ 15). Εν συνεχεία όρμησε εναντίον τους ο άνθρωπος που είχε πονηρό πνεύμα, τους κατέβαλε και τους κακοποίησε, ώστε έφυγαν γυμνοί και τραυματισμένοι!!!!

Είναι δυνατόν να επικαλείται κανείς τη χάρη του Χριστού και τη δύναμη του Σατανά!;! Μπορεί να νοηθεί συνεργασία Χριστού και διαβόλου, όπως θέλει το παρακάτω ξόρκι!;!
<< Έλα Χριστέ και Παναγιά και το αερικό και κάνετε καλά τον… >> ή, όπως λέει το ξόρκι του ίκτερου:

<< Πρώτα ο Χριστός και δεύτερο ο χρυσός >>.
Είναι φανερό, ότι τα λόγια αυτά κάθε άλλο παρά λόγια της Εκκλησίας είναι. Ποια σχέση μπορεί να έχει η δικαιοσύνη με την ανομία, το φως με το σκοτάδι, ο Χριστός με τον Βελίαλ!;! << Ποια σχέση μπορεί να έχει η δικαιοσύνη με την ανομία!;! ή τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι!;! Ποια συμφωνία μπορεί να γίνει ανάμεσα στο Χριστό και στο διάβολο!;! ή τι έχει να μοιράσει ο πιστός με τον άπιστο!;! Μπορεί να υπάρχουν στον ίδιο τόπο ο ναός του Θεού και ο ναός των ειδώλων!;! (Β’ Κορ. στ’ 14-16).

Κάθε ξόρκι έχει μαγική προέλευση. Ακόμα κι αυτό το τόσο συνηθισμένο και διαδεδομένο << φτύσιμο >> για την αποτροπή του ματιάσματος έχει μαγική προέλευση!!!! ΝΑΙ ΕΧΕΙ!!!! Πολλοί συνηθίζουν να φτύνουν κάποιο άνθρωπο ή κάποιο αντικείμενο για να μην το πιάσει μάτι. << Να σε φτύσω να μη βασκαθείς >> ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ, είναι μια συνηθισμένη φράση που απευθύνεται σε ανθρώπους τους οποίους θαυμάζουμε για τα προσόντα και την ευτυχία τους!!!! Εκείνος όμως που φτύνει, ασχημίζει την εικόνα του Θεού και ρυπαίνει τον ίδιο τον Χριστό του οποίου μέλος είναι κάθε χριστιανός!!!! Άρα, το φτύσιμο είναι πράξη εξευτελισμού και διαπομπεύσεως!!!! Αυτό να το πείτε σε όσους λένε ότι είναι καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στο θεό αλλά και ξεματιάζουν κιόλας!!!! Είναι πράξη βλασφημίας κατά του Χριστού, του οποίου ναός είναι το σώμα κάθε βαπτισμένου πιστού!!! Ο διάβολος << το ακάθαρτο πνεύμα >> (Μαρκ. α’ 26) όπως ονομάζεται από τον Κύριο, επιθυμεί τον μολισμό του πιστού. Όντας εκείνος ακάθαρτος επιδιώκει να επιφέρει και στον άνθρωπο το μόλυσμα της ακαθαρσίας. Όταν, λοιπόν, ο γητευτής κάνει ό,τι θα έκανε ο διάβολος, όταν ο εξορκιστής λερώνει με τον εξευτελιστικό αυτό τρόπο την εικόνα του Χριστού, τότε δεν χρειάζεται να επέμβει εκείνος. Μόνος του ο άνθρωπος παραδίνει τον συνάνθρωπό του στην εξουσία του σατανά!!!! Για να ξέρουμε και τι λέμε!!!!

Το φτύσιμο που χρησιμοποιείται από την Εκκλησία στην ακολουθία της Κατηχήσεως έχει διαφορετική έννοια!!!! Εδώ εμπτύεται ο διάβολος από τον ευπρεπιζόμενο προς το άγιο βάπτισμα κατηχούμενο. Ο << εμπτυσμός >> εδώ συμβολίζει την υποταγή από τα έργα του διαβόλου και την σύνταξη με τον Χριστό. Το ότι τα << ξόρκια > είναι σατανικά, αποδεικνύεται και από τα όργανα που χρησιμοποιούν!!!! Τέτοια όργανα χρησιμοποιεί και η μαγεία. Το μαυρομάνικο μαχαίρι, η κόκκινη κλωστή, η πεντάλφα, το κόκκινο πανί κ.ά., αποδεικνύουν τη μαγική τους προέλευση…..
Είναι δυνατόν βέβαια με τα << ξόρκια >> να έχουμε αναστολή της δαιμονικής επήρειας. Αυτή όμως είναι προσωρινή και διαρκεί τόσο χρόνο όσος χρειάζεται για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη του ανθρώπου στα μαγικά τεχνάσματα!!!! Αυτό διαπιστώνουμε στους ανθρώπους που έχουν προσκολληθεί και εξαρτηθεί από τις μαγικές αυτές πράξεις. Προτιμούν να τρέξουν σε μια << εξορκίστρια >>, παρά να καταφύγουν στην ιαματική χάρη των ευχών και Μυστηρίων της Εκκλησίας. Έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στα ξόρκια παρά στη Χάρη του Θεού.
Είναι δυνατόν όμως οι δαίμονες να έχουν αγνή και γνήσια αγάπη προς τον άνθρωπο!;! Εκείνοι που επιβουλεύονται την ψυχή μας είναι δυνατόν να λυπούνται το σώμα μας!;! Εκείνοι που επιδιώκουν τον θάνατο της ψυχής, είναι δυνατόν να φροντίζουν την υγεία του σώματος!;!
<< Θεραπεύουν το σώμα οι δαίμονες!;! >> , ρωτά ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και συνεχίζει: << Γέλως ταύτα και μύθοι. Επιβουλεύειν και καταβλάπτειν, ου θεραπεύειν ίσασιν οι δαίμονες >>. Πρόσκαιρα σταματούν το κακό, που εκείνοι μας προξένησαν, για να πιστεύουμε σ’ αυτούς.

Βέβαια όλα αυτά όταν έχουν προέλθει από ανθρώπους μυημένους από γεννημένους μάγους!!!! Από δω και πέρα η εκκλησία δεν θα συμφωνεί μαζί μου!!!! Αν πράγματι όμως κάποιος γεννημένος μάγος κάνει κάποια μαγεία σε κάποιον πράγματι η εκκλησία δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι ειδικά όταν έχει να κάνει με ξενομορφιστές άλλων διαστάσεων!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως!!!! Αν υπάρχει ιερέας όπως ο όσιος Παΐσιος με ιδιαίτερες δυνάμεις εκεί το θέμα αλλάζει!!!! Αλλά η εκκλησία δεν το δέχεται!!!! Για πολλούς και διαφόρους λόγους !!!!

Προτού κλείσω θα απευθυνθώ στους ιερείς που διαβάζουν την ιστοσελίδα μας!!!! Αν και σας σέβομαι εσάς που πραγματικά κάνετε έργα και διαλαλείτε την αγάπη του Χριστού!!!! Μπορείτε να μου πείτε γιατί οι τρεις μάγοι επισκέφτηκαν τον Χριστό!!;!! Γιατί πρόσφεραν τα δώρα αυτά!!;!! Και γιατί δεν ξανά ακούστηκαν ποτέ σε όλη την ιστορία του Χριστού!!;!! Αυτήν την ερώτηση την κάνω διότι λέτε θρησκεία και μαγεία δεν κολλάει…..!!!! Για να μην κάνω την ερώτηση τι απέγινε ο Ιωσήφ όπου δεν ξανά αναφέρεται πουθενά στην Αγία γραφή μετά την γέννηση….!!!! Και μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν απλοί μάγοι…..

Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με το θέμα μαγείας και το αν υπάρχει!!!! Το θέμα είναι να πιστεύετε στο καλό, εγώ στον Χριστό, η μαγεία έχει να κάνει με εξώτερα και όχι τόσο καλά πράγματα όπου πάντα φέρνει την καταστροφή και στους ανθρώπους αλλά και στον μην αυτοτελεί μάγο, δηλαδή σε αυτόν που δεν γεννήθηκε μάγος!!!! Ψάξτε και δείτε όλους αυτούς που προ ανέφερα τι έγιναν!;! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


22 σκέψεις στο “ΜΑΓΕΙΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! Part2

 1. Μερικες ένστάσεις Saman.1ον O Dee έφερε την βάση για την Ενωχιανή Σκέψη και κατ’επέκτασιν μαγεία ίσως την ισχυροτέρα όλων(Αν και εγώ δεν πιστεύω στο θέμα ισχυρών μαγικών οσο στο πόσο ισχυρός είναι ο μάγος) αλλά δεν ήταν μάγος!!!Και 2ον Το τελετουργικό του Αμπραμελιν(ή Αβραάμ) υπάρχει.

  1. Skiroforion!!!!

   Ο DEE Ε!;! ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….. Η ΕΝΩΧΙΑΝΗ ΣΚΕΨΗ ΟΠΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΞΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΔ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ …ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΖΟΠΥΡΟΣΗ ΤΟΝ 11ΚΑΤΟ ΑΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΞΕΠΕΣΕ!!!! Ο DEE ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΥΘΟΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΨΑΝΕ…!!!! ΨΑΧΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!! ΩΣ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ DEE ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟ DEE!!!!

   ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΕΝΝΩΕΙΣ!;! ΤΟΥ ΑΜΠΡΕΜΕΛΙΝ ΑΒΡΑΑΜ!;! ΧΜΜΜΜΜΜΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΩΝ!!!! ΩΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΑΙ!!!!! ΟΠΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΟΔΕΚΑΘΕΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Μιλάω για τον ”Μοντερνο” τρόπο σκέψης του Dee.Είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που επηρρέασε το ”Θηρίο” σσ,Aleister Crowley, τον Ελιφας Λευί,τον Σατανιστή Αντον Λαβέι,και πόσους ακόμα αναρρίθμητους γνωστούς και μη μάγους και μάγισσες!!!Οι εβραίοι δεν είχαν και ούτε έχουν σχεση με την Ενωχιανή !!!Εχουν την Καμπαλα και τα δέντρα της ζωής και του Θανάτου.Ισχυρές Μαγείες αναμφισβήτητα .Ας μην ξεχνάμε οτι η Σολομωνική αποτελεί τμήμα της Καμπάλα και είναι το ”αντίπαλον Δέος” της Ενωχιανής.Επιπλέον θα σου πώ ενα πραγμα,κομμάτι της Ενωχιανής μαγείας ειναι τα μυστήρια του Χριστιανισμού σε οποια εκφρασή της και αν την δείς(Αύριο βλέπω να με αφορίζουν για αυτα που γράφω) όπως μας άφησε παρακαταθηκη ο Ψελλός!!!Ο Dee δεν έκανε τελετουργικά ούτε μαγείες.Έδωσε όμως πολύ τροφή για σκέψη και ανοιξε πόρτες για να ψαχτούμε σίγουρα.Η Ενωχιανή δεν έχει ξεπέσει φίλε μου Saman.Ειναι δύσκολη και πολύ ισχυρή και απαιτεί προσοχή και αφοσίωση από τον μύστη και γι’αυτό ”πρέπει να γεννηθείς με αυτή την γνώση για να την εξασκήσεις”.Όσο για το τελετουργικό του Αμπράμελιν φίλε μου μας έχει δοθεί κεκαλυμένο.Διάβασε ξανα την Καινή Διαθήκη…!!! :) Θα φτιάξω ένα άρθρο κάποια μέρα φίλε μου σύντομα εάν θές να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ :)

    1. Skiroforion!!!!

     ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΧΙΑΝΗ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ << ΕΝΧΑΜΕΛΙΝΗ >. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!;! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΩΣΑΗΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΗΔΙ!!!!!

     ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ …..!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΠΙΡΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Ναι οτι πρεπει για άθεους χαχχαχαχχα δν πρζ αν είναι να φέρεις καταιγίδα κάντο να βγάλει τα αποθημενα σ:)

 2. saman υστανθηκα απο τησ απαντησησ που διαβασα οτι εισε πολη εκνεβριμενοσ ετοιμοσ να εκραγησ δεν ξερω αν κανω λαθοσ μηποσ απο αυτα που σε ρωταμε σε εθηξε κατι προσοπηκα χωρισ να εχει καποιοσ την προθεση να εισε παντα καλα

 3. SAMAN
  ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑ Ο ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ. Ο ΑΠΛΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ; Η’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ;

 4. ΩΠΣ!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΝΑ ΠΩ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΟΤΙ Ο SAMAN ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ SAMAN. MOIAZEI ME ΑΡΑΒΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΛΑΧΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΙΧΕ ΔΕΘΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΣΟΥΝΕ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΤΣΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΝΕΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.
  ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

 5. SAMAN φιλε μου γεια σου και παλη αν καταλαβα καλα οι λερτεσ ειναι μια φυλη απο αλλο πλανητη αφου ειναι αχνωστη στουσ ανθρωπουσ εντελοσ γιατι δεν υπαρχουν στοιχια οπωσ για τουσ δρακονιουσ ταξωτικα τουσ ΛΥΚΑΩΝΕΣ το μονο που ξερουμε ειναι η μαγια αλλα δεν ξεραμε ποιοσ την εφερε στη γη και αποτι καταλαβα αυτοι δεν ερχονται πολοι μαζοι , γατι λεσ ο καθε παλιοσ μαγοσ θοηθαει τον καινουργιο για να μην καθεται να ψαγνη δηλαδη κανουν κατη σαν αλλαγησ φρουρασ οενασ φευγη ο αλλοσ ερχαιτε saman με τον τροπο τησ μετενσαρκωσησ ερχονται στη ΓΗ. και κατι ακομα ο Σολομωντασ ηταν λαρτησ

  να εισε παντα καλα

 6. Φιλε Saman!!!

  Πραγματι ειναι ετσι οπως τα λες!!! Στο τελος του αρθρου, θα διαφωνησω μαζι σου μονο.. Πιστευω πως η Θεια χαρη κ’ η επενεργεια του Θεου ερχεται μεσα απο οποιονδηποτε κληρικο που ειναι χρισμενος απο την εκκλησια του Θεου γι’ αυτον το σκοπο.. βεβαια το να βρεις ανθρωπους οπως ο γερων Παϊσιος ειναι σιγουρα ευχης εργον!!!

  Αναφερεις επισης (κ’ πολυ σωστα κανεις) πως δεν υπαρχει λευκη κ’ μαυρη μαγεια δηλαδη η μαγεια ειναι μια κ’ ειναι σκοτεινη τεχνη (κ’ αυτο το γνωριζω απο ανθρωπο που ηταν μπλεγμενος μεχρι εκει που δεν παει αλλο) αλλα στην αρχη του αρθρου αναφερεσαι σε καλους κ’ κακους μαγους – λερτες.. εφ’ οσων ασχολουνται με αυτη τη σκοτεινη τεχνη πως μπορουν να ειναι καλοι?? Η απαντηση σε αυτο ισως να ειναι κ’ το κλειδι για τους 3 μαγους που προσκυνησαν τον Χριστο που κ’ εμενα με προβληματιζε παντα!!

  Θα ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζουμε καποιον η καποιους λερτες να αναφερουμε κ’ να συμπληρωσω οτι η μπαρμπαρα μπους (γυναικα του μπους του πρεσβυτερου) ειναι εγγονη του αλιστερ κροουλι, πραγμα που οντως εμπλεκει αλοηγκορ κ’ δρακονιανους ( αν υποθεσουμε οτι το μπουσεικο ειναι τετοιοι..) σε αυτους τους κυκλους!!

  Επισης μου λες αν ξερεις κατι περι Ντεϊβιντ Αϊκ που μιλησε πρωτος για ερπετοειδεις (οχι για λυκαωνες, εκει εχεις εσυ την πρωτια) κ’ που εδω κ’ αρκετο καιρο εχει σιγησει περιεργως… Υπαρχουν καποιες σοβαρες υποψιες κ’ ενδειξεις πως δεν ειναι πια αυτος που ηταν.. κ’ εαν ισχυει αυτο κανεις πολυ καλα που εισαι “invsible” κ’ το ιδιο θα πρεπει να φροντιζεις να γινεται κ’ για ολους εμας εδω μεσα στο σαϊτ (απο θεμα προστασιας δεδομενων κτλ.) γιατι οι καιροι ειναι οντως πολυ πονηροι φιλε μου!!

  Μετα εκτιμησης κ’ σεβασμου. huancarlos!!

  1. huancarlos!!!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;!

   ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ!;! ΟΤΑΝ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

   ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ΛΕΡΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΑΝΤΗΣ Η ΚΙΡΚΗ Ο ΜΕΡΛΙΝ Η ΜΟΡΓΚΑΝΑ ΛΕ ΦΕΙ Ο ΝΑΘΑΝ ΜΠΕΤΦΟΡΝΤ ΦΟΡΕΣΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΔΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ Ο ΠΑΝ ΚΑΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ο ΚΟΥΟΝΓΚ ΠΟ Ο ΦΑΜΠΙΟΥΣ ΓΟΥΟΤΚΙΝΣ Ο ΓΚΡΟΓΚΑΝ ΣΤΑΜΠ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ

   Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ!;! ΑΣΤΟ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΛΕΩ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ…ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΡΑΞΟΥΝ…

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση