MΕΣΗ ΓΗ part 45 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!TΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ WISCONSIN RIVER FALLS!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

MΕΣΗ ΓΗ part 45

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!TΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ WISCONSIN RIVER FALLS!!!!

 

 
H φωτογραφία αυτή του 1880  είναι από το χαμηλότερο επίπεδο του River Falls όπου υπάρχει στην Δημόσια Βιβλιοθήκη και δείχνει την λεπτομέρεια του μνημείου καλά. Αν και έχει διαβρωθεί περιβάλλεται από δάσος, με ένα μυστηριώδη σχηματισμό στέκεται ακόμα στην πόλη του Kinnickinnic πολλοί υποστηρικτές της θεωρίας της Μέσης Γης πιστεύουν ότι μπλοκάρει την είσοδο προς τα κάτω. Η Φωτογραφία αυτή μας χορηγήθηκε για το αρθρο μας και ευχαριστούμε θερμά το UWRiver Falls-Κέντρο Ερευνών / Πανεπιστημιακά Αρχεία.
 
 Όταν Τσαντ Λούις ξεκίνησε την κατάρτιση του βιβλίο του, “Κρυμμένοι Τίτλοι του Wisconsin: Περίεργες, παράξενες και ασυνήθιστες Ιστορίες εφημερίδων εποχής 1860-1910,” αν και το βρήκε τυχαία. Έψαξε μέσα από τα αρχεία του Eau Claire-εφημερίδας, ψάχνοντας για μια ημερομηνία και παρατήρησε πολλές “περίεργες” ειδήσεις.

 Είπε στον εαυτό του, <<  πραγματικά πρέπει να ψάξω για αυτά >>.

 Έτσι έκανε.

 Από τις 108  πόλεις του Wisconsin στο Τσαντ Le “παράξενη” βιβλίο πρωτοσέλιδα, “Oι Κρυμμένοι Τίτλοι του Wisconsin: Περίεργες, παράξενες και ασυνήθιστες Ιστορίες εφημερίδα 1860-1910,”    στο River Falls έκανε λόγω σε μια ιστορία από τις 25, Μαρτίου του 1902, Μιλγουώκι =Εφημερίδα:

 Πυραμίδα κοντά στο River Falls Peculiar, γεωλογικός σχηματισμός

 

 River Falls. Στο αγρόκτημα του κ. Johnson, τέσσερα χλμ. βόρεια από River Falls, είναι μια από τις πιο περίεργες πυραμίδες που έχει βρεθεί στην χώρα, αν όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα τεράστιο μνημείο 45 πόδων σε όλη την βάση, και 65 μέτρα ύψος, και φαίνεται σαν να έχει διαμορφωθεί από το χέρι του ανθρώπου. Δεν υπάρχει άλλη πέτρα ή δείγμα πετρωμάτων στην άμεση περιοχή.

 “Τα πρώτα σαράντα πόδια αποτελούνται από πέτρα και άμμο, αλλά το καπάκι είναι από σκληρό γρανίτη, το οποίο δίνει προστασία από τις καταιγίδες μέσα από όλες τις ηλικίες που έχει περάσει, αν και βρίσκεται στο Νέο Μεξικό θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ότι πρόκειται για την εργασία ενός προϊστορικού κόσμου. “

 Ο Λούις, συγγραφέας του βιβλίου “Ο Δρόμος του Ουισκόνσιν που Οδηγεί σε Στοιχειωμένα Μέρη», είπε ότι του αρέσει το παράξενο, το ασυνήθιστο και το περίεργο. 

 

 “Μου πήρε περίπου πέντε χρόνια ψάχνοντας μέσα από έγγραφα για να καταλήξω σε αυτές τις (275) ιστορίες,” είπε ο συγγραφέας.

 

Μυστήριο της Ιστορίας

 

 Ο Λούις δήλωσε σχετικά με την ιδιότυπη πυραμίδα / μνημείο:

” Δεν ήταν ακόμη εκεί, όταν σχεδιάζαμε να προσπαθήσουμε να την ψάξουμε.”

 Γεμάτος περιέργεια, η Εφημερίδα αναζήτησε και βρήκε αυτό που είναι γνωστό σε όλο το River Falls ως «Μνημείο». Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στο UWRiver Falls από αρχεία, οι άνθρωποι γενικά δεν ξέρουμε πολλά για την ιστορία του μνημείου.

 Το River Falls Public Library εμφανίζει μια ωραία, καθαρή εικόνα του, και οι εργαζόμενοι λένε ότι λαμβάνουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ορισμένοι αρχαιολόγοι εκτιμούν ότι είναι προϊστορικής κατασκευής από έναν τελείως άγνωστο πολιτισμό και κάποια άλλοι λένε ότι έχει την ίδια ηλικία με τις πυραμίδες της Ελλάδος.

 Ενώ τα πυκνά δάση που το περιβάλλουν σήμερα και ο χρόνος έχει διαβρωθεί, το μνημείο είναι σίγουρα πραγματικό, εξακολουθεί να υπάρχει, και κατά πάσα πιθανότητα δεν σχηματίστηκε φυσικά.

 Το 1902 η είδηση δίνει τις σωστές διαστάσεις κατά προσέγγιση το μέγεθος του μνημείου  πάρα πολύ μεγάλη και πλέον πολύ κατάφυτη να φωτογραφιστεί στο σύνολό της.

 Βρίσκεται περίπου πέντε μίλια βόρεια από River Falls σε ιδιωτική ιδιοκτησία μεταξύ Hwy. 65, κοντά στη διασταύρωση της Hwy. 65 και County Road J. Land, ο ιδιοκτήτης Shirley Kurtz είπε ότι αυτη και ο σύζυγός Fred μετακόμισε στην αγροικία του κοντά σε αυτό την δεκαετίας του 1950.

 Αυτή μπορεί να θυμηθεί ότι μερικές φορές στο τελευταίο του μισού αιώνα, διάφοροι άνθρωποι έχουν πάει εκεί γύρω για να το βρουν. Είπε ότι δεν την πειράζει αυτό, αλλά η επιθυμία της είναι οι άνθρωποι να κάνουν πεζοπορία επί του εδάφους της και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο δρόμο.

 “Εμείς απλά δεν θέλουμε να παραμορφωθεί,” είπε ο Kurtz για το μνημείο.

 Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρουν τις ινδιάνικες φυλές όπου έχουν πολλές ιστορίες για αυτήν την πυραμίδα. Οι Απάτσι λένε ότι όταν έφτασαν στα εδάφη αυτά από αυτό το σημείο έβγαιναν πολύχρωμοι φωτισμοί τα βράδια. Κάνοντας τους να πιστεύουν ότι ήταν μια << πόρτα >> των πνευμάτων του δάσους και δεν πλησίαζαν εκεί…..

 Ένας μάγος της φυλής το << Σπασμένο φτερό 1800-1905 >> είχε δηλώσει σε ένα φυσιοδίφη ονόματι Τομ Άντερσον τα εξής:

 <<  Θα σου εξηγήσω μα δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που θα σου πω, πριν χιλιάδες φεγγάρια πίσω προτού εμείς οι Απάτσι έρθουμε εδώ αυτό υπήρχε!!!! Είναι ένα οίκημα το οποίο το έφτιαξαν οι υπόγειοι άνθρωποι για να θυμούνται το ποιοι είναι!!!! Το φτιάξανε όταν βγήκαν στην επιφάνεια μα με τα χρόνια που πέρασαν ξέχασαν από πού είχαν έρθει, ξέχασαν τους παλιούς τρόπους ζωής που είχαν και έγιναν αλαζόνες, ψεύτες, και βίαιοι!!!! Τότε ο Μανήτου θύμωσε μαζί τους και έστειλε τον μεγάλο αητό που τους έριξε έναν μικρό ήλιο εδώ που ζούσαν και κάηκαν τα πάντα μαζί τους!!!! Το μόνο που έμεινε είναι αυτό το οίκημα των πνευμάτων τους να θυμίζει σε εμάς το τι έπαθαν αυτοί όταν αψήφησαν το μεγάλο πνεύμα >>.

 Είπε στον Τομ ότι την ιστορία αυτή του την φανέρωσε ένα πνεύμα από εκείνους τους ανθρώπους όταν είχε κοιμηθεί ένα βράδυ στο μνημείο αυτό όταν ήταν σε ηλικία όπου έπρεπε να γίνει σαμάνος.

 Από την άλλη οι αρχαιολόγοι λένε ότι είναι ένα τεχνούργημα της φύσης, αυτό βέβαια μέχρι πέρυσι που το Πανεπιστήμιο του Χιούστον ανακάλυψε ότι πρόκειται για τεχνητή δομή.

 Τοπική εφημερίδα του Νέου Μεξικό:

<< Το αρχαιολογικό τμήμα ερευνών του Πανεπιστήμιου του Χιούστον ανακοίνωσε ότι σε αυτήν την περιοχή ίσως το μνημείο αυτό να είναι τελικά τεχνητό. Με ειδικό γεωλογικό μηχάνημα ανακάλυψαν από ότι λέγεται από κρυφή πηγή μας, να υπάρχουν υπόγειες στοές αλλά και τρία δωμάτια μεγάλων διαστάσεων. Οι κανονικές έρευνες θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2013 λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων……>>

Λόγω των δέντρων και την υπερανάπτυξη γύρω από αυτό, είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε μια εικόνα σήμερα η οποία καθορίζει με σαφήνεια το σύνολο, την μεγάλη δομή μνημείο. Βάνδαλοι έχουν επιδεινωθεί επίσης σε καταστροφές στα τμήματα της πέτρας.

 Εμείς ότι νεότερο έχουμε από αυτήν την ιστορία θα σας την παρουσιάσουμε!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

   
 

 

 
 

4 σκέψεις στο “MΕΣΗ ΓΗ part 45 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!TΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ WISCONSIN RIVER FALLS!!!!

 1. Καλησπέρα,
  Η μορφή του κειμένου είναι λίγο δυσανάγνωστη?1?,υπάρχει κάπου αλλού υπο κάποια άλλη μορφή ώστε να μπορέσω να την διαβάσω?

  INVISIBLE LYCANS TEAM,συνεχίστε έτσι δυναμικά και καλή συνέχεια στις ερευνές σας

 2. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!

  ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΑΤΙΑ!!!!

  ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…….ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!

 3. Φίλτατε Saman Lycan

  με βάση το παρόν άρθρο για τις πυραμίδες, το οποίο και είναι πολύ ενδιαφέρον φυσικά, μήπως έχετε πληροφορίες για τις στήλες φωτός που αναφέρεται στο διαδίκτυο πως έχουν θεαθεί πάνω από πυραμίδες σε διάφορα μέρη στον κόσμο;

Αφήστε μια απάντηση