Σχετικά με την μέση γη part 14

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 14

Πάνω στον πλανήτη μας υπάρχουν πολλά πράγματα που παρ’ όλο την τεχνολογική μας ανάπτυξη και τα τεράστια μυαλά των επιστημόνων μας δεν έχουν καταφέρει να λύσουν και να δώσουν κάποιες απαντήσεις για κάποια αινίγματα της γης. Όπως οι πυραμίδες τις Αιγύπτου το πως χτίσθηκε η Ακρόπολης και γιατί δεν μπορούν να την ξανά κτίσουν παρ’ όλο τα μοντέρνα εργαλεία που διαθέτουν οι αρχιτέκτονες και εργολάβοι, τα Μενίρ οπού είναι διάσπαρτα σε όλη την γη, τα αγάλματα του νήσου Πάσχα ποιος τα έφτιαξε και γιατί άλλα και με τι μέσα για την εποχή εκείνη κ.τ.λ……… Σαν να μην έφτανε στους αρχαιολόγους και επιστήμονες όλα αυτά τα αινίγματα πάνω στην γη τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και τα αινίγματα μέσα στην γη!!!

Από την Ισπανία έως το Μαρόκο ή αντίστροφα υπάρχει μια τεράστια σήραγγα την οποία δεν την ήξερε κανείς, την ανακάλυψαν το 1998 όταν κάποιος ζωολόγος ήθελε να μάθει πως οι πίθηκοι του Μαρόκου ευδοκιμούν για κάποιους μήνες στα Ισπανικά παράλια και μετά χάνονται!!! Μετά από στενή παρακολούθηση των ζώων ανακάλυψε μια σήραγγα από την οποία έμπαιναν και έβγαιναν στο Μαρόκο!! Η έκπληξη ήταν μεγάλη γιατί κανένας δεν περίμενε να υπήρχε κάτι τέτοιο. Οι αρχαιολόγοι που την διέσχισαν είπαν ότι μπορούν 4 άτομα να την διαβούν άνετα όρθιοι ο ένας διπλά στον άλλον και ότι είναι πράγματι πολύ ψιλή!! Στην αρχή είπαν ότι ίσως οι Ναίτες να την άνοιξαν σε περίπτωση κίνδυνου να μπορούσαν να φύγουν από το Μαρόκο!! Αμέσως αυτή η ιδέα καταρίθφηκε από πολλούς άλλους αρχαιολόγους οπού την εξέτασαν και αυτοί, ο λόγος είναι ότι με τι μέσα θα έκαναν μια τέτοια σήραγγα 150 μέτρα βαθιά κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας, άλλα και στα μισά της σήραγγας για 3 χιλιόμετρα με τι εργαλεία διάνοιξαν τόσο τελεία έναν γρανιτένιο βράχο οπού και σήμερα με σύγχρονα εργαλεία δεν μπορείς να κόψεις κάποιο κομμάτι του εύκολα!! Ο άλλος λόγος αν άνοιγαν μια τέτοια τεράστια σήραγγα θα έκαναν για να την ανοίξουν με τα εργαλεία που διέθεταν ότι θα έκαναν με εντατική εργασία καθημερινά και με χιλιάδες εργάτες πάνω από 200 χρόνια για την φέρουν εις πέρας!! Βλέπετε η πέτρα δεν μπορεί να χρονολογηθεί με άνθρακα 14 έτσι πιστεύεται ότι έχει ανοιχτεί πριν εκατομμύρια χρόνια, το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι οι λαθρομετανάστες που θέλουν να περάσουν απέναντι δεν την διαβαίνουν και ο λόγος είναι ότι φοβούνται τους Αχλ τζιν!!! Διαμονές της γης!! Για να μην τους πάρουν  και τους φάνε ζωντανούς!! Στην μέση της σήραγγας στο δάπεδο λέγεται ( σημείωση: δεν είμαι σίγουρος γιατί απαγορεύεται αυστηρά κάποιος να μπει εκεί μέσα ακόμη και οι αρχαιολόγοι ) ότι υπάρχει ένα τεράστιος χαραγμένος πεντάκτινος λωτός!!  Έχει απαγορευτεί η είσοδος και δεν επιτρέπεται να περάσει κανένας για οποιοδήποτε λόγο για να μην χαλάσει η σήραγγα!!;!! Θα ήθελα να ήξερα οι αρχαιολόγοι πως να την χαλάσουν; Η ένα συνεργείο τηλεόρασης για τραβήξει την οδό της σήραγγας!! Το πιο αξιοπερίεργο από όλα είναι ότι πέρασε από την επιστημονική κοινότητα έτσι στο ντούκου χωρίς να δοθεί κάποια ιδιαίτερη νότα στο ζήτημα!!

Στο Ντερινγκουγιού της Τουρκιάς  υπάρχει μια ολόκληρη πολιτεία, όταν οι αρχαιολόγοι έσκαψαν για να δουν περί τίνος πρόκειται έπαθαν μεγάλο σοκ από το μέγεθος της πόλης!!! Έφτασαν σε βάθος 13 ορόφων, έχει τέλεια αρχιτεκτονική δομή δρόμοι, διάδρομοι επικοινωνίας ,συστήματα αεραγωγών, αποχέτευση και υδραυλικά έργα, τάφοι, αποθήκες, σκουπιδότοποι, πλατείες, υδραγωγεία, ώστε να μπορεί να γίνει η διαβίωση 400.000 ατόμων άνετη!!!! Οι ανακινήσεις των Τούρκων αρχαιολόγων είναι οι εξής μαζί με ένα κλιμάκιο Αμερικανών αρχαιολόγων ( σημείωση: δεν είναι περίεργο οπού γίνεται ανασκαφή στον κόσμο σε πολύ σημαντικά ευρήματα να βρίσκονται και οι Αμερικανοί εκεί; για μένα μπράβο τους και για αυτό πάνε μπροστά, όχι σαν και μας που αντί να τα φέρουμε στο φως τα θάβουμε πιο βαθιά!!! ) ότι το κυριότερο και πιο παράξενο από όλα είναι ότι η πολιτεία αυτή σκάφτηκε από μέσα προς τα έξω!!! Από ποιους δεν γνωρίζουν. Σε αυτήν την τοποθέτηση τους  άλλοι αρχαιολόγοι δεν συμφωνούν όμως όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα κάθε όροφος έχει ένα άνοιγμα 2 μέτρα ύψος επί 1,50 φάρδος, δίπλα ακριβώς υπάρχει μια τεράστια στρογγυλή πέτρα 2χ2 μέτρα οπού όταν χρειαζόταν την σφράγιζαν την είσοδο!! Αν την έφτιαχναν έξω και μετά την έβαζαν μέσα δεν θα χωρούσε για να μπει από το άνοιγμα της επιφανείας, και δεύτερον είναι τόσο βαριά στο να την σπρώξει κάποιος οπού χρειάζονται πάνω από δέκα άνδρες με λοστούς για να γυρίσει και να κλίσει!!! Υπάρχουν και κάποιες ανεπιβεβαίωτες ιστορίες για κάποιους παράξενους σκελετούς οπού βρήκαν στον 13ο όροφο κάτω!!! Οι τουρίστες επιτρέπεται να μπουν μέχρι τον 3ο όροφο οπού και γυρνάνε πίσω, αν ρωτήσει κάποιος γιατί απαγορεύεται να πάνε πιο κάτω λέγεται ότι δεν υπάρχει πολύ οξυγόνο!!!! Μα τι έγιναν τα τέλεια συστήματα αεραγωγών οπού έλεγαν ότι υπήρχαν; Ποιοι είναι αυτοί που έσκαψαν από μέσα προς τα έξω; Που βρίσκονται τώρα; Είναι άνθρωποι; Μην ξεχνάτε 400.000. άτομα!!!

Έκτος από το Ντερινγκουγιού υπάρχει και η υπόγεια πολύ του Καϊμακλή καθώς και άλλες πολλές που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί και βρίσκονται από ανασκαφές!!! Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις των Τούρκων αρχαιολόγων!!

Κάποιοι άλλοι αρχαιολόγοι τα θεωρούν μεγίστης σημασίας ευρήματα, τις υπόγειες πόλεις άλλα και τις υπόγειες σήραγγες!! ( σημείωση: το θέμα είναι ότι όσο μεγίστης σημασίας και αν είναι για την αρχαιολογία τα πανεπιστήμια οι χώρες που υπάρχουν δεν τους δίνουν την χρηματοδότηση για ερεύνα. Όταν γίνει μια έρευνα γίνεται για τέτοιες περιπτώσεις από την τσέπη τους ή από διαφόρους μυστηριώδεις παράγοντες .. ) στην παλιά πρωτεύουσα του Περού την Λίμα Γκούζκο αρχίζει μια πολύ μυστηριώδεις σήραγγα και συνεχίζεται μέχρι και τα σύνορα της Βολιβίας!!!

Μέσα στην σήραγγα αυτήν όπως γράφουν τα κείμενα των Μάγια, βρίσκεται ο πιο μεγαλειώδης τάφος ενός βασιλιά οπού ήρθε από τα έγκατα της γης!! Που θα παραμείνει όμως απαραβίαστος χάρη σε μυστηριώδης άλλα και σπάνιας τεχνολογίας παγίδες!!!! Κάποιοι επιστήμονες με αρχαιολόγους το 1988 με κίνδυνο της ζωής τους χρηματοδοτούμενοι από κάποια παράξενη αίρεση από την Αργεντινή με το όνομα << παιδία της χθόνιας ατμόσφαιρας>>  η οποία σήμερα δεν υπάρχει. Υπήρξε μόνο για ένα χρόνο και ίσως ιδρύθηκε μόνο για αυτόν το σκοπό. Κατόρθωσαν να μπουν σε αυτές τις στοές για να βρουν τον βασιλικό τάφο και να τον φέρουν στο φως με κάποια όμως πράγματα να τα δώσουν στην αίρεση. Από την δεκαμελείς ομάδα γύρισαν πίσω ζωντανοί μόνο δύο!! Αυτοί είπαν ότι οι άλλοι σκοτωθήκανε σε παράξενες παγίδες από ακτίνες που έμοιαζαν με λέιζερ!! Οι άλλοι μισοί από διαφόρους καθρέφτες που όταν τους αντίκριζαν γινόντουσαν πέτρες και αμέσως μετά άμμο και ύστερα από λίγο σκόνη!! ( σας θυμίζει κάτι αυτό; Αν όχι η Μέδουσα σας λέει κάτι …….. όταν ο Περσέας χρησιμοποίησε την ασπίδα του που του είχαν δώσει οι θεοί σαν καθρέπτη!! ). Οι σήραγγες αυτές επίσημα υπάρχουν για την κυβέρνηση του Περού, η οποία συνεργάζεται με τους Αμερικάνους εδώ και χρόνια χωρίς να δώσουν κάποιο αποτέλεσμα για τα ευρήματα τους, αν έχουν βρει κάτι, το μόνο που ανακοινώσανε είναι ότι τα κείμενα ανήκουν στους Ίνκας και όχι στους Μάγιας!! Κάποιες πληροφορίες λένε ότι αυτές τις υπόγειες σήραγγες τις εκμεταλλεύτηκαν οι Ίνκας για δικά τους ωφέλει!!

Το Μαραζό είναι μια μικρή νησίδα στον Αμαζόνιο ποταμό, εκεί ο αρχαιολόγος Μπερνάντο ντα Σίλβα Ράμος έκανε μια καταπληκτική ανακάλυψη. Μια αρχαία ερειπωμένη πόλη με ένα υπόγειο σύστημα σηράγγων οι οποίες ήταν φτιαγμένες από τεράστιες πέτρες!! Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πόλη να φτιάχτηκε και να κατοικήθηκε από τους Ετρούσκους δεν είναι έτσι. Κάποια άγνωστη φυλή  έφτιαξε την αρχαία αυτή πόλη. Βρέθηκαν πολλά αγγεία, χρυσά αλλά βρέθηκαν και 4 ζεύγη πέτρινων δίσκων οπού διαιρούνται η κάθε μια σε 6 μέρη!! Ο κάθε πέτρινος δίσκος έχει πάνω του πολύ περίεργα σχέδια, αν όμως κανείς τα κομμάτια αυτά πάζλ και τα ενώσεις όπως πρέπει τα σχέδια δείχνουν έναν χάρτη με μια τοποθεσία οπού δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη μας επάνω. Το λέω αυτό γιατί δείχνει ο χάρτης (;) όλο τον πλανήτη μας αλλά τον χάρτη που δείχνει είναι σαν να τον δείχνει εσωτερικά!! Μάλιστα λέγεται ότι αν φτιάξει κάποιος τα κομμάτια διαφορετικά δείχνει την είσοδο από που μπορεί κάποιος να εισέρθει στην μέση γη!! Τις υπόγειες τεράστιες σήραγγες μέχρι και σήμερα τις εξερευνούν χωρίς να έχουν βρει κάποιο σπουδαίο εύρημα, υπολογίζεται ότι είναι τεραστίων χιλιόμετρων απόσταση και αν και έκαναν εικασίες το που μπορεί να έβγαζαν κάνανε λάθος. Φαίνεται ότι είναι σαν τα μονοπάτια των Μάγιας οπού είναι διάσπαρτα από τον έναν ωκεανό στον άλλον!! Το πιο περίεργο για τον αρχαιολόγο είναι ποιοι είναι αυτοί που φτιάξανε αυτές τις υπόγειες σήραγγες με τόσες μεγάλες πέτρες για τοιχώματα πατώματα και ταβάνια, όπως λέει και ο ίδιος θα χρειάστηκαν αιώνες να φτιαχτούν αυτές οι σήραγγες, φανταστείτε η πιο μικρή τετραγωνισμένη πέτρα ζυγίζει πάνω από 800 κιλά!!! Φαίνεται σαν ένα υπόγειο σύστημα υπογείου υδραγωγείου  ή οδός για κάποιο τεράστιο ποταμό μόνο που δεν έχει περάσει ποτέ νερό από εκεί μέσα!! Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου κατηφορίζει απότομα και δείχνει να πηγαίνει πολύ κάτω. Ελπίζουμε να κάνουμε κάποιες ανακοινώσεις για αυτές τις σήραγγες το 2010. Όταν τα είπε αυτά ήταν το 1995. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα λέγοντας ότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν και δεν είναι ακόμα ούτε στα μισά!!

Μου έρχονται κάποια λόγια του Εμπεδοκλή στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή <<……υπάρχει ένας άλλος Ουρανός κάτω από την γη, αρχικά εκεί άνδρες και γυναίκες ΑΝΕΦΥΗΣΑΝ  από το έδαφος . >>  αν κάποιος από εσάς έχει διαβάσει την Ελληνική μυθολογία μας ή αν δεν την έχει διαβάσει και την διαβάσει, θα διαπιστώσετε ότι επιμένει να περιγράφει τους γενάρχες τους αναδυόμενους ……..!!!! Π.χ. πάρα πολλά χρόνια πριν τον βασιλιά Κέκροπα στην αττική βασίλευε ο δίκαιος βασιλιάς Παρίφας, για αυτόν λέγετε ότι τελείως στα ξαφνικά πρόβαλε μέσα από τα σπλάχνα της γης!! Οι άνθρωποι τον λάτρεψαν ως Δια Σωτήρα και Επόψιο ( παντογνώστη) αλλά και ως Μειλίχιο ( καλοσυνάτο ). Η μυθολογία λέει ότι στέκεται κοντά στον θρόνο του Διός όπου ο Δίας τον μεταμόρφωσε σε αετό για να φυλή το ιερό του σκήπτρο!!

Μέχρι στιγμής έχετε δεχτεί έναν καταιγισμό από αναφορές με στοιχειά για την μέση γη, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα θα συνεχίσω να δίνω αναφορές  και σιγά σιγά θα μπούμε στο ζουμί της μέσης γης. Κάντε υπομονή γιατί όπως σας έχω πει το ζήτημα είναι τεράστιο με απρόσμενες εκπλήξεις!!!

Το 1873 η Γαλλική Αρχαιολογική  σχολή εξερεύνησε το σπήλαιο (;)  του Ηρακλή και του Απόλλωνα όπου βρίσκεται επάνω στο νησί της Δήλου. Πάνω στην Δήλο βρίσκεται και ο τάφος των 2 Υπερβόρειων Παρθένων όπου βρέθηκαν στην γέννηση του θεού Απόλλωνα, η Αργής και η Οπίδος. Το 426 π.χ. Αποφασίστηκε να μην γεννιέται και να μην πεθαίνει κανείς επάνω στο νησί προς τιμήν του θεού Απόλλωνα, όλα τα πτώματα της Δήλου μεταφέρθηκαν στην Ρήνεια όπου και ετάφησαν ομαδικά, οι μονοί τάφοι όπου παραμείναν στο νησί είναι οι τάφοι των 2 Υπερβόρειων Παρθένων!! Σήμερα στην θεωρία της μέσης γης Υπερβόρεια πιστευτέ ότι βρίσκεται στην μέση γη!! Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι τάφοι Υπερωριών Παρθένων είναι άλλοι 2 της Λαοδίκης και της Υπερύμης!!

Σε αυτό το σπήλαιο(;) το 1988 μπήκα για πρώτη φορά με τον καλό μου φίλο και αρχαιολόγο ( σημείωση: με συγχωρείται που δεν αναφέρω το όνομα του άλλα είναι ακόμα εν ενεργεία και ίσως κάποιοι θελήσουν να του κάνουν κακό χάνοντας την δουλειά του που μου επέτρεψε να μπω εκεί μέσα ). Κάναμε και μπήκαμε στο σπήλαιο μετά από λίγο συναντήσαμε σκαλοπάτια οπού κατέβαιναν προς τα κάτω, τράβηξε ένα κομμάτι ελενίτ οπού έφραζε την είσοδο και φάνηκε ένα είδος σήραγγας.

«Από εδώ έλα, από εδώ θα πάμε και θα δεις αυτά πού σου λέω!!»

 

Δεν μας αφήνουν να δημοσιεύσουμε τίποτα, με απειλές ότι θα μας απολύσουν, και κάθε τόσο έρχονται ….. ξέρεις από πια χώρα και όλο και πιοβαθιά χώνονται!! Προχωράγαμε αρκετά μέσα στην σήραγγα μετά από κάμποση ώρα πορεία φτάσαμε σε ένα σημείο οπού αν δεν το παρατηρήσεις δεν φαίνεται καλά, υπήρχαν έξι σκαλοπάτια λοξά όπου μπαίνανε σε ένα δωμάτιο στρόγγυλο!! Μέσα σε αυτό το δωμάτιο υπήρχαν δύο τάφοι από ατόφιο μάρμαρο σαν να ήταν σαρκοφάγοι. Η διαφορά με τις άλλες σαρκοφάγους είναι ότι αυτές είχαν το μισό ύψος από τις συνηθισμένες, οι γωνιές από τους σαρκοφάγους είναι στρογγυλές και λείες. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πάνω στους σαρκοφάγους ούτε καν επιγραφές!! Αμέσως ο καλός μου φίλος μου είπε ότι αυτό εδώ το δωμάτιο είναι ο πραγματικός τάφος των Υπερβόρειων Παρθένων!! Μου είπε ότι υπήρχε άλλο ένα δωμάτιο και ότι έπρεπε να περπατήσουμε πολύ για να το βρούμε, και ότι το δεύτερο ηταν ο δεύτερος τάφος με τις Υπερβόρειες Παρθένες!! Καθώς προχωρούσαμε μου εξήγησε ότι την ανακάλυψη της σήραγγας και την διάνοιξη της την έκαναν πρώτα οι Γάλλοι και μετέπειτα οι Γερμανοί ( με την κωδική ονομασία Υπερβόρεια ). Οι Γερμανοί ασχολήθηκαν δύο χρόνια μέσα στον σπήλαιο του Ηρακλέους και του Απόλλωνα!! Μου είπε επίσης ότι οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να βρουν ένα από τα πολλά ανοίγματα όπου έχει μέσα η σήραγγα και να βγουν στους Δελφούς!!! Το ρώτησα πως είναι δυνατόν τόσα χιλιόμετρα από την Δήλο μια σήραγγα να φτάνει στους Δελφούς. Χαμογελώντας μου είπε ότι εσύ δεν θα έπρεπε να κανείς τέτοια ερώτηση γιατί έχουν δει πολλά τα ματιά σου άλλα και πιο μεγάλες σήραγγες. Το θέμα είναι για πιο λόγο να μπουν στον κόπο να φτιάξουν μια τόσο μεγάλη σήραγγα; Και ποιοι ήταν αυτοί που τις φτιάξανε; Γιατί είναι πολύ πιο παλιά από τους αρχαίους  Έλληνες!! Όπως ακριβώς και η κεντρική σήραγγα της υπόγειας Αθήνας, όπου μέχρι και σήμερα εμείς οι αρχαιολόγοι δεν έχουμε κανένα στοιχείο το ποιος τις έφτιαξε. Το σίγουρο είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες τις βρήκαν και τις χρησιμοποίησαν για δίκια τους χρήση επεκτείνοντας τες ή ανοίγοντας σάλες ή δωμάτια για δικούς τους σκοπούς.

«Εδώ όπως καταλαβαίνεις αν μπορέσουμε και βρούμε το άνοιγμα όπου οδηγεί από την Δήλο στους Δελφούς θα έχουμε κάνει την εξής ανακάλυψη για εμάς. Ότι οι Δελφοί προ υπήρχαν των αρχαίων Ελλήνων….. δεν συμφωνείς;»

Δεν το σκέφτηκα πολύ για να του απαντήσω …..σίγουρα αν βρούμε το άνοιγμα που λες ότι βρήκαν οι Γερμανοί θα το διαπιστώσουμε αν είναι έτσι ή όχι γιατί όπως ξέρεις πολλοί ερευνητές ενθουσιάζονται και μπορούν να φτιάξουν μια όμορφη ιστορία για αυτά που ανακάλυψαν. Θα μου πεις οι Γερμανοί δεν είχαν κανέναν λόγο για να ενθουσιάσουν κάποιον έκτος από τους ίδιους τους εαυτούς τους!! Όποτε δεν θα έκαναν πότε μια ψεύτικη η φανταστική δήλωση.

Πράγματι  η κεντρική σήραγγα του σπηλαίου προχωράει πάρα πολύ φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε ένας χοντρός τοίχος όπου έκλεινε την οδό της σήραγγας. Πρέπει να είχαμε διανύσει γύρο στα 4-5 χιλιόμετρα υπόγειος της Δήλου!! Ακριβώς αυτήν την στιγμή βρισκόμασταν κάτω από την θάλασσα και μακριά από το νησί!! Η διαδρομή είναι εύκολη στο βάδισμα δεν σκύβεις για να την διαβείς, πρέπει να έχει ύψος γύρω στα δύο μετρά και φάρδος τέσσερα!! Το έδαφος κάτω είναι στρωμένο με πλάκες μάρμαρου όπου μάλλον οι αρχαίοι Έλληνες είχαν προσθέσει πολύ αργότερα!! Στεκόμουνα μπροστά σε αυτόν τον τοίχο(;) μην μπορώντας να καταλάβω πως μπόρεσαν να φέρουν τόσο μεγάλους ογκολίθους και να τους τοποθετήσουν εκεί, ήταν φανερό ότι τον κτίσανε για να διακοπή η πορεία της σήραγγας!! Οι Γερμανοί σίγουρα φτιάσανε μέχρι εδώ άλλα δεν πείραξαν τον τοίχο!! Άλλα και οι μεταγενέστεροι που μπήκαν εδώ κάνανε το ίδιο ακριβώς πράγμα να μην τον πειράξουν για να συνεχίσουνε την πορεία τους βλέποντας το τι υπήρχε μετά το τοίχος!! Σκεφτόμενος όλα αυτά και προσπαθώντας να βρω κάποιες ενδείξεις πάνω στους ογκόλιθους γιατί να κλείσουν την σήραγγα, μου ήρθαν στο μυαλό τα εξής: <<  Στην αρχαία Ελλάδα λάτρευαν υπερβολικά και υπήρξε σημαντική λατρεία για το πλοίο του ουρανού!!  Όπου ονομάζεται Αστέρια, και πρόκειται για την σταθεροποίηση της νήσου Δήλος!! Για το γεγονός της σταθεροποίησης του νησιού στο κέντρο του γεωγραφικού κέντρου των Κυκλάδων.  Χμμμ Κυκλάδες σύνθετη λέξη οι κύκλοι του Αδη!! Οφείλει  το όνομα της η Δήλος, αφού από άδηλη που ήταν, έγινε, ( δήλη ), δηλαδή εμφανής!! Ας μην ξεχνάμε ότι ένα από τα ονόματα ήταν Αστέρια του νησιού, από αυτήν ακριβώς την παράδοση. Η μυθολογία λέει ότι η Δήλος – Αστέρια ήταν ένα πλοίο ( το νησί δηλαδή!!! ) όπου ταξίδευε για χιλιάδες χρόνια στον ουρανό χωρίς σταματημό!! Κάποια στιγμή κατέβηκε στο Αιγαίο όπου οι θεοί, Δίας και Ποσειδώνας το σταθεροποίησαν  και το μεταμόρφωσαν σε νησί στο κέντρο των Κυκλάδων!!  Η παράδοση λέει τα εξής για την Αστέρια, θέλει το πλοίο αυτό ή διαστημόπλοιο για μένα, να καταφθάνει από το Γαλαξία, να προσγειώνεται στον ποταμό Νείλο, ύστερα από εκεί άρχισε να πλέει έως τον ποταμό της Δήλου όπου ονομάζεται Ινωπός.

Υπάρχει και άλλη μια παραλλαγή του μύθου, ο Ποσειδώνας άφησε για πολύ καιρό την νήσο να πλέει πέρα δόθε μέσα στο Αιγαίο, ώσπου την σταθεροποίησε για να καταφύγει η Λητώ και να γεννήσει τον θεό Απόλλωνα, τον γιο του θεού Δια και να γλιτώσει τον θυμό άλλα και την εκδίκηση της θέας Ήρας!! Για να σταθεροποιηθεί το νησί της Δήλου  ο Ποσειδώνας σήκωσε  από τον πυθμένα της θάλασσας τέσσερεις κίονες οπού στήριζαν το παλάτι του και ονομάζονταν  ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΕΔΙΛΟΙ!!!! Εκεί κάθισε πάνω το νησί της Δήλου οπού και βρίσκεται μέχρι και σήμερα!! >>.  Σταμάτησα τις σκέψεις μου εντοπίζοντας δεξιά μου και επάνω στον πρώτο ογκόλιθο κάποια παράξενα σύμβολα που δεν τα είχα ξανά δει ποτέ μου. Το πρώτο είχε το νούμερο ( 1578). Όποιος ξέρει από από Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία δεν είναι δύσκολο να καταλάβει τι σημαίνει!! ( 1578 )είναι ο λεξάριθμος της φράσης  ΣΦΡΑΓΗΣΑΜΕ ΠΥΛΗ!! Άλλα και της φράσης ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!! Αντιστοιχεί και στην φράση ΤΟΠΟΣ ΜΥΗΣΗΣ άλλα και ΣΦΡΑΓΗΣΜΑ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!  Δεν περίμενα με τίποτα να υπάρχει εκεί αυτός ο αριθμός άλλα τον έβλεπα με τα μάτια μου. Κάτω από τον αριθμό υπάρχει το εξής σύμβολο μοιάζουν σαν μπαστούνια του γκολφ ανάποδα βαλμένα. Στην ένωση που κάνουν υπάρχει μια πεντάλφα!! Κάτω από το σύμβολο αυτό υπάρχει μια γραμμή κάθετη μια οριζόντια μια κάθετη!! Τα σύμβολα αυτά  έχουν σμιλευτεί τέλεια επάνω στην τεράστια πετρά, το μήκος τους δεν ξεπερνά τους 5 πόντους……

Εκτός από τον αριθμό που σας εξήγησα το τι είναι…….. τα άλλα να με συγχωρείτε δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς είναι, αυτό γιατί θαπατήσω σε πολύ  λεπτές χορδές και είμαι σίγουρος ότι θα νευριάσω κάποιες μυστικές αδελφότητες πάρα πολύ για το συγκεκριμένο θέμα!! Εφόσον συζητήσαμε με τον φίλο μου τον αρχαιολόγο για τα σύμβολα βγάζοντας συμπεράσματα ξεκινήσαμε τον γυρισμό λίγο νευρικοί με το τι είχαμε ανακαλύψει, στην πορεία πατήσαμε σε ένα από τα μάρμαρα οπού είχαν στρώσει κάτω στο δάπεδο και φάνηκε να κουνιέται. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις αν είσαι σε τέτοιο μέρος περί τίνος πρόκειται, σε λίγα λεπτά είχαμε σηκώσει την μαρμάρινη πλακά βλέποντας μπροστά μας σκαλοπάτια να πηγαίνουν σε μια άλλη σήραγγα!! Τον ρώτησα αν την είχαν βρει και μου απάντησε όχι!! Κατεβήκαμε προσεχτηκά μπαίνοντας στην καινούργια σήραγγα οπού πήγαινε δεξιά και αριστερά, οι διαστάσεις της ήταν ακριβώς όπως και η από πάνω της, πήραμε τον αριστερό τον δρόμο περπατήσαμε περίπου μια πεντακοσαριά μετρά οπού και βρήκαμε ένα αυτόματο όπλο οπού είχαν αφήσει οι Γερμανοί… ( Άλλα για πιο λόγο το άφησαν εκεί… ).  Δεν προχωρήσαμε πιο μέσα γιατί οι φακοί που είχαμε είχαν αρχίσει και εξασθενούσανε, όποτε και αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω…. είχαμε γύρω στις  πέντε ώρες εκεί μέσα. Αν και το μετάνιωσα που βγήκα εκείνη την ήμερα από το σπήλαιο(;) γιατί δεν ξαναβρήκα την ευκαιρία να ξανά μπω ποτέ εκεί μέσα!!! Ο φίλος μου ο αρχαιολόγος την επομένη εβδομάδα το Υπουργείο Πολιτισμού τον μετατίθεσαι στην Θράκη χωρίς λόγο!!! Αν και οι δύο ξέραμε το γιατί ή μπορούσαμε να το υπολογίσουμε το γιατί…………..!!!!  Μέχρι και σήμερα η Δήλος είναι ένα νησί με μεγίστη ενεργειακή δύναμη και θεωρείται από πολλούς πολύ παράξενο νησί με ιδιαίτερα φαινόμενα!! Μην ξεχνάτε ότι πάνω από την Δήλο περνούν οι ΝΟΗΤΕΣ γραμμές που συνδέουν την Πάρο με το Ίλιον και το Ρέθυμνο, την Ιεράπετρα με την Θήρα άλλα και το Ακόντισμα, τα ανάκτορα του Νέστορα με την Μίλητο και την Ήλιδα με την Αλικαρνασσό!!! Η Δήλος αποτελεί την μια από τις κορυφές του νοητού τριγώνου Ιωλκού-Δήλου-Ίλιου άλλα και του νοητού τριγώνου Δελφών-Δήλου-Σάρδεων!!!

Έκτος από τις νοητές γραμμές πιστευτέ από πολλούς ερευνητές ότι ακριβώς υπάρχουν και οι αντίστοιχες σήραγγες κάτω από την Δήλο με είσοδο από το νησί την σπηλιά (;) του Ηρακλέους και του θεού Απόλλωνα!! Πολλοί πιστεύουν ότι οι Γερμανοί κάτι βρήκαν εκεί μέσα, αυτό το λέω γιατί μετά τον πόλεμο όταν τα χαρτιά της Γκεστάπο πέσαμε στα χεριά των συμμάχων βρήκαν ότι η Δήλος είχε χαρακτηριστεί έως πρώτη είσοδο για την μέση γη από την κωδική ονομασία Επιχείρηση Υπερβόρεια!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ εμείς  αλληλοσκοτωνόμασταν στον εμφύλιο η κυβέρνηση τότε είχε δώσει άδεια στους Εγγλέζους αλλά και στους Αμερικανούς Αρχαιολόγους και ειδικούς της Σ.Ι.Α. να έχουν το ελεύθερο έως και το 1969 για περαιτέρω έρευνες στην Δήλο!! Θα ήθελα να μάθω δεν αναρωτήθηκε κανείς τόσα χρόνια εκσκαφής και καλά στο σπήλαιο το τι κινάνε; Με κουτάλι σκάβαμε; Μα και όταν μετά αναλάβανε οι δικοί μας αρχαιολόγοι ποιος σας είπε ότι οι  σύμμαχοι είχαν φύγει!!

Είναι η πρώτη φορά που μετάνιωσα για κάτι στην ζωή μου και κλαίω τόσο γοερά που δεν συνήχησα εκείνη την ήμερα την πορεία μας μέσα στην σήραγγα του σπηλαίου της Δήλου του Ηρακλέους και του θεού Απόλλωνα!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε άμα δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


7 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 14

 1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

  ΝΑΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ!!!!

  Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΤΗΞΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΑΛΕΥ…. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΞΑΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΕΙΣ!!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ!!!

 2. Και μια διορθωση που ξεχασα να κανω πιο πανω. Τη Μεδουσα δε τη σκοτωσε ο Ιασωνας χρησιμοποιοντας την ασπιδα ως καθρευτη αλλα ο Περσεας. Αυτο τουλαχιστον λεει η μυθολογια. Το λεω γιατι ατομα που δεν εχουν διαβασει μυθολογια ειναι κριμα να τη μαθαινουν λαθος.
  Ειμαι σιγουρος οτι στη βιασυνη σου εγραψες Ιασωνας.

 3. Πολυ ωραια τα οσα εγραψες, ιδιαιτερα για την προσωπικη σου εμπειρια στη Δηλο. Το ερωτημα ειναι ( προφανως θαε βγαλες φωτογραφιες , δεν μπορει να μπηκες σε ενα τετοιο τουνελ και να μην ειχες φωτογραφικη μηχανη ) , γιατι δεν ανεβαζεις καποιο φωτογραφικο υλικο ; Εκτος αν θεωρειται παρανομο , αυτο δε το ξερω.
  Παντως ψαχνοντας καποια απο τα τουνελ στο εξρωτερικο που ανεφερες , δεν καταφερα να βρω κατι επισημο εκτος απο εκεινο στην Τουρκια , που αναφερεται σαν υπογεια πολη στο wikipedia.
  Παντως μια θεωρια σχετικα με ολα αυτα, θα μπορουσε να διατυπωθει με το εξης σκεπτικο: Αν τωρα γινει μαι μεγαλη καταστροφη που αφανισει την ανθρωποτητα, καποια τουνελ και καποιες υπογειες εγκαταστασεις που εχουν φτιαχτει σημερα ή ακομα και καποια κτιρια , με το περασμα των ετων θα θαφτουν στο χωμα και στη σκονη , οπως θαφτηκαν ολα εκεινα τα αρχαια που ανακαλυπτονται εως σημερα και οπως θαφτηκαν οι σκελετοι απο δεινοσαυρους , κτλ. Οταν καποιος νεος πολιτισμος θα δημιουργηθει , θα τα ανακαλυψει και πιθανως τοτε να εχει τα ιδια ερωτηματικα με εμας , ενω στην ουσια εμεις δεν κρυβουμε και πολλα ( εκτος απο τα μυστικα που κρυβουν για αλλους λογους ). Μια απλη θεωρια.

 4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΗΚΑ!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΛΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΕΝΙΩΣΑ Η ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ!

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ”ΤΑΞΙΔΙ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση