ΜΕΣΗ ΓΗ PART 64 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕΡΟΣ 1

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ PART 64

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕΡΟΣ 1Ο

 

Το να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει την ύπαρξη ή την θεωρία της Μέσης Γης όπως την ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες εξού και η Μεσόγειος Θάλασσα όπως και άλλα πολλά όπου έχω αναφερθεί στο παρελθόν στα άρθρα μου είναι πολύ δύσκολο και πολύ συχνά όταν κάποιος το κάνει γίνεται ο περίγελος πολλών ανθρώπων!!!! Επειδή πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει η Μέση Γη αλλα ούτε και πλάσματα όπως οι καλικάντζαροι και αλλα πλάσματα της Μέσης Γης σήμερα θα σας αλλά και θα τους δείξω με αποδείξεις πλάσματα τα οποία έχουν βρεθεί που κάποια μπορεί ναι μεν να εξηγήθηκαν κάποια πράγματα αλλα παραμένουν μυστήριο όπως θα δουμε και παρακάτω. Αλλα και στοιχεία τα οποία κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο ότι είναι έτσι!!!! Καλό θα είναι κάποιοι ερευνητές όπου μακρό κατηγορούν το θέμα της Μέσης Γης να ενημερώνονται και όχι να αντιγράφουν τις ηλιθιότητες κάποιων που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν το όλο θέμα!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα της Μέσης Γης θεωρείται από την μεγαλύτερη συνομωσία από την αρχαιότητα αλλα και μέχρι σήμερα του πλανήτη μας!!!! Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας ξεκινήσουμε!!!!

Τον Οκτώβριο του 1932, ενώ το σκάψιμο για το χρυσό στα βουνά του Σαν Πέδρο, Carbon County, Ουαϊόμινγκ , δύο χρυσοθήρες, ο Cecil Mayne ( Σέσιλ Μέγιεν ) και ο Frank Carr ( Φράνκ Κάρ ), ανατινάζοντας το τμήμα κάποιου βράχου προς αναζήτηση χρυσού δεν περίμεναν ποτέ ότι αντί χρυσού θα έβρισκαν κάτι που μέχρι και σήμερα δημιουργεί τέτοια ερωτηματικά τα οποία είναι αναπάντητα για όσους δεν θέλουν να παραδεχθούν κάποια πράγματα!!!! Όταν μετά την έκρηξη κατακάθισε η σκόνη, είδαν ότι είχε ανοίξει ένα μικρό δωμάτιο τύπου σπηλαίου, περίπου 4 πόδια ψηλό, 4 πόδια πλάτος, και περίπου 15 πόδια βάθος. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν μια μικρή μούμια ενός πλάσματος που θύμιζε άνθρωπο με την μόνη διαφορά ήταν πολύ μικρή το να ήταν άνθρωπος!!!!

SHORT PEOPLE MUMIES

Αμέσως και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι μπορεί να μην βρήκαν χρυσό αλλα ότι αυτό το εύρημα θα τους πρόσφερε πολλά χρήματα!!!!

Οι επιστημονικές έρευνες για αυτό το εύρημα έχουν καταλήξει σε εξωφρενικά διαφορετικά συμπεράσματα ως προς το τι είναι αυτή η μούμια!!!! Τα αρχικά επιστημονικά συμπέρασμα ήταν ότι η μούμια ήταν ένας πυγμαίος που είχε υποστεί ένα τελετουργικό ταφής από ιθαγενείς Αμερικανούς!!!! Ένας επιστήμονας ερευνητή ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα παιδί, αλλά μια άλλη ομάδα διαφώνησε και υποστήριξε ότι ήταν ένα 65χρονο ον!!!!

Το 1979, ένας καθηγητής της ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ουαϊόμινγκ – http://www.uwyo.edu/ έβγαλε το εξής συμπέρασμα βάσει των ακτίνων Χ ως αποδεικτικά στοιχεία, ότι επρόκειτο για ένα ανεγκέφαλο έμβρυο!!!! Μια έκθεση σημειώνει, ωστόσο, ότι οι σκελετοί και μούμιες των Little People ( Λιτλ Πίπολ όπως τους ονομάζουν οι αυτόχθονες ινδιάνοι της Αμερικής ) έχουν βρεθεί από το μακρινό Βορρά και ως τον ποταμό Yellowstone ( Γέλοουστοουν ) και νότια μέχρι τα σύνορα του Ουαϊόμινγκ στο Κολοράντο!!!! Μια άλλη μούμια βρέθηκε σε μια σπηλιά στις αρχές του 20ου αιώνα, κοντά στο Pathfinder Dam ( Πανάϊντερ Νταμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Pathfinder_Dam κοντά στο Κάσπερ του Ουαϊόμινγκ), και μερικά χρόνια αργότερα μια άλλη μούμια και έξι μικρά κρανία βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση!!!! Θα μου πείτε γιατί δεν υπάρχουν να τα δουμε σήμερα, θα σας τα πω όλα!!!

Μέχρι και στα τέλη του 20ου αιώνα, κάποιοι ινδιάνοι της φυλής ονόματι Κρόου παρέμειναν πεπεισμένοι ότι υπάρχουν οι << μικροί άνθρωποι >>!!! Τα μέλη του Έθνους των Κρόου μέχρι και σήμερα διέρχονται στην περιοχη Pryor Gap ( Πράιορ Γκάπ – http://en.wikipedia.org/wiki/Little_People_of_the_Pryor_Mountains ) και ακόμα και σήμερα αφήνουν προσφορές για τους μικρούς φίλους…..!!!! Μέλη των Κρόου μέχρι και σήμερα και ειδικά κάποιοι νέοι λένε ότι τους έχουν δει και στις μέρες μας, κάνοντας το κυνήγι στα βουνά του Πράιορ!!!! Αρκετοί λευκοί άνθρωποι σε αυτήν την περιοχή ισχυρίζονται, επίσης, ότι έχουν δει τους μικρούς ανθρώπους!!!!

Ανακαλύψεις όπως η μούμια ονόματι Πέντρο έχει γίνει και ποιο παλιά στο 1876 με την ανακάλυψη ενός “πυγμαίου” στο νεκροταφείο στο Κάουφι Κάουντι στο Τενεσί ( για όσους είναι άπιστοι περί των ερευνητών ας διαβάσουν αυτό εδώ παρακαλώ – http://www.academia.edu/5153675/Tennessees_Ancient_Pygmy_Graveyards_The_Wonder_of_the_Western_Country_ ) λένε εν μέρη πάντα στην σφαίρα της θεωρίας είναι βασικό αυτό ότι τέτοιοί μικροσκοπικοί άνθρωποι ίσως ήταν μια φυλή κάποιο είδος πυγμαίων που κυμάνθηκε σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συχνά χρησιμοποιούν την μούμια Πέντρο ως απόδειξη!!!!

Οι ινδιάνοι Τσερόκι έχουν ένα θρύλο που τέτοιοι άνθρωποι ( μικροσκοπικοί και μοιάζουν ως άνθρωποι ) ζούσαν μέσα στα βουνά όπου ερχόντουσαν και έβγαιναν στην επιφάνεια από την Μέση Γη ( χρησιμοποιώντας τον όρο << κάπου περίπου στα μισά κάτω από την γη >> )!!!!

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο William R Corliss ( Γουίλλιαμ Ρ Κόρλις – http://en.wikipedia.org/wiki/William_R._Corliss ) : θεωρούσε σημαντικό να λάβουν οι επιστήμονες τις αφηγήσεις από τις ιστορίες και τα πιστεύω των ινδιάνων που έλεγαν ότι οι μικροί άνθρωποι προέρχονται από τα έγκατα της γης εφόσον και οι ινδιάνοι έχουν ανάλογους θρύλους ότι όλοι έχουν έρθει από εκεί!!!! Αν και δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της Μέσης Γης έλεγε συχνά πυκνά ότι μούμιες όπως η μούμια Πέντρο δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το να έχει έρθει από πολύ βαθιά κοιλώματα μέσα στην γη που ίσως να υποστηρίζει ζωή και έλλειψη πολλών συστατικών να μην μεγαλώνουν άλλο και να έχουν αυτήν την εμφάνιση!!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι ερευνητές μπορείτε να ψάξετε στην αρχαιολογία της Αμερικής να δείτε ότι υπάρχουν λείψανα μικροσκοπικών ανθρώπων που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα στην Μοντάνα και το Ουαϊόμινγκ , όπου περιγράφουν συνήθως τα ερείπια αυτά όπου έχουν βρεθεί σε βαθιά σπήλαια με διάφορες λεπτομέρειες…. οι περιγραφές που έκαναν τόνιζαν “τέλεια διαμορφωμένο”, για νάνο -μεγέθους, ο αρχαιολόγος  Lawrence L Loendorf ( Λόουρενς Λ Λόεντορφ – http://www.hooked-on-books.ca/?q=h.ts&or_qs=Loendorf%2C%20Lawrence%20L&or_opt=au&qs=&opt=&ss=Loendorf%2C%20Lawrence%20L&so=oh ) έχει δηλώσει πυκνά συχνά και όχι άδικα τα εξής:

 

<< Είναι γνωστό ότι και από την ιστορία από το νεκροταφείο του 1876 στο Τενεσί αλλά και ευρήματα όπως οι μικροσκοπικοί άνθρωποι, φυσικά, πάντα στέλνονται σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο θυγατρικής και αποστέλλονται στο Smithsonian Ινστιτούτο για περαιτέρω ανάλυση, βέβαια τα αποτελέσματα της έρευνας εξαφανίζονται όπως και τα ευρήματα!!!! >> Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι οι μούμιες όπως η μούμια Πέντρο ήταν παιδιά με ανεγκεφαλία και ο λόγος του είναι σωστός διότι η ανεγκεφαλία –http://en.wikipedia.org/wiki/Anencephaly δεν αποφέρει την πρόωρη γήρανση του σώματος!!!!

Όσο για τους Μιθσόνιανς δεν έχει και άδικο!!!! Έχω αναφέρει πολλά στα άρθρα μου για αυτούς τους τρισκατάρατους και όπως έχω πει θα κάνω ιδιαίτερο άρθρο για αυτούς στο μέλλον!!!! Δείτε όμως ότι όλα συνδέονται http://en.wikipedia.org/wiki/National_Museum_of_Natural_History !!!!

Σύμφωνα με την παράδοση των Shoshone ( Σοσόνοι – http://en.wikipedia.org/wiki/Shoshone ) αυτοί οι μικροσκοπικοί άνθρωποι έχουν ονομασία και ονομάζονται << Nimerigar >> ( Νημέρηγκαρ ) όπου ήταν επιθετικοί στους ανθρώπους και έριχναν δηλητηριασμένα βέλη από τα μικροσκοπικά τόξα τους!!!! Δεν έμοιαζαν με κάτι το ανθρώπινο εκτός ότι είχαν την μικροσκοπική ανατομία τους που έμοιαζαν τους κανονικούς ανθρώπους!!!! Οι Νημέρηγκαρ λένε οι Σοσόνοι ότι ζουν στον ποταμό Wind – Pedro ( Γουίντ και Πέντρο http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_River_(Wyoming) ) όπου βρίσκονται στο Ουαϊόμινγκ!!!! Αν και πιστεύαν πολλοί ότι ήταν μύθος οι Νημέρηγκαρ και ήταν υπό αμφισβήτηση το 1932 με την ανακάλυψη της μούμιας Πέντρο άλλαξαν όλα!!!! Ειδικά για τους σύγχρονους ανθρώπους!!!! Σχεδόν κάθε Ινδιάνικη αμερικανική κουλτούρα λέει για κάποια φυλή τέτοιων αλλόκοτων μικροσκοπικών ανθρώπων!!!! Οι  Comanche ( Κομάντσι ) αναφέρονται Nunnupis ( Ναννούπις ), οι Τσερόκι για του Γιουμάοι, και στην Χαβάη για τους Menehune ( Μινεχάν )!!!!

 

Από τις ποιο ιδιαίτερες φυλές ινδιάνων που πιστεύουν ότι υπάρχουν πλάσματα της Μέσης Γης αλλα και κάθε είδους πλάσματος με νοημοσύνη εκτός ανθρώπου που ζουν μέσα σε αυτή!!!! Η καταχώρηση αυτή έχει γίνει από το πανεπιστημιακό τμήμα λαογραφίας ΗΠΑ του Κέμπριτζ

TSEROKI

 

Οι μικροσκοπικοί ιθαγενείς της Αμερικής έχουν ως τόπο διαμονής στα Pryor Όρη της Μοντάνα και το Ουαϊόμινγκ. Οι Pryors είναι φημισμένοι για τα fairy rings ” δαχτυλίδια νεράιδα “και περίεργα γεγονότα. Ορισμένα μέλη της φυλής Crow έχουν εξετάσει τους μικροσκοπικούς ανθρώπους να είναι ιερή φυλή και απαιτούν αφήνοντας μια προσφορά για αυτούς κατά την είσοδο στην περιοχή.

 

Εκτός από τους ινδιάνους των ΗΠΑ που έχουν όχι εκατοντάδες αλλα χιλιάδες ιστορίες για τους μικροσκοπικούς ανθρώπους υπάρχουν και άλλοι λαοί που παραθέτω τις ονομασίες τους όπως τους αναφέρουν… κάποια λίγα από αυτά όπου συνδέονται άμεσα με το θέμα της Μέσης Γης….!!!!

 

Goblins / Gremlins

 

1

Η εξαφάνιση της μούμιας

Η μούμια κατέληξε στο Meeteetse ( Μητήτσε ) του Ουαϊόμινγκ, σε ένα τοπικό κατάστημα , όπου φάνηκε σαν πόλος έλξης για αρκετά χρόνια πριν είχε αγοραστεί από τον Ιβάν Τα Γκούντμαν!!!! Στις 7 Ιουλίου 1979, το άρθρο στο περιοδικό Casper Star-Tribune ( Κάσπερ Σταρ-Τρίμπιουν http://trib.com/ για ψάξτε λίγο το όνομα αυτού της φωτογραφίας με την γυάλα αλλά και τι σχέση είχε με το περιοδικό και τους Μιθσόνιανς ) ανέφερε ότι Γκούντμαν πέθανε το 1950 και η μούμια πέρασε στα χέρια του Leonard Wadler ( Λέοναρντ Γουάντλερ ), επιχειρηματίας από την Νέα Υόρκη!!!!! Η μούμια δεν έχει δει το κοινό από την κατοχή του Γουάντλερ, ο οποίος πέθανε το 1980!!!! Τα ίχνη της μούμιας είναι προς το παρόν άγνωστα και κανένας δεν ξέρει που είναι!!!!  Υπάρχει σήμερα μια ανταμοιβή των $ 10.000 για το πρόσωπο που θα βρει την μούμια, σύμφωνα με την Casper Star-Tribune.

Ας δουμε όμως τα κύρια ερωτήματα που δεν μπορούσε αλλά και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να απαντήσει κανένας επιστήμονας για αυτήν την μούμια!!!!

Α) Ποιοι ή ποιος και πότε αλλα και από πού την είχε βάλει σε αυτό το τεχνητό δωμάτιο όπου το ανατίναξαν προς εύρεση χρυσού χωρίς να ξέρουν το τι υπήρχε εκεί οι δυο χρυσοθήρες!!!;;!!!

Β) Γιατί ενώ οι δυο χρυσοθήρες ενώ είχαν δηλώσει στο περιοδικό ΤΙΜΕ μετά από κάποια χρόνια ( κύριοι ερευνητές όχι της πολυθρόνας εσάς δεν σας υπολογίζω ξέρετε για ποιους λέω ψάξτε το να δείτε ότι είναι έτσι ) το 1939 αν δεν κάνω λάθος, είχαν πει ότι είχαν δει γαλαρίες στο τέλος του δωμάτιου όπου χωρούσαν μόνο όντα σαν και αυτό στο ύψος να περάσουν!!!!

Γ) Το ότι το λέγανε 45.000.000 ινδιάνοι διότι τόσοι ήταν πρώτου φτάσουν οι λευκοί εκεί και τους αποδεκατίσουν στο σημερινό νούμερο των 430.000. Όλες τις φυλές μαζί δε λέει τίποτα αυτό!!!!

Δ) Γιατί οι ιστορικοί δέχονται τις αφηγήσεις των διαφόρων φύλλων γύρω από την γη ως την ποιο καίρια καταγεγραμμένη από ότι τα ιστορικά στοιχεία και κάποιοι ερευνητές λένε ότι δεν είναι έτσι!!!! Οπότε οι αφηγήσεις των ινδιάνικών φυλών ως έθνη είναι πραγματική για τους ιστορικούς για εσάς γιατί όχι!!;!! Ξέρετε καλύτερα!!!;!!!

Ε) Ξέρετε οι ινδιάνοι δεν έχουν μιλήσει μόνο για τους μικροσκοπικούς ανθρώπους αλλα και για γίγαντες που κάποιοι λένε ότι δεν υπήρξαν και ότι τα κόκαλα που βρίσκουν είναι Χόαξ όπως συνηθίζεται να λένε για να πηγαίνουν με την ροή των πραγμάτων και όχι αναφέροντας την λέξη πλαστά!!!! Ίσως είναι ποιο πολύ δεχούμενοι στην κοινωνία έτσι!!!! Λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία!!!! Τότε ή είναι ανίδεοι ή ίσως τους διακατέχει ή ημιμάθεια διότι αν τα ήξεραν θα τα είχαν αναρτήσει πρώτοι στις ιστοσελίδες τους!!!! Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία τα οποία για τους Αμερικανούς ιστορικούς όπως είπα ποιο πάνω είναι τρανταχτά στοιχεία αποδείξεις και θα συνεχίσω;

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΩ: HTTP://WWW.INVISIBLELYCANS.GR/RED-HEAD-GIANTS/

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΤΑ!!;!! ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ :

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-fotografika-ntokoumenta-efrimata-giganton/

ΤΡΙΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ!!!! ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ!;! Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟΙ!;! ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ:

http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-i-18-gigantii-skeleti-pou-vrethikan-sto-ouiskonsin-opou-itan-apo-gigantes-alla-ke-i-eskemmeni-sigkalipsi-ke-i-exafanisi-avton-me-apodixis/

ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

http://www.invisiblelycans.gr/eidiko-arthro-apodeiksi-oti-oi-gigantes-ipirksan-alla-kai-oti-poylithikan-pros-moyseia-palaiontologikon-anakalipseon-berolinou-kai-londinou/

Αυτά τα λίγα για τους Γίγαντες που είπαν κάποιοι ερευνητές σε κάποιες εκπομπές ότι δεν πιστεύουν στους γίγαντες ότι υπήρξαν και ότι όλα είναι παραμύθια!!!! Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας:

Για δείτε τι λέγανε και το τι έχει ειπωθεί για τους πυγμαίους της Αφρικής παρακαλώ όπου μέχρι και σήμερα από τους ανθρωπολόγους αναφέρονται ως οι << εξωτικοί άνθρωποι >>:

http://www.invisiblelycans.gr/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-part-20/

Αυτά για τώρα για εσάς που λέτε ότι λέμε ηλιθιότητες και ψέματα στον κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα αλλα δηλώνετε ότι υπάρχουν δίοδοι και πύλες στα εσωτερικά κοιλώματα της γης αλλά δεν λέτε ποιοι τα έφτιαξαν όπως η υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας όπου τα πρώτα 12 χρόνια οι κύριοι ανασκαφείς και αρχαιολόγοι μιλάγανε και γράψανε ότι η πόλη αυτή έχει χτιστεί από μέσα προς τα έξω!!!!! Δεν το πιστεύεται ούτε και αυτό ε!;! Μάλιστα!!!! για δείτε αυτό παρακαλώ και εξηγήστε το και σε εμάς αλλα και στους γεωλόγους που το είπαν:;

KAPADOKIA 1

KAPADOKIA 2

 

 

KAPADOKIA 3

Βλέπετε αυτές τις πέτρινες στρόγγυλες πόρτες!;! Με αυτές σφράγιζαν την υπόγεια αυτή πόλη!!!! Απαντήσετε λοιπόν στους αρχαιολόγους όχι σε μένα ότι δεν φτιάχτηκαν μέσα αλλα από έξω στην επιφάνεια!!!! Μετέπειτα τις σμικρύνανε διότι η ποιο ελαφριά ζυγίζει 22 τόνους και τις πήγανε άνετα από τους διαδρόμους όπου δεν χωράνε να περάσουνε καν!!!! Αυτό είναι και ο μοναδικός προβληματισμός των αρχαιολόγων της συμβατικής έννοιας όπου δεν μπορούν να εξηγήσουν!!!! Μόνο αν κάποιος το έσκαβε από μέσα βγαίνοντας προς τα επάνω θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό!!!! Αυτό δεν το λέω εγώ ψάξτε να βρείτε ποιοι ήταν οι γεωλόγοι που εκλήθησαν από την τουρκική κυβέρνηση εκτός των Τούρκων και από ποια πανεπιστήμια…μην περιμένεις να στα δώσω συγνώμη να σας τα δώσω όλα στο πιάτο!!!!

Και δεν είναι η μόνη υπόγεια πόλη για να μην ξεχνιόμαστε….

Τώρα είπατε ότι υπάρχουν ερευνητές που λένε ότι έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες και αυτό είναι αδύνατον!!!! Σας λέω λοιπόν ότι εγώ το έχω κάνει και δεν είμαι ο μόνος!!!! Έχω πάει σε 32 χώρες με αποδεικτικά στοιχεία τα διαβατήρια μου αλλά και το φωτογραφικό υλικό που έχω!!!! Όποιος θελήσει από τους ερευνητές που λένε διάφορα τέτοια πράγματα μπορώ με τους συνεργάτες να κανονίσω να τα δείτε χωρίς όμως να δείτε το ποιος είμαι!!!! Ότι ώρα θέλετε!!!! Με ένα όρο!!!! Ότι θα δείτε τις φωτογραφίες από τα μέρη που έχω πάει και που αναφέρω αλλα και θα αναρτήσω στο μέλλον αλλά και τις βίζες και σφραγίδες εισόδων αλλα και τις άδειες ερευνάς σε κάποια από αυτά που έχω ζητήσει και μου έχουν δοθεί!!!! Θα γίνει όμως ως εξής:

Όποιος ερευνητής θέλει θα βιντεοσκοπηθεί από την ομάδα μου όπου θα εξετάζει αυτά τα ντοκουμέντα αποδείξεις για το αν έχω πάει ή όχι και το μόνο που θα πει μπροστά στην κάμερα είναι ένα απλό συγνώμη και πάλι φίλοι θα είμαστε!!!! Δεν θέλετε να το κάνετε αυτό!!;!! Αφήστε λοιπόν εμένα που είμαι ένας φαντασμένος και φέρτε αποδείξεις για αυτά που έχετε αναφέρει εσείς κατά καιρούς και ποτέ δεν έχετε φέρει το παραμικρό!!!!

ΑΑΑ!!!! Για να μην το ξεχάσω φαίνεται ότι έχετε διαβάσει τα άρθρα μου από αυτά τα οποία τόσο έντεχνα αναφέρατε σε κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις σας!!!! Μόνο που εμείς έχουμε αποδείξεις το πότε τα έχουμε αναρτήσει!!!! Δεν το λέω για να δείξω ότι είμαι και καλά το << άτομο >> κολοκύθια είμαι αλλά για να μην κορδώνεστε εσείς με δουλειές άλλων!!!! Τώρα όσα κατά καιρούς έχετε όλοι εσείς πει περί μάσκα του ΕΡΜΗ και τα άλλα τα οποία είναι απίστευτα για το μετρό πραγματικά θα ήθελα όχι σε εμένα αλλά στους αναγνώστες σας να φέρετε χειροπιαστές αποδείξεις ότι έτσι είναι!!!! Αν δεν το κάνετε εσείς θα δείξω στον κόσμο ποια << ομάδα >> ήτανε με χειροπιαστές αποδείξεις ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα για να γραφτεί ένα βιβλίο από δύο κυρίους μυθομανείς με πολλές τέτοιες μπαρούφες στο ενεργητικό τους!!!! Επίσης ξεχάσατε να πείτε μιας και όλοι εσείς που έχετε βρεθεί στο υπόγειο σύστημα της Αθήνας ότι το 1957 που πρώτη φορά ερευνήθηκε από αρχαιολόγους μαζί με το αρχαιολογικό ινστιτούτο των Αμερικανών ότι δήλωσαν ότι είναι τόσο παλαιό από έναν άγνωστο προ ελληνικό πολιτισμό!!!! Αυτά δεν τα λέω εγώ για να ξηγιόμαστε αλλα από το υπουργείο πολιτισμού εκείνης της εποχής και από τότε Μούγκα και καλά ότι δεν υπάρχει!!!!

Καλύτερα μείνετε στις έρευνες που κάνετε εκτός Μέσης Γης διότι δεν ανήκει στο στοιχείο σας στα άλλα τα λέτε πολύ ωραία!!!! Όσο για κάποιους σπηλαιολόγους ( ερευνητές για να μην παρεξηγηθώ ) που λένε ότι δεν υφίσταται το θέμα της Μέσης Γης όπου έχουν σπουδαία ονόματα στον κλάδο τους θα τους απαντήσω με ένα σχόλιο όπου είχε κάνει ένας αναγνώστης μου:

<< …. Ξέρω πολλούς ερευνητές σπηλαιολόγους κτλ. που δεν έχουν βρει πότε τους ένα διαμάντι, σε τόσα χρόνια αναζήτησης. Δηλαδή τα διαμάντια είναι ψέματα;;;; >>

Επειδή ξέρω τι θα πείτε ότι και καλά και αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου πρόκειται για τον αναγνώστη μας με το ψευδώνυμο << dhmotys >> το σχόλιο αυτό όπου έχει και άλλα πριν θα το βρείτε στα σχόλια αυτού το άρθρου – http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-adiapsefstes-ke-mi-anastrepsimes-apodixis-gia-tin-iparxi-avissaleon-ke-gorgonon/

Μην νομίζεται ότι τελείωσα με τις αποδείξεις μου θα ήταν φρόνιμο να τελειώσω πρώτα και μετά να μιλήσετε όσοι θέλετε!!!! Βλέπετε για να αποδείξω κάτι, ότι έτσι είναι πρέπει κάθε φορά να κάνω ένα ξεχωριστό άρθρο για να φέρω και τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία λένε ότι είναι έτσι!!!! Τώρα κύριοι ερευνητές το τι θα πείτε εσείς για αυτά τα πρώτα δεν με νοιάζει ποσώς αυτό που με νοιάζει είναι τι πίστευαν με πάθος και με αποδείξεις ( ψάξτε τες ιστορικώς είναι χιλιάδες ) τα 45.000.000 ινδιάνων της Αμερικής αλλά και το τι λένε οι ιστορικοί για αυτούς!!!! Εκτός και έχετε παρευρεθεί στις εξετάσεις που έγιναν για αυτή την μούμια και δεν το ξέρω….. ας είναι καλά οι Μιθσόνιανς που φροντίζουν να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία αυτά με έντεχνο τρόπο!!!! Αλλα ευτυχώς έχουν μείνει πολλά στοιχεία ώστε κάποιοι άνθρωποι να παραμυθιάζονται από ανεγκέφαλους, ημιμαθείς, και δάκτυλους!!!!

Τελειώνοντας αυτό το άρθρο θα πω ότι θα φέρω ένα σορό αποδείξεις για τα πλάσματα που λένε κάποιοι ερευνητές ότι δεν υπάρχουν στην Μέση Γη σε επόμενα άρθρα μου!!!! Να ξέρετε όμως κάτι η αμάθεια συγχωρείται η ημιμάθεια σας κάνει να φαίνεστε τελείως χαζοί δυστυχώς!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση