ΜΕΣΗ ΓΗ part 26 ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 26

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!!

Hypogeum of Hal Saflieni in Paola – Malta

 

Για μένα αυτό το άρθρο είναι ένα άρθρο που αποδεικνύει ότι η θεωρία της μέσης γης δεν είναι θεωρία αλλά μια πραγματικότητα. Όπoιος νομίζει ότι μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο τον προκαλώ ανοιχτά να το αποδείξει. Είχα καιρό να γράψω για την μέση γη γιατί ασχολιόμουν με αλλά άρθρα, επανήλθα με ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που υπήρξαν στην ιστορία της μέση γης!!!!

To Hypogeum ( Υπόγειο )του Hal Saflieni στο χωριό Paola στην Μάλτα, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ιστορικά μνημεία της χώρας αυτής, με υπόγειους χώρους και τουριστικά αξιοθέατα. Είναι ο μοναδικός προϊστορικός υπόγειος ναός του κόσμου, με 3-επίπεδα υπόγεια έχει ονομαστεί μια νεκρόπολη, κυριολεκτικά, μια πόλη των νεκρών.

Η Hypogeum του Hal Saflieni ανακαλύφθηκε τυχαία το 1902. Ο ιερέας Manuel Magri, ένας Ιησουίτης ιερέας, ήταν ο υπεύθυνος σχετικά με την ανασκαφή , αλλά πέθανε το 1907 πριν προλάβει να δημοσιοποιήσει την έκθεση του. Ο Μαλτέζος αρχαιολόγος Sir Θεμιστοκλής Temi Zammit  ( Τέμι Ζαμίτ ) ανέλαβε την συνέχεια της ανασκαφής, οπού και αποκάλυψε έναν πλούτο κειμηλίων, όπως η αγγειοπλαστική, ξυλόγλυπτες φιγούρες, στολίδια και φυλαχτά, καθώς και ανθρώπινα σκελετικά υπολείμματα!!! Το Hypogeum είχε συμπεριληφθεί στη λίστα της UNESCO της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το 1980.

Το πρώτο και παλαιότερο επίπεδο του Hypogeum του Hal Saflieni χρονολογείται πίσω 3600 – 3300 π.χ., και είναι παρόμοια με τους τάφους που βρέθηκαν στην Maltan στην περιοχή Xemxija. Βρίσκεται μόλις 10 μέτρα κάτω από το επίπεδο του δρόμου, κάποια από τα δωμάτια σε αυτό το επίπεδο ήταν φυσικές σπηλιές που είχαν αργότερα επεκταθεί τεχνητά. Το δεύτερο επίπεδο, που χρονολογείται από το 3600 έως 3000 π.χ., όταν το άνοιξαν οι οικοδόμοι της Hypogeum διαπίστωσαν ότι το πρώτο επίπεδο δεν θα ήταν πλέον επαρκής, και ότι περιείχε σημαντικές αίθουσες με υπέροχα σκαλιστά φτιαγμένα από πέτρα. Μεταξύ αυτών είναι η κύρια αίθουσα, η Αίθουσα της Oracle, το διακοσμημένο δωμάτιο, ο λάκκος του φιδιού, και τα Άγια των Αγίων. Το τρίτο και χαμηλότερο επίπεδο, που χρονολογείται από το 3150 έως 2500 π.χ., δεν περιείχε οστά ή προσφορές, μόνο νερό, αυτό το επίπεδο μπορεί να το έχουν χρησιμοποιήσει για την αποθήκευση, πιθανώς για το σιτάρι.

Οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού της Μάλτας, κοντά στις Συρακούσες Stentinello από το χωριό ήταν γεωργοί και κτηνοτρόφοι οι οποίοι μπορεί να έχουν φθάσει στο νησί γύρω στο 5000 π.χ. – τα αρχαιολογικά χαρακτηριστικά, η γεωμετρική διακόσμηση kerámiaedényeik έχει αναγνωριστεί από αυτούς. Στους αιώνες που ακολούθησαν, νέες ομάδες έφτασαν από τη Σικελία. Γύρω στο 3600 άρχισαν οι ναοί Ggantija στην κατασκευή Gozo, και το 3300-3000       π.χ. κτίστηκε, επίσης, ανακαλύφθηκε κοντά στο χωριό Paola το 1980, η Παγκόσμια Κληρονομιά státusztra έθεσε – το σπήλαιο Saflieni Hypogeum ως ιερό τάφο. Το 3000 π.χ. και 2500 π.χ. μέχρι την περίοδο που ήταν της Μάλτας “templomcivilizáció« χρυσή εποχή: τότε έχτισε ένα mnjadrai, Hagar Quim-i και taxieni θρησκευτικά κτίρια, τα οποία είναι τα στολίδια σπείρα, τα αγάλματα και τα δομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η Μεσόγειος λατρεία Μητέρα Θεά που συνδέονται .

Μεγαλιθικών ναών της Μάλτας, υπό την αιγίδα του π.χ. μεταξύ 3600 και 2500 π.χ.,  παραμένει κατανοητή. Οι μεγάλοι ναοί της Νέας Λίθινης Εποχής με μια σύνθετη, προ-μηχανικής στους ναούς, είναι υπό την αιγίδα της UNESCO και έχει κηρυχθεί μοναδικά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού της Μάλτας, κοντά στις Συρακούσες- Stentinello, ήταν γεωργοί και κτηνοτρόφοι οι οποίοι μπορεί να είχαν φθάσει γύρω στο 5000 π.χ. – τα αρχαιολογικά χαρακτηριστικά, και η γεωμετρική διακόσμηση κεραμικών έχουν αναγνωριστεί. Στους αιώνες που ακολούθησαν, νέες ομάδες έφτασαν από τη Σικελία. Oι πρώτοι κάτοικοι της Μάλτας υπολογίζεται ότι έφτιαξαν τους πρώτους ναούς το 3500 π.χ. Κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν οι κάτοικοι αυτοί αλλά ούτε και ποιοι ήταν στην συνέχεια, το νησί και το αρχιπέλαγος της Μάλτας, ήταν εντελώς έρημο για άγνωστους λόγους. Η νέοι έποικοι έφτασαν αργότερα, περίπου χίλια χρόνια, λάτρεψαν τους παλιούς ναούς και κάποιους τους επέκτειναν. Το 1500 τέσσερις νέες ομάδες ανθρώπων έφτασαν από τη Σικελία, και  εγκαταστάθηκαν σε οχυρωμένα χωριά. Μετά από αυτό ήρθαν οι Καρχηδόνιοι, οι Φοίνικες και οι Ρωμαίοι το 218 π.χ., αλλά η υπέροχη των μεγαλιθικών ναών του πολιτισμού του νησιού ήταν μια μακρινή ανάμνηση…..

Ας κοιτάξουμε όμως το σπήλαιο που δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο σαν και αυτό , η είσοδος του ώστε να μπει κάποιος σε αυτό βρίσκεται κοντά στο μικρό χωριό του Casal Paula ( Κάσα Πάουλα ). Το χωριό αυτό είναι κτισμένο στην  οροπέδιο Corradino ( Κοραντίνο ), και έχει θέα την πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, καθώς και το Μεγάλο Λιμάνι. Το 1902,  κάποιοι εργάτες σκάβοντας ένα πηγάδι στο χωριό Casal Paula έπεσε σε ένα υπόγειο σπήλαιο. Οι εργαζόμενοι είχαν πέσει μέσα σε ένα ολόκληρο σύμπλεγμα σπηλαίων και τούνελ. Η είσοδος του ονομάστηκε και είναι γνωστή ως “Hypogeum of Hal Saflienti.” (“Hypogeum” είναι το όνομα για μια υπόγεια κατασκευή, και πολλοί είναι αυτή που πιστεύουν ότι είναι Λατινικής προέλευσης  ενώ το σωστό είναι ότι η λέξη είναι καθαρά Ελληνική και προέρχεται από την υπό-γαία= υπόγειο!!!).

Από αυτήν την αληθινή ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκίνησε ένθερμα το ενδιαφέρον μου για την μέση γη, ας το θέσω καλύτερα ήταν η αφορμή για ξεκινήσω τις τιτάνιες έρευνες μου για την μέση γη!!! Όταν την πρώτο άκουσα δεν πίστευα στα αυτιά μου αν και δεν κρύβω ότι μόλις είχα αρχίσει να ερευνώ την θεωρία της μέσης γης, στην αρχή δεν πίστεψα τίποτα από όσα άκουσα από έναν Μαλτέζο ηλικιωμένο τουρίστα που βρέθηκε στην Μάνη, στο χωριό μου, ως παραθεριστής. Είχε έρθει με την γυναίκα για να πάει στο σπήλαιο του Δυρού, και μετέπειτα έφτασε στο χωριό μου για να φάνε φρέσκο ψάρι από κάποιους που τους είχαν υποδείξει την ψαροταβέρνα. Όταν άκουσα ότι ήταν από την Μάλτα άρχισα αμέσως να τους ρωτάω για τις απίστευτες κατακόμβες αλλά και για τις φυσικές γαλαρίες που είχε το νησί. Ώσπου κουβέντα στην κουβέντα μου ανάφερε το συγκεκριμένο σπήλαιο, το οποίο πολλοί ηλικιωμένοι το θεωρούν μέχρι και σήμερα στοιχειωμένο!! Μου είπε το γιατί το θεωρούν αλλά δεν πίστεψα κουβέντα από όλα αυτά που μου εξιστόρησε και μπορώ να πω ότι κάπως θύμωσα μαζί του που με θεωρούσε τόσο αφελή ώστε να τα πιστέψω!!! Πέρασαν πέντε χρόνια ερευνών μου στο θέμα της μέσης γης ώσπου μια μέρα στην Ιρλανδία οπού βρισκόμουν για κάποιες έρευνες ένας καλός φίλος και ερευνητής ο Τζόναθαν Μακ Λάουν μου είπε ακριβώς την ίδια ιστορία για το συγκεκριμένο σπήλαιο στην Μάλτα. Όπως ήταν φυσικό έμεινα έκπληκτος που το γνώριζε και αυτός, αμέσως αρχίσαμε ώρες ατελείωτες συζητήσεις αλλά και αψιμαχίας γιατί δεν πίστευα στην συγκεκριμένη ιστορία. Στο τέλος από τα νεύρα του μου είπε με τόνο αυστηρό:

<< Αν δεν με πιστεύεις το μόνο που σου μένει είναι να πας στην Μάλτα να βρεις μόνο σου τις αποδείξεις!! Δεν θα πας όμως προκατειλημμένος θα πας σαν ερευνητής με ανοιχτό μυαλό, εσύ θα αποφασίσεις αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν και τα στοιχεία που θα βρεις θα δεις ότι είναι αλήθεια!! Α!! και είναι πολλά πίστεψε με!!! Όταν δεις ότι είναι αλήθεια τότε θα περιμένω να με κεράσεις ένα μπουκάλι << Jameson Irish Whiskey Rarest Vintage Reserve >>!!!! Και θα το κάνεις τρελέ Έλληνα!!! Θα το κάνεις….. και όταν μάθεις ποσό κοστίζει ….χα χα χα χα!!!! Τότε θα μάθεις και να ακούς…. >>.

Δέχτηκα και μέσα σε τρεις μέρες έφυγα από την Ιρλανδία γυρίζοντας στην Ελλάδα, έφτιαξα τα χαρτιά μου και μετά από δυο μήνες βρέθηκα στην Μάλτα. Μια απίστευτη χώρα με πολύ φιλόξενους ανθρώπους, από τις Μεγαλοπόλεις της έως και τα πιο μικρά χωριουδάκια τους!!! Ένα λαός εύθυμος και καλοσυνάτος πάντα με το χαμόγελο στο στόμα. Απίστευτης ομορφιάς εξοχικά μέρη όπως επίσης και παραλίες!! Μα τα πιο όμορφα από όλα για μένα ήταν τα μνημεία της ιστορίας τους, πράγμα που δεν γύρισα κανένα από αυτά να δω εκτός από ένα!! Το συγκεκριμένο σπήλαιο που είχα ακούσει την απίστευτη αυτή ιστορία!!! Είπα ότι θα ξανά πήγαινα κάποια στιγμή στην Μάλτα για να δω και τα αλλά της μνημεία πράγμα που δυστυχώς δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα…..

Από την πρώτη κιόλας μέρα που βρέθηκα στο νησί πήγα για να επισκεφτώ το σπήλαιο, εκεί έκπληκτος έμαθα ότι μόνο 80 άτομα την ημέρα μπορούν να επισκεφτούν το σπήλαιο και μετέπειτα κλείνει έως την επόμενη μέρα!!!! Μου είπαν ότι κατόπιν συνεννοήσεως μετά από 120 μέρες θα μπορούσα να το επισκεφτώ γιατί όλες αυτές τις μέρες είχαν κλειστεί από τουρίστες από όλα τα μέρη του κόσμου!! Όταν μου το είπε η κοπέλα που βρισκόταν εκεί στο σπήλαιο η οποία ήταν και η υπεύθυνη για τους επισκέπτες ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί!! Αυτό βεβαία μου έγινε μάθημα για τις επόμενες έρευνες μου ανά τον κόσμο, σίγουρα ο Ιρλανδός φίλος μου θα έπινε το ουίσκι του στην κουνιστή καρέκλα του και θα γελούσε με την ψυχή του!!! Γιατί σίγουρα δεν μου το είπε αυτό επίτηδες, αν και το παραδέχτηκε αργότερα…… βεβαία όλο αυτό μου βγήκε σε καλό στην έρευνα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγα από εκεί χωρίς να μπω στο σπήλαιο!!! Πήγα αμέσως στο χωριό Πάολα και μετά από λίγο μου νοίκιασε ένα ζευγάρι νιόπαντρων ένα δωμάτιο που είχαν ως ξενώνα, ήμουν απίστευτα τυχερός γιατί εκεί τριγύρω δεν υπήρχε τίποτα από ξενοδοχεία ή μοτέλ.

Είχα στην διάθεση μου μόνο τριάντα μέρες όσο θα ίσχυε η βίζα μου για την χώρα που είχα επισκεφτεί έτσι από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισα να ανακατεύομαι με τον κόσμο του χωρίου για να μάθω όσα πιο πολλή μπορούσα για αυτήν την απίστευτη ιστορία που είχα ακούσει. Αν και φιλόξενοι και χαρωποί οι κάτοικοι του νησιού όταν τους ανέφερα την ιστορία την συγκεκριμένη άλλοι χλόμιαζαν, άλλοι έλεγαν αμήχανοι ότι δεν ξέρουν τίποτα για αυτό και άλλοι έλεγαν αμήχανα βεβαία και αυτοί ότι αυτή η ιστορία είναι μάλλον ψεύτικη……

Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε στο να ανακαλυφθεί ένα υπόγειο σύμπλεγμα σπηλαίων, με τρία επίπεδα,  από τα οποία είχαν μια σειρά από θαλάμους που είχαν σμιλευτεί στον στερεό βράχο, ακόμη μέχρι και στα χαμηλότερα επίπεδα του σπηλαίου. Όταν εξερευνήθηκε για πρώτη φορά όχι όλα τα επίπεδα αυτό δεν έχει γίνει ούτε μέχρι σήμερα, βρήκαν πάνω από 30.000 σκελετούς ανδρών, γυναικών και παιδιών. Το σπήλαιο είναι τεραστίων διαστάσεων, πιστεύεται ότι φτάνουν οι γαλαρίες του μέχρι κάτω από το Βατικανό που συνδέονται με άλλες από εκεί….. οι νότιες, οι δυτικές και οι ανατολικές γαλαρίες του κανείς δεν ξέρει που βγάζουν αλλά πιστεύετε ότι συγκοινωνούν με το τμήμα <<υπόγειων γαλαριών >> που βρίσκονται σε όλη την γη και κανένας δεν ξέρει ποιοι ήταν αυτοί που τις έφτιαξαν!!! Την τέταρτη μέρα το απόγευμα συνάντησα έναν ηλικιωμένο που με έψαχνε, είχε μαζί του το εγγονό του που μιλούσε άπταιστα αγγλικά ώστε να μεταφράζει αυτά που θα μου έλεγε ο παππούς του.

<< Έλληνα αν θες να μάθεις την αλήθεια το τι έγινε το 1940 στο σπήλαιο μόνο ο Παπάς θα σου πει την αλήθεια……. όχι ο γιος του ο πατέρας του που έχει βγει στην σύνταξη!! Να πας για να στην πει!!! Άμα το κάνει να αναφέρεις την ιστορία να την μάθει όλος ο κόσμος το τι έγινε τότε εδώ…… όχι τίποτα άλλο προς φόρο τιμής όλων εκείνων των παιδιών που δεν βρέθηκαν ποτές…….>> δεν είπε τίποτα άλλο με κοίταξε αγριεμένα με τα γερακίσια μάτια του έστριψε πηρέ τον εγγονό του και χάθηκαν μέσα στα στενά του χωριού.

Έκανα αυτό που μου είπε ο γέροντας, ύστερα από λίγο βρισκόμουν έξω από την εκκλησία του χωριού. Εκεί συνάντησα το γιο του συνταξιούχου ιερέα οπού πρόθυμα με πήγε στο σπίτι οπού έμενε ο πατέρας του. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πονηρός και δεν του είπα τι ακριβώς τον ήθελα…… ύστερα από λίγη ώρα βρισκόμουν με τον γέροντα συνταξιούχο ιερέα και ήδη είχαμε ανοίξει μια πολύ όμορφη συζήτηση. Το ευτυχές γεγονός ήταν ότι εκτός από ιερέας ήταν και καθηγητής Αγγλικών. Δεν του είχα πει ακόμα τον λόγο που τον είχα επισκεφτεί, με παρακάλεσε να κάτσω για φαγητό, έδειχνε να του αρέσει ο Ελληνικός πολιτισμός, ήξερε παρά πολλά πράγματα για την ιστορία μας αλλά και για την αρχαία μας ιστορία. Όταν φάγαμε βρεθήκαμε και πάλι στο σαλόνι του που είχε μια μεγάλη βεράντα και έβλεπε το πέλαγος. Άναψε την πίπα του και ύστερα από λίγο με ύφος σοβαρό μου απευθύνθηκε:

ΙΕΡΕΑΣ

Πες μου Έλληνα για πιο λόγο ήρθες να με βρεις; Θα εκτιμούσα να μου έλεγες την αλήθεια!!

Του εξήγησα τι έρευνες έκανα για το θέμα της μέσης γης, αλλά και τις ιστορίες που είχα ακούσει για το σπήλαιο, του είπα ότι ήθελα να μάθω το τι ακριβώς είχε συμβεί και αν ήταν αλήθεια, αλλά και γιατί το ήξερε πολύ λίγος κόσμος, όχι μόνο στην Μάλτα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Σούφρωσε τα χείλη του και τα φρύδια του ταυτοχρόνος, ρούφηξε την πίπα του αμήχανα, κάθισε λίγο σκέφτηκες και ύστερα από λίγο μου είπε:

ΙΕΡΕΑΣ

Θα σου πω αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα αναφέρεις το όνομα μου αλλά ούτε του γιου μου. Επίσης ότι θα τα αναφέρεις όπως ακριβώς θα σου τα πω, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω!!

SAMAN LYCAN

Σας το υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μου ζητήσετε.

ΙΕΡΑΣ

Όπως καταλαβαίνεις είναι λεπτή η θέση μου εδώ ως ιερέας, εμένα δεν με νοιάζει, αλλά ο γιος μου που είναι ο τωρινός ιερέας ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα αν αναφέρεις το όνομα του. Άμα δεν αναφέρεις το όνομα είναι δύσκολο μετά κάποιος να πει ότι μας συνάντησες, θα είναι στην κρίση του κάθε ατόμου να σε πιστέψει ή όχι.

SAMAN LYCAN

Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος με πιστέψει ή όχι Πάτερ!! Το πρόβλημα που έχω με τέτοιες ιστορίες είναι να βγαίνουν στην επιφάνεια τα αληθινά γεγονότα και όχι τα διαστρεβλωμένα. Όσο για αν κάποιος πρέπει να πιστέψει αυτά που θα πω ή θα γράψω Πάτερ είναι μόνο στην κρίση του και κανενός άλλου, μην ανησυχείς όπως σου είπα και θα κάνω ότι μου ζήτησες.

ΙΕΡΕΑΣ

Ωραία λοιπόν θα σου πω πως έγιναν τα γεγονότα εκείνη την εποχή. Αν και η κυβέρνηση επέμενε ότι το << υπόγειο >> είχε εξερευνηθεί πλήρως ήταν ψέμα. Έπρεπε όπως λένε κάποιοι να ειπωθεί αυτό για να τραβήξει τουρισμό η χώρα. Έτσι επίσημα το σπήλαιο άνοιξε την πόρτα του για το κοινό το 1937. Δεν μπορώ να πω ότι είχε την απήχηση που έχει σήμερα γιατί δια τον πολύ τον κόσμο ήταν άγνωστο, μόνο οι αρχαιολόγοι ανά τον κόσμο το ήξεραν και κάποιες εφημερίδες που το ανάφεραν. Από τότε που το άνοιξαν πολλοί εδώ από το χωριό έχουν δει κάποια αλλόκοτα πλάσματα που πριν ανοιχτεί δεν υπήρχαν αναφορές για τέτοια όντα. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πίσω από όλες τις εξαφανίσεις βρίσκονται οι << ΥΠΟΓΕΙΟΙ!! >> μα ποτέ δεν αποδείχτηκε. Που και που από τότε που ανακαλύφθηκε μέχρι και στις μέρες μας έχουν χαθεί κάποια άτομα από το χωριό μας αλλά και από τα γύρω χωριά όπως επίσης και ζώα. Για τα ζώα οι αρχές λένε ότι οι ζωοκλέφτες τα έπαιρναν, μα για τα άτομα που χάθηκαν έλεγαν πως ή ότι αυτοκτόνησαν χωρίς ποτέ να βρούμε ίχνος τους ή ότι θέλησαν από μόνοι τους να εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους γιατί δεν ήθελαν να τους βρουν………..

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω τι εννοείτε τα  ίδια λογία από τις αρχές έχω ακούσει και αλλού.

ΙΕΡΕΑΣ

Δεν θυμάμαι πιο μήνα ήταν ακριβώς γιατί έχουν περάσει χρόνια, η Οκτώβριος η Νοέμβριος του 1940. Την χρονολογία την θυμάμαι καλά γιατί ο πόλεμος είχε ανάψει για τα καλά στην Ευρώπη. Εκείνη την ημέρα είχα τελειώσει από την εκκλησία και ήμουν στα χωράφια όταν μαθεύτηκε το γεγονός που συγκλόνισε τότε την Μάλτα!! Είχε έρθει και με είχε βρει ο πρόεδρος του χωριού και μου είπε ότι 30 φοιτητές του πανεπιστημίου της Μάλτας από το τμήμα γεωλογίας, οι δυο καθηγητές τους αλλά και ο ξεναγός που υπήρχε στο σπήλαιο χάθηκαν μέσα στο σπήλαιο χωρίς να αφήσουν πουθενά ίχνη!!!! Καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα πράγμα απίστευτο από πολλές πλευρές να χαθούν 33 άτομα χωρίς να αφήσουν ίχνη σε ένα μέρος που υποτίθεται ότι ήταν ασφαλές και είχε εξερευνηθεί πλήρως!!! Αμέσως οι αρχές με τα μέσα που διέθεταν εκείνη την εποχή άρχισαν να ψάχνουν τους δύστυχους που χάθηκαν εκεί μέσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνες έπρεπε να κρατήσουν τουλάχιστον δυο με τρεις ώρες, τόσο θα έκαναν για να ψάξουν και τα τρία επίπεδα του υπόγειου σπηλαίου, δεν έγινε έτσι, οι έρευνες κράτησαν  τέσσερις μέρες!!! όταν οι διασώστες βγήκαν έξω από το σπήλαιο είπαν ότι υπήρχαν σήραγγες και γαλαρίες οπού ήταν εκατοντάδες με άπειρα χιλιόμετρα, σάλες, φαράγγια μεγάλου βάθους, αλλά και υπόγειοι ποταμοί και χάσματα στο πουθενά!!! Δήλωσαν ότι όσο κράτησε η έρευνα ένας ή δυο από τους διασώστες είδαν καθαρά κάποια πλάσματα πολύ άσχημα, κοντά γύρω στο 1,29- 1,40 μέτρα ύψος, έμοιαζαν με ανθρώπους αλλά ήταν πολύ αποκρουστικά στο πρόσωπο!! Οι άλλοι μόνο σκιές πρόλαβαν να δουν πιστεύοντας ότι ήταν οι φοιτητές που έψαχναν. Αν και μετέπειτα οι τοπικές εφημερίδες δεν έγραψαν κάτι τέτοιο, από εκεί κατάλαβα ότι θα σταματούσαν για τα καλά οι έρευνες για τα παιδιά και ότι θα σκέπαζαν όλο το γεγονός. Μετά τις έρευνες το σπήλαιο έκλεισε για τα καλά και ξανά άνοιξε μετά τον πόλεμο. Μόνο αρχαιολόγοι κάποιοι επιστήμονες ερχόντουσαν που και που για πιο λόγο δεν ξέρω. Ο φύλακας που το όνομα του δεν θα το αναφέρω αλλά ήταν από το χωριό μας, την έκτη μέρα ήρθε τρομαγμένος και μου είπε ότι το σπήλαιο ήταν γεμάτο δαιμόνια!!! Όχι ότι τα είχε δει αλλά τα άκουγε, με παρακάλεσε να πάω και να πω δυο προσευχές να φύγουν. Πράγματι την επόμενη μέρα για να του κάνω το χατίρι αλλά και επειδή πίστευα ότι αυτό το έργο δεν μπορεί να το είχαν φτιάξει άνθρωποι πήγα στο σπήλαιο. Ήταν πρωί εννέα η ώρα όταν άρχισα την προσευχή μου, ήμασταν στο πρώτο επίπεδο του σπηλαίου, όταν τελείωσα τότε άρχισα και γω να ακούω φωνές, ο φύλακας μου είπε να φύγουμε γιατί ίσως τα δαιμόνια να έπαιρναν και εμάς. Εγώ του ζήτησα να βγει πάνω ή να με αφήσει κάνοντας ησυχία να καταλάβω από πού ερχόντουσαν οι φωνές!! Κάθισα και αφουγκράστηκα…………

Πήρε ένα πολύ λυπημένο ύφος το πρόσωπο του, έσφιξε με τα δυο του χέρια την πίπα του, και μετά από λίγο επανήλθε λέγοντας:

ΙΕΡΕΑΣ

Οι φωνές στην αρχή ήταν μπερδεμένες, ερχόντουσαν από πολύ βαθιά και μπερδευόντουσαν από την υπόγεια ηχώ που είχε το σπήλαιο. Κατάλαβα αμέσως ότι δεν ήταν δαιμόνια, έτρεξα αμέσως στο δεύτερο επίπεδο του σπηλαίου για να ακούσω καλύτερα, από πίσω μου ήρθε και ο τρομαγμένος φύλακας τρέμοντας από φόβο. Ξανά αφουγκραστήκαμε και οι δυο μαζί……. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Ήταν τα παιδιά!!! Κάπου εκεί μέσα ήταν τα παιδιά που φώναζαν και εκλιπαρούσαν για βοήθεια…… αλλά οι φωνές ερχόντουσαν από πολύ βαθιά, το λέω αυτό γιατί μια δυνάμωνε και μια έσβηνε η δύναμη της χρείας των φωνών τους ώσπου να έρθει εκεί που ήμασταν εμείς!!! Και τι δεν έκανα….. μέχρι την πρωτεύουσα πήγα, στην αστυνομία στην πυροσβεστική…. δεν με πίστευε κανένας. Έφτασα μέχρι την επισκοπή και μίλησα με τον καρδινάλιο όταν μου έδωσε μια απάντηση που πραγματικά σοκαρίστηκα!!!!

<< Οπού υπάρχουν σπήλαια, σήραγγες και φυσικές γαλαρίες όπως και ξεροπήγαδα ακούγονται οι φωνές τους. Έχουμε από παντού αναφορές….. έψαξαν, έψαξαν!!! Μα δεν βρήκαν τίποτα!!! >>

Τον παρακάλεσα να μιλήσει στο κράτος να στείλουν ένα κλιμάκιο μήπως τους βρουν μα δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Μου έδωσε μια επιστολή και πήγα στον υπουργό ()………(). Ο υπουργός μου είπε ότι μετά από τόσες μέρες δεν ήταν δυνατόν να ήταν ζωντανοί και ότι κάπου σε κάποιο υπόγειο βάραθρο θα είχαν πέσει. Αυτό ήταν δεν δόθηκε άλλη βοήθεια τα παιδιά χάθηκαν άδικα, στο υπόγειο σπήλαιο βρισκόμουν με κάμποσους χωριανούς μου μήπως και κάναμε κάτι, καθημερινός μα ………δεν ξανά ακούστηκε τίποτα…. τίποτα!!!! φήμες λένε ότι από διάφορες σπηλιές του νησιού ακούγονταν που και που κάποια από τα παιδιά χωρίς να μπορούν να τους προσφέρουν κάποια βοήθεια!! Ένας τσοπάνης από την άλλη μεριά του νησιού πήγε μια μέρα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του και ανέφερε ότι στην περιοχή Gnejna στα νότια βοσκούσε τα πρόβατα του όταν περνώντας μετά από μέρες στην περιοχή Ghajn Tuffieha σταμάτησε για το βράδυ. Εκεί η περιοχή έχει κάτι τεράστιους φυσικούς ογκόλιθους και πολλά σπήλαια, σε ένα από αυτά θέλησε να ξαποστάσει ο τσοπάνης μαζί με το κοπάδι του. Στην αστυνομία είπε ότι αργά τα ξημερώματα άκουσε δυο νεαρούς από το βάθος της σπηλιάς να ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια!!! Είπε επίσης ότι δεν πρέπει να τον άκουγαν για τι τους φώναζε με όλη του την δύναμη. Παρ’ όλο που έψαξε όλο το σπήλαιο δεν φάνηκε τίποτα, μα μετά από λίγο ένας από τους νεαρούς φώναζε δυνατά στον θεό << δεν θέλω να με φάνε θεέ μου…. γιατί με εγκατέλειψες >> μετά από αυτό η απόλυτη ησυχία.

Η περιοχή που άκουσε τις τελευταίες φωνές των παιδιών ο τσοπάνης!!

 

Τι και αν τους το είπε βλέπεις είχε περάσει σχεδόν δυο μήνες από την εξαφάνιση των φοιτητών ποιος θα τον πίστευε…   Όπως σου είπα η κυβέρνηση κουκούλωσε το όλο θέμα και σε αυτό βοήθησε πολύ και ο πόλεμος που μαινόταν στην Ευρώπη. Οι εφημερίδες ανάφεραν ότι απλά χάθηκαν βγάζοντας πόρισμα ότι κάπου είχαν πέσει, και αυτό το λένε γιατί ανακάλυψαν από τους διασώστες ότι υπήρχαν ατελείωτες γαλαρίες εκεί κάτω. Ύστερα από αυτό η κυβέρνηση σφράγισε αυτές τις εισόδους και εξόδους με κάγκελα. Κάποιες εφημερίδες μάλιστα έκαναν λόγο ότι η κυβέρνηση τους έψαχνε απεγνωσμένα σε διάφορα σπήλαια…….. Παραμύθι!!! Τους ψάξανε μόνο στο σπήλαιο που χάθηκαν μετά τίποτα!!!

Γνωρίζουμε ότι η Μάλτα είναι ένα νησί όπου ήταν ένα αρχαίο κέντρο του πολιτισμού ήδη από την εποχή που οι Φοίνικες πήραν τον έλεγχό του Αιγαίου, Όταν μια ομάδα Αρχιερέων του Μολώχ, ο οποίος λέγεται από κάποιους ερευνητές ότι ήταν ένας από τους Νεφελίμ και πατέρας του Μινώταυρου, όπου ασχολούνταν με μαγείες αλλά και με το να προσπαθεί να αλλάξει κάτι, αυτό το κάτι είναι κρυφό και το ξέρουν μόνο οι μυημένοι στον Μολώχ. Οι  άνθρωποι του νησιού δέχτηκαν τις διδασκαλίες τους, αλλά και τις ανθρωποθυσίες για να εξυψώνουν τον Μολώχ. Ο λόγος ήταν ότι ο λαός της Μάλτας είχε ήδη προβεί σε ανθρώπινες θυσίες για τους θεούς του κάτω κόσμου, για τον οποίο πίστευαν ότι θα ζούσαν πλουσιοπάροχα αν έκαναν τα κέφια του. Αυτό γινόταν υπόγειος κάτω από το νησί και συχνά περιγράφονται πως ταξίδευαν με μορφές ερπετοειδών…….. . Από την εποχή των Φοινίκων, η Μάλτα είχε αποδεχθεί πολλούς αρχηγούς φυλών από τη Ρώμη, τη Μέση Ανατολή, τη Νορμανδία, και το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ , αργότερα έκαναν κουμάντο οι Ροδόσταυροι και αργότερα μια μυστική κυβέρνηση ονόματι ως το Τάγμα της Μάλτας!!!!

SAMAN LYCAN

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις πληροφορίες που μου δώσατε αλλά και για την ένθερμη φιλοξενία σας στο σπιτικό σας.

ΙΕΡΕΑΣ

Βιάζεσαι; Θέλεις να φύγεις Έλληνα;

SAMAN LYCAN

Δεν θα ήθελα να καταχραστώ την φιλοξενία σας, εξάλλου είναι αργά και ίσως θελήσετε να κοιμηθείτε….

ΙΕΡΕΑΣ

Όταν φτάσεις στην ηλικία μου 89 χρονών σου εύχομαι να μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Όχι δεν νυστάζω, και σπάνια έχω καλούς συνομιλητές ή να πω καλούς ακροατές σε αυτά που λέω. Αν θες να κάτσεις λίγο ακόμα έχω να σου πω ακόμα μια ιστορία η οποία δεν έχει βγει προς τα έξω, εξίσου ανατριχιαστική όσο και η άλλη. Θα σε ενδιέφερε να την ακούσεις;

SAMAN LYCAN

Μα και βεβαία θα ήθελα να την μάθω….

ΙΕΡΕΑΣ

Aυτή η ιστορία έγινε πριν γίνει το τραγικό συμβάν με τους φοιτητές. Η Lois Jessup ( Λόης Τζέσσαπ )από την εφημερίδα εκείνης της εποχής  NY SIB έγραψε ότι επισκέφθηκε το Hypogeum δύο φορές. Μια φορά πριν από την τραγωδία που έγινε με τους φοιτητές και μια πιο μετά…… το πώς μπήκε πιο μετά λένε ότι πλήρωσε καλά τον φύλακα κάποιοι, μα δεν το πιστεύω γιατί πέθανε φτωχός. Η Λόης ανάφερε στην στήλη της ότι κατάφερε και μπήκε αναγκαστικά με τα γόνατα σε κάποια ανοίγματα που είχαν οι συμπαγείς βράχοι. 1χ1 μέτρα ήταν η κάθε τρύπα στους βράχους τετράγωνα κομμένη. Ανάφερε ότι και μέχρι τις αρχές του 1800 το πάνω μέρος του υπόγειου φιλοξενούσε αστέγους. Αν και προσωπικά δεν το πιστεύω εγώ από που βρέθηκαν οι άστεγοι τότε στο νησί; Συνεχίζει η ίδια στο άρθρο της λέγοντας ότι κάτω υπήρχαν ναοί και επιμελητήρια οπού όλα αυτά έγιναν από κάποιους προϊστορικούς αγνώστους ανθρώπους. Τι άνθρωποι ήταν αυτοί; Είχαν φτιάξει θυσιαστικούς  θαλάμους που σε αυτούς μέσα βρέθηκαν περίπου 30.000 ανθρώπινοι σκελετοί από τις θυσίες στους θεούς του Κάτω Κόσμου!!!!

Χρόνια πριν το (1940) κάποιος θα μπορούσε να περπατήσει από τη μια πλευρά του νησιού στην άλλη, αλλά η κυβέρνηση έκλεισε όλες τις εισόδους μετά την εξαφάνιση των 30 φοιτητών μαζί με τους καθηγητές τους και τον ξεναγό. Η Λόης έγραψε ότι επισκέφθηκε το Hypogeum δύο φορές.  Την δεύτερη φορά που πήγε ανάφερε κάτι που ίσως λέω ίσως γιατί μπορεί να επηρεάστηκε από την τραγωδία των φοιτητών…….. η ίδια ανέφερε στην στήλη της ότι πήγε εκεί κάτω την δεύτερη φορά κρατώντας ένα κερί στο χέρι της όπως και την πρώτη φορά χρησιμοποιώντας μια ευρεία ζώνη ως οδηγό. Πήγε σέρνοντας για μια άλλη φορά σε έναν από τους θαλάμους και βρήκε ότι πήγαινε κάπου. Άρχισε να ανιχνεύει και ήρθε σε μια πολύ μεγάλη σπηλιά, πάνω σε ένα περβάζι όπου μπορούσε να δει ένα απύθμενο χάσμα!!!  Λίγο πιο κάτω, από την άλλη πλευρά ήταν μια άλλη προεξοχή που φάνηκε να οδηγούν σε μια άλλη είσοδο. Εκεί, είδε κάποια πολύ μικρά ανθρωποειδή με μαλλιά  σε όλο το σώμα τους. Η ίδια δήλωσε ότι τα πλάσματα αυτά ύψωσαν τα χέρια τους προς το μέρος της με τις παλάμες τους, δείχνοντας την και, στη συνέχεια, ένας ξαφνικός άνεμος φύσηξε και έσβησε το κερί της. Τότε, ένιωσε ένα υγρό, << πράγμα >> να την αγγίζει περνώντας δίπλα της. Πανικοβλήθηκε τόσο που όταν κατάφερε και βγήκε επάνω δήλωσε ότι το μέρος είναι καταραμένο με άγνωστα προς την ανθρωπότητα πλάσματα και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξανά μπει εκεί μέσα.

Αυτά όλα είχα να σου πω για να γίνω πιο πειστικός, αλλά και εσύ, έχω να σου δείξω κάτι……

Σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε σε μια μικρή βιβλιοθήκη που είχε στο σαλόνι το. Τράβηξε ένα παλιό περιοδικό γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε:

ΙΕΡΕΑΣ

Αυτό είναι ένα περιοδικό του National Geographic τον Αύγουστο του 1940!!! Είναι το μοναδικό πράγμα που πιστοποιεί ότι η τραγωδία αυτή έγινε και ήταν πραγματικότητα. Φωτογράφησε την σελίδα Έλληνα για να την έχεις ως αποδεικτικό στοιχείο, έτσι μόνο θα σε πιστέψουν σε όσα θα γράψεις!!!!

Η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν είδα ότι για όλα αυτά που άκουγα υπήρχε απόδειξη ότι είχε γίνει!!! Η Μάλτα δεν κατάφερε να το περάσει στην ιστορία ως ένα αστικό θρύλο ότι και αν έκανε για να το αποτρέψει αυτό!!! Ήμουν τόσο χαρούμενος μα και συνάμα θλιμμένος για τα παιδιά που χάθηκαν εκεί!!! Αμέσως τράβηξα δέκα φωτογραφίες την σελίδα οπού έκανε αναφορά ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά του κόσμου. Οι σελίδες του περιοδικού είχαν πάρει ένα γκρι-ροζ απαλό χρώμα από τα χρόνια που είχαν περάσει αλλά η ουσία που τόσοι άνθρωποι και ερευνητές αμφισβητούν είναι εκεί!!!! και γω ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα και βρήκα αυτήν την απόδειξη!!!! Σας παραθέτω μια από τις φωτογραφίες που τράβηξα εκείνο το βράδυ για να τις δείτε και εσείς αλλά και όλος ο κόσμος, αποδεικνύοντας, ότι η τραγική ιστορία της εξαφάνισης των 30 φοιτητών, των καθηγητών τους, αλλά και του ξεναγού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Η ιστορία των αγνοουμένων 30 φοιτητών και των δυο καθηγητών τους όπως και του ξεναγού  δεν είναι ένας μύθος. Μια ιστορία για αυτούς που χάθηκαν σε αυτές τις σπηλιές αναφέρθηκε το περιοδικό National Geographic, τον Αύγουστο, 1940, Vol. 78, αρ. 2. Εδώ είναι η σελίδα που αναφέρεται στην ιστορία:

 

 

SAMAN LYCAN

Δεν περίμενα ποτέ ερχόμενος στο όμορφο μικρό νησί σας να έβρισκα τέτοιες αποδείξεις!! Από αυτές που εξιστορήσατε μέρει αυτές εδώ που φωτογράφησα!!! Σας είμαι ευγνώμον που βοηθήσατε να βγει μια αλήθεια στο φως που τόσο καλά η κυβέρνηση της Μάλτας είχε κρύψει κάνοντας όλο τον κόσμο να πιστέψει ότι ήταν ένας αστικός θρύλος που κάποιοι επιτήδειοι είχαν φτιάξει!!

ΙΕΡΕΑΣ

Εγώ σε ευχαριστώ Έλληνα, που ήρθες ως εδώ, τώρα κάποιος θα πει την αλήθεια όπως έγινε και ξέρω ότι αυτός θα είσαι εσύ. Ίσως σε κυνηγήσουν για αυτό που θα αναφέρεις, ποιος ξέρει ίσως και όχι. Αλλά κάτι που έλεγχε εκείνο τον καιρό τόσο καλά να μην βγει η αλήθεια παρακάτω με αυτά τα στοιχεία το γκρεμίζεις μια και καλή. Να πας στο καλό Έλληνα, ο Χριστός μαζί σου, και όταν θα τα γράφεις αυτά να με θυμάσαι που και που γιατί θα έχω φύγει από αυτόν το μάταιο κόσμο. Το έκανα αυτό για τις ψυχές εκείνων των ανθρώπων που χάθηκαν εκεί μέσα. Τώρα μπορώ να κλείσω τα μάτια μου ήσυχα!!

Παρ’ όλο ότι προσπάθησα να βρω τρόπο να μπω στο υπόγειο σπήλαιο, δεν τα κατάφερα αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα που δεν μπήκα γιατί είχα στα χέρια μου μια αλήθεια που είχε γίνει εκεί εδώ και τόσα χρόνια και πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι είναι ένα ψέμα!! Όταν γύρισα στην Ελλάδα έστειλα το μπουκάλι ουίσκι στον Ιρλανδό φίλο μου που είχαμε βάλει το στοίχημα γιατί το είχα χάσει…. όχι μόνο αυτό αλλά και ένα κάρο λεφτά που κόστισε το ρημαδιακό μπουκάλι ουίσκι!!!! Είχα κρατήσει τα τηλεφώνα του ιερέα που τόσο με βοήθησε με τις πληροφορίες και τις αποδείξεις που μου έδωσε. Ύστερα από τρεις μήνες ο ιερέας πέθανε, με ενημέρωσε ο γιος του για τον θάνατο του. Πράγματι θα ήθελα να βρισκόμουν στην κηδεία του αλλά τα οικονομικά μου εκείνο τον καιρό το απαγόρευαν!!!

Υπάρχει άλλη μια πηγή εδώ και τρία χρόνια περίπου που το αναφέρει ότι ίσως έγινε και ίσως δεν έγινε, η πηγή είναι: http://www.maltafly.com/

Η έρευνα μου για αυτήν την υπόθεση δεν έχει κλείσει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=43BOXrP2bv0

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


19 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 26 ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΣΤΟ << ΥΠΟΓΕΙΟ >> ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!!

 1. WOLF964!!!!

  ΟΧΙ ΟΧΙ !!!! ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!

  ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ …. ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΝΩ… ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ “THE UPCOMING RACE” ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(!!!!!!!) ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ;;
  ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΥΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΛΙΓΟ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΩ !!!

  ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΥ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ!!!!

 3. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

  ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ 250 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΠΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΕΣΕΡΣΜΙΤ , ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ…

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΜΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ.

  ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ…. ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΝΑΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΠΗΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΟΝΤΑ;;;

  ΣΑΜΑΝΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ (ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ !!;;!!) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΤΑ ΠΥΘΑΝΑ (ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ;;; ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΡΑΔΙΟΚΎΜΑΤΑ ( !!!;;;!!!) Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ…(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ )

  ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΎΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΚΕΡΟΣ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

  1. wolf964!!!!

   ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…..

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΥΛΕΣ….. ΚΑΙ Η ΠΙΝΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ …… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…

   ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…..!!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ!!!
   ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ Η ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ…. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!

   ΑΥΤΑ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝΕ ΣΥΝΧΑΡΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ….. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ….ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ…. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΣΤΗΧΩΝ 33 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗ-ΓΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΚΩΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΙ ΤΟ ΄΄ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΕΣ ΄΄ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ 33 ΑΤΟΜΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ??? ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΕΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ…

  ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΤΑΙ ΚΥΝΔΥΝΟ Η ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ???

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ….ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟΝΟΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΘΗΤΕ…..

  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΜΑΘΩ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ…ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗ-ΓΗΣ…

  1. wolf964!!!!

   ΑΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!;! ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ << ΠΑΡΑΣΗΜΑ >> ΜΑΣ!!!! ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΝΗ ΣΠΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΕΥΚΙΝΔΥΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

   ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΕΡΟΣ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΙΖΗΝΙΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΔΕΡΕΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Α- ΔΕΡΕΣ = ΔΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΙΜΟ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΦΥΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΣΕ ΣΤΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΒΡΑΧΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΜΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΕΤΑΙΑ!!!! ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΔΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!!!!

   ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ!!!!!

   ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ!!!!

   ΑΝ ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟΦΥΛΑΔΑ ΟΠΩ π.χ. << ΑΡΓΟΛΙΚΑ ΝΕΑ >> ΚΑΙ ΑΝΤΟΙΣΤΥΧΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΤΙ …..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ << ΤΕΡΑΤΑ >> ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ!!!! ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!!!

   ΜΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ…… ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

   ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ…ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ …ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….!!!!!11

 5. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΝ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕΠΟΛΛΑ…ΧΕΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΞΑΝΑ….ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ….ΜΠΡΑΑΒΟ ΣΑΜΑΝ…!!!!!!!!

 6. Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες και ερευνητές σας στέλνω
  την καλημέρα μου από το τη Μυτιλήνη.
  Όπως έγραψα και στο μήνυμα που σας έστειλα έχω
  ενθουσιαστεί για την όμορφη ερευνητική εργασία που
  διατελείτε ιδίως για την Μέση-Γη!
  Τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα σας.
  Ο μεγάλος ερευνητής της Μέσης-Γης Δημήτρης
  Κούγκουλος που μας διαβάζει τώρα,η ψυχή του θα
  φωτίζεται περισσότερο για να μας δείξει τον δρόμο!
  σε μας αλλα και στους επόμενους που θα έρθουν…
  Αφιερώνω τα λόγια του Άρχοντα Pelennor από την
  ταινία.
  Forth,and fear no darkness!
  Arise,arise,Riders of Theoden!Spears shall be
  shaken,shilds shall be splintered,
  a sword-day,a red day,ERE THE SUN RISES!!!
  Ride now!Ride for ruin,and the worlds ending!

Αφήστε μια απάντηση