ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 67 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΙ 411 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΑΣΤΑ ( SHASTA ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 67

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΙ 411 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΑΣΤΑ ( SHASTA ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

 

Προσπαθήσαμε και εμείς από εδώ να λύσουμε ένα μυστήριο το οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν έχει λύσει μέχρι σήμερα!!!! Σε αυτό μας βοήθησε ο Ελληνικής καταγωγής Κρις Αλεξίου με το να μας δώσει τα στοιχεία  που μας παρέθεσε από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ!!!! Πρόκειται για τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο ηφαιστειακό Όρος Σάστα της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ όπου από το 1888 και μέχρι σήμερα έχουν εξαφανιστεί 411 άνθρωποι!!!! Προτού όμως φτάσουμε σε αυτήν την έρευνα πρέπει να μάθετε κάποια πράγματα για αυτό το ηφαιστειακό Όρος!!!!

Όρος Shasta – Σάστα ή στην γλώσσα των Karuk -Καρούκ: Úytaahkoo ( Ουγταάχκοο ) που σημαίνει << Λευκά Όρη >>) είναι ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στο νότιο άκρο από Σειρά καταρρακτών στο Σισκίγοου – Siskiyou County  της  Καλιφόρνια !!!! Στα 14.179 πόδια ( 4.322 μ ), είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο Cascades ( Κασκέντης όπου στα ελληνικά γράφεται Κασκεήδης και ως εξήγηση από την σύνθεσή λέξη μας κάνει << ΚΑΣΚ-ΕΗΔΗΣ =  η Κάσκα του Άδη !!!!!!!! >>) και το πέμπτο υψηλότερο στην Καλιφόρνια !!!! Το Όρος Σάστα έχει έναν εκτιμώμενο όγκο 85 κυβικών μιλίων = ( 350 χιλιόμετρα  ), το οποίο είναι η πιο  ογκώδες καλντέρα = stratovolcano ( Στατοβολκάνο ) στο Κάσκεκντς Ηφαιστειακό Τόξο !!!!

Το βουνό και η γύρω περιοχή είναι υπό τη διαχείριση της Αμερικανικής Δασικής Υπηρεσίας, Shasta-Trinity – Σάστα Τρίνιτι Εθνικό Δρυμό !!!!

OROS SASTA 1

Η αρχαιότερη γνωστή ανθρώπινη κατοίκηση στην περιοχή χρονολογείται περίπου 7.000 χρόνια πριν, και από πριν περίπου 5.000 χρόνια, υπήρξε σημαντική ανθρώπινη κατοίκηση στη γύρω περιοχή!!!! Κατά τη στιγμή της ευρώ-αμερικανικής επαφή κατά το 1820, οι ιθαγενείς της Αμερικής που ζούσαν μέσα στο οπτικό πεδίο του όρους Σάστα  περιλαμβάνονταν από τις εξής φυλές:

<< Η Shasta – ( Σάστα ), Okwanuchu – ( Οκγανάτσου ), Modoc – ( Μόντοκ ), Achomawi – ( Ατσομαγούι ), Atsugewi – ( Ατσουγκέγουι ), Karuk – ( Καρούκ ), Klamath θ – ( Kλαμάθ ), Wintu – ( Γουαήντου ), και η Yana – ( Γιάνα ) >>!!!!

Η αρχαία γνώση από τους  Κλαμάθ λέει ότι στο Όρος Σάστα κατοικείται από το Πνεύμα του Πάνω Κόσμου, ονόματι Σκελλ -Skell, που κατέβηκε από τον ουρανό στη σύνοδο κορυφής του βουνού, κατόπιν αιτήσεως ενός Άνθρωπου -Λύκου ( Λυκάωνα!!;!! ή τίτλος !!;!! )!!!! Ο Σκελλ πολέμησε με το Πνεύμα του Κάτω Κόσμου, Λλαο-Llao, ο οποίος διέμενε στο Όρος Μάζαμα- Mazama!!!! Ίσως για τους ιστορικούς από τη ρίψη θερμών πετρωμάτων από εκρήξεις και λάβα, πιθανώς αντιπροσωπεύουν τις ηφαιστειακές εκρήξεις από τα δύο βουνά ως φανταστικές ιστορίες!!!!

Οι αλήθεια είναι ότι οι εξαφανιζόμενοι έως σήμερα όπου αριθμούν το νούμερο των 411 ανθρώπων δεν είναι έτσι!!!! Τι θέλω να πω, η καταμέτρηση άρχισε να γίνεται από τους Ευρωπαίους αποίκους που είχαν ήδη φτιάξει τις πρώτες αποικίες στην ΗΠΑ!!!! Πριν από αυτούς έχουν χαθεί και άλλοι πολλοί Ευρωπαίοι μα και εκατοντάδες από όλες τις ινδιάνικες φυλές που προανέφερα!!!! Από το 1888 απλώς άρχισαν να καταγράφονται οι εξαφανίσεις σε μητρώα και δικαστικές αρχές!!!!

Οι ποιο πολλοί από τους αποίκους ήταν Ιταλοί όπου έφθασαν στις αρχές της δεκαετίας του 1900 για να εργαστούν στους μύλους και ως χτίστες όπου δημιούργησαν μια ισχυρή Καθολική παρουσία στην περιοχή αυτή!!!! Πολλές άλλες θρησκείες έχουν προσελκύσει και άλλες θρησκείες, κοντά στους δυτικούς πρόποδες του Βουνού Σάστα, αποτελούν κομβικά σημεία για πολλές θρησκείες, τα οποία κυμαίνονται από ένα βουδιστικό μοναστήρι  ονόματι Σαστα Μονή , που ιδρύθηκε από τον Χοουν Τζιγιου –Κεννεττ Ηoun Jiyu-Kennett το 1971), Μορμόνοι – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9  έως τις σύγχρονες Ινδιάνικες τελετές!!!!

Στο Όρος Σάστα υπάρχει επίσης μια εστίαση για μη αμερικάνικων Ινδιάνικων θρύλων, με επίκεντρο μια κρυμμένη υπόγεια πόλη προηγμένων όντων από τη χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας!!!!! Ο θρύλος μεγάλωσε από μια αυθόρμητη αναφορά της Λεμουρίας στη δεκαετία του 1880, σε μια περιγραφή ενός κρυμμένου υπόγειου σπηλαίου στο Βουνό Σάστα από Λεμουριανούς το 1925!!!! Το 1931, γράφτηκαν κάποια βιβλία για την Λεμουρία όπου το ποιο περίτεχνο και μυστικιστικό ήταν το σπανιότατο πλέον σήμερα βιβλίο: Η χαμένη Ήπειρος του Ειρηνικού  >>, που εκδώσαν οι τότε  Ροδόσταυροι των ΗΠΑ όπου αυτό ήταν το βιβλίο όπου μίλαγε σχετικά με την κρυφή σπηλαιώδη χώρα από Λεμούριους του βουνού Σάστα που εδραίωσε το μύθο στο μυαλό πολλών αναγνωστών!!!! Αλλα πρόκειται πράγματι για μύθο!!;!!

Σύμφωνα με έναν τοπικό μύθο ο Frederick Space Oliver ( Φρέντερικ Σπένσερ Όλιβερ – http://en.wikipedia.org/wiki/A_Dweller_on_Two_Planets )  ήταν ένας έφηβος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το χέρι του άρχισε να γράφει ανεξέλεγκτα ένα χειρόγραφο όπου υπαγορευόταν σε αυτόν από τον Phylos ( Φίλος !!!!! ), ένα πνεύμα από την Λεμούρια το1993!!!!  Ο Meisse ( Μέισι ) επισημαίνει ότι τα στοιχεία του Oliver ( Όλιβερ ) δεν είναι τίποτα άλλο από την φαντασία του!!!! Ως “Η ενιαία σημαντικότερη πηγή των εσωτερικών θρύλων του Όρος Σάστα!!!! Το βιβλίο περιέχει τις πρώτες δημοσιευμένες αναφορές που συνδέουν Όρος Σάστα σε:

1) Μια μυστική αδελφότητα!!!!

2) Για μία είσοδο της σήραγγας σε μια μυστική πόλη μέσα στο Όρος Σάστα!!!!

3) Λεμουρία!!!!

4) Η έννοια του “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ”!!!!

5) «Διοχέτευση» των αιθέριων πνεύματα!!!!

6) Αλλα και η εμφάνιση ενός πάνθηρα έκπληξη το “(1993? 143 σελίδα )!!!!

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχει γράψει το μεγαλύτερο μέρος του μυθιστορήματος μέσα από την θέα του βουνού Σάστα, επισημαίνει ότι και η αυτοβιογραφική αφήγηση της ιστορίας από τον Φίλος ως άποψη είναι μια ενδιαφέρουσα συστροφή!!!! Εδώ σας έχω  μερικές σελίδες του κειμένου από το μυθιστόρημα , συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς στη μυστικιστική αδελφότητα που ζει ανάμεσα στους << γυαλισμένους τοίχους  όπου ανασκάφηκε από τους γίγαντες, όπου υπάρχουν δάπεδα με μοκέτες με μακριά, μαλακά γκρι υφάσματα που έμοιαζαν με γούνα, αλλά όμως ήταν ένα ορυκτό προϊόν!!!! Αλλα και για προεξοχές όπου έγιναν από τους κατασκευαστές με υπέροχα αυλακωτά χρώματα του χρυσού, του αργύρου, και πράσινων μεταλλευμάτων χαλκού, και συλλογές  πολύτιμων λίθων  >>!!!! ( Oliver 1905? 248 σελίδα)..!!!!

Το 1908, η Adelia Η Taffinder ( Αντέλια Χ Τάφαϊντερ ) έγραψε ένα άρθρο με αληθοφανές στοιχεία για την εποχή της, αργότερα σπιλώθηκε το όνομα της από τους Μιθσόνιανς και υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το όνομα της αν καν υπήρξε – αν και υπάρχει ο τάφος της. http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GSln=Taffinder&GSbyrel=in&GSdyrel=in&GSob=n&GRid=28459053& Πλήρη στοιχεία του ονόματος της ως αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού, διαβάστε και το τι είχε γράψει –  « ένα θραύσμα της γηραιάς ηπείρου της Λεμουρίας , ” στο περιοδικό – Atlantic Monthly (Ατλάντικ Μόνθλι – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Atlantic )!!! Σε άρθρο της αν κάποιος ψάξει να το βρει θα καταλάβει ότι συνδέει την έννοια της Λεμουρίας στην Καλιφόρνια, και τις θεωρίες του Μέισι με το άρθρο αυτό, << Τις Θεοσοφικές του διδασκαλίες και την επέκταση της Λεμουριανής μύθου στην Καλιφόρνια, όπου μπορεί να ήταν μέρος του ερευνητικού υλικού που συμμετείχαν στη δημιουργία του όρους Σάστα ως Λεμουριανός Μύθος, όπως παρουσιάστηκε από το Selvius ( Σίλβιους ) το 1925 και το Creve ( Κριβ )το 1931 “( 1993!!!! 147 σελίδα)…!!!!

Σίλβιους -1925 άρθρο δύο σελίδων, το << Οι απόγονοι της Λεμουρίας  >> όπου είναι, σύμφωνα με τον Μέισι ,” ένα σημαντικό έγγραφο για την ίδρυση του σύγχρονου Λεμουριανού μύθου στο Όρος Σάστα!!!!, << έτσι έχω συμπεριλάβει το άρθρο ως  αντικείμενο πλήρους κειμένου του Σιλβιου », ο Σίλβιους ισχυριζόταν ότι ο καθηγητής Edgar Lucian Larkin ( Έντγκαρ Λούσιαν Λάρκιν – http://aaaim.com/echo/v1n3/dela.htm ) είδαν την είσοδο της νέας Λεμουρίας στο όρος Σάστα, χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο του:

<< Ακόμα ποιο αποδεικτικό είναι η λιγότερο προσεκτική έρευνα από τον καθηγητή Έντγκαρ Λούσιαν Λάρκιν, όπου ήταν για πολλά χρόνια διευθυντής του Αγίου Λοβ – Παρατηρητήριο, όπου είχε δηλώσει στην εφημερίδα και σε περιοδικά ως άρθρα αυτό που είχε δει, μάλιστα είχε δώσει και σημειώσεις που ακριβώς ήταν όπου φρόντισαν οι Μιθσόνιανς να τα εξαφανίσουν και να σπιλώσουν και το όνομα του Έντγκαρ ως μυθομανή και λαοπλάνο όπου και το πέτυχαν >>!!!!

EPISTOLI EDGAR

Μια πολύ σπάνια επιστολή του Έντγκαρ με κωδικοποιημένη την είσοδο της Νέας Λεμουρίας στο Όρος Σάστα!!!!

EDGARΟ Έντγκαρ!!!!

VIVLIO 1

Το περίφημο βιβλίο του ένα πολύ σπάνιο βιβλίο όπου περήφανα κατέχω στην συλλογή μου!!!! Αν και έχουν γίνει επανεκδόσεις λείπουν πολλά βασικά στοιχεία από το πρωτότυπο!!!!

ASTEROSKOPEIO LOV

Το αστεροσκοπείο Λοβ!!!!

ASTEROSKOPEIO 1

Μέσα από το αστεροσκοπείο!!!!

ASTEROSKOPEIO 2

Ο Έντγκαρ Λούσιαν Λάρκιν μαζί με τον  Δρ Λούις Σγουίφτ !!!!

 Παρά το γεγονός ότι το άρθρο του Σίλβιους είναι η πιο ενδιαφέρουσα ιστορικά δεκτή θεωρία αλλα και ντοκουμέντο, ο Wishar Spenle Cerve ( Γουίσαρ Σπινλ Σιρβ ) έγραψε το 1931 για την Λεμουρία: Η χαμένη ήπειρος του Ειρηνικού είναι, σύμφωνα με τον Μέισι, << ο υπεύθυνος για τη διαδεδομένη δημοτικότητα του μύθου αυτού >> (1993!!!! 146)!!!! Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι η κερδοσκοπία του Μέισι ότι << όπως προκύπτει από την ομοιότητα του υλικού  ο Σίλβιους “και” Σιρβ >> ήταν ένα και το αυτό πρόσωπο” (1993!!!! 145)!!!! Περαιτέρω θολώνοντας τα νερά ο ισχυρισμός αυτός είναι έτσι είναι ότι Έντουαρντ  δίαΐ ότι << Γουίσαρ Σπινλ Σιρβ  >> έγραψε πραγματικά μια επιστολή για τον << Harve Spencer Lewis  – Χαρβ Σπένσερ Λούις http://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Spencer_Lewis >>  όπου εκείνο τον καιρό ήταν ο αρχιερέας του Τάγματος των Ροδόσταυρων της Βόρειας και Νότιας Αμερικής!!!!! Σε αυτήν την επιστολή ( όπου λένε ότι είναι αυτή που έχω ανάρτηση ποιο πάνω ) ο Σιρβ δημοσιεύθηκε τις αρχαίες μυστικές ως Παραγγελία Rosae Crucis ( Ροζέ Κράσις http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Mystical_Order_Rosae_Crucis  ), που παρείχε τη λαϊκή περιγραφή των Λεμούριων ως “ψηλούς, χαριτωμένους, και ευέλικτους,” και ως παράξενους επισκέπτες ότι << ότι σε κάποιες από τις μικρότερες πόλεις το εμπόριο γινόταν από ψήγματα και χρυσόσκονη για ορισμένες σύγχρονες ανέσεις  >> σελ. 250!!!!

Η ιδέα μιας χαμένης ηπείρου ( και η συνακόλουθη ύπαρξη των Λεμούριων στο όρος Σάστα ) όπου γρήγορα έγινε ευρέως γνωστή, αν και δεν είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη σήμερα και αν κάποιος ψαχτεί θα βρει πολλά εμπόδια μπροστά του!!!! Ο βοτανολόγος William Cooke  ( Γουίλιαμ Κουκ – http://en.wikipedia.org/wiki/William_Brackenridge ) ήταν σε μια βιβλιοθήκη στο Σινσινάτι των ΗΠΑ, όταν ρωτήθηκε αν << γνώριζε τίποτα για τους Λεμούριους >> το 1939, για το Όρος Σάστα!!!! Λίγους μήνες αργότερα, στο Όρος Σάστα ένα άρθρο που ονομάζεται << Περίεργα φώτα  στο Όρος Σάστα: Αποδείξεις απάτη , ο Κουκ  αμφισβητεί το μύθο ότι ο Λάρκιν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τηλεσκόπιο για να δει όλες τις δομές στο Όρος Σάστα και περίπου ένα χρόνο αργότερα, σε άλλο άρθρο, σε περιοδικά και εφημερίδες έγραφε με τίτλο « Wm. Ο Κουκ Συζητά για την «χαμένη ήπειρο»- βιβλίο , “έτσι ο Κουκ αμφισβήτησε τη δυνατότητα της Λεμουρίας ή της Μου το 1941!!!!

Σήμερα, η πεποίθηση ότι οι Λεμούριοι κατοικούν στο βουνό είναι ακόμα πολύ δημοφιλής, και όσοι από εσάς βρεθείτε εκεί και επισκεφτείτε τα τοπικά βιβλιοπωλεία  θα εκπλαγείτε από την πληθώρα των κειμένων σχετικά με το θέμα αυτό!!!!

Τον Αύγουστο του 1987, οι πιστοί στην πνευματική σημασία της Αρμονικής Σύγκλισης περιγράφει το Όρος Σάστα ως ένα από έναν μικρό αριθμό παγκόσμιων << κέντρων εξουσίας >>!!!! Το  Όρος Σάστα παραμένει το επίκεντρο της ” Νέας Εποχής!!!!!

OROS SASTA 2

Από το Όρος Σάστα!!!

Εφόσον είδαμε τα παραπάνω πάμε να δουμε για τα 411 άτομα που έχουν εξαφανιστεί εκεί ας δουμε και τι άλλο υπάρχει!!!! Εκτός τον παράδοξο ως και παράξενο θρύλο της Λεμούριας ως υπαρκτή και μεταφερόμενη από την καταστροφή της στο Όρος Σάστα υπάρχουν πολλές αναφορές για τους λεγόμενους Μπιγκ Φούτ ή αλλιώς Μεγαλοπόδαρους όπου τους γνωρίζουμε στην χώρα μας!!!! Μάλιστα οι αναφορές ξεκινάνε εκατοντάδες χρόνια πίσω από τις Ινδιάνικες φυλές και φτάνουν μέχρι σήμερα!!!! Είναι επίσης ένα από τα ποιο πολύ συζητημένα μέρη στις ΗΠΑ για εμφανίσεις Μεγαλοπόδαρων!!!! Εκτός από τους Μεγαλοπόδαρους υπάρχουν χιλιάδες αναφορές πάλι και από την αρχαιότητα από τους αυτόχθονες Ινδιάνους μέχρι και σήμερα για περίεργα ιπτάμενα φώτα τα οποία εμφανίζονται νύχτα και μέρα!!!! Τα φώτα αυτά έχουν μέγεθος από μπάλα του μπάσκετ σε μέγεθος ως και το μέγεθος του φεγγαριού!!!! Υπάρχουν πολλές αναφορές από το 1865 μέχρι και σήμερα για ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ ψηλοί σχεδόν τα 2.18 μέτρα ύψος με πολύ χλωμό δέρμα προς το άσπρο όπου δήλωναν ότι ήταν χρυσοθήρες όπου είχαν έρθει από την Σκανδιναβία μαζί με τους πρώτους αποίκους!!!! Αυτοί οι άνθρωποι έφερναν πολύ χρυσό στην πόλη και αγοράζαν εξοπλισμό στήριξης ορυχείων, ήταν λιγομίλητοι και πολύ παράξενοι στα ματιά των αποίκων της περιοχής!!!! Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται από την εξής αναφορά του http://en.wikipedia.org/wiki/Ralph_Maxwell_Lewis ( Ραλφ Μάξγουελ Λούις ) όπου είχε αναφέρει στο Όρος Σάστα ότι είχε έρθει σε επαφή με τους περίεργους ψηλούς ανθρώπους του Όρους Σάστα που δήλωναν ότι ήταν χρυσοθήρες!!!! Από ένα απόσπασμα του το 1924 όπου βέβαια σήμερα αμφισβητείτε από πολλούς και αυτοί που αμφισβητούν δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρώπους των Μιθσόνιανς αν κάποιος ψάξει το παρελθόν τους!!!! Ο Ραλφ λοιπόν είχε γράψει προς τους Ροδόσταυρους ότι είχε έρθει σε επαφή με τους παράξενους αυτούς ανθρώπους όπου τελικά τον οδήγησαν σε μια υπόγεια πόλη στο κέντρο σχεδόν του βουνού!!!! Κάθισε ένα μήνα εκεί και είδε σχεδόν τα πάντα!!!! Είχαν απίστευτη τεχνολογία και αερόπλοια όπου έμοιαζαν σαν δυο ανάποδα πιατάκια ενωμένα όπου μπορούσαν να έχουν από ένα πιλότο έως και τρεις!!!! Αυτά τα αερόπλοια δεν έκαναν θόρυβο αλλά ούτε αφήναν ίχνη από καύσιμα!!!! Τα είχαν για να μετακινούνται προς την βυθισμένη Λεμούρια αλλά και στο Φεγγάρι αλλά και για ποιο βαθιά στα έγκατα της γης από εκεί που ήταν λέγοντας ότι εκτός από αυτούς υπήρχαν και άλλοι νοήμον πλουτισμοί όπου έμεναν ποιο βαθιά από αυτούς!!!! Είχε γράψει και άλλα πολλά όπου είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και έκπληξη στην γύρω περιοχή αλλά δυστυχώς όλα αυτά χάθηκαν τελείως περίεργα!!!! Ο ίδιος ο Ραλφ ούτε καν το ξανά συζήτησε αλλά και ούτε το ανάφερε ποτέ του και όταν κάποιες φορές τον ρωτούσαν έλεγε ότι δεν είχε γράψει ποτέ κάτι τέτοιο ο ίδιος….χμμμ για δείτε ομάς τι είχε γίνει ο Ραλφ και μετά αναρωτηθείτε αλλά και ποιανού γιος ήταν!!!!

Το Όρος Σάστα έχει όμως μια μακάβρια ιστορία όπως είπα και ποιο πάνω!!!! Τα 411 επίσημα άτομα τα οποία έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος ζωής πίσω τους αλλά και το που έχουν πάει!!!! Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που προκαλούν πονοκέφαλο στους ειδικούς αλλά και στην εγκληματολογία!!!! Πράγματι τι γίνεται εκεί!;! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί ( οι 411 επίσημα ) αλλά και όλοι οι άλλοι πριν από αυτούς!!!!

Ο Ντέιβιντ Παυλίδης Ελληνικής καταγωγής είναι ένας συγγραφέας ερευνητής ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό!!!! Αλλά ποιο πολύ έχει δώσει έμφαση στο θέμα των 411 ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί εκεί!!!! Έχει γράψει και ένα βιβλίο το οποίο έχει θεωρηθεί από τα καλύτερα στο θέμα αυτό!!!!

Από εκεί και πέρα ​​συνεχίζει να καταγράφει τις ανησυχητικές συνθήκες των αγνοουμένων, και περιλαμβάνει περιπτώσεις από την Αυστραλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισλανδία και την Ινδονησία, εκτός από τις νέες υποθέσεις από τη Βόρεια Αμερική….!!!!!

Οι νέες συσπειρώσεις των αγνοουμένων εντοπίστηκαν και στις δύο ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, και ο συγγραφέας παρουσιάζει τις ασυνήθιστες περιστάσεις που περιβάλλουν αυτές τις περιπτώσεις!!!!!

411

Το βιβλίο του Ντέιβιντ Παυλίδη!!!! Όποιος πραγματικά θέλει να μάθει το τι έχει γίνει και πως αλλά και τι έρευνες που έχουν γίνει για τα 411 άτομα ας διαβάσει το βιβλίο αυτό!!!! Εδώ θέλω να αναφέρω από πλευρά μας ότι ο Ντέιβιντ Παυλίδης είναι ο μοναδικός που έχει κάνει τόσο εμπεριστατωμένη έρευνα με πολλές λεπτομέρειες για το θέμα αυτό!!!!

OROS SASTA 3Οι κάτω καταρράκτες από το Όρος Σάστα!!!!

 SPILAIO PLOYTONA

Το περίφημο σπήλαιο Πλούτωνα στους πρόποδες του Όρους Σάστα!!!!

SPILAIO PLOYTONA 1Από το εσωτερικό του σπηλαίου Πλούτωνα!!!!

SPILAIO PLOYTONA 2

SPILAIO PLOYTONA 3

SPILAIO PLOYTONA 4

SPILAIO PLOYTONA 5

 

SPILAIO PLOYTONA 6

SPILAIO PLOYTONA 7

SPILAIO PLOYTONA 8

Από το λεγόμενο σπήλαιο του κρανίου στο όρος Σάστα!!!! Όπως μπορεί να δει κάποιος εκτός της φυσικής ροής γαλαριών έχουν υποστεί και τεχνητής στήριξης και τεχνοτροπίας!!!! Εκτός αυτού μπορεί κάποιος να πάει εκεί ως τουριστική ατραξιόν αλλά μέχρι ορισμένου σημείου μετά από εκεί και πέρα απαγορεύεται ακόμα και για τους σπηλαιολόγους!!!!

 Εκτός από όλα τα άλλα παράξενα συμβάντα αλλά και πεποιθήσεις του κόσμου από μυστήρια από την εποχή των αυτόχθονων ινδιάνων υπάρχουν ιστορίες μέχρι και σήμερα για τους περίφημους Ντέρος ή Δέρος όπως είναι γνωστοί στην Ελλάδα!!!! Έχω γράψει για αυτούς σε άρθρα μου για την Μέση Γη!!!!

DEROS 1

Ντέρος ή Δέρος!!!!

Ο Ντέιβιντ Παυλίδης αναφέρει μια ιστορία για ένα παιδί που εξαφανίστηκε από το κάμπινγκ της οικογένειάς του δίπλα σε ένα ποτάμι της περιοχής!!!! Μετά από κάποιο καιρό εμφανίστηκε και είπε στις αρχές ότι είχε ληφθεί σε μια σπηλιά από  τη γιαγιά του, ή κάτι που έμοιαζε και ακουγόταν σαν τη γιαγιά του, όπου μόνο αυτή δεν ήταν!!!! Ήταν ένα είδος ρομπότ!!!! Το σπήλαιο ήταν γεμάτο με ανθρωποειδή ρομπότ, ή μάλλον ρομπότ που μιμούνταν τους ανθρώπους!!!! Η γιαγιά στην ερώτηση είχε στρατοπεδεύσει στην ίδια θέση από λίγες εβδομάδες πριν. Κατάφερε εκ θαύματος όπως είπε το ίδιο το παιδί να διαφύγει την προσοχή τους και να ξεφύγει από τα περίεργα τούνελ κάτω από την γη!!!! Όλα αυτά θυμίζουν ενέργειες των Ντέρος!!!! Αυτό αναφέρει ο Παυλίδης!!!!

DEROS 2

Τι είναι Ντέρος!!;!! 

Ο  Richard Shaver ( Ρίτσαρντ Σέηβερ – http://www.librarising.com/hollow/deros.html ) υποστήριξε ότι κάτω από τη γη υπήρχε ένα τεράστιο δίκτυο από σατανικά ρομπότ που έχουν το παρατσούκλι Ντέρος όπου είναι γεννητικά τροποποιημένα όντα των Δρακονιανών!!!!

Το ανακάλυψε αυτό, μέσο της τηλεπαθητικής του ιδιότητας όπου ξύπνησαν οι ίδιοι οι Δέρος!!!! Οι Ντέρος ή Δέρος ήταν οι γεννητικά τροποποιημένοι απόγονοι των Δρακονιανών όπου ζούσαν ως πολιτισμένη φυλή των Λεμούριων όπου είχαν έρθει από ένα μακρινό γαλαξία!!!! Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό το είδος Δρακονιανών μετά την καταστροφή των Λεμούριων έφυγαν ξανά για να πάνε από εκεί που ήρθαν αφήνοντας πίσω τους τους Δέρος!!!! Ακούγεται κάπως σαν ένα άλλου είδους ας το πούμε παραμύθι που άκουσα!!!! Οι Ντέρος είναι η πηγή όλων των προβλημάτων της ανθρωπότητας από τους αποστάτες Δρακονιανούς που έμειναν πίσω!!!! Πάντα προσπαθούν να καταλήξουν σε νέους και φρικτούς  τρόπους για να βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά και να τους καταβροχθίσουν ανελέητα!!!!

KRANIO

Κρανίο από bull Moose ( Μπούλ Μούζ – http://en.wikipedia.org/wiki/Moose )  όπου δεν δικαιολογείτε η ύπαρξη του σε αυτά τα μέρη!!!! Κάποιοι όμως ειδικοί δεν το αναγνωρίζουν καθόλου το κρανίο αυτό ως αυτού του ζώου και έχει σταλθεί για αναγνωριστεί το DNA!!!! Αν και βρέθηκε στην περιοχη κάποιοι λένε ότι κάποιος το τοποθέτησε εκεί για να εντυπωσιάσει!!!! Να εντυπωσιάσει τι!;! Αυτές τις φτηνές δικαιολογίες ποτέ δεν τις κατάλαβα!!!! Κάποιοι ερευνητές λένε ότι το όρος Σάστα έχει υποβληθεί μέσω των Νέο-Λεμούριων κατοίκων του σε πολλές διατρήσεις και άνοιγμα γαλάριών όπου συγκοινωνούν με πολλές άλλες ας τις ονομάσουμε πόλεις αλλα και μυστικές βάσεις!!!!  Όπως η περιοχη 51 – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE_51  η μυστική βάση Ντούλτσε – http://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base και άλλες πολλές ανά τον κόσμο!!!! Επίσης λένε ότι συνδέεται με τις μυστικές βάσεις των Ναζί στην Ανταρκτική αλλά και με ιδιαίτερες υπόγειες πόλεις της Μέσης Γης!!!!

Ένα πολύ παράξενο φαινόμενο που δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει είναι το Κρύσταλ σπήλαιο στο Όρος Σάστα όπου μέσα του διατηρεί συνέχεια πάγο -σταλακτίτες και πάγους χειμώνα καλοκαίρι αλλά δέχεται και ριπές παγωμένου αέρα από εσωτερικές μίκρο-γαλαρίες!!!!

SPILAIO PAGOI 11

SPILAIO PAGOI 12

SPILAIO PAGOI 13

Οι σπηλαιολόγοι μέχρι σήμερα έχουν μείνει άναυδοι και δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό διότι μην ξεχνάμε από όσο λένε οι ειδικοί όσο ποιο κάτω πάμε δεν έχει αέρα ή οξυγόνο αλλά!!!! Και όλο και ποιο ζεστό είναι το κλίμα οπότε κάποιος ζωντανός οργανισμός θα πέθαινε από θερμοπληξία!!!! Ναι!!!! Αλλά από πού έρχεται αυτός ο παγωμένος αέρας!!!! Γιατί δεν λιώνουν οι πάγοι από το σπήλαιο το καλοκαίρι!!;!! Περίεργα πράγματα έτσι!!;!

Το Όρος Σάστα βρίσκεται επίσης κοντά στο Marble Mountain Wilderness ( Μάρμπελ Μάουντεν Γουάιλντερνες – http://en.wikipedia.org/wiki/Marble_Mountain_Wilderness )!!!!

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των Μάρμπελ Μάουντεν Γουάιλντερνες είναι ότι περιέχει πάνω από 150 τεκμηριωμένες σπηλιές, που καλύπτουν περίπου 33 μίλια από υπόγεια σπήλαια και σήραγγες που έχουν χαρτογραφηθεί εν μέρη αλλά όχι όλες!!!!

Οι είσοδοι σε πολλές από αυτές τις σπηλιές είναι απότομες κάθετες, ένα από τα σπήλαια ( το σπήλαιο Μεγαλοπόδαρος – http://www.karstportal.org/taxonomy/term/12488 όπου δεν θα βρει κάποιος και πολλά…. αν ψάξει…. Είναι μία από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ) φέρεται να έχει γκρεμό κάθετο πάνω από 1.000 πόδια βάθος, και διάρκεια πάνω από 12 μίλια στο μήκος!!!! Δεν έχει ποτέ εξερευνηθεί μέχρι το τέλος του!!!! Ωστόσο, αυτές οι σπηλιές είναι πολύ δύσκολο να διερευνηθούν, ακόμη και για έμπειρους σπηλαιολόγους ( θα ήθελα να ήξερα ο κύριος Λελούδας τι λέει για όλα αυτά που λένε οι Αμερικανοί συνάδελφοι του ), ακόμα και τότε, θέτουν σοβαρούς κινδύνους ότι πολλοί ειδικευμένοι σπηλαιολόγοι δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τέτοιου είδους εξερεύνηση!!!!

Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ποικιλία των σπηλαίων και υπόγειων στοών γύρω από το Όρος Σάστα, μαζί με όλες τις ιστορίες και θρύλους που έχω ακούσει, αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ πολλών από τις εξαφανίσεις, με τις σήραγγες και σπηλιές κάτω από την επιφάνεια του εδάφους!!!! Αν και για μένα λόγο ερευνών οι χιλιάδες μαρτυρίες ανά τον κόσμο αυτό λένε αλλά το Δρακονιανό κατεστημένο αλλά λέει ……!!!!!

Πώς κάποιος εξαφανίστηκε είναι ένα μυστήριο που δεν μπορεί ποτέ πραγματικά να απαντηθεί ποτέ, ιδιαίτερα εάν το σώμα του ποτέ δεν έχει  ανακαλυφθεί!!!!

Από περιέργεια ο Παυλίδης χτύπησε στο διαδίκτυο Googling – Γκούγκλινγκ  -λέξεις-κλειδιά για τις αμερικανικές σπηλιές και κατέληξε σε ορισμένα ενδιαφέροντα αποτελέσματα!!!! Το ερώτημα αναζήτησης του επέστρεψε έναν αριθμό από ιστοσελίδες που περιέχουν χάρτες από γνωστά σπήλαια διάσπαρτα σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες από ακτή σε ακτή!!!!

Ήθελε να δει αν οι “ιστοσελίδες σύμπλεγμα” προσδιορίζουν στο να λείπει η περίπτωση 411 όπου θα μπορούσε να συνδέεται με τις γεωγραφικές περιοχές που κατείχε υψηλή πυκνότητα από γνωστά σπήλαια!!!!

Εδώ είναι το αποτέλεσμα:

MAP 1

“Ανακάλυψε ότι τα σπήλαια στην περιοχή όπου έχουν χαθεί 411 άτομα δεν υπάρχουν!!!! Τυχαίο!;! Image Credit: Ντέιβιντ Paulides

 MAP2

<< Χάρτης των ΗΠΑ για τα σπήλαια >> Image Credit: USGS Τι λέτε λοιπόν κύριε Λελούδα για όλα αυτά!;! Βέβαια δεν μου έχετε απαντήσει σε ένα ολόκληρο άρθρο που αφιέρωσα για εσάς τι να περιμένω τώρα….!!!!

Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας αν υπάρχει ή όχι μια υψηλή πυκνότητα υπόγειων σπηλαίων όπου συγκεντρώνονται σε χώρους που λείπουν στο σύμπλεγμα του χάρτη των 411 ανθρώπων που έχουν χαθεί!!!!

Πολλοί ιθαγενείς γηγενείς στην περιοχή του Όρους Σάστα έχουν μια παρόμοια πεποίθηση σχετικά με τα πνεύματα που κατοικούν στο φυσικό τοπίο!!!! Δεν είναι ήταν όλα  φιλικά και ειρηνικά, και απέφευγαν ενεργά ορισμένες περιοχές που θεωρούσαν επικίνδυνες μέχρι που έκαναν το γύρω του βουνού!!!!

Ορισμένα πετρώματα και σπήλαια ήταν πιστευτά ότι είναι μέρη όπου κατοικούσαν πνεύματα και όχι μόνο, ότι, ορισμένα μέρη μέσα από ογκόλιθους  και βραχώδεις σχηματισμοί θεωρήθηκαν ως << Πύλες >> και << πόρτες >> μεταξύ αυτού του κόσμου αλλά και του υπόγειου…..!!!!

.SPIRIT 1

 «όπως αυτό εδώ το ονομαζόμενο πνεύμα του βράχου στην περιοχή αυτή!!!!” Image Credit: Ντάστιν Naef

Η παραπάνω εικόνα φαίνεται σε μένα σαν ένα κρανίο να ξεπετάγεται έξω από μια σχισμή από ένα γιγαντιαίο ογκόλιθο!!!! Είναι αυτός ο θάνατος που μοιάζει με << πρόσωπο >> η κάποια φυσική αποσάθρωση ή σιμιουλάκρουμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Simulacrum !!!! Ή ήταν σκόπιμα λαξευμένη σε πέτρα από κάποιο άγνωστο χέρι ως μια προειδοποίηση, για να σηματοδοτήσει τα όρια μιας οντότητας που οριοθετούν τις << πύλες >>  που πιστεύεται ότι υπάρχουν σε ορισμένες περιοχές!!;!!

Τώρα όσο για τα άτομα τα οποία έχουν εξαφανιστεί εκεί να κάποια θέματα!!!

Μερικά από τα θέματα που συζητούνται σε κάθε έκδοση:

  • Η περίεργη και αινιγματική στάση της Εθνική Υπηρεσία Πάρκων προς τους ανθρώπους που λείπουν!!!!
  • Πόσους ειδικούς παράγοντες σε ορισμένες περιπτώσεις οι ίδιοι αναπαράγουν σε διαφορετικές ομάδες αναζητήσεις!!!!
  • Η έκθεση υποθέσεων όπου αφορούν αγνοούμενα παιδιά όπου δεν είναι σε οποιαδήποτε εθνική βάση δεδομένων!!!!
  • Ασυνήθιστη συμπεριφορά από τα λαγωνικά / κυνόδοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της αναζήτησης!!!!
  • Περίεργες ηλεκτρικές καταιγίδες, άγνωστα μούρα, βάλτοι εκεί που δεν υπήρχαν και πάλι να εξαφανίζονται, πεδία από άγνωστους ογκόλιθους όπου και αυτοί με την σειρά τους εξαφανίζονται αλλά και θύματα που βρέθηκαν και δεν θυμούνται τίποτα ή λένε πράγματα απίστευτα λες και βγήκαν από κάποια τρελή φαντασία!!!!

Τι γίνεται όμως πραγματικά στο Όρος Σάστα!;! Είναι οι Νέο Λεμούριοι πίσω από όλα αυτά με τους Ντέρος ή Δέρος!!;!! Πρόκειται για εισόδους για την Μέση Γη!!;!! Γιατί τόσο περίεργα φαινόμενα σε αυτό το μέρος!!;!! Όπου να αλλάζει ακόμα και η γεωλογία του εδάφους!!;!! Όπως να εμφανίζονται βαλτοί και να εξαφανίζονται ή ακόμα και συστάδες από ογκολίθους!!;!! Γιατί όσοι έχουν βρεθεί μετά από κάποιο καιρό κάνουν λόγο για αλλόκοτα οντά και υπόγεια σπήλαια!!;!! Γιατί οι Αμερικανοί το θεωρούν το ποιο επικίνδυνο μέρος στις ΗΠΑ και γιατί το εθνικό πάρκο εκεί κάνει ενημέρωση για κάποια σημεία να μην πηγαίνουν οι ορειβάτες και οι πεζοπόροι τονίζοντας για ανεξιχνίαστες εξαφανίσεις ….!!;!!!

Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι απίστευτα και πολλοί από εσάς θα πείτε ότι είναι παραμύθια!!!! Πράγματι ακούγονται σαν παραμύθια!!!! Φανταστείτε ότι εδώ και κάποια χρόνια στο Γκραντ Κάνυον στην Αμερική έχει βρεθεί μια ολόκληρη υπόγεια πόλη με απίστευτα πράγματα αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα!!!! Αλλά έχουν σκεπάσει μέσο των Μιθσόνιανς το όλο ζήτημα!!!! Δεν με πιστεύετε!!;!! Καταλαβαίνω…θα λέτε ότι σίγουρα έχω ξεφύγει….. για δείτε όμως εδώ όλες τις αποδείξεις για αυτό που σας λέω..- http://www.invisiblelycans.gr/archea-apistefta-evrimata-sto-grand-canyon/ !!!! Τώρα σίγουρα με πιστεύετε το 80% από εσάς ότι έτσι είναι!!!! Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει ένα απίστευτο αξιοθέατο για τουρισμό αν δεν είχαν κάτι να κρύψουν δεν νομίζετε!!;!! Αλλά τίποτα!!!! Ίσα ίσα που τα πράγματα περιπλέκονται αν κάποιος το ψάξει….!!!! έτσι λοιπόν και με το Όρος Σάστα!!!! Δεν ξανά άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο και να εκτεθούν όπως με την υπόγεια πόλη του Γκραντ Κάνυον!!!!

Όπως και να έχει πολλά συνδέονται με αυτήν την περίεργη τροπή των γεγονότων!!!! Η ποιο πρόσφατη ανακάλυψη που έχει γίνει στην περιοχη είναι ενός ορειβατικού σακιδίου το στις 9/8/2014!!!! Δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα του ιδιοκτήτη μα ούτε και ανακάλυψαν ποτέ ποιος φουκαράς ήταν!!!!

SAKIDIO 1

Το παράξενο σακίδιο….

SAKIDIO 2

Στην περιοχή του βουνού Σάστα όπου βρέθηκε!!!!

Θα μου πείτε τώρα ότι σιγά, θα μπορούσε κάποιος να το βάλει εκεί και να το φωτογραφήσει, ναι συμφωνώ όμως οι αρχές των δασοφυλάκων αλλά λένε!!!! Και αν παρατηρήσετε καλά το σακίδιο εκεί είναι όλο το ζητούμενο που έκανε τις αρχές να απορήσουν και να μην μπορούν να βρουν ποιανού είναι!!!! Το σακίδιο αυτό δεν είναι καινούριας κατασκευής!!!! Είναι ορειβατικό σακίδιο του 1965 ( !!!!!!!!!! ) δεν κυκλοφορούν πλέον τέτοια σακίδια και ειδικά σε τέτοια κατάσταση σαν καινούρια!!!! Δείτε και τι γράφει στην ετικέτα ….στα αγγλικά γράφει << ΔΕ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ >> βουνό της Αφρικής!!!! Ένα σακίδιο το οποίο δεν είχε βγάλει πολλά κομμάτια προς πώληση διότι τότε οι ορειβάτες ήταν πολλοί λύγοι με το σήμερα!!!! Η αναφορά λέει λοιπόν ότι είχε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνει την ορειβασία του ο αγνοούμενος μέσα στο σακίδιο του!!!! Δεν περιέχει όμως στοιχεία του ποιανού είναι!!!! Έτσι περιπλέκει το μυστήριο με τους ερευνητές σκεπτικιστές αλλά και θεωρητικούς να οργιάζουν στο τι μπορεί να συμβαίνει στο Όρος Σάστα!!!!!

MEGALITHOI 1

MEGALITHOI 2

MEGALITHOI 3

MEGALITHOI 4

Αυτές είναι λίγες φωτογραφίες από τους μεγάλιθους που καμία φυλή ινδιάνων δεν ξέρει ποιος τους έφταιξε και για ποιο λόγο!!!!

Υπάρχει και άλλο ένα μυστήριο στην περιοχή όπου έγινε το 1971 όταν κτίσθηκε ένα από τα τότε καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στο Όρος Σάστα!!!!

POST 1

Πήρε φωτιά και καταστράφηκε όχι ολοσχερώς αλλά κατά το 50% από το μέγεθος του!!!! Θα μου πείτε που είναι το μυστήριο σε όλο αυτό!!!! Ναι!!!! Οι μάρτυρες είπαν ότι οι φωτιές προήλθαν από σύννεφα που έμοιαζαν να κουνούνται ως μέδουσες μέσα στην θάλασσα!!!!

Κανείς δεν τους πίστευε μέχρι που φωτογραφήθηκε ένα τέτοιο σύννεφο στην Δανία!!!!

MANITARI SINEFO

Το οποίο προκάλεσε και πυρκαγιές…… όσοι θέλετε να διαβάσετε για αυτό δείτε την παρακάτω διεύθυνση – http://www.caelestia.be/viborg.html !!!!! Βέβαια όμως το τελειωτικό χτύπημα για το χιονοδρομικό κέντρο του Όρους Σάστα ήρθε το 1978 από μια τεράστια χιονοστιβάδα άνευ προηγουμένου όπου πραγματικά το εξαφάνισε από προσώπου γης!!!!

Όπως είπα όλο το Όρος Σάστα είναι ένα μυστήριο, προτού κλείσω το θέμα αυτό θέλω να αναρτήσω όλες τις παράξενες γύρω περιοχές του βουνού!!!! Επειδή αν το έκανα σαν άρθρο θα μου έπαιρνε πολύ χρόνο σας αναρτώ αυτά τα στοιχεία ώστε να τα δείτε μόνοι σας!!!! Κάθε μια περιοχή έχει υποστεί την περιέργεια και αινιγματικότητα του παράξενου και του μυστηρίου!!!!
Nearby sites listing. In the following links * = Image available
18.5km NE 41° Pluto’s Cave* Cave or Rock Shelter
177.9km E 99° Indian Island Shellmounds* Artificial Mound
202.5km NW 293° Paisley Caves* Cave or Rock Shelter
226.9km W 280° Lake County Rock art Rock Art
237.6km NW 313° Fort Rock Cave Cave or Rock Shelter
245.5km W 283° Petroglyph Lake Rock Art
245.9km NW 309° Cougar Mountain Cave Cave or Rock Shelter
272.7km SE 126° Van Damme State Park Shellmounds* Artificial Mound
281.7km W 257° Winnemucca Lake Petroglyphs* Rock Art
291.3km W 278° Catlow Cave Cave or Rock Shelter
294.1km SE 149° Cloverdale Stone Rock Art
307.8km SW 214° Maidu Indian Interpretive Center Ancient Village or Settlement
311.8km S 162° Knight’s valley stone Rock Art
326.9km NW 326° Redmond Lava Caves Cave or Rock Shelter
343.9km SE 151° Duncans Landing Rockshelter* Cave or Rock Shelter
346.2km W 259° Lovelock Cave* Cave or Rock Shelter
351.4km SE 153° Bodega Harbor Shellmound* Artificial Mound
353.1km SE 153° Bodega Head Shellmound* Artificial Mound
368.1km SW 234° Miwok Salt Basins Ancient Mine, Quarry or other Industry
374.8km W 254° Grimes Point Arch. Area Cave or Rock Shelter
385.3km W 286° Stinkingwater Medicine Wheels* Stone Circle
389.8km S 171° Ring Mountain Carving
394.6km SW 245° Pillars (Nevada)* Cairn
397.5km S 177° Emeryville Shellmound* Artificial Mound
428.3km S 183° Coyote Hills Shellmound ALA 329* Artificial Mound
485.0km S 184° Scotts Valley City Hall Artifact Display* Museum
488.3km S 193° Chitactac-Adams Heritage County Park* Ancient Village or Settlement
489.4km NW 328° Maryhill Stonehenge* Modern Stone Circle / Monolith
492.4km S 181° Sand Hill Bluff Shellmound* Artificial Mound
512.9km S 190° Moss Landing Shellmound* Artificial Mound
516.6km W 267° Tosawihi Quarry Ancient Mine, Quarry or other Industry
534.7km S 187° Monterey Indian Stone* Rock Art
551.3km NW 309° Matalam Ancient Village or Settlement
555.3km SW 242° Bishop Eastern Sierra Petroglyphs* Rock Art
588.0km NW 309° Columbia Park Ancient Village or Settlement
610.4km NW 320° Whale Island Petroglyphs Rock Art
645.9km N 13° Qwu?gwes Ancient Village or Settlement
650.7km SW 241° Swansea petroglyph site* Rock Art
680.7km SW 203° Morro Creek* Ancient Village or Settlement
686.2km NW 295° Red Elk Rock Shelter* Rock Art
687.1km SW 203° Los Osos Back Bay* Ancient Village or Settlement
695.3km N 2° Burke Museum of Natural History and Culture* Museum
725.6km SW 216° Painted Rock, Carrizo Plain* Rock Art
754.2km N 19° Tse-whit-zen Barrow Cemetery
773.3km SW 231° Tomo Kahni* Rock Art
775.4km NE 34° Wedding Rock* Rock Art
777.7km NE 34° Ozette Ancient Village or Settlement
796.6km NE 32° Makah Cultural and Research Center Museum
829.1km W 249° Lost Creek* Rock Art
833.1km SW 205° California Channel Islands* Ancient Village or Settlement
855.9km W 251° Gypsum Cave Cave or Rock Shelter
862.4km W 253° Valley of Fire – Atlatl Rock* Rock Art
862.9km N 10° Glenrose Cannery* Ancient Village or Settlement
863.2km W 267° Eagle Mountain Petroglyphs Rock Art
863.6km W 264° Devil’s Kitchen Area Rock Art
866.9km N 21° Cedar by the Sea Petroglyphs* Rock Art
867.6km N 20° Degnen Bay Site Rock Art
870.3km N 22° Petroglyph Provincial Park (British Columbia)* Rock Art
871.4km W 257° Land Hill Petroglyphs* Rock Art
874.4km N 21° Lock Bay Site Rock Art
882.9km W 257° Petroglyph Park Rock Art
883.4km SW 226° Levitated Mass* Modern Stone Circle / Monolith
884.3km W 257° Fort Pearce Wash Petroglyphs* Rock Art
922.1km N 19° Salmon Inlet Barrow Cemetery
930.8km SW 227° Bolsa Chica Mesa* Ancient Village or Settlement
943.9km NE 31° Comox Estuary* Ancient Village or Settlement
954.3km NE 27° Pictographs near Powell River ferry terminal Rock Art
959.1km W 258° Dupont Cave* Cave or Rock Shelter
966.9km SW 240° Archaeology and Paleontology Curation Center Museum
986.4km W 261° North Creek Shelter Cave or Rock Shelter
999.9km W 262° Anasazi Indian State Park* Ancient Village or Settlement
1004.1km W 277° Obsidian Cliff Ancient Mine, Quarry or other Industry
1012.2km NE 32° Ancient clam gardens on Quadra Island* Ancient Mine, Quarry or other Industry
1019.5km W 276° Yellowstone Lake Ancient Village or Settlement
1022.9km W 267° Nine Mile Canyon* Rock Art
1033.4km SW 232° San Diego Archaeological Centre* Museum
1038.2km W 266° Range Creek Ancient Village or Settlement
1043.2km W 259° Glen Canyon – Descending Sheep Panel Petroglyph Site* Rock Art
1054.3km W 256° Bright Angel Trail* Rock Art
1054.3km W 274° High Rise Village Ancient Village or Settlement
1077.3km W 257° Tusayan Ruins* Ancient Village or Settlement
1081.4km SW 245° Blythe Intaglios* Hill Figure
1081.9km W 284° First Peoples Buffalo Jump Natural Stone / Erratic / Other Natural Feature
1099.0km W 258° Tutuveni* Rock Art
1118.7km W 255° Keyhole Sink Rock Art
1122.3km W 266° Book Cliffs Rock Art
1134.1km W 260° Navajo Nat. Mon. – Keet Seel Ancient Village or Settlement
1134.2km W 260° Navajo Nat. Mon. – Betatakin* Ancient Village or Settlement
1135.8km NW 294° Head-Smashed-In Buffalo Jump* Rock Outcrop
1142.6km W 274° Legend Rock Rock Art
1144.5km W 261° Monument Valley – Sun’s Eye Arch Petroglyphs* Rock Art
1144.5km W 261° Monument Valley* Ancient Village or Settlement
1144.5km W 261° Monument Valley – Water Birth Cliff Petroglyphs* Rock Art
1144.5km W 261° Monument Valley – Ear of the Wind Handprint Pictographs* Rock Art
1145.4km W 255° Museum of Northern Arizona Museum
1146.0km W 256° Wupatki Pueblo* Ancient Village or Settlement
1148.1km W 263° Newspaper Rock State Park* Rock Art
1151.6km W 255° Elden Pueblo Ancient Village or Settlement
1154.9km W 254° Tuzigoot Monument* Ancient Village or Settlement
1159.8km W 262° Butler Wash Ancient Village or Settlement
1160.8km W 255° Walnut Canyon Nat. Mon.* Ancient Village or Settlement

 

Θα σας παραθέσω και μια από τις ποιο σπάνιες φωτογραφίες του Όρους Σάστα από την έκρηξη του Ηφαιστείου τον Ιούνιου του 1914!!!!

IFAISTIO 1

Η έκρηξη του Ηφαιστείου!!!!

IFAISTIO 2

Στις 28 Ιουνίου 2014 ο κρατήρας!!!!

Δεν θα πω αλλά βρείτε μόνοι σας το περίεργο με την έκρηξη και το αποδεικτικό του κρατήρα και αναρωτηθείτε ένα τόσο ενεργό ηφαίστειο όπου λένε ότι δεν είναι πλέον και ούτε έχει εκραγεί τα τελευταία χρόνια τι παίζεται!;! Πως και κάποια σπήλαια έχουν πάγους αιώνιους μέσα τους χωρίς να λιώνουν και να έχουν και ριπές παγωμένου αέρα από τα έγκατα της γης μιας και υπάρχει ηφαιστειακή δραστηριότητα!;! Πράγματι παράξενο έτσι!!;!! Ίσως όμως οι ηφαιστειολόγοι να μας το εξηγήσουν κάποια στιγμή και να τους αφήσουν οι Μιθσόνιανς….!!!!

Παρακάτω σα παραθέτω κάποια βίντεο από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο….!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F-P7FwlZjG0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ywx2Z1FoGb0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KWOaqTrdfLs[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cCt_6_mRG54[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UJ9MctjR-FQ[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wrFxfldoIOg[/youtube]

Εδώ για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και θερμά τον Κρις Αλεξίου από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπου μας βοήθησε με φωτογραφικό υλικό αλλά και με στοιχεία να φτιάξουμε αυτό το υπέροχο άρθρο!!!!

Μέχρι την επόμενη  φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση