ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! Η ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

Διαβάζοντας το καταπληκτικό άρθρο του Αισχύλου με θέμα Γίγαντες αποφάσισα να φτιάξω ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έχει καταπληκτικές φωτογραφίες  από γίγαντες αλλά και σκελετούς γιγάντων που κάποιοι από αυτούς έχουν χαθεί πολύ περίεργα σαν κάποιος να μην ήθελε να εκτεθούν αλλά και να εξετάσουν από ειδικούς πυροδοτώντας τα σενάρια για τους Νεφελίμ!!!

Στο βίντεο αυτό που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που ίσως να έχετε δει και ίσως όχι!! Το θέμα των γιγάντων είναι τεράστιο και φτάνει έως την σημερινή εποχή μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν δέχονται ότι οι γίγαντες υπήρξαν και προσπαθούν σθεναρά εξαφανίζοντας κάθε ίχνος από τα ευρήματα από κάθε περιοχή της γης.

 

Όπως αυτό το τεράστιο κρανίο οπού είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από του κανονικού ανθρώπου και βρέθηκε στην Παλαιστίνη με μια πέτρα στο κούτελο του κάνοντας όλους λογικά ότι πρόκειται για τον θρυλικό Γολιάθ που σκοτώθηκε από τον Δαβίδ!!

Δείτε το βίντεο και εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες των ευρημάτων, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

  1. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ!! ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ……. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙΑ……….!!!!

Αφήστε μια απάντηση