1

ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! Η ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

Διαβάζοντας το καταπληκτικό άρθρο του Αισχύλου με θέμα Γίγαντες αποφάσισα να φτιάξω ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έχει καταπληκτικές φωτογραφίες  από γίγαντες αλλά και σκελετούς γιγάντων που κάποιοι από αυτούς έχουν χαθεί πολύ περίεργα σαν κάποιος να μην ήθελε να εκτεθούν αλλά και να εξετάσουν από ειδικούς πυροδοτώντας τα σενάρια για τους Νεφελίμ!!!

Στο βίντεο αυτό που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που ίσως να έχετε δει και ίσως όχι!! Το θέμα των γιγάντων είναι τεράστιο και φτάνει έως την σημερινή εποχή μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν δέχονται ότι οι γίγαντες υπήρξαν και προσπαθούν σθεναρά εξαφανίζοντας κάθε ίχνος από τα ευρήματα από κάθε περιοχή της γης.

 

Όπως αυτό το τεράστιο κρανίο οπού είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από του κανονικού ανθρώπου και βρέθηκε στην Παλαιστίνη με μια πέτρα στο κούτελο του κάνοντας όλους λογικά ότι πρόκειται για τον θρυλικό Γολιάθ που σκοτώθηκε από τον Δαβίδ!!

Δείτε το βίντεο και εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες των ευρημάτων, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 Responses to ΝΕΦΕΛΙΜ !!!;;!!! ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!;;!!

 1. Avatar photo
  AISXILOS 1 Αυγούστου 2011 at 07:12 #

  ΕΞΟΧΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

 2. Avatar photo
  kastinel 1 Αυγούστου 2011 at 01:43 #

  ΠΑΡA-ΜΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΠΡΟΣΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥΣ…….

 3. Avatar photo
  saman lycan 1 Αυγούστου 2011 at 00:00 #

  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ!! ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ……. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙΑ……….!!!!

 4. Avatar photo
  kastinel 31 Ιουλίου 2011 at 21:03 #

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!??!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ??

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.