ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!! part 1.

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!! part 1 .

Από τον καιρό του μεσαίωνα έχουν έρθει στο φως κάποια παράξενα ευρήματα!! Κάποια σε λατομία κάποια αλλά σε διάνοιξη δρόμων και κάποια αλλά σε αρχαιολογικές ανασκαφές!! Πρόκειται για κάτι που οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι, κ.τ.λ., δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση για τα φαινόμενα αυτά!!! Μεγάλο μέρος αυτών των στοιχείων θέτει υπό σοβαρή αμφισβήτηση την εξελικτική γραμμή του χρόνου, δηλαδή ότι ο χρόνος έχει κρατήσει κάποια στοιχεία ζωντανά υποδεικνύοντας ή ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολιτισμοί με απίστευτη τεχνολογία ή ότι << κάποιοι >> στο παρελθόν να έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας!! Όταν μιλάω για παρελθόν για κάποια ευρήματα απίστευτης τεχνολογικής σημασίας μιλάω για τα πιο παλιά που έχουν βρεθεί 2.600.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω!!!! Σε αυτές τις εποχές υποτίθεται ότι δεν υπήρχε τίποτα όπως μας λένε οι επιστήμονες, στα στοιχεία που θα σας παραθέσω με φωτογραφίες να έχετε υπόψη σας ότι έχουν ελεγχθεί από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου και δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τα ευρήματα αυτά είναι γνήσια ή κάποιος έχει φτιάξει μια καλή φάρσα!! Η NASA για κάποια από αυτά έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια δολάρια για περταίρω έρευνες, μην μπορώντας να χωνέψουν το τι έχουν στα χέρια τους και το ποσό χρονών είναι!!! Μόνο τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι η γης κατοικούνταν από ανθρώπους πριν δισεκατομμύρια χρόνια ή ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί την γη, υπάρχει και η τρίτη θεωρία που δειλά δειλά αρχίζει και αναπτύσσετε. Ότι ίσως αυτή η τεχνολογία ίσως να προήρθε από την μέση γη, αν και θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της μέσης γης δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω η όχι……. το λέω αυτό με την καρδιά στα χέρια λόγου ότι τα χρόνια που έχουν καταμετρηθεί για την ηλικία των ευρημάτων είναι τεράστια!!!! Από την άλλη γιατί όχι, μπορεί να είναι και έτσι!! Τα ευρήματα που παραθέτω εδώ για να τα δείτε έχουν εξεταστεί επιμελώς από πολλούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο και όλοι τους συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι όλα τα ευρήματα είναι γνήσια και ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία της γης!!!!

Αυτή η παράξενη πέτρα βρέθηκε στην ορεινή περιοχή Mazong οπού και βρίσκετε στα σύνορα από δυο επαρχίες την Gansu και την Xijiang. Η πέτρα έχει το σχήμα αχλαδιού και έχει ένα μυστηριώδεις μαύρο χρώμα οπού οι γεωλόγοι που την εξέτασαν δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο συστατικό χρώματος σε πέτρα αλλά ούτε υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένη τέτοιου είδος πέτρας!! Το παράξενο δεν είναι τόσο αυτό, αλλά όταν η πέτρα καταλάθος έπεσε και έσπασε στα δυο στα σωθικά της έχει ένα εύρημα που έκανε όλους τους παλαιοντολόγους να τραβάνε τα μαλλιά τους και να παραμιλάνε με αυτό που έβλεπαν!! Υπάρχει λοιπόν ενσωματωμένη μια μεταλλική βίδα με ένα μεταλλικό ούπα που έχει μήκος 6.96 εκατοστά!!!! Το πλάτος της βίδας μένει σταθερό και δεν φαίνεται γενικά η βίδα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά από τα χρόνια που πέρασαν. Οι γεωλόγοι αποφάνθηκαν ότι δεν πρόκειται για κάποια φάρσα και η ηλικία της βίδας και του ούπα έδειξαν ότι είναι 2.500.000 χρόνων παλιά!!!! Ενώ για την παράξενη αυτή πέτρα οι γνώμες των ειδικών δεν είναι και τόσο σταθερές άλλοι λένε 1.000.000 χρόνια και κάποιοι άλλοι μιλάνε για 1.000.000.000 χρόνια πίσω!!! Ανάμεσα στους γεωλόγους υπάρχει μια μικρή αψιμαχία ως προς την πέτρα, κάποιοι από αυτούς λένε ότι ίσως είναι κάποιο πέτρωμα που να βρίσκετε πολύ βαθιά στην γη σε απίστευτα βάθη και να μην το ξέρουν ακόμα. Οι άλλοι μιλάνε για κάποιο είδος μετεωρίτη που να έπεσε στην γη……

Όπως και να έχει είναι ένα εύρημα τι οποίο είναι τόσο παράξενο που έχει κάνει τους επιστήμονες να παραμιλάνε και να μην έχουν να δώσουν μια λογική εξήγηση πως, που, ποιος, από πού; Υπάρχουν πολλά τέτοια ευρήματα τα οποία θα τα κοιτάξουμε ένα ένα σιγά σιγά.

Η κούκλα αυτή ονομάζετε Nampa, είναι από πηλό και ανακαλύφθηκε στην περιοχή Nampa του Αdiaho. Το μήκος της κούκλας αυτής είναι 1-1/2 ίντσες, βγήκε στην επιφάνεια από ένα γεωτρύπανο που έπαιρνε δείγματα εδάφους για λογαριασμό κάποιων γεωλόγων.

Το γεωτρύπανο είχε φτάσει σε βάθος 300 ποδιών, στα βάθη αυτά τα στρώματα του εδάφους χρονολογούνται 2.000.000. χρονών!! Από τι λένε οι ειδικοί γεωλόγοι αυτή η πήλινη κούκλα βρέθηκε ανάμεσα σε πολλά στρώματα εδάφους ανάμεσα τους συμπεριλαμβανομένων και 15 πόδια από βαλσάτη λάβας. Εκτός από την πήλινη αυτή μικροσκοπική κούκλα στην επιφάνεια το τρυπάνι έφερε και πολλές πήλινες μπάλες!! Η κούκλα αυτή έχει κάποια μικρά κομμάτια μετάλλου στο κεφάλι αλλά και στις κλειδώσεις των ποδιών αλλά και των χεριών. Έτσι υποδουλώνει ότι είναι κάποιας αρχαίας προελεύσεως όπως είπαν κάποιοι ειδικοί. Όταν έγιναν οι ανάλογες μετρήσεις χρονολογίας της κούκλας με τους γνωστούς τρόπους χρονολόγησης που έχουν οι αρχαιολόγοι έδειξε το απίστευτο νούμερο 2.500.000 χρόνια πίσω!!! Όταν μαθεύτηκε το περιστατικό πολλοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο μένοντας με το στόμα ανοιχτό από την ηλικία της κούκλας και το ποσό βαθιά βρέθηκε, σε αυτό που λένε όλοι αυτοί οι επιστήμονες είναι ότι δεν υπάρχει θέμα φάρσας και ότι πρόκειται να φτιάχτηκε από ένα πολιτισμό που έζησε πριν περίπου 3.000.000 χρόνια πίσω!!! Το εύρημα αυτό βρίσκετε φιλοξενούμενο στο μουσείο αρχαιοτήτων στο Illinois, δεν ξέρω για ποσό καιρό θα εκτίθεται εκεί γιατί το συγκεκριμένο έκθεμα μόνο για κάποιον καιρό εκτίθεται σε κάποια μουσεία.

Στην Romania στην πανέμορφη περιοχή της Targu-Mures υπάρχει ο πανέμορφος ποταμός Mures. Εκεί σε ένα σημείο του ποταμού μια ομάδα εργαζομένων για κάποια έργα στον ποταμό ανακάλυψαν ένα απίστευτο εύρημα. Ανακάλυψαν τρία θαμμένα αντικείμενα σε βάθος 33 ποδιών μέσα σε μια τάφρο, εκεί βρήκαν δύο οστά από Μαστόδοντες τα οποία ανήκουν στην περίοδο Μειόκαινου και Πλειστόκαινου οι οποίες χρονολογούνται πολλά εκατομμύρια έτη πίσω.

Το τρίτο αντικείμενο ήταν αυτό που έκανε τους Ρουμάνους επιστήμονες να παραμιλάνε με την ανακάλυψη αυτήν!! Πρόκειται για το σιδερένιο κεφάλι ενός είδος σφυριού που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά!! Το εύρημα αυτό αμέσως μεταφέρθηκε στο αρχαιολογικό ινστιτούτο της Cluj-Napoca στην Romania. Εκεί έγιναν οι ανάλογες εξετάσεις στο σφυρί από τους επιστήμονες, πολλοί συνάδελφοι τους από όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες είχαν φτάσει για να εξετάσουν και να δουν αυτό το περίεργο σφυρί. Οι μέθοδοι χρονολόγησης έδειξαν ότι το σφυρί αυτό έχει ηλικία 46.000.000 χρονών !!!!! θα ήθελα να δω τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων τι μορφασμούς θα έκαναν και τι αναφωνήσεις όταν θα διαπίστωναν το ποσό χρονών είναι το εύρημα αυτό. Το λέω αυτό λίγο ειρωνικά και χαμογελάω από ευχαρίστηση αυτήν την στιγμή γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε τίποτα αν δεν έχουν αποδείξεις στα χέρια τους. Τι εννοώ; Αν κάποιος τους έλεγε ότι βρέθηκε το συγκεκριμένο εύρημα και είναι τόσο χρονών, το πρώτο πράγμα που θα έκαναν είναι να γελάσουν, το δεύτερο θα είναι να πουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, αν έβλεπαν ότι αυτός ο κάποιος σοβαρολογούσε η επόμενη φράση τους γεμάτη ειρωνεία θα ήταν αν δεν το εξετάσουμε δεν μπορούμε να δεχτούμε την ύπαρξη του. Για αυτό και όταν βρίσκονται τέτοια ευρήματα τρέχουν από όλο τον κόσμο για να το εξετάσουν……. Στην Romania το εύρημα αυτό πυροδότησε μεταξύ των επιστημόνων με μεγάλη συζήτηση η οποία δεν έχει κοπάσει μέχρι και σήμερα. Όπως ποιος πολιτισμός ήταν αυτός εκείνης της περιόδου; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία του ανθρώπου και του πλανήτη μας γενικός; κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Το 1991 έως και το 1993 στα Ουράλια όρη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ( U.S.S.R ) έγινε μια ανακάλυψη η οποία μέχρι και σήμερα εξετάζετε αλλά και συζητείτε έντονα από τους επιστήμονες όλου του κόσμου. Πρόκειται για κάποια μικρά κομμάτια μετάλλων. Κάποια από αυτά είναι σαν ελατήρια μόνο που δεν έχει την γνωστή ιδιότητα του ελατηρίου, κάποια αλλά κομμάτια θυμίζουν O-Ring αλλά μεταλλικού τύπου, κάποια αλλά είναι σε τετραγωνισμένα κομμάτια.

Τα μεγέθη τους κυμαίνονται από 1,2 ίντσες αλλά το πάχος κάποιων από αυτά δεν ξεπερνά το απίστευτο 1/10, 000th της ίντσας!!!!!! Τα αντικείμενα αυτά βρεθήκαν σε 40 πόδια βάθος ( 12 μέτρα ), σε κάποια έργα που γινόντουσαν στην περιοχή των Ουραλίων…… Οι χρονολογήσεις των αντικειμένων δείχνουν μια εποχή ηλικίας από 20.000 έως ( τα ελατήρια ) 318.000 χρόνια πίσω!! Όλη η ανακάλυψη είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί ο τρόπος που έχουν φτιαχτεί δηλώνει εξαιρετικά προηγμένη υπέρ τεχνολογία!!!! Τα αντικείμενα αυτά αποτελούνται από διάφορα σπάνια μέταλλα όπως το Βολφράμιο και το Μολυβδαίνιο!! Από αυτά τα δυο σπάνια μέταλλα μιλάνε οι επιστήμονες για αυτήν την εξαιρετικά προηγμένη υπέρ τεχνολογία η οποία είναι τελείως ανεξήγητη!!! Κανείς δεν μπορεί να πει ποιος ήταν ο σκοπός τους, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί η άνθρωποι που διέθεταν τέτοια ανεπτυγμένη τεχνολογία ώστε να μπορούν να παράγουν τέτοια αντικείμενα με τόσο λεπτομερή ακρίβεια; Δεν χρειάζεται να σας πω τι έχουν πάθει οι επιστήμονες με την ανακάλυψη αυτή. Όπως είπα και πιο πάνω ακόμη είναι από πλήρη εξέταση γιατί τους είναι πιο εύκολο να πιστέψουν σε εξωγήινο πολιτισμό και να πουν ότι αυτοί τα φτιάξανε παρά σε έναν προϊστορικό αρχαίο πολιτισμό!! Κοιτάτε ειρωνεία, πριν τα ευρήματα ήταν πολλοί λίγοι οι επιστήμονες που δεχόντουσαν την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, τώρα την δέχονται για τι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορεί πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή ακόμα και εκατομμύρια χρόνια να υπήρξε ανθρώπινος πολιτισμός.

Το επόμενο εύρημα είναι και αυτό επίσημη ένα από τα πιο απίστευτα ευρήματα τα οποία έχουν βρεθεί ποτέ. Το εύρημα του Coso είναι ένα μπουζί!!!! Που βρέθηκε σφηνωμένο σε ένα κομμάτι σκληρής πέτρας στις 13 Φεβρουαρίου 1961 απo τον Wallace Lane και τον Mike Mikesell. Το βρήκαν σε αναζήτηση γεωλογικών υλικών για κάποια πειράματα που θελαν να κάνουν, το τεχνούργημα αυτό βρέθηκε στην πόλη Olanca της California. Αν και τα πρώτα μπουζί φτιαχτήκαν το 1800 οι αρχαιολογικές ενδείξεις καταμετρήσεις του συγκεκριμένου ευρήματος έδειξε την απίστευτη ηλικία των 500.000 χρονών!!!

 

 

Το μπουζί αυτό πήρε το όνομα του από τα βουνά Coso στην California, αν και πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι είναι μια άνοστη φάρσα, δεν τα κατάφεραν γιατί οι μετρήσεις χρονολογήσεων από πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής δείχνουν το αντίθετο!!!!
Ένας από τους πιο γνωστούς συλλόγους που συλλέγουν μπουζί στην Αμερική ο πρόεδρος της Tsad Windham είπε ότι το μπουζί αυτό έχει καταπληκτικές ομοιότητες με ένα μπουζί του 1920 μάρκας Champion!!! To μπουζί του 1920 τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα Ford Model T.

Συμφωνήσαν με αυτό και άλλοι σύλλογοι που συλλέγουν μπουζί λέγοντας ότι στα βουνά αυτά χρησιμοποιούσαν τέτοιες μηχανές για να τραβούν τα βαγόνια από τα λατομία μέσα φορτωμένα μεταλλεύματα. Το συγκεκριμένο όμως εύρημα δεν βρέθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή των λατομείων μα 30 χιλιόμετρα μακριά από εκεί. Οι επιστήμονες έχουν τον τελευταίο λόγο σε αυτό το παράξενο εύρημα με αποδείξεις, δηλαδή οι μετρήσεις χρονολογίας που δείχνουν την ηλικία του ευρήματος. Όπως λένε: οι αποδείξεις χρονολογήσης δεν κάνουν λάθος ίσως χίλια χρόνια πάνω χίλια χρόνια κάτω. Εμείς πιστεύουμε στις αποδείξεις και όχι σε ότι βγει και θα πει ο καθένας, πρόκειται για ένα μπουζί που μοιάζει με κάποιο του 1920, μοιάζει όχι είναι ίδιο.!!! Ακόμα και εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αλλά είναι εκεί και υπάρχει.

Κάποιοι βεβαία έτρεξαν να πουν ότι είναι από την Ατλαντίδα, ή από εξωγήινους ή ακόμα και από την μέση γη αλλά λίγοι πολύ λίγοι ήταν αυτοί που μίλησαν για κάποιο προϊστορικό χαμένο πολιτισμό με ανάλογη τεχνολογία σαν την δικιά μας.

Στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα απολιθωμένο κεφάλι ενός άνδρα!! Αυτό το κεφάλι βρέθηκε στην Σουηδία κοντά στο Γκέτεμποργκ. Το απολίθωμα δείχνει το κεφάλι ενός άνδρα το οποίο και αποθανάτισε κάποιος προϊστορικός καλλιτέχνης με όλες τις λεπτομέρειες των εκφράσεων του μοντέλου που χρησιμοποιούσε. Μέχρι στιγμής όλα ήταν καλά πιστεύοντας ότι οι αρχαιολόγοι είχαν βρει κάτι το οποίο ίσως ήταν χιλιάδων χρονών. Όταν όμως ανακατεύτηκαν και οι γεωλόγοι αλλά και έγιναν οι μετρήσεις ηλικίας του εκεί τα πράγματα άλλαξαν δραματικά κάνοντας τους επιστήμονες όλου του κόσμου να παραμιλάνε….

Οι γεωλόγοι όλοι όσοι το εξέτασαν είπαν ότι πρόκειται για Πυριτόλιθο, αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για την γεωλογική επιστήμη αλλά και τις γεωλογικές θεωρίες που υπάρχουν. Οι γεωλογικές θεωρίες λένε ότι ο Πυριτόλιθος, η ανάπτυξη του δηλαδή άρχισε να δημιουργείτε στην Κρητιδική περίοδο, αυτό σημαίνει 65 με 140.000.000 χρόνια πίσω!!!! Οι αρχαιολογικές μετρήσεις του κεφαλιού έδειξαν γύρω στα 95.000.000 χρόνια παλιό κάνοντας άλλη μια φορά τους επιστήμονες να παραμιλάνε λες και είχαν δει φαντάσματα!! Αν προσωπικά θα δεχόντουσαν την ύπαρξη φαντασμάτων πιο γρήγορα παρά από αυτό το απολιθωμένο κεφάλι!! Εδώ κανείς δεν τόλμησε να πει ότι πρόκειται για κάποια φάρσα!!
Η αναφορές μου για το συγκεκριμένο θέμα δεν τελειώνει εδώ θα ακολουθήσουν και άλλες αναφορές με απίστευτα προϊστορικά ευρήματα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!! part 1.

  1. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ << ΑΥΤΟΙ!! >>. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ( ΔΕΚΤΟ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ( ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΑΠΙΘΑΝΟ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΣΤΙΝΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΕΛΠΊΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!! ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΡΟ!!

Αφήστε μια απάντηση