ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!

 

Είναι πολύ μεγάλο πλέον το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν στην ύπαρξη των εξωγήινων από ότι τον 20ο αιώνα και αυτό διότι όλο και ποιο πολλές φωτογραφίες και βίντεο από ΑΤΙΑ εμφανίζονται ποιο πολύ στο ίντερνετ αλλα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης!!!! Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον από όλο αυτό το θέμα είναι τα οντά που πιλοτάρουν αυτά τα ΑΤΙΑ!!!! Παρόλα αυτά είναι πολύ λίγες ως μετρημένες στα δάχτυλα οι φωτογραφίες όπου απεικονίζουν εξωγήινους ή ακόμα και βίντεο!!!! Παρόλο που υπάρχουν όλες αυτές οι αποδείξεις ως ύπαρξη πραγματική από το 1997 και μετά οι καταραμένοι από τον Άραλου Δρακονιανοί Σαυρήτες Χολιδοκέφαλοι Ερπετήτες μέσο των προσκυνημένων προδοτικών ανθρώπων που τους υπηρετούν έχουν μεταδώσει σε μεγάλης ευρείας κλίμακα την λεγόμενη << Παραπληροφόρηση >> με σθεναρή χρηματοδότηση από το Ινστιτούτο των Μιθσόνιανς!!!! Έχω αναφέρει πολλά για αυτούς μα στο μέλλον θα αναφέρω ποιο πολλά με το τι κάνουν …..!!!! Παραπληροφορηση σε όλα τα επίπεδα του μεταφυσικού του παράξενου ακόμα και του αποκρύφου και του μυστηρίου!!!! Η ποιο εσκεμμένη όμως παραπληροφόρηση γίνεται στο θέμα των ΑΤΙΑ και των Εξωγήινων επιβατών τους!!!!

Θα σας εξηγήσω διότι όποτε πήγα να το κάνω με λίγα λογία κάποιοι ένθερμοι << ερευνητές του ίντερνετ >> μου  έσαραν τον εξάψαλμο πιστεύοντας τις μπαρούφο -δικαιολογίες της ΝΑSA της MUFON και των Μιθσόνιανς!!!! Δεν τους παρεξηγώ διότι κάνουν μια ενημέρωση στον κόσμο αυτοί οι << ερευνητές >> έστω και με δικές τους ιδέες….αλλα δυστυχώς άθελα τους έχουν πέσει στην << λούμπα >> όπως λέει και ο λαός μας!!!

Λοιπόν  ας δούμε όμως τα θέματα που καινέ και έχουν κάνει πολύ κόσμο να πιστεύουν ότι είναι έτσι όπως πλέον τα λένε όλοι οι άλλοι που προανάφερα ποιο πάνω!!!! Το πρώτο λοιπόν γνωστό ατύχημα για πολύ κόσμο από ΑΤΙΑ ήταν στο Ρόσγουελ στο Μεξικό το 1947!!!! Υπήρξανε και αλλα πριν από αυτό με λίγο ποιο γνωστό το ΑΤΙΑ που είχε πέσει στην Γερμανία το 1939, υπάρχουν και αλλα που για λίγο καιρό δεν θα τα αναφέρω!!!! Δεν θα τα αναφέρω για να μου αποδείξουν οι επικριτές ερευνητές μου ότι κάτι γνωρίζουν τελικά εκτός από το να ανεβάζουν φωτογραφίες από το διαδίκτυο και να λένε δυο λόγια από αντιγραφές άλλων διαδικτυακών τόπων!!!! Θα περιμένω 6 μήνες και μετά ότι και να πουν δυστυχώς θα είναι εκτός τόπου και θέματος πνιγμένοι στην αλαζονεία τους!!!! Εγώ δεν έχω να κερδίσω τίποτα, ούτε από περιοδικά, ούτε από τηλεοπτικές εκπομπές, ούτε από διαφημίσεις, ούτε από βιβλία ή ακόμα και συνεδριάσεις κτλ. κτλ., αυτό το έχω ξανά πει, για να μην ξεχνιόμαστε!!!! Ας γυρίσουμε στο θέμα μας!!!!

Όταν έγινε τότε το ποιο γνωστό ατύχημα ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας αν κάποιος διαβάσει τις αναφορές εκείνης την ημέρας θα εκπλαγεί, από εφημερίδες, ραδιόφωνα, αλλα και τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρέθηκαν εκεί!!!! Μετά όμως σχεδόν 5 μέρες αργότερα οι μαρτυρίες άρχισαν να παραποιούνται και η παραπληροφόρηση  άρχισε στο μεγαλείο της μέχρι και πριν λίγα χρόνια με τον προσκυνημένο ακαμάτη και αχρείο της κοινωνίας σκηνοθέτη όπου έχω γράψει για αυτόν ΕΔΩ!!!! Αλλά και μπορείτε να δείτε το τι έχει πει αυτός σε αυτήν την διεύθυνση- http://www.bbc.co.uk/manchester/content/articles/2006/04/07/070406_alien_interview_feature.shtml !!!!

Σε αυτόν όμως που δεν είχαν υπολογίσει οι Δρακονιανοί όπου και τελικά σκότωσαν ήταν ο Μίλτον Γουίλιαμ << Μπιλ Κούπερ >> ( http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper  –  όπου και είχα ιδιαίτερες φιλίες όπως έχω ξανά πει ) όπου όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους ερευνητές μας είχε δώσει πολλά στοιχεία και φωτογραφίες όχι μόνο από εξωγήινους νεκρούς και ζωντανούς αλλα και για κάποιες υπόγειες βάσεις όπως η περιοχή 51!!!! Γιατί νομίζετε ότι έχει τον αριθμό 51!;! Επειδή και καλά όλα αυτά περί συνωμοσιολογίας!;! Όχι!!!! Υπάρχουν άλλες 50 σε όλη τις ΗΠΑ, αυτό είναι βέβαιά ένα θέμα που θα μιλήσουμε στο μέλλον!!!! Αγαπητοί επικριτές μου ψάξτε το λίγο ίσως βρείτε κάτι να γράψετε πριν από εμένα, σας το λέω αυτό διότι δεν γνωρίζω τίποτα για εξωγήινους και ΑΤΙΑ όπως λέτε σε πολλές ιστοσελίδες!!!! Άντε να δούμε τι θα γράψετε!!!! Εμείς όμως εδώ απεναντίας δίνουμε στοιχεία και θα συνεχίσουμε να δίνουμε!!!!

 

Ωραία λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το ατύχημα του Ρόσγουελ που έγινε το 1947, ένα ΑΤΙΑ για κάποιο άγνωστο λόγο καταρρίφθηκε εκεί. Οι στρατιωτικές υπηρεσίες αλλα και ο σερίφης τότε που κλήθηκε εκεί όπως έλεγε ο συγχωρεμένος Μπιλ Κούπερ και είχε και έχω αδιάσειστα στοιχεία για αυτά τα οποία σας λέω και θα σας τα δείχνω κάθε φορά. Είπε ότι βρήκαν τρία πτώματα ανθρωποειδών όπως τα είχαν ονομάσει τότε και ενός βαριά τραυματισμένου. Ο ίδιος μου είπε ότι υπήρχαν τέσσερις τύποι γκρίζοι εκεί ο Α) ο Β) Γ) και Ζ) όπου θα σας πως στο μέλλον για αυτούς!!!! Τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες  από τα νεκρά ανθρωποειδή όπου μετέπειτα ονομάστηκαν εξωγήινοι και ποιο μετέπειτα Γκρίζοι, αυτές τις φωτογραφίες κάποιοι γνωρίζοντας το τι θα γινόταν μερίμνησαν να τις κρύψουν και να τις δώσουν σε ιδιαίτερους ανθρώπου όπου και τις φύλαξαν για πολλά χρόνια χωρίς καμία δημοσίευση τους!!!! Ένας από αυτούς ήταν ο Μπιλ Κούπερ όπου και τόσα πολλά είχαμε πει αναμεταξύ μας!!!! Έτσι λοιπόν χωρίς να ξέρουν ότι υπήρχαν άλλες φωτογραφίες αλλά και βίντεο της εποχής εκείνης φτιάξανε την παραπληροφόρηση ότι και καλά ένας βλάκας και μισός σκηνοθέτης όπου μέχρι χτες βρωμούσαν τα χνότα του έφτιαξε το όλο επίμαχο βίντεο της αυτοψίας!!!! Και πράγματι πολύς κόσμος τον και τους πίστεψαν με μεγάλη απογοήτευση ότι το όλο θέμα ήταν μια καλοστημένη απατή!!!! Για να δουμε όμως…..!!!!

ALIEN ATOPSY 1

Παρατηρήστε καλά την κούκλα αλλά και τα γάντια των ιατροδικαστών αλλά και τα βιολογικά τύπου κράνη που φοράνε!!!! Είναι το πρώτο που δεν κολλάει με το επίμαχο βίντεο της νεκροψίας!!!!

 ALIEN ATOPSY 2

Η γελιοποίηση του όλου ζητήματος στο μέγιστο βαθμό!!!!

 ALIEN ATOPSY 3

Ο πραγματικός εξωγήινος τύπου ανθρωποειδούς με την κωδική ονομασία από τον Μπιλ Κούπερ Γκρίζος τύπου Α!!!!

ALIEN ATOPSY 4

Από την κανονική αυτοψία…..!!!!

 Αυτό το οποίο έχει να κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το 2006 εκ των οποίων ο Σαντίλι όπου και ήταν ο παραγωγός και καλά, ήταν να προωθήσει αυτή την ταινία ( αυτοψία ) σε μια κωμωδία που θα γύριζαν!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pukbzCC3cfQ[/youtube]

 

Λένε λοιπόν ότι όσο αφορά την δημιουργία του ανδρεικέλου, ότι φτιάχτηκε από τον John Humphreys ( Τζων Χάμφρεης, δείτε πως στήνονται ωραία οι παραπληροφορήσεις http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_autopsy   μάλλον εμπνεύστηκε το όλο ζήτημα από μια εικόνα  των « Αζτέκων – ΑΤΙΑ ΑΤΗΧΗΜΑ / UFO Crash “Όπου δημοσιεύθηκε το 1987, από τον William Steinman ( Γουίλιαμ Στέινμαν )!!!!

Το αν είναι αληθινό το ατύχημα και το βίντεο είναι αυθεντικό είναι και παρά είναι!!!! Σήμερα θα σας δείξω δυο από τις 22 φωτογραφίες όπου μου είχε δώσει ο Μπιλ το 1994 στο Κάνσας όπου και είχαμε βρεθεί από κοντά για τελευταία φορά!!!!

ALIEN ATOPSY 5

 Από το ατύχημα το Ρόσγουελ και πρόκειται για Γκρίζο τύπου Γ!!!! υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες όπου λένε για αυτήν την φωτογραφία ένα σορό μπούρδες και καμία δεν συμφωνεί με την άλλη που έχει βρεθεί αυτό ο νεκρός εξωγήινος!!!!!

ALIEN ATOPSY 6

Λίγες ώρες μετά το ατύχημα όπου ΑλφαΜήτες δηλαδή ( Ασφάλεια Μονάδας ) της Περιοχής 51 και όχι από άλλα στρατόπεδα που ανάφεραν μετά μαζεύουν έναν Γκρίζο τύπου Ζ!!!! και για αυτήν την φωτό όπου είναι σπάνια κάποιες ιστοσελίδες έλεγαν ότι του κατέβει του καθενός και δεν υπήρχε καμία ταύτιση γεγονότων!!!!

Όσο για αυτά τα οποία σας γραφώ και σας δείχνω τώρα εδώ αλλά  και άλλες αποδείξεις που είχε μοιράσει ο Μπιλ δεν έχουν βγει να πουν κουβέντα!!!! Διότι φοβούνται ότι όλο και κάτι θα έχουμε πίσω μας ως αποδείξεις!!!! Εγώ αυτό περιμένω να κάνουν, αλλά και στο μέλλον όπως είπα θα δείξω και κάποια άλλα στοιχεία όχι όλα αλλά κάποια από αυτά!!!! Το μόνο που γίνεται είναι κάτι ερευνητές του διαδικτύου να βγαίνουν και να λένε ένα σορό ασυναρτησίες και καλά ότι εμείς που έχουμε τα σωστά στοιχεία δεν βρισκόμαστε πουθενά!!!! Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν είχαν εμφανίσει ποτέ τέτοιες φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία παρά κοπανιούνται ότι δεν είναι έτσι σε αυτά που εμφανίζω εγώ αλλά και άλλοι ερευνητές στον κόσμο!!!! Όπως είπα και ποιο πάνω δεν το κάνουν εσκεμμένα οι ποιο πολλοί από αυτούς αλλά το κάνουν επειδή πίστεψαν στην παραπληροφόρηση που γίνεται σε αυτά τα ζητήματα!!!!Για σκεφτείτε το λιγάκι αυτό…..!!!!

 

Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ!!!!

Κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ γνωστό σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι η αυτοψία που είχε γίνει από τις Γιουγκοσλάβικες αρχές  σε έναν εξωγήινο ο οποίος είναι κάπως μεγάλος, μεγαλύτερος δηλαδή από έναν Γκρίζο!!!! Ο  συνεργάτης μας internos ( Ιντέρνος )  όπου και μας έδωσε την πληροφορία…, η οποία λέει η παραπληροφόρηση ότι στην πραγματικότητα έγινε  στην Ιταλία, στο πλαίσιο του διαγωνισμού CICAP που διεξάγονται κάθε είδους φάρσα!!!! Φανταστείτε τι κάθισαν και σκέφτηκαν οι Δρακόντειοι, πράγματι πολύ έξυπνο!!!! Μάλιστα πήραν το πραγματικό βίντεο αφαίρεσαν κάποιες σκηνές, αυτές που έπρεπε να αφαιρέσουν όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο και μετέπειτα κάνουν λόγο για την CICAP και το βίντεο ξεκινάει!!!! Το γεγονός αυτό είχε λάβει μέρος στην πρώην Γιουγκοσλαβία το 1959 ή 1962 κανείς δεν είναι σίγουρος για την χρονολογία το οποίο στάλθηκε στην τότε σοβιετική ένωση και μετά την πτώση της σε δημοκρατικό καθεστώς κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο όπου αμέσως έτρεξαν οι Δρακόντειοι να το παραπληροφορήσουν έτσι με αυτόν τον τρόπο!!!! Δεν μπορώ να πω πολύ καλή δουλειά κάνανε!!!! Τώρα όμως είναι από τα ποιο διαδεδομένα ψεύτικα βίντεο εξωγήινης αυτοψίας που έχουν γίνει ποτέ!!!! Ενώ δεν είναι!!!!

Μάλιστα δείχνουν ένα κεφάλι από πηλό ότι έτσι φτιάχτηκε το μοντέλο και ότι όλο το σκηνικό έγινε σε ένα οδοντιατρείο!!!!

ALIEN ATOPSY 7

Το μοντέλο που δείχνουν….!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nogcv5OAQuk[/youtube]

ALIEN ATOPSY 8

Η σκηνή είναι έτοιμη για την καταγραφή φιλμ ….και καλά ενώ έχουν πάρει σκηνές από το αυθεντικό βίντεο!!!!

 ALIEN ATOPSY 9

Ένα πολύ κοντινό του εξωγήινου πριν από την αυτοψία δείτε τις διαφορές με το κεφάλι του μοντέλου…αν και δικαιολογήθηκαν ότι και καλά είναι τα λάτεξ που του έχουν βάλει!!!! Θα δούμε για αυτό παρακάτω σε άλλη αυτοψία εξωγήινου…!!!!

ALIEN ATOPSY 10

Το κεφάλι και πάλι για να κρίνετε…..

 ALIEN ATOPSY 11

Το κεφάλι και πάλι ….

 ALIEN ATOPSY 12

Και για μια ακόμα φορά το κεφάλι και πάλι….. κρίνετε από μόνοι σας!!!!

 

Βλέπετε τα άτομα τα οποία ασχολούνται με την παραπληροφόρηση έχουν τις τέλειες λύσεις, μπορούν να σκεφτούν μια παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να πάρει και χρόνια να φτιαχτεί όπως με την σκηνοθετική εταιρία CICAP ( διότι για εταιρία πρόκειται, ψάξτε να το βρείτε τι εταιρία είναι και θα δείτε ότι ανήκει στους Ελευθεροτέκτονες και κάτι άλλο CICAP δεν έχει την Ιταλική ερμηνεία όπως μας είπε ο Ιντέρνος  αλλα CICAP σημαίνει στον αναγραμματισμό CRICIES INVESTICATIONS CΟΝFIRM ALIEN PHENOMENON που σημαίνει Κρίσιμες Έρευνες Επιβεβαιωμένες Εξωγήινων Φαινομένων!!!! Πραγματικά ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά καμία φορά οι καλύτερες βιτρίνες είναι η ποιο καλές κρυψώνες για οτιδήποτε παράνομο!!!! Παρόλο ότι έχουν σβήσει σκηνές από το βίντεο υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτό που πιστοποιεί ότι είναι αυθεντικό:

Α) Οι ιατρικές ποδιές, γάντια, και ιατρικά εργαλεία είναι Γιουγκοσλαβικής κατασκευής  και είναι πολύ εύκολο να το ψάξετε και να δείτε ότι είναι έτσι!!!! Ας πούμε όμως ότι είναι  φάρσα και καλά που λένε τα βρήκανε και τα πρόσθεσαν!!;!!

Β) Αν όλο το μοντέλο είναι πήλινο όπως πολλοί λένε τότε πως γίνεται η όλη νεκροτομή!;! Ας πούμε λοιπόν ότι έχουν τοποθετήσει πολύ καλά λάτεξ και αλλα υλικά ειδικών εφέ το οποίο είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο!!!! Το κεφάλι που λένε ότι είναι πήλινο μοντέλο πως το ανοίγουν!;! Ιδιαίτερα το κρανίο όπου και φαίνεται το μυαλό του υποτιθέμενου εξωγήινου!!!! Η εξέταση που γίνεται στο στόμα όταν ο ιατροδικαστής βάζει τα δάχτυλα του και η κάτω σιαγόνα του εξωγήινου κατεβαίνει και όταν βγάζει τα δάχτυλα του ξανά ανεβαίνει ελάχιστα… και άλλα πολλά σημεία που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει από τα μάτια, τα δάχτυλα του ιατροδικαστή ιδιαίτερα στο κεφάλι όπου φαίνεται όταν ακουμπάνε το δέρμα της κεφαλής και του προσώπου να έχουν την ίδια πίεση με ένα αληθινό σώμα!!!! Που είναι λοιπόν όλη η πήλινη κατασκευή!!;!!

Και κάτι άλλο αυτή η ομάδα δεν βραβεύθηκε ποτέ από την CICAP αν και κάποιοι λένε ότι βραβευθήκαν!!!! Όμως τις ημερομηνίες που λένε δεν έγινε ποτέ καμία βράβευση!!!! Ψάξτε από τότε μέχρι και σήμερα να δείτε το τι έχει γίνει με αυτήν την εταιρία!!!!

 

Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ!!!!

Ας πάμε σε μια ολίγον ποιο γνωστή νεκροψία….. η οποία είναι αυτή εδώ όπου πρόκειται για ένα μικροσκοπικό ανθρωποειδές  όπου πολλοί είναι οι ερευνητές που έχουν πει ότι δεν είναι εξωγήινος αλλα ένα είδος εσωγήινου!!!! Για να δούμε το βίντεο και να συνεχίσουμε:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tql_sasHKGc[/youtube]

 

Και τι δεν έχουν πει για αυτήν την αυτοψία αλλα και ποια χώρα δεν τον διεκδικεί μέσο των ιστοσελίδων που λέει η κάθε μια ότι εκεί βρέθηκε ή εδώ!!!! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν που έγινε στην Ρωσία στον νομό Sverdlovsk ( Σβερντλόβσκυ ) στο  Yekatrinburg ( Γικάτρινμπουργκ ) το 1969!!!! Μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης κάποια βίντεο διέρρευσαν μαζί και αυτό αλλα κάποια χρόνια αργότερα!!!! όμως ρωσικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος εξωγήινος λέγεται ότι ήταν μέσα στο ΑΤΙΑ μαζί με έναν ποιο μεγάλο σε μέγεθος όπου είχε σχεδόν απανθρακωθεί!!!!

ALIEN ATOPSY 13

Από το ατύχημα….!!!!

ALIEN ATOPSY 14

Ο δεύτερος εξωγήινος ή εσωγήινος όπου απανθρακώθηκε….!!!!

Υπάρχουν όμως πολλές φωνές παραπληροφόρησης και εδώ όπου λένε ότι πρόκειται για το έργο κάποιου καλλιτέχνη δείχνοντας για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της  Παραπληροφόρηση μέσω των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων, όπως των MIB ( Άντρες με τα Μαύρα, κ.λπ. )!!!! Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ένας από τους ποιο μικρούς εξωγήινους – εσωγήινους όπου έχει γίνει ποτέ νεκροψία!!!!! Μα ας δουμε τα στοιχεία της παραπληροφόρησης:

Ας ισχυριστούμε ότι δεν υπάρχει, δεν μπορεί να είναι αληθινό. Κάποιοι ερευνητές  με τον τίτλο << ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ >> ( δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα τους διότι κάνουν αγωγές και κλείνουν τις ιστοσελίδες όσων τους ανάφεραν με τις κατηγορίες δυσφήμιση και πνευματικών δικαιωμάτων ) λένε τα εξής : “Φυσικά, αυτό είναι ένα μοντέλο”, του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Philp Kling David ( Φίλιπ Κλάηνγκ Ντέιβιντ )!!!! Προσέξτε τώρα, εκτός από τις ψηφιακές δημιουργίες του, ο Ντέιβιντ  υπερέχει επίσης ακριβώς στη δημιουργία μικρών μοντέλων, όπως αυτό το “όπως αυτός ο τόσο άσχημα πετυχημένα  Λυκάνθρωπος “. Ο ίδιος ο Ντέιβιντ όμως είπε τα εξής:

<< Η δομή δείχνει ότι περπατά σε δύο πόδια. Στη συνέχεια, όμως βλέπω πως τα οστά είναι ευέλικτα; ( Με ερωτηματικό )!!!! Μπορείτε να δείτε το κεφάλι ότι αλλάζει σχήμα στην πίεση. Ίσως το κεφάλι να είναι προϊόν γλυπτού.   Αυτό είναι ένα πραγματικά ωραίο μοντέλο, που ίσως δημιουργήθηκε από πυρίτιο, λάτεξ ή τζελ ειδικό για εφέ. Υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι αυτό το ον φτιάχτηκε από αφρώδες ελαστικό, πράγματα που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά στοιχεία ονόματι stop-motion ( Στοπ μόσιον ). Το Αφρώδες λάτεξ είναι σχετικά εύκολο στη χρήση και πολύ συχνός στο Χόλυγουντ από τη δεκαετία του 1980. Αυτό που μπορούμε να δούμε στο βίντεο ως κύριο χαρακτηριστικό του αφρού λατέξ είναι ότι δεν έχει καμία μετάδοση, δηλαδή, το φως δεν διεισδύει στο << δέρμα >> στο στρώμα του δέρματος δηλαδή, όπως το φως κάνει σε πραγματικό δέρμα.  – Δείτε πώς είναι δύσκολο να κοπεί το πυρίτιο. Η πραγματική σάρκα κόβεται εύκολα αν υποθέσουμε ότι η σάρκα  και το δέρμα του εξωγήινου θα είναι παρόμοιο με το δικό μας, δεδομένου ότι ακολουθεί μια φυσιολογία τόσο πολύ σαν το δικό μας. Θα μπορούσε όμως να είναι ένα πραγματικό ον και για να είμαι σίγουρος το τι λέω μόνο μα το έβλεπα από κοντά θα ήμουν σίγουρος για το τι είναι. >>

Πραγματικά και εγώ άμα το έβλεπα από κοντά θα σας έλεγα το τι είναι!!!! Όσο όμως για το δέρμα που δεν φωτίζεται σε πολλά ζώα δεν φωτίζεται αλλα ούτε και η σάρκα τους κόβεται εύκολα!!!! Αλλα το νυστέρι του Ιατρού κόβει πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαζόταν να ασκήσει τέτοια πίεση ακόμα και στο λάτεξ ή το πυρίτιο!!!! Δοκιμάστε στο σπίτι σας, πάρτε μια κούκλα και ένα νυστέρι, και κάντε μια τομή και θα δείτε ότι θα το κόψει με μικρή πίεση δεν χρειάζεται μεγάλη, πλαστικό το οποίο είναι πολύ σκληρότερο από το λάτεξ για να ξέρουμε τι λεμέ!!!! Αν είναι έτσι όπως μας τα λέει ο Ντέιβιντ τότε να φτιάξουν αλεξίσφαιρα από λάτεξ θα έχουν μεγάλη επιτυχία!!!!

Βάλανε λοιπόν τον Φίλιπ Κλάηνγκ να δημιουργήσει έναν ομολογουμένως πλασματικό αλλοδαπό, όπως  τις γνωστές φωτογραφίες του Tasso Fragoso ( Τάσσο Φραγκόσο ) φωτογραφίες ή την αιχμαλωσία του Εξωγήινου ή εσωγήινου Ουμπ ΕρλάντιΑ . Όλα έγιναν ψηφιακά προσέξτε ψηφιακά οπού όλα δημιουργήθηκαν από μια μικρή πρόκληση για τον παράξενο κόσμο της ουφολογία, όπου αμφισβητούνται οι νεκροψίες εξωγήινων από πολλούς σήμερα αλλα και η ύπαρξη εξωγήινων!!!! Αυτό όμως που κάνεις δεν ανάφερε είναι ότι και τις δυο περιπτώσεις ο Κλάηνγκ τα έφτιαξε ψηφιακά!!!! Γιατί!!;!! Εφόσον είναι τόσο αυθεντία σε κλίμακες μοντέλων γιατί δεν τα έφτιαξε ως υπαρκτά!!;!! Διότι δεν μπορεί!!!! Θα τα έκανε χάλια όπως τον Λυκάνθρωπο που έφτιαξε ποιο πάνω…. Δυστυχώς τέτοιες παραπληροφορήσεις θα γίνονται όλο και ποιο έντονες ώστε ο Ανθρωπος να πιστεύει ότι είναι μόνος σε ολόκληρο το συμπάν…..

 

Η ΠΛΑΣΤΗ ΑΥΤΟΨΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ SANTILLI

Ας δούμε λοιπόν μια τεράστια παραπληροφόρηση οπού προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι οι εξωγήινοι δεν υπάρχουν με τσιράκια όπως ο κάφρος Σαντίλι:

alien atopsy 15

Η παραπάνω εικόνα είναι μια φωτογραφία του J-ROD οπού είχε πει ότι είχε καταφέρει να διεισδύσει  στην περιοχή 51 ……” [ πηγή ]

Η παραπληροφόρηση άρχισε ως εξής:

<< Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν ήδη δει την εικόνα και ξέρανε ότι ήταν ένα ακόμα έργο από ειδικά εφέ. Είχε ήδη κυκλοφορήσει ευρύτατα στο διαδίκτυο:

alien atopsy 16

Και ότι στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από επαγγελματίες όπως ο Steve Johnson ( Στιβ Τζόνσον )και Trey Stokes ( Τρέη Στοκς ) , και προβλήθηκε στις ΗΠΑ στο 20/20 τηλεοπτική εκπομπή , ( πραγματικά δίνουν αυτό το λίνκ ) του ABC, στις 4 Απριλίου 1997. Ήταν μια αναπαράσταση του Alien Autopsy Santilliυ , με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά – αυτό όμως δεν κρύβει τα προβλήματα  πίσω από την κακή ποιότητα ταινία. Είναι όλα εκεί, στο χρώμα.>>

Έτσι λοιπόν ο κόπανος Σαντίλι βάση διαταγών από τα αφεντικά του έφτιαξε άλλη μια αυτοψία μόνο που αυτήν την φορά λένε ότι δεν την κινηματογράφησε ( αν και άλλοι λένε ότι το έκανε αλλα ήταν τόσο ψεύτικο που έμεινε στις φωτογραφίες!!!! Πήρε λοιπόν την φωτογραφία του J-ROD και έφτιαξε τα δικά του εφέ τα οποία είναι κακής ποιότητας και είπε στον κόσμο ότι και αυτός ο εξωγήινος είναι ένα παραμύθι!!!! Ιδού και η δουλειά του να πείσει τον κόσμο:

alien atopsy 17

Δείτε όμως πόσο κακής ποιότητας εξωγήινος είναι και πόσο κοκκοποιημένος με τα αληθινά λάτεξ και ότι άλλο έχουν χρησιμοποιήσει!!!! Όμως δεν ήξεραν ότι ο J-ROD είχε ακόμα ένα άσσο στο μανίκι του και παρουσίασε άλλη μια φωτογραφία από την περιοχή 51!!!! Μούγκα όλοι ακόμα και ο Βαξ Σαντίλι απλός μετά από κάποιες μέρες άρχισε και πάλι η γνωστή καθιερωμένη παραπληροφόρηση μέσο των ιστοσελίδων…..

alien atopsy 18

Η δεύτερη φωτό από τις 22 που έχει στην κατοχή του ο J-ROD!!!! Τις άλλες δεν τις έχει δείξει ακόμα και καλά κάνει…. Θα το κάνει είπε όταν έρθει η ώρα!!!!

Εδώ θα σας δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία του εν λόγου εξωγήινου που λένε ότι είναι ψεύτικη για πρώτη φορά!!!!

alien atopsy 19

Αυτή η φωτογραφία είναι από την περιοχή 51 όπου μαζί με πολλές άλλες ο Μπιλ Κούπερ είχε δώσει σε εμένα μαζί με άλλα στοιχεία και φωτογραφίες!!!! Μην νομίζετε όμως ότι είχε δώσει μόνο σε μένα πληροφορίες και φωτογραφίες  είχε δώσει στοιχεία και φωτογραφίες σε 26 άτομα στον πλανήτη από διαφορετικές χώρες!!!!

Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ότι έτσι είναι όπως τα λέμε εμείς τα στοιχεία όμως το κάνουν!!!! Στοιχεία τα οποία δεν πίστευαν τα << παλληκάρια >> που παραπληροφορούν τον κόσμο ότι  θα υπήρχαν!!!! Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κάνουν και ποιο τέλεια τις συγκλήσεις τους!!!! Κλείνοντας το άρθρο αυτό θα σας αναφέρω τι μου είχε πει:

<< Ποτέ μην αποκαλυφθείς το ποιος είσαι. Εγώ ξέρω ποιος είσαι. Σε γνωρίζω χρόνια και μόνο σε πολύ δικούς μου ανθρώπους δίνω στοιχεία. Αν αποκαλυφθείς από αυτά που θα πεις στο κόσμο θα σε σκοτώσουν. Ακόμα απορώ πως δεν το έχουν κάνει με εμένα. Το σύστημα τους είναι τέλειο και μαθαίνουν από τα λάθη τους και τα επόμενα τα κάνουν να είναι ποιο αξιόπιστα ως το θέμα του μύθου και της παραπληροφόρησης. Η περιοχη 51 όπως σου έχω ξανά πει δεν είναι κάτι το αθώο. Είναι η κεντρική << κυψέλη >> όπου πάει πολύ βαθιά κάτω…που κάτω και εκεί είναι ο πυρήνας των εξωγήινων. Έχουν πολλές χιλιάδες χρόνια στην γη αυτό είναι σίγουρο και τα σχέδια τους για το μέλλον της ανθρωπότητας είναι δυσοίωνα. Πάρε αυτά τα αρχεία και τις φωτογραφίες και κάνε ότι θα κάνουν αυτοί, κάθε τόσο κάτι καινούριο θα βγαίνει με σκοπό την παραπληροφόρηση, θα περιμένεις όπως και αυτοί κάνουν, ύστερα από λίγο καιρό θα το δημοσιεύσεις …. >>

Να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει το τι θα πουν αν ήμουν φίλος με τον αείμνηστο Μπιλ ή όχι!!!! Αυτό που, με,  και τον ενδιέφερε είναι ο κόσμος να ξυπνήσει και να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι!!!! Δεν σας λέω πιστέψτε!!!! Αυτό που λέω είναι να κοιτάτε και τις δυο πλευρές….!!!! Μην διαβάζετε μόνο εμένα ( για τους φανατικούς αναγνώστες μου ) διαβάστε και άλλες ιστοσελίδες, παρότι τους ουφολόγους της καρέκλας υπάρχουν και ερευνητές σοβαροί στο θέμα αυτό!!!! Πάρτε ιδέες και μην γίνεστε μονόχνοτοι όπως κάποιοι ερευνητές που ότι τους πασάρουν οι παραπληροφοριοδότες το παίρνουν ως δεδομένο, στην αρχή δεν ήταν έτσι ούτε αυτοί διότι δεν θα ξεκίναγαν τις έρευνες αλλά κάπου στην πορεία την πάτησαν και δικαιολογημένα!!!! Ανοίξτε το μυαλό σας, όχι μόνο σε αυτά τα θέματα αλλα σε όλα!!!! Θα επανέλθω στο μέλλον αν χρειαστεί με ποιο πολλές αποδείξεις, αν χρειαστεί από πλευράς των εξωτερικών νέων και αποδείξεων και όχι των δήθεν ερευνητών της χώρας μας που θα μου κολλήσουν άσχημα για να δώσω πληροφορίες!!!! Θα πρέπει να περιμένουν….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!

  1. Συγκλονιστικες φωτογραφιες!!! Στην τελευταια φωτογραφια παρατηρησα οτι το κρανιο του εξωγηινου-αν εξαιρεσεις οτι ειναι ατριχο και λευκο- μοιαζει πολυ με κρανιο πιθηκου-πιθηκοειδες! Ιδιαιτερως τα σημεια πανω απο τα ματια του στα φρυδια δηλαδη, ειναι πρησμενα και σχηματικα σχεδον ομοια! Θα μπορουσε να ειχαν πειραματιστει και με το δεσοξυριβονουκλεικο οξυ πιθηκου με σκοπο την παραγωγη υβριδιων-εργατων-υπαλληλων για τις σκατοδουλειες τους?

Αφήστε μια απάντηση