Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ UFO!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ UFO!!!!

—- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 332π.Χ. —-

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος Έλληνας που είδε Α.Τ.Ι.Α. και ενοχλήθηκε από αυτά το 332 π.χ. Με πηγές από γραπτά των Μεγασθένη και Πτολεμαίου (ο οποίος έγραψε και τη βιογραφία του Αλεξάνδρου).

Ο W.Raymond Drake, 1976 έγραψε ένα βιβλίο που άφησε εποχή «Θεοί και Αστροναύτες στην Ελλάδα και Ρώμη», στη σελίδα 119  αναφέρει για δύο περίεργα ιπτάμενα σκάφη που εφόρμησαν επανειλημμένα στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου. Οι άνδρες του, τα άλογα, ακόμα και οι ελέφαντες όπου είχε σαν πολεμικές μηχανές αρνήθηκαν να συνεχίσουν λόγο πανικού και δεν διέσχισαν το ποτάμι  Jaxartes ( Τζαξάρτες ). Ο ιστορικός του τα περιγράφει ως μεγάλες λαμπερές ασπίδες, που εκτόξευαν φωτιά γύρω από τις παρυφές… πράγματα που ήρθαν από τον ουρανό και γύρισαν στον ουρανό…. πράγματα θεόσταλτα από άγνωστους θεούς!!

 

Ήταν το 329 π.χ. όταν αποφάσισε να εισβάλει στην Ινδία και να διασχίσει τον Ινδό ποταμό, ώστε να έρθει σε τιτάνια σύγκρουση με τον στρατό των Ινδών, κατά διαστήματα τεράστιες ασημένιες ασπίδες πετούσαν πάνω από το πεδίο της μάχης, όπως έχει καταγραφθεί στα αρχαία κείμενα.

Αυτές οι ασημένιες ασπίδες τρόμαζαν τα άλογα του  Αλεξάνδρου αλλά και τους ελέφαντες των Ινδών, κάνοντας την μάχη δυσκολότερη. Υπάρχουν κάποια Ινδικά γραπτά στην σανκρανιστική γλώσσα όπου αναφέρουν την μάχη αύτη λέγοντας:

….Η μάχη ήταν δύσκολη ο Μέγας Έλλην είχε την κυριαρχία στην μάχη, ατρόμητος σαν λιοντάρι, πράγματι ήταν θεός σεβαστός. Φωτεινοί δαίμονες εμφανίστηκαν στον ουρανό όπου μαινόταν οι μάχες, όχι, δεν ήταν βιμάνας, αυτά είχαν χαθεί από καιρό…… σαν ασπίδες που είχαν βγει από ηφαίστεια πετούσαν πάνω και τριγύρω από την μάχη, είναι αυτοί που ζουν … ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ), και οι δυο πλευρές τρομοκρατήθηκαν. Δεν πήραν το μέρος κανενός μα εγκατέλειψαν το πεδίο της μάχης όταν ο Μέγας Έλλην θεός τραυματίστηκε βαριά…..

Παρόλα αυτά κέρδισε την μάχη αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει πιο μέσα στην Ινδία.

Ύστερα από 7 χρόνια στην επιστροφή του στη πόλη της Τύρ, μια πόλη που κατέκτησε από τους Πέρσες, είχε καταληφθεί από Άραβες. Η εν λόγω πόλη είχε μεγάλα και ψηλά τείχη, τα οποία ούτε από το τότε ναυτικό δεν μπορούσαν να πέσουν. Όμως μια μεγάλη δέσμη φωτός που έπεσε από τον ουρανό, έλιωσε την κύρια είσοδο στην πόλη και έτσι την κατέκτησε ξανά.

Όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι καταγεγραμμένα, αλλά αποτελεί μυστήριο το ότι δεν διδάσκονται στα σχολεία, διότι ειδικοί τα αναφέρουν ως υπερβολές ή ακόμη παραβολές. Μα πως να τα διδάξουν στα σχολεία όταν υπάρχει η Αμερικανική λογοκρισία στο τι θα διδάξουν στα σχολεία μας ακόμη και στα πανεπιστήμια μας!!!

Προκαλώ κάποιον από τους κυρίους του Υπουργείου Παιδείας αλλά και Πολιτισμού να βγουν και να με διαψεύσουν!! Όταν το κάνουν αυτό να το κάνουν δημόσια ώστε να το ακούσει όλος ο κόσμος!!!! Σε αυτό που σας αναφέρω μπορείτε να ρωτήσετε τους καθηγητές σας στα Λύκεια αλλά και τους καθηγητές πανεπιστημίων!! Κάποτε που το ανάφερα σε ένα μαθητή της Γ’ Γυμνασίου όταν το ανέφερε στην καθηγήτρια του του απάντησε τα εξής:

<< ….. όποιος σου τα είπε έχει δίκιο!! Δεν είναι έτσι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, μα άμα εγώ διδάξω σε εσάς τα σωστά πράγματα θα χάσω την δουλεία μου. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ και όσοι θέλουν να μάθουν την σωστή ιστορία σύγχρονη μα και αρχαία όπως και την μυθολογία μας ψάξε εκτός σχολείου. Ψάξε σε παλιά βιβλία επιστημονικά και μη ψάξε ακόμα και στο ίντερνετ όσο έχει ακόμη ελεύθερη γνώμη…… >>

Ο πλήρης πανικός και φόβος στους καθηγητές και δασκάλους μας και εσείς αναρωτιέστε γιατί δεν αναφέρονται αυτά στα σχολεία μας!! Γιατί τα Μαύρα  Ιεράτεια θέλουν να διαστρεβλώσουν τελείως την  ιστορία μας αρχαία και καινούργια!! Αυτό για να μην αντιγράφουμε έστω και ψυχικά όλους αυτούς τους ήρωες μα και για να μην κρατάμε στάση σε κάποιους εχθρούς που πέρασαν από την χώρα μας…… και ο λόγος είναι για να γίνουμε καλά παιδιά για την παγκοσμιοποίηση και τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας << ανταλλακτικά για το σύστημα >> όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι!!!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ!!! ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!! ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ, ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!! ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση