ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΕΣΩΓΗΙΝΗ !!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΕΣΩΓΗΙΝΗ !!!!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΕΣΩΓΗΙΝΗ !!!!1

 Η συγκεκριμένη ανακάλυψη έγινε όταν ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία ανακάλυψε μια μεταλλική οδοντωτή ράβδο, συμπιεσμένη σε κάρβουνο!!!!

Παραξενεύτηκε τόσο με το ασυνήθιστο εύρημα όπου το έδωσε στους επιστήμονες της περιοχής του μήπως και αυτοί καταφέρουν να βρουν τι είναι. Μετά από μία προσεκτική μελέτη του αντικειμένου, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εύρημα είναι ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών και είχε δημιουργηθεί από κάποιο ανεπτυγμένο ευφυή ον!!!!

Όμως οι επιστήμονες έκπληκτοι δήλωσαν ότι αυτήν την μεταλλική ράβδο θα πρέπει να την έχουν φτιάξει εξωγήινοι, αν και κάποιος από αυτούς είπε ότι τέτοια τεχνουργήματα δηλώνουν την ύπαρξη ανθρώπινου πολιτισμού τόσο πίσω που δεν μπορεί ανθρώπινος εγκέφαλος να την φανταστεί…..

Όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερα άρθρα μου υπάρχουν πολλά τέτοια τεχνουργήματα που έχουν  βρεθεί τα οποία οι επιστήμονες δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους με τίποτα παρά το να λένε οι εξωγήινοι κάποια στιγμή επισκέφτηκαν την γη ή κάποιος προϊστορικός αρχαίος ανθρώπινος προηγμένος πολιτισμός υπήρξε….

Το 1974 βρέθηκε ένα άγνωστο εξάρτημα από αλουμίνιο σε λατομείο ψαμμίτη στη Ρουμανία. Το εξάρτημα έμοιαζε με σφυρί ή με το πόδι σκάφους προσγείωσης “Απόλλων”, δεν μπορούσε να είχε κατασκευαστεί από άνθρωπο, διότι προσδιορίζεται να ανήκει στην Ιουρασική περίοδο. Επίσης μετά τις εξετάσεις του αντικειμένου το μόνο γνωστό στοιχείο επάνω του ήταν το αλουμίνιο όλα τα άλλα ήταν άγνωστα για την ανθρωπότητα δηλώνοντας αλλά και ταχτοποιώντας την εξωγήινη προέλευση του!!!!
Όλα αυτά τα ασυνήθιστα ευρήματα τοποθετούν σε αδιέξοδο τους επιστήμονες, διότι ανατρέπουν τις θεμελιώδεις έννοιες της σύγχρονης επιστήμης, για αυτό και δεν γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό….. Διότι θέλουν την ανθρωπότητα να πιστεύει αυτά τα οποία λένε οι Ιλλουμινάτοι και τα τσιράκια τους!!!!
Όσο για το κάρβουνο, στο οποίο ανακάλυψαν το ασυνήθιστο εξάρτημα, έχει μεταφερθεί στην περιοχή Πριμόρσκι από την Χακασία της περιοχής Τσερνογκόρσκι. Για το κάρβουνο αυτό είναι γνωστή η ηλικία του μόνο μέχρι στιγμής, η οποία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια χρόνια. Γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν, ότι το μεταλλικό εξάρτημα πρέπει να είναι της ίδιας ηλικίας με το κάρβουνο.

Όταν οι γεωλόγοι έσπασαν προσεκτικά το κομμάτι του άνθρακα, ανακάλυψαν ένα ελαφρύ και μαλακό εξάρτημα μήκους 7 εκατοστών, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου (98%) και μαγνησίου (2%). Από τη μια πλευρά το καθαρό αλουμίνιο σπάνια συναντάται στη φύση, γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι το εξάρτημα έχει τεχνητή προέλευση.

Από την άλλη πλευρά η σύσταση του κράματος επέτρεψε να εξηγηθεί πως διατηρήθηκε το εξάρτημα. Πάνω σε καθαρό αλουμίνιο σχηματίζεται ένα σκληρό στρώμα οξειδίου, το οποίο εμποδίζει τη βαθύτερη διάβρωσή του. Ως αποτέλεσμα το κράμα με 98% αλουμίνιο αντέχει τις υψηλές πιέσεις, τις ακραίες θερμοκρασίες και τις ακραίες επιδράσεις του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι μελέτες των μετεωριτών επέτρεψαν στην επιστήμη να γνωρίσει την ύπαρξη του εξωγήινου αλουμινίου-26, το οποίο διασπάται στη συνέχεια σε μαγνήσιο -26.

Η παρουσία του μαγνησίου με περιεκτικότητα 2% στο κράμα θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει τη διαστημική προέλευση του αντικειμένου όπου και δήλωσαν οι ποιο πολλοί από τους επιστήμονες. Όμως για την επιβεβαίωση αυτής της υπόθεσης χρειάζονται να πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες μελέτες. Το τελευταίο πράγμα που εξέπληξε τους επιστήμονες, ήταν η ασυνήθιστη ομοιότητα του αντικειμένου με τη σύγχρονη οδοντωτή ράβδο.

Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι η φύση μπόρεσε να δημιουργήσει ένα αντικείμενο με έξι όμοια δόντια και ένα ίδιο βήμα μεταξύ τους.

Μάλιστα το βήμα ήταν ασυνήθιστα μεγάλο σε σχέση με τα ίδια τα δόντια της ράβδου. Πιθανόν η ράβδος αυτή να ήταν μέρος ενός πολύπλοκου μηχανισμού. Σήμερα παρόμοια τέτοια εξαρτήματα χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα μικροσκόπια και σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΕΣΩΓΗΙΝΗ !!!!2

 Τι να πει κανείς όταν βλέπει τέτοια πράγματα!;! Ίσως εμείς οι άνθρωποι κάποια στιγμή να πρέπει να ανθεωρήσουμε την ιστορία όπως θέλουν οι Ιλλουμινάτοι να την μαθαίνουμε και να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε  σε τελείως διαφορετικά στοιχεία, στοιχεία τα οποία είναι αληθινά και υπαρκτά. Ως συνήθως δεν θα ξανά ακούσουμε ποτέ τίποτα για αυτά τα τεχνουργήματα αλλά και ούτε θα τα δούμε σε κάποιο μουσείο ποτέ όπως και με τα υπόλοιπα άλλα και όπως με τα λείψανα γιγάντων όπου και έχουν βρεθεί πολλές φορές σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


8 σκέψεις στο “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ Η ΕΣΩΓΗΙΝΗ !!!!

 1. Ellhnara93!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΟΠΛΑ Η ΕΤΣΙ ΘΕΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΝ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥΣ Η ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ!!!!

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΝΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΡΟ ΑΞΙΩΤΗ ( ΛΥΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ) ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ…… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …..ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  1. saman καλησπερα.ειλικρινα μπραβο για το αρθρο και για τις εξαιρετικα ενδιαφερουσες πληροφοριες που επισημαινεις.αν δεν κανω λαθος ανεφερες κατι περι ενος μεταλλικου/αλλουμινενιου (δεν θυμαιμαι ακριβως) αντικειμενου παρομοιο με την εν λογω ραβδο το οποιο εχει σχημα σφυριου και τονιζω πως δυστυχως αναγκαζομαι να παω τη συζητηση στην αρχαια ελληνικη μυθολογια/ιστορια/γραμματεια (οπως θελεις πες το) ομως επειδη γνωριζω απο εγκυρες πηγες και το πιστευω ακραδαντα πως υπηρχαν οντως υπεροπλα τα οποια ανηκαν στους ολυμπιους Ελ (θεους) και τα οποια επισης ειχαν ικανοτητες μεσω προφανως των λειτουργιων τους περα απο την σημερινη ανθρωπινη αντιληψη (η οποια κατ εμε ειναι κατα ενα μερος της ελεγχομενη απο αυτους που τοσο εντεχνα μας εχουν κοιμισμενους) αλλα ας μην ξεφευγουμε απ το θεμα μας.μου θυμισες το σφυρι του ηφαιστου και τον “κεραυνο” του δια (τα εισαγωγικα διοτι δεν ηταν κανονικος φυσικα κεραυνος αλλα τεχνολογια μακραν ανωτερη απο τη δικη μας) για τα οποια εχω ερευνησει και μαθει πως εμοιαζαν με μετταλικα αντικειμενα η οπλα σε σχημα σφυριου και κεραυνου αντιστοιχα.αλλα ηταν η τριαινα του ποσειδωνα και το πιρουνι του πλουτωνα/αδη (το λεω ετσι διοτι ειχε δυο λεπιδες και οχι τρεις οπως η τριαινα).θα μπορουσε λοιπον και η ραβδος αυτη να ειναι καποιο ξεχασμενο υπεροπλο απο εκεινη την εποχη κατα τη γνωμη μου και οντως ηταν πολυ ενδιαφερον και διδακτικο αρθρο συγχαρητηρια για το site (ειναι η πρωτη φορα ππυ σχολιαζω) συνεχισε δυνατα και να εισαι παντα καλα

 2. Researcher!!!!

  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ…

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ!;! ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ!;!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ 1996 ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ!!!! ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ!!!!

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΑΝ ΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντησή σου γιατί καταλαβαίνω και εγώ όπως και εσύ ότι είναι δύσκολο, συνήθως, κάποιος να πιστέψει σε μια προσωπική εμπειρία, αλλά παρόλα αυτά εσύ μου απάντησες. Σε ευχαριστώ ακόμα για τα άρθρα σου με την προμνησία και τους οιωνούς. Εγώ πιστεύω στο ότι είδες Δρακονιανό καθώς πιστεύω στο παράξενο και το υπερφυσικό αλλά έχω βιώσει και εγώ τέτοιου είδους εμπειρίες. Πάντως είναι διαφορετικό το να μελετάς κάποια πράγματα από μακριά για πληροφορίες ή και αποδείξεις για την ύπαρξη τους και έπειτα να τα βιώνεις ο ίδιος. Γιατί όσες αποδείξεις και να βρεις είμαστε κατασκευασμένοι να μην πιστεύουμε, συνήθως, κάτι που δεν το έχουμε δει με τα ίδια μας τα μάτια. Το θέμα είναι μέχρι πότε ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει στο παράξενο και το υπερφυσικό. Να είσαι πάντα καλά και συνέχισε με δύναμη.

 3. Saman θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου εάν θέλεις για την ύπαρξη των εξής: Προμνησία ή deja vu, καλοί και κακοί οιωνοί. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν ποτέ σου είδες Δρακονιανό μεταμορφωμένο σε μη ανθρώπινη μορφή! Καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση