Ο ΤΑΦΟΣ!!;!! ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο ΤΑΦΟΣ!!;!! ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!!

Όλοι έχουν πει η αντιγράψει κάτι για τον τάφο της Αμφίπολης στον ονομαστό λόφο Καστά όπου εδώ και καιρό έχει γίνει το επίκεντρο του κόσμου!!!! Και όμως, λένε ότι δεν βρήκαν τίποτα!!!! Άδεια δωμάτια!!!! Άλλοι λένε ότι συλήθηκε, άλλοι ότι όχι δεν συλήθηκε διότι ο αρχιτέκτονας έδωσε αυτήν την τεχνική να φαίνεται συλημένος!!!! Άλλοι ότι έγινε ενα μεγάλο τσουνάμι ( το οποίο δεν έχει καταγραφεί από κανέναν ιστορικό ) και ότι παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του και ότι διέλυσε τον τάφο και για αυτό μοιάζει συλημένος αλλά και πολλά και διάφορα σενάρια και θεωρίες!!!!

Τι μπορεί όμως να είναι αυτός ο λόφος!;! Τάφος!;! Νεκρόπολης!;! Ναός!;! Μαντείο!;! Κατάβαση προς τον Άδη όπου εκεί είναι θεός ο Πλούτωνα!;! Ο κάθε αρχαιολόγος λέει το κοντό του και το μακρύ του!!!! Μην ξεχνάμε ότι ακόμα για τον τάφο του Φιλίππου οι αρχαιολόγοι οι μισοί λένε ότι είναι ο τάφος του Φιλίππου και οι άλλοι μισοί ότι δεν είναι και ότι δεν ξέρουν ποιανού είναι!;! Πιστεύω ότι το 100% των απανταχού Ελλήνων θα ήθελε να είναι ο Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!! Λένε όμως ότι δεν είναι!!!! Γιατί να μην είναι!;! Το πρώτο ερώτημα!!!! Λένε ότι είναι του Ηφαιστίωνα ή της μητέρας του Αλεξάνδρου Ολυμπία η Ρωξάνη η, η, η……!!!! Όμως το αρχαιολογικό μνημείο αυτό φαίνεται να κρύβει καλά τα μυστικά του όποια και αν είναι αυτά και σιγά μην σας πούνε οι Μισθόσιανς τι ακριβώς έχει βρεθεί εκεί ή το τι βρήκαν ή και το τι θα βρουν!!!! Γιατί όμως τόσο αμφιλογία και μη συνεννόηση από όλους τους αρχαιολόγους!;! Το δεύτερο ερώτημα!!!!

Λένε λοιπόν οι ειδικοί και δώστε μεγάλη βάση σε αυτά που θα πουν:

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη υπογείου κάτω από τον τρίτο θάλαμο στην Αμφίπολη. Συγκεκριμένα η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου), διαπιστώθηκε κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου, όπου επικεντρώνεται τα τελευταία 24ωρα το ανασκαφικό έργο στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης.

Η ανασκαφή έχει προχωρήσει σε βάθος περίπου 1,40 μ. από την επιφάνεια του κατωφλίου.

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες ανασκαφικές και στερεωτικές εργασίες στον λόφο Καστά, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, αποκαλύφθηκε η θεμελίωση των πλαϊνών τοίχων στον τέταρτο χώρο μετά την απομάκρυνση χωμάτων.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση «η έδραση των τοίχων γίνεται επί τεχνητής επίχωσης, από καλά συμπυκνωμένο αμμοχάλικο με άργιλο, πάχους περίπου 0, 40μ. Η επίχωση αυτή πατά πάνω στο φυσικό έδαφος του λόφου Καστά, το οποίο εμφανίζεται επιφανειακά ως εδαφοποιημένος -κερματισμένος σχιστόλιθος».

Κατά την ανασκαφή διαπιστώθηκε ακόμη η ύπαρξη δαπέδου σφράγισης από πώρινους λίθους, όπου τα τμήματα του δαπέδου σώζονται και βρίσκονται σε επαφή με τους πλαϊνούς τοίχους. Στο δυτικό τμήμα του δαπέδου οι λίθοι παρουσιάζουν υποχώρηση και σημαντική στροφή προς το εσωτερικό του χώρου, ως αποτέλεσμα καθίζησης-ολίσθησης της υποκείμενης επίχωσης. Στο ανατολικό τμήμα οι λίθοι του δαπέδου βρίσκονται στην αρχική τους θέση. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων σημειώνει ότι προχωρεί η απομάκρυνση των δυτικών λίθων, ώστε να αποκαλυφθεί η κατάσταση θεμελίωσης του δυτικού πλαϊνού τοίχου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αντιστήριξης και στερέωσης της θεμελίωσης.

Ακόμη, κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου διαπιστώθηκε η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί του φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας, 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου). Ήδη έχει προχωρήσει η ανασκαφή, σε βάθος περίπου 1,40μ. από την επιφάνεια του κατωφλίου και η επίχωση συνεχίζεται. Κατά την απομάκρυνση της αμμώδους επίχωσης εντοπίστηκε το δεύτερο μαρμάρινο θυρόφυλλο σε καλή κατάσταση διατήρησης, πεσμένο μέσα στο όρυγμα.

Σήμερα επιχειρείται η απομάκρυνσή του από το σημείο εύρεσης. Πριν από τη συνέχιση της απομάκρυνσης των χωμάτων του ορύγματος, θα γίνουν εργασίες εγκιβωτισμού και αντιστήριξης των κατακόρυφων παρειών του (αλλά και της επίχωσης κάτω από το θεμέλιο των πλαϊνών τοίχων), ώστε να διασφαλισθεί η ευστάθεια της θεμελίωσης των πλαϊνών τοίχων.

Την Τετάρτη 29-10-2014 έγινε τοποθέτηση έξι αισθητήρων μέτρησης της παραμόρφωσης επί αντίστοιχων αντηρίδων του τέταρτου χώρου για να διαπιστώνεται στο εξής η ένταση των μεταλλικών στοιχείων αντιστήριξης, κατά την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών.

Επιπλέον για σήμερα έχει προγραμματιστεί η εγκατάσταση επιπλέον 10 αισθητήρων, αλλά και ρωγμομέτρων για την παρακολούθηση τυχόν εξέλιξης υφιστάμενων ρωγμών μεγάλου εύρους σε δομικά στοιχεία των εγκάρσιων διαφραγμάτων.

Συμπληρώθηκαν στοιχεία υποστύλωσης της θόλου στο δεύτερο και τον τρίτο χώρο.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώθηκε πως συνεχίζεται η αφαίρεση των χωμάτων από τα πρανή και πάνω, ανατολικά και ανάντη του μνημείου.

Κάποιοι άλλοι λένε κάτι πολύ ποιο σοβαρό:

Ανεξαρτήτως από τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν οι ανασκαφείς της Αμφίπολης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, το «μυστήριο» του τύμβου Καστά έχει καταφέρει να διεγείρει τη συλλογική φαντασία περισσότερο από κάθε άλλη ανακάλυψη των τελευταίων δεκαετιών.

Κι ενώ οι μετριοπαθείς μη ειδικοί αρκούνται σε υποθέσεις για την ταυτότητα των κατασκευαστών του τάφου ή τη διερεύνηση πιθανών συσχετισμών με τον Μέγα Αλέξανδρο, την οικογένεια και τους απογόνους του, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν αμέτρητες εκδοχές πολύ πιο ευφάνταστων σεναρίων.

Στις μηχανές αναζήτησης, οι λέξεις-κλειδιά «Αμφίπολη, η αλήθεια» αποδίδουν εκατοντάδες χιλιάδες αποτελέσματα, η πλειονότητα των οποίων ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Μακράν πιο δημοφιλής μεταξύ των χρηστών του Ίντερνετ αποδεικνύεται η θεωρία σύμφωνα με την οποία τα σημαντικότερα ευρήματα της ανασκαφής αποκρύπτονται συνειδητά από τους αρχαιολόγους και την κυβέρνηση, πιθανότατα κατόπιν εντολής της τρόικας, της Γερμανίας ή… του διεθνούς «ανθελληνικού λόμπι». Και πώς αλλιώς να εξηγηθεί η «εξαφάνιση» των κινητών ευρημάτων -ανάμεσά τους, χρυσά νομίσματα, κοσμήματα και μαρμάρινες επιγραφές, που δεν αποκλείεται να βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό- αλλά και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον χώρο της ανασκαφής -φήμες κάνουν λόγο ακόμα και για την παρουσία αλεξιπτωτιστών και κλιμακίου της ΕΥΠ- όπως και τα κομμένα χέρια των Καρυάτιδων -τι κρατούσαν άραγε;- ή η ημερομηνία Αυγούστου στα σκίτσα των Σφιγγών, τα κεφάλια των οποίων ανακαλύφθηκαν τον Αύγουστο;

Στόχος της πλεκτάνης είναι, φυσικά, η περαιτέρω «αποδυνάμωση του φρονήματος των Ελλήνων», που διαφορετικά θα έβρισκαν επιτέλους το «χαμένο τους κύρος», μια διέξοδο από την κρίση ή ένα έναυσμα για να εξεγερθούν ενάντια στους «ξένους κατακτητές», αναλόγως με την οπτική γωνία. Παράλληλα, η αποκάλυψη του μυστικού του τάφου θα στεκόταν εμπόδιο στα σχέδια παραχώρησης της Μακεδονίας -ως όνομα ή γεωγραφική έκταση, αυτό δεν αποσαφηνίζεται- στη FYROM με τις ευλογίες των ΗΠΑ. Αντιθέτως, αν το μνημείο ταυτιζόταν με τον τάφο του Αλεξάνδρου, το «ψευδοκράτος των Σκοπίων θα διαλυόταν εντός 15 ημερών».

Διανθίζοντας τις απόψεις τους με πλήθος «αποκαλυπτικών» στοιχείων, οι συνωμοσιολόγοι συνδέουν την Αμφίπολη με φαινομενικά άσχετα γεγονότα, όπως η επίσκεψη της Αμάν Αλαμουντίν στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και η έρευνα στο ναυάγιο των Αντικυθήρων. Η αφήγηση συνήθως ολοκληρώνεται με αναπάντητα ερωτήματα και υπαινιγμούς, που ενθαρρύνουν τον αναγνώστη να συμπληρώσει τα κενά χρησιμοποιώντας τη «λογική» του. Σε μια διαφορετική εκδοχή της προηγούμενης θεωρίας, οι αρχαιολόγοι γνώριζαν εξαρχής πως η ανασκαφή του τύμβου δεν θα οδηγούσε σε σημαντικές ανακαλύψεις, ακολούθησαν όμως τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας, που επιθυμούσε να δημιουργήσει έναν «αντιπερισπασμό», στρέφοντας την προσοχή του κοινού μακριά από τις προωθούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Αμφίπολης φαίνεται ότι ξεπουλούν τη γη τους σε ξένους επενδυτές, που έχουν αντιληφθεί τις δυνατότητες τουριστικής εκμετάλλευσης του τύμβου και καταφθάνουν στην περιοχή κουβαλώντας βαλίτσες με χρήματα.

AMFIPOLI 1

AMFIPOLI 2

AMFIPOLI 3

Σε αυτό θα ήθελα να συμπληρώσω ως ερευνητής του παράξενου και του ανεξήγητου χωρίς βέβαια να έχω κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις σαν αρχαιολόγος ότι όσοι τα είδαν αυτά δεν έχουν κάποιο άδικο!!!! Να πω το γιατί!!!! Δυο φορές ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε και ενημερώθηκε επί τόπου!!!! Για ποιο λόγο υπό πλήρη μυστικότητα!!!! Είπαν ότι ήθελαν μπροστά στις κάμερες και μετά κουβέντα!!!! Τα είπαν μόνοι τους!!!! Η φύλαξη του χώρου όχι μόνο υπερβολική είναι αλλά και κάτι παραπάνω ειδικά με την απαγόρευση του μνημείου στο ένα χιλιόμετρο περιμετρικά!!!! Για ποιο λόγο αφού έχει μια είσοδο που έχουν ανασκάψει οι αρχαιολόγοι τι φοβούνται μην πάρουν κάποιοι τα θυμάρια γύρω γύρω ή μην πάρουν τους βράχους από τον λόφο!;! Να πω εγώ την ταπεινή μου γνώμη και ας με χλευάσουν αυτοί που θα το κάνουν!!!! Μήπως δεν θέλουν να δουν τι έβγαζαν από κει μέσα!;! Και όλα τα παραπάνω σχόλια όσο υπερβολικά και να είναι τελικά να είναι αλήθεια!;! Για σκεφτείτε το λίγο….. αυτό κολλάει πολύ καλύτερα από το να φοβηθούν να πάρουν τα θυμάρια και τους βράχους!!!!

Ας δούμε κάτι πολύ ποιο σοβαρό που αρχίζει και είναι ο τομέας της συνωμοσιολογίας αλλά και του ανεξήγητου!!!! Συνεχίζουν κάποιοι λέγοντας:

Πρόκειται για να υπόγειο οικοδόμημα, το οποίο περιλαμβάνει υπόγειες αίθουσες και διαδρόμους, δίνοντας την εντύπωση ενός υπόγειου λαβύρινθου ( ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ), φαίνεται να υπάρχει στον τύμβο της Αμφίπολης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τις γεωφυσικές μετρήσεις στο χώρο όπου επικαλείται η ιστοσελίδα xronometro.com.

Η επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναλαμβάνει δράση για να αποκαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστικά και στην συνέχεια με τη γνώση αυτών, να επιχειρήσει η ανασκαπτική σκαπάνη να προσδιορίσει τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιήσει τομές για να φέρει στο φως όλα αυτά τα πιθανολογούμενα ευρήματα.

Μάλιστα, η διεπιστημονική ομάδα που έχει συστήσει το υπουργείο Πολιτισμού διευρύνεται και εμπλουτίζεται και με άλλους επιστημονικούς τομείς, που έρχονται να συνεισφέρουν στο ανασκαφικό έργο, με την ελπίδα να έρθουμε πιο κοντά στην αποκάλυψη των μυστικών του μνημείου.

AMFIPOLI 4

AMFIPOLI 5

AMFIPOLI 6

ΣΤΙΣ 8/11/2014

“Η Αμφίπολη δεν έχει ακόμη τελειώσει”. Αυτό ανέφερε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, προαναγγέλλοντας πιθανά νέα ευρήματα στο εγγύς μέλλον.

Ίσως μάλιστα να έχουμε… εκπλήξεις την ερχόμενη Τετάρτη, όταν και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πορεία της ανασκαφής από το υπουργείο, όμως αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” ο κ. Τασούλας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εξάλλου, το υπουργείο Πολιτισμού θα ανακοινώσει πότε και από ποια επιστημονική ομάδα θα πραγματοποιηθεί η γεωφυσική διασκόπηση στον λόφο Καστά.

Για την ώρα, το μυστήριο του υπόγειο θαλάμου παραμένει, καθώς το υπόγειο οικοδόμημα που φέρεται να έχει εντοπιστεί θυμίζει λαβύρινθο, με τις έρευνες της επιστημονικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου την επόμενη εβδομάδα να συνεχίζονται, πριν αναλάβει η ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη, καθώς οι έρευνες αυτές θεωρούνται απαραίτητες για να “καθοδηγηθεί” στα κατάλληλα σημεία η αρχαιολογική σκαπάνη και να φτάσουμε πιο κοντά στην αποκάλυψη των μυστικών του λόφου Καστά.

AMFIPOLI 7

AMFIPOLI 8

AMFIPOLI 9

 

 

 ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ

Ο Γρηγόρης Τόσκας, ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει την επιστημονική διασκόπηση από το υπουργείο Πολιτισμού, θα συνεχίσει με νέες έρευνες την εβδομάδα που μας έρχεται.

Το υπόγειο οικοδόμημα φέρεται να έχει τη μορφή ενός υπόγειου λαβύρινθου και η αποκρυπτογράφησή του, σε πρώτο στάδιο, μοιάζει να είναι δουλειά των επιστημόνων του Αριστοτελείου, πριν αναλάβουν οι αρχαιολόγοι της διεπιστημονικής ομάδας της Κατερίνας Περιστέρη.

Εξάλλου, τα συμπεράσματα, στα οποία θα καταλήξουν οι επιστήμονες της ομάδας Τόσκα, αναμένεται να γίνουν το “εργαλείο” των αρχαιολόγων για τη συνέχεια της ανασκαπτικής διαδικασίας.

Στόχος της δευτεροβάθμιας διασκόπησης είναι να προσδιοριστούν τα σημεία στα οποία θα γίνουν οι τομές για να έρθουν στο φως κι άλλα τυχόν ευρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Γρηγόρης Τόσκας και η ομάδα του επιθυμούν την απεικόνιση της εσωτερικής δομής του γεωλογικού σχηματισμού, που αποτελεί το γέμισμα του τύμβου, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει φυσικό βράχο, κοιλώματα του βράχου, χώμα και λίθινες κατασκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα βεβαιωθεί πρώτα για την ποιότητα των σημάτων που θα συλλέξει, ενώ, στη συνέχεια, για το σύνολο των μετρήσεων θα υπάρχει περαιτέρω επεξεργασία στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα οποία, αν είναι θετικά, θα αποτελέσουν τον… οδηγό της αρχαιολογικής σκαπάνης, μετά και από την έγκριση του υπουργείου Πολιτισμού, στο οποίο, άλλωστε, θα παραδοθούν οι μελέτες.

Εδώ λοιπόν είμαστε!!!! Αν πράγματι έχει υπόγειο λαβύρινθο τότε μιλάμε για κάτι άλλο!!!! Μιλάμε για κατάβαση προς τον Άδη!!!! Μιλάμε για την θεωρία της Μέσης Γης κτλ. κτλ. κτλ!!!! Κάτι που οι αρχαίοι μας πρόγονοι γνώριζαν πολλά για αυτό!!!! Μπορεί όμως και να είναι μια νεκρόπολης και να φτιάχτηκαν αυτοί οι λαβύρινθοι ώστε να μπερδέψουν τους αρχαιοκάπηλους!!!! Αν είναι έτσι τότε πράγματι κρύβεται ένα σημαντικό πρόσωπο εκεί μέσα είτε το θέλουμε είτε όχι!!!! Αν όμως δεν κρύβεται κάποιο σημαντικό πρόσωπο για ποιο λόγο να έχουν φτιάξει υπόγειο λαβύρινθο!;! Και όμως στο παρασκήνιο πολλά ακούγονται και από διεθνούς φήμες αρχαιολόγους αλλά και από δικούς μας!!!!

Πράγματι πιστεύεται ότι κάποια στιγμή θα μας πουν την αλήθεια ή θα την κατασκευάσουν!!;!! Ακούστε λοιπόν τώρα τι λένε κάποιοι παλαιοί αρχαιολόγοι αλλά και νέοι όπου τους χαρακτηρίζουν ως ακραίους αλλά και ανορθόδοξους!!!! Δεν θα πω ονόματα φτάνει το ποσό τους έχουν χλευάσει και γιουχάρει το επίσημο λόμπι των αρχαιολόγων!!!! Ακούστε καλά λοιπόν τι λένε για τον Μέγα Αλέξανδρο!!!!

Ο Αλέξανδρος είχε στα χέρια του μια μπάλα την οποία την είχε δώσει η θεά Αθηνά η οποία κάθε φορά που έκανε μια μάχη την έβαζε πάνω στην παλάμη του και αυτή αιωρείτο από μόνη της!!!! Ένα με δυο μέτρα από τον στρατηλάρχη!!!! Άλλοι λένε ότι έβγαζε ακτίνες που τους έκαιγε στην στιγμή σαν λέιζερ και άλλοι ότι τους τύφλωνε!!!! Όταν εκλάπει η θεϊκή αυτή μπάλα τον πήρε η κάτω βόλτα!!!! Τέτοιες μπάλες είχε και ο θεός Βισνού στο μυθολογικό έπος Μαχαραμπάτα!!!!

Άλλοι λένε ότι πράγματι ήταν θεός και γιος του Διός και ότι είχε απίστευτες δυνάμεις  και ότι οι εντολές που είχε λάβει από τα μαντεία ήταν να πάει να κλείσει την << αποβάθρα πύλη >> στην έρημο Γκόμπι στην Μογγολία!!!! Σημερινά σύνορα Κίνας – Μογγολίας!!!! Εκεί έχασε τους Μακεδόνες Παίδες όπου ήταν το καταδρομικό τάγμα των Μακεδόνων άρτια εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι!!!! Ήταν δέκα χιλιάδες άτομα όπου και τα έχασε στο να κλείσει την ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΠΥΛΗ!!!! Η μάχη δεν γινόταν με ανθρώπους αλλά με κάθε λογής τέρατα από την Μέση Γη με κύριο όγκο τους Δρακονιανούς!!!! Εφόσον κέρδισε την μάχη και τους κατατρόπωσε τότε με την σκέψη του δηλαδή τηλεπαθητικός σήκωσε ένα μικρό βουνό ή λόφο και τον τοποθέτησε πάνω από την πύλη αυτή!!!! Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα κουνάτε το κεφάλι και θα λέτε ρε τι λέει ο άμοιρος έχει μπανταβώσει τελείως ή αυτοί που τα λένε αυτά!!!! Έχουμε!;! Το ποιο παράξενο στην ροή της ιστορίας είναι ότι μετά την εκστρατεία αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά το σφράγισμα της πύλης δεν ξανά ακούστηκε πουθενά η ροή παραφυσικών πλασμάτων όπως δράκων, ερπυών, κτλ. κτλ. μα πουθενά!!!! Λες και άνοιξε η γης και τα κατάπιε!!!! Μέχρι και την εποχή του και στην Ελλάδα αλλά και αλλού υπήρχαν πολλές αναφορές για τέτοια τέρατα μετέπειτα τίποτα….μεμονωμένα όπως και σήμερα!!!!

Υπάρχουν και άλλα ποιο πολλά από τα λεγόμενα τους που άμα σας τα εξιστορήσω ίσως και για να με περάσετε για θεόμουρλο!!!! Ας το αφήσω για κάποια άλλη φορά!!!!

AMFIPOLI 10

AMFIPOLI 11

 

 Συνεχίζω λοιπόν:

Και ξαφνικά σταματάνε οι ανακοινώσεις μαχαίρι!!!! Για ποιο λόγο!;!

Την ώρα που γινότανε γνωστό ότι Η μαρμάρινη πόρτα, βάρος 1,5 τόνου που βρέθηκε στον τέταρτο χώρο του τύμβου και οδηγεί σε ένα υπόγειο θάλαμο ξεπερνά το 1,5 μέτρο και εκεί βρέθηκε το μέρος της πόρτας. Κομμάτια του ίδιου θυρόφυλλου είχαν βρεθεί και στον προηγούμενο θάλαμο που είχε οδηγήσει στον τρίτο.

Από τα σκίτσα που έδωσε χτες στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται καθαρά η ημερομηνία σχεδίασής τους, που είναι 8/2014, δηλαδή ο περασμένος Αύγουστος!

 

Αν δεν πρόκειται για νέα σχεδίαση επάνω στο ήδη υπάρχον από 8/2014 σχέδιο του κορμού των Σφιγγών και κανείς δεν σκέφτηκε να αλλάξει την ημερομηνία, τότε δημιουργούνται κρίσιμα ερωτήματα που συντείνουν στο ότι επάνω στην Αμφίπολη έχει στηθεί ένα τεράστιο επικοινωνιακό παιχνίδι και γεννάται μια σειρά ερωτημάτων:

α.) Γιατί επέλεξαν να τα εμφανίσουν τρεις μήνες μετά!;!


β.) Μήπως τα ευρήματα αυτά βρέθηκαν στον πρώτο θάλαμο του Τύμβου ή και ακόμα πιο μπροστά (στα σκαλοπάτια μπροστά από τις Σφίγγες) και όχι στον τρίτο θάλαμο!;!


γ.) Αν ισχύει το β, για πιο λόγο δόθηκε στη δημοσιότητα η πληροφορία για εύρεσή τους στον τρίτο θάλαμο!;!


δ.) Που πραγματικά βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ανασκαφή!;!


ε.) Ποιος ο λόγος της απαγόρευση διέλευση περιμετρικά του ενός χιλιομέτρου από την ανασκαφή!;!

 AMFIPOLI 12

AMFIPOLI 13

 

 

 

Μην ξεχνάμε τους Βρετανούς όπου είχαν ανακαλύψει την Αμφίπολη από το 1916!!!!

AMFIPOLI 14

Οι πρώτοι τυμβωρύχοι της περιοχής Εγγλέζοι χλευάζοντας τα κρανία των προγόνων μας με τις ευλογίες βέβαια των τότε αρχών όπου τους είχαν αφήσει και είχαν μπει στον τάφο!!!! Οι Εγγλέζοι λένε ότι είχαν μπει εκεί μέσα ενώ οι δικοί μας αρχαιολόγοι λένε όχι δεν είχε μπει κανένας!!!! Περίεργο!!!!

AMFIPOLI 15

AMFIPOLI 16

AMFIPOLI 17

Ο λόφος Καστά όπου είναι σήμερα ο περιβόητος τάφος!;! Λένε ότι οι αρχαιολόγοι ήξεραν την ύπαρξη του από το 1939!!!! Ποιος λοιπόν ο λόγος που δεν είχε ανοιχτεί τόσο καιρό!;! Μια και το ξέρανε γιατί δεν φυλούσανε τότε το μνημείο και το φυλάνε τώρα με υπερβάλλον ζήλο!;! Υπάρχουν πολλά γιατί τα οποία δεν νομίζω να απαντηθούν ποτές!!!! Διότι όσο και να μας φαίνεται απίστευτο η τεχνική δομή αυτού του μνημείου είναι πρωτόγνωρο και το ποιο ακριβές της αρχαιότητας για τα δεδομένα του!!!!

Κάποιοι άλλοι λένε και κάτι άλλο:

Έγινε θέμα στο Associated Press και σε εγχώρια τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ αρκετές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και εθνικιστικά blogs παρουσίασαν μέχρι και εκτενή ρεπορτάζ για το σοκ που έχουν πάθει οι Σκοπιανοί από την ανακάλυψη του τάφου του Μεγαλέξανδρου στις Σέρρες. Στον αντίποδα, κάποιοι κυκλοφόρησαν φωτογραφία –προϊόν φωτομοντάζ φυσικά– από ένα σκελετό, μισό γυναικείο σώμα και μισό ψάρι, που υποτίθεται ότι ήταν η Γοργόνα του Μεγαλέξανδρου, που βρέθηκε σε ανασκαφή! Ευθεία βολή στην ελληνολαγνεία.
Ο Μακεδόνας στρατηλάτης γοητεύει, πουλάει, προκαλεί πάθη, κι επειδή την υπερβολή πολλοί αγάπησαν, η συζήτηση δεν άργησε να ξεφύγει. Σε αυτό, άθελά της, βοήθησε η τοπική δημοτική αρχή ή και ο «ανασκαφικός ζήλος» κάποιων που βιάστηκαν να παραφουσκώσουν τις προσδοκίες και δεν έδωσαν αμέσως την πραγματική διάσταση. Ωστόσο, σήμερα, η αρχαιολόγος Αικατερίνη Περιστέρη, υπεύθυνη της ανασκαφής του μεγάλου κτιστού περιβόλου του 4ου αι. π.Χ. στη θέση Καστά Αμφίπολης Σερρών, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Με λίγα λόγια: Οχι, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν βρίσκεται στις Σέρρες.

«Τα περί Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ισχύουν, είναι παλαβά», τονίζει στην «Κ». «Κάνουμε την ανασκαφή στον ταφικό περίβολο, τον τύμβο, και δεν έχουμε σκάψει καθόλου εσωτερικά τάφους, οπότε είναι αδύνατον να πούμε οτιδήποτε. Τα μικροπολιτικά, που πάντα υπάρχουν σε μικρούς τόπους, και η επιθυμία για πολλούς επισκέπτες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπερβολές. Και από ένα σημείο και μετά στο Ίντερνετ μπαίνει ο καθένας και γράφει ό,τι θέλει. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πρέπει να εστιάσουμε στο ότι γίνεται μια σημαντική ανασκαφική έρευνα. Δεν υπάρχει κάπου αλλού στον ελλαδικό χώρο παρόμοιος ταφικός περίβολος. Είναι φτιαγμένος από καταπληκτικό θασίτικο μάρμαρο με ύψος τρία μέτρα και με περίμετρο πεντακόσια μέτρα. Και το εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι έχουμε ταυτίσει την ύπαρξη του λιονταριού της Αμφίπολης, στην κορυφή του τύμβου, όπου υπάρχει θεμελίωση του λιονταριού. Αυτό μας δίνει την πληροφορία ότι εσωτερικά υπάρχουν σημαντικές ταφές. Αυτό μπορούμε να το πούμε, αλλά για τι ταφές πρόκειται, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Η ανασκαφή συνεχίζεται όπως και η χρηματοδότηση από το υπουργείο Πολιτισμού».

Μπορεί και τίποτα

Η Αγγελική Κοτταρίδη, διευθύντρια των ανασκαφών και του Μουσείου Βασιλικών Τάφων στις Αιγές (Βεργίνα), παθιασμένη με τον Φίλιππο, τον Μεγάλο Αλέξανδρο και κάθε γωνιά της Μακεδονίας, και ο άνθρωπος πίσω από την σπουδαία έκθεση για τον Μεγάλο Αλέξανδρο στο Ashmolean της Οξφόρδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, φωτίζει στην «Κ» αρκετά σημεία:

«Στην ίδια ακριβώς περιοχή έσκαβε ο μακαρίτης Δημήτρης Λαζαρίδης τη δεκαετία του ’70. Ο Λαζαρίδης προχώρησε αρκετά, δεν βρήκε τίποτα και σταμάτησε. Πριν από δύο χρόνια ξανάρχισαν οι ανασκαφές στο ίδιο σημείο. Η σημερινή κατάσταση στην Αμφίπολη, λοιπόν, είναι ότι υπάρχουν περίβολος, χωμάτινος τύμβος, αλλά τάφος ακόμη δεν έχει βρεθεί. Και δεν είναι και καθόλου βέβαιο ότι θα βρεθεί. Μπορεί να βρεθούν πολλές ταφές ή μπορεί να μη βρεθεί και τίποτα. Έξω από την Πέλλα προς τα Γιαννιτσά, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό της Αμφίπολης, μικρότερο, έχει διάμετρο 50 μέτρα, και ήταν ακριβώς το ίδιο  ο περίβολος είχε μαρμάρινες πλάκες, μάλιστα είχε και ανάγλυφες μακεδονικές ασπίδες. Όταν, όμως, το έσκαψε ο Παύλος Χρυσοστόμου, που και αυτός ονειρευόταν να βρει έναν σούπερ τάφο, δυστυχώς δεν βρήκε κάτι. Ήταν κενοτάφιο. Ας δούμε, λοιπόν, πρώτα αν υπάρχει τάφος, αν είναι ένας ή πολλοί, αν είναι συλημένοι ή ασύλητοι, αν πρόκειται για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ή ζώα, και μετά συζητάμε. Είναι εξαιρετικά τραβηγμένη οποιαδήποτε αναφορά στον Μεγάλο Αλέξανδρο».

Η Αγγελική Κοτταρίδη στέκεται στη σημασία σοβαρότητας και υπεύθυνης προσέγγισης απ’ όλες τις πλευρές στο θέμα αυτό. «Πέρυσι, είχε κυκλοφορήσει ότι στην Αμφίπολη βρέθηκε ο τάφος του Αλέξανδρου Δ΄, γιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Ρωξάνης. Η είδηση αναπαράχθηκε αρκετά, ακόμη και τις τελευταίες ημέρες διαβάζω αναφορές στο Διαδίκτυο, και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να κάνει μια μικρή έρευνα. Γιατί, αν έκανε, θα έβλεπε ότι από το 1976 έως το 1980 έγινε από τον Μανόλη Ανδρόνικο ανασκαφή στη Μεγάλη Τούμπα και αποκαλύφθηκαν οι ασύλητοι τάφοι του Φιλίππου Β΄ και του Αλεξάνδρου Δ΄ και αρκετά ευρήματα έχουν εκτεθεί. Και το δεύτερο που θέλω να τονίσω, είναι ότι για να πούμε ότι βρίσκουμε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου οπουδήποτε εκτός Αλεξάνδρειας, θα πρέπει να έχουμε βρει… τάφο, και ο τάφος να έχει και κατεβατά από επιγραφές, διότι υπάρχουν πολλές και ισχυρές αρχαίες πηγές που λένε πώς κατέληξε το σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια, πώς έγινε εκεί το μνημείο, το οποίο ήταν ναός και βρισκόταν στη μέση της πόλης, ενώ έχουμε και επεισόδια με την Κλεοπάτρα, τον Καίσαρα, τον Καρακάλλα, από επισκέψεις τους στον τάφο. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο τάφος καταστράφηκε από τους πρώτους χριστιανούς όπως και η Βιβλιοθήκη, τότε που λιντσαρίστηκε και η Υπατία».

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΩΡΑ:

Διαψεύδουν κατηγορηματικά τη χρήση μικροκάμερας στον τάφο της ανασκαφής στην Αμφίπολη στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού και της ανασκαφικής ομάδας.

Μιλώντας στο «Έθνος», σημείωναν ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε, ούτε και υπήρξε πρόθεση να γίνει.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ενώπιον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, η προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και υπεύθυνη της ανασκαφής, Αικατερίνη Περιστέρη, «η αρχή των έντιμων αρχαιολόγων είναι να μην πουν ποιος είναι αν δεν ανασκαφεί ο τάφος».

«Πρέπει να είναι κάποιος στρατηγός, σίγουρα είναι τάφος για άτομο ή άτομα τα οποία είναι στρατηγοί, δεν μπορώ ακόμη να πω ποιος, αλλά είμαστε σε πολύ καλή αρχή», ανέφερε η κ. Περιστέρη.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι η γεωφυσική διασκόπηση που έγινε πριν από έναν χρόνο από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου έδειξε ότι στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις χώροι και οι αρχαιολόγοι ελπίζουν τώρα να μην έχει καταρρεύσει η οροφή και να μη γέμισε ο χώρος με τόνους χώματα, γιατί αυτό θα καθυστερήσει αρκετά την είσοδό τους στον τάφο.

«Κληθήκαμε να κάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο του τύμβου Καστά μια εφαρμοσμένη γεωφυσική διασκόπηση με τη χρήση γεωραντάρ, το οποίο έστειλε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο έδαφος. Τα αποτελέσματα δόθηκαν στον εντολέα μας, την ΚΗ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων», περιορίστηκε να πει στο «Έθνος» ο κ. Παπαθεοδώρου, παραπέμποντας για τα αποτελέσματα της γεωσκόπησης στην κ. Περιστέρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για μικρά βάθη και δεν έδωσε σοβαρά στοιχεία, ενώ στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού σημείωναν ότι «τώρα κάνουμε ανασκαφή, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για τη γεωφυσική διασκόπηση που έγινε στο παρελθόν».
Συνεχίζω με ένα σοβαρό δημοσίευμα:

Σοκάρουν οι καταγγελίες της αρχαιολόγου, Λιάνας Σουβαλτζή για το ρόλο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού, οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, κάνει η γνωστή αρχαιολόγος, Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο.

Η κ. Σουλβατζή μίλησε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη Μάρω Λεονάρδου στον Real Fm 97,8 για τον τάφο της Αμφίπολης, τον οποίο χαρακτήρισε  «μεγάλο εύρημα», αλλά όπως είπε «δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο τάφος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο».

Η ίδια είχε κάνει ανασκαφές στην Αίγυπτο από το 1989 έως το 1996 αναζητώντας τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά οι εργασίες σταμάτησαν απότομα.

AMFIPOLI 18

 

Όπως είπε στον Real Fm ο Αλέξανδρος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στην Αίγυπτο. Οι έρευνες, που γίνονταν με αυτοχρηματοδότηση, είχαν ως αποτέλεσμα την εύρεση ενός τάφου.

«Βρήκαμε έναν υπέργειο ναόσχημο μακεδονικό τάφο με εμβαδόν  525 τετραγωνικά μέτρα ενώ ο χώρος που ανήκει ο τάφος ξεπερνά τα 12.000 τετραγωνικά μέτρα. Βρέθηκαν μάλιστα 4 αγάλματα λεόντων που φύλαγαν την είσοδο του τάφου» διηγείται η αρχαιολόγος που υποστηρίζει ότι ανακάλυψε και ελληνικές επιγραφές, η πρώτη εκ των οποίων έγραφε: «Αλέξανδρος Άμμωνος Ρα».

Κατόπιν επεμβάσεως της τότε κυβέρνησης, όπως είπε η κ. Σουλβατζή,  με απόφαση του Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σταμάτησε το έργο, παρόλο που η κυβέρνηση της Αιγύπτου είχε ανακοινώσει επίσημα ότι είχε βρεθεί ο τάφος του Αλέξανδρου.

Η κ. Σουβαλτζή, σε παλαιότερη συνέντευξή της, χωρίς να μασά τα λόγια της, είχε κατακεραυνώσει εκτός από τον κ. Σημίτη, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο για παρεμπόδιση στο ερευνητικό της έργο.

AMFIPOLI 19

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Σημίτη επηρεαζόταν ή πιεζόταν από τον εβραϊκό παράγοντα της Αιγύπτου που δεν ήθελε την πρόοδο των ανασκαφών στη έρημο Σίουα, ενώ ξεκάθαρα ανέφερε ότι ο κ. Πάγκαλος της είχε πει να καθίσει φρόνιμα και να μην σκαλίζει το θέμα με τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που τότε ήταν στην ημερήσια διάταξη!

«Με είχε καλέσει ο κ. Πάγκαλος στο γραφείο του. Τον ξέρουμε όλοι ότι μιλάει ελεύθερα. Είναι γνωστό. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο οι ζήλιες των αρχαιολόγων (που σταμάτησε το έργο), αυτές υπήρχαν, αλλά αυτό το θέμα δημιουργούσε έναν εθνισμό και ότι έπρεπε να είναι οι τόνοι χαμηλοί. Δηλαδή να μην μιλάμε για τάφο Αλεξάνδρου αλλά για ένα ελληνικό μνημείο. Το συνδύασε με την διεκδίκηση των Σκοπίων για το όνομα «Μακεδονία», θέμα που τότε είχε οξυνθεί».

Για τη διακοπή των εργασιών στην έρημο Σίουα το 1996, η Ελληνίδα αρχαιολόγος θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό των Ιμίων, Κώστα Σημίτη.

«Η επέμβαση, όπως μου ανακοίνωσαν από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου, έγινε από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Σημίτη, ο οποίος έστειλε τον θανόντα Μοσκώφ (τότε μορφωτικός σύμβουλος της Ελληνικής πρεσβείας) να ζητήσει να σταματήσει το έργο και να μη μας δώσουνε τις άδειες. Μου είπαν επί λέξει: «Κυρία Σουβαλτζή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η ίδια σας η χώρα ζητά κάτι τέτοιο. Πηγαίνετε να τα βρείτε και τα λέμε».

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες καταγγελίες της κ. Σουβαλτζή:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xBWLDFLU8jc[/youtube]
Απίστευτα πράγματα έτσι!;! Ας συνεχίσω με κάτι πολύ σημαντικό για τον ένοικο του τάφου :

Το έργο του αρχαίου Έλληνα συγγραφέα Φλάβιου Αρριανού «Αλεξάνδρου Ανάβασις» περιέχει μια συγκλονιστική ομιλία του Μακεδόνα ηγέτη που θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν οδηγός για την ταυτότητα του νεκρού στον Τύμβο Καστά

Μια συγκλονιστική ομιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το 324 π.Χ., η οποία, προφανώς εσφαλμένα, αναφέρεται συχνά σαν ο «όρκος» του Μακεδόνα ηγέτη, ίσως δείχνει εμμέσως το ποιος αναπαύθηκε στον Τύμβο Καστά. Ή, ακόμη ακριβέστερα, ποιοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται στα έγκατα του λόφου.

Στο έργο του «Αλεξάνδρου Ανάβασις» το οποίο συνέθετε στο μεταίχμιο μεταξύ 1ου και 2ου μ.Χ. αιώνα, ο Έλληνας συγγραφέας Φλάβιος Αρριανός, αναπαράγει κατ’ ουσίαν την βιογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπως την είχε γράψει ο διάδοχός του, Πτολεμαίος, σε ένα έργο που δεν σώζεται.

Το μέρος εκείνο του κειμένου που θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν οδηγός για την ταυτότητα του νεκρού στον Τύμβο Καστά, παραδίδει μια στιγμή υψηλής δραματικής έντασης: Ο Αλέξανδρος απολύει όσους από τους επιτελείς και τους στρατιώτες δεν έχουν πλέον το ηθικό και τις ψυχικές δυνάμεις να συνεχίσουν την εκστρατεία. Προηγουμένως όμως, ο θρυλικός Μακεδόνας δίνει ένα μάθημα, το οποίο θα πρέπει να άλλαξε για πάντα τη ζωή όσων άκουσαν τα λόγια του.

«Εγώ» είπε ο Αλέξανδρος «παραλαμβάνοντας από τον πατέρα μου ελάχιστα χρυσά και ασημένια σκεύη, ούτε εξήντα τάλαντα στα ταμεία, χρέη του Φιλίππου πάνω από πεντακόσια τάλαντα και, αφού δανείστηκα ο ίδιος επιπλέον άλλα οχτακόσια, ξεκινώντας από τη χώρα μας που δεν επαρκούσε ούτε για τις βοσκές σας, αμέσως σάς άνοιξα τον δρόμο του Ελλησπόντου, ενώ οι Πέρσες τότε ήταν παντοδύναμοι στη θάλασσα, και, κατανικώντας με το ιππικό τους σατράπες του Δαρείου, προσάρτησα όλη την Ιωνιά στη δική σας επικράτεια και όλη την Αιολία και τις δύο Φρυγίες και τους Λυδούς και κυρίευσα την Μίλητο με πολιορκία και όλα τα άλλα μέρη, που προσχώρησαν σε μας με την θέληση τους, τα πήρα και τα παρέδωσα σε εσάς να τα καρπώνεστε και τα αγαθά από την Αίγυπτο και την Κυρήνη, όσα απέκτησα χωρίς μάχη, ανήκουν σε εσάς, και η Κοίλη Συρία και η Παλαιστίνη και η χώρα ανάμεσα στα ποτάμια (Μεσοποταμία) είναι δικό σας κτήμα, και η Βαβυλώνα και τα Βάκτρα και τα Σούσα δικά σας, και ο πλούτος των Λυδών και οι θησαυροί των Περσών και τα αγαθά των Ινδών και η έξω θάλασσα δική σας, εσείς είστε σατράπες, εσείς στρατηγοί, εσείς ταξίαρχοι».

Ύστερα από αυτή την εισαγωγή, με την οποία υπενθύμισε το ποιοι ήταν οι Μακεδόνες και ποιοι έγιναν χάρη στον Φίλιππο αλλά κυρίως τον ίδιον, ο Μέγας Αλέξανδρος περνά απευθείας στον εαυτό του: «Γιατί για μένα τι υπάρχει παραπάνω, ύστερα από αυτούς τους κόπους, πέρα από αυτήν την πορφύρα και αυτό εδώ το διάδημα; Προσωπικά δεν έχω τίποτε άλλο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για δικούς μου θησαυρούς, παρά μόνο για αυτά, τα δικά σας αποκτήματα, ή όσα φυλάγονται για εσάς. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να φυλάξω τους θησαυρούς προσωπικά για εμένα, εφόσον εγώ σιτίζομαι το ίδιο με εσάς και προτιμώ τον ίδιο με εσάς ύπνο, και μάλιστα νομίζω ότι ούτε καν τρώω τα ίδια φαγητά με όσους από εσάς λαίμαργα γεμίζουν την κοιλιά τους, και ξέρω να μένω άγρυπνος για εσάς, για να μπορείτε εσείς να κοιμάστε ήσυχοι.

» Αλλά μήπως τα απέκτησα όλα αυτά διοικώντας ο ίδιος άκοπα και χωρίς ταλαιπωρίες, ενώ εσείς κοπιάζατε και δεινοπαθούσατε; Και ποιος από εσάς αναγνωρίζει ότι κουράστηκε περισσότερο για μένα, από ό,τι εγώ για εκείνον;

Εμπρός λοιπόν, και οποίος από εσάς έχει τραύματα, ας βγάλει τα ρούχα του και ας τα δείξει, και εγώ θα δείξω τα δικά μου, γιατί, από έμενα κανένα μέρος του σώματος δεν έχει μείνει χωρίς τραύματα, ούτε υπάρχει όπλο, είτε από αυτά που τα κρατάνε στο χέρι ή από εκείνα που εκτοξεύουν που να μην έχει αφήσει πάνω μου τα ίχνη του, αλλά και με ξίφος από χέρι έχω πληγωθεί και τόξα έχω δεχτεί και από βλήματα μηχανών χτυπήθηκα και με πέτρες πολλές φορές και με ξύλα δέχτηκα πλήγματα για εσάς και για δική σας δόξα και για δικό σας πλούτο, σάς οδηγώ νικητές ανάμεσα από κάθε στεριά και θάλασσα και από όλους τους ποταμούς και τα όρη και όλες τις πεδιάδες, και τέλεσα τους ιδίους γάμους με εσάς και τα παιδιά μου.

» Και απέναντι σε οποίον υπήρχαν χρέη, χωρίς να εξετάσω αναλυτικά για ποιον λόγο δημιουργήθηκαν, ενώ τόσα πολλά εισπράττατε ως μισθό και τόσα πολλά παίρνατε για δικά σας όταν γινόταν λεηλασία μετά από πολιορκία, όλα τα εξόφλησα. Και υπάρχουν χρυσά στεφάνια για τους περισσοτέρους από σας, αθάνατα ενθύμια και της δικής σας ανδρείας και της επιβράβευσή σας από εμένα. Και οποίος σκοτώθηκε, έπεσε ένδοξα, και έγινε μεγαλοπρεπής η ταφή του, και με χάλκινους ανδριάντες έχουν τιμηθεί, απαλλαγμένοι από εκτάκτους φόρους και κάθε οικονομική υποχρέωση, γιατί, πράγματι, κανείς από εσάς δεν σκοτώθηκε υποχωρώντας, όταν εγώ πρωτοστατούσα στις μάχες.

» Και τώρα εγώ σκόπευα να στείλω πίσω τους απόμαχους από σας αξιοζήλευτους από τους συμπατριώτες σας, αλλά αφού θέλετε να επιστρέψετε όλοι σας, φύγετε όλοι και στην επιστροφή ανακοινώστε ότι το βασιλιά σας Αλέξανδρο, που κατανίκησε τους Πέρσας και τους Μήδους και τους Βάκτριους και τους Σάκες, που κυρίευσε τους Ουξίους και Αραχωτούς και Δράγγες, που υπόταξε τους Παρθυραίους και τους Χορασμίους και τους Υρκανίους μέχρι την Κασπία θάλασσα, που πέρασε τον Καύκασο πέρα από τις Κασπίες πύλες, που διάβηκε τον Όξο ποταμό και τον Ταναί, ακόμη και τον Ινδό ποταμό που δεν πέρασε κανένας άλλος εκτός από τον Διόνυσο και τον Υδάσπη και τον Ακεσίνη και τον Υδραώτη, και που θα περνούσε και τον Ύφαση, αν εσείς δεν αντιδρούσατε, και που προχώρησε στη μεγάλη θάλασσα και από τα δύο στόμια του Ινδού, και που διέσχισε την έρημο της Γεδρωσίας, από όπου κανείς ποτέ νωρίτερα δεν πέρασε με στρατό, και που στο πέρασμα του κατέκτησε την Καρμανία και τη χώρα των Ωρειτών, και που τον εγκαταλείψατε και φύγατε, παραδίδοντας τον στους κατανικημένους βαρβάρους να τον φυλάγουν. Ίσως αυτά θα είναι για εσάς δόξα εκ μέρους των ανθρώπων και (θεωρηθούν) όσια βέβαια, όταν θα τα αναγγείλετε. Φύγετε».

Ενόσω οι πληροφορίες για την ίδια την ανασκαφή στο Λόφο Καστά δεν εμπλουτίζονται και δεν ανανεώνονται καθώς η διερεύνηση του τρίτου ή «Κόκκινου» προ-θαλάμου έχει τεθεί σε παύση έως την ολοκλήρωση των εργασιών υποστύλωσης, το αίνιγμα γύρω από την ταυτότητα του νεκρού εξακολουθεί να βασανίζει ιστορικούς και αρχαιολόγους. Ένα από τα ερωτήματα, ακαδημαϊκά επί του παρόντος, που τίθενται, είναι εάν θα μπορούσε κάποιος από τους επιτελείς του Αλέξανδρου, ένας από όσους άκουσαν την διάπυρη ομιλία του βασιλιά και αρχιστρατήγου τους, να κατασκεύασε για τον εαυτό του -ή να αφιερώθηκε σε αυτόν από άλλους- έναν τάφο σαν αυτό του Λόφου Καστά.

Ποιος από τους στρατηγούς θα επέστρεφε στη Μακεδονία, με το κήρυγμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να ηχεί ακόμη στα αφτιά του και θα παράγγελνε την ανέγερση ενός ταφικού μνημείου που θα λειτουργούσε ως πειστήριο ματαιοδοξίας εις τους αιώνας των αιώνων; Ακόμη και η σχέση λατρείας-μίσους που διατηρούσαν αξιωματικοί και οπλίτες με τον χαρισματικό τους ηγέτη, τον Αλέξανδρο, πολύ δύσκολα θα τους επέτρεπε να παραβγούν μαζί του σε ταφική χλιδή -ιδιαίτερα εφόσον ο ίδιος δεν επέστρεψε ποτέ στην πατρώα γη.

Επομένως, το μέγεθος ενός τύμβου όπως αυτού της Αμφιπόλεως, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο από κάποιον εξαιρετικά αυθάδη και ασεβή επίγονο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος όμως μάλλον είχε μείνει στα μετόπισθεν ως τοποτηρητής ή διάδοχος (Αντίπατρος, Κάσσανδρος κ.α.).

Ή, οι διαστάσεις του τάφου εξηγούνται από το μέγα πλήθος των νεκρών στους οποίους έχει αφιερωθεί το μνημείο. Εάν ισχύουν αυτές οι εικασίες, η αληθοφάνεια της εκδοχής ότι στον Λόφο Καστά είναι θαμμένος ο ναύαρχος Νέαρχος, μάλλον εξασθενεί.

Και όπως πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν όλα αυτά!!!! Γιατί!;! Γιατί δεν λένε την αλήθεια ενώ την γνωρίζουν!;! Τι φοβούνται ή τι δεν θέλουν να μάθουν οι Έλληνες και ο κόσμος όλος!;! Θα μου πείτε είσαι υπερβολικός!!!! Ναι σαν ερευνητής του μυστηρίου είμαι αλλά η όλη υπόθεση έχει εξελιχθεί σε ένα υπερβολικό μυστήριο μετά από όλα αυτά!!!! Με το κυριότερο γιατί σταμάτησαν οι ανακοινώσεις ξαφνικά!!!!

Και θα κλείσω με το δημοσίευμα του Ιωάννη Λαμπρόπουλου όπου λέει πολλά:

Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων που υπάρχουν από πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.

Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές

Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες.

Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν. Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Μην βλέπετε που δείχνουν οι αρχαιολόγοι “ψύχραιμοι”. Τα ευρήματα μέχρι τώρα είναι απίστευτα , μοναδικά και πρωτόγνωρα για την παγκόσμια αρχαιολογία. Για να σας το πω σε μια πιο απλή γλώσσα, κοιτάζονται μεταξύ τους, για να βεβαιωθούν πως είναι αλήθεια αυτά που βλέπουν και δεν ζουν σε όνειρο. Δεν βλέπουν μόνο έναν ΤΑΦΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΝΗΜΕΙΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΗΡΩΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΑΝΤΕΙΟ. Βλέπουν ένα παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, όπως παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Γνωρίζουν πως θα βρουν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ από την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκσκαφή. Όπως είπαμε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν το ξεκίναγε, διότι επικρατούσαν τα ανθελληνικά συμφέροντα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;; ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;

Όχι, όχι μην νομίζετε πως το κάνουν για το συμφέρον της Ελλάδος. Τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που βρίσκονται από πίσω και αποφάσισαν την εκσκαφή, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εντελώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ. Αλλά πριν ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου, να δούμε τα πράγματα ένα ένα και να τα βάλουμε στη θέση τους.

Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας, γιατί να θέλουν ΤΩΡΑ οι καταστροφείς της Ελλάδος, να κάνουν την εκσκαφή του Τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;; Γιατί τώρα αφού το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες;; Μήπως νομίζετε πως τώρα τους έπιασε το ενδιαφέρον για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;

Και να κάνω και άλλη μία ερώτηση; Αν οριστικοποιηθεί πως είναι ο τάφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αυτό τι σημαίνει για τα Σκόπια ΞΕΡΕΤΕ;;;; Σημαίνει ΔΙΑΛΥΣΗ του ψευδοκράτους εντός 15 ημερών αφού θα τελειώσει γι’ αυτούς οριστικά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πάνω σε αυτό θεμελίωσαν το ψευδοκράτος και τις όποιες διεκδικήσεις τους.

Και να κάνω άλλη μία ερώτηση; Οι κυβερνώντες μας, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τα λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ που αποφάσισαν τώρα την εκσκαφή, γιατί νομίζετε το έκαναν;; Για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα Σκόπια;; Και θα έκαναν μόνοι τους κάτι τέτοιο, στο ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΆΤΟ των ΗΠΑ;; Τους έχετε δηλαδή για τόσο “καρυδάτους Έλληνες”;;

Και θα κάνω και άλλη μία συγκεντρωτική ερώτηση: Πόσο νομίζετε μας αγαπούν οι λεγόμενοι “σύμμαχοί” μας;; Πόσο μας αγαπούν οι ΗΠΑ;; Πόσο η Γερμανία;; Πόσο τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη;; Πόσο οι γείτονες;; Πόσο η Τουρκία;; Πόσο η Αλβανία;; Πόσο τα Σκόπια;; Πόσο μας αγαπούν οι ομάδες των Αλβανών του UCK που είναι οπλισμένες στην Ελλάδα;; ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC. Κρύπτες όπλων και ομάδες των 5, προδίδουν την ύπαρξη του Πόσο οι λαθρομετανάστες και οι Τζιχαντιστές που είναι μέσα στο σπίτι μας;; Πόσο μας αγαπάει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας;;

Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου «Απελ…

ΑΛΗΘΕΙΑ, μήπως έχετε αναρωτηθεί, πως ζούμε και υπάρχουμε ακόμα, με τόση “αγάπη” γύρω μας;; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Εσείς θα απαντήσετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στις ερωτήσεις που έκανα. Τώρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου και θα τις συνδέσω με την εκσκαφή της Αμφίπολης, για να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε τώρα.
Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν. Ναι όπως το ακούτε. Να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια.

Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι τους λένε. Αρκεί να κάνετε εσείς από ΠΑΝΩ την αρχή. Γιατί το λέει και η προφητεία του αγίου Κοσμά: “Αν πιαστεί ο πόλεμος από πάνω, τότε θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ”.

Οι Σκοπιανοί όμως παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανών ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ. Τους απείλησαν λοιπόν ανοιχτά πως αν δεν επιτεθούν στην Ελλάδα, Θα διαλυθούν σαν κράτος και θα προσχωρήσουν στην Αλβανία. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον Τύμβο της Αμφίπολης, που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουν πως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Τον έχουν “σαρώσει” με ακτίνες από δορυφόρο και γνωρίζουν πως οι θάλαμοι είναι επτά. Στον δε έβδομο υπάρχει κάτι που θα αφήσει άφωνη την ανθρωπότητα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, γιατί ο σκοπός των “φίλων” και των “συμμάχων” που μας “αγαπούν” είναι ένας: ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Η βοήθεια που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στους επιτιθέμενους είναι αυτή: “ 27 Οκτ 2013 – Καταργούν πλήρως σε λίγες ημέρες το ένδοξο Β΄ Σώμα Στρατού, που τσάκισε τους Ιταλούς το 1940 … νικηφόρα ως την ηρωική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου!”

Με εντολή του “πατριώτη” ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, καταργείται το Β’ Σώμα Στρατού, που εδρεύει στη Βέροια και στο οποίο υπάγεται όλη η αφρόκρεμα των Ειδικών ∆υνάµεων, καταδρομείς, αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες. Αυτή είναι η Βοήθεια που προσφέρουν οι προδότες της κυβέρνησης στους εχθρούς της Ελλάδος. ΑΦΟΠΛΙΣΜΌΣ των Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2012 και ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Βορείου Ελλάδος με κατάργηση του Β’ σώματος στρατού το 2013.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;;

Η Κυβέρνηση τους ανοίγει τον δρόμο για να επιτεθούν, και αυτοί ακόμα φοβούνται τους Έλληνες. Τώρα όμως με την ανασκαφή της Αμφίπολης κινδυνεύουν άμεσα να διαλυθούν ως κράτος, γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Αν ακούτε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων αρχαιολόγων και τα ΜΜΕ, μιλούν ότι πλησιάζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αν ακούτε ότι δεν μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για την Ολυμπιάδα, την Ρωξάνη, και οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα τους κατέβει, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

Αλλά για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και με τις ηλιθιότητες περί Ολυμπιάδας, Ρωξάνης και με όλες τις υπόλοιπες τρίχες που διαδίδουν οι “παπαγάλοι”, σημειώστε τα εξής:

Η Ολυμπιάδα ότι ήταν το χρώσταγε στον Φίλιππο Β’. Ακόμα και το όνομα της το πήρε από την νίκη του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 356 π.Χ. Το κανονικό της όνομα ήταν Πολυξένη.

Ο Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, κατά το συνήθειο της εποχής παντρεύτηκε και άλλες γυναίκες εκτός από την Ηπειρώτισσα την Πολυξένη-“Ολυμπιάδα”. Παντρεύτηκε την Αυδάτα, την Φιλίνα, την Νικησίπολη, την Μίδα και είχε παιδιά από την Φιλίνα και την Αυδάτα, πριν από τον Αλέξανδρο. Και μόλις του είπε η Ολυμπιάδα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του Αλέξανδρου, την ξαπόστειλε στην Ήπειρο και παντρεύτηκε μία Μακεδόνισσα την Κλεοπάτρα.

Η Ολυμπιάδα δεν ήταν αγαπητή στη Μακεδονία και είχε διωχθεί από τον Φίλιππο, με την κατηγορία της μοιχείας. Ζούσε από τότε στην πατρίδα της την Ήπειρο και μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, εξτράτευσε κατά των Μακεδόνων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εγγονού της που τον είχε μαζί της στην Ήπειρο μαζί με την Ρωξάνη. Όταν εκστράτευσε στην Μακεδονία, ο Κάσσανδρος με τον Μακεδονικό στρατό ήταν στην Αθήνα και έτσι χωρίς να βρει αντίσταση, νίκησε εύκολα την Ευρυδίκη και τον Αριδαίο τους οποίους εφόνευσε άγρια. Διώχθηκε όμως από τον Κάσσανδρο, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα και μετά από επτάμηνη πολιορκία στην οχυρωμένη παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα, παραδόθηκε, αλλά ήταν τόσο εξαγριωμένοι οι Μακεδόνες μαζί της που την λιθοβόλησαν και την άφησαν ατιμωτικά άταφη να σαπίσει.
Ο τάφος της ΞΕΡΟΥΝ που βρίσκεται. Είναι στόν τύμβο «Τούμπα» στο μακρύγιαλο της Πύδνας και δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.

Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, ο τάφος του Βασιλιά Φιλίππου Β’ του Μακεδόνα, που ήταν ο ισχυρότερος και επιφανέστερος Έλληνας της εποχής του, να είναι 45 τετραγωνικά μέτρα και μιας από τις πιο μισητές γυναίκες του, να είναι όσο το Καλλιμάρμαρο;

ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΤΑΦΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν τώρα την εκσκαφή οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ για να μας επιτεθούν και να “πιαστεί” το κακό από ΠΑΝΩ.

Παρακαλώ να το διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες.

Εγώ πιστεύω ότι ένας τόσο μεγάλος τεχνητός λόφος δεν κρύβει μόνο αυτό που φέρανε στο φως!!!! Πρέπει να κρύβει και άλλα πολλά που αν έρθουν στο φως κάποια στιγμή θα εκπλαγούν πάρα πολλοί ανά τον κόσμο!!!! Βέβαια σε αυτούς που γνωρίζουν από << τεκτονισμό >> αν και δεν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις σε ότι ανακαλύφθηκε μέχρι τώρα  από μόνη της η κατασκευή από την είσοδο ως εκεί που φτάσανε δίνουν πολλά…… Το τι θα το απαντήσω στο μέλλον …..

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


32 σκέψεις στο “Ο ΤΑΦΟΣ!!;!! ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!

 1. Kαλησπερα φιλε μου Σαμαν1Καλησπερα σε ολους τους Λυκαωνες!
  Φιλε μου σε παρακαλω ενημερωσε αν ελαβες τις απαντησεις μου,επισης σου εκανα και μια προταση
  για ανταλαγη τηλεφωνων στο τελευταιο μηνυμα μου,ουτως ωστε οχι για να σε ρωταω πραγματα καθως
  ξερω οτι εισαι πολυασχολος,αλλα για συνεννοηση σε οτι εχουμε πει.
  Δυστυχως δεν εχω ακομα ιντερνετ δικο μου,και αναγκαστικα παω σε ιντερνετ καφε η wifi για να σου γραψω.
  Να ειστε ολοι σας παντα δυνατοι.

 2. Kαλησπερα φιλε μου Σαμαν!καλησπερα σε ολους τους Λυκαωνες της Γης!
  Φιλε μου ελαβα και τα δυο μηνυματα που μου εστειλες!πιθανοτατα δεν ελαβες τις δικες μου
  απαντησεις.Πες μου αν οχι,σημερα το πρωι εστειλα.
  Σας χαιρετω αδελφια.

 3. Καλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολους τους Λυκαωνες μεσα και στην
  επιφανεια της Γης.
  Φιλε μου ευχαριστω για ολες τις εξτρα πληροφοριες που ειναι σημαντικες για
  ενα τοσο σημαντικοτατο θεμα.
  Μολις πριν λιγο σου εστειλα και μηνυμα,πες σε παρακαλω αν το ελαβες,γιατι
  μαλλον το προηγουμενο δικο μου δεν σου ηρθε.
  Σε ευχαριστουμε αδελφε για ολα τα τοσο σημαντικα και ουσιωδη αρθρα σου.
  Σε χαιρετω εγκαρδια.

 4. Καλησπερα φιλε μου Σαμαν!καλησπερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες και σε ολους τους αναγνωστες.
  Καταρχην, ξεκινωντας, να πω οτι η παραπανω συμβολικη αναλυση που αναρτησα προσφατα ειναι απο τον ιστοτοπο
  του κυριου Παναγιωτη Τραιανου ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ απο το αρθρο του΄΄το χρυσαφι του ταφου της αμφιπολης΄΄
  Τον κυριο Τραιανο διαβαζω εδω και αρκετο καιρο τα αρθα του οπου και μου αρεσουν αρκετα,λογω της βαθιας αναλυσης
  που κανει σε αρκετα εθνικα και οχι μονο θεματα.Στο αρθρο του ο αρθογραφος,τελικα λεει ο ταφος ειναι του Μεγαλου Αλεξανδρου.
  Προθεση μου φιλε Σαμαν δεν ηταν η συγχηση ουτε η μειωση ασφαλως του τοσο σημαντικου αρθρο σου για τον ταφο της αμφιπολις.
  Σκοπος μου ηταν να γραψω αυτη την συμβολικη αναλυση για διασταρωση αυτων των πληροφοριων.
  Προς αποκατασταση λοιπον της ομορφης σχεσης που εχουμε,ζητω δημοσια συγνωμη σε σενα πρωτα,και μετα στους αναγνωστες
  οπως ο teacher που φανερα ενοχληθηκαν,
  Παρακαλω αν πρεπει να διαγραφουν τα σχολια μου.
  Να ειστε ολοι παντα καλα αγαπητοι φιλοι.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!!

   Η ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΗΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΗΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΙΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΟΠΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ!!!!

   Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

   Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων που υπάρχουν από πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.

   Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες. Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν.

   Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

   Μην βλέπετε που δείχνουν οι αρχαιολόγοι “ψύχραιμοι”. Τα ευρήματα μέχρι τώρα είναι απίστευτα , μοναδικά και πρωτόγνωρα για την παγκόσμια αρχαιολογία. Για να σας το πω σε μια πιο απλή γλώσσα, κοιτάζονται μεταξύ τους, για να βεβαιωθούν πως είναι αλήθεια αυτά που βλέπουν και δεν ζουν σε όνειρο. Δεν βλέπουν μόνο έναν ΤΑΦΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΝΗΜΕΙΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΗΡΩΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΑΝΤΕΙΟ. Βλέπουν ένα παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, όπως παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

   Γνωρίζουν πως θα βρούν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ από την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκσκαφή. Όπως είπαμε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν το ξεκίναγε, διότι επικρατούσαν τα ανθελληνικά συμφέροντα.

   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;; ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;

   Όχι, όχι μην νομίζετε πως το κάνουν για το συμφέρον της Ελλάδος. Τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που βρίσκονται από πίσω και αποφάσισαν την εκσκαφή, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εντελώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ. Αλλά πρίν ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου, να δούμε τα πράγματα ένα ένα και να τα βάλουμε στη θέση τους.

   Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας, γιατί να θέλουν ΤΩΡΑ οι καταστροφείς της Ελλάδος, να κάνουν την εκσκαφή του Τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;; Γιατί τώρα αφού το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες;; Μήπως νομίζετε πως τώρα τους έπιασε το ενδιαφέρον για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;

   Και να κάνω και άλλη μία ερώτηση; Αν οριστικοποιηθεί πως είναι ο τάφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αυτό τι σημαίνει για τα Σκόπια ΞΕΡΕΤΕ;;;; Σημαίνει ΔΙΑΛΥΣΗ του ψευτοκράτους εντός 15 ημερών αφού θα τελειώσει γι’ αυτούς οριστικά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πάνω σε αυτό θεμελίωσαν το ψευδοκράτος και τις όποιες διεκδικήσεις τους.

   Και να κάνω άλλη μία ερώτηση; Οι κυβερνώντες μας, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τα λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ που αποφάσισαν τώρα την εκσκαφή, γιατι νομίζετε το έκαναν;; Για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα Σκόπια;; Και θα έκαναν μόνοι τους κάτι τέτοιο, στο ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΆΤΟ των ΗΠΑ;; Τους έχετε δηλαδή για τόσο “καρυδάτους Έλληνες”;;

   Και θα κάνω και άλλη μία συγκεντρωτική ερώτηση: Πόσο νομίζετε μας αγαπούν οι λεγόμενοι “σύμμαχοί”μας;; Πόσο μας αγαπούν οι ΗΠΑ;; Πόσο η Γερμανία;; Πόσο τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη;; Πόσο οι γείτονες;; Πόσο η Τουρκία;; Πόσο η Αλβανία;; Πόσο τα Σκόπια;; Πόσο μας αγαπούν οι ομάδες των Αλβανών του UCK που είναι οπλισμένες στην Ελλάδα;; ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC.

   Κρύπτες όπλων και ομάδες των 5, προδίδουν την ύπαρξη τουΠόσο οι λαθροματανάστες και οι Τζιχαντιστές που είναι μέσα στο σπίτι μας;; Πόσο μας αγαπάει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας;;

   ΑΛΗΘΕΙΑ, μήπως έχετε αναρωτηθεί, πως ζούμε και υπάρχουμε ακόμα, με τόση “αγάπη” γύρω μας;; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

   Εσείς θα απαντήσετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στις ερωτήσεις που έκανα. Τώρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου και θα τις συνδέσω με την εκσκαφή της Αμφίπολης, για να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε τώρα.

   Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν. Ναι όπως το ακούτε. Να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια.

   Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι τους λένε. Αρκεί να κάνετε εσείς από ΠΑΝΩ την αρχή. Γιατί το λέει και η προφητεία του αγίου Κοσμά: “Αν πιαστεί ο πόλεμος από πάνω, τότε θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ”.

   Οι Σκοπιανοί όμως παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανών ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ. Τους απείλησαν λοιπόν ανοιχτά πως αν δεν επιτεθούν στην Ελλάδα, Θα διαλυθούν σαν κράτος και θα προσχωρήσουν στην Αλβανία. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον Τύμβο της Αμφίπολης, που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουν πως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

   Τον έχουν “σαρώσει” με ακτίνες από δορυφόρο και γνωρίζουν πως οι θάλαμοι είναι επτά. Στον δε έβδομο υπάρχει κάτι που θα αφήσει άφωνη την ανθρωπότητα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, γιατί ο σκοπός των “φίλων” και των “συμμάχων” που μας “αγαπούν” είναι ένας: ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

   Η βοήθεια που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στους επιτιθέμενους είναι αυτή: “ 27 Οκτ 2013 – Καταργούν πλήρως σε λίγες ημέρες το ένδοξο Β΄ Σώμα Στρατού, που τσάκισε τους Ιταλούς το 1940 … νικηφόρα ως την ηρωική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου!”

   Με εντολή του “πατριώτη” ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, καταργείται το Β’ Σώµα Στρατού, που εδρεύει στη Βέροια και στο οποίο υπάγεται όλη η αφρόκρεµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καταδροµείς, αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες. Αυτή είναι η Βοήθεια που προσφέρουν οι προδότες της κυβέρνησης στους εχθρούς της Ελλάδος. ΑΦΟΠΛΙΣΜΌς των Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2012 και ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Βορείου Ελλάδος με κατάργηση του Β’ σώματος στρατού το 2013.

   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;;

   Η Κυβέρνηση τους ανοίγει τον δρόμο για να επιτεθούν, και αυτοί ακόμα φοβούνται τους Έλληνες. Τώρα όμως με την ανασκαφή της Αμφίπολης κινδυνεύουν άμεσα να διαλυθούν ως κράτος, γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Αν ακούτε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων αρχαιολόγων και τα ΜΜΕ, μιλούν ότι πλησιάζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αν ακούτε ότι δεν μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για την Ολυμπιάδα, την Ρωξάνη, και οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα τους κατέβει, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

   Αλλά για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και με τις ηλιθιότητες περί Ολυμπιάδας, Ρωξάνης και με όλες τις υπόλοιπες τρίχες που διαδίδουν οι “παπαγάλοι”, σημειώστε τα εξής:

   Η Ολυμπιάδα ότι ήταν το χρώσταγε στον Φίλιππο Β’. Ακόμα και το όνομα της το πήρε από την νίκη του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 356 π.Χ. Το κανονικό της όνομα ήταν Πολυξένη.

   Ο Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, κατά το συνήθειο της εποχής παντρεύτηκε και άλλες γυναίκες εκτός από την Ηπειρώτισα την Πολυξένη-“Ολυμπιάδα”. Παντρεύτηκε την Αυδάτα, την Φιλίνα, την Νικησίπολη, την Μήδα και είχε παιδιά από την Φιλίνα και την Αυδάτα, πριν από τον Αλέξανδρο. Και μόλις του είπε η Ολυμπιάδα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του Αλέξανδρου, την ξαπόστειλε στην Ήπειρο και παντρεύτηκε μία Μακεδόνισσα την Κλεοπάτρα.

   Η Ολυμπιάδα δεν ήταν αγαπητή στη Μακεδονία και είχε διωχθεί από τον Φίλιππο, με την κατηγορία της μοιχείας. Ζούσε από τότε στην πατρίδα της την Ήπειρο και μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, εξτράτευσε κατά των Μακεδόνων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εγγονού της που τον είχε μαζί της στην Ήπειρο μαζί με την Ρωξάνη.

   Όταν εκστράτευσε στην Μακεδονία, ο Κάσσανδρος με τον Μακεδονικό στρατό ήταν στην Αθήνα και έτσι χωρίς να βρεί αντίσταση, νίκησε εύκολα την Ευρυδίκη και τον Αριδαίο τους οποίους εφόνευσε άγρια. Διώχθηκε όμως από τον Κάσσανδρο, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα και μετά από επτάμηνη πολιορκία στην οχυρωμένη παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα, παραδόθηκε, αλλά ήταν τόσο εξαγριωμένοι οι Μακεδόνες μαζί της που την λιθοβόλησαν και την άφησαν ατιμωτικά άταφη να σαπίσει.

   Ο τάφος της ΞΕΡΟΥΝ που βρίσκεται. Είναι στόν τύμβο “Τούμπα” στό μακρύγιαλο της Πύδνας και δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.
   Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, ο τάφος του Βασιλιά Φιλίππου Β’ του Μακεδόνα, που ήταν ο ισχυρότερος και επιφανέστερος Έλληνας της εποχής του, να είναι 45 τετραγωνικά μέτρα και μιάς από τις πιο μισητές γυναίκες του, να είναι όσο το Καλλιμάρμαρο;

   ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΤΑΦΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
   ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

   Και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν τώρα την εκσκαφή οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ για να μας επιτεθούν και να “πιαστεί” το κακό από ΠΑΝΩ.

   Παρακαλώ να το διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες

   ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΕΕΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!! ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!

   Του Σταύρου Ζαγκανά

   Την ώρα που μας χτυπάνε από παντού -ακόμα και από «μέσα»- με δηλώσεις του στυλ «… η Ελλάδα τετέλεσται…» δείχνουμε να θέλουμε και οι ίδιοι να βγάλουμε τα μάτια μας.

   «Η Ελλάδα είναι το λίκνο του πολιτισμού» είχε πει ο μεγάλος Πάουλο Κοέλιο… Φαίνεται όμως πως αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του λαού, ή δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η λέξη, ή δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους ιστορία…

   Τι εννοούμε;

   Αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι βρίσκονται κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις.

   Πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην ανεύρεση της τελευταίας κατοικίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

   Και αν προλάβατε να πείτε «α, καλά,… μία από τα ίδια…», διαβάστε:

   Πρόκειται για έναν αρχαίο τάφο 498 μέτρων ο οποίος παραπέμπει σε δημιούργημα που θα κατασκευαζόταν μόνο για βασιλιά.

   Ο τάφος, έχει επενδυθεί εξωτερικά με άριστης ποιότητας μάρμαρο, έχει πυραμιδωτό σχήμα, ενώ στην κορυφή του φαίνεται πως είχε τοποθετηθεί ένα λιοντάρι, το οποίο είναι και το χαρακτηριστικότερο σύμβολο του Μακεδονικού Βασιλείου.

   Αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα καθώς δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής η είσοδος του ταφικού συγκροτήματος, εντούτοις υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για την τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ή της γυναίκας του Ρωξάνης με τον γιο του.

   Όπως προανέφερα ο τάφος έχει περίμετρο 498 μέτρα(!) και είναι σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερος από τον τάφο του Βασιλιά Φιλίππου στη Βεργίνα…

   Καταλαβαίνετε λοιπόν…

   Εξωτερικά έχει επενδυθεί με μάρμαρο αρίστης ποιότητας, λαξευμένο με τέτοιο τρόπο που ακόμα και σήμερα προκαλεί δέος, τόσο η αρμονία όσο και η τελειότητα της εργασίας, με δεδομένα μάλιστα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους εκείνη την εποχή.

   Ο τάφος έχει θολωτό – πυραμιδωτό σχήμα, στη δε κορυφή του ήταν τοποθετημένο κατά μία προσέγγιση ο γνωστός σε όλους «Λέων της Αμφίπολης», ο οποίος είχε ανευρεθεί από Έλληνες στρατιώτες το 1912 και οι Άγγλοι (ποιοί άλλοι;) είχαν αποπειραθεί να το μεταφέρουν -κλέβοντάς το- στην Αγγλία το 1916. Άλλωστε το λιοντάρι είναι το χαρακτηριστικότερο σύμβολο του Μακεδονικού Βασιλείου.

   Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής:

   Γιατί το υπουργείο Πολιτισμού, μπροστά σε μία τέτοια ανακάλυψη όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, αλλά χρηματοδοτεί την εξέλιξη των εργασιών με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει ανακαλυφθεί καν η είσοδος για το ταφικό αυτό συγκρότημα;

   Αμφιβάλλει κάποιος ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, εάν οι αρχαιολόγοι βρισκόταν μπροστά σε μία τέτοια σημαντική ανακάλυψη, οι κυβερνητικοί αρμόδιοι θα έκαναν το παν για να φέρουν στο φως τα όποια ευρήματα;

   Πόσο μάλλον εάν μιλάμε (ενδεχομένως) για το μέρος που έχει ταφεί ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος, και όχι (μόνο) η Ρωξάνη όπως πιστευόταν αρχικά…;

   ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!!!

   Ανοίγοντας πριν λίγη ώρα το facebook μετά από μια χθεσινοβραδινή κραιπάλη ένα σοκ ομολογώ το έπαθα όταν είδα το παρακάτω άρθρο να το έχουν κοινοποιήσει κάποιοι φίλοι με ανάλογα σχόλια υπερηφάνειας για τον Μέγα Αλέξανδρο και την επιβλητικότητα και το μεγαλείο της κατασκευής του τάφου στην Αμφίπολη λες και τον έφτιαξαν οι ίδιοι ή λες και πήραν οι ίδιοι μέρος στην εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή μπορεί και να νομίζουν ότι είναι ο ίδιος ο Αλέξανδρος,προφανώς έμειναν μόνο στο τίτλο του άρθρου ο οποίος απέχει πολύ από τον τίτλο του ξενόγλωσσου άρθρου που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Daily Beast..

   Ας δούμε τι λέει το άρθρο το οποίο και αναπαράγεται στο διαδίκτυο.

   Ο αμερικανικός διαδικτυακός τόπος «Τhe Daily Beast», φιλοξενεί άρθρο του καθηγητή κλασικών σπουδών στο Bard College, James Romm, ο οποίος παράλληλα είναι ο συγγραφέας του βιβλίο βιβλίου «Το φάντασμα του θρόνου: Ο θάνατος του Μ. Αλεξάνδρου και ο πόλεμος για το στέμμα και την αυτοκρατορία».

   Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «για τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο η ανακάλυψη του τάφου του μεγάλου στρατηλάτη ήταν και παραμένει να είναι η βασική αιτία για να χάσουν τον ύπνο τους.

   Αυτή τη στιγμή λοιπόν η Αμφίπολη είναι το κέντρο όλης της κοινότητας των αρχαιολόγων. Άλλωστε η περιοχή κατακτήθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. από τον Φίλιππο, τον πατέρα του Αλέξανδρου, και ήταν το προπύργιο της τεράστιας μακεδονικής αυτοκρατορίας.

   Το κυκλικό σχήμα της κατασκευής, το τεράστιο μέγεθος της και το κτίσμα κάτω από τον λόφο τα ονομάσαμε τάφο, καθώς δεν βρήκαμε κάποια καλύτερη λέξη που να τα χαρακτηρίζουν.

   Τα στρογγυλά κτήρια, τα οποία σπάνιζαν στην αρχαιότητα, σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν για βασιλικές ταφές. Αλλά κανείς άλλος από τους τάφους που γνωρίζουμε δεν πλησιάζει την κλίμακα του συγκεκριμένου, με 500 μέτρα περιφέρεια (μισή φορά μεγαλύτερη από αυτή του Stonehenge) και να περιτοιχίζεται από έναν εκπληκτικής κατασκευής μαρμάρινο τοίχο.

   Στην κορυφή του κτηρίου βρισκόταν ένα πέτρινο λιοντάρι, το οποίο εδώ και πολύ καιρό είχε απομακρυνθεί από τη θέση του- σημάδι ότι ο τάφος «φιλοξενούσε» έναν στρατηλάτη ή κάποιον ηγεμόνα.

   Η ανάλυση της δομής των πετρωμάτων του λιονταριού έδειξε πως ανήκει στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα, δεκαετίες ακριβώς μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου».

   Όπως σημειώνει ο Romm , «μόνο ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να αξίζει ένα τόσο τεράστιο και δαπανηρό χώρο τελευταίας ανάπαυσης.Βέβαια είναι γνωστή η ιστορία ότι τα λείψανα του Αλέξανδρου εκπλάπησαν από τον Πτολεμαίο, τον Μακεδόνα ηγεμόνα της Αιγύπτου και ότι αυτά ενταφιάστηκαν στην Αλεξάνδρεια.

   Εκτός και αν είναι αληθινός ο αρχαίος μύθος ότι στην πραγματικότητα ο Πτολεμαίος αντικατέστησε το σώμα του Αλέξανδρου με κάποιο άλλο».

   Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός αναφερόμενος στα ευρήματα της Βεργίνας, όπου η έλλειψη επιγραφών στο εκεί ταφικό μνημείο συνεχίζει ακόμα και σήμερα να «πονοκεφαλιάζει» μερίδα των αρχαιολόγων, αφήνει ανοικτά και κάποια άλλα ενδεχόμενα για την ανασκαφή της Αμφίπολης.

   Καθώς το ζήτημα έχει γίνει διεθνές, πολλές απόψεις έχουν ακουστεί αναφορικά με το ποιόν ή ποιους μπορεί να περιέχει ο τάφος.

   «Πολλοί έχουνε εστιάσει στους διαδόχους του Αλέξανδρου, τους στρατηγούς του που μοιράστηκαν την αυτοκρατορία του. Ο Κάσσανδρος και ο Λυσίμαχος είναι από τα επικρατέστερα ονόματα. Η μητέρα του Ολυμπιάδα, είναι μια ακόμα υποψήφια, αλλά καθώς την εκτέλεσαν το 317 π.Χ., φαντάζει απίθανο να την έθαψαν με τόση μεγαλοπρέπεια.

   Μένει η Ρωξάνη, η σύζυγος του Αλέξανδρου, γνωστή για την ομορφιά της η οποία δηλητηριάστηκε στην Αμφίπολη από τον Κάσσανδρο. Το πτώμα της στάλθηκε για ταφή στη Βεργίνα, αλλά ο τάφος της δεν έχει ανακαλυφθεί».

   Ο James Romm συνεχίζει λέγοντας ότι, «στον τάφο της Αμφίπολης μπορεί να βρεθούν τα οστά εκατοντάδων ατόμων ή και κανενός. Και αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες εικασίες που θέλουν τον τύμβο να είναι ένα μνημείο για τους στρατιώτες του Αλέξανδρου που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της 13χρονης εκστρατείας του στην Ασία.

   Αυτή η θεωρία θα εξηγούσε τον μαρμάρινο λέοντα που κάποτε κοσμούσε την κορυφή του οικοδομήματος. Κατά κάποιους άλλους θα μπορούσε να είναι ένα κενοτάφιο, το οποίο κατασκευάστηκε για να «φιλοξενήσει» τον Αλέξανδρο, αλλά παρέμεινε άδειο καθώς ο Πτολεμαίος έκλεψε τη σορό του».

   Αναμένοντας τις ανακοινώσεις των αρχαιολόγων, για την είσοδο τους στον νεκρικό θάλαμο, ο καθηγητής Romm- όπως και πολλοί άλλοι συνάδερφοι του- ελπίζει σε αδιάσειστα στοιχεία και καθαρές απαντήσεις, αναφορικά με την το «ένοικο» του τάφου. Δηλαδή αυτό, που κατά την άποψη του, δεν έλαβαν από την Βεργίνα πριν από 37 χρόνια.

   Το είδαμε ΕΔΩ

   Από τον τίτλο θα περιμέναμε να δούμε αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις ότι όντως βρίσκεται ο βασιλιάς Αλέξανδρος στην Αμφίπολη,όμως ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ελαφρότητα των εγχώριων ιστολογίων που χρησιμοποιούν κραυγαλέους τίτλους σε άρθρα που επί της ουσίας δεν αποδεικνύουν τίποτα με στόχο την προσέλκυση αναγνωστών.

   Πόσοι θα έμπαιναν στο κόπο να κοινοποιήσουν ένα άρθρο με τίτλο…

   Προσωπική εκτίμηση του James Romm.Ο Αλέξανδρος βρίσκεται στην Αμφίπολη

   Ποιος είναι ο James Romm ρε παιδιά;Αυτό θα ήταν μια φυσιολογική ερώτηση και όχι τα σχόλια των φίλων μου στο facebook,τα οποία πάνε κάπως έτσι…

   – Ορίστε μέχρι και ο James Romm το λέει,εσείς δεν βλέπετε;

   – Οι κορυφαίοι αρχαιολόγοι ήδη γνωρίζουν πως βρίσκεται ο Αλέξανδρος στην Αμφίπολη,εμείς ακόμα περιμένουμε απάντηση.

   Βέβαια είπαμε, έμειναν στον τίλο του άρθρου,ούτε καν το διάβασαν.

   Τέλος πάντων,το άρθρο του James Romm μπορείτε να το δείτε στην πηγή του που έχει τίτλο…

   Is This Alexander the Great’s Tomb?

   http://www.thedailybeast.com/articles/2014/09/13/is-this-alexander-the-great-s-tomb.html

   Και απέχει πολύ από τον κραυγαλέο εγχώριο τίτλο,στο άρθρο δεν παρουσιάζεται καμία απόδειξη,ως εκ τούτου η αξίωση πως πρόκειται για επίσημη εξακρίβωση……….

   ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

   ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..!!!!

   http://www.athensmagazine.gr/portal/amfipoli/162544

   ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΠΕΥΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΔΙΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΓΩΝΟ!!!! ΗΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!!

   ΑΛΛΑ!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ Η ΙΣΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ << ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ >>!!!!

   ΤΕΡΜΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΘΕΙ ΤΟ ΟΛΕ ΘΕΜΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

   ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!;!!

   ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ!!!! ΠΡΟΣΩΠΟΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΣΑΝ ΑΡΘΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟ……!!!! Ο ΛΟΓΟΣ!!;!! ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΜΟΣ ΟΙ << ΑΡΧΑΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΥΘΡΑΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟ- ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ-ΚΑΠΗΛΟΙ >> ΔΙΟΤΙ ΙΣΟΣ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ….!!!!

   ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 5. Καλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολους τους θεματοφυλακες της Μεσης Γης και Φυλακες των Πυλων,ΛΥΚΑΩΝΕΣ!
  Ο Χριστος καποτε μας ειχε πει ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).
  Οταν θα δουμε εναν ταφο…οταν ολη η γη βρει εναν ταφο και τον ανοιξει!
  Εκει που βρισκεται το πτωμα του Υιου του ανθρωπου…που θα αναστηθει και θα επιστρεψει στον κοσμο των ζωντανων,
  το πτωμα του ΟΦΙ!
  Οι ελληνες ειναι ο λαος εκεινος ο οποιος προετοιμαστηκε απο τον θεο να ανοιξει τον κατω κοσμο.
  Εμεις ειμαστε οι Υιοι της Γυναικας,και αυτη την Γυναικα λατρευουμε.
  Με αυτη την τρομερη γνωση για νικη του κατου κοσμου ξεκινησαν οι Ελληνες την πορεια τους στον κοσμο,για αυτο τον
  λογο τα μεγαλυτερα Μυστυρια των Ελληνων συνδεοταν με τον κατω κοσμο.Ειχαν σχεση με την προετοιμασια του ”εκλεκτου”
  να νικησει τον κατω κοσμο! ο οποιος θα ηεννιοταν πανω απο μια φορα,προκειμενου να νικησει τον θανατο!
  τα μυστηρια του Διονυσου…
  Οπου βλεπουμε να υπαρχει Φυλακας γυναικα και δρομος προς την γη,ξερουμε πως ειναι ”Πυλη”απο και προς τον Κατω Κοσμο.
  Το παγκοσμιο πατριαρχικο συστημα,γνωριζει εδω και αιωνες οτι μονον οι Ελληνες το απειλουν το ανοιγμα του κατου κοσμου οπου
  ειναι στην Αθηνα…στο Κεκροπιο βλεπουμε τις γυναικειες μορφες να φθλουν τον ΟΦΙ,αγριες Μαιναδες..
  Αυτο ειναι το Μεγα Σχεδιο του Θεου…να γεννηθει ο θεος ανθρωπος.Το μυστηριο του Διονυσου που γεννιεται δυο φορες και ειναι ο θεος
  του Οινου και της Αμπελου…ο μυθος του Ζαγρεα ο οποιος ειναι γιος της Θεας του κατου κοσμου και του Δια μεταμορφωμενου σε οφι…
  επειδη οι καιροι δεν ειναι ωριμοι και ο Μεσσιας πεθαινει,επειδη ειναι αθανατοςμπεινει στην γη μεχρι να ξαναγεννηθει…
  Αυτος ο γιος ειναι θαμμενος στην Αμφιπολη,Αυτη την Πυλη την ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ Η ΡΩΜΗ.Η Ρωμη γνωριζε τα Ορφικα Μυστηρια και ηξερε οτι
  στα ορια της Θρακης υπηρχε η Πυλη οπου ο Ορφεας μπηκε στον κατω κοσμο,εκει επρεπε να ψαξει η ρωμη για τον αδυνατο οφι…δεν το εκανε
  πιστευοντας οτι δεν υπαρχει προβλημα…αυτοι φοβουνται τους Ελληνες και τους πολεμανε,βολευονται απο τον κατω κοσμο και θελουν να εξοντοσουν οποιον θελει να τον ανοιξει…και συντομα οι παναρχαιος εχθρος θα καταλαβει το μεγαλο λαθος του,αφου θα πεσουν μεσα στην ιδια παγιδα τους!
  Η παραπανω αναλυση εκφραζει εμενα και μονο,και ειναι μια γνωση που ενστερνιζομαι για αρκετους λογους.

    1. ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ,
     ΗΤΑΝΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ, Ο ΗΛΙΟΣ ΕΛΑΜΠΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΟΛΚΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΩΝΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ. ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΟΠΟΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ.
     ΧΑΙΡΟΥ ΣΑΜΑΝ ΧΑΙΡΟΥ. ΧΑΙΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ
     ΧΑΙΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΓΩΝΗΣΟΥ!!!!!
     ΑΓΩΝΗΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     1. teacher!!!!

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ…..!!!!

      ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΜΑΝΟΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ!!!!

      ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     2. Κι ποίημα μπράβο :”( εγώ μια μέρα έτσι τραγούδαγαν στο μπάνιο για όλα αυτά π γίνονται εδώ μέσα αλλά εκανα μια ωρα να σταματήσω ;””””””””””(

 6. Καλημερα φιλε Σαμανε!Καλημερα σε ολους τους απανταχου της Γης Λυκαωνες!
  Τι να πω!εχω μεινει αφωνος με τα τελευταια 2 αρθρα που εχεις γραψει για την αμφιπολη!
  Αδελφε κανενας,μα κανενας δεν εχει δημοσιευσει τετοια στοιχεια για τον ταφο της αμφιπολης.
  Συμπερασμα για μενα οτι εισαι ενας αξιοπιστος ανθρωπος,αξιος Ελληνας!
  Οτι και να πω για σενα, και τις γνωσεις που μοιραζεσαι μαζι μας εσυ και η ομαδα σου ειναι λιγο!!!!!!!!!
  Ευχαριστουμε!ευχαριστουμε που υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαν και σενα!

 7. Μοrfeas!!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΛΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΩΠΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑΡΙΧΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΗΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ!!!!

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ!!!!

  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΥΣΜΟΥ ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!! ΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΥΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΡΙΜΑΧΤΕ ΤΟΥΣ!!!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΕΙΘΗ ΕΘΗΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΗ-ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΜΑΣ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΟΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ!!!! ΟΧΙ!!!! ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΘΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΟΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ Η ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΩΝ!!!! ΜΑΣ ΑΦΝΗΖΟΥΝ ΗΔΗ!!!! ΠΩΣ!;!

  ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!! ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 2.500.000 Η 3.000.000 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2150 ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 300.000!!!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!;!! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΟΥΣ!!;!! ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ!!!! ΤΗΝ ΑΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ!!!! ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!! ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΣΚΩΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΓΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΧΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΕΙΟ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!! ΟΜΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΨΟΡΧΗΤΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟΣ Η ΦΑΝΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΣΗΡΟΗΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΔΙΟΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!;! ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ 45 Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΠΕΤΙΟΙ ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΚΑΙ 1916 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ!!!! ΑΠΟ ΤΟ 1945 -46!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΗΣΟΥΝ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!

  ΤΕΛΟΣ!!!! ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΑ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΛΥΜΕΝΙΚΟ ΚΛΤ ΚΤΛ!!!! ΘΥΜΗΣΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΕΤΑΙ!!! ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΕΡΟΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΚΑΡΙ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Φίλε Σάμαν πολύ καλό αυτό που ανέβασες δυστυχώς την Ελλάδα την Κυβερνούν πιόνια που ελέγχονται από την ΝΤΠ και τους Σιωνιστές. Ουσιαστικά αυτά που μας πουλάνε είναι ένας φαύλος κύκλος με στόχο την σύγχυση. Όλα πρέπει να τα δεις με την απλή λογική. Μιλάμε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μνημείο που σε μέγεθος είναι μετά την πυραμίδα του Χέωπα και δεν υπάρχει στην Ευρώπη κάτι ανάλογο του! Παρόλα αυτά μας λένε ότι τάχα δεν ξέρουν σε ποιόν ανήκει!!! Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι από τους μεγαλύτερους που υπήρξαν ποτέ(και δεν το λέω γιατί έχω και Ελληνικές ρίζες) Η θαυμάσια Ελληνική γλώσσα, που όλες οι άλλες δανειστηκαν από εμάς γιατί δεν μπορούσαν να βρουν κάτι ανάλογο στην δική τους. Από μαθηματικά, αστρονομία, γεωμετρία, Ιατρική, ΟΛΕΣ τις ορολογίες από εμάς τις πήραν…τυχαίο,,,,μάλλον όχι. Να μην πω για την αρχιτεκτονική, το θέατρο, Έλληνες φιλόσοφους, τις τέχνες, όπου όλα τα κτήρια σε χώρες όπως το Λονδίνο, Ουασιγκτον -δηλαδή αυτούς που ελέγχουν τον κόσμο, όλα είναι σε Ελληνικό ρυθμό…πάμε τώρα και στην αρχαιολογία όπου σε όλα τα μουσεία του κόσμου υπάρχουν και τα περισσότερα οφείλουν την ύπαρξη τους στα Ελληνικά αρχαία ευρήματα, όπως στο Βρεττανικό και του Λούβρου Πως γίνετε τώρα μια μικρή Ελλάδα(όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε) να έχει αυτό τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ πολιτιστικό και αρχαιολογικό πλούτο; Γιατί είμαστε ένας λαός που υπέφερε τόσα δεινά και γενοκτονίες; Γιατί όλοι αυτοί θέλουν να μας εξαφανίσουν και προσπαθούν με όλα αυτά τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών, όπου η περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι και γέμισαν την Ελλάδα χωρίς να μπορούμε να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν; Μήπως και αυτό είναι τυχαίο; Ναι φοβούνται να αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτού που τάφηκε στην Αμφίπολη γιατί ξέρουν ότι αυτό θα μας αναβάσει σαν λαός και δεν μας θέλουν να ανεβούμε, αφού στοχος τους είναι να μας εξαφανίσουν μέσα σε λίγα χρόνια, με τα μνημόνια, την φυγή των Ελλήνων νέων στο εξωτερικό και την αντικατάσταση τους με ξένα προς τον Ελληνισμό στοιχεία….

  1. someone!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ Μ……Α ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!

   ΑΝΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ ….. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!!!

   ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. φιλε saman εισε πολυ μεγαλοσ ελληνασ μακαρινα να ειχαν και η κυβερνοντεσ την αντρια και την τολμη σου αλλα ειναι ποιονια στην σκακερα του μεγαλου παιγνιδιου

  και μασ πουλησαν και θα μασ πουλανε παντα για να μην χασουν την υποτηθεμενη εξουσια που δεν εχουν αφου αλλη κανουν κουμαντο

  φιλε θα σου κανω μια ερωτηση που με βασανιζη πολυ καιρο αλλα φοβαμε μην την θεωρισησ χαζη αλλα θα στην κανω μου εδιοξεσ τησ ανφιβολιεσ μου μετην συγουριασου οτι στην ΑΝΦΙΠΟΛΗ βρισκεται ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΦΙΛΕ SAMAN μηπωσ τα αδελφοια μασ η ΛΥΚΑΩΝΕΣ που ζουν τοσα χρονια ξερουν αν εκει ειναι ο ταφοσ του
  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ και αν δεν ειναι εκει που βρισκεται και τη βρισκεται στο λοφο καστα αν δεν ειναι ταφοσ

  να εισε παντα καλα

  1. Idiorythmi!!!!!

   ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΦΟ!!!! ΓΟΥΑΑΑΑΑΟΥ!!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΕΣΟ DNA!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!;!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΩΡΙΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση