ΟΜΑΔΑ << Ε >>!!!! ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΟΜΑΔΑ << Ε >>!!!!  ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κούρο, η φιλολογία των Έψιλον ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70. Το 1976 ο Ανέστης Κεραμιδάς έκανε σχετική δημοσίευση στο Μακεδονικό Μήνυμα.[1]

Η Ομάδα Έψιλον αναφέρθηκε αρχικά από τον Ιωάννη Φουράκη. Αργότερα ασχολήθηκαν με το ζήτημα της Έψιλον συγγραφείς και αρθρογράφοι όπως Ανέστης Κεραμιδάς, Κλεάνθης Γιαλλουράκης, Κώστας Διαμαντής και άλλοι.

Οι παραπάνω αναφέρουν μέσα από τα κείμενά τους για την ύπαρξη της Ομάδας Έψιλον και να καταδείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας.

Μερικοί από αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη της ομάδας, συγγράφουν σε έντυπα και ιστοσελίδες ή έχουν εμφανιστεί ακόμη και στην τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι είναι μέλη ή εκπρόσωποι της οργάνωσης ή ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα πρωτογενώς από πρώτο χέρι ή δευτερογενώς ερευνητικά.

Ορισμένοι είναι υπέρ της Χριστιανικής πίστης ενώ άλλοι είναι εναντίον της, θεωρώντας την ανθελληνική, υποστηρίζοντας οι ίδιοι μία αρχαιοελληνική θέαση των πραγμάτων.

Ενδεικτική αναφορά συγγραφέων που ασχολούνται με το θέμα της Ομάδας Έψιλον:

Ιωάννης Φουράκης

Ανέστης Κεραμυδάς

Παναγιώτης Τουλάτος

Κωνσταντίνος Κούρος

Η ομάδα ονομάστηκε Έψιλον από τον ίδιο τον Ι. Φουράκη, αφού κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό της όνομα. Είναι τόσο μυστική που κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για αυτή, αν είναι οργάνωση, ομάδα, από ποιους αποτελείται, τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι η δράση της μέχρι τώρα.

Με την ονομασία ομάδα << Ε >> φέρεται αρχαιοελληνική ομάδα αγγειογράφων της μελανόμορφης αγγειογραφίας. Χρονολογείται το 560 – 540 π.χ.. Το αρχικό Ε προέρχεται από τον Εξηκία, σημαντικότατο αγγειοπλάστη και αγγειογράφο της εποχής του όπου κάποιοι τον αναφέρουν και ως μύστη. Η ομάδα αυτή ήταν ο σημαντικός πυρήνας εξέλιξης της αρχαιοελληνικής αγγειογραφίας, και προηγείται χρονικά των έργων του Εξηκία. Αν και επί το πλείστον σώζονται τα έργα ενός μόνο αγγειοπλάστη, οι αρχαιολόγοι υποθέτουν ότι και άλλοι ανήκαν στην ομάδα αυτή. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα << Ε >> είναι η σημαντικότερη ομάδα ανώνυμων τεχνητών της αρχαίας αττικής τέχνης, με έργα υψηλής ποιότητας. Εκτός αυτού ήταν οι πρώτοι που δεν αρκέστηκαν στην παραδοσιακή ζωγραφική του Λυδού, αλλά δημιούργησαν κάτι καινούργιο.

Η ζωγραφική της ομάδας << Ε ; >> δεν έχει το πομπώδες σχήμα του Λυδού, ούτε και ζωφόρους. Προτιμούν να απεικονίζουν τον Ηρακλή να παλεύει με το λιοντάρι, ή με τον Γηρυόνη, και τον Θησέα με τον Μινώταυρο. Επίσης επινόηση των καλλιτεχνών αυτών είναι η ερωτική επιγραφή (καλός), με πρώτη γνωστή αφιέρωση σε κάποιον έφηβο ονόματι Στησίας.

Λίγα λόγια για τον Λυδό:

Ο Λυδός είναι ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους, και πιθανότατα αγγειοπλάστης, της ώριμης μελανόμορφης αγγειογραφίας στην Αττική. Το ζωγραφικό του έργο χρονολογείται μεταξύ 560 και 535 π.χ. και αποτελείται από περίπου 130 αγγεία διαφόρων σχημάτων, μεγάλων και μικρών. Σε δύο από αυτά σώζεται η υπογραφή του!!!! Τα υπόλοιπα του αποδίδονται με τεχνοτροπικά κριτήρια. Το όνομά του φανερώνει ότι πιθανότατα δεν ήταν Ελληνικής καταγωγής αν και πολλοί διαφωνούν με αυτό, το έργο του όμως εντάσσεται απόλυτα στην αττική μελανόμορφη αγγειογραφία και δεν δείχνει περισσότερες ξένες επιδράσεις απ’ ότι η Ελληνική αγγειογραφία γενικά.

Ο Λυδός ζωγράφισε μυθολογικές σκηνές με θεούς και ήρωες, αλλά και σκηνές από την καθημερινή ζωή. Είναι ένας από τους τελευταίους αγγειογράφους που απέδωσε ζώα πάνω σε αγγεία μεγάλου μεγέθους σύμφωνα με την αθηναϊκή παράδοση των προηγούμενων χρόνων και ένας από τους πρώτους που τοποθέτησαν πολυπρόσωπες σκηνές στη μετόπη του αμφορέα τύπου Β. Αγαπημένα θέματά του ήταν ο Ηρακλής, ο Πάρης, ο Θησέας και διάφοροι θεοί. Διονυσιακές, πολεμικές, αθλητικές και νεκρικές σκηνές καθώς και συμπόσια και ερωτικές συνομιλίες είναι επίσης συχνά θέματα των έργων του. Στα περιορισμένα πλαίσια της μελανόμορφης τεχνικής μπορεί να χαρακτηριστεί πολυχρωμία η συχνή χρήση άλλων χρωμάτων (κυρίως λευκό και μενεξεδί, μια φορά κίτρινο) από το Λυδό.

Στη σύνθεση των σκηνών του ο Λυδός χρησιμοποιεί συχνά το σχήμα της συμμετρικής παράταξης μορφών γύρω από ένα κεντρικό πρόσωπο. Η απόδοση της κίνησης τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Άλλα χαρακτηριστικά του έργου του είναι οι λεγόμενες «γυναίκες – πιγκουΐνοι» της πρώιμης περιόδου του, δηλ. γυναίκες με ολόσωμα, προτεταμένα ενδύματα που δεν αφήνουν να φανούν τα χέρια, και οι σάτυροι σε << αξιοπρεπείς >> ρόλους. Τα διακοσμητικά μοτίβα των ενδυμάτων των μορφών του είναι στα πρωιμότερα έργα του περιορισμένα στις παρυφές, σταδιακά όμως απλώνονται σε ολόκληρο το ένδυμα και γίνονται πιο περίπλοκα. Με τις αναδιπλώσεις των απολήξεων των ιματίων προσπαθεί να τονίσει το βάθος. Άλλα χαρακτηριστικά του χρήσιμα για την απόδοση ανυπόγραφων έργων του είναι το δευτερεύον μοτίβο του πλοχμού με ανθέμια και άνθη λοτού και οι κλείδες στο στήθος των ανθρώπινων μορφών, που ο Λυδός τις ζωγραφίζει να καταλήγουν εσωτερικά σε άγκιστρα.

Ο αρχαιολόγος Μ. Τιβέριος διέκρινε τρεις φάσεις στο έργο του Λυδού. Στην πρώιμη φάση (περ. 560-555 π.χ.) η χρήση της εγχάραξης είναι περιορισμένη και τα μαλλιά, τα γένια, οι χαίτες και οι ουρές αποδίδονται χωρίς αυτήν. Μόνο στα υστερότερα έργα της πρώιμης φάσης πυκνώνει η χρήση της και γενικεύεται στο τέλος της. Στα ενδύματα μόνο οι παρυφές φέρουν εγχάρακτα κοσμήματα. Χαρακτηριστικά της πρώιμης φάσης του Λυδού είναι επίσης η διαφοροποίηση των μορφών κυρίως με επίθετα χρώματα και οι λεγόμενες << γυναίκες – πιγκουίνοι >> υπάρχουν όμως πολλά στοιχεία κωδικοποιημένα στα έργα του όπου αν κάποιος με υπομονή καθίσει και τα δει θα βρει πολλά στοιχεία για την ομάδα << Ε >> όπου ταυτοποιεί έτσι την ύπαρξη της ομάδας από αρχαιοτάτων χρόνων!!!! Όταν αυτό το διάζωμα φέρει μεταξύ των άλλων παραπάνω τμημάτων του Θρογκού ανάγλυφες παραστάσεις τότε η δημιουργούμενη σειρά αυτών λέγεται ζωφόρος. Η διαφορά της ζωφόρου από το απλό διάζωμα βρίσκεται στην ίδια την ετυμολογία της λέξης, που σημαίνει κυριολεκτικά φέρω ζωή.

Εν γένει αποτελεί τμήμα της ανωδομής των αρχαίων ναών και συγκεκριμένα του σηκού και βρίσκεται κοντά στην μαρμάρινη οροφή. Στην προκειμένη περίπτωση η ζωφόρος στην αρχαιότητα είναι γεμάτη παραστάσεις ανθρώπων, ζώων ή μυθικών πλασμάτων και αποτελεί ιδιαίτερο γνώρισμα του ιωνικού ρυθμού. Απαντάται όμως και σε αρχαίους ναούς δωρικού ρυθμού. Ειδικά στον Παρθενώνα που ανήκει στον δωρικό ρυθμό η ζωφόρος περιτρέχει όλο το πάνω μέρος του σηκού ενώ η εξωτερική ανωδομή του ναού επιστέφεται από μετόπες και τρίγλυφα.

Σημειώνεται ότι ενώ στους ναούς δωρικού ρυθμού αντί ζωφόρου φέρονται μετόπες και τρίγλυφα, στον Παρθενώνα συνδυάζονται και τα δύο αυτά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Όταν το διάζωμα φέρει ανάγλυφη και συνεχή μυθολογική ή ιστορική παράσταση και στις τέσσερις πλευρές του μνημείου ή ολοκυκλικά θόλων ή περιμετρικά πολύπλευρών μνημείων τότε είναι ισοϋψής με το κάτω αυτής επιστύλιο που στηρίζεται στους κίονες. Ειδικότερα η ζωφόρος του Παρθενώνα καλύπτει και τις τέσσερις πλευρές στη οποία και απεικονίζεται “εν σειρά” η πομπή των Παναθηναίων επί φερώνυμων πλακών από πεντελικό μάρμαρο ύψους 1 μέτρου και μήκους 1,60 μ. Στην ανατολική πλευρά απεικονίζεται η ετοιμασία προς θυσία, στη δυτική η προετοιμασία της πομπής και στις εκατέρωθεν πλευρές η όλη πομπή (οδηγοί μεσφάγια, κιθαριστές, αυλητές, πλήθος κόσμου, άρματα και ιππείς.

Το ανώτερο μέρος των τοίχων του πρόναου και του οπισθοδόμου του ναού του Ηφαίστου (του άλλοτε Θησείου), είχε κοσμηθεί με ζωφόρο με παράσταση της μάχης των Λαπιθών και των Κενταύρων (δυτικά), και της μάχης του Θησέα και των Παλλαντιδών, (ανατολικά). Επίσης το επιστύλιο του αρχαίου ναού στην Άσσο της Τρωάδας, δωρικού ρυθμού, έφερε ζωφόρο με μυθικές αυτούσιες παραστάσεις, σφίγγες, τον Ηρακλή κατά Κενταύρων, συμπόσιο, και Νηρηίδες απομακρυνόμενες.

Αντίθετα σε πολλούς αρχαίους ναούς στη Μικρά Ασία, ιωνικού ρυθμού, δεν απαντάται ζωφόρος. Σε αυτούς πάνω από το επιστύλιο είναι οι οδοντωτές προεξοχές του γείσου που λέγονται γεισίποδες ή οδόντες (γείσου). Αυτή την αρχιτεκτονική γραμμή τήρησαν οι αρχιτέκτονες μέχρι την ελληνιστική περίοδο όπου και απαντάται στο βωμό της Περγάμου. Αν και θεωρείται πως η ζωφόρος εισήχθηκε στην αρχαία Ελλαδική ηπειρωτική χώρα από την Ίωνία εντούτοις στον αττικό-ιωνικό ρυθμό “γεισίποδες” δεν υπάρχουν, αντ΄ αυτών αναπτύχθηκε η ζωφόρος που περιβάλλει το οικοδόμημα χωρίς διακοπή.

Η ζωφόρος φαίνεται να ήταν γνωστή από τον 6ο αιώνα π.χ. στο Θησαυρό των Σιφνίων και των Κνιδίων στους Δελφούς. Επίσης ζωφόρο έφερε και το Ερεχθείο με ένθετες μορφές. Από τη πρόσταση όμως αυτού έχει παραλειφθεί η ζωφόρος για να μην επιβαρύνονται αισθησιακά οι κεφαλές των Καρυάτιδων. Από τις ωραιότερες ζωφόρους της αρχαιότητας θεωρείται η ζωφόρος του ναού της Απτέρου Νίκης που εικονίζει επεισόδια από τους Περσικούς πολέμους. Κατ΄ επίδραση επίσης του Ιωνικού ρυθμού ζωφόρο έφεραν και πολλά μνημεία με Κορινθιακά κιονόκρανα. Τέτοιο είναι και το μνημείο του Λυσικράτη.

Πέραν των αρχαίων ναών η ζωφόρος απαντάται και σε σύγχρονα κτήρια, ιδιαίτερα εκείνα που ακολουθούν τον κλασικό ρυθμό.

Λίγα λόγια για τον Γηρυόνη:

Στην ελληνική μυθολογία ο Γηρυόνης (από το ρήμα γηρύω = φωνάζω, σκούζω) ήταν ένας τρισώματος ή τρικέφαλος γίγαντας, γιος του Χρυσάορα ή του θεού Ποσειδώνα και της Καλλιρρόης, κόρης του Ωκεανού. Και στις δύο εκδοχές, είναι εγγονός της Μέδουσας Γοργώς. Είναι επίσης γνωστός με τα ονόματα Γηρυονέας, Γηρυονεύς και Γηρυών.

Ο Γηρυόνης κατοικούσε στη νήσο Ερύθεια, στην ομιχλώδη Δύση, στα πέρατα του Ωκεανού. Είχε πλούσια κοπάδια βοδιών, που τα έβοσκε ο Ευρυτίων και ο δικέφαλος σκύλος Όρθρος ή Όρθος, κοντά στο μέρος όπου ο Μενοίτιος έβοσκε τα κοπάδια του Άδη. Με διαταγή του Ευρυσθέα ο Ηρακλής ήρθε στην Ερύθεια για να πάρει τα βόδια του Γηρυόνη στον ομώνυμο άθλο του, τον δέκατο κατά σειρά. Ο Ηρακλής σκότωσε τελικά τότε και τον Γηρυόνη, κοντά στον ποταμό Ανθεμούντα, όπου συναντήθηκαν και αναμετρήθηκαν.

Οι αρχαίοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν ποικιλότροπα τον μύθο του τρισώματου Γηρυόνη, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα ήταν οι τρεις γιοί του Χρυσάορα, που εξεστράτευσαν κατά του Ηρακλή, είτε ότι ο Γηρυόνης εκφράζει τις τρεις χρονικές κατηγορίες (παρελθόν – παρόν – μέλλον). Επιστημονικότερος, ο Θουκυδίδης ερμηνεύει τον μύθο ως ανάμνηση της παλαιότερης εποχής, οπότε οι ληστείες ήταν συχνές, αλλά δεν θεωρούνταν επίμεμπτη πράξη. Ο Παλαίφατος, στο βιβλίο του “Περί Απίστων”, αναφέρει πως ο Γηρυόνης καταγόταν από την πόλη Τρικαρηνία (κάρα = κρανίο) κι έτσι από παρανόηση, όταν αναφέρονταν στον Γηρυόνη τον Τρικαρήνο, νόμιζαν πως είχε τρία κεφάλια.

Η πάλη του Ηρακλή με τον Γηρυόνη απεικονιζόταν κατά τον Παυσανία στη Λάρνακα του Κυψέλου στην Ολυμπία. Επίσης, η πάλη αυτή παριστανόταν στη μετόπη του << θησαυρού >> των Αθηναίων στους Δελφούς, στη μετόπη του ναού του Δία στην Ολυμπία, στις δύο μετόπες του ναού του Ηφαίστου στην Αθήνα (το γνωστό << Θησείο >>), σε πολλά αρχαϊκά αγγεία, ιδίως χαλκιδικά, καθώς και σε αττικά μελανόμορφα και ερυθρόμορφα αγγεία. Από τα μελανόμορφα το πιο αξιόλογο θεωρείται ο αμφορέας του Εξηκία όπου σήμερα βρίσκεται στο Λούβρο, ενώ από τα ερυθρόμορφα η κύλικα του Ευφρονίου και τα δυο λέγετε ότι έχουν το σύμβολο της ομάδας << Ε >>!!!!

AGGEIOGRAFIA OMAS E

AGGEIOGRAFIA OMAS E 1

 Αγγειογραφία όπου δείχνει το σύμβολο της ομάδας << Ε >> του 6 αιώνα π.χ.!!!!

 

Από τις αρχές του 6 π.χ. αιώνα η τεχνοτροπία που χρησιμοποιούσαν οι καλλιτέχνες ήταν πιο κομψή και οι ιερείς τους προέτρεπαν να επιδίδονται περισσότερο στον τρόπο έκφρασης επάνω στις πλάκες και στα αγγεία.

Επισκέφτηκαν τον ζωγράφο και αγγειοπλάστη Εξηκία και του υπενθύμισαν ένα πανάρχαιο σύνθημα :

<< Οι Θεοί δεν παρακαλούν , μόνο καλούν! >>

Έτσι ο Εξηκίας εισχώρησε στη Μυστική Αδελφότητα των Ελλήνων ( ομάδα << Ε >> , μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Άρχισαν λοιπόν , να κατασκευάζουν διάφορα αγγεία , τα οποία ήταν ζωγραφισμένα με σχέδια που φαίνονταν ακαθόριστα, αλλά στην πραγματικότητα είχαν μια προκαθορισμένη σημασία. Τα αγγεία αυτά που ήταν γεμάτα σταφίδες , ελιές , σιτάρι, οίνο, λάδι, και ξερά σύκα, τα μετέφεραν σε διάφορες Ελληνικές αποικίες. Οι ιερείς των Ελληνικών πόλεων της Μεσογείου του Εύξεινου Πόντου , της βόρειας Αφρικής της Μέσης ανατολής και της Ιωνίας  διαβάζοντας τα κωδικά σχέδια που ήταν αποτυπωμένα στα αγγεία , πληροφορούνταν για τα σχέδια των εχθρικών λαών και ύστερα έστελναν με τη σειρά τους αγγεία με διάφορα εμπορεύματα στην Ελλάδα, ενημερώνοντας τους ιερείς για όσα συνέβαιναν στην αποικία τους και στις περιοχές τους. Πολλά αινιγματικά μηνύματα πέρασαν στις μετώπες των ναών , στις αυλακιές των κιόνων , στα σκαλοπάτια κλπ. Σήμερα τέτοια αγγεία υπάρχουν στα ευρωπαϊκά μουσεία. Ένα έργο του Εξηκία βρίσκεται στο Μουσείο του Βατικανού. Πρόκειται για έναν μελανόμορφο αττικό αμφορέα που χρονολογείται περίπου στο 530 π.χ. Κάτω χαμηλά είναι γραμμένο το όνομα ” Εξηκίας” και λίγο πιο κάτω γραφεί <Ομάς Ε>. Παρόμοια αγγεία υπάρχουν στο Museum of Fine Arts της Βοστώνης .Ένα από αυτά είναι ενας κωδωνοειδής κρατήρας του Πανός που χρονολογείται το 470π.χ.

Επίσης στις κρατικές συλλογές του Μοναχού βρίσκεται ένα έργο του ζωγράφου Κλεοφώντος , (χρονολογείται το 430π.χ.) στο κάτω μέρος του οποίου , αναγράφεται <Ομάς Ε > .Στο Μουσείο του Τόκυο υπάρχουν μερικά αγγεία , τα οποία ανακάλυψαν τυχαία οι Ιάπωνες όπου είναι ηχογραφημένη ελληνική ομιλία.

Φέρουν τους αριθμούς 421, 422, και επάνω τους αναγράφεται < Ομάς Ε >.

Μερικές δεκαετίες αργότερα οι ιερείς κάλεσαν τους άριστους άνδρες όπως ο Ισοκράτης , οι οποίοι αφού μυήθηκαν έγιναν μέλη της Ομάδας Ε .

Ο Ισοκράτης με την βοήθεια των ιερέων της Δωδώνης έπεισε την νεαρή ιέρεια Μυρτάλη να επισκεφτεί τη Σαμοθράκη , όπου θα λάμβανε ανώτερη μύηση και ύστερα θα αναλάμβανε μια Θεια αποστολή :

<< Να παντρευτεί τον ισχυρότερο άνδρα της Γης , με τον οποιο θα αποκτούσε έναν γιο. Θα ήταν γιος κατά σάρκα του άνδρα της Μυρτάλης, αλλά κατά πνεύμα γιος του Δια >>.

Η ιέρεια Μυρτάλη μετονομάστηκε Ολύμπιας παντρεύτηκε τον ισχυρότερο άνδρα τον Φίλιππο τον Β’ της Μακεδονίας και απέκτησαν τον άνθρωπο -θεό Αλέξανδρο!

Ο Αλέξανδρος έλαβε την ανώτατη μύηση από την μητέρα του , και διδάχτηκε από τον Αριστοτέλη τα μεγάλα μυστικά του κόσμου, εκ των οποίων και το πέρασμα από τις Πύλες ……Οταν έγινε βασιλιάς έγινε και αρχιερέας. Τότε του έδωσαν κάποια αγγεία να τα παραδώσει στους Ελληνογενείς “Μοναχούς ” του ” Μοναστηρίου ” Σούλι , όπου κατοικούσαν οι απόγονοι των Διονύσων και του Ηρακλή , βασιλέα των Θηβών. Ονόμασαν όλη εκείνη την περιοχή Θ.Ι.Β.Ε.Τ , δηλαδή, Θείον, Ιδεών, Βασιλέων ,Ελλήνων, Τρόπαιον !!!!

Ο Αλέξανδρος παρέλαβε κάποια άλλα αγγεία από τους Ελληνογενείς ” Μοναχούς ” και τα έδωσε σε έμπιστους του αγγελιοφόρους , οι οποίοι τα μετέφεραν στη Δωδώνη, στους Δελφούς , στη Σαμοθράκη, στις Βάσσες της Αρκαδίας , στην Κρήτη ( Ιδαίο Άντρο ), στην Πέλλα και στην Ακαδημία του Πλάτωνα , στην οποία προήδρευσε ο Αριστοτέλης. Σήμερα τέτοια αγγεία μέσω των οποίων μετέφεραν απόρρητα μυστικά, υπάρχουν κρυμμένα σε ιδιωτικές συλλογές κάποιων που προσπαθούν να τα διαφυλάξουν με κάθε τρόπο από τα χέρια αυτών που κυβερνούν.

Κάποιοι είχαν μιλήσει για τα Ελληνικά αγγεία όπου είχαν βρει Ιάπωνες αρχαιολόγοι όπου πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ήταν της ομάδας << Ε >>:

Οι Ιάπωνες έχουν στην κατοχή τους μερικά Ελληνικά αγγεία τα οποία χρησίμευαν ως γραμμόφωνα!!!! Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν χαράξει επάνω τους γραμμές όπως είναι οι σύγχρονοι δίσκοι του πενταγράμμου και έτσι είχαν ηχογραφήσει τα μηνύματα που αυτοί ήθελαν να πουν στους ιερείς των ελληνικών αποικιών. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία , καθώς οι Ιάπωνες συντηρητές καθάριζαν το εσωτερικό των αγγείων ακούστηκε ανθρώπινη ομιλία στην αρχαία Ελληνική γλώσσα , οι φράσεις που ακούγονταν ήταν οδηγίες προς τους ανθρώπους που θα παρελάμβαναν τα αγγεία….!!!!

Η Μυστική Αδελφότητα των Ελλήνων της εποχής εκείνης , έστελνε μηνύματα στους μυημένους πράκτορες της παντού. Αφού λοιπόν έπαιρναν τα μηνύματα και εκτελούσαν τις εντολές των αρχηγών τα χρησιμοποιούσαν για ξηρά τροφή , λάδι, οίνο κλπ.

H σκέψη ήταν απλή:

Εφόσον οι ανθρώπινες φωνές, η μουσική και τα μουσικά όργανα, οι ήχοι και οι θόρυβοι μπορούν να εγγραφούν με χάραξη σε περιστρεφόμενους δίσκους και να αναπαραχθούν, θα έπρεπε να ανιχνευθεί τι ήταν αυτό στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο που είχε παραχθεί σε περιστρεφόμενο άξονα και το οποίο είχε τέτοια δομή χάραξης που να μπορέσει να κατακρατήσει και συνεπώς να εγγράψει ήχους, φωνές και μουσικές από την αρχαιότητα. Φυσικά, εκείνο που θα μπορούσε να προσομοιάζει στο “Πικ-απ” εγγραφής και στον δίσκο βινυλίου δεν ήταν άλλο από τον αγγειοπλαστικό τροχό και τα αγγεία που έφτιαχναν οι αρχαίοι Έλληνες αγγειοπλάστες!!!! Μία ομάδα Ιαπώνων Ελληνολατρών επιστημόνων έχει παθιαστεί με την πιθανότητα να “ακούσει” αληθινούς αρχαίους Έλληνες να μιλάνε αρχαία Ελληνικά ή να σιγοψιθυρίζουν κάποιο αρχαίο Ελληνικό τραγούδι, την ώρα που μηχανικά δουλεύουν στον τροχό.

Οι πιθανότητες βέβαια είναι πραγματικά λίγες και επειδή δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ο τέλειος ηλεκτρονικός τρόπος να “ακουστούν” καθαρά οι ήχοι που δεσμεύτηκαν στο κεραμικό “βινύλιο” και επειδή δεν είναι καθόλου βέβαιο αν οι αγγειοπλάστες μιλούσαν και τραγούδαγαν την ώρα της δουλειάς ή αν παρέμεναν εντελώς σιωπηλοί. Ακόμα όμως και αν κάποιοι μιλούσαν ή τραγουδούσαν, θα είναι σαν να ψάχνει κανείς για ψύλλο στα άχυρα για να βρει το, σε άριστη κατάσταση, αγγείο το οποίο κατά την ώρα που ο αγγειοπλάστης του το δημιουργούσε κάποιος μιλούσε ή τραγουδούσε.

Επίσης δεν μπορούσε να είναι βέβαιο αν ο ήχος που καταγραφόταν στο κεραμικό υλικό, δεν θα αλλοιωνόταν εντελώς είτε από εξωγενείς παράγοντες που θα επιδρούσαν κατά την ώρα της δουλειάς στον τροχό είτε από της φύσης του κεραμικού υλικού είτε από την συνεχόμενη ενυδάτωση του υλικού κατά την παραμονή του αγγείου μέσα στο χώμα ή στον τάφο όπου συνήθως ανακαλύπτονται τα αγγεία. Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας είναι το να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποια μεγάλη “αποθήκη” αρχαίων Ελληνικών αγγείων τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει παθιαστεί με την έρευνα. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι μέχρι τώρα και με την βοήθεια υψηλής τεχνολογίας κατάφεραν να “ακούσουν” κάποια βάζα. Δεν ακούγεται βέβαια κάποια φωνή άλλα.. ακούγεται καθαρά κάποιο επαναλαμβανόμενο τρίξιμο που θυμίζει αμυδρά την κίνηση του τροχού ενός αγγειοπλάστη!

 

Στο περιοδικό “Τρίτο Μάτι” είχε γραφτεί:

Υπάρχει μια θεωρία που με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε και ίσως να είχαν υπ’ όψιν οι Ιάπωνες επιστήμονες, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι της εποχής είχαν αντιληφθεί την δυνατότητα αποτύπωσης της φωνής επάνω στον πηλό. Και έτσι με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει apocalypsejohn.com, “ηχογραφούσαν” απόρρητα μηνύματα σε αγγεία και τα ‘στελναν στις αποικίες τους, όπου το εκεί ιερατείο τα “άκουγε” με κάποιου είδους συσκευή (αρχαίος φωνόγραφος;!!) και τα μετέφερε στους κυβερνώντες.

Όσο τρελή αν και όχι παράξενη ακούγεται όλη αυτή η ιστορία, εντούτοις μεταδόθηκε σε πολλά ΜΜΕ της Ιαπωνίας και δημοσιεύθηκε σε αρκετά Ευρωπαϊκά περιοδικά έρευνας. Το μόνο σίγουρο πάντως της υπόθεσης είναι ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι τρελοί οι Ιάπωνες επιστήμονες, που όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν…… και επειδή εφευρέτης του φωνογράφου δεν είναι σε καμιά περίπτωση ο Έντισον όπως διδάσκει η επίσημη ιστορία, και απλά όλοι αυτοί αντιγράφανε συσκευές από προγενέστερους, οι οποίοι αντιγράφανε και αυτοί με την σειρά τους εφευρέσεις από προγενέστερους φτάνοντας έτσι για μια εφεύρεση ακόμα και σε βάθος χιλιετιών(!!!)

Εφόσον είδαμε λίγα από τα πραγματικά στοιχεία των << Ε >> ας δούμε και κάποια όπου πολλοί δεν συμφωνούν με αυτά…..:

Προκαλούν ενδιαφέρον αυτά που υποστηρίζει ο Κεραμιδάς, ακόμα κι αν δεχτούμε πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Τη δεκαετία του 1950, λοιπόν, οι σιωνιστές άρχισαν να βάζουν μπρος τα σχέδιά τους για τη συρρίκνωση του Ελληνισμού. Έτσι, κατά τον Κεραμιδά, δημιουργήθηκε η χούντα, με τις ευλογίες των Αμερικανών. Και μια νύχτα του Ιουνίου, εν έτη 1970, σε ένα σπίτι δίπλα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ιδρύεται η ΟΜΑΔΑ Ε. Ιδρυτικά της μέλη, Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων. Ο Ανέστης Κεραμυδάς δεν αναφέρει τα ονόματά τους.

Στόχος τους; Να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές.

Το όνομα της ομάδας αυτής έχει σχέση με το << Ε >> που ήταν σκαλισμένο στο κέντρο του αετώματος του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Στα αριστερά υπήρχε το απόφθεγμα << ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ >> (γνώρισε τον εαυτό σου), ενώ στα δεξιά έγραφε << ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ >> (τίποτα υπερβολικό, δηλαδή κάτι σαν το παν μέτρον άριστον). Αυτά τα αναφέρει ο Παυσανίας, στην περιήγηση που έγραψε. Ο Κεραμυδάς δίνει τη δική του ερμηνεία. Τα ρητά αυτά αποκάλυπταν πως οι Έλληνες είναι λαός εξωγήινης προελεύσεως και μπορούσαν να επισκεφτούν την πρώτη τους πατρίδα με ένα κοσμοσκάφος σε σχήμα Έψιλον.

Ο ανώτατος άρχων του πλανητικού συστήματος του Σείριου, έστειλε τρία διαστημόπλοια στη Γη για να κάνουν πειράματα γενετικής. Τη θεωρία αυτή υποστηρίζουν και κάποιες φυλές της Αφρικής. Οι Μάγια σε τοιχογραφίες τους αναπαριστούν αστροναύτες. Οι Ινδοί μιλούν για θεούς που ήρθαν από τον Βορρά. Σε μια από τις αποστολές αυτές, ήρθε ο Απόλλων και η Δήμητρα. Το μέρος όπου προσγειώθηκε η θεά, ονομάστηκε Ελευσίς (έλευση). Ο δε πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς ήταν το ίδιο του το διαστημόπλοιο, όπου επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους μυημένους, στους ιερείς. Το έψιλον λοιπόν, είναι το άστρο έψιλον του αστερισμού του Λαγού, που υπάγεται στον Σείριο. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας, είναι το άστρο Έψιλον!!!!

Μα για να δούμε τι λένε κάποιοι για ακόμα ποιο παλιά για την ομάδα << Ε >>:

Η ομάδα Έψιλον υπήρχε από τα αρχαία χρόνια. Οι ιερείς του δωδεκαθέου επόπτευαν τις ελληνικές αποικίες και επικοινωνούσαν με αυτές μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων που ζωγραφίζονταν σε αγγεία, ώστε να είναι ακατανόητα για τους ξένους λαούς. Το έργο αυτό ανέλαβε ο αγγειοπλάστης και ζωγράφος Εξηκίας, ο οποίος υπέγραφε με το όνομα της ομάδας (ΟΜΑΣ Ε). Είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοια αγγεία στο μουσείο του Βερολίνου. Οι πολέμιοι των Έψιλον, υποστηρίζουν πως απλώς η επιγραφή ΟΜΑΣ Ε ήταν η ονομασία του εργαστηρίου του Εξηκία.

Οι μυστικές οργανώσεις που έδρασαν υπέρ του ελληνισμού, ξανάκαναν την εμφάνισή τους πριν την Ελληνική επανάσταση του ’21. Ο Δημήτρης Τρανέκος οργάνωσε στην ανατολική Θράκη μια τέτοια ομάδα. Σε μια μάχη εναντίον των Τούρκων, ο Τρανέκος πιάστηκε ζωντανός και κάηκε σε σιγανή φωτιά. Το όνομα της οργάνωσης ήταν 1061, αριθμός που αντιστοιχεί στο όνομα Απόλλων!!!!  Έπειτα την ηγεσία της ομάδας αυτής, ανέλαβε ο Σαράντης Αρχιγένης, ο οποίος ήταν ο προσωπικός ιατρός του σουλτάνου Αβδούλ Μετζίτ. Αφού άλλαξε το όνομα της ομάδας σε << ΦΟΙΒΟΣ >>, ανέλαβε δράση και διέθεσε την περιουσία του για να ενισχύσει την παιδεία.

Το 1808 ο Γρηγόριος Ζαλύκης ιδρύει την πατριωτική οργάνωση << Ελληνόγλωσσο ξενοδοχείο >> και ο Αδαμάντιος Κοραής τη   << Φιλόμουσο εταιρεία >>. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως η Φιλική Εταιρεία ήταν μια μετεξέλιξη των οργανώσεων αυτών. Και ακούστε τώρα το εξής εξοργιστικό για μένα που υποστηρίζει ο Κεραμιδάς:

<< Αυτός που μυούσε τα νέα μέλη στη Φιλική Εταιρεία, αυτοαποκαλείτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ! >>.

Γιατί μας κρύβουν στα σχολεία αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ; Είναι ντροπή δηλαδή που ο Σκουφάς, ο Ξάνθος κι ο Τσακάλωφ θέλησαν να δείξουν με το περιεχόμενο του όρκου αυτού, τη συνέχεια του Ελληνικού πνεύματος;

Δεν είναι καθόλου αντιχριστιανικό αυτό. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να παραγνωρίσει τον τεράστιο ρόλο που έπαιξε η Ορθόδοξη Εκκλησία στη ζύμωση και στη στήριξη της εθνικής παλιγγενεσίας. Γιατί όμως να αποκρύπτονται τα στοιχεία αυτά; Και επίσης, γιατί να μην μαθαίνουμε και για τις επονείδιστες στιγμές της χριστιανικής Εκκλησίας; Γιατί να εμφανίζονται όλα ρόδινα κι ωραία; Μέγα λάθος. Ο πραγματικός Έλληνας δεν αποδέχεται το ψέμα. Ποτέ δεν το αποδέχθηκε. Αγαπούσε πάντα την αλήθεια, τρανό σημάδι ανδρισμού. Εκτός βέβαια από κάποιες εξαιρέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, εκτός από τους ένδοξους Μαραθώνες μας, πού και πού έρχονται και οι Θερμοπύλες….. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως ο Ίωνας Δραγούμης, ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης το 1918 και στήριξε τον μακεδονικό αγώνα.

Πολλοί ισχυρίζονται, πως η ομάδα Έψιλον είναι κάτοχος τρομερών σε ισχύ, όπλων, τα οποία θα χρησιμοποιήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο πυρηνικός φυσικός Γεώργιος Γκιόλβας (συνεργάστηκε στο παρελθόν με το ΝΑΤΟ και την ΝΑΣΑ), δηλώνει πως στα χέρια της ομάδας Έψιλον βρίσκεται ένα υπερόπλο, το Μπέβατρον, το οποίο μπορεί να καταστρέψει με μία βολή, όλους τους δορυφόρους (!!!!) των ΗΠΑ. Ο Κεραμυδάς αναφέρει στα βιβλία του, πως οι Έψιλον έχουν ανακαλύψει κάποια κύματα που δεν είναι ερτζιανά και τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πύρινες ενεργειακές σφαίρες και να καταστρέψουν τα πάντα. Επίσης μιλά για αμυντικά συστήματα, αντλούν ενέργεια από το ηλεκτροστατικό πεδίο της Γης και μπορούν να εξαϋλώσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Εδώ δηλαδή, μιλούμε για ένα όπλο που μπορεί να κατασκευαστεί με ελάχιστες δαπάνες, με δωρεάν ενέργεια από τη φύση! Ο Βίλχελμ Ράιχ, είχε ανακαλύψει την οργονοθεραπεία. Το όργονο είναι μία μορφή ενέργειας που εκπέμπουν τα φυτά. Δωρεάν ενέργεια, κατευθείαν από τη μητέρα μας, τη φύση. Πλησίασε πολύ κοντά στη θεραπεία του καρκίνου όπου πολλοί υποστηρίζουν πως το πέτυχε, αλλά όλως περιέργως του απαγόρευσαν να συνεχίσει τα πειράματά του και τον έκλεισαν φυλακή. Όπου και έχω γράψει σχετικό άρθρο για τον Βίλχελμ Ράιχ…

Η θεωρία περί της υπάρξεως της Ομάδας Έψιλον, δεν έχει μόνο φανατικούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Είναι σαφώς πιο επιστημονικό και αντικειμενικό να τις καταγράψουμε κι αυτές.

Ο Κωνσταντίνος Κούρος στο βιβλίο του << αίνιγμα των Έψιλον >>μίλησε και με ανθρώπους που θεωρούν τους Έψιλον, ένα καλοφτιαγμένο παραμύθι, ένα παραμύθι της Χαλιμάς, το οποίο λειτουργεί πολύ αρνητικά στη συνείδηση των Ελλήνων, αφού επέρχεται ένας εφησυχασμός. Πολλοί μιλούν για τραβηγμένες και ακραίες ερμηνείες μύθων και ιστορικών γεγονότων ( δεν έχουν άδικο σε αυτό ). Άλλοι διερωτούνται, γιατί, από τη στιγμή που υφίσταται μια τόσο δυνατή ομάδα Ελλήνων, ο Ελληνισμός υπέστη τεράστιες εθνικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα ( Την απάντηση την έχω στα άρθρα που για τους << Ε >> ).

Κάποιοι σχολιάζουν πολύ σκωπτικά τη θεωρία περί της εξωγήινης προέλευσης των Ελλήνων. Οι γράφοντες για τους Έψιλον, χαρακτηρίζονται ως μυθοπλάστες, ως επιτήδειοι που δημιούργησαν αυτό το θέμα για να κερδοσκοπούν μέσω των βιβλίων τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως άνθρωποι του εθνικιστικού και του αρχαιολατρικού χώρου όπως ο Σοφιανόπουλος και ο Βλάσης Ρασσιάς, αρνούνται την ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας και χαρακτηρίζουν όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα, << ψευτομεσσίες >> και << εψιλονλάγνους>>.

Ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης έγραψε για την ομάδα << Ε >>:

Πολλά και διάφορα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον. Άλλα από αυτά είναι σοβαρά πράγματα, τα οποία – έστω και με τη μορφή << κωδικοποιημένων >> κειμένων – δίνουν μια εικόνα της θρυλικής αυτής οργάνωσης και άλλα είναι εντελώς γελοία, που προκαλούν άλλοτε τα ειρωνικά σχόλια και άλλοτε τον προβληματισμό των αναγνωστών σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του συγγραφέα!…

Πάντως, γεγονός παραμένει ότι οι μέχρι τώρα αναφορές στην Ομάδα Έψιλον, είτε από κάποια βιβλία και άρθρα είτε από τηλεοπτικές εκπομπές, μάλλον περιέπλεξαν περισσότερο την κατάσταση, κάνοντας το πολύπλοκο αυτό θέμα ακόμα πιο πολύπλοκο. ( Γεννώντας ένα σωρό ανεγκέφαλους αλλά και βαλτούς να φτιάξουν από μια ομάδα και να λένε τα δικά τους… ).

Στο παρόν κείμενο δεν θα προβούμε σε τετριμμένες γνώσεις περί της Ομάδας Έψιλον, που έχουν και άλλοτε ειπωθεί και κουράζουν πλέον τον αναγνώστη. Αυτό που θα επιχειρήσουμε να κάνουμε είναι η αποκλειστικά δική μας εμπειρία σχετικά με το εν λόγω θέμα, αυτά δηλ. που περιέπεσαν στην αντίληψή μας στη διάρκεια των ερευνών που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια σε διάφορους τομείς. Να σημειώσουμε δε εδώ απαραίτητα ότι (τυχαία άραγε;) όλα όσα ζήσαμε και ακούσαμε για την περίφημη αυτή οργάνωση έγιναν χωρίς εμείς να το προκαλέσουμε και χωρίς εμείς να επιδιώξουμε καμία απολύτως επαφή ή άλλη σχέση μαζί της! Ήταν δηλ. εντελώς συμπτωματικά και στο παρόν κείμενο θα κάνουμε στα εν λόγω γεγονότα μία πρώτη αναφορά.

Κάποτε, περί τα τέλη του 2001 ή τις αρχές του 2002 (περίπου 10 χρόνια πριν), συνομιλούσαμε σε χώρα του εξωτερικού με ισχυρό παράγοντα του διεθνούς παρασκηνίου. Η συνομιλία μας αυτή αφορούσε διάφορα θέματα εξωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων, πάντα με φόντο το πλούσιο παρασκήνιο που παιζόταν (και) τον καιρό εκείνο. Ξαφνικά ο – διόλου τυχαίος – ξένος συνομιλητής μας… έκανε αναφορά (εντελώς απρόσμενα και από μόνος του!) για την Ομάδα Έψιλον!!! Ήταν σίγουρα το τελευταίο που αναμέναμε, πόσο μάλλον που εκείνον τον καιρό, χωρίς να απορρίπτουμε εξολοκλήρου την ύπαρξή της, εν τούτοις αντιμετωπίζαμε με σκεπτικισμό την εν λόγω οργάνωση…

Χωρίς λοιπόν να προκληθεί από τον γράφοντα και χωρίς άλλη εξωτερική αιτία ο συγκεκριμένος άνθρωπος των διεθνών κυκλωμάτων, που μέσα από << αόρατα γρανάζια >> κινούν τον κόσμο, μας ανέφερε για την Ομάδα Έψιλον τα παρακάτω συγκλονιστικά. Ότι η Ομάδα Έψιλον όχι μόνο δεν αποτελεί καθόλου μυθοπλασία, αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ! Και μάλιστα << αυτοί >> αναζητούν εναγωνίως πληροφορίες και γενικά οτιδήποτε υπάρχει για την Ελληνική αυτή μυστική οργάνωση, με σκοπό να τη νοθεύσουν και να την καταστρέψουν!… Τέλος, μας είπε ότι ενδεχομένως η Ομάδα Έψιλον να σχετίζεται με τις… ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!

Όπως κανείς εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο γράφων περιέπεσε σε έκπληξη, διότι με τα όλα όσα ανέφερε το παραπάνω άτομο (που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την ακρίβεια των λεγομένων του, αλλά και για την άριστη ενημέρωση που έχει << από μέσα >>) ανατρεπόταν στην αντίληψή μας μία ολόκληρη κοσμοθεωρία, η οποία ήθελε την Ομάδα Έψιλον περίπου ,, ανύπαρκτη >>, ένα << φάντασμα >>, <<  γέννημα αρρωστημένης φαντασίας >>…

Πέρασαν τα χρόνια και το φθινόπωρο του 2010 εκδόθηκε το έργο του καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη << Εθνικομπολσεβικισμός, πέραν του φασισμού και του κομμουνισμού >>. Η εισαγωγή αυτού του βιβλίου δεν ήταν παρά η εκλαϊκευμένη σύνοψη της διδακτορικής διατριβής μας [Isaiah Constantinides: “The Eurasian Philosophical Stratagema”, University of Sofia, 17.12.2008], που αφορούσε τον ευρασιανισμό-εθνικομπολσεβικισμό της Ρωσίας, δηλ. τις ρίζες του σύγχρονου ρωσικού εθνικισμού και του πανσλαβισμού, καθώς και τις μελλοντικές τους προοπτικές (για το ίδιο θέμα βλ. και πρώτο θέμα της << Ε.Ω. >>, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011). Στο κείμενο αυτό αναφερόμασταν, μεταξύ άλλων, και στον θρύλο του Ευρασιάτη ηγέτη του μέλλοντος, που κάποιοι εκκλησιαστικοί κύκλοι ταυτίζουν ακόμα και με τον… Αντίχριστο!

Πώς όμως συνδέεται το παραπάνω κρίσιμο σίγουρα θέμα με την Ομάδα Έψιλον;

Να η αφήγησή μας περί τούτου.

Δεν πέρασαν λοιπόν παρά μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του ως άνω βιβλίου και συγκεκριμένο άτομο πολύ αξιόλογος επιστήμονας μας αναζήτησε επιμόνως για να συζητήσει μαζί μας για τα όσα αναφέρουμε στην εισαγωγή του έργου του καθηγητή Κιτσίκη. Μάλιστα έδειξε ότι βιαζόταν, με τρόπο μάλλον ασυνήθιστο, λέγοντας ότι του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το κείμενό μας αυτό, που το βρήκε άκρως ενδιαφέρον! Τελικά δεχτήκαμε να γίνει αυτή η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε και είχαμε μια όντως πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μα η συζήτησή μας αυτή θαρρείς και έντεχνα διατηρούταν από τον συνομιλητή μας συνεχώς στα περί της μυστηριώδους << κρυφής αδελφότητας >>, για την οποία κάνουμε σαφώς υπαινικτικό λόγο στο περί ευρασιανισμού και εθνικομπολσεβικισμού κείμενό μας. Τότε, σε κάποια στιγμή, ο ευρυμαθής και ευγενέστατος συνομιλητής μας, μας ρώτησε:

<< Πιστεύετε, κ. Κωνσταντινίδη, ότι υπάρχει Ομάδα Έψιλον; Μήπως αυτή είναι η Μυστική Αδελφότητα που επικαλείστε στο κείμενό σας;… >>.

Δώσαμε μια απάντηση στον εκλεκτό μας συνομιλητή, στον οποίο όμως ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ το προ δεκαετίας περίπου περιστατικό, και κατόπιν η κουβέντα πέρασε και σε άλλα θέματα, που αμφότεροι αναπτύξαμε και σχολιάσαμε. Πάντως από την όλη εικόνα του συνομιλητή μας αυτού, καθώς και από τα λεχθέντα στον μεταξύ μας διάλογο, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για όντως αξιόλογο νέο Έλληνα ερευνητή, που δεν πρέπει να είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο και ότι οι γνώσεις του πάνω σε διάφορα ζητήματα νευραλγικής φύσης είναι αρκετά βαθιές και προχωρημένες.

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ως άνω συνάντηση και κουβέντα μας και στα χέρια μας έπεσε ένα κείμενο με… τις υπογραφές από κάτω μελών της Ομάδας Έψιλον!!! Βέβαια, εμείς παγίως διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις για την αληθινότητα και, εν γένει, τη σοβαρότητα παρομοίων κειμένων κτλ. Με έκπληξη όμως είδαμε ότι ένα από τα ονόματα που κοσμούσαν την εν λόγω << προκήρυξη >> ήταν κι αυτό του προαναφερθέντος συνομιλητή μας!!! Απίστευτο; Τυχαίο; Ηθελημένο; Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Πάντως, γεγονός παραμένει ότι η μελέτη μας περί ευρασιανισμού-εθνικομπολσεβικισμού και ιδιαίτερα η αναφορά μας στον θρύλο του Ευρασιάτη ηγέτη του μέλλοντος προκάλεσε φοβερές συζητήσεις στα << άδυτα των αδύτων >>! Η δε παραπάνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε προφανώς για να << δει >> ο ως άνω μυστικός κύκλος Ελλήνων τι ακριβώς γνωρίζουμε για το όλο θέμα… Αυτές τουλάχιστον τις διαπιστώσεις κάναμε μετά απ’ όλα τα παραπάνω.

Αναζητεί λοιπόν η δομή εκείνη, που είναι ευρύτερα γνωστή ως Ομάδα Έψιλον, τον ηγέτη της; Είναι άραγε αυτός ο ηγήτορας που αναμένει με αγωνία αυτές τις κρίσιμες ώρες ο ελληνισμός, για να δημιουργήσουμε τον πανελληνισμό και να φτάσει το ελληνικό έθνος και πάλι στη δόξα και τη νίκη; Εμείς στο παρόν έχουμε να πούμε μόνο ετούτο: είναι βέβαιο ότι οι γνωρίζοντες ξέρουν πολλά! Και βέβαια από τα δύο παραπάνω εντελώς συμπτωματικά (ή μήπως όχι;) συμβάντα συνεπάγεται ότι αυτό που εδώ και δεκαετίες φώναζε ο αείμνηστος Γιάννης Φουράκης, ότι δηλ. η Ομάδα Έψιλον ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, δεν απέχει και πολύ απ’ την πραγματικότητα! Πόσο μάλλον που η πατρίδα αναμένει Εκείνον που Πρέπει, που την πιο κρίσιμη ώρα θα ξεπροβάλλει εντυπωσιακά και θα πει με φωνή στεντόρεια:

<< Δεν αναγνωρίζω κανέναν θεσμό, διότι ο μόνος θεσμός είναι ο Λαός! Και Εγώ είμαι η αντανάκλαση του Λαού μέσα στον καθρέφτη!.. >>

Επίσης έχουν δώσει και κάποια στοιχεία για την διατροφή των αρχαίων Ελλήνων λένε κάποιοι άλλοι η Ομάδα << Ε >> όπως του Γ. Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ << Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ >> ΣΣ. 443-451. << Ζειά. Η “απαγορευμένη” τροφή των αρχαίων Ελλήνων >>:

Ομάδα επιστημόνων έφθασε εις τήν Θεσσαλονίκην, όπου εύρισκες τότε ανθρώπους από όλες τις φυλές. Ήρεύνησε προσε­κτικά και έδημοσίευσε το 1922 το πρώτο σύγγραμμα διά τις ομάδες αίματος και τις ιδιαιτερότητες εκάστης. Οι Έλληνες είναι κατά πλει­οψηφία “0” ομάδος και οι υπόλοιποι “Α” ομάδος, οι Χάζαροι είναι “Β” ομάδος κ.λπ.

Αρχάς του 1923 στέλνουν εις τήν Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών διά να εξετάσει τήν διατροφήν των….. Ελλήνων, επηρε­ασμένη από τον Ιπποκράτη, ό όποιος έλεγε εις τους ασθενείς “φάρ­μακο σου είναι ή τροφή σου”. Άρα αυτοί έσκέφθησαν, έχει καθιερώ­σει εις τον Έλληνα υγιεινή διατροφή, ποια είναι όμως ή βασική τροφή; Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή τών Ελλήνων είναι τό ψωμί. Τό ψωμί όμως τών Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι άπό σιτάρι

. Είς τά χημικά εργαστήρια συνέκριναν γρήγορα αλεύρι άπό Ζειά και Σιτάρι καί μέχρι τό 1926 διαπιστώνουν ότι: Είς τόν εγκέφαλο του ανθρώπου υπάρχει ένας αδένας μεγέθους διδράχμου τόν όποιον ονόμασαν “Αμυγδαλή” ή “Αμύγδαλα”. Αυτός ό άδέν δημιουργεί τήν μνήμην καί τήν φαντασίαν είς τους ανθρώπους με 300 διαφορετικές πρωτεΐνες (Αμινοξέα). Αυτές οί πρωτεΐνες διά νά συνδεθούν μεταξύ των καί νά δημιουργήσουν τά συμπλέγματα της μνήμης καί νά διατηρηθούν αυτά είς τόν χρόνον, χρειάζονται μίαν δύναμιν, μίαν κόλλα, διά νά κολλήσουν (λεπτομέρειες περί μνήμης είς τό “Αφύπνισις”). Αυτήν τήν κόλλα τήν προσφέρουν οί τροφές μας καί τήν ονομάζουμε πρωτεΐνη στηρίξεως, πού σημαίνει συγκόλλησις καί σταθεροποίησις τής μνήμης. Τό ψωμί πού τρώμε άπό τό Σιτάρι έχει τελείως διαφορετικές πρωτεΐνες στηρίξεως άπό τό ψωμί άπό τη Ζειά. Εδώ ακριβώς έγκειται καί ή διαφορά τους.

Είς τό Σιτάρι υπάρχει άφθονη ή γλουτένη. Ή γλουτένη είναι μία ισχυρή κόλλα καί χρησιμοποιείται ώς φυσική κόλλα ύπό τών ανθρώπων στην καθημερινή ζωή των. Ή γλουτένη όμως ώς πρωτεΐνη – στη­ρίξεως- (συγκόλλησις) τών πρωτεϊνών του εγκεφάλου διά τήν δημιουργίαν τής μνήμης είναι καλή μέν, διότι δημιουργεί ίσχυράν μνήμην, αλλά περιορισμένην, διότι συγκολλά περισσότερες πρωτεΐνες των απαιτουμένων και περιορίζει τό απόθεμα αυτών. Αποτέλεσμα είναι να περιορίζει την μνήμην εις πολύ λίγες εικόνες. Έτσι καταστρέφει τήν φαντασίαν και τό δημιουργικό πνεύμα. Είναι δε εγκληματική, διότι έμμεσα καταστρέφει τήν ύγείαν και τό πνεύμα, τήν πρόοδον και τον πολιτισμόν του ανθρώπου. Ή γλουτένη του σιταριού καταστρέφει τήν ύγείαν, τό πνεύμα, τήν μεγαλοφυίαν, τον πολιτισμόν της άνθρωπότητος, διότι ώς ισχυρή κόλλα έπικολλάται εις τά τοιχώματα όλων τών αγγείων πού διέρχε­ται, πεπτικούς σωλήνες, έντερα, φλέβες, αρτηρίες κ.λπ. Ένεκα τούτου παρακωλύει τήν σωστήν πέψιν, κενώσεις και κυκλοφοριαν του αίματος, μέ τις αντίστοιχες επιβαρύνσεις είς τήν ύγείαν. Είς τόν εγκέφαλον ώς πρωτεΐνη στηρίξεως κολλά ισχυρά τις πρωτεΐνες τής μνήμης μέ αποτέλεσμα, ότι παραστάσεις και ιδέες έβίωσεν τό παιδί είς τήν ήλικίαν 3-7 ετών, όσο λανθασμένες καί άν είναι, όσο πιό δυνατές και ξεκάθαρες αποδείξεις περί πλάνης του και άν του παρουσιάσεις αργότερα, δεν πρόκειται ώς ενήλικας νά άπορρίψη τις αποθηκευμένες μνήμες και δοξασίες του περί θεού, πολιτικής, κ.λπ.

Δι’ αυτό ακριβώς οί θρησκείες, οι Δικτάτορες, οι έξουσιασταί μας μέ διάφορα τεχνάσματα καί ωραία λόγια προσπαθούν νά ποδηγετήσουν τά παιδιά άπό μικρή ηλικία και έσοφίστηκαν τά κατηχητικά, τις πολιτικές νεολαίες. Οί Δικτάτορες καί οί Τραπεζίτες είσήγαγον τήν πολιτικήν είς τά σχολεία μέ πρόφασιν, δήθεν, τήν προπαρασκευήν ενήμερων πολιτών, ενώ στην ουσία εκπαιδεύουν τυφλούς δούλους του τραπεζικού συστήματος.Όποιος από εσάς πιστεύει είς τήν ανεξάρτητον σκέψιν τών ανθρώπων, ας άγωνισθή διά τήν κατάργησιν του συνδικαλισμού είς όλα τά σχολεία, πλην πανεπιστημίων.

Επομένως ή γλουτένη του σιταριού είναι καί ή τροχοπέδη τής εξελίξεως καί του πολιτισμού. Ταυτοχρόνως, τροχοπεδεί και τήν έλευθέραν σκέψιν καί πνευματικήν άνοδον του άνθρωπου και τόν καθιστά δούλον του ιερατείου, του κατεστημένου, διότι αγωνίζεται και θυσιάζεται δια αξίες πού του ενέπνευσαν τά οργανωμένα συμφέ­ροντα και όχι ή φύσις. Είναι όλοι οι αγώνες του εναντίον των φυσικών νόμων.Αντίθετα ή πρωτεΐνη στηρίξεως της Ζειά (πληθυντικός Ζειαΐ) δια­σπάται από τά ένζυμα και αφομοιώνεται σάν καλή τροφή άπό τόν οργανισμό.Αυτό τό χαρακτηριστικό της την κάνει πολύτιμη εις τόν ανθρώπινο οργανισμό. Διότι ενώ χρησιμεύει ώς πρωτεΐνη “στηρίξεως” (συγκόλλησις – σταθεροποίησις) εις τις πρωτείνες μνήμης του εγκεφάλου, δεν μπλοκάρει αυτόν, δέν δημιουργεί σταθερές και άναλοίωτες ενώ­σεις σάν βαρύδια στον έγκέφαλον, ώς ή γλουτένη του σιταριού, και αφήνει τόν εγκέφαλο νά λειτουργή ελεύθερα νά συλλαμβάνη, νά σκέπτεται νέες ιδέες, δοξασίες, νά δημιουργεί όνειρα, φαντασία, επιστήμη, κ.λπ.

Οί αρχαίοι Έλληνες τό εγνώριζαν πολύ καλά αυτό, δι’ αυτό εκτρέφοντο μόνο μέ Ζειά εγνώριζαν ότι ή Ζειά τρέφει τό πνεύμα. Αυτό μας τό λέει ό Αισχύλος εις τό ύμνον του προς τήν Δήμητρα:

“Δήμητερ ή θρέψασα τήν έμήν φρένα είναι με άξιον τών σων μυστηρίων”(Αισχύλος)

Επίσης δέν φράσσει τά αγγεία πού διέρχεται, φλέβες, αρτηρίες, κ.λπ. Δέν παρουσιάζει τις πολλές ασθένειες πού παρουσιάζει ή γλουτένη.Έπί πλέον ή Ζειά περιέχει άφθονα βιταμίνη Ο και πολλά ιχνοστοι­χεία πού χρειάζεται ό οργανισμός μας, συν τό άμινοξύ “Λυσίνη” τό πολυτιμωτατο συστατικον δια τόν οργανισμό μας, πού σήμερα οί άνθρωποι τό αγοράζουμε πανάκριβα ώς συμπλήρωμα τής διατροφής μας, ένώ θά τό είχαμε άπό τό ψωμί της Ζειάς δωρεάν.

Η Ζειά: 1.- Βοηθάει στην άπορρόφησιν τών θρεπτικών συστατικών (ca, mg) κ.ά.2.- Καταστέλλει τις φλεγμονές πού χρονίζουν στον οργανισμό καίκαταστρέφουν τα υγιή κύτταρα. 3.- Καταστέλλει τα ένζυμα του καρκινικού κυττάρου (εμποδίζει τήνανάπτυξιν και μετάστασιν του καρκίνου). 4.- Περιέχει τό βασικό αμινοξύ Λυσίνη (Lycin) πού ενισχύει τόανοσοποιητικό σύστημα και είναι τό βασικό στοιχείο στηνβιοχημική λειτουργία του εγκεφάλου.Έκτος των ανωτέρω τά άρτοπαρασκευάσματα άπό αλεύρι Ζειάς είναι εύγεστα καί άσυγκρίτως νοστιμότερα άπό τά αντίστοιχα μέ αλεύρι σιταριού. Έάν δέ φάτε ψωμί ή μακαρόνια άπό Ζειά θά ερωτήσετε, τον κρέμασαν οι Έλληνες αυτόν που τους έστέρησε αυτήν τήν ασύγκριτη άπόλαυσιν;

Θά πάρετε τήν άπάντησιν ότι, του στή­νουν συνεχώς ανδριάντες σέ πλατείες, στην Βουλή, και δίδουν τό όνομα του στις λεωφόρους γιά νά μην τό ξεχάσουν ποτέ. Καί τότε θά διερωτηθήτε, τί φταίει; Νά φταίει άραγε ή μεγάλη πανουργία καί εμπειρία των κοσμοκρατόρων μόνον, ή μήπως ή δουλικότης των μωροφιλόδοξων και λοιπών οργανωμένων στις μυστικές εταιρείες των; Νομίζω πώς όλα αυτά δέν θά ήσαν αρκετά νά τυφλώσουν τον λαό μας καί δέν θά έπετύγχανον, έάν δέν υπήρχε τό ακαλλιέργητο, τό πρωτόγονο ΕΓΩ του, τό όποιο αντιδρά σκληρά καί δέν δέχεται τό αντίθετο, όσο καθαρά καί άν απόδειξης τήν πλάνην του.Μέ τό ακαλλιέργητο ΕΓΩ δέν δύναται νά παραδεχθή ότι οί γονείς του έπλανήθησαν, διότι τότε αισθάνεται ότι μειώνεται ή προσωπικότης του καί τό κύρος του, ένώ τό καλλιεργημένο ΕΓΩ, όταν πεισθή ότι έπλανήθη τό παραδέχεται αμέσως μέ ψηλά τό κεφάλι καί υπερή­φανα, διότι έτσι νοιώθει ότι είναι ισχυρό, επειδή επεβλήθη τών ενστί­κτων καί τής μικροπρέπειας.

Ερευνώντας ή επιτροπή, πού αναφέραμε πιό πάνω, τό διαιτολόγιο τών αρχαίων Ελλήνων έμεινε έκπληκτος. Οί αρχαίοι δεν έτρωγαν ψωμί άπό σιτάρι. Τό σιτάρι τό είχαν ώς τροφή τών ζώων καί τό (ονό­μαζαν πυρρό. Έτρωγαν μόνον ψωμί άπό Ζειά ή Κριθάρι καί έν ανάγκη μόνον από κριθάρι ανάμεικτο με Σιτάρι. Ό Μέγας Αλέξανδρος έτρε­φε την στρατιάν του μόνο μέ Ζειά, διά νά είναι οι άνδρες του υγιείς και πνευματικά ανεπτυγμένοι. Αν οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν ψωμί άπό σιτάρι δέν θά είχαν τόσο ύψηλήν πνευματικήν άνάπτυξιν.

Μόλις οι κοσμοκράτορες διάβασαν αυτήν τήν έκθεσιν τής επι­τροπής, δίδουν εντολή το 1928 νά αναιρεθή αμέσως ή καλλιέργεια Ζειά στην Ελλάδα, και μόνον στην Ελλάδα. Διά νά μειώσουν μέ το σιτάρι τήν πνευματικήν άνάπτυξιν των Ελλήνων, μειώνοντας τήν άντίληψίν τους και οργανώνοντας ταπεινήν έκπαίδευσιν των παιδιών τους καί διδάσκοντας τις πολιτικές τους εις τά σχολεία και πολιτικοποιούντες τα εις τά κόμματα που αυτοί ελέγχουν απόλυτα, για νά ποδηγετήσουν πλήρως εις πρώτον χρόνον τους Έλληνας. Ενώ τώρα αναμειγνύοντας τους μέ αλλοδαπούς, θέλουν νά τους εξαφανί­σουν τελείως. Ναι άλλα πώς θά τό επιτύχουν αυτό;

Αμέσως δίδουν έντολήν είς τόν τέκνον των τον Βενιζέλο νά έπιστρέψη στην Ελλάδα καί νά εξαφάνιση τήν Ζειά. Οπότε βλέπουμε τόν Βενιζέλο νά έπιστρέφη στην Ελλάδα μετά άπό 8 χρόνια αυτοε­ξορίας του, νά άνασκουμπώνεται και νά ορμά σάν λέων κατά τής Ζειάς. Μέσα σέ 60 χρόνια μόνον ήλλοίωσαν τήν πνευματικήν ύπεροχήν του σκέπτεσθαι τών Ελλήνων, τους έκαναν αδιάφορους, άβουλους, μέ μετρίαν αντίληψιν και φιλάσθενους καί τώρα μέ τους αλλοδαπούς επιδιώκουν τόν πλήρη εξαφανισμό τής φυλής των, ένώ συγχρόνως ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολλάρια οι φιλεύσπλαχνοι διά νά μην εξαφανισθούν οί οχιές, κόμπρες, πάντα καί άλλα ζώα καί ερπετά.

Όλα τά ανωτέρω περί Ζειά, γλουτένης καί σωστής διατροφής μέ λεπτομέρειες καί τάς παραμέτρους όλων αυτών καί τήν ύγιεινήν θά τά βρήτε είς τά εμπνευσμένα καί καλομελετημένα βιβλία “Τό Όλον” καί τό << ΌΛ-ΟΝ >> Ένα βιβλίο γιά τήν “ΊΑΣΗ”, του πρωτοποριακού μελετητή Μιχάλη Γρηγορίου..

Προς τό τέλος του 1928 ό “Εθνάρχης” μας Βενιζέλος, προφανώς μετά άπό κάποια εντολή, μέ της Αμύνης τά Παιδιά, τυφλά εις τον νουν καί την κρίσιν, και διψασμένα τό πώς νά ευχαριστήσουν καλλί­τερα τόν άρχηγόν των έκήρυξαν τόν πόλεμον κατά της Ζειάς καί, έφορμήσαντες ακαταμάχητοι, ένίκησαν νίκην λαμπράν και εις βραχύτατον χρόνον 4 ετών δεν υπήρχε εις την Ελλάδα ούτε ένα σπυρί Ζειάς γιά σπόρο.Είπαν εις τόν λαό ότι ή Ζειά είναι ζωοτροφή, δι’ αυτό τά λεξικά την γράφουν έκτοτε ζωοτροφή και ότι είναι βλαβερή στην υγεία. Αυτό τό πρόβαλαν έντονα τά ΜΜΕ καί σέ 4 χρόνια έξηφανίσθη η Ζειά.

Όλοι οί Έλληνες εγκατέλειψαν τήν Ζειά μόνον ένας άπό όλους κράτησε σπόρο Ζειάς. Καί σήμερα 2010 καλλιεργεί Ζειά μόνον ένας ό Γ.Α. είς ένα χωριό καί κατασκευάζει μακαρόνια άπό αλεύρι Ζειάς, τά όποια είναι υπερβολικά νοστιμότερα άπό τά μακαρόνια του σίτου .Τήν έπιθεσίν του κατά τής Ζειάς ό “εθνάρχης” μας τήν ήρχισε μέ τήν αθρόα εισαγωγήν αλεύρων σίτου ύπό τών φίλων του. Οί φίλοι του έγιναν πάμπλουτοι καί έξέσπασε τότε τό μέγα διά τήν έποχήν και γνωστό ώς “Σκάνδαλο τών αλεύρων”. Μέσα είς 4 χρόνια οί Έλλη­νες είχαν ξεχάσει τήν Ζειά τελείως καί οί φίλοι του Βενιζέλου έγιναν δισεκατομμυριούχοι άπό τήν εισαγωγή τών αλεύρων του σίτου.”Αν σήμερα θελήσετε νά επαναλάβετε αυτό γιά τό σιτάρι ή κριθάρι ή κάτι άλλο, δέν θά τό πετύχετε ούτε σέ 50 χρόνια. Τόσο πολύ είχε τυφλώσει καί πειθαρχήσει ό Βενιζέλος τους οπαδούς του.

Αυτό βέβαια είναι εχθρική ψυχολογία. Θέλουν τους οπαδούς τους τελείως τυφλούς στην σκέψιν καί δούλους. Καί δέν ήρκέσθη μόνον είς τήν έξαφάνισιν του σπόρου ό “εθνάρχης” μας, επέτυχε νά σβήση τήν Ζειά από τήν μνήμην καί τήν γλώσσαν τών Ελλήνων. Αυτό θά πή τέλειον έγκλημα.

Αποδείξεις: Εσείς έγνωρίζατε τήν λέξιν Ζειά πριν λίγα χρόνια, όταν ήρχισε νά προβάλεται άπό εμάς στά κανάλια; Εύρήκατε τήν λέξιν σέ λεξικό πού συντάχθηκε μετά τό 1930; Δεν θά τήν εύρητε, μήν ψάχνετε. Άλλα και αν κάπου τήν εύρητε, θά τήν έξηγεί ώς ζωοτροφή… Μόνον εις τυχόν ανατυπωθέντα παλαιά λεξικά θά τήν εύρητε, ή εις τό των Άγγλων “LINDELL SCΟΤΤ”, τό όποιον δέν τήν εξηγεί σωστά.Εις τό “ΗΛΙΟΣ” πού είναι πιο ενήμερο και σοβαρό λεξικό γράφει: Ζειά ή Ζέα… τήν Ζέαν τήν μάϊδα πού είναι ό γνωστός αραβόσιτος και κοινώς αραποσίτι”. Αραβόσιτος όμως είναι κοινώς τό Καλαμπόκι. Ή Ζειά όμως ώς φυτό είναι κάτι σάν σιτάρι και κριθάρι, δέν έχει καμμία σχέσιν στην όψιν μέ τό καλαμπόκι, άλλα και τό σπυρί του είναι ώς του σιταριού πιό πεπλατυσμένο καί χονδρό.

Ή Ζειά μέ τον Σΐτον είναι όπως ή Νερατζιά μέ τήν πορτοκαλιά. Αν άπό άπόστασιν 50-1ΟΟμ. κοιτάζεις τήν Νερατζιά είναι όμοια μέ τήν πορτοκαλιά. Καί τό νεράτζι μέ τό πορτοκάλι, ένώ έξωτερικώς είναι όμοια, εις τήν πραγματικότητα έχουν μεγάλες διαφορές εις τά συστατικά των. Αυτό ακριβώς συμβαίνει καί μέ τους σπόρους της Ζειας και του Σιταριού. Δέν θά έκανε ό Ι. Πασσάς αυτό τό λάθος, έάν δέν έξηφάνιζε και τήν βιβλιογραφία περί Ζειά ό “εθνάρχης” μας, όπως ό Σαούλ – Παύλος τήν βιβλιογραφία των αρχαίων Ελλήνων.

Εκεί όμως πού έμεινα εμβρόντητος είναι όταν διάβασα τήν “Οδύσσεια” ραψωδία δ (4)-603-604, τό αρχαίο: “Ω έν μέν λωτός πολύς, έν δέ κύπειρον πυροί τε ζειαί τε ίδ’ εύρυφυές κρίλευκον”. Ό Κ. Δούκας ερμηνεύει: “όπου υπάρχει τριφύλλι πολύ, καί κύπερι, καί σιτάρια καί ζωοτροφές κι εύρύφυτο κριθάρι λευκό”. Πώ! Πω!… Ό κ. Δούκας ό έκλεκτώτερος ερμηνευτής έκανε λάθος; Ένώ οί “Ελληνες χρησιμοποιούσαν πυρούς (σιτάρια) γιά ζωοτροφές καί τήν ζειά γιά ψωμί, ερμήνευσε τήν ζειά ώς ζωοτροφές, διότι ό Βενιζέλος είχε εξα­φανίσει από τήν βιβλιογραφίαν καί άπό τήν μνήμην τών Ελλήνων τήν ζειά ή ζέα.Τό δημητριακό Ζειά η φύσις τό έδώρισε είς τους λαούς του Αιγαίου. Αργότερα οί Έλληνες μετανάστες τό μετέφεραν καί είς άλλες χώρες. Τό σιτάρι ήτο φυσικό δημητριακό τών βορείων περιοχών. Οί Έλληνες τό έφεραν είς τήν Ελλάδα καί τό έκαλλιέργησαν ώς ζωοτροφή, αρκετά χρόνια πρό του Τρωικού Πολέμου, όταν ήρχισαν τό εμπόριο μέ τις βορεώς του Ευξείνου Πόντου χώρες.Οι Βόρειοι λαοί αντί χρημάτων, που δέν είχαν, έπλήρωναν τα είδη πού ήγόραζαν άπό τους Έλληνας έμπορους μέ σιτάρι και έτσι ήλθε εις την Ελλάδα τό σιτάρι.

Εις τό διαδίκτυο, έάν γράψετε τήν λέξιν “Ζειά”, θά εκπλαγείτε. Θά διαβάσετε πάρα πολλά, εις τήν παράγραφο “ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ” (ύμνοι Όρφέως, Ομηρικά έπη, Μύθοι), διαβάζουμε: «Ή πόλη τών Αθηνών ονομα­ζόταν και Ζείδωρος, διότι έπί του εδάφους της έκαλλιεργειτο έκτος άπό τήν έλαία και τό δημητριακό ζειά. Τό ζειά μέ τό ζήτα δηλώνει ζωή, μέ τό εψιλον γιώτα τήν μακρά πορεία και μέ τό άλφα που είναι τό πρώτο στοιχείο τό άριστον, τήν παρουσία του Αιθέρα (τό στοιχείο πού βρίσκεται παντού και δομεί τά πάντα είναι ό Αιθέρας), άρα ζειά σημαίνει μακροζωία».Τήν Ζειά φορτωεκφόρτωναν άπό ένα λιμάνι του Πειραιώς που έξ αυτής έλαβε τό όνομα Ζέα, και μέχρι σήμερα τό λιμάνι ονομάζεται Ζέα.Και τώρα πώς επεβλήθη ή ζειά νά ερμηνεύεται εις ορισμένα λεξικά ώς ζωοτροφή. Εις τό διαδίκτυο χειριζόμενοι τήν λέξιν “Ζειά” εις τήν ΙΛΙΑΔΑ – ραψωδία Ε, στίχοι 121-240 διαβάζουμε:

<< …παρά δέ σφίν έκάστω δίζυγες ίπποι έστάσι κρί λευκόν έρεπτόμενοι και όλύρας >> (195).

Πιό κάτω ό μετα­φραστής, ελαφρά τή συνειδήσει, ή καλοπληρωμένος μεταφράζει:

<< …εις κάθε αμάξι είναι σιμά ζευγαρωτά πουλάρια, στέκουν και τρώγουν τήν ζειά και τό λευκό κριθάρι >>.

Έδώ δολοφονείται ή Ζειά, διότι ό μεταφραστής, μεταφράζει τήν ζωοτροφή “όλύρας” εις “ζειά”. Οι μεταγενέστεροι αντιγράφουν από αυτό ζειά = όλύρας = ζωοτροφή, ένώ ό Όμηρος εγνώριζε και τά δύο, ζειά και όλύρας, και έγραφε πάντα τό ορθόν, αυτό που ήθελε και έπρεπε νά διδάξη. Έδώ γράφει σαφώς:

<< κρι λευκόν έρεπτόμενοι και όλύρας >>.

Όχι ζειά, όπως ελαφρά τήν συνείδησιν και βαρυτάτην άγνοια γράφουν οι μεταφρασταί.

Από τις έρευνες που έκανα, κατέληξα ότι όλύρα ώνόμαζαν τόν σημερινόν “Οροβον κοινώς ρόβην ή τό ρόβι. Πρόκειται διά τήν πιό δυνατή και αγαπητή εις τά ζώα τροφή. Ομοιάζει μέ τό βίκο (άγριαρακά). Είναι ή πιό θρεπτική τροφή τών ζώων, άλλα είναι βλαβερή διά τόν άνθρωπον. Ή όλύρα εκαλλιεργείτο από αρχαιοτάτων χρόνων εις την Ελλάδα ως ζωοτροφή. Ήτο μεσογειακό φυτό (Λεξικό “ΗΛΙΟΣ”, λήμμα Όροβος). Είναι λογικόν νά κατάληξη μέ τόν χρόνο ή όλύρα εις όροβο. Εις τό λεξικό “LINDELL SCΟΤΤ” θά τήν βρήτε ώς Σίκαλιν η Αγριοσίκαλιν, αυτήν τήν σύγχυσιν έκαλλιέργησαν οι φιλέλληνες… διά νά ξεχά­σουμε τήν Ζειά.Ή Ζειά καλλιεργείται σήμερα εις πολλές χώρες τής Ευρώπης και εις τόν Καναδά εις μεγάλην εκτασιν, φέρει δέ όνομα ανάλογο τής γλώσσης έκαστης χώρας. Οι Ιταλοί τήν ονομάζουν Faro, οί Γερμανοί Dingel, κ.τ.λ. Οί Έλληνες εισάγουμε σήμερα αλεύρι Ζειά άπό τήν Γερμανία μέ τό όνομα Ντίνγκελ, ώς μή περιέχον γλουτένη, αντί 6,45 Εύρώ, ήτοι τό αγοράζουμε Δέκα φορές άκριβώτερα άπό τό σιταρένιο.

Ας δούμε έναν από τους αρχαίους πολιτισμούς όπου πιστεύουν πολλοί ότι είχαν να κάνουν με την ομάδα << Ε >> όπου και εξαφανιστήκαν τελείως ξαφνικά από την γη όπου και παραμένει ένα μέγα μυστήριο το πως:

Η λέξη “ΑΝΑΣΑΖΙ” σημαίνει στην γλώσσα των Ναβάχο “ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ” .Σήμερα οι Χόπι είναι οι κάτοικοι των περιοχών των << Ανασάζι >> που εθνικά και πολιτιστικά διαφέρουν από τους άλλους ινδιάνους γείτονές τους. Οι Ανασάζι έχτισαν ακροπόλεις και φρούρια όμοια με εκείνα των Μυκηναίων , κατασκεύασαν δρόμους , αμφιθέατρα και αρδευτικά έργα. Έκαναν ηλιακές παρατηρήσεις και κατασκεύαζαν πήλινα αγγεία και σκεύη παρεμφερή προς εκείνα της Ελληνικής γεωμετρικής περιόδου.

Τα σύμβολα και σχέδια των Ανασάζι που είναι σκαλισμένα πάνω σε πέτρες , τα κεραμικά σχέδια και ιδιαίτερα οι μύθοι που διασώζουν οι Χόπι , φωτίζουν αυτά που για τους << ειδικούς >> φαντάζουν σαν “άλυτα μυστήρια”. Ο Γάλλος συγγραφέας Pierre Honnore παρατηρεί ότι “η γραφή των Μάγια είναι εντελώς όμοια με την Μινωική γραμμική Α’ . Πιθάρι Κρητικής προέλευσης που βρέθηκε στο Μπίμινι δημιουργεί ένα αναπάντεχο δήθεν «αίνιγμα». Χάλκινοι διπλοί Κρητικοί πελέκεις βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν και το Οχάϊο των ΗΠΑ. (Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;)

Επιστρέφοντας στους Ανασάζι ,συναντάμε τα γνωστά Ελληνικά σύμβολα ( σπειροειδής κυματοειδής κύκλος , μαίανδρος οφιοειδής , μέδουσα κλπ) , τα οποία βρίσκουμε παντού στην Εσπερία (Εσπερία = η χώρα που βρίσκεται εκεί που δύει ο ήλιος ).

Τελειώνοντας να προσθέσουμε ότι στους μύθους των Χόπι συναντάμε πολλές ομοιότητες με τους αρχαιοελληνικούς μύθους .

AGGEIA ANASAZI

Πάνω : Αγγεία των Ανασάζι διακοσμημένα με Ελληνικά σύμβολα

Κάτω : Πέτρινη επιγραφή που βρέθηκε στο Kensigton της Μινεσότα

το 1898 με Ελληνικά γράμματα . Πηγή (όπως και του δίπλα κειμένου)

περιοδικό “ΔΑΥΛΟΣ” τεύχος 172 σελ.10399

Θα επανέλθω με το ζήτημα της ομάδας << Ε >> και με άλλα στοιχεία, τώρα ποιος λέει αλήθεια από όλους αυτό είναι στην κρίση την δικιά σας. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


37 σκέψεις στο “ΟΜΑΔΑ << Ε >>!!!! ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

 1. Rouxotas George!!!!

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ!!!!!

  and lack of corruption. It is doubtful that this new world populism of the newly informed masses can be stopped cold unless the leaders of the world resort to a full scale nuclear WW3 and use it as a means to further lock down every society or perhaps destroy as many nations as possible.

  It has been rumored that younger members of MJ-12 want complete public disclosure as soon as possible, within 2013 and have actually been providing leaks for over twenty years, helping Hollywood writers and producers by supplying information so that movies can be made and the public can be conditioned in small baby steps to accept the idea of alien visitation. Some younger SSG leaders have suggested that at least on treaty made between the SSG and a specific alien group, the tall Nordics, requires complete disclosure by 2015 or they will personally intervene and force it.

  The worldwide Internet has created new public pressures for disclosure.

  The worldwide Internet has created new public pressures for disclosure that run counter to the forces preventing it which can best be summarized as the “national security state” which is best described as the privatizing and hijacking of almost all American intel agencies by the private communication corporations owned by the IZCS or its cutouts.

  First, these intel agencies were privatized giving the IZCS best access to all deep secrets plus “shoot to kill” authority and full cover-up powers to invoke national security as a false cover for every crime imaginable. This deep access plus “shoot to kill” power under ”color of law” allowed the IZCS to blackmail, coerce and human compromise almost every top politician and USG official or appoint those they own to high positions in the USG, Intel and Military. Then second, these intel agencies were essentially hijacked by these large communication contractors who tap all our phone under authority of the NSA and DHS, and are now in the process of transferring all control to their home offices located in Israel and unless stopped will make America a political province of Israel.

  Forcing complete disclosure means taking on the whole “National Security State” and all the foreign money and City of London IZCS zionist Bankster power behind it and yet this appears to be well under way right now as the Banksters US Petro dollar system decreases its hold on humanity daily.

  It is important for folks to realize that when coalitions attempt to break open all the SSG’s secrets about crashed UFO’s, alien creatures, treaties, back-engineering and technology transfers, they are taking on all the force which represents the “national security state” as best expressed through DHS and the massive USG spying apparatus and the near complete militarization and psychotronic robotization of the local police through their pulsed beam constant on soldier mounted radios (4).

  The worldwide Internet has solicited a basic populist desire for truth and justice that can be suppressed but not stopped and this is a major force pushing for complete disclosure and serves as major pushback against these major efforts by the top leaders of the SSG to block complete disclosure.

  Once the genie is out of the bottle, it is too late. And that is what has happened when the long haired pot smokers at Darpa who invented the Internet conned the SSG into building and financing the Internet, selling it as the world’s greatest spying tool. These folks had a secret agenda however, and it was their belief that the Internet was the only way to slay the Beast, that is, the SSG which they saw as the major threat to all Americans, the US Constitution and Bill of Rights, rule of law and all peoples of the world.

  The Internet has elicited a basic human desire for truth, an instinct that lies deep within the hearts and minds most except for pure psychopaths and criminals such as those who tend to migrate into the highest positions of government, military and corporate power because of their absolute ruthlessness and complete selfishness and appear to either been evil hybrids or have no real souls at all (take your pick).

  The Controlled major Mass Media has worked hard to dispense USG/SSG propaganda and to suppress truth, but due to the worldwide Internet it is now doomed to failure and complete exposure is imminent.

  Experts have known for some time that the six major mass media companies that control almost all American media are little more than propaganda dispensers for the SSG, are owned by three large offshore controlled defense contractors and three other large international media companies, which themselves are controlled by a collection off central banks. Thus it is realistic to refer to the American mainstream media as essential the “Controlled Major Mass Media” (CMMM) which when traced back is found to be owned by a conglomerate of central banks (this should not be a big surprise to anyone).

  It is now generally realized that the credibility of the CMMM is sinking like a rock in water due to the ability of the new Internet users all over the world to extract truth and to fully expose the massive lies and propaganda of the CMMM. Many have now realized that the USG and the CMMM are tied at the hip like Siamese twins. When things get hot politically for the puppets in power, the CMMM diverts to continuing massive reporting on the size of Kim Khardiashian’s rear, Lilo’s latest rehab incident, some rare but sad occurrences like the mysterious death of Casey Anthony’s young daughter, or Trayvon Martin’s death (something that occurs hundreds of times a year in many different large urban American cities with Blacks killing Hispanics and or Whites too but is ignored by the CMMM unless it fits a political agenda of a current administration).

  The CMMM’s job is to bombard any truth out of the public mind and conscience-collective.

  Thus the CMMM dispenses obtuse stories which are repeated ad nauseam as attempts to bombard any truth out of the public’s minds and fill them instead with USG dispensed propaganda and lies. This is called the displacement theory of managing the public “conscience-collective” and ever since the worldwide Internet has become popular, it is doomed to failure because its lies and its game are now so obvious to so many that it is quickly losing all credibility. Actually it has become a despicable joke to many who have woken up and now realize that newscasters are merely paid USG propaganda dispensers and professional liars, or as Trends Master Gerald Celente has labeled them “Presstitutes”, a very appropriate description of these paid media whores and liars.

  And of course the incessant news stories on all the horrible crimes rampant in society because of central banking corruption and debasement of the currency and high unemployment are designed to elicit massive anxiety in the viewer. Advertisements for stomach remedies and other Big Pharma high profit products or marginal value of course follow such negative reports. And without USG ads, military recruiting ads, and Big Pharma ads the CMMM would quickly go bankrupt (as they should since they are little but a huge psychopathic con job with no legitimate investigative reporting at all anymore. In fact insiders have admitted that many top stories are bought and paid for by various large corporate entities, Big Pharma, or the USG through cutouts. Even much of your local evening news is purchased as a business promotion, but your local TV station will never tell you this.

  The methodology described in the book, “Into the Buzzsaw” has been used by the USG/SSG to suppress investigative reporting, but it too is now doomed to failure with the advent of the worldwide Internet.

  Sales ad from Amazon.com which carries this important book.

  If you doubt the assertion that the CMMM has worked hard to eliminate almost all true investigative reporting, just get your hands on a copy of the excellent book, “Into the Buzzsaw” and as you read it you will began to understand how the USG goes to extreme lengths using cutouts including the CMMM to suppress all real news. And you can consider the worldwide Internet a direct reaction or pushback to this, and also a “perfect solution” which is now in progress beyond your wildest imagination.

  And yet even then you still have the SSG using wetboys to whack real investigative reporters like Michael Hastings who was taken out by cyber hijacking of his new Mercedes Benz automobile, perhaps also hit by a drone fired missile too at the same time (witnesses heard an incoming swooshing sound approaching the vehicle as it accelerated).

  Cyber hacking of late model automobiles was allegedly first tested on Toyota as a shot across the bow for the Japanese automakers.

  Of course this cyber hacking of vehicles engine management systems is nothing new. Some insiders believe that this was tested on Toyota’s to create runaway acceleration as a “shot across the bow” to Japanese automakers to stop development of technologically sophisticated, cheap-to-operate hydrogen powered vehicles using water as a fuel.

  A fair number of intel officers and retired miltary folks are now having secret cutoff switches installed which can disconnect their CPU from any cyber-hijacking attack. Some of these folks are also installling high tech motion detectors to the edges and undersides of their vehicles to indicate any kind of tampering or placement of devices. Of course this will not protect them from magnetic bombs attached by motorcyclists or bicyclists, as done by alphabets and their cutouts successfully in foreign countries and also inside America occasionally to murder citizens and rivals. The interesting thing about cyber hijacking is that it is quite easy to do to any 2005 or later automobile, because the circuitry diagrams are easily obtainable. And just as it is actually fairly easy for electronic experts to cyber hack almost any drones, even those running sophisticated encryption.

  Morale in DHS and the alphabets is at an all time low thanks to the use of traitors and doofus cutouts appointed to run them.

  As morale inside the DHS and alphabets continues to worsen as well as in the air conditioned trailors near Denver, the technology and scrambled radio and satellite controls that operate killer drones against the innocent public will become diffused to various geeks who will go to extraordinary measures to protect their communities whatever way they deem appropriate including turning these devices against those that misuese them as domestic weapons or terror. Bet on it.

  Morale of the US Soldier is at an all time low and returning vets are growing increasingly enraged at the way they are being either abused or neglected, especially those wounded while fighting what they now realize were Israel’s wars.

  Plus deep inside every branch of the military that has been deployed to these illegal Mideast wars, many soldiers now realize the truth that they have been conned into fighting, bleeding and dying to fight Israel’s illegal wars which are crimes against humanity. Many of them now realize that these wars were based on staged gladio style terror deplyed by the NeoCon dual citrizen traitors and certain traitors in the USAF who instituted the 911 attacks as an inside job of mass murder against innocent Americans. And they are bitter and growing more angry every day. Morale is at an all time low and they know that they have been purposely exposed to DU and toxic vaccines in order to make them sick, suicidal or disable them.

  And they know the VA is slow to process their claims and has abused many of their fellow soldiers by tricking them into “declarations of incompetency” to own their own firearms and get any real medical care. This alone makes many of them enraged. And it grows by the day. Pay back is coming to those responsible and believe you me it will be a real bitch when it spontaneously erupts at many levels. What goes around comes around and it will eventually come around “back at em”.

  Fukushima was no accident but was a staged terror event to send a big message to Japanese automakers and Japanese leaders.

  And some view the Fukushima incident as the planting and detonation of a nuke on the sea bed and the sabotage of the nuclear power plant with the insertion of a second nuke disguised as a tall security camera (Jim Stone) and with the backup cooling systems knocked out by the insertion of STUTXNET virus developed as a covert weapons of cyber war by the IZCS. This same virus was alleged to also have been inserted into Iran’s nuclear rod development software to gum up its production of nuclear fuel for the European market, something US suppliers took a dim view of. The USG and SSG has used the IZCS, the Mossad and their communication companies as high tech defense contractors to create deniability.

  For the most part American Intel has been privatized and hijacked by the International Zionist Crime Syndicate (IZCS) run out of the City of London Financial District, a separate country with its own ambassadors and police force like the Vatican.

  Because the IZCS has obtained monstrous finding from illegal narcotics and weapons trafficking, sex slavery, murders for organ theft and transplant sales, as well as the massive financial support they receive from the central banks they control, they have been allegedly able to buy off and bribe most USG officials and Congress-folks to the point that they have privatized almost all American intel and thus hijacked it through these member IZCS contractors, many of which are not moving to Israel. their goal is to generate massive public debt by generating needless perpetual wars that provide the 24/7 bloodletting they desire to provide as a luciferian human sacrifice which they believe is necessary for annointing and empowerment by the “evil one”.

  It is time for all Americans to stand up and take American Intel back and also at the same time take back the central bank, the Federal Reserve Corporation which is owned and controlled by wealthy Zionist families, and form their own publicly owned American Bank with “we the people” as the beneficiaries.

  The 100 year contract with the Federal Reserve expires during 2013 and should not be renewed now or ever again. It’s time to give these Babylonian “money-magick” Banksters the boot forever.

  The so-called National Security State continues to be exposed and is collapsing under its own corruption and slime.

  As the “National Security State” continues to collapse from within due to its own deep corruption and inter-factional fighting and murders, the pressure now being brought to bear by the worldwide internet will certainly finish it off. The IZCS and the SSG are cornered rapid dogs and could become very dangerous as they enter their final death throws.

  It is important to note that there are many “American Firsters” deep inside the USG, SSG and in the highest positions of the military that are waiting until the time is right to make their moves. And numerous “Intel Cowboys” have been hard at work covertly bringing these IZCS criminal structure down by exposing it and generating internal conflicts which is what these folks specialize in doing without being seen while they do it (5).

  And of course as the truth trickles out on the Internet from the new disclosures of numerous intel agents of many different nations who have either gone rogue or been instructed to go public, many SSG secrets are now being exposed such as the NSA’s illegal Prism program and their super-soldier training program and operations, as well as their sophisticated psychotronic pulsed beam microwave and scalar mindkontrol operations inside the large urban public schools systems against young students.

  There is going to be a “new Sheriff in town” at some point in the not too distant future, bet on it.

  As the old boys running the SSG drift into the void and the younger ones with more common sense and a populist concern assert themselves you can expect that complete public disclosure is likely right around the corner. The SSG and the IZCS have served together as huge financial parasite on America.

  Full disclosure will be an immediate “kiss of death” for the IZCS and the City of London Banksters.

  As full disclosure occurs in association with the setting up of an official USG Office of Exopolitics as some insiders have suggested, this would be an immediate “kiss of death” for the IZCS, the Banksters and the US “national security state” as well as DHS’s plans to set up a Bolshevik type Cheka mass murder operation to kill 80% of all Americans and eradicate all traces of Christianity, leaving only a worldwide IZCS zionist world government in place.

  The IZCS has worked hard and spent trillions bribing, buying and human compromising thousands of officials and politicians to do their will. they have set up major covert social engineering programs to destroy America, American culture and the American Community with the blurring of sex roles and destruction of the family, deployment of psychotronic mass mindkontrol, massive illegal drug trafficking, massive debt slavery, free trade to export most American heavy industry and manufacturing to create massive unemployment, the softkill of GMO food eugenics, aerosol chemtrails, fluoride in the water and Big Pharma softkill.

  The SSG has also deployed the hardkill of perpetual “for profit” illegal, unprovoked, undeclared, unConstitutional wars, marketing of massive perversions and porno, Hollywoodism culture war against mainstream America, political correctness and cultural Marxism, all of which is now crumbling and soon will be too weakened to stop complete public disclosure.

  Full disclosure will be an immediate and total “game-changer” for all elevels of society.

  As many can imagine (and some cannot), complete disclosure will be a complete “game changer” and will designate a world shift to a new populism like never before. It is likely this will end up being constructively directed to produce an end to the Sabattean, Babylonian luciferian six sided hex rule of the IZCS. It is also likely that it will soon lead to the deployment of cheap, decentralized with no transmission lines, tesla style free energy for all, and end to oil and nuclear dependency and many exciting new scientific advances, including deep space flight and a better world for all.

  The IZCS is basically a huge worldwide luciferian death cult that produces 24/7 bloodletting to appease Lucifer and provide anointing and power for the OBN, its subordinate the IZCS and its branches the Fourth Reich and the Bolsheviks. The IZCS must be fully exposed and stopped from being the world’s largest parasite.

  Many world leaders, ex-presidents and even a sitting US President have allegedly travelled to Africa to pay homage to an alien being allegedly called Marduk who is rumored to have landed and represents the Third Force. These rumors which originated from highly placed sources may be a clear cut indication that full disclosure is now being mandated by the Third Force, a new world system is being set up, and the IZCS is being disempowered and thrown under the bus at this time. (6)

  Exposing the IZCS has been very difficult because the Banksters, their main Cutouts own all the major mass media, the CMMM.

  It has been very difficult to fully expose the OBN and its main Cutout the IZCS it because it has two subdivisions, the Fourth Reich and the Bolsheviks (who are now currently in power in America, operating out of Chicago). They are two sides of the same coin of the Old Black Nobility run Pyramid of Control (POC) and because at times they serve as each other’s enemies, it seems counterintuitive. In order to create complete disclosure, at some level the SSG and the IZCS must be neutralized.

  So far it appears that the worldwide Internet is creating a mass force of a new worldwide populism and a worldwide conscience-collective and is doing so incrementally, with more and more every day. So far the attempts of the USG to lock-down the Internet have not been successful and continued efforts could themselves easily and likely create massive revoutionary pushback at all levels.

  When one understands that the Democrat and Republican parties are two sides of the same coin run by the private central City of London Banksters, one will be able to understand the OBN its main Cutout the IZCS and its two factions or Cutouts, the Fourth Reich and the Bolsheviks.

  And it is from this understanding of the two different sides of the same coin that the knowledge arises to be able to end this nightmare of evil which is a parasite on the whole world. One of the few options left for this parasite besides ”going with the flow” is to attack Syria or Iran on Israel’s behalf by “kinetic aerial bombardment” which could easily lead to a nuclear exchange and WW3. There are some which believe that the IZCS is a Cutout for the Third Force which will be throwing it under the bus as it “destroys mystery Babylon” in order to restructure the world and execute its own NWO globalist plan.

  Is the Third Force, a major alien or spiritual inter-dimensional entity actually pulling the strings of the Old Black Nobility (OBN), the folks who sit at the top of the pyramid, the renowned “Council of Twelve”?

  It has been hypothesized by insiders that the Third Force is an off-planet Alien or inter-dimensional spiritual entity which is attempting to create a one world government, a NWO Globalist luciferian system and no longer has any need for anyone from the IZCS who would just get in the way for their plans or pose an undue risk. (7)

  Others believe that this is essentially a complete spiritual battle between good and evil and must be played out according to God Almighty’s Rules of the Universe which require the preservation of human free will and the ability of every human being to exercise it by resisting evil and doing good, best summarized as following the Golden Rule, treat others as you would want to be treated. And these folks also believe that rules of play require disclosure of what the OBN, the IZCS and its cutouts plan to do in advance allowing humans the option of resisting or not.

  This means that without man’s willingness to do evil, there cannot be a complete NWO system which will last. Everyday more and more Americans are waking up and becoming “American Firsters”.

  Conclusion:

  Many Americans are gaining knowledge about how IZCS aka zionist spy agencies such as the ADL, SPLC and AIPAC and how they have illegally engaged in espionage including bribery and human compromise to hijack the American Government and the need for these dual citizen Israeli-firsters to be fully investigated for these unAmerican espionage activities designed to asset strip Americans of their wealth, their sovereignty, their Constitution, their Bill of Rights and their “rule of law” with the end game designed to be the setting up of a Bolshevik style Cheka to mass murder most Americans and create another Red Terror like this same group did in Russia in 1917.

  Many folks are tired of the Israeli-firsters, aka the dual Israeli-American citizens who have infiltrated the USG and perverted and despoiled America and the American way of life that our Founding Fathers worked so hard to establish. the IZCS is a RICO freedom robbing, faith destroying, luciferian, pure evil oppressor of mankind everywhere including most non-zionist Judaics too. It is time for this evil to be fully exposed and driven out from among us.

  A growing number of Americans now want access to all the truth and are ready for complete disclosure of crashed alien AGCs, alien treaties and all the rest of the secrets including the dirtiest ones of massive USG illegal drugs and arms trafficking and illegal, and unprovoked wars of aggression to produce indecent, huge war profits for the SSG.

  Your best bet right now is to assume that unless a nuclear WW3 ensues shortly, full and complete disclosure is coming soon to America and Washington DC and a new US Office of Exopolitics will be set up to deal with the massive and far reaching changes that will occur. Stay tuned, exciting things are just ahead and you may soon see the end of the IZCS oppression and asset stripping of all Americans.

  Note: A big thank you to Veterans Today Managing Editor and Director Jim Dean, Senior Editor Gordon Duff, and Mike Harris, Financial Editor for allowing this article to be published even though they may not agree with or support any or all of its conclusions.(8)

  References:

  (1) http://exopoliticssouthafrica.org/news/in-depth/3-a-new-definition-of-exopolitics

  (2) http://www.bloomberg.com/news/2013-07-16/ufo-cover-ups-must-end-moonwalker-edgar-mitchell-says.html

  (3) http://www.vaticanobservatory.org/VO-NEWS/index.php/recent-news/vatican-observatory-main/vatican-observatory/item/153-vatican-lucifer.html

  (4)http://www.veteranstoday.com/2013/02/17/robocops/

  (5) http://www.veteranstoday.com/2012/05/11/the-intel-cowboys/comment-page-1/#comment-438423

  (6) http://www.veteranstoday.com/2013/07/05/secret-space-war-iii-marduk-lands-in-africa/

  (7) http://www.veteranstoday.com/2013/01/03/the-third-force/

  (8) Mike Harris has his own program “The Short End of the Stick” on Rense Radio Network at 3-5 PM CST Monday through Friday, http://www.renseradioarchives.com/harris/. Mike harris covers a lot of very interesting subjects on his live uncensored program, and sometimes deals with Secret Space war topics.

  NA EΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Saman Lycans, It is understandable that you ought to have a very “busy life” as I understood from all these comments that I just read .
  Fair enough, Me George Rouxotas ( known also as Gregory) it still interested in meeting you, … if you have the time. But also you should never
  I can assure you … never at all be afraid of doing so! I still occasionally peep in your WebSite and see that you publish parts of my “thoughts” and “findings”.

  I must tell you that …. I have read ALL the things that you have sent me over by e-mail… everything! Thank you ! all very interesting!
  WHAT I BELIEVE IS THIS: This prolonged 7-years crisis, is NOT a joke! there must have been a star-war from 2001 up to 2006 that cleared
  all neighbouring Planets like Moon, Mars e.t.c. The Earth should be “on guard” ever since. Thus putting the “Elit” in isolation … and great puzzles.
  HOW THEY KEEP ON RULING NOW?….. they do not know what the hell they are doing !!! “… George”

  1. Rouxotas George!!!!

   SOON YOY WILL MEET ME….SOON!!!!

   FOR WHAT ARE YOU TALKING …..READ THISq

   Unless Americans wake up from their slumber and take their country back from Neocon Zionist hijackers and infil-Traitors who appear to be operating according to an Alien Agenda run out of the City of London Financial District, it certainly seems that they are destined to become dead by the millions in the streets, towns and countryside of the land their forefathers conquered and then freed from England’s Colonial tyranny.
   And unless stopped cold in its tracks, it now appears that the department of Homeland Security (DHS), the New Amercan Gestapo is now being morphed into a new Bolshevik style American Cheka designed to deploy tyranny, terror and mass murder inside the continental United States.
   And the same goes for the rest of the world which also appears to be under attack by zio Banksters run out of the City of London Financial District, especially Africa, where it appears that private mercenary forces run by USG zio infil-Traitors have been deployed by USG private mercenary contractors to divide and conquer, depopulate and subdue Africa in order to prepare it for the first large population of aliens that has been rumored to be planning to migrate there in the not too distant future after Africa has been suitably prepared, i.e.”terra-formed”.
   Not all the specifics are known at this time as far as the take-down of Africa, but one thing that does seem exceedingly clear is that zionist Central Banksters from the City of London Financial District have been operating according to an apparent “Alien Agenda”. They have hijacked the USG and the American political system and central banking, and are now in the process of building up a super-massive internal police state army and surveillance system which they plan to deploy against average Americans as a Bolshevik-style NWO “Red Terror” Cheka mass-murder machine (just like what happened in Russia in 1917 that resulted in the torture and murder of approximately 66 million Russians).
   [Note: This is a long article. Bold print is provided as main point summaries for those that do not wish to read each part of this article.]
   Have Americans actually been financing their own future mass murder by DHS, compliments of a bought and owned, blackmailed, human compromised, Bankster controlled Congress and Executive who are serving as puppets of this offshore Banksters force?
   And is this City of London Central Bankster bunch being controlled by an evil Alien Force, perhaps best referred to as the “Third Force” which has been alleged to have developed a small super class of alien-human hybrids who run all the Central Banking of the free world and have been “appointed and anointed” by lucifer to earn enormous inhuman profits by use of pernicious usury because they have entered into some strange “blood covenant with evil”?(1 & 2).
   Is this group essentially functioning as a worldwide death cult? It is interesting to note that some who have left this group claim that it receives it power to run the world by creating worldwide 24/7 human sacrifice to lucifer who they worship as their god, through wars, pestilence, violence, starvation, and high tech eugenics or “softkill”?
   Doubt that this controlling group has evil intentions for America, then consider the recent buildup of the Department of Homeland Security and Northcom and their apparent assigned functions. Both were created to serve as large well-armed military forces inside continental America and are designed to coordinate functions and to be deployed against all innocent Americans who desire to preserve the Constitution and Bill of Rights (which right now is approximately 65-70% minimum).
   Is DHS, the New American Gestapo, now being morphed into the New American Cheka?
   DHS seems completely out of Control with US taxpayers money, spending like a drunken sailor buying up 2 billion rounds of ammo, most hollow point which cannot be used in wartime, 2700 armored vehicles, 30,000 drones which can carry air to ground missiles, and 7,000 fully automatic real assault rifles, not just semi-auto look-a-likes.
   And remember it was DHS that was set up in the first place and is still directed by self-serving NeoCon zionist dual citizen Israeli-American (“Israeli-firsters) i.e. ”infil-Traitors” who were also deeply involved in the planning and execution of the 9-11-01 false flag attacks which were wrongly blamed on Osama bin Laden (aka CIA Officer Colonel Tim Osman) and Mideast Muslims from Iraq and Afghanistan.
   These staged 911 terror attacks have served as a pretext for many current USG and SSG evils now being imposed on Americans by a completely corrupt, compromised Congress and executive which is now acting more like the world’s largest RICO crime syndicate than a representative Republic.
   The 911 terror attacks staged by zionist NeoCon Israeli-American dual citizens (Israeli-firsters) have been used by them as a false pretext to “justify” the continuing phony “War on Terror” which they have used to manipulate Congress with, to set up DHS, to fight illegal wars and to create a large internal unconstitutional illegal police internal police state surveillance system.
   Of course this massive false-flag attack of 911 that they staged was used as a false pretext for the completely unprovoked, illegal, undeclared, unconstitutional series of Mideast wars in Iraq and Afghanistan and numerous other US financed secret low intensity wars in Africa, Libya and Syria fought by US created and financed Al Quae Da (aka al CIA duh) and US financed special mercenary operators. And as most Americans fail to realize that much of the time private special operators have comprised up to at least 50% of all US troop strength in these wars, sometimes much higher, especially in the numerous secret African deployments nobody in the USG or the DOD will admit to publicly and these folks when wounded do not get VA benefits which is a story that is never told in its full implications.
   It is vitally important to identify who the actual, real Terrorists are.
   It is vitally important to identify who the actual, real Terrorists are and not to just accept the USG labels as dispensed by their main propaganda dispensers, the Controlled Major Mass media (CMMM) which is zionist owned and controlled by three large major defense contractors and three offshore major mass media corporations.
   DHS keeps claiming that Terrorism is a great danger to Americans. Yes this is true but it is important to identify who the real terrorists really are and it is the NeoCon zio Dual citizen infil-Traitors, the DHS, the USG and the Secret Shadow Government (SSG).
   Have Americans done what Stalin predicted, bought and paid for their own rope to hang themselves with?
   Stalin said that Americans would provide their own rope that he would hang them with. Now we have the USG having conned American into buying DHS its own bullets with which to mass murder American with. Pretty crafty, huh?
   Now ask yourself, has something gone terribly wrong when the Federal Government has built up its own internal secret police and army and is now preparing wage a massive 20 year war (if need be) against the American people to completely break their will and transform them into dumbed- down powerless, mindless and soulless serfs?
   In order to justify this kind of deployment against innocent Americans, all such persons who support the Constitution and Bill of Rights as well as the “rule of law” must be defined as “domestic terrorists” or “potential domestic terrorists” which has already been done by DHS with their numerous MIAC type reports which have been leaked and published on the Internet.
   Is DHS now being transformed into a new “American Cheka” to deploy a new Bolshevik Red Terror/mass murder machine inside continental America as the economy crumbles and folks try to take their USG back?
   It now seems more and more evident that mass population reduction (covert mass murder) is planned to be attained for approximately 80% of Americans in numerous very crafty ways involving geo-engineered storms, strange gene-spliced weaponized influenza-bacteria, strange chemical and biological inhalants, and special gene spliced magnetized prions seeds sprayed from aircraft which cross the blood brain barrier and when remotely psychotronically activated can cause massive cognitive slippage and degeneration, early dementias and Alzheimer’s, and mad cow or Crutchfeldt-Jakob like brain degeneration. Early symptoms have been reported as “senior moments” of forgetfulness in young adults who never before experienced such cognitive slippage.
   Major Geo-engineered storms like Katrina and others are examples of how Geo-engineered weather catastrophes can be used to dislodge folks from their homes and serve as a pretext for martial law. A similar strategy of establishing a false pretext was used by DHS staging a phony bombing at the Boston Marathon to “justify” locking-down part of the city and going door to door to enter home and roust and terrorize residents with no warrants. And many believe that the CIA has been involved in setting numerous forest fires out west to create additional chaos and displace Americans from their homes.
   USG staged emergencies create an instant presumption of exigent circumstances removing any need for warrants according to current court rulings which are actually completely unconstitutional.
   Of course staged emergencies of any type can be used by the USG, DHS and the SSG to create an instant presumption of exigent circumstances which so far many courts have accepted as an acceptable way to bypass the US Constitution and Bill of Rights. What started out as police having the right to intervene in a robbery or actual emergency to save lives has been legally stretch to include using swat teams to bust in the home of innocent folks with no warrants, and FBI being allowed to write their own warrants anytime they want to for any reason at all no matter how stupid of deceptive.
   The War on Poverty has been a great boost as far as increasing and centralizing Federal powers and fostering dependency of the American masses.
   The war on drugs has been even better for building and concentrating centralized federal police state power and militarizing the police.
   And certainly the phony War on Terror has been successful beyond the wildest dreams of the Secret Shadow Government (SSG) as far as completing the construction of their long desired Nazi/Stasi surveillance and police state.
   And now we have the creation and buildup of the Department of Homeland Security, unConstititional in every aspect and the greatest effort to destroy the American Republic and mass murder its citizens ever conceived or enacted. How could that be you might ask, I thought they were set up to help protect us from terrorists hiding under every rock?
   Will you, the real terrorists, please stand up and identify yourselves and stop lying about what you have done?
   These folks who are supposedly fighting the “War on Terror” are the terrorists and they are the ones that did 911, Murrah, Waco and Ruby Ridge. They are masters of deception and busy generating ongoing American crises in order to keep the American people’s heads filled with news filler from the Controlled Major Mass Media (CMMM).
   These criminal sociopaths that run the DHS, the USG and the SSG are very busy constantly accusing everyone else but themselves, as “domestic terrorists” or “potential domestic terrorists” (and this includes all normal Americans who want the Constitution and Bill of Rights followed). They are accusing everyone else of doing what they did, what they have been doing, and are still doing.
   This is called “projection” and is a symptom of racist groups which are especially paranoid and self-serving such as the zionist-Judaics, actually a small but very powerful minority of the Judaics who have been blessed and anointed with the powers of the world’s central Banksters run out of the City of London Financial District. They have been given all the money they need by the central bankers to buy and bribe as well as human compromise almost every single politician and top USG official. Of course the central Banksters run out of the City of London Financial District, a separate country like the Vatican are also radical zionists and racial madmen who want to seduce and secure the whole world with filth, porno and Hollywoodism, political correctness and perversions, rape it of resources and asset strip it, destroy all other religions especially Christianity, and mass murder 80% of the world population. Quite an extraordinarily evil agenda wouldn’t you say?
   And most interesting of all is the manner in which Israel attacks and murders Palestinians and takes more and more of their land to create new illegal settlements for the new “greater Israel” that zionists believe they have a right to because of their genetic background.
   This has been proven to be a completely false assumption, since recent genetic research at John Hopkins done by a Jewish scientist has shown that approximately 90% of Judaics living in Israel have absolutely NO Hebrew genetics or blood heritage, while approximately 80% of Palestinians do. So the facts show that Israel has no historical right to take the Palestinians land on the basis of their claims which have been proven to be false.
   This genetic research suggests that most Israelis living in Israeli (approximately 90%) are Judaic converts that go back to Khazaria (3) and carry NO Hebrew bloodlines (genetics) at all.
   Thus any reasonable person can conclude that the true Semites are Palestinians, 90% of Judaics living in Israel are NOT Semites but are actually Anti-Semites because they are anti-Palestinian.
   And at present they have hijacked the American political system and have just about finished building up the world’s biggest Nazi-Stasi internal police state and almost completely militarized the police and transformed them into an internal army ready to fight and kill and now looking for victims to do what they have been trained to do and use all their new machine guns and stun grenades.
   Bolshevism and zionism are ideologically indistinguishable.
   It is important to note that Bolshevism and zionism are essentially ideologically indistinguishable and two recent ground-breaking articles by Jonas E. Alexis have clearly documented this strong association for the first time (4 & 5). These are very important articles and well worth reading or at least scanning for those who want to dig deep into this.
   And once the common root of zionism is examined in terms of latent Bolshevism, it becmes easy to understand why NeoCon zionist Israeli-American dual citizen infil-Traitors can easily morph internal police structures that they build inside America (or anywhere else) into Biolshevik style Cheka red Terror operations.
   And now at present, this very transformation is underway deep within DHS and being directed by these dual citizen, Israeli-firster infil-Traitors who set up and still run DHS in the background. These same folks have always had a serious conflict of interest, blatantly violated the US Constitution and Bill of Rights as well as the basic American “rule of law” and have reaped millions of profits off of TSA by ordering the purchase of their dangerous, gene-stripping airport Xray scanners which have already created at least one major cancer cluster in TSA workers at one Eastern airport.
   America is now functioning as a Nazi-Stasi Police Surveillance State due to zio Neocon dual citizen infil-Traitors hijacking the American political system.
   We now appear to have become a full scale Nazi-Stasi Police surveillance state with no Habeas Corpus and no Constitutional Rights and this can all be attributed to these zionist dual citizen infil-Traitors who hijacked the American political system via Israeli espionage outfits like the ADL, SPLC and Aipac which should be registered as such. (6 & 7) And if the American espionage laws were actually enforced many of these zio dual citizen infil-Traitors would be forced to register as alien agents and would be either immediately deported or arrested.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QsGJpTAsV8k

   YouTube – Veterans Today –
   Yes, as Chris Hedges alleges, it is near impossible for American politicians to vote against Goldman Sachs. However it is important to realize that there are powerful forces now prominent in the US Military High Command that appear to be refusing to go along with NeoCon zio attempts to manipulate the Obama administration into a kinetic attack and invasion of Syria and Iran. One thing Chris Hedges doesn’t understand is the massive Deep Black secret Geo-engineering program in effect which is used by the SSG to create massive weather catastrophes and climate problems.
   Has the JCS just made a secret agreement to functionally assume military control over Potus to prevent Goldman Sachs from ordering the kinetic attack and invasion of Syria which could easily escalate into WW3?
   Thank God for General Martin Dempsey and others like him like Secretary of Defense Chuck Hagel who will not be focused on in this article but nonetheless are American Firsters and understand how NeoCon zio Israeli-American infil-Traitors have hijacked the American banking and political system and did 911 with the help of some very big traitors in the JCS, USAF and Norad.
   By the way these specific individual dual Israeli-American citizens (7) that planned and instituted the 911 false flag murders of 3,000 Americans and which resulted in thousands of later deaths from cancer and other fatal and chronic illnesses related to Christy Whitman EPA Director lying and telling first responders and residents that the air in NYC was safe to breathe right after 911. Can you say “criminal negligence” or “negligent homicide”?
   Most of the big names of these perps that did the 911 attacks have been provided by name by Steve Pieczenik, MD, Ph.D. and other great American Heroes that are hard-core American Firsters.(8)
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bU2n1UiY3I0

   YouTube – Veterans Today –
   When Richard Nixon lost it and started babbling in front the painting of the Founding Fathers due to breaking down from the extreme stress of Watergate, it is rumored that the Joint Chiefs held a briefing and concluded that they would not accept and first strike orders from Potus until they substantiated that he was functional. It is rumored that the same procedure has now been put in place and this allegedly has the zio NeoCons wild and agitated beyond reason.
   What is the actual intended end game of these Bolshevik style zionist NeoCon Isreali-American dual citizen “Israeli-firsters” who have hijacked the American Central Banking system and political system as well as Hollywood and the public schools, and who are responsible for most of the police and military anti-terrorist training?
   Apparently it is to morph DS into a NWO Bolshevik style Red Terror organization inside American and use it as a new Cheka to imprison, torture and murder millions of America in a replay of what this same political/ethnic cult did in Russian in 1917 and later in Maoist China and in Cambodia under Pol Pot with his killing Fields.
   And now it is up to the American people themselves to stop these criminal sociopaths from what they have set out to do, take down the American Republic and mass murder 80% of the citizens, Red Terror, Bolshevik Cheka style.
   DHS appears to be designated to be the New American Cheka to be used to slaughter millions of what they define as “dumb goyum” in America.
   Yes, DHS is scheduled to soon to become the New American Checka, nothing but a slick murder machine that has been set up to eliminate you and your family and anyone with a fourth grade education or more that they define as goyum (and this includes non-zionist Judaics too, by the way).
   How do we know this? We know this because DHS has been set up by NeoCon Israeli-American dual citizen traitors that hijacked America. This is the same political group that set up the Bolshevik revolution and subsequent red Terror in Russia in 1917 that tortured and slaughtered about 66 million innocent men, Women and children peasants. We also know this because it is well known what the leaders of the IDF and the Israeli military have been doing to Palestinians for years and this is all actually nothing but pure terrorism, just like did on 911 in NYC and at the Pentagon. IDF soldiers have been video-recorded and have been reported using Palestinian kids for target practice and even printing up special T-shirts the way to celebrate such kills of innocent children.
   These practices are evil beyond words. And if folks truly examine the hundreds of well documented radical zionist hate speech-bites within Israeli inner circles used to justify such anonymous mass murder of innocent children as well as the capture, imprisonment, torture and mass murder of many innocent Palestinians, one should have a sick bag close at hand. But hey, what can one expect from a group of zionist terrorists who started the new country of Israel in 1947 and expanded its border immensely by the coordinated use of terrorism to produce mass murder from bombings and snipings. Of course the non-zionist Judaics get absolutely no recognition of coverage in the CMMM.
   This racially motivated group of zionists that built Israel through the application of state terror involving mass-murder, and assassinations and driving Palestinians from their rightful land, is the same Zionist Bolshevik Cheka as was used in Russia to institute the Red Terror in 1917. These radical zionists continue the same ideology today, to seduce, asset strip and destroy all goyum worldwide because they view themselves as racially superior to everyone else who is considered merely dumb cattle worthy of slaughter.
   And these madmen also consider all non-zionist Judaics as goyum too to also be slaughtered when they deploy their new Red Terror by using the DHS NWO Cheka. Yes of course the many non-zionist Judaics that have for years protested Zionism and the many evils of Israel have always been ignored by the Zionist controlled major mass media, despite public protests with large banners and signs.
   Yes, it is the zionist Israeli-American dual citizens are the ones that used what they did on 911 (their false flag attack at the Twin trade Towers and the Pentagon) as a false pretext to attack two Mideast countries on behalf of Israel and the NeoCon Israeli-American zionist dual citizen traitors who hijacked America. Essentially then America was tricked into fighting useless, illegal wars of aggression for Israel and the Zionist central Banksters run out of the City of London Financial District.
   The Mideast wars have produced millions of dead, wounded and disabled humans consisting of American Servicemen and women, and many innocent civilians.
   And the tragic result is thousands of dead American soldiers, hundreds of thousands horrible wounded and disabled American soldiers and millions of dead Muslim Mid-Easterners, many of which are women and children and the elderly labeled as non-combatants and regarded merely as “collateral damage”.
   As the American military and high command that isn’t owned and compromised by neocon Zionist blackmailers (about half) wake up (as is now occurring) and fully understands that the NeoCon zionist dual citizens have hijacked American and conned Americans into fighting Israel’s illegal wars of land acquisition (as some already understand), there will be hell to pay for those responsible. And you can bet that such a day is coming as sure as the sun rising and setting tomorrow.
   What force or entity is behind the manifest power of the zionist NeoCon Isreali-American dual citizen infil-Traitors?
   Now for the heavy duty stuff. What is empowering these NeoCon Israeli-American dual citizens (Israeli-firsters/American Traitors) and allowing them to operate with such abject evil and apparent lack of humanness? How can any group become so racist and hateful toward others and view others as mere cattle to be asset stripped and slaughtered? How can any human become so utterly selfish, self-serving, savage and homicidal?
   What is the process that removes one’s humanness and replaces it with an evil or demonic nature? And if this is a normal human process gone bad, can that happen to any individual depending on one’s genetic draw or early environment. And if so, what would cause it to seem to become so endemic to one special group which is actually a social subclass and an ethnic group genetically tied to Khazaria?
   Have these top world leaders entered into a secret blood covenant, a deep black contract with the devil or a Third Force, e.g., have they sold their very souls to Lucifer in exchange for “all the riches and kingdoms of the world”?
   The answer appears to be that this group was somehow itself embedded with an inhuman belief system of racial superiority, hate toward others and a basically selfish, anti-human evil nature and become empowered with the evil forces behind Babylonian Money-Magick, the force that has produced worldwide pernicious usury, one of the greatest sins in history according to Muslims, Catholics and other religions. Apparently its leaders entered into “blood covenants” with lucifer in exchange for power, riches and mastery over the kingdoms of the Earth. And when these “contracts” are freely entered into, it has been alleged (by those who have left this group) that demons or Jinns come into reside and in doing so extract the human soul, creating a situation where the individual is now controlled by evil and appears to be ihuman in actions.
   Some who have studied this for years have called these traits “reptilian traits” and some have even gone so far as to accuse the British Banksters as being shape-shifting reptilian creatures with are actually alien/human hybrids and thus have inhuman instincts to do constant evil.
   But is there more to this story? Has this group been somehow made a special blood covenant and sold out to lucifer (aka the devil, satan, the fallen one, the king of this earth and the prince of the power of the air) to become anointed and fully empowered by lucifer?
   Have they been empowered to become filled with his traits? Many believe that Lucifer is the temporary god of this world and has been a liar and a murderer from the very beginning when he was cast down as the “fallen one”. Has this group sold out to Lucifer and made a deal with the devil and in so doing been anointed with great power but also an evil, alien agenda? Is there agenda then really an alien agenda of spreading destruction and death to the world? Is the Russell Trust aka the Skull and Bones a classic example of how this this occult network selects and empowers individuals to rule the earth on lucifer’s behalf?
   Has the Russell Trust been the prototype for how representatives of the Third Force have captured and controlled the world on lucifer’s behalf?
   We know that Skull and Bones members worship war and death as a means of gaining and holding power and purifying the human race by drastically thinning the herd. Secretly they claim this is a strategy to preserve the human race but this is actually an inverted, self-serving racial purity belief system, similar to that which was shared by the Nazis and the Bolsheviks, two sides of the same world zionist coin, sort of like how the Republicans and the Democrats works for the same central Banksters but pretend they are enemies.
   We know that the massive monies of the Russell trust were made from the opium trafficking, one of the greatest forms of parasitism and most blatant creations of human suffering known to man. Certainly any group that traffics in massive amounts of habit forming narcotics to enslave the masses and wreak great profits is evil beyond the ability of most normal humans to fathom.
   Is the real problem that planet Earth has been hijacked by alien-human hybrids who have been anointed and are being used to prepare the way for a full scale alien invasion and progressive in-habitation of planet earth by an off-planet alien species which specializes in luciferian black arts, human sacrifice and mass death?
   So perhaps David Icke and his followers are at least partly correct and perhaps even more than partly right. Whatever these zionist Banksters and their anointed NeoCon Israeli-American citizens are, it appears that they are somehow inhuman in nature and seemingly share reptilian traits such as the inability to tell the truth, the inability to love others as themselves and the inability to stop seducing humans, using them, oppressing them, addicting them and mass murdering them in pre-arranged wars staged for massive profits.
   So the big question is if they are human why don’t they act human? And if they aren’t human, why aren’t they human. Are they living out an “alien agenda” that has been embedded in them through a process or hybridization, or have they all become demon or Jinn possessed by making a blood covenant with the lucifer (the devil, satan), that is giving him their souls in exchange for all the kingdoms and riches of the world which they appear to pretty much have gained so far.
   One has to wonder what goes wrong in an individual to cause him to be able to engage in a lifestyle of riches based on pernicious usury and turning millions into debt slaves or new age serfs? Take all the many billions in college loans. The USG just doubled the interest rate; placing many millions more profit in the Banksters’ hands because these are USG guaranteed loans with no risk to the lender. But the students are being turned into permanent debt slaves who will in most cases never be free from such horrendous debt burdens. Shouldn’t this student interest rate be the same as what the USG borrows the money from? And actually it should be zero, since the Federal Reserve is a private bank, thus unconstitutional and should be immediately nationalized. This would make the central bank once again owned by “we the people” and any interest charged on any loans could be shared by the people instead of given as profit to the Banksters as “Money for Nuttin”(9).
   John Lear’s disclosure statement of his view of what the Alien Agenda is or isn’t depending on how you look at it.
   The following is famous highly ranked pilot John Lear’s summary of the Alien Agenda. I don’t agree with some important aspects of what he was told and some of his important conclusions and but believe that a substantial part of what he was led to believe is true.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JKhkobOYIdw

   YouTube – Veterans Today –
   Here is another view of what this apparent “Alien Agenda” is which characterizes aliens as very deceptive and exceedingly evil inter-dimensional Demons or Jinns.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X2ZvE40HilE

   YouTube – Veterans Today –
   Is the NWO Denver Airport the Nexus of the Alien Agenda to mass murder 80% of Americans?
   Is the NWO Denver Airport designed to process human bodies and convert them to fertilizer for growing a new generation of crops for alien invaders after they use the New American Cheka (DHS) to mass murder and eliminate 80% of the Americans?
   There have been many strange things that have been reported about this Denver Airport during its construction, like massive conveyer belts designed to handle cattle carcasses. The secret cover story told to insiders was allegedly that the large conveyer belt system was dual use and could be quickly converted to set up an animal disposal line for mad cow or other serious cattle epidemics requiring immediate destruction of herds.
   There also was a rumor that there would be large incinerators built beneath the Denver airport in the subterranean secret base underground which could be used to cremate the supposed future diseased cattle if necessary. But it is hard to find out the facts and sort them out from the rumors because the actual construction was completely compartmented using numerous different contractors for each part, and requiring signed secrecy agreements to keep folks from talking about what they built underground.
   And are the numerous Fema camps, relocation centers and military bases which have contained housing that have been set up all part of a large Rex84 style plan to use man made and human engineered crises to dislocate Americans from their homes and separate them for systematic destruction such as what was done in the gulags in
   It looks like there is an alien agenda which is being enacted upon planet earth.
   And that alien agenda appears to one of mass death for earthlings, perhaps as a human sacrifice to Lucifer to allegedly obtain power by his minions, the synagogue of satan, or the Zionist Banksters and NeoCon American-Israeli dual citizen American Traitors that have infiltrated and hijacked the USG through massive bribery by K Street lobbyists and fat consulting jobs forming a revolving door with Congress and the USG. Their stock and trade perks, bribery, sweetheart positions, cronyism, blackmail and various forms of human compromise such as pedophile ops and honey-traps of all kinds (of course always with hidden, secret video-recording for later “deal-making”.
   There appears to be a worldwide Alien Agenda being fomented upon the earth and inside America too.
   And of course in order to understand this worldwide take down and impending destruction of the human race, it is necessary to understand how so many could be so completely conned and put to sleep mentally to allow these zionist NeoCon parasites to infiltrate and hijack America. Of course it is obvious when a group is financed by the central Banksters, run numerous worldwide crimes such as illegal drug and weapons trafficking and organ trafficking thus able to gain all the money it wants and needs to buy almost every American politician and USG official, it can infiltrate into America’s institutions substantially. But nonetheless this is not a sufficient explanation.
   In order to fully explain the near complete infiltration and hijacking of America and most of its institutions, one needs to looks at cultural mindkontrol as well as high tech psychotronic and bio-chemical mindkontrol methodologies. Certainly the 50 years of Television and the zionist dominated, Controlled Major Mass Media (CMMM) and zionist Hollywoodism has certainly helped transform Americans into sleep-walking dupes. But the fluoride in the water and the federalized public schools with all their forced perversity, political correctness and amoral teaching has certainly helped to dumb down the students and transform them into NWO spineless victims who do not understand their Founding Fathers, what the American Republic was set up to be by them. But even that does not appear to be a sufficient cause.
   What appears to have been necessary was the influence of evil as expressed through the numerous luciferian symbols placed all through society by those in power that constitute the Power Control Group (PCG) or now the Secret Shadow Government (SSG). Thus we find evil symbols on the dollar bill, on clothing; used by rock stars who display luciferian hand signals (some even say they made a deal with the devil). We see evidence that evil has become endemic at the top of all American institutions of government.
   We see the police militarizing and becoming evil, attacking innocent homes with swat teams, blowing off kid’s hands with stun grenades and using little children’s dogs for target practice and thrill killing. We see the origination of DHS, an organization which has become as evil as one can imagine with its former director accused of sex perversions in the office, and moving male workers offices onto the men’s lavatory as sex discrimination (at least one law suit is now in progress for such sexual discrimination against mane at DHS).
   We have had presidents who are secret closeted homosexuals and on pedophile, and numerous Supreme Courts Justices and one current closet homosexual southern zionist senator who have been sexually blackmailed are mere puppets on a string. It’s about time folks get real and stop being in denial about what kind of creatures have moved into our USG institutions. Everything is now turned upside down, the USG calls good evil and calls its own evil good.
   Yes, it certainly seems that an “Alien Agenda” has been established on planet earth.
   It seems obvious to anyone one who seriously examines and considers the current state of the USG and all its institutions that an evil agenda has been put in place across the board and serves those in power, the Power Control Group (PCG) and the Secret Shadow Government and not “we the people”. And the best explanation is that this “evil agenda” is actually an alien agenda which has been put in place by use of very sophisticated spiritual deceptions, temptations, and “deal with the devil”.
   And actually rumors have been leaked from very high places that some at the senior positions of the SSG have made deals, that is, signed treaties with a least on very evil alien group that is noted for continual lies, deception and abuse, murder and consumption of humans as food. This same group has provided astounding technology in exchange which includes anti-gravity generators, plasma ball canons, new torsion (standing wave) scaler/toroidal communication devices based on the Josephson Junction and mindkontrol entrainment systems which include chemtrail technology based on aerosol sprayed ingestible magnetized nano-particles and various types of bio-engineered gene-spliced bacteria and viruses which can be remotely activated.
   This sophisticated mindkontrol technology has allegedly been deployed against human beings all over the world by MJ-12 and their counter parts in other nations (Yes, it is rumored that China and Russia have each been approached and made separate treaties with this evil alien group too). These groups appear to have indeed made a deal with the devil in order to get this high alien technology so they can master he world. Some have rationalized this saying they needed to do this for a while so that they can in turn someday use this technology to defeat these evil aliens. In the meantime they provide the aliens with human tissue and blood samples and share genetic alien/hybrid breeding labs. The aliens claim that their genetics are failing and they need to breed fresh human genes in to their bloodlines to be able to survive longer as a race.
   Have the old boys, the top leadership of MJ-12 become mindkontrolled alien slaves themselves without being able to realize it? Have they been completely seduced, deceived and absorbed in the Alien Agenda?
   Some close to the situation have alleged that this top control group within MJ-12 has actually become mindkontrolled by these evil aliens and are serving as their protégés and errand boys completely sold out and acting as if they are demon or Jinn possessed. Certainly they appear to have become tools of this alien group and are progenitors of their Alien Agenda which appears to be to mass murder the earth and clear it of most humans while simultaneously terra-forming the earth to provide a suitable inhabitant for the aliens main group which is now on the way here and consists of approximately 20 million. It is rumored that this group is to land in Africa and reside their and this has been part of a negotiated treaty.
   Is there any glitch in the alien’s system that permits human intervention before it is too late?
   Yes, it appears that the aliens as well as their new minions the top controllers of the SSG and the NeoCon zio American Traitors have been told that their god lucifer requires them to inform all humans in advance of what they plan to do because he (lucifer) is a fair god.
   Others say this is a basic rule of the universe but is not lucifer’s rule because he is not the real God Almighty, but it is God Almighty’s rule that everyone in power including Lucifer is required to follow in order to preserve mankind’s freewill and allow him to accept or reject any evil imposition. As some say, it mankind rejects the evil now being imposed on him in his hearts and minds collectively God Almighty will honor that and stop this alien evil dead in its tracks one way or another.
   So apparently a societal critical mass much be reached and then a turning point occurs and evil becomes defeated. Some say that this has happened in history before and God Almighty has destroyed the evil demons or Jinns or at least driven them away from earth. There is some evidence now that critical mass is approaching as various important disclosures just seem to occur spontaneously from the efforts of research by ordinary citizens (9), and the truth about the criminals who started the illegal Mideast wars is starting to get considerable attention in the alternative press. (10)
   Personally I believe that this Alien Agenda and invading Aliens can be stopped cold. Why, because there are substantial numbers of reports that numerous individuals have called upon God Almighty or Jesus Christ when threatened by Aliens and this has resulted in an immediate ceasing and desisting of any abduction efforts and the aliens making a quick exit. Yes, there is evidence that the battle is a spiritual battle between good and evil and is being found in the hearts and minds of “we the people”. If we decided in mass to resist in every fiber of our hearts, minds and spirits I believe that this Alien Agenda can be stopped cold.
   Yes, it all seems so incredulous, but yet so far it’s the best explanation.
   It all seems incredulous, but so far other workable explanations just don’t seem to fit based on all the recent evidence and personal disclosures and even death bed testimony that has now recently emerged.
   So it appears the end game of the NeoCon zionist Israeli-American dual citizen American traitors that hijacked the USG and American central banking (whether they realize it or not or are merely mindkontrolled themselves somehow), is to build up a large internal Nazi-Stasi type internal police force surveillance system and deploy it against the American people as a NWO Bolshevik Cheka to institute a massive Red Terror inside America.
   And it is now time for Americans to wake up and resist this collectively through sharing thoughts with their family and neighbors and anyone that will listen, getting as politically active as possible and most important of all committing themselves ultimately to the “Solzenitsyn solution” when necessary and indicated by exigent circumstances.
   Many American are wide-awake and declaring that they are American-Firsters. Here is one.
   One of the most impressive articles I have ever read on the Internet was authored by Yukon Jack on the Snitch Society being created by DHS. While I don’t agree with everything he states, this one in many ways is priceless and is a real keeper (11).
   Here is another impressive article well worth reading and pondering about the ignorance and dumbing down of the American public by the Controlled Major Major Media (12).
   What exactly is the “Solzenitsyn Solution” or the “Solzenitsyn Moment”?
   The “Solzenitsyn solution” or “Solzenitsyn Moment” is when folks decide individually that “the buck stops here” and I cannot be pushed any further. My life is worth expending to stop them as best I possibly can because they will either kill me now, or imprison me and probably execute me later anyhow. The “Solzenitsyn Moment” or the “Solzenitsyn Moment” is when DHS or Northcom or foreign or NATO troops come door to door and finally arrive at your front door.
   Here is the famous quotation Sozenitsyn is known for which characterizes what the “Solzenitsyn Solution” or the “Solzenitsyn Moment” is:
   “And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain whether he would return alive and had to say good-bye to his family? Or if, during periods of mass arrests, as for example in Leningrad, when they arrested a quarter of the entire city, people had not simply sat there in their lairs, paling with terror at every bang of the downstairs door and at every step on the staircase, but had understood they had nothing left to lose and had boldly set up in the downstairs hall an ambush of half a dozen people with axes, hammers, pokers, or whatever else was at hand?… The Organs would very quickly have suffered a shortage of officers and transport and, notwithstanding all of Stalin’s thirst, the cursed machine would have ground to a halt! If…if…We didn’t love freedom enough. And even more – we had no awareness of the real situation…. We purely and simply deserved everything that happened afterward.”
   ― Aleksandr Solzenitsyn
   The difference between the victims of Solzenitsyn’s Russia and today’s America is that over 100 million American household are heavily armed and many are well trained, vets, or retired police, hunters and hobby shooters, and ranchers and farmers who carry guns daily. These people will not give up their guns, will not go into the night silently to a concentration or relocation camp and will shoot back. If every one of them shoots and kills at least one DHS, deranged Northcom dupe or foreign military mercenary, soon no one will be left to go door to door. Yes many will die but the numbers are one sided and speak for themselves because USG forces will be outnumbered by a ration of anywhere from between 50 & 100 to 1. And as things heat up many in DHS and Northcom and even mercenary armies will mutiny or defect. And as the regular American military splits and enters into the conflict those foreign usurpers and DHS traitors will have hell to pay.
   When the SHTF on a big scale most police and DHS will go YOYO, despite threats that will be leveled against them by their “brave” federal fearless leaders who are doofuses and compromised perverts in most cases.
   And when the SHTF most police will go YOYO (official DHS term for abandoning one’s official post and heading for home, to protect one’s own family and what DHS leaders fear but secret expect many or most of their so-called private army to do if and when the SHTF on a national scale–YOYO stands for “you are on your own“). You can bet most police will remove their uniform shirts almost immediately and will not want to be seen in any squad cars because they will become instant targets the minute the SHTF according to some experts, whether they are good cops or bad cops.
   If the SHTF inside America, will you be mentally and spiritually prepared for your “Solzenitsyn Moment”. Solzenitsyn also is attributed with numerous other astounding quotations from his classic Book the Gulag Archipelago. (13) Here are several of them and how they related to our contemporary situation.
   “Anyone who has proclaimed violence his method inexorably must choose lying as his principle. Violence can only be concealed by a lie, and the lie can only be maintained by violence.” Does this explain why the USG, SSG and DHS spews constant lies and false accusations about ordinary patriotic Americans and Vets being domestic terrorists, potential domestic terrorists and lone-wolf terrorists?
   “Man has set for himself the goal of conquering the world but in the process loses his soul“. Have top leaders of the DHS, USG, SSG lost their souls?
   “For us in Russia, communism is a dead dog, while, for many people in the West, it is still a living lion“. Has the USG, SSG, and DHS become Bolshevik, and has it morphed into a NWO Bolshevik red Terror machine, a NWO Cheka tasked with mass murdering millions of Americans (up to 80%), any individuals with over a fourth grade education.
   “In keeping silent about evil, in burying it so deep within us that no sign of it appears on the surface, we are implanting it, and it will rise up a thousand fold in the future. When we neither punish nor reproach evildoers, we are not simply protecting their trivial old age, we are thereby ripping the foundations of justice from beneath new generations.”
   Is this what has happened since WW2 when we did not follow Ike’s warnings about the Military Industrial Complex and when Americans at all level of Congress, the military and the USG and SSG allowed the assassinations of JFK, RFK and MLK by the Joint Chiefs of Staff?
   Has the USG’s evil that was protected and denied which has assassinated so many American leaders now ripped the foundations of justice from our generation? And will this only get geometrically worse if Americans continue their slumber?

   Postscript: For those that want to learn more about zionism and what many Jews hate about it, there is an excellent, groundbreaking article by Jim Dean, Director and Managing Editor of Veterans Today with Uri Avnery published in Veterans Today (14). Uri Avnery courageously tells it like it is, holding nothing back and in the past has survived assassination attempts for doing so, a great Hero and lover of truth, freedom, liberty and human rights who deserves our gratitude. Also another important article on how Israel was allegedly set up to be the private army of the Rothschild Banking Empire (15).

   References:

   (1) The Third Force, http://www.veteranstoday.com/2013/01/03/the-third-force/
   (2) Kingpings and Cutouts, Aliens and Hybrids, http://www.veteranstoday.com/2013/04/10/kingpins-and-cutouts-aliens-and-hybrids/
   (3) http://socioecohistory.wordpress.com/2012/09/13/new-genetic-research-confirms-koestlers-khazar-theory-ashkenazi-jews-are-not-the-jews-of-the-bible/
   (4) Jonas E. Alexis, http://www.veteranstoday.com/2013/07/24/bolshevism-and-zionism-are-ideologically-indistinguishable/
   (5) Jonas E. Alexis, http://www.veteranstoday.com/2013/07/28/bolshevism-and-zionism-are-ideologically-indistinguishable-part-ii/
   (5) NSA admits by mistake it is actually spying on all Americans, http://www.washingtonsblog.com/2013/07/nsa-spokesman-accidentally-admits-that-the-government-is-spying-on-all-americans.html
   (6) New DHS headquarters Building, http://www.theminorityreportblog.com/2013/07/24/new-dhs-headquarters-is-largest-construction-project-in-gsa-history-but-at-what-cost/
   (7) Israel Did 911, All the Proof in the World, http://www.whale.to/b/israel_did_911.html
   (8) Skull and Bones Connection to Boston Marathon False-Flag?, http://21stcenturywire.com/2013/05/04/tsarnaev-wife-skull-and-bones-cia-family-connections/
   (9) http://www.veteranstoday.com/2013/04/21/money-for-nuttin-debt-for-free/?trashed=1&ids=481907
   (10) Dying Vets F*ck You Letter to George Bush and Dick Cheney, http://dangerousminds.net/comments/dying_vets_fuck_you_letter_to_george_bush_dick_cheney_needs_to_be_read
   (11) Yukon Jack, http://www.veteranstoday.com/2013/07/21/save-the-hollow-points-for-the-snitches/
   (12) Professor James Fetzer, http://www.veteranstoday.com/2013/07/27/the-united-states-is-awash-in-public-stupidity-and-critical-thought-is-under-assault/
   (13) Aleksandr Solzhenitsyn, The Gulag Archipelago 1918-1956
   (14) Jim Dean with Uri Avnery, http://www.veteranstoday.com/2012/07/30/what-jews-dont-like-about-zionists/
   (15) Yukon Jack, http://www.veteranstoday.com/2013/07/24/the-epic-fail-of-the-israeli-state/

   AND THIS

   Recently there have been well founded rumors that the USG is now in the process of setting up an official Office for Exopolitics and considering several esteemed individuals from which to choose a director to run this new office.

   Exopolitics is the official, public admission by any government that that the earth is being visited by extra-terrestrial or inter-stellar alien entities and a declaration that such matters will be addressed in appropriate terms.

   Exopolitics encompasses all official governmental efforts to deal with the implications of the existence of extraterrestrial or extra-stellar life and its visitation or presence on planet earth.

   It is difficult to fully imagine the volcanic implications of such a complete disclosure, but it is fair to assume that it can and will affect almost every single area of contemporary human society and all public institutions including all governmental agencies as well as non-governmental organizations (NGOs).

   For many years there have been rumors that the Secret Shadow Government (SSG) actually originated and developed around the Biggest USG Secret of all, that alien anti-gravity craft (AGC) had crashed and were recovered with live and dead aliens, after which their technology was back engineered as a part of several secret treaties made between the SSG and a certain alien group “visiting” planet Earth.

   And some insiders have stated that the SSG has had its own internal Department of Exopolitics consisting of a committee of twelve known as Majestic 12, MJ-12 or referred to as “Majesty 12″ by some. And some reports have suggested that there has been a deep internal split in this group, with younger members pushing hard for complete USG public disclosure followed by the setting up of an official USG Department of Exopolitics.

   About ten years ago, the use of the word exopolitics first appeared on the scene (1).

   Alfred Webre first launched the word “exopolitics” which he defined as “the study of political process and governance in interstellar society.”

   Michael Salla gave two complementary definitions:

   1. “Exopolitics is the study of the key individuals, institutions and political processes associated with extraterrestrial life”; and

   2. “Exopolitics is the study of the political implications of the extraterrestrial presence on Earth.”

   Steve Basset used the term ‘exopolitics’ in 4 different meanings:

   1. The art or science of government as concerned with guiding or influencing governmental policy toward extraterrestrial-related phenomena and extraterrestrial beings.

   2. Exopolitical actions, practices, or policies.

   3. The exopolitical opinions or sympathies of a person.

   4. The total complex of relations between the human race and non-human, intelligent beings.

   Wiktionary defined ‘exopolitics’ as “the art or science of government as concerned with creating or influencing policy toward extraterrestrial phenomena and extraterrestrial beings.”

   Only one public official has come forward and fully disclosed.

   So far the only retired public officials who have come forth and publicly stated that UFOs are real and alien creatures are associated with them publicly are Paul Hellyer, former Canadian Minister of defense Paul Hellyer and former Governor of Arizona Fife Symington.

   Paul Hellyer was featured in this remarkable public youtube video.

   YouTube – Veterans Today –

   One of the US Astronauts Gordon Cooper has gone public about what he saw many years ago.

   YouTube – Veterans Today –

   Astronaut Buzz Aldrin also has gone public that UFOs and aliens are real:

   During a recent interview (2) with former US Astronaut Edgar Mitchell published on Bloomberg on July 16, 2013, Mitchell stated:

   Mitchell: After my space flight, I was contacted by descendants of the original Roswell observers, including the person who delivered the child-sized coffins to the Air Force to contain alien bodies. Another was one of the children of the deputy sheriff who was patrolling traffic around the site.

   Alien Bodies

   There was also a military officer who was a friend of the families not involved in that particular operation, but who did share office space there. They all seemed credible with their stories that the bodies found were alien.

   Clash: If that’s the case, why has it been hushed up?

   Mitchell: Initially I think there was justification in that leadership officials thought people weren’t ready to handle it. But we are well past that now. Frankly, and this is just personal opinion, remember what (President) Eisenhower said in his final speech: “Beware the military industrial complex.” I suspect that’s what we’re talking about.

   But it’s not just military. It’s a cabal of organizations primarily for a profit motive. We invented aircraft at the beginning of the 20th century.

   In 2010 a public hearing was held at the Press Club in Washington DC by Steven Greer, MD’s Disclosure Project.

   YouTube – Veterans Today –

   Dr. Steven Greer and the Disclosure Project.

   Dr. Steven Greer, an emergency room Physician that is well respected has organized the Disclosure Project in which over 100 highly credible former US military and DOD contractors have come forward and stated public on several occasions first hand direct knowledge of UFO’s, alien visitation and extreme USG efforts to keep such knowledge secret and from the American taxpayer. And despite the fact that these disclosures are considered a serious breach of security agreements, nothing has been done to prosecute any these esteemed individuals who have been willing to come forward.

   In fact Dr. Greer has contacted numerous Senators and Congress members repeatedly and appeared to have gained clear support for public congressional hearing of ETs and UFOs and excessive USG secrecy about such. So far all such “support” has seemed to just evaporate.

   Dr. Greer’s recent efforts earlier this year involved the invitation of several Congress persons to moderate his Disclosure Project Hearings in Washington DC with the hope that this would break the cycle of denial and lead to a public disclosure of the truth about UFOs, ET’s and alien visitation.

   I am happy to report that it does appear that all the magnificent work of Dr. Greer is now starting to pay off, however there are many other esteemed individuals who have been working in the background who are also helping to bring full USG disclosure about.

   Deep inside the Vatican, Exopolitics has been a concern for a number of years.

   Esteemed former Jesuit Malachi Martin before his death had claimed that a faction within the Vatican had gone “luciferian” and were conducting black masses in the basement of the Vatican. He also expressed to friends that it was dangerous for anyone involved inside the Vatican to disclose such things.

   The Vatican’s near-infrared binocular Advanced Technology Telescope (VATT) designated “lucifer” at Mount Graham Observatory in Arizona

   The Vatican admits to alien visitation.

   Vatican spokesmen now acknowledge that the Earth has been visited by Aliens and is purported to have set up an internal office of Exopolitics. The former Pope went so far as to say that the Catholic Church was willing to baptize any aliens who desired to convert to the Catholic faith.

   And is it common knowledge that the Vatican has been building, buying or leasing many observatories all around the world, recently being involved in the construction of a very large state of the art near infrared binocular telescope at Mount Graham Observatory in Arizona called “lucifer 1”. (3)

   An updated version, Lucifer 2 is scheduled to replace it during 2013. This observatory is reported to be staffed by Jesuit Astronomers who are looking for extra-terrestrial or inter-stellar life.

   Corrado Balducci of the Vatican has publicly acknowledged that alien visitors are real

   YouTube – Veterans Today –

   The senior members of the Secret Shadow Government (SSG) have remained dramatically opposed to complete public disclosure, but their position is weakening lately for several reasons.

   So far the biggest resistance to full disclosure within the USG and the real wizard of Oz (Ounce as in Oz of Gold) behind the curtain has been from the Secret Shadow Government SSG (referred to by President Ike as the “Military Industrial Complex” which he warned us about during his last days in office).

   The top leaders of the SSG have believed that if the public found out the massive degree to which they have been lied to, deceived and stolen from since Roswell in 1947 and that basically the whole National Security Act and the National Security State it created are based on the biggest lie in history and a huge criminal fraud against the American people and the US Constitution.

   These top SSG leaders have many personal rationalizations for why they kept the lid on, including protecting the “national security” of America, preserving the unity of the Church and religion and some have even claimed they were afraid that disclosure would lead to an all-out war against aliens which would destroy the earth as we know it.

   The bottom line is that these folks were actually maintaining secrecy out of personal interest to amass and hold as much power and wealth as possible and to be able to attain weird esoteric luciferian goals to create a globalist NWO luciferian one world government where they could seat Lucifer as the new Caesar of the ages and also become Gods.

   Have SSG leaders secretly developed their own “break-a-way society”?

   Many who have been involved at the highest levels in the SSG have essentially created what Richard Dolan has called “a break-away society” for themselves. They fear that disclosure would quickly erode their power base and subject them to public ridicule, sanction and even prosecution for Sedition for working to undermine the US Constitution and Rule of Law. This break-a-way society has been rumored to exist and have prepared for off-planet residence while the earth suffers an expected massive depopulation by yet undisclosed means. At that time, these folks may plan to return or set up a permanent base at some other location, perhaps a habitable planet similar to earth.

   It is important to realize that Richard Dolan is a highly respected author, speaker and researcher and when he comes forth with such speculation, he should definitely be taken seriously. It can be assumed that he has firsthand evidence and reports from very high level individuals deep within the USG and/or SSG. You can assume he suspects much more than he has gone public with. He is the type of stand-up man that can be trusted with deep secrets and will keep confidences he is asked to. Another such highly respected individual with very high credibility is Robert Dean, former US Military with very high special intelligence clearances. You can search out and access some excellent presentations by these great American Heroes onwww.youtube.com.

   Some of the top few SSG folks are very old and about ready to pass on despite their numerous efforts to gain greatly extended lives or even immortality through high tech genetic injections and alleged luciferian spiritual beliefs associated with an obsession of creating a globalist NWO system and seating their anti-Christ, lucifer as the new Caesar of the ages. Not all SSG members share these beliefs or goals either.

   These top few SSG leaders had hoped to have attained success attaining their luciferian NWO plan by the year 2000, but their plans have run into major problems and their system of world control through the manipulation of centralized banking is now failing. And insiders have suggested that the Power Control Group which rules the “world hierarchy” is pluralistic with a certain degree of infighting and power struggles which have become more prominent lately. Some suspect that other forces are at play here and perhaps the Third Force is done using these entities as primary Cutouts and has set them up to be fully exposed, dejected and thrown under the bus.

   And these power struggles involve the reciprocal deployment of super-soldiers and terminations with extreme prejudice (TWEP). The whole subject of super-soldiers will covered in a later article but some allege that the luciferian or “hex star” black arts of ancient Babylonia have been used to “soul murder” such operatives and rebuild their minds into multiple personalities which can be remotely activated, used for tweps and then wiped clean by the use of scopolamine derivatives.

   The worldwide Internet is eliciting a new world populism.

   The worldwide Internet is eliciting a new world populism which is beginning to demand truth and justice form all top politicians and an end to lies, cover-ups and corruption which is now known to be endemic inside the USG. So far since the assassination of JFK (a clear cut JCS coup de etat), the USG has not been able to tell the truth about any major matter and is a hierarchy of big lies and deception all designed to destroy the US Constitution, Bill of Rights and “rule of Law”.

   It is now quite clear that a new and massive worldwide “conscience-collective” (Emile Durkheim) is now emerging and is a direct offshoot and emergent creation of the worldwide Internet which has true created a worldwide populism based on the desire for truth, freedom

 3. Εγω ειμαι ο “Τζωρτζ” , νομιζω οτι ειχα καποια επαφη … αλληλογραφιας …και μονον αλληλογραφιας!! …με τον Saman Lycans προ ετους, με την φιλοσοφια οτι εβλεπα διαφορα “παραξενα” στο google + youtube σε σημειο που εγραψα στον Σαμαν Λυκανς να μου εξηγησει : .
  Παραδεχτητε οτι ειμαι ενας νεος “ερασιτεχνης” ερευνητης.

  Βεβαιως αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν “τερατωδεις υποθεσεις” παραπληροφορησης ,οργουελλισμου, παραψυχολογιας… που απο καταβολης κοσμου διοικουν τον πλανητη Γη σαν ενα τεραστιο “ορνηθοτρωφειο”… για να μην πω … “ανθρωπινο ζοωλογικο κηπο” απο αιωνες τωρα.
  Λοιπον, διαβασα αρκετα απο τα ανωτερω σχολια.. μεταξυ των Paragontas X , Researcher, κ.λ.π.Ομως ΔΕΝ δεν σας γνωριζω ,ΟΧΙ!!
  Γνωριζω οτι ο Σαμαν Λυκανς ειναι “ανορθογραφος”.
  Ειδα ομως,και … παραξενευτηκα οτι … η ανορθογραφια του ειναι “συνθηματικη”??? … ειναι πραγματι ετσι??? . ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, και θα σας ξαναγραψω. Εγω σας διαβεβαιωνω οτι ΔΕΝ ανηκω η υπηρετω καμια Μασονικη, η Θρησκευτικη Ομαδα , η Πολιτικη Παραταξη , η οτι αλλο!
  ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ :
  Το Μαυρο Ιερατειο … δηλαδη , η Μαυρη Αδελφοτητα που σημερα διοικει την Γη ειναι “Πληρως Κρυφη” απο την Βαβυλωνα κ.λ.π….. αλλα καπου -καπου φαινεται.
  Τωρα, οσον αφορα την Λευκη Αδελφοτητα θα πρεπει να ειναι και αυτη “Κρυμμενη” διοτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! Η μαχη μεταξυ των ειναι ΥΠΑΡΚΤΗ!
  Στο Γενικοτερο ΣΥΜΠΑΝ δυστυχως υπαρχουν μεγαλυτεροι πληθυσμοι απο “Κρονεια Γενη” σε συγκριση με τα ” Εκ Δημιουργου πλασμενα”. Η ΑΝΑΜΥΞΗ
  ητανε και ειναι … φρικτη και τερατωδης. Τωρα , εαν καθως ειπε ο Χριστος : ΤΙ ΕΧΕΙ? ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ? …. κατεχει ενα “ΚΛΕΙΔΙ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ” που λεγεται “ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ”. Δηλαδη, καθως Τους ειπε και καθως τον ακολουθησαν οι
  πρωτοι Χριστιανοι τους πηρε μαζι του, τους μετετρεψε σε αυτην την “ενεργεια-που-μας-ειναι-πληρως-αγνωστη” …. σε ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ με το κλειδι του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
  και … μετεβησαν στην ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ με ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕ Σ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ! … Αυτα πιστευω! …. και τι αλλο ακομα ?
  Οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ που εχουν ΘΕΟ τον ΑΝΤΙΔΙΚΟ ..του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, αυτους που καλω ΣατανοΘεους και ΣατανΑγγελους .. που αρχηγος τους ειναι ο Εχθρος του Δημιουργου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ” ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ” ανα χειρας ! και ακριβως εκει εκδηλωνονται ολοι οι πολεμοι Οχι μονον απανω στη Γη, Αλλα ΔιαΓαλαξιακως στο ευρητερο Συμπαν.

 4. filanthrwpws!!!!

  Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!!!!

  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ …. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ:

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΕΡΕΥΝΟΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥ!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΦΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΣΙ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΛΕΣ!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΡΥΠΤΙΔΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ << ΡΗΓΜΑ >> ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ MEGAPOLISOMANCY!!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ……. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!! ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. ΧΑΙΡΕ SAMAN!ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΈΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΩ ΤΟΝ ΤΌΠΟ).ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 16/4/12 ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΎΣΑ ΤΟΝ ΚΉΠΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΗΣΑΣ.ΞΑΦΝΙΚΆ ΒΛΈΠΩ ΈΝΑ ΦΩΣ(ΜΠΛΕ,ΌΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΆΖΕΙ Ο ΦΑΚΌΣ)ΣΕ ΜΟΡΦΉ ΜΠΆΛΑΣ(ΠΕΡΊΠΟΥ)ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ.ΤΗΝ ΠΡΏΤΑ ΤΟ ΕΊΔΑ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΊΔΑ ΚΆΤΙ(ΓΚΡΊΖΟ,ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ)ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΆΕΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΕΊΔΟΣ ΚΡΥΠΤΙΔΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΟΛΛΈΣ ΓΝΏΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΑ!

 6. Resarcher!!!!

  ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!! ΑΠΟ ΘΕΑΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ!!!!

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΛΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ( ΝΤΟΠΡΑ ΠΟΛΕΙ )!!!! ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΑΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1957!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΝ ΜΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ!!!! ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΑ ( ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΑ ΤΡΟΛ )!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΩΣ ΔΥΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΧΙΟ Η ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΔΡΑΚΙ….. Ο ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!

  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. PELAGIOS!!!!

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!!

  ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!!

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ, Η ΤΡΥΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΥΑΚΙ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ. ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΑΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1895-1896. Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟς ΑΥΤΟ ΤΡΙΣ ΑΡΜΑΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΤΟΥς ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΟΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΩΣ ΦΟΝΙΑ!!!! ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΕ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!! ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΝΕΛ Η ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΩς ΤΑ ΚΑΤΩ……. ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥς ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ….. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ……

  ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ( ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ) ΞΕΚΕΙΝΑΝΕ ΔΥΟ ΓΑΛΑΡΙΕΣ!!!! Η ΜΙΑ ΠΡΩΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΙ ΠΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩ…….!!!!ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΣΤΙς ΔΥΟ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΠΡΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΤΟ 1988 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΑΛΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΝΤΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΕΡΕΤΑΙΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:

  << ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΑΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙ ΠΑΣΣΑ ΛΕΗΛΑΤΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΕΓΚΑΙΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΣΑΥΡΟΣ.... >>

  ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΙΑΖΕ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΜΑ ΜΕ ΕΝΙΑΖΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΗΣΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ:

  << ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΙΑ ΜΕΡΗ!!!! ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΛΟΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ....!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ; >>

  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΥΓΑΔΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΠΟΣΤΡΑΓΚΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ… ΜΑ ΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ.

  << ΟΧΙ Η ΓΑΛΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΒΑΘΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΧΙΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ!!!!! ΜΗΠΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ; >>

  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

  << Η ΤΡΥΠΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ!!!! ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ; ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΑ;. ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΗΣΜΕΝΕΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ; ΚΑΙ ΤΡΑΝΗΞΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; >>

  ΔΕΝ ΜΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ……..

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ……ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 1988 ΚΑΙ ΤΟ 1989….. ΜΑΘΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ…..

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…..ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΡΥΓΗΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ….. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΥΓΑΔΙ…… ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ….ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝΗΓΕΙ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ…..!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 8. PELAGIO23!!!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΔΩ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ……. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΥΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…..ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

  ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Ε!;! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ….. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. Φίλε saman καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας εχεις προσφέρει και μας εχεις κανει να βλέπουμε τον ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ άλλη γωνια.Αν μπορείς δώσε κάποια στοιχεια για το πως σπάμε τον Κώδικα Ανορθογραφιας,επισης αν παλι μπορείς πες μου και μενα ΚΑΝΑ ´περιεργό´ μέρος για εξερεύνηση στην περιοχή της Ηπειρου.
  Σε ευχαριστω και να εισαι παντα δυνατός για νέες εξερευνητικες περιπέτειες.

 10. huancarlos!!!!!

  KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…… ΜΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…..!!!!!

  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ……

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ….. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ…

  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΙ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΒΡΕΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΟΥΝΕΛ!!!! ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΝ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ!!!!

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!! ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΨΕΥΤΗ!!!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ…… ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΜΥΛΟΣ…… ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ( ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ 200 ΜΕ 210 ΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΟΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ!!!! ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΕΡΟΤΡΥΠΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!! ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗς ΗΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ……. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ …..ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ Η ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΝ!!!!!

  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΗΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΝΔΗΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΝ ΣΕ ΤΣΑΚΟΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ……ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!! Η ΕΛΛΗΙΚΗ ΣΠΗΛΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΕΤΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ…… ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΞΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!! ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΠΟ 75-90 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!!

  ΞΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΒΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΕΙΝΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!!!!! ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΤΟΥΝΕΛ ΨΕΥΤΙΚΑ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΚΑΔΙΜΑΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΚΑΘΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ!!!!

  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ…. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ…..ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΣΤΑΙΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΥ ΟΤΗ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΙ!!!!!

 11. ΦΙΛΕ SAMAN!!

  ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SITE K’ ΓΙΑ THN ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ (ΑΛΗΘΙΝΑ Η’ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ)
  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Κ’ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ.. ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ
  ΦΙΛΕ ΜΟΥ Κ’ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ’ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΥΧΕΡΟ.
  ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ MEGAPOLISEOMANCY K’ TA ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩ Κ’ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΙΣΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ
  ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΜΙΑΣ Κ’ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ.

  ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

 12. Paragontas!!!!

  HTAN AΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ( ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΓΝΩΣΤΟΣ….ΣΕΒΑΣΤΟ ). ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕ << ΨΑΞΕΙ >> ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗ ΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ….. ΤΥΧΑΙΟ!;! Η ΠΑΡΑΜΥΘΙ!;! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΛΟΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 13. Paragontaw X!!!!

  KAΛΗΣΠΕΡΑ!!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ << ΚΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ >> ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ….!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ…… ΠΩΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!;! ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!!!

  ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!!

  ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΟΝΜΑΣΕ ΕΤΣΙ!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ Ε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΛΥΡΟΦΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε!!!!
  ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΧΑΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ << ΘΕΩΝ >> ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΛΥΤΟΥΡΓΡΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!;! ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε Η Δ Η Κ!;;!

  ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ = << ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ >> ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ…..!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ……ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΕΜΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ……..!!!!!

  ΛΕΣ Η CIA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΗ….!;! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩΤΑΝΕ ΤΣΟΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!! ΟΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ:

  << .....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ << ΣΥΜΑΧΟΙ-ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ >> ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ….. >> ΧΜΜΜΜΜ……. ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!

  ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΑ……

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ!!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Ε Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΙΝΕΣ Η ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΧΩΡ Η ΕΛ Η ΕΛ-ΛΗΝΙΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Η ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ!!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ….. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! ΚΑΛΟ!!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕ!!!! ΕΛΑΙΟΣ!!!!!

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!!!!! ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ Η ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!!

  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ << ΚΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ >> ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!!!!

  ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΣ ΤΟ ΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ….!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 14. Θα σημφονισω με τον Researcher, εχω γνωρισει και απο κοντα αλλα και μεσα σε blogs ατομα που διαστρευλωνουν τα λογια σου, ωστε να τους συμφερει, χαρακτηριστικο παράδειγμα ειναι η διαστρεύλωση που κανει ο δημιουργός του βιντεο στα λογια του κ. Γκιολβα, αλλα εγω ηθελα να σταθω οχι στα σχόλια του, αλλα στα λογια του κ. Φουρακη.

  Θα ηθελα επισεις, αν ειναι δυνατον παντα, εναν καφε απο κοντα, για να μηλισουμε προσωπο με προσωπο, μιας και με ενδιαφερουν οι ανθρωποι που εχουν διαφορετικες αποψεις-γνωσεις απο εμενα, διοτι κανεις δε μπορει να μαθει απο καποιον που συμφωνει μονιμος με τις αποψεις του.

 15. Καταρχάς σημειωση μονο που μου ειπες αυτο ”Εγω δε θα στο δωσω στο πιατο” σε αγαπησα :) Ειναι η φραση που λεω και εγω ο Ιδιος σε αλλους οταν με ρωτανε πληροφοριες :)

  Οντος αληθευει αυτο που ειπες, οτι αμα ξεκινησουμε να γραφουμε δε θα τελιωσουμε ποτε λογο τον υπερβολικων πολλων πληροφοριων και στοιχειων για τον Ελληνισμο που υπαρχουν.

  Στο ψητο τωρα.

  1) Ι.Φουρακης, ο ανθρωπος που εδωσε ονομα σε αυτη την μυστικη ομαδα, που ειναι τοσο μυστικη που κανεις δε ξερει τιποτα για αυτην! Πάρα αυτα, υπαρχουν 104.000 αποτελεσματα στη μηχανη της Google και απο ολα αυτα θα βρουμε δεκαδες ισως και εκατονταδες αρθρα τα οποια θα αναλύουν τους σκοπους της ομαδας Ε, ενω ταυτοχρονα οπως ειπαμε ειναι τοσο μυστικη που δε γνωριζουμε τιποτα! Με εναν μαγηκο τροπο λοιπον ολοι ξερουν ενω δε ξερουν! Μετα εχουμε τον κ. Φουρακη ο οποιος απο μονος του στο βιντεο που σου εδωσα στο προηγουμενο σχόλιο μου λεει απο μονος του, οτι ολα αυτα που ειπαμε ολοι εμεις ειναι ψεματα! Οποτε εχουμε τον ανθρωπο που τοσα χρονια ελεγα τοσα και τοσα και που αυτος της εδωσε ονομα της μυστικης οργανωσης να παραδεχεται ζωντανα οτι ειναι τσαρλατανος. Δεν υπαρχει κατι παραπανω να πω για το προσωπο το οποιο ελεγε ολα αυτα τα χρονια τοσα και τοσα για την ομαδα Ε.

  2) Το συμβολο της ομαδας Ε, καθως και το πως εξηγειται το οτι βρισκεται σε τοσα μεροι παγκοσμια. Δυστυχώς η απαντηση ειναι απλη και οχι συνθετη, φυσηκα ειναι απλη για καποιον που κατεχει γνωσεις και που εχει αρκετα ανοιχτο μυαλο.

  Το συμβολο αυτο λοιπον ονομαζεται Δελφικο Εψιλον, ειναι το συμβολο του Απολλωνα και βρισκεται στον ναο του Απολλωνα στους Δελφους.
  Ο λογος τωρα που βρίσκεται παντού, οπως και ο αγκυλωτός σταυρος(οπου ειναι Ελληνικος και οχι Γερμανικος και δε ξερω ‘γω τι αλλο, γιατι εχω ακουσει τα τελευτεα χρονια πολλες παπαρολογιες για την καταγογη του), ειναι διοτι ο Ελληνισμος, οι Ελληνες, οι ”θεοι” δεν έμειναν μονο εδω αλλα επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την υφήλιο, Οποτε ειναι λογικο να βρίσκεται παντου και οχι μονο στον Ελλαδικο χώρο.

  3) CIA, το οτι η CIA δίνει αμοιβη εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι, παντα μου αρεσει να κανω τον δικηγόρο του διαβολου, και μαληστα στον ιδιο μου τον εαυτο ωστε να με οθήσω να βρω μεχρι και το παραμικρο λαθος στον λογισμό που κανω την εκάστοτε στιγμή. Ετσι εχουμε και λεμε, 1) στο βιντεο που σου εδωσα στο πρωτο σχολιο αναφερονται μεσα, ατομα της εκπομπης τα οποια απο μονα τους παραδεχονται οτι ειναι τεκτονες, 2) πολυ ανθρωποι γνωριζοντας οτι καποιος δουλευει για αυτους χωρις να κουνήσουν το παραμικρο τους δαχτυλακι, επαναπάβοντε ως εχουν! το οτι η CIA δινει αμοιβή ειναι στημενο για αυτους που θα το ψαξουν ωστε να πειστουν και να το εκλαβουν ως ακραδαντο στοιχειο, πολλες φορες οταν βλεπεις οτι ο λαος παει να επαναστατησει το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους δωσεις εναν ηγετη οπως ακριβως τον θελουν(εννοείται οτι εξωτερικα θα ειναι οπως τον θελουν, διοτι στην πραγματικοτητα θα ειναι ιδιος με τους προηγουμενους) ετσι ο λαος εκει που θα επαιρνε τα οπλα ξαφνικά καθετε αμεριμνος επαναπαυμενος οτι ολα ειναι οκ, και η επανασταση σταματησε. Το ιδιο κανουν και εδω, ενα καλοστημενο ψεμα ωστε να χαλαρωσουν οι Ελληνες και πειστουν οτι υπαρχει μια τετοια οργανωση και οτι ολα θα πανε καλα, αρα δε χρειαζεται να κανουν τιποτε, δε χρειαζεται αυτοι που ειναι ”αφυπνισμενοι” να δρασουν, διοτι αλλοι δρουν για αυτους, πριν απο αυτους.

 16. Πολύ σωστά Saman Lycan, αλλά θα ήθελα να απαντήσω και εγώ σ’ αυτό το θέμα με τον τον δικό μου τρόπο Paragontas X ….
  Αρχικά το βίντεο αυτό το έχει “σκοτώσει” αυτός που το έκανε, διότι τους έχει παρεξηγήσει τελείως όλους και όλα! Αυτή είναι η άποψη μου… Αυτός και όλοι γενικά μπορούν να τους-τα αμφισβητούν όλα αυτά, αλλά να αλλάζουν τα λόγια και την σημασία τους, γιατί αυτό κάνει αυτός, να παραπληροφορείς και να παραφράζεις τα λόγια τους με ΣΚΟΠΌ να πλήξεις την θεωρεία περί εξωγήινων…κλπ γιατί αυτό τους συμφέρει (δηλ. συγκεκριμένα… να βγάλεις τους άλλους εγώ δεν ξέρω τι και όχι τον εαυτό σου για να μην έχεις τύψεις και αμφιβολία για τον εαυτό σου και τα πιστεύω του) όχι όμως όλους, συγνώμη που το λέω, δεν μπορούν! Ψάξε πρώτα και μην κλίνεσαι και συνεπώς πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό το αναφέρω γενικά, γεγονός που συμβαίνει σε όλους και σε όλα. Βασικό και κύριο παράδειγμα σε αυτό, για να γίνω πιο σαφής, είναι το γεγονός ότι πολλοί από μας για να βγάλουμε σκάρτη μια θρησκεία όπως ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός ψάχνουμε να βρούμε τα λάθη και τα σφάλματα στους κληρικούς ή στους πατέρες της Εκκλησίας για να αμφισβητήσουμε την ίδια την Εκκλησία, αλλά δεν βλέπουμε ότι είναι μόνο οι αντιπρόσωποι Του. Αυτά πρέπει να τα γνωρίζουν και να τα σκέφτονται όλοι, ούτος ώστε να είναι ανοιχτόμυαλοι και να μην γίνονται αυτό που μας έχουν φέρει να είμαστε όλοι μας “αυτοί” στην ελίτ όπου είναι Δρακονιανοί, Μασόνοι…κτλ, τίποτα δεν τους σταματάει.
  Να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι, μην κάνεις αυτό πού σε έβαλαν να κάνεις, γιατί αυτό μόνο καλό μπορεί να μην είναι, στο τόσο κακό που κυριαρχεί στις μέρες μας!;! Ψάξε και μετά αμφισβήτησε το ή πίστεψε το και ψάξε κυρίως μέσα σου, ψάξε όμως καλά.

 17. Paragontas X!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!;!

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!!

  ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ!!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ….!!!!

  ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!;;!!

  ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΕΨΙΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΨΙΛΟΝ!!!!

  ΕΣΥ!!!! ΟΜΩΣ!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙΣ ΩΣΤΕ ΠΛΈΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ!!;:!!

  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΠΩΣ Η CIA ΔΊΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΞΑΨΗΦΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!

  ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΡΕΙΟ!;!-ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…..!!!!

  ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 1% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ……ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 122.000 ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ….. ΟΠΩΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΓΡΑΠΤΑ-ΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ Η ΝΑΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΝΤΟΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ…!!!!

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση