OAHSPE!!!! ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!;;!! Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ!!;;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

OAHSPE!!!! ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!;;!! Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ!!;;!!

Το OAHSPE ( https://en.wikipedia.org/wiki/Oahspe:_A_New_Bible προφέρεται ως Ο-ΑΣ-ΦΗ) και το έγραψε ένας οδοντίατρος από τη Νέα Υόρκη το 1881 , ονόματι Τζον Μπαλού Νιούμπροου (Dr. John Ballou Newbrough)!!!! Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε είναι γνωστή ως “αυτόματη γραφή” ….όποιος θέλει να μάθει τι ακριβώς είναι αυτό ας πατήσει ( ΕΔΩ)… μια πνευματική μέθοδος λήψης μηνυμάτων από το υπερπέραν, όπου το χέρι του διάμεσου  γράφει αυτόματα, χωρίς συνειδητή σκέψη και χωρίς πολλές φορές να ξέρει τι γράφει!!!! Ο Νιούμπροτ χρειάστηκε 10 χρόνια “εξάσκησης” στην αυτόματη γραφή με εξαγνισμό πνευματικό και σωματικό!!!!!

 

Χρειάστηκαν 15 εβδομάδες για να γραφτεί με συνολικά 960 σελίδες και 36 ενότητες που ονομάζονται “βιβλία” όπως και στη Βίβλο!!!!! Το OAHSPE όταν κυκλοφόρησε επιχείρησε όχι να συμπληρώσει, αλλά προτάθηκε από διάφορους κύκλους να αντικαταστήσει τη Βίβλο!!!! Αυτό όμως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων…!!!!

http://www.dailymotion.com/video/x40l9ig

 

 

Το OAHPSE κυκλοφόρησε το 1882 και περιέχει ολόκληρη την ιστορία του σύμπαντος τα τελευταία 24.000 χρόνια!!!! Διακηρύσσει την ανατολή μιας καινούργιας εποχής για την ανθρωπότητα την οποία αποκαλεί “Κόσμον”!!!! Αυτή είναι η 7η εποχή που χαρακτηρίζεται από τη μη βία και συνειδητή απόρριψη των πολέμων!!!! Κεντρικό πρόσωπο είναι η θεία οντότητα Jehovih( Ζεχόβι ή Ιεχόβι ), ένα είδος Κοσμικού Συλλογικού Νου!!!! Αναφορικά το OAHSPE περιέχει: την Κοσμογονία, τη Δημιουργία των Πλανητών ,την Ιστορία της Γης και του Ανθρώπου, του Αόρατου Κόσμου και περιγραφή των θεών του ουράνιου Αιθέρα!!!! Την ιεραρχία και τη θέση κάθε θεού και θεάς!!!! Επίσης περιέχει νέες εντολές του Jehovih προς τους ανθρώπους και αποκαλύψεις για τη “δεύτερη” ανάσταση!!!! Μιας και είπαμε ότι το OAHSPE είναι μια Βίβλος της νέας εποχής, υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση: Είναι ένα από τα πρώτα βιβλία που γράφτηκαν με γραφομηχανή!!!!

Παράδοξα και ανεξήγητα σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου!!!! 

Το βιβλίο παρουσιάζει με λεπτομέρειες μια άγνωστη γλώσσα, την οποία ονομάζει “Πανικό” -Panic- και θεωρεί ότι προέρχεται από μία υποθετική χαμένη ήπειρο που ονομαζόταν ΠΑΝ ( !!;;!! ) φαίνεται πως είναι ένα μείγμα Ελληνικών, Λατινικών, Εβραϊκών, Ινδιάνικων και Κινέζικων!!!! Ειδικοί που έχουν μελετήσει τη γλώσσα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όποιος την εφηύρε θα πρέπει να ξόδεψε πάρα πολύ κόπο και χρόνο και να ήταν έμπειρος γλωσσολόγος!!!! Και όμως περιγράφεται με άριστο τρόπο!!!! Να σημειώσουμε ότι μοιάζει με κάποια γλώσσα που λένε ότι ακούνε όσοι πέφτουν θύματα απαγωγής εξωγήινων!!!! 


Υπάρχει επίσης ένα τουλάχιστον συγκρότημα με το όνομα Hanzel end Gretyl ( Χάνζελ Εντ Γκρέτιλ ), οι οποίοι τραγουδούν σε μια πιο μοντέρνα, ας πούμε, εκδοχή της “Παν”!!!! Στο βιβλίο περιέχονται κάποιες επιστημονικές αλήθειες οι οποίες ήταν άγνωστες την εποχή που γράφτηκε αλλά αποδείχτηκαν στις μέρες μας!!! Για παράδειγμα κάνει λόγο το βιβλίο για ένα πεδίο γύρω από τη Γη!!!! Ένα τέτοιο πεδίο είναι το μαγνητικό που ανακαλύφθηκε το 1958 και είναι γνωστό ως μαγνητόσφαιρα!!! Το OAHSPE το αναφέρει το 1881!!!! Όπως λέει το βιβλίο, δεν ήρθε να συμπληρώσει τη Βίβλο αλλά να την αντικαταστήσει!!!!

Το βασικό μήνυμα του βιβλίου:

“Εκείνοι που συντάσσονται με τις προτάσεις του Δημιουργού, το θέλημά του και την πανταχού παρουσία του και εξαγνίζονται στο σώμα και στο πνεύμα θα συνεχίσουν να ανέρχονται πνευματικά, να ευημερούν και να προοδεύουν στο μέλλον!!! Ενώ εκείνοι που αρνούνται να βγουν από το σκοτάδι τους δε θα επιβιώσουν και θα χαθούν για πάντα”

Για όποιον ενδιαφέρεται το τι γράφει μέσα ακριβώς παραθέτω το αμέσως pdf – http://oahspestandardedition.com/OAHSPE_Standard_Edition_for_Screen_Reading.pdf

Το τι θα απογίνει με αυτό το βιβλίο!;!  Όπως  φαίνεται ήδη προωθείται με μεγάλη ταχύτητα και ίσως για μια νέα θρησκεία η οποία βεβαίως βεβαίως επικροτεί την πανθρησκεία…..!!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση