UMBRELLA CORPORATION!!! H ETΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

UMBRELLA CORPORATION!!!  H ETΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Για πολλούς αυτή η ιστορία ίσως είναι άγνωστη, μα όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή εκτός βεβαία τους νεκροζώντανους, αν και τώρα τελευταία ειδικά στην Βραζιλία πολλοί μάρτυρες έχουν δει νεκροζώντανους πολλές φορές να τριγυρνούν σε ερημικές περιοχές  πάντα υπό την στενή παρακολούθηση μαύρων πολυτελών αυτοκινήτων 4χ4!!!

Για να καταλάβετε γιατί πράγμα μιλώ ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν ακριβώς δεκαπέντε χρόνια η εταιρία SONY έβγαλε ένα παιχνίδι τρόμου  για την παιχνιδομηχανή PLAY STATION το οποίο δεν ήταν σαν τα αλλά που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε!!! Ήταν ένα παιχνίδι βίαιο, με πολλά όπλα, νεκροζώντανους, και διάφορα τέρατα οπού πρώτα ήταν τέρατα και από ένα ιό εξελίχτηκαν σε φρικιαστικά τέρατα!!!

Όλα στο παιχνίδι ξεκινούν σε μια πόλη της Αμερικής ονόματι Raccoon city ( η πόλη Ρακούν ), η ιστορία του παιχνιδιού δείχνει κάποια κοπέλα που ψάχνει τον αδελφό της  στην πόλη αυτή. Αλλά σε αυτήν την πόλη συμβαίνει κάτι περίεργο και σιγά σιγά γεμίζει τρόμο και αίμα με νεκροζώντανους και διάφορα γεννητικά μεταλλαγμένα τέρατα. Έτσι η κοπέλα πρέπει να δίνει κάθε τόσο μάχες με όλα αυτά τα φρικιαστικά τέρατα με όπλα κάθε τύπου, με αυτοσχέδια όπλα, αλλά ακόμα και με τα ίδια της τα χεριά.

Ανακαλύπτει σιγά σιγά ότι πίσω από όλη αυτή την φρικιαστική  ιστορία βρίσκεται μια εταιρία  ονόματι << UMBRELLA >>. Μια εταιρία που ασχολείται από το να φτιάχνει μικροτσίπ, υπολογιστές, όπλα για τον στρατό, μέχρι εκατοντάδες γνωστά φάρμακα, αλλά και βιολογικά όπλα!! Έτσι προσπαθώντας να φτιάξουν κάποιο βιολογικό όπλο από ένα ατύχημα(;) ξέφυγε ο ιός και σιγά σιγά όλη η πόλη γέμισε με ανθρώπους που έγιναν νεκροζώντανοι, δεν ήταν μόνο αυτό στο να μένουν νεκροζώντανοι αλλά εξελισσόντουσαν σε φρικιαστικά τέρατα!!

Μέχρι σήμερα είναι ένα από τα παιχνίδια τα οποία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων σε χρήμα. Μέχρι εδώ όλα καλά και ωραία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι το οποίο μέχρι σήμερα έχει βγάλει έξι διαφορετικά τα οποία το ένα συνεχίζει την ιστορία του αλλού!!

Κανένας δεν ήξερε αλλά ούτε ξέρει ότι αυτή η εταιρία που δημιούργησε αυτό το μέγα χάος στο παιχνίδι υπάρχει στην πραγματικότητα!!! Όπως το διαβάσατε, υπάρχει στην πραγματικότητα!!! Με όλα τα σύμβολα της, τις στολές που χρησιμοποιούν οι ειδικοί φρουροί που την φρουρούν, τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα κτήρια, κ.τ.λ. κ.τ.λ.!!!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή η εταιρία υπάρχει ακριβώς με τις ίδιες ιδιότητες που δείχνει η ιστορία του παιχνιδιού χωρίς καμία παραλλαγή!!! Υπάρχουν και κάποιες << φωνές >> που λένε ότι πίσω από την εταιρία που φτιάχνει τα γεννητικά μεταλλαγμένα παιχνίδια Gen Pet δεν είναι καμία άλλη από την UMBRELLA CORPORATION!!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Raccoon city δεν υπάρχει!!! Μέγα λάθος υπάρχει και υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι κάτι γίνεται από την συγκεκριμένη εταιρία από το 1989!!!

Υπάρχουν και κάποιες άλλες << φωνές >> που λένε ότι το παιχνίδι αυτό δεν είναι κάνα τυχαίο παιχνίδι, μα είναι ένα παιχνίδι προφητικό και ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον από την συγκεκριμένη εταιρία!! Αυτός που έδωσε όλες τις πληροφορίες για την εταιρία  ώστε να φτιαχτεί το παιχνίδι σήμερα κρύβεται χωρίς να ξέρει κανένας που βρίσκεται!! Αν και κάποιοι λένε ότι ίσως να μην είναι στην ζωή σήμερα…..

Κάποιοι επιστήμονες είχαν ανακοινώσει πριν δυο ή τρία χρόνια ότι είναι σοφό να παίζουμε τέτοια παιχνίδια για να ξέρουμε το πώς να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση όπως του παιχνιδιού, δηλαδή το πώς να εξοντώνουμε νεκροζώντανους γιατί υπάρχει ποσοστό πάνω από 80% να γίνει κάτι τέτοιο στο κοντινό μέλλον από διαφόρους μεταλλαγμένους ιούς (!!!!!!!!)

Αν είναι αλήθεια, που είναι!!!! Πρόκειται για μια μεγάλη συνομωσία στο όλο ζήτημα και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ένα παιχνίδι για να μας δείξει κάτι το τόσο σοβαρό ζήτημα!!!  Φανταστείτε ότι γυρίστηκε το παιχνίδι σε ταινίες οπού έχουν κάνει θραύση όπως και τα παιχνίδια. Τα πρώτα βίντεο που ακολουθούν πρόκειται για την πραγματική εταιρία αλλά και αλλά ενδιαφέροντα ζητήματα για αυτήν!!

 

Τα δεύτερα βίντεο είναι αποσπάσματα από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν με μεγάλη επιτυχία!!!

Τα τρίτα βίντεο είναι αποσπάσματα από τις ταινίες που γυρίστηκαν με εξίσου μεγάλη επιτυχία όπως και τα παιχνίδια!!!

Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση ούτε στα παιχνίδια αλλά ούτε και στις ταινίες!!! Τα χρησιμοποίησα ως αποδεικτικά στοιχεία για τα πραγματικά γεγονότα. Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι αβέβαιο. Η συγκεκριμένη εταιρία δήλωσε περήφανα ότι δεν της έκαναν ζημία μα τσάμπα διαφήμιση, και ότι όλα αυτά που δείχνουν τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι φαντασία……

Η UMBRELLA CORPORATION  έχει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο με εκατομμύρια προϊόντα, αλλά και σαν αυθεντική εταιρία βρίσκεται παντού στον κόσμο. Εσείς που έχετε παίξει τα παιχνίδια θα καταλάβατε το ποσό επικίνδυνο και αληθινό είναι όλο αυτό το οποίο έχω αναφέρει μέχρι τώρα. Ότι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτοί το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

ΙNVISIBLE LYCANS TEAM!!!


3 σκέψεις στο “UMBRELLA CORPORATION!!! H ETΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ………..ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΓΝΩΣΤΟ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ SECRET WEAPONS!!! ETΣΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ…….ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση