ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ

Αυτό το βίντεο είναι 100% αληθινό και επαληθευμένο από πολλούς ειδικούς μα κανένας από αυτούς δεν κατάφερε να πει τι ακριβώς είναι αυτό που εμφανίζετε δίπλα στο άλογο και εξαφανίζετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το είδαν και πολλοί ερευνητές αλλά και κρυπτοζωολόγοι αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πουν με σιγουριά περί τίνος πρόκειται……… το βίντεο αυτό είναι τραβηγμένο με τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας χωρίς να έχει μεγαπίξελ η να έχει ευκρίνεια μεγάλη όπως και ανάλυση!! Η εικόνα δεν είναι και τόσο καθαρή αλλά μπορεί να δείτε τα πάντα σε αυτήν την περίπτωση την τόσο εκπληκτική που δείχνει μια οντότητα σε όλο της το μεγαλείο!!

Το βίντεο αυτό έχει την κανονική ροή του καρέ μα μετέπειτα το δείχνει σε αργή κίνηση για να το δείτε καλύτερα!! Εμείς σαν ομάδα έχουμε αποφανθεί και το έχουμε δηλώσει στην Παραφυσική Παράξενη Κοινωνία του Πανεπιστημίου HARVARD  ότι πρόκειται για σκιερή οντότητα γνωστή ως Σκιερός. Ο τίτλος του βίντεο στα Βασκικά είναι ξωτικό σε κάτι που δεν συμφωνούμε εμείς μα και παρά πολλοί άλλοι ερευνητές!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση