ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! MIA ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! MIA ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ!!!!


11 Αυγούστου 2012
________________________________________________________

Μια νεαρή γυναίκα η υποφέρει από μια μυστηριώδη ασθένεια που μεγαλώνουν νύχια (;) σε όλο το σώμα.

Shanyna Isom, 28, υπέστη αλλεργική αντίδραση πριν από τρία χρόνια που προκάλεσε ένα εξουθενωτικό σύνδρομο που την άφησε να αγωνίζεται για να περπατήσει και να εκτελεί τις καθημερινές εργασίες.

Τριχοειδείς σκληρά ως καρφιά νύχια αντικατέστησαν την τρίχα στο σώμα της και οι γιατροί είναι ακόμα στο σκοτάδι σχετικά με το πώς να θεραπεύσουν τη μυστηριώδη ασθένεια της Shanyna.

Ζει με την οικογένειά της στο Μέμφις και ήταν το πρώτο έτος της στην Νομική Σχολή , όταν ο σκληρός εφιάλτης άρχισε.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 που προβλεπόταν μια θεραπεία με στεροειδή μετά από μια επίθεση άσθματος, μέσα σε λίγες ώρες μετά την χορήγηση της θεραπείας άρχισε μια φαγούρα σε όλο το σώμα της.

Σύντομα το δέρμα της ήταν καλυμμένο με σκληρές κρούστες και οι γιατροί δοκίμασαν τα πάντα ως θεραπεία από το έκζεμα έως για σταφυλοκοκκική λοίμωξη μα μάταια.

Shanyna ήταν κλινήρης, όμως η νόσος κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της και οι γιατροί προσπάθησαν να καθορίσουν ποιο είναι το πρόβλημα.

Το 2011 ξεκίνησε θεραπεία στη Βαλτιμόρη, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ήταν νύχια ( κερατοειδείς τρίχες μεταλλαγμένες ω νύχια ) και παρατήρησαν ότι συνέβη 12 φορές στο κανονικό αριθμό των κυττάρων του δέρματος από τον θύλακα της τρίχας .

Σήμερα οι γιατροί δεν μπορούνε να δώσουν μια ακριβή διάγνωση, αλλά ήταν σε θέση να ελέγξουν τα συμπτώματα.

Είναι πολύ γνωστό ότι οι Αμερικάνοι κάνουν πολλά πειράματα χωρίς την άδεια του αρρώστου εν αγνοία του. Τι δεν με πιστεύετε; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το αποκαλυπτικό άρθρο του SAMAN LYCAN << ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! >> ένα άρθρο που θα σας αφήσει πολλά ερωτηματικά με το τι γίνεται σήμερα στον κόσμο.

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν έντονες φήμες ότι οι μεγάλες δυνάμεις παγκοσμίως προσπαθούν να φτιάξουν  τον τέλειο στρατιώτη, λένε ότι τα έχουν καταφέρει όλα να τα χει όπως δύναμη, γρηγοράδα, απίστευτη όραση ακόμη να μπορούν να αντέχουν σε σκληρά κλίματα όπως απίστευτο κρύο αλλά και ζέστη!! Το μόνο που δεν έχουν καταφέρει είναι να φτιάξουν μια ασπίδα του σώματος που να μην το διαπερνά σφαίρα αλλά και θραύσματα οβίδας!!

Κάποιοι ερευνητές στις ΗΠΑ λένε ότι η ασθένεια αυτής της γυναίκας δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να φτιάξουν μια τέτοια ασπίδα σώματος!! Ακούγετε παρατραβηγμένο; Δυστυχώς στο ζήτημα αυτό δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες παρά μόνο φήμες….. Το θέμα του Υπέρ Στρατιώτη έχει ξεκινήσει με εντατικές έρευνες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου πρώτοι είχαν ξεκινήσει τις έρευνες οι Γερμανοί. Από αυτές της φήμες ιδρύθηκε το κόμικ εκείνη την εποχή Κάπτεν Αμέρικα!! Είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό το οποίο κανείς δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα σήμερα……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! MIA ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ!!!!

  1. Τόσοι παθαίνουν κρίσεις άσθματος στον κόσμο και κάνουν ανάλογες θεραπείες αλλά στην προκειμένη πιο πιθανό είναι να δοκίμασαν κάτι νέο πάνω της σαν πείραμα παρά να είναι κάποια αντίδραση του σώματος της σε συνηθισμένη πρακτική.
    Η θεωρία για πειράματα ασπίδας σώματος έχουν μεγάλη βάση!

Αφήστε μια απάντηση