ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΕ-ΜΠΑΤΛΑ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΕ-ΜΠΑΤΛΑ!!!!

Στην Ναμίμπια εδώ και κάποια χρόνια αλλόκοτα όντα έχουν κάνει την εμφάνιση τους πολλές φορές δημιουργώντας απίστευτο τρόμο στους κατοίκους της χώρας σε κάποια απομονωμένα χωρία. Οι αρχές στην αρχή πίστευαν ότι ήταν οι δεισιδαιμονίες των απλών χωρικών. Ώσπου μια μέρα πριν ένα χρόνο ακριβώς  μια ομάδα αστυνομικών από εννέα άτομα είχε κληθεί για  πιάσουν ένα τέρας που τρομοκρατούσε την περιοχή!!!! Οι αστυνομικοί δύσπιστοι στην αρχή τελικά πήγανε πιστεύοντας ότι είχαν να κάνουν με κάποιο λιοντάρι ή κάποιο τεράστιο φακόχοιρο…… ήρθαν σε επαφή με το πλάσμα μετά από μια μέρα έρευνας. Η τρομάρα τους και ο πανικός ήταν μεγάλος όταν ήρθαν αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με το τέρας!!!! Αν και το πυροβόλησαν αρκετές φορές με πιστόλια αλλά και με τυφέκια τύπου FN στρατιωτικής χρήσης το τέρας δεν έπαθε απολύτως τίποτα, παρά τους αγνόησε και χάθηκε μέσα στην σαβάνα… η αστυνομική έκθεση εκείνης της ημέρας λέει:

<< Ότι το ζώο είναι ως επί το πλείστον λευκό και σε αντίθεση με οτιδήποτε οι χωρικοί έχουν δει ποτέ, μοιάζει με ζώο το οποίο έχει κεφάλι σκύλου αναμιγμένο με χοίρου, στρογγυλό, σχεδόν άτριχο στην  πλάτη και τους ώμους και μοιάζει με τεράστιο χοίρο σε μέγεθος ρινόκερου!!!! >>

Το θηρίο είχε εντοπιστεί από ντόπιους να κυνηγά και να επιτίθεται σε σκυλιά, κατσίκες και άλλα κατοικίδια ζώα σε αυτή την άνυδρη περιοχή όχι πολύ μακριά από την έρημο Καλαχάρι.

 Η φωτογραφία αυτή είναι ψηφιακής επεξεργασίας και πρόκειται για το τέρας που είδαν οι αστυνομικοί που το ονόμασαν Κε- Μπάτλα που σημαίνει Γουρουνόσκυλο!!!!

 Τα τελευταία χρόνια τα τέρατα φαίνεται μα έχουν εξαπλωθεί σε αγροτικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπου οι ντόπιοι έχουν λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας από μόνοι τους διότι δεν γίνονται πιστευτοί από τις αρμόδιες αρχές. Το 1995 και το 1996, ντόπιοι οπλίστηκαν στο Περού για να προστατευτούν από το βαμπίρ θηρίο el Chupacabra!!!! Πέρυσι οι κάτοικοι της Μαλαισίας περιπολούσαν μαζί με την αστυνομία στους δρόμους ψάχνοντας για το μυστηριώδη πλάσμα orang minyak, ( λιπαρός άνθρωπος )  που είχε τρομοκρατήσει δέκα χωρία πρόσφατα.

Τι θα μπορούσε να είναι όμως το τέρας της Ναμίμπια; Η Ανδρέα Μουντζίντι  πρόεδρος του περιφερειακού συμβούλου ασφαλείας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Informante, όπου λέει:

<< Στις περιοχές αυτές έχουν αναφερθεί πολλά είδη τεράτων τα οποία η κυβέρνηση μέχρι τώρα ποτέ δεν τα είχε πάρει στα σοβαρά. Αυτό το παράξενο πλάσμα μα και άλλα πολλά οι ντόπιοι ανάφεραν ότι δεν το έχουν δει ποτέ πριν μα ούτε και είχαν ακούσει από τους ποιο γέρους να το είχαν δει. Σε αυτήν την περιοχή δεν υπάρχει δάσος μα μόνο θάμνους. Έτσι, αυτό το τέρας αλλά και τα άλλα στο παρελθόν που έχουν κάνει την εμφανίσει τους πρέπει να είναι από επικλήσεις μαύρης μαγείας. Μερικοί άνθρωποι στην περιοχή πιστεύουν ότι το θηρίο αυτό ανήκει σε ένα μάγο, γεγονός που υποδουλώνει ότι είναι το κατοικίδιο του….. >>

Η υπόθεση ότι το θηρίο έχει μαγική προέλευση δεν αποτελεί έκπληξη. Το  2010 μια δημοσκόπηση διαπίστωσε μεγάλη πίστη στη μαγεία διαδεδομένη σε ολόκληρη την υποσαχάρια Αφρική, με περισσότερο από το ήμισυ των ερωτηθέντων να δηλώνουν προσωπικά ότι πιστεύουν στη μαγεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνήθιστα ζώα έχουν επισημανθεί σε αγροτικές περιοχές της Ναμίμπια!!!! Αρκετά άλλα τέρατα έχουν αναφερθεί κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών, συμπεριλαμβανομένης αυτής τον Ιούλιο του 2009, όταν άγνωστα πλάσματα φέρεται να ρουφούν το αίμα από τα οικόσιτα ζώα, αλλά και από άγρια από Γκνού έως και λιοντάρια!!!!. Αν και κανείς δεν είδε τα τέρατα, είδαν τα ίχνη που ήταν παρόμοια με εκείνα ενός σκύλου, αλλά πολύ μεγαλύτερα τουλάχιστον δέκα φορές ποιο μεγάλα. Η  Αστυνομία και τότε ακολούθησε τα χνάρια, αλλά μυστηριωδώς σταμάτησε σε ένα ανοικτό πεδίο, όπου ενώ το είχαν εντοπίσει πριν προλάβουν να το πυροβολήσουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους το πλάσμα ξαφνικά άρχισε να πετά ώσπου εξαφανίστηκε. Εκείνη την εποχή, οι ντόπιοι είχαν επίσης την πεποίθηση ότι το παράξενο τέρας ήταν προϊόν της μαύρης μαγείας – και είχαν  φτάσει στο σημείο να κατηγορήσουν έναν ηλικιωμένο άντρα μαζί και την αδελφή του ότι το πλάσμα το είχαν φέρει από την κόλαση για να τρομοκρατήσουν τους χωρικούς.

Πριν περίπου τρία χρόνια κάποιοι από τους χωρικούς είχαν δηλώσει ότι στην γύρω περιοχή έχουν πολλές φορές κατέβει από τον ουρανό αστέρια τα οποία και έχουν προσγειωθεί μέσα στην Αβάνα. Την μια φόρα είδαν μέσα από το ένα αστέρι να βγαίνουν τρία όντα που έμοιαζαν με άνθρωποι αλλά με την μόνη διαφορά ότι ήταν δαίμονες και δεν είχαν καμία σχέση με εμάς τους ανθρώπους λευκούς ή μαύρους!!!!

Το όλο ζήτημα στην Ναμίμπια θυμίζει έντονα να είναι κάποια τέρατα εξωγήινης προέλευσης, αν όχι ίσως είναι κάποιας γεννητικής έρευνας πειραμάτων, αν και πάλι όχι ίσως κάποιες πύλες από άλλη διάσταση να ανοίγουν και να περνάνε όλα αυτά τα πλάσματα….. οι αναφορές υπάρχουν για περίεργα πλάσματα από το 1920 όπου μεγάλα σαφάρι διοργανώνονταν για να πιάσουν ένα από αυτά χωρίς όμως αποτέλεσμα!!!! Βέβαια κάποιοι ντόπιοι λένε ότι είναι τα δαιμόνια της Καλαχάρης και υπάρχουν εκεί από χιλιάδες χρόνια…… ότι όμως και να είναι  ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και κάθε τόσο κάνουν την εμφάνιση τους!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΕ-ΜΠΑΤΛΑ!!!!

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ,ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

  ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΓΑΜΕ ΕΦΕΥΓΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ THUNDERCATS.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!:::
  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΤΩΡΑ.

  ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ SAMAN ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΙΞ,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ-ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΟ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ sbrnr!!!!

   ΞΗΠΝΗΣΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ……..

   Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΩΝ THUNDERCATS ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ………….!!!!;;;!!!!

   ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ…….ΨΑΞΤΩ!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ………….. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ HΕAVY!!!!!

 2. ΦΙΛΕ xakoustos!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ…….

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ…… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση