ΕΝΘΕΡΜΟ ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓIΕΤΙ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΘΕΡΜΟ ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓIΕΤΙ!!!!

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Σιβηρία σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα ειδικό ερευνητικό ινστιτούτο αφιερωμένο στην μελέτη των Γιέτις ( χιονάνθρωποι – πλάσμα το ίδιο με λευκή γούνα όπως οι Μεγαλοπόδαρος ) μετά από μια σειρά πρόσφατων και μυστηριωδών θεάσεων των λαϊκών αυτών πλασμάτων.

Οι Hominology εμπειρογνώμονες έφτιαξαν μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Κεμέροβο για να ερευνήσουν και είναι πρόθυμοι να αποδείξουν την ύπαρξή των yetis , μετά από τους ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές .

Σύμφωνα με έως 15 μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής της Σιβηρίας στην περιοχή Κεμέροβο, υπάρχει  ένα πλάσμα 7 πόδια ψηλό, τριχωτό, επίσης ανθρωπόμορφα πλάσματα έχουν εντοπιστεί να περιφέρονται στην έρημο Σόρια Όρος, με ένα ακόμη άτομο που ισχυρίζεται ότι έσωσε ένα Γιέτι από βέβαιο πνιγμό σε ένα ποτάμι, ενώ κυνηγούσε.

 Ο Χωρικός, Afanasy Kiskorov ( Αφάνασι Κισκόροβ ) από την περιοχή Tashtagol ( Τασχτάγκολ  )  φέρεται να λέει ότι είδε κάποια Γιέτι από πρώτο χέρι. Είπε:

<< Τα σώματά τους ήταν καλυμμένα με κόκκινη-και-μαύρη γούνα και  μπορούσαν να αναρριχηθούν στα δέντρα. Ένα από αυτά τα πλάσματα με λευκό τρίχωμα έπεσε ουρλιάζοντας από το φόβο μέσα σε ένα φουσκωμένο ποτάμι στο βουνό. Μετά από τιτάνια διάσωση έσωσα το πλάσμα το οποίο βρομούσε αφάνταστα, κοντοστάθηκε λίγο με το να με κοιτάζει και μετά χάθηκε στο πυκνό δάσος…>>

Ωστόσο, δείγματα μαλλιών, μεγάλες πατημασιές και τεράστια καταφύγια μέσα στα δάση έχουν τροφοδοτήσει την επιστημονική πεποίθηση για τα ίχνη των Γιέτις τα , που περιγράφουν ως << Νεάντερνταλ πρόγονοι του ανθρώπου >>.

Υπάλληλοι της διοίκησης του πανεπιστημίου στο Κεμέροβο της δυτικής Σιβηρίας έχουν πει ότι η οργάνωση ενός ιδρύματος ή ένα επιστημονικό κέντρο θα ήταν μια λογική συνέχεια της έρευνας στο θέμα των Γιέτι.

Ο Δρ Igor Burtsev ( Ιγκόρ Μπούρτσεβ ), διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Hominology, θα ενταχτεί στην ολοκαίνουργια μονάδα της έρευνας, αν τα σχέδια προχωρήσουν. Είπε:

<< Στη Ρωσία υπάρχουν περίπου 30 αξιόλογοι επιστήμονες που ασχολούνται με τη μελέτη του φαινομένου του χιονάνθρωπου των Ιμαλάϊων όπως είναι γνωστά ως Γιέτι.

Όλα αυτά θα πρέπει να ενσωματωθούν σε αυτό το ίδρυμα. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να έρθουμε σε επαφή με ένα από τα πλάσματα >>.

 Ο Δρ Burtsev είπε στην  Ρωσική εφημερίδα << Press Itar >> μετά από μια εκστρατεία  στην άνευρης για τα μυθικά Γέτι πέρυσι:

 << Είδα δείκτες (μισό-σπασμένα κλαδιά) είναι όπου το πλάσμα χρησιμοποιεί για να σηματοδοτήσει την ελεγχόμενη περιοχή. Στο δάσος έχω βρει πολλά αντικείμενα  αλλά και αποδείξεις που  επιβεβαιώνουν την θεωρία μου για τα πλάσματα αυτά. Σκοπεύω να βρω τις κατοικίες τους σύντομα και ακόμη και να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με το πλάσμα αυτό!!!!

Ο Βρετανός ειδικός άγριας ζωής David Attenborough ( Ντέιβιτ Αττενμπόροουχ ), πιστεύει ότι υπάρχουν  πολλές πειστικές αποδείξεις ότι τα Γέτις υπάρχουν.

Η Διοίκηση του Κεμέροβο και η περιφερειακή κυβέρνηση, θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση για το αν θα εφαρμοστεί το ερευνητικό ινστιτούτο, αφού γίνει στην περιοχή  ένα διεθνές συνέδριο για Γιέτις αργότερα αυτό το έτος. Η χρηματοδότηση θα γίνει από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας!!!! Πράγμα που έχει φουντώσει η φαντασίωση των συνομοσιολόγων ότι τα Γιέτις είναι κάποιοι κάτοικοι της Μέσης Γης……..!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση