ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ!!!!

 Δεδομένου του τεράστιου μεγέθους του σύμπαντος, λένε οι βιολόγοι ότι υπάρχει πλήρη αίσθηση ότι υπάρχουν κάποιες μορφές ζωής που απλά δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα!!! Αν και πολλοί είναι σκεπτικοί, κάθε περίεργη ανακάλυψη που γίνεται στην από τέτοια όντα, έχει τη δυνατότητα να είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ πριν!!!!

Ένας άντρας οδηγούσε σε έναν αγροτικό δρόμο όταν είδε γύπες γύρω από ένα σώμα ζώου!!!! Όταν κοίταξε το πλάσμα, συνειδητοποίησε ότι δεν έμοιαζε με τίποτα που είχε δει ποτέ πριν στην ζωή του!!!!

Κατάφερε να το βρει και να το φωτογραφήσει πρόσφατα σε αγροτικό δρόμο στην Κόστα Ρίκα όταν είδε έναν αριθμό γύπες γεμάτους γύρω από ένα σώμα στους πρόποδες ενός απότομου βράχου!!!!

 

Όπως λέει ο ανώνυμος οδηγός ότι πήγε να δει τι ήταν μήπως κάποιος άνθρωπος είχε πέσει, αλλά όταν έφτασε εκεί, συγκλονίστηκε από αυτό που είδε …!!!!

 

Ήταν ένα είδος πλάσματος που έμοιαζε αόριστα ανθρωποειδές, αλλά με αιχμηρά δόντια και περίεργα κέρατα!!!!

 

Σύντομα αφού δημοσίευσε φωτογραφίες της ανακάλυψης του, πολλοί άρχισαν να λένε ότι το πλάσμα μπορεί να είναι εξωγήινος, ή ακόμα και ένας Γκρεγκόλα ( καλικάντζαρος της Κόστα Ρίκα ) ή ένας δαίμονας κάποιου είδους!!!!

Οι σκεπτικιστές κα όχι οι βιολόγοι και επιστήμονες λένε ότι φαίνεται να είναι το σώμα ενός νότιου αμερικανικού Ταξιάρ ή Ταπίρ, αλλά ούτε το ρύγχος του πλάσματος ούτε το μέγεθος του κεφαλιού του φαίνεται να ταιριάζουν με τη εμφάνιση του πλάσματος!!!! Δυστυχώς, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει αποκαλύψει τη θέση του πλάσματος, έτσι ποτέ δεν θα μάθουμε το τι ήταν!!!!

Από την άλλη και να το αποκάλυπτε είναι γνωστό ότι οι γύπες της Λατινικής Αμερικής σπάνε μέχρι και τα κόκαλα από τα κουφάρια για να φάνε το μεδούλι!!!! Επομένως και να έδειχνε την τοποθεσία πάλι δεν θα βρίσκανε τίποτα γνωρίζοντας πόσο αδηφάγα είναι αυτά τα πουλιά και πόσο γρήγορα μπορούνε να εξαφανίσουν ένα ζώο μεγάλων διαστάσεων!!!!

Ότι νεότερο έχουμε από το περιστατικό θα σας το ανακοινώσουμε.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι, ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση