ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝAΤΡΥΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΉΧΟΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝAΤΡΥΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΉΧΟΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ!!!!

 

Αν και ποιο παλιά είχε γράψει ο SAMAN LYCAN για τον θαλάσσιο και ανεξήγητο ήχο BLOOP για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ αποφάσισα και εγώ να γράψω λίγα πράγματα για κάποιους παράξενους ήχους στους ωκεανούς…

 

Εντοπίστηκαν ήχοι στους ωκεανούς και καταγράφηκαν από τους επιστήμονες, χωρίς να ξέρουν και οι ίδιοι τι είναι!!

 

Η NOAA (Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας) έχει εντοπίσει και  ανιχνεύσει διάφορους ανεξήγητους ήχους από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού.

Τα τελευταία 20 + χρόνια, οι επιστήμονες έχουν ακούσει διάφορους θορύβους που προέρχονται από τα βάθη των ωκεανών και έχουν καταγράψει ήχους όπως:

σεισμικής δραστηριότητας, θορύβους πάγου, διαφόρων θαλάσσιων πληθυσμών κ.α…. Αλλά μαζί με αυτά τα ευρήματα, υπήρξαν και ορισμένοι ήχοι που είναι ανεξήγητοι και δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη από τι μπορεί να προέρχονται. Διάφορες και πολλές θεωρίες έχουν προταθεί για λογαριασμό αυτών των ήχων, όπως για ένα άγνωστο θαλάσσιο ζώο, την διάσπαση στρωμάτων πάγου, η ακόμη και για εξωγήινους – UFO, ή για τους αβυσσαλέους κάτοικους ή και πόλεις ακόμα έχουν συζητηθεί. Παρακάτω είναι μια λίστα από τους πιο ισχυρούς ανεξήγητους ήχους μαζί με ένα δείγμα της πραγματικής εγγραφής για τον καθένα από αυτούς….
Ο θόρυβος μπλούπ

Ο ήχος αυτός εντοπίστηκε το 1997 από την NOAA και είναι ένας εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, αλλά εξαιρετικά ισχυρός θόρυβος. Ο ήχος είχε εντοπιστεί σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού που βρίσκεται δυτικά του στο νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής. Ο ήχος που καταγράφηκε μοιάζει με ένα ζωντανό ζώο αλλά δεν ταιριάζει με κανένα από τα γνωστά θαλάσσια πλάσματα και ήταν πολλές φορές πιο δυνατός από οποιοδήποτε άλλο θαλάσσιο ζώο . Ο ήχος επίσης πάρθηκε από πολλαπλούς αισθητήρες υδροφώνων..


 

Ο ήχος  Julia 

Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε την 1η Μαρτίου 1999 από την NOAA και διήρκεσε για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Ο ήχος είχε εντοπιστεί λίγο νότια του ισημερινού στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού μεταξύ των Νησιών του Πάσχα και της Νότιας Αμερικής.


 

Ο ήχος επιβράδυνσης

Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 19 Μαΐου, 1997 από την NOAA και διήρκεσε για περίπου 7 λεπτά.   Ο ήχος χαρακτηρίστηκε ως επιβράδυνσης επειδή η συχνότητα του θορύβου  μειώνεται με αργό ρυθμό  κατά τη διάρκεια των 7 λεπτών.  Αυτός ο ήχος έχει παρθεί σχεδόν κάθε έτος από το 1997 και η θέση επισημάνθηκε ακριβώς βόρεια του νησιού Πάσχα κοντά στον ισημερινό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να γνωρίζουν τι τον προκαλεί, αλλά δεν έχει αποδειχθεί ακόμη. Ο ήχος είναι παρόμοιος με την κίνηση των πάγων στην Ανταρκτική, αλλά η θέση του ήχου δεν έχει ποτέ πάγο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Ο ήχος αμαξοστοιχίας

Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου 1997 από την NOAA και βρισκόταν κοντά στον Ισημερινό, στον Ειρηνικό Ωκεανό ακριβώς νότια της Νήσου του Πάσχα. Ο ήχος αυξάνεται σταδιακά σε μια δυνατή και σταθερή συχνότητα που είναι παρόμοια με ένα τρένο.

 

Ο ήχος Άπσουϊπ

Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε τον Αύγουστο του 1991 από την NOAA και αποτελείται από μια μεγάλη συλλογή  περιορισμένης ζώνης upsweeping ήχων . Ο ήχος έχει ανιχνευθεί κάθε έτος μετά την ανακάλυψη του το 1991, αλλά η συχνότητα και το επίπεδο ήχου έχουν κάποια μείωση κάθε χρόνο από την ανακάλυψη. Ο ήχος φαίνεται να είναι εποχιακός με υψηλότερες συχνότητες την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ο ήχος είχε εντοπιστεί ακριβώς βόρεια της Ανταρκτικής στον Ειρηνικό Ωκεανό περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αμερικής. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτός ο ήχος θα μπορούσε να είναι σεισμικής φύσης, όπως νομίζουν ότι υπάρχει ηφαιστειακή δραστηριότητα στην περιοχή.


 

Ο ήχος Σφυρίχτρα

Αυτός ο ήχος εντοπίστηκε στις 7 Ιουλίου 1997 από την NOAA   και πάρθηκε μόνο από έναν αισθητήρα υδροφώνων. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο, όπως οι άλλοι ήχοι που αναφέρονται παραπάνω πάρθηκαν από τουλάχιστον 4 διαφορετικούς αισθητήρες. Η θέση του ήχου επισημάνθηκε προς τα δεξιά στον ισημερινό στον Ειρηνικό Ωκεανό περίπου 500 μίλια νοτιοδυτικά της Πόλης του Μεξικού. Προφανώς ο ήχος μοιάζει με ένα σφύριγμα και συνήθως διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Ο ήχος έχει ανιχνευθεί κάθε έτος από την ανακάλυψη.

Από πληροφορίες της ΝΟΑΑ υπάρχουν και άλλοι υποθαλάσσιοι ήχοι όπου έχουν εντοπιστεί τα τελευταία 5 χρόνια αλλά δεν τους έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα. Αναμένουμε!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝAΤΡΥΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΉΧΟΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ!!!!

 1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΝΕΛΙΠΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΨΥΧΗ ΣΕ ΣΩΜΑ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ……ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΜΑΣ ΧΜ…!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ…..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ….ΜΟΛΙΣ 10 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΜΕΝΟΙ…..ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?????????? ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ…ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ?????ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?????ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΠΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ???? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ….ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΜΑΝ???????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ……ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ……..

  1. fenomeno!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!!!

   ΑΠΟ:

   ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΒΥΣΣΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ!!!! ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950!!!! ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΥΔΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!!

   ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΒΑΣΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

   ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΘΗ ΟΠΩΣ 5.000 ΜΕ 7.000 ΜΕΤΡΑ!!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΥΡΟΦΟΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ Η ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΥΨΟΧ 800 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ 1800 Η ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΤΑΙ 1.550.000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΝΕΑ 600.ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ….ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1955 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΟΔΟΣ!!!! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ!;! ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!!! ΘΥΝΗΣΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ …. ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΟΥΡΣΚ ….

   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!! ΕΧΩ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΗΖΩ!!!! ΗΔΗ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΩΚΑΙΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΟΡΓΟΝΩΝ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ….

   ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟ ΤΩΡΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση