ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ !;!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΙΧΝΗΔΙ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ !;!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΚ

Ένα καινούργιο <προϊόν > διατέθηκε πρόσφατα σε κάποια εμπορικά καταστήματα με σκοπό την διαφήμιση, ακόμα και τώρα οι υπεύθυνοι περιμένουν την έγκριση για να κάνουν πωλήσεις σε όλον τον κόσμο, αυτά τα ανθρωποειδή όντα ίσως να πουλιούνται σύντομα στο ευρύ κοινό, και ποιο συγκεκριμένα στα μικρά παιδιά αντικαθιστώντας τις κούκλες. Πρόκειται για ένα ζωντανό ον που δημιούργησαν κάποιοι επιστήμονες αναμιγνύοντας ανθρώπινο DNA με ζωικό DNA, πρόκειται για μια ανακάλυψη της βίο-μηχανικής.

Αυτά τα όντα τα τοποθετούν σε μια ειδική συσκευασία  συντηρώντας τα στην ζωή σε κατάσταση ύπνου ή κάτι σαν σε κωματώδης συνθήκη. Τρέφονται με πρωτεΐνες και η οξυγόνωση, αυτό γίνεται χάρη σε κάτι τρύπες που έχει η συσκευασία. Τα όντα αυτά έχουν όλες τις απαραίτητες λειτουργιές όπως αίμα, καρδιά, πνευμόνια συκώτι, κ.τ.λ. και μάλιστα σύμφωνα με την εταιρία λέγεται ότι έχει και συναισθήματα, και να αναγνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις, οι φωνητικές του χορδές δεν είναι αναπτυγμένες έτσι ώστε να εκφραστούν εύκολα, τα όντα αυτά αρρωσταίνουν και πονάνε και όταν συμβαίνει αυτό μας το δηλώνουν με δικό τους τρόπο και συμπεριφορά. Μάλιστα για να κρατιούνται σε ήπιο τόνο τους δίνουν ηρεμιστικές ουσίες. Όταν ο πελάτης αγοράσει το <προϊόν> αυτό σπίτι του και ανοίξει την συσκευασία τότε τον ον αυτό θα το θεωρήσει κάτι σαν την μητέρα του.

Συγκεκριμένα η εταιρία γράφει: HOW ARE THE PERSONALITIES CONTROLLED? THE GENPET FEEDING PACKS ARE COLOR CODED AND SPECIALLY FORMULATED WITH A CUSTOM DRUG MIXTURE THAT CAN BE USED TO CONTROL THE GEPNET, MUCH LIKE HUMAN DRUGS CAN SUCH AS RITALIN OR LITHIUM AND OTHER BEHAVIOUR  MODIFYING DRUGS. THUS WE CAN CALM THEM, OR STIMULATE THEM WIHOUT EXTRA TAMPERING TO THE DNA STRUCTURE. Για μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό το απαράδεκτο κατασκεύασμα ή μάλλον για αυτούς τους κακούργους, το site της εταιρίας είναι: http//www.genpets.com . Σε περίπτωση που αυτό  το ον δαγκώσει τον κάτοχο του η εταιρεία πουλάει και ένα ειδικό kit για να του βγάζει τα δόντια.

Σε αυτήν την απίστευτη περίπτωση γεννητικής επέμβασης ώστε να φτιάξουν ένα καινούριο είδος ζωής θέτονται πολλά ερωτήματα!!

Α) Για πιο λόγο να τα φτιάξουν;

Β) Μήπως ετοιμάζουν να μας αλλάξουν γεννητικός όπως πολλοί ερευνητές εξωγήινης ζωής υποστηρίζουν ότι θα γίνει στο μέλλον; Θυμάστε την σειρά X-FILES; ( σημείωση: Τα πιο πολλά επεισόδια φτιαχτήκαν με σκοπό να δείξουν ότι οι εξωγήινοι είχαν επέμβει γεννητικός φτιάχνοντας υβρίδια ανθρώπους – εξωγήινους με σκοπό αυτοί να είναι το μέλλον της ανθρωπότητας……..!!! ).

Γ) Μήπως θέλουν να φτιάξουν ένα είδος σκλάβων για διαφόρους σκοπούς όπως έκαναν οι Ανουνάκι πριν χιλιάδες χρόνια στην Μεσοποταμία;

Αν μας λέγανε ότι κατάφεραν να φτιάξουν κάτι τέτοιο χωρίς όμως να μας δείξουν τις απαραίτητες αποδείξεις ότι υπάρχει δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Εδώ έρχονται πολλά στοιχεία κάποιων μορφών ζωής που πέρασαν αλλά και που εμφανίζονται σε κάποια σημεία του πλανήτη μας να μας κάνει να πιστέψουμε ότι ίσως ήταν πρώην γεννητικής μετάλλαξης αλλά και επέμβασης !!

Ας πάρουμε στην Ελλάδα τους Κένταυρους οπού είναι μια φυλή που αποτελείτε από μισούς ανθρώπους αλλά και μισά άλογα, δηλαδή από την μέση και κάτω άλογο και από την μέση και πάνω άνθρωποι! Μάλιστα κάποιους από αυτούς βοήθησαν σπουδάζοντας με τέχνες, ιατρική, αλλά και εκπαιδεύοντας στην τέχνη του πολέμου πολλούς ήρωες της μυθολογίας!! Μιλάω για τους Κένταυρους γιατί οι αρχαίοι Έλληνες τους δεχόντουσαν σαν υπαρκτό λαό και όχι σαν κάτι το φανταστικό, υπάρχουν πολλές αναφορές για την ζωή τους, τις πόλεις τους, τους πόλεμους που είχαν πάρει μέρος και με ποιους. Υπάρχουν επίσης πολλές αναπαραστάσεις σε γλυπτά σε πολλές ακροπόλεις ( ναούς= ακρόπολη= άκρο-πόλη= άκρη ή άκρο του Πόλου ) που δείχνουν συχνά μάχες αλλά και άλλες αναπαραστάσεις με τους Κενταύρους!!

Υπήρχαν και αλλά όντα όπως οι Σάτυροι που στην εμφάνιση τους μοιάζουν καταπληκτικά στον θεό Παν ή Πάνα. Υπάρχουν ακόμα οι τελχήνες, οι έρπειες, οι σφήγκες οπού είχαν σώμα λιονταριού με φτερά και πρόσωπο αετού κ.τ.λ.

Οι αποδείξεις αυτές δεν έρχονται μόνο από την αρχαία Ελλάδα αλλά από όλη την αρχαία υπαρκτή και εξακριβωμένη ιστορία!! Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί έχουν τις δίκες τους τερατογεννήσεις που άλλες θεωρούνται θεοί και άλλες όχι!!

Όσο για την εποχή που ζούμε από τον μεσαίωνα υπάρχουν εκατοντάδες όντα που έχουν εμφανιστεί ζωντανά ή πεθαμένα αφήνοντας με μεγάλη απορία τους βιολόγους για το αν υπάρχουν ή αν είναι κάποια είδη που είναι κρυφά προς τον άνθρωπο. Έτσι ξεκίνησε ένας καινούριος κλάδος που ονομάστηκε κρυπτοζωολογία!! Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες με όντα περίεργα δίποδα και μη αλλά και δράκους ή τεράστια πουλιά μέχρι ψάρια αλλά και φίδια αλλά μέχρι και έντομα που έχουν κατακλίσει πολλές ιστοσελίδες αναρωτώντας το τι μπορεί να είναι.

Δεν λέω ότι όλα είναι από γεννητικές επεμβάσεις αλλά κάποια από αυτά είμαι πεπεισμένος ότι έχουν δημιουργηθεί από γεννητική επέμβαση. Ας αφήσουμε την γεννητική και ας πάμε δέκα χρόνια πίσω που επιστήμονες του Κολοράντο στην Αμερική δήλωναν ότι τα επόμενα 15 χρόνια θα έφτιαχναν ξανά δεινοσαύρους, βροντόσαυρους αλλά και καινούρια είδη ζωής αναμιγνύοντας τα είδη αναμεταξύ τους!!

Κάποια πειράματα πιστεύω πως αν ξεφύγουν τον έλεγχο η ανθρωπότητα θα υποστεί μεγάλες καταστροφές!!! Όχι μόνο από την γεννητική αλλά και από αλλά διάφορα πειράματα που κάνουν για το καλό της επιστήμης. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι ανισσόροποι!!

Η GEN PET δικαιολογεί την στάση της με το να λέει ότι είναι ένα ακίνδυνο παιχνίδι για τα παιδιά που θα το λατρέψουν όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Δεν δίνει άλλες λεπτομέρειες με τι τρόπο τα έφτιαξε, αυτό που παραδέχεται είναι ότι πρόκειται για ζωντανό οργανισμό!!

Όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει στον μεσαίωνα κάποιους αλχημιστές που προσπαθούσαν να φτιάξουν τα λεγόμενα << HOMUNCULUS >> τα φτιάχνανε από σπέρμα ανθρώπου και αλλά συστατικά και τα έβαζαν σε ζεστή κοπριά αλόγου και ύστερα από λίγες μέρες έβγαιναν κάποια μικροσκοπικά πλάσματα με σάρκα και οστά τα οποία τα έβαζαν σε γυάλες………. Για αυτό ο SAMAN LYCAN άρθρο το οποίο θα προκαλέσει πολύ έκπληξη σε πολλούς!!

Θυμηθείτε τι λέει η GEN PET: << Αν τυχών σας δαγκώσει το κιτ περιέχει εργαλεία για να του βγάλετε τα δόντια!!! >>

Πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει στα παρασκήνια για την ανθρωπότητα χωρίς να θέλω να γίνω καταστροφολόγος, αλλά αν επίσημα αλλά και με τόσο θράσος έχουν φτιάξει μια μορφή ζωής σαν και αυτήν, φανταστείτε τι έχουν φτιάξει που δεν τα ξέρουμε, παρεξηγώντας κάποιες φορές ανθρώπους όπως ο Saman Lycan  που έχει γράψει τόσα παράξενα άρθρα αλλά και που θα γράψει στο μέλλον προσπαθώντας να μας δείξει το τι υπάρχει εκεί έξω αλλά και μέσα όπως θα έλεγε και εκείνος…………!!

Εάν δεν προσέξουμε γύρω μας δεν θα ξέρουμε το τι μας ξημερώνει, ελπίζω το μέλλον της ανθρωπότητας να είναι υπέρ με εμάς του ανθρώπους. Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξουν ανδροειδή, μα πιστεύω ότι θα κοστίζει πιο φτηνά να φτιάξουν ένα είδος καινούριας ζωής…………. Μόνο που αυτό ίσως να είναι και η καταστροφή της ανθρωπότητας μπορεί όμως και όχι να είναι η αρχή κάποιας άλλης …….!!!!

Όλα αυτά να τα περιμένουμε την ταχύτητα που τρέχει η τεχνολογία σήμερα το μόνο που μένει να δούμε το τι θα γίνει είναι να έρθει το μέλλον που ποτέ του δεν αργεί στο ραντεβού του.

Θα σας παραθέσω μερικά βιντεάκια για να δείτε και εσείς τα GEN-PETS.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ !;!

  1. Αγαπητέ Moltianni καταρχήν σε ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο. Ίσως να έχεις και δίκιο και να είναι απάτη μπορεί όμως και να μην είναι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι απάτη, γιατί είναι σίγουρο πλέον ότι ο άνθρωπος συνεργαζόμενος με άλλες οντότητες έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει τέτοια εκτρώματα, όπως π.χ. στην Αμερικανική υπόγεια βάση dulce και σε άλλες.. Εκεί κάνουν πειράματα στην ανθρώπινη γενετική που το συγκεκριμένο προϊόν είναι πταίσμα σε σύγκριση με το τι αλλά πράγματα έχουν κάνει εκεί. Ο Phil Schneider ήταν ένας επιστήμονας που εργαζόταν στην βάση Dulce, ωσότου αποφάσισε να εγκατάλειψη την δράση του εκεί και να αποκαλύψει πολλά από αυτά που γινόταν εκεί, ένα μέρος των αποκαλύψεων ήταν τα γεννητικά πειράματα, από ότι φάνηκε όμως ενόχλησε κάποιους αυτά τα λεγόμενα και λίγο αργότερα ο Phil Shneider δολοφονήθηκε μυστηριωδώς. Τα ανθρωποειδή όντα είναι πλέον γεγονός και φυσικό είναι ένα μεγάλο μέρος των εκμεταλλεύσεων αυτών να είναι το οικονομικό κέρδος. Έτσι συμβαίνει και με το παραπάνω θέμα, ίσως και ο καλλιτέχνης που ανέφερες παρόλο που δεν γνωρίζω το όνομα του μπορεί να ανήκει σε κάποιες από τις ομάδες που ασχολούνται με αυτά τα πειράματα, Phil Shneider είχε πει ότι στα γενετικά πειράματα και σε άλλα συμμετείχαν τεχνίτες και επιστήμονες όλων των ειδών, ο ίδιος είχε τρία διπλώματα από διαφορετικές σπουδές. Το συγκεκριμένο <> είχε διαφημιστεί στο παρελθόν δημόσια στην Αμερικανική τηλεόραση με όλα τα παρελκόμενα που είχα αναφέρει ως αληθινά. Για αυτό και ονομάζονται Gen Pets (γενετικό- κατοικίδιο) αλλά εγώ θα τους δώσω μια άλλη ορολογία βιογενετικά μεταλλαγμένα παιχνίδια του μέλλοντος. Αν και αυτό είναι μια άλλη ιστορία……..

  2. Φίλε Αισχυλε,πολυ ωραία ανάλυση για το τι θα γινόταν αν ήταν αληθινά αυτά τα πλασματακια.το όλο θέμα είναι αποδεδειγμένα hoax.Αν ψάξεις στο νετ θα δεις πως είναι δημιουργία ενός καλλιτέχνη.φιλικά.

  3. ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΙΣΕΩΝΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΙΒΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

  4. ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΎΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΤΡΈΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΧΑΙ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΩΝΙΟΣ ΤΕΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(!!:!!) ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ; ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΌ ΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΆ ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ….. ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ…… ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ. ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΗΣΜΟ ΜΑΣ……. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΧΜΜΜΜΜ!!! ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΌΗΤΗ ΙΣΩΣ ΣΚΕΨΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση