ΠΕΡΙ ΤΗΣ << ΝΕΚΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ >>!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ << ΝΕΚΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ >>!!!!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

 

SAMAN LYCAN

 

Ο αναγνώστης giomath ( Τζίομαθ ) μας έστειλε τα εξής  ώστε να τα αναρτήσουμε. Εμείς συμφωνούμε μαζί του και το κάνουμε. Δεν αλλάζουμε απολύτως τίποτα από αυτά τα οποία μας έστειλε!!!! Έτσι επιτέλους σιγά σιγά και κάποιοι άλλοι κατανοούν ότι δεν είμαστε ινδοευρωπαίοι και ότι άλλο μπορούν να φανταστούν << κάποιοι >> ώστε να πλήξουν τους αρχαίους Έλληνες λέγοντας ότι έχουν έρθει από την Ευρώπη ή από όπου αλλού θέλουν!!!!

giomath <giomath@rocketmail>
Subject: Άρθρο  προς αναδημοσίευση (;;;)

Message Body:
Έτυχε να διαβάσω το άρθρο αυτό και μετά την φιλολογία των τελευταίων ημερών, περί “νεκρής γλώσσας” για τα αρχαία ελληνικά, την γλώσσα μας δηλαδή, της ρίζες μας, αυτό που μας ξεχωρίζει από όλους τους άλλους λαούς. Πιστεύω ότι αξίζει η αναδημοσίευση του εδώ, Αν δεν κάνω λάθος έχει ανέβει κάποιο ανάλογο άρθρο εδώ. Ο σύνδεσμος είναι:

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9

Νομίζω ότι είναι επίκαιρο. Η απόφαση είναι δική σας. Ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλειά.

SAMAN LYCAN

Βέβαια τι να πει κάποιος σε ένα από τα πιόνια της μασονίας όπως ο J. Mucke όπου, όπου σταθεί και όπου βρεθεί κατηγορεί την χώρα μας και ειδικότερα την αρχαία μας ιστορία και προέλευση των Ελλήνων αλλά και της γλωσσάς μας!!!! Αλλά τι να κάνει όταν υπάρχει απάθεια από Ελληνικής πλευράς διότι και δω η μασονία δυστυχώς δεν πάει πίσω!!!! Το μόνο που έχω να πω σε αυτόν τον αλητήριο αλλά και σε όσους υποστηρίζουν τις θεωρίες αυτές αλλά και του αλητήριου αυτού ότι και να πουν αλλά και ότι και να κάνουν ακόμα και να χαθούμε σαν φυλή, τα έργα μας, η γλώσσα μας, ο πολιτισμός μας θα είναι για πάντα κεντημένα στο πετσί τους!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση