ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!;!!

 Ίσως σε αυτό το άρθρο διαβάσετε πολλά παράλογα μα πριν βιαστείτε να με κρίνετε αναλογιστείτε τα και μελετήστε τα σωστά!!!! Τι εννοώ ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!;! Εγώ δεν θα μιλήσω για τις << Οργανικές Πύλες >> όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου του Ίων Μάγγου όπου θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Άγνωστο όπου είναι ένα βιβλίο όπου περιέχει από όσο γνωρίζω σοβαρές πληροφορίες……!!!!

Λοιπόν:

Κάποιοι θα πουν ότι υπάρχουν πολλές φυλές, μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, ερυθρόμαυροι, κτλ, κτλ!!!! Είναι όμως έτσι!;! Μπορούμε να πούμε λόγο αλλαγής εμφάνισης ότι ανήκουν οι άνθρωποι σε διαφορετικές φυλές!;! Στην εποχή που ζούμε δεν μπορούμε διότι θα θεωρηθεί ρατσιστικό και θα ξυπνήσει τα φαντάσματα των ναζί με όλες τις αποκρουστικές ιδέες που είχαν ……!!!! Κάποτε κάποιοι ανθρωπολόγοι έκαναν λόγο για διαφορετικές ράτσες ανθρώπων μα και αυτό ακουγόταν στα αυτιά των ανθρώπων πολύ άσχημο και έτσι δεν υπάρχει κάτι το επίσημο ως λέξη για να τακτοποιήσει κάποιος κάποιον άλλον άνθρωπο που διαφέρει λόγο του χαρακτηριστικού του χρώματος του ή του προσώπου του!!!! Έτσι συνήθως όπου και αυτό ταμπελοποιεί από μια κατάσταση τους ανθρώπους είναι ως:

Αυτός είναι μαύρος.

Αυτός είναι κιτρινιάρης.

Αυτός είναι άσπρος.

Αυτός ερυθρόμαυρος και ούτο κάθε εξής!!!!

Αυτές είναι οι φράσεις που πολλοί χρησιμοποιούν υποτιμητικά μα όμως υπάρχουν και κάποιοι που τις χρησιμοποιούν όχι άθελα τους αλλά ούτε και με σκοπό να υποτιμήσουν τον άνθρωπο απλώς από συνήθεια!!!! Έτσι, σχεδόν ο παγκόσμιος πληθυσμός χρησιμοποιεί την χώρα από πού έρχεται ο καθένας μας επάνω στην γη!!!! Όπως:

Έλληνας.

Αμερικάνος.

Γάλλος.

Αιγύπτιος και ούτο κάθε εξής!!!!

Εδώ όμως θα δούμε ποιες είναι οι διαφορετικές φυλές ανθρώπων!!!! Ενώ τα ιερά βιβλία της χριστιανοσύνης λένε ότι ο θεός έδωσε κατά εικόνα και ομοίωση του στον άνθρωπο, μεγαλώνοντας βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λαοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά εξωτερικά από τους άλλους λαούς!!!! Όπως το χρώμα του δέρματος, τα χαρακτηριστικά προσώπου ( Κινέζος, Αβοριγίνος, Έλληνας, Φιλανδός, Αφρικάνος, Πυγμαίος, Ινδός, Εσκιμώος, Μαορί, Ινδιάνος της Αμερικής κτλ κτλ ) ακόμη διαφορετική ποιότητα μαλλιών, ξανθιά, μαύρα, κόκκινα, καστανά, σγουρά, ίσια, μαλακά, σκληρά, κτλ κτλ. Μα το κυριότερο το οποίο δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αναμεταξύ τους και δεν μπορεί η επιστήμη να το εξηγήσει είναι το γιατί έχουμε όλοι διαφορετική ομάδα αίματος!!;!!  Αν και έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες εξήγησης μόνο με θεωρίες απορρίπτονται όλες!!!! Επίσης υπάρχουν άνθρωποι με μπλε αίμα!!!! Όπου και είχα κάνει και άρθρο για μια κοπέλα!!!! Ναι μεν ομάδα αίματος γνωστή μα το δέρμα τους μπλε και άλλοι με μπλε αίμα, διαβάστε για αυτό:

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα. Πώς εξηγείται;

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!!

!!!
Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ;
Η απάντηση ήταν απρόσμενη:

Υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια προτού μείνει έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου
Efresi Robert, εξήγησε:
<< Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σίδηρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου  >>.
Οι επιστήμονες εξηγούν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης ( αν και μόνο στην θεωρία το έχουν κάνει αυτό ) Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα << κανονικά >> πεθαίνουν τα << μετατρεπόμενα >> μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.

kianitiki kopela

Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία!!!! Αν και οι επιστήμονες προσπάθησαν επανειλημμένα να αλλάξουν το αίμα από κόκκινο σε μπλε με τον τρόπο που εξηγούν δεν το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα κάνοντας τους να παραμιλάνε… Αποδεικνύεται ότι η έκφραση << μπλε αίμα >> – είναι ένα σημάδι της ευγενικής καταγωγής – δεν είναι τυχαία. Ορισμένοι από τους ευγενείς ιππότες, των πρώτων αρχαίων ευγενών οικογενειών είχαν όντως μπλε αίμα. 
Ήταν λόγω της πανοπλίας τους και του χαλκού της.
Ο καθηγητής επίσης τόνισε ότι το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε αίμα δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα!!!!!

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με κάτι που το γνώριζαν από τα αρχαία χρόνια μα όλα αυτά τα οποία προ ανέφερα δεν ταιριάζουν με την πλάση του ανθρώπου από τον θεό, τουλάχιστον όπως τα γράφουν στα ιερά βιβλία.

Ας δούμε και την περίπτωση ανθρώπων με μπλε δέρμα:

Μια μεγάλη οικογένεια γνωστή ως οι “μπλε άνθρωποι” έμεναν στους λόφους του Troublesome Creek στο Kentucky μέχρι τα 1960. Οι περισσότεροι από αυτούς έζησαν πάνω από 80 χρόνια χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά όλοι τους είχαν μπλε δέρμα. Το φαινόμενο αυτό μάλιστα πέρασε από γενιά σε γενιά. Το χρώμα τους, αν και ονομάστηκε “η διαταραχή του μπλε δέρματος” το φαινόμενο, δεν ήταν ακριβώς μπλε αλλά πλησίαζε προς το σκούρο μπλε προς μωβ…

anthropoi me mov derma

anthropoi me mov derma1

anthropoi me mov derma2

anthropoi me mov derma3

Το να καταφέρει η επιστήμη να αλλάξει με τεχνητούς τόπους το σχήμα του δέρματος είναι πλέον εδώ και κάποια χρόνια εφικτό!!!! Μα πριν υπάρξει αυτή η τεχνική πως μπορούσε το δέρμα ενός ανθρώπου να είναι μπλε!;! Δηλαδή να γεννιέται με δέρμα χρώματος μπλε!!!! Αν και πάλι οι επιστήμονες δήλωσαν ότι λόγο των χρωμοσωμάτων κάτι πήγε στραβά και αυτοί οι άνθρωποι γεννήθηκαν έτσι και πάλι δεν μπορούν να το αποδείξουν έμπρακτα παρά μόνο με θεωρίες!!!!

Μπορείτε να διαβάσετε για τους Πυγμαίους στο άρθρο μου πατώντας εδώ για τις διαφορές με τους άλλους ανθρώπους!!!! Φανταστείτε ότι τότε κατεστημένο ανθρωπολόγων με μεγάλη δυσκολία τους δέχθηκε για ανθρώπους!!!!

Όμως πάλι κάτι καινούριο ήρθε να ταράξει τα νερά της ανθρωπολογίας κάνοντας πολλούς να αναλογιστούν το τι γίνεται με τους ανθρώπους και πόσες διαφορετικές φυλές υπάρχουν!!!!

Στην Αφρική βρέθηκαν πυγμαίοι με πόδια πιθήκου!!!!

pigmaioi me podia pithikou

Επιστήμονες ερεύνησαν τοποθεσία σε μια από τις επαρχίες της Δημοκρατίας του Κονγκό, όπου σύμφωνα με τις φήμες οι ντόπιοι ιθαγενείς ζουν μεγάλο χρονικό διάστημα στα δέντρα αναζητώντας μέλι.

Το αποτέλεσμα των ερευνών των επιστημόνων ήταν η διαπίστωση ότι άνθρωποι από τη φυλή των πυγμαίων << Τβα >> διαθέτουν μοναδικής διαμόρφωσης πόδια, τα οποία τους επιτρέπουν να μετακινούνται πάνω στα κλαδιά με την ίδια ευκολία, όπως οι χιμπατζήδες. Οι επιστήμονες διευκρίνισαν ότι οι πτέρνες των πυγμαίων μπορούν να κάμπτονται και να διπλώνουν σε γωνία 45 μοιρών, που είναι απίστευτα μεγάλο μέγεθος, καθώς οι πτέρνες του συνηθισμένου ανθρώπου κάμπτονται κατά μέσο όρο μόνο κατά 15 μοίρες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι πυγμαίοι μπορούν να μετακινούνται πάνω στα δέντρα ουσιαστικά όρθιοι. Μέχρι και σήμερα εκτός την θεωρία του Δαρβίνου δεν έχει γίνει κάποια επίσημη εκδοχή γιατί αυτή η φυλή των Πυγμαίων να έχει γεννηθεί έτσι!!!! Διότι τα παιδιά τους γεννιούνται έτσι και δεν μετεξελίσσονται τα πόδια τους αναριχόντας στα δένδρα για μέλι!!!!!

Μια όμως και μιλάμε για ανθρώπους με περίεργα και μη ανθρώπινα πόδια δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου για την τόσο παράξενη φυλή ανθρώπων στην Αφρική τους λεγόμενους << Βαντόμα >>!!!! Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε εδώ.

Δεν τελειώνω εδώ υπάρχουν και άλλες φυλές όπως θα δούμε παρακάτω όπου ναι μεν είναι σπάνιες αλλά είναι δω μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους:.

.Άνθρωποι με υπερτρίχωση, νάνοι και πανύψηλοι, ένας άνθρωπος σαν κάμπια, ένας με ελαστικό δέρμα, κάποιος που γεννήθηκε μόνο με το κάτω μέρος των ποδιών του, ένας μικροκέφαλος και ένα κοριτσάκι που θυμίζει πίθηκο, είναι μερικές από τις ιστορικές αρχειακές φωτογραφίες, αλλά και αναφορές από την αρχαιότητα από το παλιό περιοδικό “Αινίγματα του Σύμπαντος” Νο 50-51, Ιουλίου- Αυγούστου 1979, σελ. 54-63, μα αν θέλετε πιο πολλές λεπτομέρειες για τις φυλές αυτές των ανθρώπων αυτών δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου << ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΜΈΣΗ ΓΗ part 19!!!! >>:

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς που γεννήθηκαν με κάποια ασυνήθιστη μετάλλαξη ( !;! ) όπως λένε οι επιστήμονες χωρίς να εξηγήσουν την μετάλλαξη,  στους δύο περασμένους αιώνες, ζούσαν εργαζόμενοι σε τσίρκο, αμοιβόμενοι από τα εισιτήρια των θεατών που πλήρωναν για να τους δουν. Σήμερα, συνήθως τέτοιες μεταλλάξεις γίνονται αντικείμενο επιστημονικής έρευνας ( ΒΛΕΠΕΤΕ!!!! Αντικείμενο έρευνας!!!! ) , καθώς βοηθούν τους επιστήμονες να εντοπίσουν τα γονίδια εκείνα που είναι υπεύθυνα για τη μετάλλαξη αυτή, με την μόνη προϋπόθεση δεν μπορούν να βρουν τα γονίδια αυτά, οπότε τους κάνει ξεχωριστούς ανθρώπους!!!!! Μια άλλη φυλή!!!!.

Επίσης όλοι οι νάνοι -άνθρωποι στην γη ανεξαρτήτως εθνικότητας και χρώμα δέρματος όλοι αναμεταξύ τους μοιάζουν!!!! Σε ύψος αλλά και στο πρόσωπο!!!!

nanoi 1

 nanoi 2

 nanoi 3

 Το είδος νανισμού από το οποίο έπασχε ο διάσημος ζωγράφος, Τουλούζ Λοτρέκ, στην ιατρική ορολογία λέγεται βλεννοπολυσακχαρίδωση τύπου 6 ή νόσος Maroteaux-Lamy, προσέξτε μόνο αυτό το είδος νανισμού και όχι στους πραγματικούς νάνους ανθρώπους όπως αυτοί στην φωτογραφία πιο πάνω, για να μην τα μπερδεύουμε!!!!

Σήμερα, υπάρχουν τρόποι για την αντιμετώπιση, αλλά όχι για την οριστική θεραπεία της συγκεκριμένης πάθησης. << Οριστική λύση στο πρόβλημα αναμένεται να δώσει, κάποια στιγμή στο μέλλον, η γονιδιακή θεραπεία >>, αναφέρει ορθοπεδικός χειρουργός, επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου << Παπαγεωργίου >>, Κυριάκος Παπαβασιλείου.

Τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο αυτή αντιμετωπίζουν, λόγω της πάθησής τους, καρδιολογικά, οφθαλμολογικά, μυοσκελετικά , ωτορινολαρυγγολογικά, πνευμονολογικά και αναισθησιολογικά προβλήματα, καθώς και προβλήματα του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος. Τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται με φαρμακευτική αγωγή ή με χειρουργικές επεμβάσεις.

<< Η μεταμόσχευση πολυδύναμων μεσεγχυματικών αιμοποιητικών κυττάρων έχει εφαρμοστεί σε ασθενείς με νόσο Maroteaux-Lamy, με αρκετά καλά αποτελέσματα. Τα θετικά στοιχεία της είναι:

Η επιστροφή του παθολογικού ενζύμου, που παρατηρείται στους ασθενείς αυτούς στα φυσιολογικά επίπεδα, η βελτίωση της δυσμορφίας του προσώπου, η βελτίωση ή σταθεροποίηση των καρδιολογικών προβλημάτων, η αύξηση του ύψους και η βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων >> αναφέρει ο κ. Παπαβασιλείου.

Ωστόσο, η μεταμόσχευση πολυδύναμων μεσεγχυματικών αιμοποιητικών κυττάρων δεν είναι πάντα εφικτή, λόγω του μικρού αριθμού δοτών.

Εξάλλου, τα ποσοστά θνητότητας είναι υψηλά (10%, όταν το μόσχευμα προέρχεται από συμβατό δότη και 20-25%, όταν προέρχεται από μη συμβατό δότη), οι μυοσκελετικές αλλοιώσεις εμμένουν και δεν υπάρχει ικανοποιητική βελτίωση στα οφθαλμολογικά προβλήματα.

Υπάρχει, επίσης, η θεραπεία ενζυμικής υποκατάστασης, η οποία έχει δείξει θετικά αποτελέσματα. Όπως εξηγεί ο κ. Παπαβασιλείου, στον ασθενή χορηγείται μία ουσία, που είναι προϊόν γενετικής μηχανικής, με τη τεχνική του ανασυνδυασμένου ( !;! ) ανθρώπινου DNA.

Στα θετικά στοιχεία της μεθόδου αυτής περιλαμβάνεται η σημαντική βελτίωση της δυνατότητας βάδισης και μάλιστα σε βαθμό που επιτρέπει στον ασθενή ν’ ανεβαίνει σκαλοπάτια. Η θεραπεία αυτή θα πρέπει να γίνεται εφόρου ζωής, με μία ενδοφλέβια ένεση την εβδομάδα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί ειδικός ενδοφλέβιος καθετήρας.

Αρνητικά στοιχεία της θεραπείας είναι ότι, η ενδοφλέβια χορήγηση καθιστά αδύνατη τη μετάβαση του φαρμάκου σε ορισμένες περιοχές του σώματος (οφθαλμός, αρθρικός χόνδρος), ενώ ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός δεν επιτρέπει τη μετάβασή του στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

<< Η θεραπεία ενζυμικής υποκατάστασης είναι μια σημαντική αρχή, αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς >>, τονίζει ο ίδιος.

Αναφερόμενος στις μελλοντικές προοπτικές για τη θεραπεία της νόσου ο κ. Παπαβασιλείου είπε ότι:

<< Η γονιδιακή θεραπεία αναμένεται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα, χωρίς να απαιτείται η συνεχής χορήγηση φαρμάκων και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Έχουν γίνει κάποιες πειραματικές μελέτες ex vivo και σε πειραματόζωα, με πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα >>.

Όσον αφορά την αχονδροπλασία (νανισμό), στις ημέρες μας αντιμετωπίζεται με τη μέθοδο της διατατικής ιστογένεσης, με την οποία μπορεί ο ασθενής να ψηλώσει μέχρι και 35 εκατοστά (1 εκατοστό σε δύο μήνες). << Την επόμενη πενταετία, αναμένεται να ξεκινήσουν κλινικές μελέτες για την οριστική αντιμετώπιση της πάθησης. Μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε την αχονδροπλασία με τον κλασικό τρόπο >> κατέληξε. Αυτό το ανέφερα διότι είμαι σίγουρος ότι πολλοί είναι αυτοί που θα τρέξουν και θα πουν ο νανισμός είναι αρρώστια!!!! Μόνο οι άνθρωποι που γεννιούνται με αχονδροπλασία έχουν την πάθηση νανισμού!!!! Όλοι οι άλλοι νάνοι που προαναφέρω πιο πάνω με φωτογραφίες είναι μια χαρά και μπορούν και ζουν πολλά χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα!!!!

Επιστήμονες μελετούν µικρόσωµους- νάνους χωρικούς των Άνδεων που δεν προσβάλλονται από καρκίνο ή διαβήτη

Στους µικρόσωµους-νάνους κατοίκους ορεινών χωριών των Άνδεων, στη ∆ηµοκρατία του Ισηµερινού, αναζητούν επιστήμονες το µυστικό της µακροζωίας. Οι άνθρωποι αυτοί δεν προσβάλλονται από καρκίνο ή διαβήτη!!!! Πριν από 24 χρόνια ο Δρ. Χάιµε Γκεβάρα Αγουίρε ανακάλυψε σε ορεινά χωριά κατοίκους που έπασχαν από νανισμό. Ήταν χωρικοί µε το σύνδρομο Λάρον ( το ονόμασε σύνδρομο χωρίς να μπορεί να το αποδείξει ) και για τον λόγο αυτό το ύψος τους δεν ξεπερνούσε το ένα µέτρο. Ο Δρ. Αγουίρε, είναι ειδικός ενδοκρινολόγος στον Ισημερινό και όταν εξέτασε τους κατοίκους των χωριών, έμεινε έκπληκτος, καθώς διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν προσβάλλονταν ποτέ από καρκίνο!!!! Αντιθέτως, κάποιοι συγγενείς τους, οι οποίοι είχαν φυσιολογικό ύψος και δεν είχαν το σύνδρομο Laron, προσβάλλονταν από καρκίνο και πέθαιναν!!!! Μελέτησε την υγεία αυτών των ανθρώπων για πολλά χρόνια και έκανε µία ακόμη σημαντική ανακάλυψη:

Οι µικρόσωµοι χωρικοί δεν εμφάνιζαν ποτέ διαβήτη – παρά το γεγονός ότι ορισμένοι από αυτούς ήσαν παχύσαρκοι και η παχυσαρκία, ως γνωστόν, βοηθά στην εμφάνιση της νόσου.

Ο Δρ. Αγουίρεαλλά και επιστήμονες µε επικεφαλής τον δρα Βάλτερ Λόγκο, κυτταρικό βιολόγο και ειδικό στη γήρανση, από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, µελέτησαν επί µακρόν 100 µικρόσωµους χωρικούς. Προσπάθησαν να διαπιστώσουν αν µία γενετική µετάλλαξη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, µπορεί να ρίξει φως στο µυστικό της µακροζωίας.

nanoi 4

ΟI ΜΙΚΡΌΣΩΜΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ των Άνδεων έχουν µια µετάλλαξη στο γονίδιο που δημιουργεί τον υποδοχέα της αυξητικής ορμόνης. Ο υποδοχέας είναι µια πρωτεΐνη ενσωματωμένη στη µεµβράνη των κυττάρων!!!! Την έχουν όλοι οι νάνοι αυτήν την πρωτεΐνη η οποία αυτό που δεν λένε οι επιστήμονες είναι από πού την απέκτησαν!!!! Διότι δεν είναι βλαβερή αλλά βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμά πολλές ασθένειες!!!! Οπότε δεν πρόκειται για σύνδρομο η γεννητική ανωμαλία όπως λένε αλλά για κάτι άλλο όπου τους έχει προβληματίσει αφάνταστα!!!! Δηλαδή να ανήκουν σε άλλο είδος φυλής ανθρώπου!!!!

Μα για να δούμε παρακάτω….:

Η αυξητική ορμόνη που εκκρίνεται από την υπόφυση του εγκεφάλου κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σώµα και αντιδρά µε τον υποδοχέα στα κύτταρα. Στα παιδιά, η αυξητική ορμόνη προκαλεί την έκκριση από το συκώτι µιας άλλης ορµόνης, η οποία λέγεται ινσουλινόµορφος αυξητικός παράγοντας (IGF-1), και είναι αυτή στην οποία οφείλεται η ανάπτυξη του σώµατος κατά την παιδική και την εφηβική ηλικία.

Οι µικρόσωµοι ιθαγενείς εξαιτίας της γενετικής τους µετάλλαξης ( άντε πάλι!!!! Μα όλοι οι μικρόσωμοι οι νάνοι γεννιούνται τόσο κοντοί και αυτό φαίνεται από ένα απλό υπερηχογράφημα Β επιπέδου πλέον!!!! ) έχουν ελαττωματικό υποδοχέα, ο οποίος δεν µπορεί ν’ αντιδράσει µε την αυξητική ορμόνη. Τα επίπεδα του ινσουλινόµορφου αυξητικού παράγοντα που έχουν είναι πολύ χαμηλά. Και µέχρι σήµερα, πλήθος µελετών που έχουν γίνει σε ζώα και σε αιωνόβιους ανθρώπους έχουν δείξει ότι τα χαμηλά επίπεδα του ΙGF1 σχετίζονται µεταξύ άλλων και µε τη µακροζωία.

Ο µηχανισµός που απομακρύνει τα καρκινικά κύτταρα

Για να κατανοήσουν τους λόγους που οι µικρόσωµοι κάτοικοι στον Ισηµερινό δεν προσβάλλονται ποτέ από καρκίνο, οι επιστήμονες έλαβαν ανθρώπινα φυσιολογικά κύτταρα του µαστού και τα εξέθεσαν σε ορό αίματος που ανήκε τόσο στους νάνους όσο και σε φυσιολογικούς στο ύψος συγγενείς τους.

Διαπιστώθηκε ότι τα κύτταρα που εκτέθηκαν στον ορό αίματος των µικρόσωµων ανθρώπων εμφάνιζαν κατά 30% υψηλότερα επίπεδα ενζύμων, τα οποία λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις κυτταρικές βλάβες. Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι χωρικοί µε το σύνδρομο Laron διαθέτουν έναν µηχανισµό που απομακρύνει γρήγορα τα κατεστραµµένα κύτταρα πριν αυτά γίνουν καρκινικά. Ταυτόχρονα εμφανίζουν και πολύ χαμηλότερα από το φυσιολογικό επίπεδα του ινσουλινόµορφου αυξητικού παράγοντα 1 που σχετίζεται µε την ανάπτυξη καρκίνου.

Αυτό όμως που δεν λένε είναι ότι παρόλο ότι γνωρίζουν για αυτό δεν μπορούν να παράγουν ένα φάρμακο τύπου ινσουλινόµορφου αυξητικού παράγοντα ώστε να βοηθήσουν τους καρκινοπαθής ή τους διαβητικούς!!!! Και αυτό γιατί δεν μπορούν να το φτιάξουν με τα μέσα που διαθέτουν!!!! Απεναντίας οι νάνοι το παράγουν από μόνοι τους και οι επιστήμονες τους θεωρούν ότι έχουν υποστεί γεννητική ανωμαλία!!!!

Οπότε μιλάμε πάλι για μια διαφορετική φυλή ανθρώπων!!!!

Υπάρχουν και άλλες πιο σπάνιες φυλές ανθρώπων που τώρα με το ίντερνετ αλλά και την τηλεόραση γίνονται όλο ένα και ποιο γνωστοί!!!! Ενας πολύ γνωστός μίνι νάνος άνθρωπος ήταν ο Πινγκπίνγκ που γεννήθηκε το 1988 στην Wulanchabu (Γουλαανχαμπού) της Κίνας με μια μορφή νανισμού ( η οποία δεν έγινε γνωστή ποτέ πια μορφή ήταν εφόσον οι ειδικοί δεν μπορούσαν να την βρουν, και το 2008 αναγνωρίστηκε επισήμως ως ο κοντύτερος άνθρωπος του κόσμου με ύψος 74,6 εκατοστά.

pingping Προσέξτε την λεπτομέρεια της παλάμης του που πιάνει έναν μέτριο σε ύψος άνθρωπο!!!!

pingping1

Charlotte Garside ( Σάρλοτ Γκάρσαϊντ ), είναι το πιο μικροκαμωμένο κορίτσι του κόσμου, η πεντάχρονη από τη Βρετανία, που πάσχει από << προϊστορικό νανισμό >> ( ΕΕ!!;;!! ΤΙ ΟΡΟΛΟΓΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ!!;!! Μα και τι να πουν από την στιγμή που η ανθρωπότητα δεν δέχεται τις φυλές των ανθρώπων!;! ) όπως ονομάζουν οι γιατροί την ασθένειά της, είναι πέντε χρονών, έχει ύψος 68 εκατοστά, ζυγίζει μόλις 9 κιλά, δεν είναι μεγαλύτερη από ένα νεογέννητο, ενώ ακόμα και ο αγαπημένος της αρκούδος την περνάει σε μέγεθος!!!! Μέχρι στιγμής για την μικρή μόνο θεωρητικές συζητήσεις μπορούν να κάνουν διότι δεν έχουν κάτι το χειροπιαστό από τι μπορεί να γεννήθηκε έτσι η μικρή που χαίρει άκρας υγείας!!!!

 Charlotte Garside

Προσέξτε ότι η μικρή μοιάζει καταπληκτικά με τα σχέδια όπου έκαναν στον μεσαίωνα και έχουν παραμείνει ως σήμερα για τις νεράιδες ή καλικάντζαρους ή ξωτικά ανά λαό!!!!

Charlotte Garside 1

Charlotte Garside 2

Charlotte Garside 3

Charlotte Garside 4

Charlotte Garside 5

 Αν όμως νομίζατε ότι ΥΠΆΡΧΟΥΝ μόνο αυτοί οι δυο είστε γελασμένοι!!!! Ένας Φιλιππινέζος, του οποίου το ύψος είναι 59,93 εκατοστά, ανακηρύχθηκε επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο, σήμερα ημέρα των 18ων γενεθλίων του από την οργάνωση Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Ο νικητής άρχισε να χειροκροτεί όταν ο Κρεγκ Γκλέντεϊ, ο διευθυντής σύνταξης του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες τον ανακήρυξε τον πιο κοντό άνθρωπο του κόσμου στο κέντρο υγείας της πόλης Σινταγκάν, στο νησί Μιντανάο, 865 χλμ. νότια της Μανίλας.

Ο Τζάνρεϊ Μπαλάουινγκ είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του σιδηρουργού Ρεϊνάλντο Μπαλάουινγκ και της συζύγου του, Κονσεπσιόν. Τα αδέλφια του έχουν κανονικό ύψος. << Είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν >> είπε η μητέρα του.

janrey balaouing Ο Τζάνρεϊ Μπαλάουινγκ

Ο 24χρονος Έντουαρντ Νίνο Χερνάντες, που κέρδισε τον τίτλο από το βιβλίο Γκίνες, ζυγίζει μόλις δέκα κιλά. Σύμφωνα με τη μητέρα του η ανάπτυξή του σταμάτησε εντελώς σε ηλικία δύο ετών.

Ο Χερνάντες, που βρίσκει δουλειές μερικής απασχόλησης σαν χορευτής και ηθοποιός, δήλωσε στο Associated Press: “Νιώθω χαρούμενος επειδή είμαι μοναδικός”.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Χε Πινγκπίνγκ από την Κίνα, που ήταν τέσσερα εκατοστά ψηλότερος και πέθανε το Μάρτιο.

Ο Χερνάντες, πάντως δεν θα κρατήσει τον τίτλο του για πολύ, καθώς θα τον πάρει η Καγκέντρα Θάπα Μαγκάρ από το Νεπάλ μόλις κλείσει τα 18, τον Οκτώβριο.

Η ίδια, που έχει αναγνωριστεί ως η πιο κοντή έφηβος, έχει ύψος μόλις 56 εκατοστά. Ο πιο κοντός άνθρωπος που υπήρξε ποτέ ήταν ο Γκιούλ Μοχάμεντ από την Ινδία, με ύψος 57 εκατοστών.

hernadez

hernadez 1 Ο Χερνάντες!!!!

 Ο Khagendra Thapa Magas ( Κχατζέντρα Θέπα Μάγκας ) είναι ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου, ένα εκατοστό κοντύτερος από αυτόν που έχει το ρεκόρ Γκίνες. Όταν ήταν 14 χρονών οι δικοί του κατέθεσαν την αίτηση να πάρει αυτός το ρεκόρ αλλά του το αρνήθηκαν επειδή…

υπήρχε περίπτωση να ψηλώσει και άλλο. Σήμερα στα 19 του παραμένει στο ίδιο ύψος και έτσι μαζί με το πατέρα του και έναν φίλο τους ξεκινάει για την Ιταλία όπου και θα λάβει μέρος στο εκεί σόου του Ρεκόρ Γκίνες.

kajedra

kajedra 1

 Ο Κχατζέντρα!!!! 

Η μικροσκοπική Jyoti Amge ( Tζιότι Άμγκε ) εκπληρώνει τη μεγαλύτερη φιλοδοξία της σήμερα, καθώς, ενώ συμπληρώνει τον 18ο χρόνο ζωής της, ανακηρύσσεται η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο.

Jyoti Amge

Jyoti Amge 1

Jyoti Amge 2

Jyoti Amge 3

Αν και πολλές φορές οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει αυτούς τους μικροσκοπικούς ανθρώπους για πολλά προβλήματα υγείας όπως και το να τεκνοποιήσουν διότι πιστεύουν ότι έχουν γεννηθεί έτσι λόγο κάποιας γεννητικής μετάλλαξης δυστυχώς διαψεύδονται!!!! Θα σας εξιστορήσω εν συντομία τι εννοώ:

Θα σας πω για μια μητέρα που είναι τόσο κοντή, που ο δεκατεσσάρων μηνών γιος της, όταν είναι όρθιος την ξεπερνάει στο ύψος!!!! Η Amanda Moore ( Αμάντα Μουρ ) είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, που… κατάφερε με την βοήθεια της καισαρικής να γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι!!!! Η 25 χρόνη γυναίκα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στα κόκαλα ( πάλι σπάνια ασθένεια ή κάτι άλλο, μα μιας και είχε σπάνια ασθένεια γιατί το παιδί της βγήκε φυσιολογικό!;! ) και δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 91 εκατοστά. Οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά, ώσπου μια μέρα ανακάλυψε πως είναι έγκυος!!!!

Amanda Moore

Οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει έκτρωση, γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσει την ζωή της και αυτή αλλά και το μωρό, αλλά εκείνη αρνήθηκε!!!! Όλα όπως φαίνεται πήγαν καλά και… σήμερα ο δεκατεσσάρων μηνών γιος της, την έχει ξεπεράσει στο ύψος!!!! Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι γιατί δεν κληρονόμησε την ασθένεια της μητέρας του λένε οι γιατροί…. Μα για πια ασθένεια μιλάνε!;! Δεν την έχουν κατά ονομάσει!!!!

”Όταν παίζουμε στο πάτωμα και σηκώνεται είναι πιο ψηλός από εμένα, ευτυχώς έχει μοιάσει στον πατέρα του”, δηλώνει η Amanda που ο σύζυγός της έχει ύψος 1,80 .
”Οι γιατροί με είχαν προειδοποιήσει, ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα, όσο μεγάλωνε το μωρό μέσα μου να πέθαινα αλλά εγώ και ο σύζυγος μου θέλαμε τόσο πολύ αυτό το μωρό και για αυτό αποφασίσαμε να το κρατήσουμε”. είπε. Αφού τα κατάφεραν μία φορά να κάνουν παιδί δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να κάνουν και δεύτερο.

Η 22χρονη Bridgette Jordan ( Μπρίτζετ Τζόρνταν ) από το Sandoval ( Σάντοβαλ ) του Illinois ( Ιλινόις ) είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Το ύψος της φτάνει μόλις τα 68,6 εκατοστά ενώ μαζί με τον αδερφό της κατέχουν το ρεκόρ των πιο κοντών αδερφών του κόσμου!!!! Ο Brad ( Μπράντ ) είναι 20 χρονών και μαζί με την αδερφή του φτάνουν τα 1.6 μέτρα ύψος!!!!

Η 22χρονη είναι μέλος των cheerleader ( Τσίρλιντερ ) του Κολεγίου Kaskaskia ( Κασκάσκια ), όπου τραγουδά και χορεύει.

Η Bridgete << πήρε >> τον τίτλο της Τουρκάλας Elif Kocaman ( Έλιφ Κόκαμαν ), η οποία έχει ύψος 72,5 εκατοστά!!!! Τα δύο αδέρφια πάσχουν από ένα τύπο νανισμού ( όπως βλέπετε οι επιστήμονες έχουν βγάλει πολλές ονομασίες ιδιαίτερα από τα ονόματα τους για να δείξουν από τι πάσχουν οι νάνοι ή οι μικροσκοπικοί άνθρωποι ) που επιστημονικά καλείται Majewski osteodysplastic primordial dwarfism type II ( Ματζέφσκι οστεοντιπλάστικ Ντόρφισμ Τάιπ 2 ).

Bridgete Η Μπρίζετ!!!!

 Bridgete 1

 Η Μπρίζετ και ο αδερφός της!!!!

Μα όποια ονομασία πάθησης νανισμού ή μικροσκοπικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ και να βγάλουν όλοι αυτοί δείχνουν να μην συμβαδίζουν με τις παθήσεις που λένε οι γιατροί και οι επιστήμονες!!!! Το πιο αξιοπερίεργο σε αυτήν την κατάσταση είναι το όταν υπάρχει μια πάθηση βρίσκεις και την αντιμετώπιση της!!!! Δυστυχώς ( !;! ) Δεν έχουν βρει κάτι διότι κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται για παθήσεις αλλά για διαφορετικές φυλές ανθρώπων!!!!!

Εδώ θα θίξω ένα θέμα που κάποιοι θα έλεγαν ότι το παρακάνω. Αυτό που θα τους πω είναι ότι όχι!!!! Δεν το παρακάνω και ίσως θα έπρεπε όλοι να το βλέπουμε πλέον έτσι!!!! Για μένα μια άλλη φυλή ανθρώπων είναι τα άτομα που λένε ότι πάσχουν από το σύνδρομο Down!!!! Είμαι σίγουρος ότι όσοι ιατροί διαβάζουν αυτά που γράφω τώρα κάποιοι θα το κλείσουν και κάποιοι άλλοι θα γελάνε!!!!

Αυτοί που θα παραμείνουν γελώντας ας μου εξηγήσουν γιατί σε όλο τον κόσμο τα άτομα με σύνδρομο Ντάουν μοιάζουν τόσο υπερβολικά αναμεταξύ τους!;! Μαύροι, άσπροι, ερυθρόμαυροι, κίτρινη φυλή κτλ κτλ. Θα μου απαντήσουν με σοβαρό ύφος:

<< Μα λόγο της ιδιαιτερότητας της νόσου όπου έχουν!!!! >>

Σωστά!!!! Μα πως γίνεται όμως να έχουν σχεδόν όλοι όσοι πάσχουν από το σύνδρομο αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου και να λέμε βλέποντας τους: Αυτός πάσχει από σύνδρομο Ντάουν!!!!

Ας δούμε λοιπόν ιατρικούς τι εστί σύνδρομο Down;

Το σύνδρομο Down ( προφέρεται Ντάουν ) ( ή αλλιώς Τρισωμία 21 ή Τρισωμία G ) περιγράφει μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που περικλείει ένα σύνολο χαρακτηριστικών, τα οποία υπάρχουν εκ γενετής στους φορείς της γενετικής αυτής βλάβης και αφορούν παρεκκλίσεις στη σωματική διάπλαση, τη νοητική ανάπτυξη και την ψυχοκοινωνική εξέλιξή τους.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! Από ορισμένους δεν θεωρείται ασθένεια, δεδομένου ότι τα άτομα με σύνδρομο Down δεν υποφέρουν από αυτό. Η επίπτωση του συνδρόμου διεθνώς είναι 1:700 ως 1:800. Στην Ελλάδα κάποιες μελέτες προσδιορίζουν την αναλογία γεννήσεων παιδιών με σύνδρομο Down σε 1 στις 770 γεννήσεις.
Παράγοντας που επηρεάζει κρίσιμα την αναλογία αυτή αποτελεί η ηλικία της μητέρας, καθ’ ότι στην ηλικία των 20 ετών η συχνότητα κυμαίνεται περίπου στο 1:2000 για να ανέλθει μετά τα 40 σε 1:100 ή λιγότερο. Άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα γέννησης παιδιού με σύνδρομο Down αποτελούν η γέννηση προηγούμενου πάσχοντος παιδιού από τους ίδιους γονείς και η περίπτωση ένας γονέας να είναι φορέας του Μεταθετικού συνδρόμου Down (βλ. #Αιτιολογία).

Το σύνδρομο παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον Βρετανό γιατρό John Langdon Down ( Τζων Λένγκτον Ντάουν – εξ ου και η ονομασία του), όταν το 1866 πρόσεξε ότι πολλά άτομα, άσχετα μεταξύ τους, που βρίσκονταν σε διάφορα ιδρύματα, είχαν παραπλήσια εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Ο όρος « Μογγολισμός »

Λόγω κυρίως του προσώπου και του σχήματος των ματιών που είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά της μογγολικής φυλής, αλλά και λόγω της χαμηλής νοημοσύνης, που την εποχή εκείνη ήταν πιστευτό ότι όσο μακρύτερα από την Ευρώπη βρίσκεται κάποιος, τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη του, οδήγησε τον Down στην εισαγωγή του όρου Μογγολοειδής ιδιώτης. ( Η λέξη ιδιώτης χρησιμοποιήθηκε με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, δηλαδή ηλίθιος ). Για πάρα πολλά χρόνια ο όρος « Μογγολισμός » είχε καθιερωθεί, όμως σήμερα θεωρείται ηθικά ανεπίτρεπτος και επιστημονικά απαράδεκτος.

Οι αρχικές αιτιάσεις

Οι πρώτες αιτιάσεις στήριξαν την ύπαρξη του συνδρόμου σε διάφορες ασθένειες όπως η σύφιλη, η φυματίωση, ο αλκοολισμός του πατέρα, η επιληψία και άλλες. Η πρώτη διαπίστωση ότι το σύνδρομο έχει σχέση με την ηλικία της μητέρας έγινε το 1909  και αποδόθηκε σε εκφύλιση του ωαρίου. Ωστόσο στην συνέχεια παρατηρήθηκε ότι η ηλικία δεν ήταν ο μοναδικός επιβαρυντικός παράγοντας, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις βρέθηκε ότι υπήρχε κληρονομικότητα.

Η ανακάλυψη Λεζέν

Το 1959 ανακαλύφθηκε η αιτία των σωματικών χαρακτηριστικών και των μαθησιακών δυσκολιών από τον Γάλλο γιατρό και νηπιαγωγό Ζερόμ Λεζέν. Σύμφωνα μ’ αυτήν την ανακάλυψη, το σύνδρομο Down οφείλεται στην παρουσία, στα κύτταρα των πασχόντων, ενός τρίτου χρωμοσώματος 21, αντί των δύο, που είναι το φυσιολογικό (εξ ου και ο όρος Τρισωμία 21).

Αιτιολογία

Το φυσιολογικό σωματικό κύτταρο έχει 46 χρωμοσώματα ( σε 23 ζεύγη ), ενώ το γεννητικό κύτταρο ( γαμέτης ) έχει 23 ( ένα από κάθε ζεύγος των σωματικών ). Ο σχηματισμός των γεννητικών κυττάρων γίνεται με μια διαδικασία κυτταρικής διαίρεσης, που λέγεται μείωση. Εκεί κατά την 1η μειωτική διαίρεση ( ή σπανιότερα την 2η ) το ζεύγος των χρωμοσωμάτων 21 δεν διαχωρίζεται. Αν αυτό το γεννητικό κύτταρο γονιμοποιηθεί, θα προκύψει έμβρυο με 3 χρωμοσώματα 21 ( το αδιαχώριστο ζεύγος 21 του ενός γονέα και το χρωμόσωμα 21 του άλλου ) και συνολικά 47 χρωμοσώματα. Η παραπάνω διαταραχή, όπου υπάρχει ολόκληρο τρίτο χρωμόσωμα 21 σε όλα τα κύτταρα, συμβαίνει στο 95% των περιπτώσεων του συνδρόμου. Το γεννητικό κύτταρο που φέρει τη διαταραχή προέρχεται συνήθως από τη μητέρα ( ωάριο ), γιατί τα αντίστοιχα άτυπα σπερματοζωάρια που φέρουν επιπλέον χρωμόσωμα 21, στις περισσότερες περιπτώσεις είτε δεν επιζούν, είτε δεν γονιμοποιούν.

Κάποια άτομα με σύνδρομο Down έχουν μεν το φυσιολογικό αριθμό των 46 χρωμοσωμάτων, αλλά ανευρίσκεται ένα τμήμα ( βραχίονας ) πλεονάζοντος χρωμοσώματος 21 προσκολλημένο πάνω σε άλλο χρωμόσωμα ( μετάθεση ). Τέτοια μετάθεση ( Chromosomal translocation ) τμήματος του χρωμοσώματος 21 είναι συνηθέστερη προς το χρωμόσωμα 14 [t( 21;14 )] και σπανιότερα προς το χρωμόσωμα 22 [t( 21;22 )] ή άλλο. Έτσι ενώ ο συνολικός αριθμός χρωμοσωμάτων είναι φυσιολογικός, το τμήμα αυτό του χρωμοσώματος 21 υπάρχει 3 φορές στο γενετικό υλικό των κυττάρων αυτών των ατόμων, με συνέπεια την εκδήλωση του συνδρόμου. Η μετάθεση αυτή, όπου το γενετικό υλικό έχει μεταβληθεί ποσοτικά, καλείται μη ισόρροπη μετάθεση (unbalanced translocation). Αυτή κληρονομείται από έναν γονέα, που είναι υγιής φορέας, δηλαδή φέρει κύτταρα, στα οποία ένα σκέλος του χρωμοσώματος 21 έχει προσκολληθεί σε ένα άλλο χρωμόσωμα, χωρίς όμως να μεταβληθεί ποσοτικά το συνολικό γενετικό υλικό. Αυτός είναι ο λόγος που ο γονέας φορέας δεν εκδηλώνει νόσο και μια τέτοια μετάθεση καλείται ισόρροπη μετάθεση ( balanced translocation ). Η μορφή αυτή του συνδρόμου καλείται Μεταθετικό Σύνδρομο Down ή Μερική Τρισωμία 21 – (βλ. και κεφ. Κληρονομικότητα παρακάτω).

Ο Μωσαϊκισμός Συνδρόμου Down είναι μια σπάνια ( 1-2% ) περίπτωση, όπου στο ίδιο άτομο απαντώνται παράλληλα δύο κυτταρικές σειρές, μία φυσιολογική με 46 χρωμοσώματα και μια χαρακτηριστική του συνδρόμου Down με 47 χρωμοσώματα  ( τρισωμικά κύτταρα ). Αυτό είναι δυνατό, γιατί το κυτταρικό “σφάλμα” στην περίπτωση αυτή έχει συμβεί μετά τη γονιμοποίηση σε κάποια από τις φάσεις κυτταρικής διαίρεσης του ζυγώτη ( αρχικού γονιμοποιημένου κυττάρου ). Στο μωσαϊκισμό η βαρύτητα της νοητικής υστέρησης είναι περίπου ανάλογη του ποσοστού των τρισωμικών κυττάρων στον εγκέφαλο.

Παθοφυσιολογία

Λόγω της εντόπισης της βλάβης σε κυτταρικό επίπεδο και συγκεκριμένα στο γενετικό υλικό (γονιδιακή βλάβη), το σύνδρομο Down επηρεάζει πολλαπλά συστήματα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως όλοι οι πάσχοντες θα παρουσιάσουν όλες τις εκδηλώσεις.

Η νοητική υστέρηση κυμαίνεται από βαριά ( IQ: 20-35 ) ως ελαφριά ( IQ: 50-75 ). Οι διαταραχές στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη περιλαμβάνουν επηρεασμό της βραχυχρόνιας μνήμης, της ικανότητας σκέψης, της ομιλίας και της κινητικής. Η κινητική και η λεκτική υστέρηση γίνονται εμφανή σε πρώιμη ηλικία. Καταγράφεται αυξημένη συχνότητα εμφάνισης αυτισμού, όπως και πρώιμης νόσου Alzheimer ( από 35 ετών  ).

Χαμηλό ανάστημα και τάση για παχυσαρκία είναι συνήθη.
Σχεδόν τα μισά παιδιά που γεννιούνται με το σύνδρομο εμφανίζουν συγγενείς καρδιακές βλάβες, με κυριότερες το μεσοκοιλιακό έλλειμμα και την πρόπτωση μιτροειδούς, συχνά δε και πνευμονική υπέρταση.
Σε ποσοστό 5% υπάρχουν βλάβες του πεπτικού σωλήνα, όπως συγγενές μεγάκολο (Νόσος Hirschsprung), κοιλιοκάκη και ατρησία ή στένωση δωδεκαδακτύλου.
Αρκετοί πάσχοντες εμφανίζουν ενδοκρινοπάθειες, όπως υποθυρεοειδισμό ή σακχαρώδη διαβήτη.
Όσον αφορά το μυοσκελετικό σύστημα συνηθέστερες εκδηλώσεις είναι η αστάθεια της ατλαντο-ινιακής διάρθρωσης ή της ατλαντο-αξονικής άρθρωσης.
Αρκετά συχνά είναι τα οφθαλμικά προβλήματα, όπως το γλαύκωμα, ο καταρράκτης και ο συγκλίνων στραβισμός, καθώς και τα ωτικά προβλήματα με επηρεασμό της ακουστικής οξύτητας και ευπάθεια του μέσου ωτός.
Πάσχοντες από το Σύνδρομο Down έχουν περίπου δεκαπλάσια πιθανότητα να εκδηλώσουν επεισόδια σπασμών σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό.
Οι πνεύμονές τους παρουσιάζονται ευάλωτοι σε λοιμώξεις, ενώ καταγράφεται αυξημένη συχνότητα επεισοδίων άπνοιας ύπνου.
Η διαδικασία γήρανσης δείχνει να είναι επιταχυμένη και το μέσο προσδόκιμο ζωής πλησιάζει μόλις τα 55 χρόνια.
Αιματολογικά προβλήματα με αυξημένη επίπτωση στα άτομα με σύνδρομο Down περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ιδιοπαθή νεογνική πολυκυτταραιμία και την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Οι άνδρες με σύνδρομο Down είναι στείροι ( εξαίρεση οι πάσχοντες από μωσαϊκισμό του συνδρόμου. Γιατί άραγε όμως!;! ). Οι γυναίκες έχουν 50% πιθανότητα να γεννήσουν μωρό, που επίσης θα φέρει το σύνδρομο.

Σημειολογία

Τα νεογνά έχουν την τάση να είναι ήσυχα έως υποτονικά, παρουσιάζοντας μυϊκή ατονία, με άμεσα ορατή συνέπεια την δυσκολία στο θηλασμό και το περιορισμένο έως ελλείπον κλάμα.
Εμφανίζουν αποπλατυσμένα χαρακτηριστικά προσώπου, μικροκεφαλία, μικρά στρογγυλά αυτιά και μικρή μύτη. Οι έξω κανθοί των οφθαλμών τείνουν προς τα πάνω. Το στόμα συχνά διατηρείται ανοικτό, λόγω της μεγάλης και προέχουσας γλώσσας, στην οποία απουσιάζει η μέση αύλακα. Παρατηρείται μια επιπλέον δερματική πτυχή στον (συνήθως βραχύ) αυχένα. Το σώμα παρουσιάζει αυξημένη ελαστικότητα.
Έχουν κοντά και πλατιά χέρια, καθώς και κοντά δάκτυλα. Οι παλάμες εμφανίζουν συνήθως μονήρη εγκάρσια παλαμιαία πτυχή, αντί των φυσιολογικών δύο, εύρημα που διεθνώς συναντάται και υπό τον όρο Simian crease (πιθήκειος γραμμή).
Αν υπάρχει καρδιακό νόσημα, μπορεί να εμφανιστούν εκδηλώσεις, όπως ταχύπνοια, εργώδης αναπνοή, υπεριδρωσία.
Μεγαλώνοντας διαπιστώνεται βραδεία ανάπτυξη, χαμηλό ανάστημα, καθώς και ο υπολειπόμενος δείκτης νοημοσύνης. Συχνά καταγράφεται υπερκινητικότητα, αυτιστική συμπεριφορά ή εμφανίζονται σημεία κατάθλιψης κατά την παιδική ηλικία.

Διάγνωση

Προγεννητικά είναι δυνατή η διάγνωση πιθανής ύπαρξης του συνδρόμου Down στις έγκυες γυναίκες βάσει συνδυασμού συγκεκριμένων υπερηχογραφικών ενδείξεων και εργαστηριακών μετρήσεων και μάλιστα από τα πρώτα στάδια της κύησης. Υπερηχογραφικά κυρίως μετράται η αυχενική διαφάνεια προς το τέλος του 1ου τριμήνου και θέτει υποψία του συνδρόμου, αν βρεθεί αυξημένη.
Αιματολογικά προσδιορίζονται τα επίπεδα διαφόρων ουσιών στο μητρικό πλάσμα, όπως η α-εμβρυική πρωτεΐνη ( AFP : A-Fetoprotein ), η β-χοριακή γοναδοτροπίνη ( β-HCG : beta-Human Chorionic Gonadotropin ) και η ελεύθερη οιστριόλη ( uE3 : unconjugated Estriol ) στα τέλη 1ου / αρχές 2ου τριμήνου στα πλαίσια του ονομαζόμενου Τριπλού τεστ, είτε με την προσθήκη και της ινχιμπίνης A ( DIA : Dimeric Inhibin A ) για την διενέργεια του Τετραπλού τεστ. Τα τελευταία χρόνια το τριπλό τεστ τείνει να αντικατασταθεί από τον προσδιορισμό της β-HCG και της σχετιζόμενης με την εγκυμοσύνη πρωτεΐνης Α του πλάσματος ( PAPP-A : Pregnancy-associated plasma protein A ), τα οποία συνδυάζονται με συγκεκριμένο αλγόριθμο με τα υπερηχογραφικά ευρήματα.

Η επιβεβαίωση του συνδρόμου Down γίνεται με προσδιορισμό του καρυότυπου και μπορεί να γίνει είτε προγεννητικά, είτε – σε μη εμφανείς ή αμφίβολες περιπτώσεις – στο νεογνό (ή το παιδί) μετά τη γέννηση.
Προγεννητικά είναι δυνατή η εργαστηριακή επιβεβαίωση της διάγνωσης με επεμβατικές μεθόδους κατά τη διάρκεια της κύησης. Τέτοιες είναι η Λήψη χοριακών λαχνών ( CVS : Chorionic Villus Sampling ) – χρησιμοποιείται και ο όρος “Λήψη (ή βιοψία) τροφοβλάστης” – που διενεργείται μεταξύ 9ης και 11ης εβδομάδας κυήσεως, η Αμνιοπαρακέντηση, που διεξάγεται συνήθως περί την 19η ±2 εβδομάδα και η Ομφαλοπαρακέντηση ή Ομφαλοκέντηση, που διενεργείται συνήθως μετά την 19η εβδομάδα. Οι επεμβάσεις βέβαια αυτές ενέχουν ένα μικρό κίνδυνο αποβολής, με ασφαλέστερη την αμνιοπαρακέντηση, όπου επισυμβαίνει αποβολή στο 0,5% των περιπτώσεων.
Μετά τη γέννηση και σε μη εμφανείς περιπτώσεις ή όπου δεν προηγήθηκε προγεννητικός έλεγχος μπορεί να απαιτηθεί διενέργεια υπερηχοκαρδιογραφήματος, έλεγχος θυρεοειδούς και θυρεοειδικών ορμονών, ωτικός και οφθαλμικός έλεγχος, ακτινογραφία αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, ανοσολογικός έλεγχος για κοιλιοκάκη, καθώς και παρακολούθηση της καμπύλης ανάπτυξης ύψους-βάρους.

Λόγω της συσχέτισης της εμφάνισης του συνδρόμου Down με την ηλικία της μητέρας, αρχικά ο προγεννητικός έλεγχος γινόταν μόνο σε γυναίκες άνω των 35 ετών, όμως παρατηρήθηκε ότι η γέννηση παιδιών με το σύνδρομο, σε ποσοστό 80% προέρχεται από γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Αυτό δεν αντίκειται στην αρχική παρατήρηση, αλλά οφείλεται στο γεγονός, πως ο αριθμός των γεννήσεων από γυναίκες άνω των 35 αποτελεί πολύ μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού.
Σε περίπτωση διάγνωσης και με σύμφωνη γνώμη των μελλοντικών γονέων, είναι δυνατή η διακοπή της κύησης μέχρι την 23η εβδομάδα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ιδρυθεί σύλλογος που τάσσεται κατά του προγεννητικού ελέγχου και της έκτρωσης που συνήθως ακολουθεί.

Θεραπεία[

Δεν υπάρχει ριζική θεραπεία του συνδρόμου Down. Παρεμβάσεις γίνονται σε όποιες από τις εκδηλώσεις του συνδρόμου αυτό είναι εφικτό. Καρδιακές βλάβες αντιμετωπίζονται χειρουργικά. Ο υποθυρεοειδισμός όπου υπάρχει αντισταθμίζεται με φαρμακευτική αγωγή ορμονικής υποκατάστασης.
Διενεργείται γενετική καθοδήγηση των γονέων και συνεισφέρει η κοινωνική μέριμνα στις αναπτυξιακές και μαθησιακές ιδιαιτερότητες των πασχόντων.

Πρόληψη[

Έχει τεκμηριωθεί από έρευνες η ευεργετική επίδραση της λήψης φυλλικού οξέος από γυναίκες που επιχειρούν να μείνουν έγκυες, όπως και από όσες βρίσκονται στο 1ο τρίμηνο κυήσεως, όσον αφορά την πρόληψη εμφάνισης βλαβών του κεντρικού νευρικού συστήματος του εμβρύου. Κάποιες νεώτερες έρευνες έχουν συσχετίσει τη λήψη φυλλικού οξέος και με μείωση στην εμφάνιση του συνδρόμου Down.

Κληρονομικότητα[

Το σύνδρομο Down γενικά δεν έχει κληρονομική επιβάρυνση. Μόνο το Μεταθετικό Σύνδρομο Down, που αποτελεί περίπου το 3-4% του συνόλου μπορεί να κληρονομηθεί από έναν γονέα στο παιδί σε ποσοστό 3-12%. Ο γονέας που φέρει την αρχική μετάθεση έχει 46 χρωμοσώματα και φυσιολογικό γενετικό υλικό (αφού απλά ένα τμήμα χρωμοσώματος άλλαξε θέση) και θεωρείται υγιής φορέας της μετάθεσης, αφού πρόκειται γιαισόρροπη μετάθεση. Το παιδί όμως παίρνοντας εκτός του φυσιολογικού ζεύγους χρωμοσωμάτων 21 και το επιπλέον τμήμα του πλεονάζοντος χρωμοσώματος 21, που είναι προσκολλημένο αλλού (συνήθως στο χρωμόσωμα 14), καταλήγει να εμφανίσει το σύνδρομο Down.

Διανοητική ανάπτυξη[

Η διανοητική ανάπτυξη στα παιδιά με Σύνδρομο Down είναι απρόβλεπτη και δεν είναι δυνατό από την γέννηση να προβλεφθούν οι διανοητικές ικανότητες. Η ένταση της εμφάνισης των φυσικών χαρακτηριστικών δεν είναι προγνωστικές για τις μελλοντικές δυνατότητες του παιδιού. Ο προσδιορισμός των καλύτερων μεθόδων εκπαίδευσης για κάθε παιδί ιδανικά αρχίζει σύντομα μετά τη γέννηση. Δεδομένου ότι τα παιδιά με Σύνδρομο Down έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, η επιτυχία στο σχολείο μπορεί να ποικίλει αρκετά και ανάλογα διανοητικά προβλήματα με αυτά μεταξύ των παιδιών με Σύνδρομο Down μπορούν επίσης να υπάρχουν και μεταξύ φυσιολογικών παιδιών.

Οι γλωσσικές δεξιότητες παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ της κατανόησης της ομιλίας και της έκφρασης της ομιλίας και συνήθως τα άτομα με Σύνδρομο Down έχουν μια λεκτική καθυστέρηση, που απαιτεί λογοθεραπεία για να μπορέσουν να βελτιώσουν την εκφραστική τους δυνατότητα.

Τα παιδιά με Σύνδρομο Down έχουν χαμηλότερο IQ ( 50–70 ) η ακόμη χαμηλότατο IQ ( 35–50 ), ενώ πάσχοντες από μωσαϊκισμό του Συνδρόμου Down έχουν τυπικά 10-30 μονάδες υψηλότερο. Ο μωσαϊκισμός του Συνδρόμου Down χαρακτηρίζει άτομα, στα οποία ενα μέρος των κυττάρων έχουν φυσιολογικό αριθμό χρωμοσωμάτων και άλλα κύτταρα όχι, σαν μωσαικό.

Μερικά παιδιά θα αρχίσουν να περπατούν στα 2 χρόνια, ενώ άλλα δεν θα περπατήσουν στα 4. Τα άτομα με Σύνδρομο Down διαφέρουν αρκετά στις γλωσσικές δεξιότητες. Πολλές φορές πάσχουν από προβλήματα ακοής, οπότε ακουστικά ή άλλες συσκευές ενίσχυσης της ακοής μπορούν να είναι χρήσιμες για την εκμάθηση γλωσσών. Η πρώιμη βοήθεια στην επικοινωνία ενθαρρύνει τις γλωσσικές δεξιότητες και η εξατομικευμένη λεκτική θεραπεία θα πρέπει να στοχεύσει σε συγκεκριμένα λεκτικά λάθη και να ενθαρρύνει τη βασική εκπαίδευση.

Η ένταξη στην κοινωνία[

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γίνει διεθνώς πολύ σημαντικά βήματα για την ενσωμάτωση των ατόμων με σύνδρομο Down στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Υπάρχουν καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, ικανοί να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών ( αν και η Ελλάδα υστερεί ακόμη στον τομέα αυτό ), έχουν δημιουργηθεί σύλλογοι με στόχο την αλληλοϋποστήριξη αλλά και την ενημέρωση, ενώ ερευνητικές ομάδες προχωρούν σε έρευνες για μελλοντική πιθανότητα ίασης της πνευματικής καθυστέρησης.
Επίσης υπάρχει κι ένα ερύτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα « Δράση 1: Νεολαία για την Ευρώπη » με στόχο την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των ατόμων που ανήκουν σε αποκλεισμένες ομάδες πληθυσμού.

Από το 2006 έχει καθιερωθεί η 21η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από τα σωματεία International Down Syndrome Association και European Down Syndrome Association, με πρωτοβουλία τουΈλληνα γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ενημερωθεί και ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινότητα για το σύνδρομο Down.
Μάλιστα επιλέχθηκε ως ημερομηνία η 21η Μαρτίου, από τα αριθμητικά δεδομένα που συνθέτουν το σύνδρομο ( 3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος ).

Και τι δεν διαβάσαμε για αυτό το σύνδρομο έτσι!;! Υπάρχουν όμως πολλά που παλαιά που είχαν ειπωθεί για τα άτομα αυτά έχουν πλέον καταρριφθεί…. Ένα όμως που δεν έχει καταρριφθεί ακόμα είναι όπως λένε οι ιατροί η διανοητική τους στέρηση!!!! Είναι έτσι όμως!;! Για διαβάστε αυτό;

Αμπλο Πινέδα: ο τριανταεννιάχρονος Ισπανός είναι ο πρώτος στην Ευρώπη πτυχιούχος πανεπιστημίου που έχει σύνδρομο Down. Έχει δίπλωμα δασκάλου και πτυχίο στη Ψυχολογία της Εκπαίδευσης. Γυρίζει τον κόσμο δίνοντας μερικές από τις πιο επιδραστικές διαλέξεις των τελευταίων ετών.

Ένα βίντεο από διάλεξη του;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QkgYM1cjSjk[/youtube]

Τον Απρίλιο προβλήθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Μάλαγα η ταινία «Υο Tambien» (Κι εγώ, επίσης) που είναι βασισμένη στη ζωή του και πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Για την ερμηνεία του αυτή βραβεύτηκε.

Απόσπασμα από την ταινία:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_lbK-k99AsI[/youtube]
Αποκλειστική συνέντευξη στο ΒΗ Μagazino και τον Μάκη Προβατά.

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένος της ΜΚΟ «Κορυφογραμμή» και βραβεύτηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πως λοιπόν ένας διανοητικά καθυστερημένος όπως λένε οι ιατροί με σύνδρομο Ντάουν κατάφερε να τελειώσει το πανεπιστήμιο αλλά!!!! Και να παίξει στον κινηματογράφο τόσο τέλεια τον ίδιο του τον ρόλο!;! Μήπως οι ιατροί με αυτά τα οποία ανέφερα πιο πάνω πρέπει να σταματήσουν να γελάνε και να κοιτάξουν κάπως διαφορετικά το θέμα!;! Μήπως πρέπει να λένε στους γονείς όπου έχουν τέτοια παιδιά ότι μπορεί να υπάρχει μια διανοητική κατάσταση Α αλλά άμα ασχοληθούν μπορεί να αλλάξει το όλο ζήτημα!;! Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πάντα για αυτά τα άτομα και να ψάξουν να δουν γιατί γίνεται αυτή η γεννητική διαταραχή!;! Αν είναι βέβαια μα αν δεν είναι τότε τι είναι!;! Αλλά μιας και είναι γιατί δεν μπορούν να την ανατρέψουν!;! Ποιος ο λόγος!;!

down syndrom

 Άτομα με σύνδρομο Ντάουν

down syndrom 1

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι το σύνδρομο Down δεν είναι ασθένεια ή πάθηση, αλλά μια γενετική διαταραχή που εμφανίζεται ανεξαρτήτως φυλής, καταγωγής ή εθνότητας.

Στο μέλλον θα δούμε πολλές ασθένειες όπου ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους να χαρακτηρίζονται ως σύνδρομο ή το σύνδρομο να χαρακτηρίζεται σε κάτι άλλο όπου θα είναι πιο πολύ εξηγήσιμο ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς όλους!!!! Θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει!!!!

Μια άλλη περίπτωση όπου έχει αρχίσει και παίρνει ανησυχητικούς ρυθμούς σε ανθρώπους είναι η περίπτωση της μικρής Ματίλντας Κάλλαγκχαν!!!!

Η Matilda Callaghan έχει σημάδι από τη γέννησή της το οποίο μοιάζει με βούλες και καλύπτει όλο της το πρόσωπο, κάνοντας της να μοιάζει με εξωγήινη!!!!

Η μικρή πάσχει από το σύνδρομο Sturge Weber ( Στούργκε Βέμπερ ), σύμφωνα με την Daily Mail, μια σπάνια νευρολογική και δερματική ανωμαλία, η οποία δημιουργεί μαθησιακές δυσκολίες, παράλυση και επιληπτικές κρίσεις!!!!

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 16 χρόνια για να εξαφανιστεί το σημάδι από το πρόσωπό της. Μάλιστα η μικρή ξεκίνησε θεραπεία με λέιζερ για να σταματήσει την ανάπτυξη του όσο μεγαλώνει!!!!

Ο πατέρας της ο 45χρονος Πωλ τη χαρακτηρίζει μαχητή και προσθέτει ότι είναι το μικρό θαύμα της οικογένειας.

Η εγκυμοσύνη της γυναίκας του δεν ήταν και τόσο εύκολη, μιας και εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας υγρού στον αμνιακό σάκο η Matilda γεννήθηκε πρόωρα.

Όταν γεννήθηκε έφερε το μωβ σημάδι στο πρόσωπο, είχε όμως και ένα άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: είχε δύο τρύπες στην καρδιά, που έκαναν ακόμη δυσκολότερη την επιβίωσή της. Κατάφερε να επιβιώσει από το πρώτο χειρουργείο, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο.

« Ήμασταν τροκρατημένοι όταν την πήγαιναν στο χειρουργείο» λέει ο πατέρας της. «Ήταν τόσο μικρή για να κάνει τόσες εγχειρήσεις » προσθέτει.

Όταν κάνει τη θεραπεία με το λέιζερ για το σημάδι το πρόσωπό της δείχνει πολύ κόκκινο και ηρεμεί καθώς περνούν οι μέρες.

« Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε κακοί γονείς και ότι εμείς φταίμε για το πώς δείχνει. Βλέπουν μόνο την επιφάνεια και βγάζουν άσχημα συμπεράσματα. Μακάρι να μπορούσαν να δουν πόσο όμορφος άγγελος είναι. Πάντα έχει ένα χαμόγελο για όλους » λέει ο μπαμπάς της Matilda.

H δίχρονη δεν μπορεί να δει πολύ καλά καθώς η κατάστασή της προκαλεί γλαύκωμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση. Επίσης έχει πρόβλημα στην κίνηση και κινείται με τη βοήθεια ειδικής συσκευής.

Matilda1

Matilda2

Matilda3

Matilda4

Matilda5

 Θα μου πείτε εύλογα ότι το παρακάνω!!!!

 Για μένα δεν υπάρχουν σύνδρομο τάδε και σύνδρομο τάδε!!!! Αυτά είναι για τους ιατρούς!!!! Αυτό το λέω διότι από όλα τα σύνδρομα και γεννητικές ανωμαλίες όπως θέλουν να τις αναφέρουν οι ιατροί υπήρξαν άτομα τα οποία κατάρρευσαν τις αποδείξεις των ιατρών ότι δεν ήταν έτσι όπως τα έλεγαν προβληματίζοντας τους κατά πολύ!!!! Μάλιστα πολλοί από αυτούς τους ιατρούς έχουν ξεκινήσει καινούριες έρευνες για όλες αυτές τις παθήσεις γεννητικές ανωμαλίες διαταραχές κτλ κτλ ψάχνοντας για κάτι καινούριο!!!!

Θα μου πείτε εάν πρόκειται για φυλές από πού έρχονται όλα αυτά αφού οι γονείς δεν έχουν κάποια τέτοια συμπτώματα!!!! Εγώ είμαι ένας από αυτούς που πιστεύουν στην μετενσάρκωση αλλά όχι όπως την εξηγούν κάποιοι άλλοι!!!! Είμαι υποστηρικτής της μετενσάρκωσης όπου την ονομάζω εναλλακτική!!!! Η θεωρία της μετενσάρκωσης λέει ότι άμα κάποιος πεθάνει θα ξανά γεννηθεί κάποια στιγμή στην γη και ίσως θυμηθεί το τι κάνε στην προηγουμένη ζωή ή έχει αναλαμπές από κάποιες περιοχές που πηγαίνει ή βλέπει χωρίς να του θυμίζουν την προηγούμενη ζωή του παρά ότι είναι γνωστά τα μέρη. Κάποιοι το ονομάζουν Ντε Ζα Βου!!!!

Η εναλλακτική μετενσάρκωση είναι η εξής:

Γιατί μόνο να γίνεται μετενσάρκωση στον δικό μας πλανήτη και όχι από άλλους!;! Δηλαδή:

Αν υπάρχουν κάποιοι γειτονικοί πλανήτες με ζωή πεθαίνοντας κάποιος από εκεί η ψυχή θα μπορούσε άνετα να έρθει στον δικό μας πλανήτη ή σε κάποιον άλλον, το ίδιο γίνεται και με την γη θα μπορούσε κάποια ψυχή να πάει σε κάποιον άλλον πλανήτη!!!!

Ίσως σας ακούγεται εξωφρενικό!!!! Είναι!;!

Βάση του πληθυσμού της γης δεν γίνεται να υπήρξε η μετενσάρκωση διότι θα ερχόμασταν και θα φεύγαμε οι ίδιοι και ίδιοι!!!! Οπότε ο πληθυσμός θα ήταν σχεδόν ο ίδιος!!!! Αν όμως ερχόντουσαν από κάπου αλλού τότε ο πληθυσμός θα ήταν μεγαλύτερος!!!!

Αν πάρουμε την πλευρά της Ινδουϊκής μετεμψύχωσης ότι πρέπει κάποιος να κάνει καλές πράξεις διότι αν δεν κάνει θα γεννηθεί μύγα ή κοράκι ή γουρούνι ή δεν ξέρω τι άλλο εκτός από άνθρωπο θα έπρεπε ο πλανήτης να έσφιγγε από τετράκις έντομα εκατομμύρια ζώα κτλ κτλ αντί αυτού μειώνονται!!!!

Εγώ πιστεύω στην μετεμψύχωση την οποία πιστεύουν οι Λυκάωνες ( Λυκάνθρωποι ) όπου και το ίδιο πιστεύουν κάποιες φυλές Ινδιάνων της Αμερικής!!!! Η οποία λέει ότι γεννήθηκες από τον δημιουργό το ίδιο θα ξανά γυρίσεις όταν εκείνος το αποφασίσει!!!!

Θα πρέπει να σκεφτούμε πολλά για τις διάφορες φυλές των ανθρώπων και να μάθουμε να συν υπάρχουμε αναμεταξύ μας χωρίς κανέναν χλευασμό ή ρατσιστικό περιεχόμενο!!!! Δυστυχώς όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο διότι ξεκινάει από πολύ ψηλά….. δεν τελείωσα με το θέμα αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον θα επανέλθω οπότε μην βιαστείτε να με κρίνετε…. Αν θέλετε να το κάνετε αλλά θα φέρω τέτοια στοιχεία τα οποία θα αλλάξετε γνώμη!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!;!!

 1. Σχετικά με το τι πραγματικά συμβόλιζε ο Εχετλαίος πολλά μπορούμε να υποθέσουμε. μπορώ επίσης να υποθέσω πως δεν ανέφεραν ότι όντος υπήρχαν αγρότες πιθανών επειδή ήθελαν να αποτελέσουν πρότυπα για την κοινωνία τους : Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν (Σεπτέμβριος 490 π.Χ.)
  Ο ίδιος Παυσανίας ΑΝΑΦΕΡΕΙ: συνέβη δὲ ὡς λέγουσιν ἄνδρα ἐν τῇ μάχῃ παρεῖναι τὸ εἶδος καὶ τὴν σκευὴν ἄγροικον• οὗτος τῶν βαρβάρων πολλοὺς καταφονεύσας ἀρότρῳ μετὰ τὸ ἔργον ἦν ἀφανής• ἐρομένοις δὲ Ἀθηναίοις ἄλλο μὲν ὁ θεὸς ἐς αὐτὸν ἔχρησεν οὐδέν, τιμᾶν δὲ Ἐχετλαῖον ἐκέλευσεν ἥρωα.
  Παρατηρούμε ότι οι εμφανισιακά έμοιαζε με αγρότες.Ουσιαστικά απέκρυψαν την αλήθεια με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφελήσουν την κοινωνία τους αλλά και να κατανοήσουν μόνο ορισμένοι τι πραγματικά έγινε!!!!!
  Αυτές οι πιθανές κατ εμέ υποθέσεις για τον …Εχετλαίο ή Έχετλο ,εχέτλη (= λαβή αρότρου).
  Για το γνωμικό συμφωνώ!
  Να είσαι πάντα καλύτερα και ότι και να συνέβη Νενικήκαμεν!

 2. Πολύ καλό άρθρο Αγαπητέ saman αλλά έχω την εξής απορία σχετικά με αυτούςπου έχουν μπλε αίμα, όπως προαναφερες είναι επειδή ο σίδηρος στο αίμα τους έχει αντικατασταθεί από χαλκό και εδώ έρχεται η εξής ερώτηση θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν στο χάλκινο γένος.επίσης αφού ένας λυκαωνας ζει 700 χρόνια δεν πρέπει να μεγαλώνει με πολύ ποιο αργό ρυθμό η γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο ,

  1. teo!!!!!

   ΑΠΟ ΣΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ Η ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!!!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ!!!! ΣΑΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 358 ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ…..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Μα πως ειναι δυνατον ενας Λυκαωνας αν και 10χρονος να δυσκολευεται να πιστεψει στην υπαρξη εξωγηινων εφοσον οι προγονοι του (με βαση αυτα που εχω διαβασει στα αρθρα σου) ηταν εξωγηινοι διοτι το πρωτο αντρογυνο οι οποιοι ειναι αθανατοι ηρθαν απο τον πλανητη ΣΕΚΤΟΡ αν δεν κανω λαθος, μα και οι αιωνιοι εχθροι τους οι δρακονιανοι (που σιγουρα τοσο καλα γνωριζουν λογω τις διαφορες μαχες τους) εξωγηινοι εισβολεις ειναι!!!

  1. Greek Warrior!!!!

   ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!

   ΟΜΟΣ!!;!!

   ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!;!!

   ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!;! ΠΧ. ΤΟΝ ΑΧΕΤΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!!!! ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΧΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ!!!!! ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ!!!!! ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΙΓΚΛΙΕΣ Η ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΨΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΙΤΗ ΦΥΓΗ!!!!! ΠΑΝ = Η ΛΕΞΗ ΠΑΝ-ΙΚΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΦΥΛΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

   ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΕΤΣΙ!;!

   ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΩΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ…… ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ!!!!

   ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΓΜΑΙΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ VADOMA ( ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ) ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …..ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛ!!!!!

    1. Φιλοφρων!!!!

     ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

     ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!;!

     ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΣΙΤΕΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ….!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΟΥΝ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Δεν διαφωνώ αλλά οι μύθοι υποκρύπτουν αλήθειες και δεν είναι όπως τους γνωρίζουμε.
      Π.χ. δεν θα θεωρήσω πιθανό την εμφάνιση του Εχετλαίου περισσότερο από την υποστήριξη σε εκείνην την μάχη των Ελλήνων από αγροτικούς πληθυσμούς

     2. Φιλοφρων!!!!!

      ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ….ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΡΟΤΗ!;! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΟΥ ΑΧΕΤΛΑΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ << ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ >>; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΗΡΩΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ!!!!!

      ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΧΕΤΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!;! ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ!;! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΟΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ!!!!

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΟΠΟΥ ΟΜΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ Η ΣΕ ΜΑΓΗΣΕΣ Η ΣΕ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ( ΠΟΥ ΓΙΑΜ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΧΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΠΤΟ ΛΟΓΟΔΟΣΜΕΝΟΣ ΚΟΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ!!!!

      ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΟΦΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ…..

      << ΟΣΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ >> !!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

      ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΧΕΙ!!!!

 4. Καλησπέρα ΣΑΜΑΝΕ!!!!!!
  Πάντα διαβάζω τα αξιόλογα άρθρα σου..!!
  Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες φυλές. Αυτό μπορω να το πω με σιγουριά όσο μπορώ από τα “εκθέματα” που υπάρχουν στα νοσοκομεία. Και ας λένε οι γιατροί ότι είναι τετατογεννεσεις. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας στείλω φωτογραφίες.
  Μια ερώτηση; τα παιδιά που γεννιούνται γοργόνες είναι φυλή η γενετική διαταραχή;;;;
  ευχαριστώ!!!!

  1. Kastinel!!!!

   ΠΡΟΣΕΞΕ!!!!!

   ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!!!

   ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΕΟΥΡΕΝΤΑΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ Η ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!!!

   ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ!!!! ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΕΙ!;! ΧΜΜΜ….ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑ ΓΙΑΤΙ!;!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΙΑ ΒΡΑΝΧΕΙΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΒΡΑΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΔΡΟΒΙΑ ΦΥΛΗ!!!! ΑΝ ΟΜΟΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!! ΕΓΩ ΟΜΟΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΤΟΓΓΕΝΕΣΕΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ….. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ.

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Kastine! !!!!!

  ΚΑΙΡΩ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!

  ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΠΡΙΝ 1200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:

  << ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΜΑΝ Η ΤΟΥ ( ΘΕΟΣ ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!! >>

  ΣΟΦΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΗΤΟ!!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ:

  << ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝ Η ΤΟΥ!!!! ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!! ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΜΠΙΡ, ΛΥΚΑΩΝΕΣ,,ΞΩΤΙΚΑ. ΝΑΝΟΥΣ,,ΓΚΟΜΠΛΙΝ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.... ( ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΕΝΑΣ 10ΧΡΟΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ) ....!!!! >>

  << ΣΑΜΑΝΕ ΜΑΣ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!;! ΔΗΛΑΔΗ ΟΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ...ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!! >>

  ΣΑΜΑΝΟΣ

  << ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΣΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΙΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! >>

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

 6. Το παιδί που αναφέρατε η Σαρλότ Γκαρσαιντ όντως θυμίζει έντονα νεράιδα, και στο σκελετό και στο χρώμα των μαλλιών της όπως μπορούμε να επαληθευσουμε και από το άρθρο που είχατε κανει για μια νεράιδα που είχε βρεθεί στην Αγγλία, μπορεί όμως να είναι και θέμα κληρονομικότητας, όπως βλέπετε μοιάζει στον πατερα της, ομως δεν έχει καμία σχέση σε περιγραφές ξωτικών. Όσο για την μετεμψύχωση, δεν σημαίνει οτι επειδή ο Μανητου είπε κατι στους λυκαωνες είναι και σωστό, μπορει να είναι δεν ξέρω, αν δυο ψυχες για παραδειγμα δεν ολοκληρωθούν μπορε ο Θεός να τις ξαναστείλει στη γη για να εκπληρώσουν το σκοπο τους…δεν πιστεύω όπως οι μουσουλμάνοι και οι αρχαοι Έλληνες ότι ζούμε άπειρες φορές σαν έναν κύκλο χωρίς σταματημό για πολλούς λόγους, ο πρωτος λόγος είναι ότι ο λόγος του Θεού τότε δεν ισχύει, ότι με βαση τις πράξεις μας σε αυτήν την ζωή θα κριθούμε για το που θα παμε στην επόμενη, θα μου πείτε ο τριαδικός Θεός της ορθοδοξίας είναι ένας απλός θεος όπως ο μανητου, κατάγονται από την ίδια διάσταση κτλ κτλ…ειναι όμως έτσι τα πράγματα, αναλογιστείτε, κατά τη γνώμη μου ο μανητου ήταν (ή μπορεί και ακομη να είναι, δεν ξέρω) ενας σοφός πνευματικός διδάσκαλος που ο σεκτορ τον θεοποιησε, δείτε λίγο τη Ζωή σας, καθημερινά περνάτε δοκιμασίες, οι επιλογές όμως είναι μόνο δικές σας, ο Χριστός ήταν ο μόνος που δίδαξε (όπως έχετε πει κι εσείς σε κάποιο άρθρο) την απύθμενη αγάπη..την αγάπη προς τον εχθρο σου, μπορεί να έχετε εσείς δίκιο όμως ξέρω ότι και από το Θεό να μην εξαρτιομουν η αγάπη θα υπήρχε!!!Οταν υπαρχει η αγάπη, θέλουμε να τη δούμε και τελικά τα καταφέρνουμε, τιποτα αλλο δεν μετράει..Ο κόσμος όλος τείνει προς το καλό και μπορειτε να το δείτε στη ζωη σας, αλλα μόνο οταν οι ανθρωποι το θέλουν, μόνο αν πολεμισουμε για την ελευθερια μας, μεμονομενα ή σαν ένα σύνολο θα τα καταφέρουμε κύριε saman lycan..αν μεινουμε απρακτοι θα μας φάει το κακό και η μιζέρια…και ο πόλεμος αυτος θα γίνει..το αν θα πολεμισετε η όχι είναι στο δικο σας χέρι, στο τέλος όμως θα δείτε ότι η ισορροπία, το καλό θα αποκατασταθεί. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αν δεν ήταν δε θα ζουσατε, δε θα υπηρχατε..πρεπει πρώτα να κατανοήσετε την ύπαρξη σας σε κάθε κύτταρο του εαυτού σας για να αντιληφθείτε το μεγαλείο αυτό του κόσμου! Τότε θα κάνετε τις επιλογες σας με πλήρη νηφαλιότητα..Επισης μπορεί να δείτε στη ζωή πραγματαπου δεν υπάρχουν, τα φαινόμενα απατούν όμως πολλές φορές και το ξέρετε πολύ καλα. Ότι συμβαινει, συμβαινει επειδή ο Θεός το επιτρέπει!! Φανταστειτε ο Θεός να άφηνε τον διάολο να μας πειράζει όσο ήθελε, όλοι θα είχαμε τρελαθεί και θα είχαμε αυτοκτονήσει..ο καθενας σηκώνει το δικό του σταυρό, όσο μπορεί ο καθενας. Και όπως λέει και ο θείος τζον, η μεγάλη δυναμη φέρνει και τη μεγάλη ευθύνη!!! Ο δυνατός πρέπει να βοηθάει τον αδύναμο. Και αυτό είναι θέμα ηθικής.

  Αναλογιστείτε λίγο όλα αυτα, κοιταξτε τον κόσμο.
  Αυτά ήθελα να πω και ζητώ συγνώμη που ένα τέτοιο θέμα το άνοιξα τοσο πολύ.
  Να είστε πάντα καλα!!

  1. William Seragievus!!!!

   ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΕ ΛΟΙΘΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΑ ΞΩΤΙΚΑ Η ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!

   ΜΑΝ Η ΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΑΧ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΜΨΥΧΩΣΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΘΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΝΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ!!!!!

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΛΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!;! ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…..( !!!! ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΗΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…….ΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!;! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΟΘΗΚΕ!;! ΕΙΔΕΣ ΟΜΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!;! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΚΕΨΕΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ ……!;! ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ!;! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ!!!!

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ!;! ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ!;! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΛΥΓΟ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΩΝΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ!!!!! ΑΠΟ ΤΙ Ν ΑΡΧΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΕΙΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΛΙΨΕΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΛΑ!!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!! ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!;!!!!

   ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΝΕΙ ΑΠΡΑΚΤΟΣ!;! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΗΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ!!!!! ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΗΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ!!!!!

   ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟ!;! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ Η ΑΝΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ!!!!!! ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ!!!!! ΜΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΡΑΙΟΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ( ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!!!

   ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!! Η ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΕΙ!!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝ!!!! ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ!!!!! Η ΗΘΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ!!!!!

   ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!! ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ….ΓΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝ!!!!!

   ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…… ΑΝΑΛΟΓΗΖΟΜΕ……ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΩΝΤΕ!!!!! ΠΟΛΕΜΟΙ!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!;!! ΑΠΡΑΓΟΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ…..ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ….. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!;! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!;! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!;! ΟΧΙ ΟΧΙ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ….ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ….. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!;! ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!;! ΤΟΤΕ Ο ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ……ΑΝ ΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ( ΑΓΑΠΗ ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΗΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..Ε; ΜΑ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!;! ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ!!!!! ΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕ Η ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟ….. ΔΕΝ ΞΕΡΩ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ….ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΧΗΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!;! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ!!!! ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..ΜΑ ΠΟΙΩΝ!;! ΤΩΝ ΝΥΦΑΛΙΩΝ Η ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ…..!;! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ….. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;! ΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!;! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ…..ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ…..ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ….ΧΩΡΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ….ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ….. ΔΥΣΚΟΛΟ….ΔΥΣΚΟΛΟ…..ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΑΡΘΩΤΟ!!!!! ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΟ…..ΩΩΩΩ!!!! ΜΑ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΛΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ…ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΣ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!! ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!;! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!;! ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ….ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ!;! ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ….ΓΕΜΗΣΕ ΤΑ ΣΩΘΗΚΑ ΜΟΥ….ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ….ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…… ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!;! ΜΗΠΟΣ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!;! ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…..ΝΑ ΜΕ ΔΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΛΟΥΝ…..ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ…..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ!;! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ!;! ΙΣΩΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ…..ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝΑΣΤΗΜΑ….. ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ…..ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ!;! ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ!;! ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ….ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ….ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ!!!!! Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!! ΕΙΝΑΙ!;! ΕΙΝΑΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ!;! ΕΙΝΑΙ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΚΡΕΑΤΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ….. ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ!;! ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!!

   ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ……

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!! ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ…..ΑΝΟΙΞΕΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΖΩΝ!!!!

 7. ” ΑΛΗΘΕΙΑ– ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΟ
  ΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ/
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ
  ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
  ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ
  ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
  ΓΙΟΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
  ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΦΥΛΗ/ ΘΡΗΣΚΕΙΑ….” ΝΙΚΟΣ ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ…

  SAMAN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΚΙΑΣ ΤΟΥ DNA. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..
  ” Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΕΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση