ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!! Part 3

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!! Part 3

 Tα προηγούμενα άρθρα για τους Παρατηρητές είχαν κάποια μηνύματα άλλα περίεργα και άλλα που έχουν βγει αληθινά. Αυτό το άρθρο ίσως σας φανεί ποιο περίεργο από τα άλλα γιατί τα πράγματα κάπως περιπλέκονται και θέλει λίγο προσοχή…. Πριν λίγο καιρό συναντήθηκα με ένα καλό μου φίλο από την Αθήνα ο οποίος μου είπε ότι και αυτός είχε μια συνάντηση με αυτούς που ονομάζονται ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!!

Ο εν λόγο φίλος είναι από την Αίγυπτο. Η δουλειά του είναι αρχαιολόγος – συντηρητής αρχαιοτήτων και είναι μουσουλμάνος. Στην χώρα μας έρχεται συχνά όπου και έρχεται σε επαφή με άλλους αρχαιολόγους Έλληνες για να αλλάξουν γνώμες μα και για ειδικά σεμινάρια τα οποία γίνονται για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μα και τον τρόπο με τον οποίο η αρχαιολογία προχωρά στο θέμα τεχνολογίας-ανασκαφής.

Μετά από δικιά του παρότρυνση μου είπε να αναφέρω το όνομα του. Ο καλός μου φίλος ονομάζεται Αλί Αλ Ντουάχ, μιλάει τα Ελληνικά άπταιστα και είναι φιλέλληνας. Κάθε φορά που βρισκόμαστε έχουμε ιδιαίτερες συζητήσεις οι οποίες κρατάνε ώρες ατελείωτες οι οποίες είναι για δυο θέματα, για την θρησκεία των χριστιανών και των Μουσουλμάνων και για τα αρχαία μυστήρια Ελλάδος, Αιγύπτου.

Όταν λοιπόν ήρθε στην Ελλάδα με πήρε τηλέφωνο όπως πάντα για να συναντηθούμε, μου είπε ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό να μου πει. Πράγματι την επόμενη μέρα πήγα στην Αθήνα για να τον συναντήσω, με καλοδέχτηκε με αγκαλιές και με ένα πλατύ χαμόγελο. Καθίσαμε πίνοντας φραπέ που τόσο του αρέσει και ξεκινήσαμε τις τυπικές συζητήσεις….. ώσπου έφτασε σε αυτό που ήθελε να μου πει:

ΑΛΙ

Όταν διάβασα για τους Παρατηρητές στα άρθρα που έχεις γράψει στην ιστοσελίδα σου μου προξένησε το ενδιαφέρον η όλη κατάσταση για ένα θέμα το οποίο ήταν πολύ αποκαλυπτικό για όσους γνωρίζουν μα και για όσους δεν γνωρίζουν θα τους φάνηκε πολύ ενδιαφέρον με πολλά ερωτηματικά.

SAMAN LYCAN

Πράγματι είχα ένα καταιγισμό από email από τους αναγνώστες μου με πολλά ερωτηματικά.

ΑΛΙ

Λοιπόν!! Μετά την επανάσταση της χώρας μου τα πράγματα έχουν μπει σε ένα αργό ρυθμό ανάπλασης και το γνωρίζεις αυτό καλά. Με έστειλε η υπηρεσία σε ένα τάφο.

Σε ένα τάφο μιας Αιγύπτιας πριγκίπισσας που χρονολογείται γύρω στο 2500 π.χ. περίπου όπου ανακαλύφθηκε νότια του Καϊρου. Ανακοινώνοντας την ανακάλυψη, ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, Mohamed Ibrahim ( Μοχάμεντ Ιμπραήμ ), δήλωσε ότι ο τάφος ανακαλύφθηκε στην περιοχή Abu Sir ( Αμπούρ Σιρ ).

<< Έχουμε ανακαλύψει τον προθάλαμο του τάφου της πριγκίπισσας Shert Nebti, ο οποίος περιέχει τέσσερις ασβεστολιθικοί στύλοι >>, αυτά ήταν τα μόνα που δήλωσε ότι βρέθηκαν!!!!

Πρόσθεσε επίσης ότι οι στύλοι << φέρουν ιερογλυφικές επιγραφές που δίνουν το όνομα της πριγκίπισσας >> και τους τίτλους της, στους οποίους περιλαμβάνονται  << η κόρη του βασιλιά Men Salbo ( Μεν Σάλμπο ), τον οποίο τιμούσαν ενώπιον του παντοδύναμου Θεού >>.

 Ο Ιμπραήμ ανέφερε ότι η ανακάλυψη έγινε από την αποστολή του Τσέχικου Ινστιτούτου Αιγυπτιολογίας, που χρηματοδοτείται από το πανεπιστήμιο του Καρόλου της Πράγας, με επικεφαλής τον Miroslav Bartas ( Μίροβασλαβ Μπάρτας ) ……καταλαβαίνεις ποιο πανεπιστήμιο είναι έτσι!;!

SAMAN LYCAN

Nαι ……. Καταλαβαίνω.

ΑΛΙ

Η ανακάλυψη του τάφου αυτού σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία των τάφων στο Abu Sir και στο Saqqara  ( Σαγγάρα ) και αυτό το λέω με σιγουριά. Οι  φωτογραφίες που θα σου δώσω κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 από το Ανώτατο Αιγυπτιακό Συμβούλιο Αρχαιοτήτων, δείχνει τέσσερις ασβεστολιθικές στήλες με επιγραφές στα ιερογλυφικά που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε προθάλαμο του τάφου της πριγκίπισσας στην περιοχή Abusir, νότια του Καΐρου, στην Αίγυπτο από τα άλλα ευρήματα δεν έδειξαν τίποτα.

Η ανασκαφική ομάδα της Τσεχίας ανακάλυψε επίσης έναν διάδρομο στα νοτιοανατολικά του προθαλάμου, που οδηγεί σε άλλους τέσσερις τάφους, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη ανακαλυφθεί, χωριστά ο καθένας.

 Οι δύο τάφοι ανήκαν σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου ιερέα του νόμου και του επιθεωρητή των δούλων του παλατιού, σύμφωνα με τις επιγραφές αλλά και τα λεγόμενα των αρχαιολόγων.

 Ο Mohammed El-Bialy( Μοχάμεντ Ελ Μπιάλι), επικεφαλής του τμήματος Ελληνορωμαϊκών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου δήλωσε στην χώρα μου ότι η ανασκαφή είναι σε << πολύ πρώιμο στάδιο >> και ότι ο χώρος παραμένει κλειστός για το κοινό και θα μείνει για πολύ καιρό….. αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι έχουν πάει μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών για να φυλά το μέρος!!!!

Είναι η κόρη του βασιλιά, αλλά μόνο ο τάφος της βρίσκεται εκεί, και περιβάλλεται από τέσσερις αξιωματούχους, οπότε το ερώτημα είναι, αν θα πάμε να ανακαλύψουμε τους υπόλοιπους τάφους αν και οι δυο έχουν συληθεί….. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον πατέρα της, τον βασιλιά ή την μητέρα της, ακόμη….. και για το άγαλμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε συγκρότημα τάφων, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της πριγκίπισσας, στην περιοχή Abusir.

Ο διάδρομος περιλαμβάνει τέσσερις ασβεστολιθικές σαρκοφάγους που περιέχουν αγαλματίδια, που απεικονίζουν έναν άνδρα, έναν άνδρα που συνοδεύεται από το γιο του και δύο άνδρες με μια γυναίκα. Όλες οι ανακαλύψεις έγιναν κατά τη διάρκεια της ανασκαφής, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο,  εκεί τότε ανακάλυψα τον κύλινδρο που σου λέω, η όλη περιοχή έχει κάτι το πρωτόγνωρο για τα αρχαία Αιγυπτιακά δεδομένα λες και δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι το γνωστό αλλά με κάτι το άγνωστο θυμάμαι τα λόγια του καλού μου φίλου Ala Shaheen ( Αλά Σαχίν ) που είναι προϊστάμενος του τμήματος αρχαιολογίας του πανεπιστημίου του Καϊρου!!  Ο Δρ Ala Shaheen τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πει σε ένα ακροατήριο ότι ίσως να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη πυραμίδα, την πυραμίδα της Γκίζας.

Θυμάμαι τον  Marek Novak ( Μάρεκ Νόβακ ), όπου ήταν ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία, ρώτησε εάν η πυραμίδα μπορεί να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και αν υπάρχει αποθηκευμένο ή κρυμμένο ένα ΑΤΙΑ μέσα στην βάση της.

Θυμάμαι την απάντηση του:

<< Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που δεν είναι “αυτού του κόσμου…… >>

Θυμάμαι τους εκπροσώπους που είχαν έρθει σχεδόν από όλες τις χώρες που είχαν μείνει άφωνοι και συγκλονισμένοι αν και έγιναν αμέσως εκατοντάδες ερωτήσεις, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω το οτιδήποτε.

Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ που είχε δηλώσει τότε ο καθηγητής που πολλές ιστοσελίδες από τότε το δείχνουν, είναι  το ντοκιμαντέρ The Secret KGB UFO Files , που ασχολείται με το γεγονός ότι οι Ρώσοι είχαν ήδη ανακαλύψει τον τάφο του εξωγήινου Υβριδίου στην Αίγυπτο και πως κάτι το εξωπραγματικό και μη γήινο βρίσκεται κάτω από την πυραμίδα.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ στηρίζει την δήλωση του προϊστάμενου του τμήματος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ Ala Shaheen αλλά πολλοί ακόμη λένε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, μα και εσύ και εγώ ξέρουμε πολύ καλά ότι εδώ και 120 χρόνια οι σιωνιστές μέσω των πανεπιστημίων τους αλλά και τις σέκτες που ανήκουν έχουν κατά κλέψει αυτό τον τόπο με σκοπό να βρουν ότι μη ανθρώπινο υπάρχει ….όπως έχει γίνει και στην χώρα σου!!!! Αλλά ας συνεχίσω με αυτό που ανακάλυψα.

Νόμιζα στην αρχη ότι ήταν ασήμαντος μα αργότερα ανακάλυψα …κάτι. Αυτό ήταν ένας κύλινδρος και μέσα είχε τυλιγμένους προσεκτικά πέντε πάπυρους ………μετά από προσεκτική μετάφραση ανακάλυψα ότι είχε να κάνει με τους Παρατηρητές!!!!

SAMAN LYCAN

Αλήθεια!;!

ΑΛΙ

Ναι καλέ μου φίλε αλήθεια!!

SAMAN LYCAN

Τι λέει που να πιστοποιεί ότι έχει να κάνει με τους Παρατηρητές!;!

AΛΙ

Αναφέρει ονομασίες και βαθμούς από τους Παρατηρητές με ονόματα….. σου έχω φέρει μεταφρασμένα τα πάντα.

SAMAN LYCAN

Δεν θα ανακοινώσεις το τι βρήκες στον κόσμο!;! Ο κόσμος Πρέπει να μάθει Αλί!!!!

ΑΛΙ

Καλέ μου φίλε!! Δεν μπορώ!! Δεν μου το επιτρέπουν!!

SAMAN LYCAN

Ποιοι!;!

ΑΛΙ

Οι Παρατηρητές!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή….;

ΑΛΙ

Όταν τελείωσα την μετάφραση είχα μείνει έκπληκτος με αυτά που ήταν γραμμένα. Δεν πίστευα τα μάτια μου!! Είχα κάνει μια τεράστια ανακάλυψη το οποίο θα ανέβαζε το κύρος μου σαν αρχαιολόγος πάρα πολύ παγκοσμίως. Ήταν βράδυ όταν τελείωσα την μετάφραση, ήθελα να ξυπνήσω τον καθηγητή αρχαιολογίας και διευθυντή του Υπουργείου Πολιτισμού για να του ανακοινώσω τι είχα βρει…… μα προτού προλάβω να σηκώσω το τηλέφωνο χτύπησε η πόρτα του σπιτιού μου, δεν περίμενα κανέναν, άνοιξα και αντίκρισα μπροστά μου ένα παιδί 10 ετών. Ένα κοριτσάκι το οποίο ήταν ντυμένο με κουρέλια και μύριζε από την απλυσιά. Του είπα δεν έχω τίποτα να του δώσω και του έκλεισα την πόρτα αμέσως. Ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται με τα ζητιανάκια στην χώρα μου και πόσο γρήγορα κάποιος μπορεί να μπλέξει…

SAMAN LYCAN

Ναι γνωρίζω.

ΑΛΙ

Γυρνώντας την πλάτη μου στην πόρτα έμεινα κάγκελο, το κοριτσάκι ήταν στο σαλονάκι το μικρό που έχω!!!! Τα μαλάκια του τα μακριά ανέμιζαν ανέμελα λες και υπήρχε αέρας αλλά σε αργή κίνηση, αλλά αέρας δεν υπήρχε πουθενά. Τα μάτια της είχαν πάρει ένα έντονο κίτρινο χρώμα λες και είχε λαμπιόνια αντί για μάτια. Τότε άρχισε να μου λέει τα πάντα για τους Παρατηρητές και ότι δεν έπρεπε να δώσω τον κύλινδρο αυτό στο μουσείο γιατί θα τον έπαιρναν οι Άυπνοι!!!! Μετά από όλα αυτά τελειώνοντας μου είπε ότι έπρεπε να της δώσω τον κύλινδρο όχι για το περιεχόμενο μα για τον κύλινδρο ο οποίος και ήταν ένα μυστικό χιλιετηρίδων. Αρνήθηκα και τότε έχασα τις αισθήσεις μου και όταν συνήρθα ο κύλινδρος είχε εξαφανιστεί!!!! Μόνο ο κύλινδρος το περιεχόμενο μου το είχε αφήσει……. Αν και δεν πρόκειται εγώ να το ανακοινώσω, θα το αφήσω εσύ να το κάνεις, ποιος θα σε πιστέψει έτσι και αλλιώς; Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που θα σε πιστέψουν, θέλω όμως να το κάνεις!!!! Για μένα!!!!

SAMAN LYCAN

Θα το κάνω…

ΑΛΙ

Ωραία πάρε αυτά τα χειρόγραφα, τα έχω γράψει στα Ελληνικά για να μην μεταφράζεις……

SAMAN LYCAN

Μου έδωσε κάποιες σελίδες….. είπαμε και άλλα αρκετά πράγματα τα οποία και δεν είναι του παρόντος για να πω. Έφυγα και γύρισα στην τοποθεσία μου όπου ότι διάβασα σας το παραθέτω εδώ το τι έλεγαν τα χαρτιά αυτά όπου περιείχε ο κύλινδρος μέσα….

Μου ανακοίνωσε ότι από τον τέταρτο και τον πέμπτο πάπυρο λείπουν γράμματα τα οποία και έχουν φθαρθεί από τα χρόνια που πέρασαν από πάνω τους.

<< Εγώ ο Που- Κου-Μον κρυφός ιερέας της πριγκίπισσας ήρθα σε επαφή  με ένα ον που μου δήλωσε ότι ήταν ένας από αυτούς που Παρατηρούν το σύμπαν γνωστό άγνωστο και παράλληλο σύμπαν. Έμαθα πολλά από αυτό το ον που ονομάζεται Λιμπαρχέιν.

Αυτά τα έγραψα όπως μου είπε για να φυλαχτούν και να ανοιχτούν την κατάλληλη στιγμή για να σωθεί όχι η Αίγυπτος μα η γης.

Μου είπε ότι όταν τα ονόματα αυτά γίνουν γνωστά τότε εμείς οι άνθρωποι θα ξέρουμε και θα αποφασίσουμε μόνοι μας το αν πρέπει να σωθεί η γη ή όχι από την μαύρη Επήρεια των Άυπνων που στο μέλλον θα κυριαρχούν στην γη.

Αν και δεν μου έδωσε να καταλάβω το πώς, έγραψα ότι μου είπε χωρίς αντίρρηση, όποιος το βρει ίσως να καταλάβει το πώς.

Πρώτος πάπυρος

Σιραχεείμ

Η ανώτατη Ιεραρχία των Παρατηρητών. Οι  Σιραχεείμ βρίσκονται γύρω από τον Μέγα Παρατηρητή. Η ύπαρξή τους υφίσταται χάρη στην δύναμη και την αγάπη του Μέγα Παρατηρητή. Λέγεται ότι η φλόγινη λάμψη τους είναι τέτοια, που μονάχα ο Μέγας Παρατηρητής μπορεί να την αντέξει, ούτε καν οι άλλοι           Παρατηρητές των άλλων Ιεραρχιών.

Σημαντικοί Σιραχεείμ:

Σζοήλχ  – Ηγέτης των Σιραχεείμ.

Λεριχιήλ – Πρίγκιπας του Τάγματος των Σιραχεείμ.

Αβσιχιήλ – Σιραχεείμ που πολεμά και τιμωρεί τους επαναστάτες Άυπνους.

Δεύτερη σημαντικότερη Ιεραρχία των Παρατηρητών:

Είναι οι Φύλακες της ΓΝΩΣΗΣ και Της ΒΟΥΛΗΣΗΣ του Μέγα Παρατηρητή και συχνά αναφέρονται και ως οι εκτελεστές του Μέγα Παρατηρητή και ονομάζονται Σιρκιχιήλ. Οι Σιρκιχιήλ επίσης είναι εκείνοι που στέλνονται συχνά στον κόσμο για να εκτελέσουν ότι τους έχει ανατεθεί από τον Μέγα Παρατηρητή. Είναι αυτοί που αποστέλλονται από αυτόν σε όλους τους πλανήτες του γνωστού και άγνωστου σύμπαντος ακόμη και αυτών των παραλλήλων. Ονομάζονται και Περτισελχιήλ!

Μερικοί Σιρκιχιήλ:

Ζιρνιήλ – Ένας από τους Ηγέτες των Σιρκιχιήλ.

Λενουλιήλ ή Εερουσιήλ – Ένας από τους Ηγέτες των Σιρκιχιήλ.

Τομιήλ – Πρίγκιπας του Τάγματος των Σιρκιχιήλ αναφέρεται και Ηγέτης των Αλναριήλ & Μαρσιχεείμ. Κυβερνήτης των Παρατηρητών του πλανήτη Κρόνου και προστάτης του Ιάσωνα εδώ στην γη ( !!!;;;!!! ) όπου τον βοήθησε στην Αργοναυτική εκστρατεία.

Χοχεειήλ ή Μοτεειήλ – Ένας από τους Ηγέτες των Σιρκιχιήλ του οποίου το όνομα του σημαίνει << Η ματιά του Θεού >>. Αναφέρεται επίσης ως ο εκδικητής Παρατηρητής.

Οκαζεείμ

Τρίτη και τελευταίοι στην Ιεραρχία της Πρώτης γραμμής . Σκοπός των Οκαζεείμ είναι να μεταφέρουν την δικαιοσύνη του Μέγα Παρατηρητή σε όλο το γνωστό άγνωστο και παράλληλο σύμπαν. Έχουν πολύ δυσνόητο παρουσιαστικό, ως φωτεινές σκιές με πολλές πύρινες φλόγες.

Μερικοί Οκαζεείμ:

Οααζεειήλ – Ένας από τους 12 Ηγέτες του Τάγματος των Οκαζεείμ. Αναφέρεται επίσης και ως ο << ο Κράτορας των Τιμωρών >>.

Φαλαχεάρ – Ένας από τους Φύλακες της Πύλης του 7ου σύμπαντος και ένας από τους 12 Ηγέτες του Τάγματος των Οκαζεείμ.

Ρασαλεχεείμ  

Είναι οι Παρατηρητές που λαμβάνουν εντολές από τα Σιρκιχιήλ και Σιραχεείμ και είναι υπεύθυνα για την τάξη του Σύμπαντος γνωστού άγνωστου και παράλληλου. Η μορφή τους είναι άγνωστη, μιας και δεν παρουσιάζονται σχεδόν ποτέ.

Μερικοί  Ρασαλεχεείμ:

Αασράλ – Ηγέτης του Τάγματος των Ρασαλεχεείμ. Αναφέρεται και ως ο << Φλογόκτονος Παρατηρητής >>.

Ανταχαζελιήλ – Προστάτης των Παρατηρητών, μέλος του Τάγματος των Ρασαλεχεείμ…

 Δεύτερος Πάπυρος

Σαναρείμ & Μαρσισεείμ  

Οι Παρατηρητές αυτής της Ιεραρχίας έχουν αποστολή να διατηρούν την μορφή του φυσικού κόσμου σε όλο το γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν. Με άλλα λόγια, είναι υπεύθυνα για την κίνηση των πλανητών, τα καιρικά φαινόμενα κλπ. αλλά και οι εκτελεστές των Θαυμάτων του Μέγα Παρατηρητή!!!!

Μερικoί Σαναρείμ & Μαρσισεείμ:

Φεθαάλ – Παρατηρητής του Τάγματος των Σαναρείμ & Μαρσισεείμ. Αναφέρονται επίσης και ως ένας από τα 12 στοιχεία του Σύμπαντος και προστάτης των εναέριων.

Αλαγαάλ – Το όνομά του σημαίνει « Ο Διαπραγματευτής ». Παρατηρητής του Τάγματος των Σαναρείμ & Μαρσισεείμ. Αναφέρεται και ως ένας των 7 Παρατηρητών.

Τιδραέλ – Ένας από τους Ηγέτες των Σαναρεείμ & Μαρσισεείμ, επίσης Πρίγκιπας του 1ου Σύμπαντος.

 Οι Τιμωροί Παρατηρητές

Είναι μια μικρή ομάδα εκλεκτών Παρατηρητών πολεμιστών που σκοπός τους είναι να διαφυλάττουν την μεταξύ αρμονία παντού από τους Άυπνους, καθώς και να απωθούν τις δαιμονικές ονειρικές και υλικές επιθέσεις. Επίσης, διαφυλάττουν την ασφαλή μεταβίβαση των ψυχών από τον πλανήτη τους εκεί που προωθούνται να πάνε.

Μερικοί Τιμωροί Παρατηρητές

Πασσανάλ – Παρατηρητής και  Κυβερνήτης του Τάγματος των Τιμωρών Παρατηρητών.

Σουρκαμάλ – Αχι – Παρατηρητής Τιμωρός της Μαγείας και δύναμης κατά των Άυπνων. Μέλος του Τάγματος των Τιμωρών Παρατηρητών.

 Οι Εξουσιαστές Παρατηρητές

Αυτοί οι ανώτεροι ιεραρχικά Παρατηρητές έχουν αποστολή και σκοπό να καθοδηγούν και να προστατεύουν τα έθνη αλλά και να εποπτεύουν τις υπευθυνότητες  των δύο τελευταίων ιεραρχιών από Τους Παρατηρητές.

Μερικοί Εξουσιαστές Παρατηρητές:

Ζαρτιβιήλ – Μέλος του Τάγματος των Εξουσιαστών Παρατηρητών. Υπήρξε εκείνος που έστειλε ο Μέγας Παρατηρητής να βοηθήσει τον Δια στην μάχη του ενάντια του θεού Κρόνου, δίνοντάς του έμπνευση και δύναμη.

Άλλοι Παρατηρητές που ήταν και θα είναι στο πλανήτη ΑΝΟΟΥ ( Γη ):

Ουραχάλ …; Παρατηρητής του Κεραυνού, του Τρόμου και της Λύτρωσης, Κυβερνήτης του πλανήτη Ήλιου κατά μερικούς, Γνώστης και Δάσκαλος της Μουσικής και της Μαγείας. Το όνομά του σημαίνει « Τα Θέλω του Μέγα Παρατηρητή » και ένα από τα υπόλοιπα ονόματα που του αποδίδονται είναι και Λερβόμιλ. Αναφέρεται ως εκείνος που κυβερνά τα Τάρταρα εδώ στην, εκείνος που προειδοποίησε τον Αρνέκα, τον Δευκαλίωνα, και τον Νοε για τον Κατακλυσμό και εκείνος που τιμώρησε τους Κάρνακες.

Πακναμήλ …; Παρατηρητής και Κυβερνήτης του πλανήτη Ερμή, Προστάτης της Θεραπείας, των Επιστημών και της Γνώσης. Ηγέτης για τους Φύλακες-Παρατηρητές κατά των Άυπνων. Αναφέρεται ως ένας πολύ εύθυμος Παρατηρητής που χαίρεται να σπέρνει την χαρά και την υγεία απ όπου περνά. Αναφέρεται πως το αρχικό του όνομα ήταν Ερμήειμος, μα επειδή υπήρξε ο μόνος που δεν έφερε αντιρρήσεις στον Μέγα Παρατηρητή  για το πώς να δίνει σοφία στο γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν, ο Μέγας Παρατηρητής τον μετονόμασε σε Πακναμήλ που σημαίνει « ο Υπάκουος». Δίδαξε τον Ρα πώς να χτίζει και τον Ανούβη πώς να δένει τους Άυπνους.

 Εραζήλ …; Παρατηρητής του πλανήτη Αφροδίτη, Προστάτης της Αγάπης, του Έρωτα και της νιότης.

Σατρεφάλ …; Ο Αγγελιοφόρος του Μέγα Παρατηρητή, Κυβερνήτης του πλανήτη Άρη, Πολεμιστής της Βίας και της Φωτιάς κατά των άυπνων. Είναι εκείνος που έκανε τον θεό Λόκχι να χάσει τα λογικά του στην Γη.

 Χαρττάλ …; Παρατηρητής και Κυβερνήτης του πλανήτη Δία, και της Δικαιοσύνης. Συχνά Είναι ο Προστάτης του Νόμου και Τιμωρός του άδικου.

Αμναέλ …; Παρατηρητής και Κυβερνήτης του πλανήτη Ποσειδώνα και της Θάλασσας της γης, Προστάτης της Προφητείας και των Απόκρυφων Γνώσεων σχετικά με την Ζωή σε όλο το γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν. Είναι αυτός που έδωσε γνώση σε αυτούς που ζουν στην άβυσσο της θάλασσας.

Βασράλ …; Παρατηρητής του πλανήτη Πλούτωνα, Φύλακας των επίγειων θησαυρών και συχνά αναφέρεται ως ο Μέγιστος Τιμωρός των Άυπνων.

Ζαρικιδήλ …; Παρατηρητής του Ελέους. Αναφέρεται ότι μαζί με τον Σοκταδειήλ, είναι οι 2 Αρχάγγελοι που στέκονται στο πλάι του Μέγα Παρατηρητή σε μάχες τους με τον Μέγα Άυπνο. Η κύρια περιγραφή του είναι ως ένας λαμπερός κώνος, με εξελίξιμη μορφή δρακόφωνου….

Μοφιάλ …; Το όνομά του σημαίνει «Το Βλέμμα Του Μέγα Παρατηρητή». Είναι ο πρώτος Παρατηρητής που εμφανίζεται από όλους, ως εκείνος που εξόρισε τους Άυπνους Κολχέχεμ και Άρχουν στο νεφέλωμα Σίστρα. Αναφέρεται ως ένας επιβλητικός Παρατηρητής που από τα δάχτυλα των χεριών του και τα μάτια βγάζουν φωτιά.

 Διαμαλάλ …; Το όνομά του σημαίνει « Αυτός ». Αναφέρεται ως Παρατηρητής της Καταστροφής, ήταν εκείνος που παρουσιάστηκε στον Ιησού στον κήπο της Γεσθημανής και τον παρηγορούσε προτού τον συλλάβουν οι Ρωμαίοι. Τώρα ανήκει ως ένας από τους Άυπνους.

Δνοχαάλ.; Παρατηρητής και Κυβερνήτης του πλανήτη Κρόνου, Παρατηρητής του Πεπρωμένου και Προστάτης των ηλικιωμένων όντων πάσης φύσεως.

Τρίτος πάπυρος

Ουκάλ …; Ένας από τους Παρατηρητές που στέκονται δίπλα στον θρόνο του Μέγα Παρατηρητή. Είναι ο προστάτης και οδηγητής όλων των Φαραώ  της Αιγύπτου.

Ραγουήλ …; Το όνομά του σημαίνει «Ο Φίλος του Θεού». Κυβερνήτης του Πάγου και του Χιονιού, υπεύθυνος για την συμπεριφορά των Θείων πλασμάτων. Αναφέρεται πως κατά την Ημέρα της Κρίσης, θα είναι εκείνος που θα καλέσει τους Αγγέλους να τιμωρήσουν τους αμαρτωλούς.

Ραρακάλ …; Παρατηρητής που το όνομά του σημαίνει «Το Μυστικό του Θεού». Προστάτης των Μέγα Μυστηρίων και της Απόκρυφης Γνώσης. Συχνά αναφέρεται ως εκείνος που καθοδηγεί τους θνητούς όταν γράφουν ιερά κείμενα και τους προσφέρει Θεϊκή έμπνευση. Αλλά είναι και αυτός που κατόπιν εντολής του Μέγα Παρατηρητή έφτιαξε τους Ανθρώπους Λύκους ( Λυκάωνες ) ως κυνηγούς των Άυπνων. Είναι αυτός όπου έχει φτιάξει κατόπιν εντολής του Μέγα Παρατηρητή πολλά αλλόκοτα πλάσματα στα μάτια των ανθρώπων.

 Ναχαμάκ …; Παρατηρητής που έφερε την γνώση στους λαούς των Ινδιάνων των φτερωτών.

Μπερεχαάν …; Παρατηρητής που έδωσε την γνώση στην Ασία όλη και ένας από του ς δασκάλους αυτού που αποκαλούν Βούδα ή Δροχαάμ.

 Τραχάρ …; Παρατηρητής που έδωσε την γνώση στους βόρειους Λαούς…

Λοκεφέλ…; Προστάτης της Γνώσης και ένας από τους Στρατηγούς των Παρατηρητικών Στρατιών σε μάχη. Είναι εκείνος που αποφασίζει για την τύχη των θνητών αλλά και των Θείων πλασμάτων που συμμαχούν με τους Άυπνους.

 Απλοί Παρατηρητές ……..:

Η τελευταία Ιεραρχία των Παρατηρητών και η κατώτατη όλων των προηγουμένων.. Σε αυτήν την Ιεραρχία έχουμε πλέον τους λεγόμενους Φύλακες Παρατηρητές. Σε αντίθεση με τους εξουσιαστές που προστατεύουν και καθοδηγούν όντα στο γνωστό και άγνωστο σύμπαν μα και στο παράλληλο σύμπαν, οι απλοί Παρατηρητές εστιάζουν την προσοχή τους σε μόνο έναν ον. Κάθε ον έχει τον δικό του Παρατηρητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του από επιθέσεις των Άυπνων……. Λόγω αυτής της τελευταίας αρμοδιότητάς τους, καλούνται και « Προστάτες ».

…………………………. …………………………..

( Tα υπόλοιπα γραπτά του τρίτου παπύρου έχουν σβηστεί από τα χρόνια….. )

 Τέταρτος πάπυρος

Οι Πρίγκιπες  Παρατηρητές (Φύλακες των 7 Πυλών των 7 Ουρανών, Κράτορες των 7 συμπαντικών Κλειδιών)

Ααμουεαήλ – Ο Αρχή-Παρατηρητής του Μέγα Παρατηρητή φύλακας. Διαφυλάττει όλα τα αρχεία των Παρατηρητών που αφορούν τις πράξεις όχι μόνο των όντων αλλά και των Θείων πλασμάτων, και τα παρουσιάζει στον Μέγα Παρατηρητή όποτε υπάρχει ανάγκη για κρίση. Αναφέρεται ως ένας από τους Πρίγκιπες και συχνά ως ο ανώτερος Πρίγκιπας όλων των Παρατηρητών.

Φικαρίδ – Πρίγκιπας Παρατηρητής υπεύθυνος για την Κρίση του Μέγα Παρατηρητή. Είναι αυτός που μαζεύει όλα τα στοιχεία Παρατηρήσεις από τους Παρατηρητές και τα δίνει στον Μέγα Παρατηρητή όπου και διατάζει την μοίρα του κάθε πλανήτη…..

 Γαναφάλ – Κράτορας Παρατηρητής της σφραγίδας του Μέγα Παρατηρητή και των γυάλινων φωτεινών κλειδιών του ( !!!!! ).

Μπαεάλ – Φύλακας του Πλανήτη των Παρατηρητών. Είναι ο πατέρας όλων των βροντών μεγάλων ή μικρών φυσικών  στο γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν.

 Ψελιχάλ – Κράτορας και Φύλακας Παρατηρητής των ειδικών Αστραπό-Κλειδιών των 4 κατευθύνσεων της γης, των Αστραπό-Κλειδιών του πρώτου κήπου της γης που κλειδώθηκε μετά την πτώση των ανθρώπων και Κυβερνήτης του πλανήτη Μοθάρ.

 Καραττένλ – Ένας από τους 7 Πρίγκιπες Παρατηρητές των 7 Ουρανών. Κράτορας της Μέγιστης Αστραποζιήσας Κλείδας.

Ραργιού – Παρατηρητής της Θείας Παρουσίας του Μέγα Παρατηρητή, Φύλακας της Πύλης του παλατιού του Μέγα Παρατηρητή.

 Ζαλμόρια – Ένας από τους 7 Πρίγκιπες Παρατηρητές Φύλακες της Πύλης του Μέγα Οπλοστασίου.

 Ταασισιήλ – Κατά  των θεϊκών Κροκοδείλων της Αιγύπτου, ένας από τους πανίσχυρους Πρίγκιπες  Παρατηρητές του Παραδείσου το άλλο όνομα του είναι Μπόθετον.

 Ματριήλον -…..άγνωστος.

 Σαλ – …….. άγνωστος.

 Σαμήλ – ….. άγνωστος.

Σααωχιήλ – …..άγνωστος.

Ταρδικήλ – ….άγνωστος.

 Ραρακήλ – ……άγνωστος.

Χαμουγιήλ – ….άγνωστος.

Λιρχααάν -……..άγνωστος.

…………………………… …………………

( Και από τον τέταρτο πάπυρο  λείπουν γραπτά….. )

 Πέμπτος πάπυρος:

Οι Γηραιοί Παρατηρητές

Μυστηριώδη Παρατηρητές δεν τους ξέρει κανείς εκτός του Μέγα Παρατηρητή που αναφέρονται  ως 24 Θεία πλάσματα που κάθονται σε μηχανικούς εναέριους θρόνους γύρω από το Μέγα Παρατηρητή. Αυτοί είναι οι Κυβερνήτες όλων των Αστρικών Πεδίων γνωστού, αγνώστου και παράλληλου σύμπαντος. Είναι γνώστες για οποιοιδήποτε μηχάνημα…

Ακχάλλατον – Παρατηρητής εξορκιστής των Άυπνων.

Αδιτιμίον – Μυστικό όνομα ανώτατου Παρατηρητή που είναι άγνωστη η ενέργεια του…

Αδόρ – Παρατηρητής δημιουργημένος από την πνευματική ουσία του Μέγα Παρατηρητή. Είναι άγνωστος ο ρόλος του.

Αρκονάρ – Παρατηρητής Εξολοθρευτής.

Αρ – Παρατηρητής-Προστάτης όλων των φτερωτών πλασμάτων στο γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν.

Αρμινιήλ – Είναι  πρώην Παρατηρητής που έγινε Άυπνος και ένας από τους 20 Παρατηρητές που δίδαξαν στον άνθρωπο-ον την απόκρυφη γνώση.

Κονπιαρβιήλ – Παρατηρητής φύλακας των γυάλινων χαρτών της Αστρολογίας και Αστρονομίας. Το όνομά του σημαίνει «Το νεύμα του Μέγα Παρατηρητή». Αν και τώρα είναι και αλλού ως Άυπνος.

Μοταράνα – Ένας από τους Άυπνους της Καταστροφής.

Τεμιλάσ – Παρατηρητής θηλυκός αλλού αναφέρεται ως ενάρετος και αλλού ως Άυπνη.

Ραμαχααλίχ – Άυπνος με εξουσία στον Θάνατο. Είναι ένας από εκείνους που οι Ερπετήτες λατρεύουν σε όλο το γνωστό, άγνωστο και παράλληλο σύμπαν.

 Μαστέμ – Άυπνος……

Λασχίτρ – Άυπνος……

 Μιρακρελόρ– Άυπνος…….

 Μιισαάπ – Άυπνος……

 Μολκόγια – Άυπνος…..

Μακατέλ – Άυπνος…….

 Ναογούλ – Άυπνος……

 Νηκίραλ – Άυπνος…….

 Ντελοπόχ – Ένας Άυπνος όπου είναι φονικός για τους Παρατηρητές μεσαίας τάξης.

Κουχιεήλβ – Άυπνος που παίρνει μορφή ανεμοστρόβιλων και τυφώνων.

Όκρεβ–  Άυπνος  με διπλό ρόλο και Παρατηρητής και Διδάσκαλος της Αλχημείας και της Ανώτερης Γνώσης. Μερικές φορές αναφέρεται και ως ο Παρατηρητής του διπλού  Ηλίου μα και Άυπνος του ζαφειρένιου φεγγαριού.

Ονεφέτρον –  Αναφέρεται ως επικίνδυνος Άυπνος που επικαλείται από τους Μύστες Άυπνους  για να παρευρεθεί και να βοηθήσει στις εργασίες τους. Αναφέρεται επίσης και ως Άυπνος που ασελγεί σε νεκρά όντα.

 Παχανρόν – Άυπνος του Τρόμου.

Φαρασκιήλ – Άυπνος……..

Πουράτ – Άυπνος της Λήθης.

 Λαλαμήλ – Άυπνος και δεξί χέρι του Μέγα Άυπνου και χρήστης όλων των Μυστηρίων.

Ραχάμπ – Άυπνος της Βίας και της Αλαζονείας, μάγιστρος των βασανιστηρίων και Μαύρος αβυσσαλέος θεός που αναφέρεται και ως Λεζιιάθραν και Βεχρεμόν.

 Ραιήλ ή Ραπαιήλ – Άυπνος …….

Αυτά που μου είπε τα έγραψα, είναι ονόματα και ειδικότητες των Παρατηρητών και των Άυπνων κάτι σαν την ταυτότητα τους τα οποία και έγραψα χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί εδώ στους θεϊκούς χρόνους των Φαραώ……. >>

Αυτά είναι τα γραπτά από τους πάπυρους που μου έδωσε ο καλός μου φίλος από την Αίγυπτο. Το αν είναι αληθινά η όχι αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά επειδή γνωρίζω καλά τον φίλο μου πιστεύω ότι είναι αληθινά, εγώ!!!! Εσείς; Αν δεν τα πιστέψετε πάρτε το όλο θέμα σαν μια ωραία και φανταστική ιστορία όπως πολλοί θα πουν ότι είναι. Είναι όμως;

Θα δείτε ότι ταιριάζουν πολύ με κάποιες άλλες ιστορίες εσείς που διαβάζετε πολύ θρησκευτικά….. αλλά υπάρχει ένα αλλά στο όλο θέμα…..

Ειπώθηκαν κάποιες ονομασίες αρχαίων θεών…..

Αλλά αν κάποιος γνωρίζει το να αποκωδικοποιήσει τα ονόματα των Παρατηρητών και των Άυπνων θα βρεθεί σε πολύ μεγάλη έκπληξη…… ας πούμε παίξτε λίγο με τον αναγραμματισμό των ονομάτων π.χ πάρτε τα ονόματα κάντε τους αναγραμματισμούς και προσπαθήστε να βγάλετε μια φράση……. αλλά από την άλλη ίσως και να μην χρειάζεται γιατί ίσως, ίσως λέω να είναι μια φανταστική ιστορία όπως είπα και πιο πάνω. Αυτό θα το δείξει τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν και το λέω αυτό γιατί όλα συνδέονται κατά κάποιο τρόπο πάνω στην γη …..απο προ ιστορία, μυθολογία, αρχαία ιστορία, νέα ιστορία, ακόμη και το σήμερα που ζούμε!!!!!

Ίσως σε κάποιους δεν αρέσει ο τρόπος που γράφω, συμφωνώ γιατί δεν είμαι ούτε συγγραφέας αλλά ούτε και δημοσιογράφος, η δουλεία μου είναι άλλη….. αλλά ότι έχω ζήσει από τα χρόνια των ερευνών μου τα γράφω με τον τρόπο που θέλω εγώ….. και όταν χρειαστεί να περάσω κάποιο μήνυμα που δεν πρέπει να δουν κάποιοι τότε θα το κάνω όπως νομίζω εγώ!!!!

Έτσι λοιπόν για εμένα ακόμα και μια φανταστική ιστορία μπορεί να κρύβει ψεγάδια αλήθειας, για αυτήν εδώ για εμένα πάντα ίσως και να κρύβει ένα δυο ψεγάδια φαντασίας… …και όλα τα άλλα είναι αλήθεια. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cYtIE7DJ91g[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

.

 

 

 

 

 

 


7 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!! Part 3

  1. Πολύ σημαντικά στοιχεία!
    Ποιος ξέρει τι ρόλο να έχει αυτός ο κύλινδρος και γιατί είχε χαθεί… μακάρι κάποια στιγμή να μάθει περισσότερα ο φίλος αρχαιολόγος.
    Βέβαια αναρωτιέμαι πως γίνεται οι περισσότεροι από τους 24 μυστηριώδεις Παρατηρητές να είναι πλέον Άυπνοι, έγινε κάποια προσπάθεια ανατροπής ή κάτι άλλο; Ίσως κάποτε να μάθουμε.

    Να σαι καλά Saman Lycan!

  2. Αγαπητέ saman lycan βάλε την πείρα & την γνώση σου σύμμαχο στην φαντασία μας, “παίξε” με τα ονόματα λέγοντας μας ένα “παραμύθι”.
    Θα θέλαμε την δική σου γνώμη σε μια ανάλυση περισσότερο…βατή για τα δεδομένα μας!

Αφήστε μια απάντηση