ANAKAΛΥΦΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

 ANAKAΛΥΦΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ!;!

Η απόδειξη ότι εξωγήινα όντα αποίκησαν κάποτε τη Γη, Ισπανοί και Ρώσοι «επιστήμονες» πιστεύουν ότι βρέθηκε στο Περού.

Ο Περουβιανός ανθρωπολόγος, Ρενάτο Νταβίλα Ρικέλμε ανακάλυψε τα λείψανα ενός «αγνώστου πλάσματος», με «τριγωνικό» κρανίο και ύψος 50 εκατοστών.

«Το εύρημα δεν έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, καθώς το κεφάλι είναι τριγωνικό και τόσο μεγάλο όσο σχεδόν το υπόλοιπο σώμα. Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για το σκελετό ενός μικρού παιδιού, όμως Ισπανοί και Ρώσοι επιστήμονες εξέτασαν τα οστά και επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για κάποιον εξωγήινο ον», δήλωσε ο ανθρωπολόγος στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα RPP!!!!

Το κρανίο έχει μαλακό σημείο, σαν και αυτά που υπάρχουν στα βρέφη, αλλά και δύο μεγάλες τραπεζίτες, όπως αυτοί που βρίσκονται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Τρεις ανθρωπολόγοι συμφωνούν: « Δεν είναι ένα ανθρώπινο ον »

Πρόκειται για ένα μουμιοποιημένο επίμηκες κρανίο που βρέθηκε στο Περού, αυτό θα μπορούσε να αποδείξει τελικά την ύπαρξη των εξωγήινων!!!

Το περίεργο σχήμα κεφαλής – σχεδόν τόσο μεγάλη όσο 50cm (20in) το σώμα του – έχει μπερδέψει τους ανθρωπολόγους.

Ήταν ένα από τα δύο λείψανα που βρέθηκαν στην πόλη της Andahuaylillas  ( Ανταχουαυλίλας ) στη νότια επαρχία της Quispicanchi.( Κουιπικάντσι ) του Περού.

Ήταν ένα από τα δύο λείψανα που βρέθηκαν στην πόλη της Andahuaylillas στη νότια επαρχία της Quispicanchi.

Οι σκελετικές σειρές ανακαλύφθηκαν από τον Renato Davila Ρικέλμε,( Ρενάτο Νταβίλα Ρικέλμε ) ο οποίος εργάζεται για το μουσείο  Privado Ritos Andinos  ( Πριβάτο Ρίτος Ανντίνος )στην πόλη Κούσκο στο νοτιοανατολικό Περού.

Είπε ότι οι κοιλότητες των ματιών είναι πολύ μεγαλύτερα από ότι συνήθως εμφανίζονται σε ανθρώπους.

Υπάρχει ένα μαλακό σημείο στο κρανίο – που ονομάζεται, ανοικτό κρανίου – που είναι ένα χαρακτηριστικό των παιδιών κατά το πρώτο έτος της ζωής τους, αλλά το κρανίο έχει επίσης δύο μεγάλους γομφίους, που συναντώνται μόνο σε πολύ μεγαλύτερα ανθρώπους.

Ο Davila Ρικέλμε είπε Τρεις ανθρωπολόγοι, από την Ισπανία και τη Ρωσία, έφτασαν στο μουσείο την περασμένη εβδομάδα για να διερευνήσουν τις διαπιστώσεις και συμφώνησαν ότι << Δεν ήταν ένα ανθρώπινο ον και ότι θα διεξαγάγουν περαιτέρω μελέτες >>.

Και πρόσθεσε: << Αν και η εκτίμηση ήταν επιφανειακή, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του δεν αντιστοιχούν σε καμία εθνική ομάδα ανθρώπων στον κόσμο!!! >>

Τα απομεινάρια ενός βολβού του ματιού όπου υπάρχει ακόμη θα βοηθήσει να προσδιορίσει το γεννητικό του DNA του – και να διαλύσουμε την αντιπαράθεση αν είναι ανθρώπινο ή όχι.

Η δεύτερη μούμια είναι ατελής και είναι μόνο 30 εκατοστά (12in).

Στερείται του και φαίνεται να τυλίγεται σε ένα στρώμα ως πλακούντα, εμβρυακή θέση.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να βρίσκεται σε ένα απλό κομμάτι ύφασμα …

Η εναλλακτική εξήγηση για την παράξενη ανακάλυψη είναι ότι ίσως το κρανίο ήταν τεχνητά παραμορφωμένα ως μέρος ενός τελετουργικού της φυλής.

Η πρακτική της επιμήκυνσης του κρανίου – για να δηλώσουν την υπαγωγή της ομάδας ή την κοινωνική θέση – χρονολογείται από 9.000 χρόνια.

Κοινή σε διάφορες φυλές σε όλο τον κόσμο (όπως οι Μάγια, της Βόρειας Αμερικής και ιθαγενείς Αβοριγίνες της Αυστραλίας), .

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα, το κεφάλι ήταν τυλιγμένο σε πανί σφιχτά.

Στην περίπτωση της κρανιακής εξομάλυνσης, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο κομμάτια ξύλου.

Η τεχνική συνήθως θα πραγματοποιείται σε ένα βρέφος, όταν το κρανίο είναι πιο εύπλαστο.

Το ύφασμα θα πρέπει να εφαρμοστεί μετα από ένα μήνα από τη γέννηση και να συγκρατείται στη θέση του για περίπου έξι μήνες.

  Όπως για τους αρχαιολόγους έτσι και για μένα δεν πρόκειται για άνθρωπο αλλά για κάτι άλλο. Το μεγάλο του κρανίου θυμίζει σχετικά ον το οποίο ζει σε υπόγεια συστήματα της Μέσης Γης. Θα μου πείτε είσαι καθολικός υποστηρικτής της Μέσης Γης τι άλλο θα έλεγες.;

Τα εξωγήινα πτώματα έχουν βρεθεί διπλά από ΑΤΙΑ που είχαν υποστεί ατύχημα ή καταρρίψει από κάποια χώρα αν και το δεύτερο για μένα είναι απίστευτο!! Αλλά όλα τα όντα έχουν βρεθεί σε βαθιά σπήλαια ή γαλαρίες. Δεν θα μπορούσα να καταλάβω γιατί κάποιος εξωγήινος να έμπαινε στον κόπο να μπει κάπου βαθιά και να μην τον αναζητήσουν οι δικοί του για να τον διασώσουν παρά να τον αφήσουν να ξεψυχήσει εκεί…… μπορεί να είμαι και λάθος αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν το αντίθετο!!! το πτώμα αυτού το όντος είναι σχεδόν απολιθωμένο πράγμα που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει τα χίλια χρόνια και έχει γίνει ένα με ένα κομμάτι βράχου και χώμα. Προς μεγάλη έκπληξη έκτος του βολβού του ματιού υπάρχει ένα κομμάτι ύφασμα που θα βοηθήσει και αυτό με την σειρά του να δώσει κάποιες εξηγήσεις…..

 

Στο Περού δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουν τέτοιου είδους όντα λέγοντας δεν είναι ανθρώπινα, κατά την μεταφορά τους ή την εξέταση για το τι πρόκειται ή χάνονται χωρίς να ξέρει κανένας που βρίσκονται ή καίγονται με πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία κάνοντας όλους να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα μάθουμε εμείς οι κοινοί θνητοί ότι υπάρχουν και άλλα νοήμον όντα σε αυτόν το πλανήτη!!!! Ξέρετε για ποιους μιλώ……..  ελπίζω και αυτό το εύρημα να μην έχει την ίδια τύχη με τα προηγούμενα!! οτιδήποτε ανακοινωθεί για αυτήν την τόσο παράξενη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Όποιος θέλει μπορεί και να βρει και άλλες πληροφορίες στην εφημερίδα  Daily Mail, να ανατρέξει στην ημερομηνία 19 Νοεμβρίου 2011.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση