ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΣΟΥΠΑΚΑΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΣΟΥΠΑΚΑΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

 

Στην πόλη του San Antonio de los Altos  ( Σαν Αντόνιο ντε Λος Άλτος ), στην περιφέρεια της Miranda  ( Μιράντα ) της Βενεζουέλα οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και τρομοκρατημένοι  από το εύρημα του πτώματος ενός παράξενου πλάσματος όπου όμοιο του δεν έχει βρεθεί πουθενά!!!! Οι βιολόγοι και ζωολόγοι αλλά και οι κρυπτοζωολόγοι της χώρας έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά λέγοντας ότι πρόκειται ή για κάποιο σπάνιο είδος το οποίο καταγράφεται για πρώτη φορά ή για κάτι που ξεπερνά την φαντασία του ανθρώπου κατά πολύ κάνοντας το με αυτήν την ανακάλυψη πραγματικότητα!!!!

chupakapra

Κάποιοι είπαν ότι αυτό το  ζώο ( ; ) μπορεί να είναι το αξιαγάπητο ζώο Didelphis marsupialis ( Ντιδέλφις μαρσουπιάλις ή αλλιώς Ζαρικουέγια ή οπόσουμ  ) βλέπε φωτό κάτω. Η φωτογραφία όμως του πλάσματος είναι 4 φορές μεγαλύτερο σε μέγεθος και επίσης το κεφάλι όπως και οι σιαγόνες του είναι πολύ μεγάλα για να πρόκειται για αυτό το είδος ζώου!!!!

posum

Οι υγειονομικές αρχές συνέλεξαν δείγματα ιστού αλλά και το ίδιο το ζώο ώστε να κάνουν εξετάσεις του DNA του  που θα μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του πλάσματος. Βέβαια οι ντόπιοι κάνουν λόγο για το περιβόητο ElChupacapra ( Eλ Τσουπακάπρα ) και δεν μπορεί κανείς να τους το βάλει από το μυαλό ότι πρόκειται για κάτι άλλο!!!!

chupakapra1

Στην περιοχή αυτή της Βενεζουέλας πολλοί κάτοικοι είχαν δηλώσει ότι έβρισκαν τα ζώα τους νεκρά χωρίς να έχουν σταγόνα αίμα μέσα τους, αλλά οι αρχές δεν είχαν δώσει και τόση σημασία στις καταγγελίες αυτές. Αλλά δεν ήταν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ο Μοράλες άκουσε ένα δυνατό ήχο στον κήπο του. Όταν πλησίασε για να δει τι είχε γίνει αντίκρυσε δυο γύπες να προσπαθούν να καταβροχθίσουν αυτό το παράξενο ζώο. Τράβηξε μια φωτογραφία με το κινητό του όπου και ανέβασε στο Facebook, προκαλώντας πολλές διαφωνίες σε κοινωνικά δίκτυα!!!!

Το πλάσμα ονομάστηκε από τους χρήστες ως Ελ Τσουπακάπρα. Αν και τα Τσουπακάπρας έχουν κάνει την εμφάνιση τους από την δεκαετία του 1970 επίσημα. Το πρώτο υποτιθέμενο πλάσμα παρουσιάστηκε το 1995 στο Πουέρτο Ρίκο!!!! Βέβαια οι θεωρίες για την προέλευση των Τσουπακάπρας είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι θεάσεις!!!! Η πιο δημοφιλής εξήγηση είναι ότι μπορεί να είναι ένα προϊόν γεννητικής μετάλλαξης από κάποια μυστική κυβέρνηση, αν και άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι ένα εξωγήινο πλάσμα, ή ακόμα και μέρος ενός προγράμματος-ατυχήματος ως βιολογικό όπλο.

Όπως όμως και να έχει η φωτογραφία του RamonMorales ( Ραμόν Μοράλες ) όπου και τράβηξε με το κινητό του στον κήπο του είναι το πειστήριο μέχρι στιγμής για την ύπαρξη του πλάσματος. Οι αρχές όταν ειδοποιήθηκαν του κατάσχεσαν όλες τις φωτογραφίες αλλά και το πλάσμα από τον κήπο του χωρίς να του δώσουν καμία εξήγηση περί τίνος πρόκειται. Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται το πλάσμα αυτό αν και οι αρχές δήλωσαν ότι είναι για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να αποκαλυφθεί το τι ακριβώς είναι. Αν και από το Σεπτέμβρη έχουν περάσει τόσοι μήνες δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από πλευράς κυβέρνησης για το πλάσμα αυτό.

Αν κοιτάξετε την φωτογραφία του πλάσματος θα διαπιστώσετε τα εξής:

1.Το τεράστιο αλλόκοτο κεφάλι του όπου διαθέτει δείχνοντας ότι τα σαγόνια του έχουν απίστευτη δύναμη!!!!

2. Διαθέτει δάχτυλα σχεδόν ανθρώπινα τα οποία του δίνουν ιδιαίτερες ικανότητες στο να γραπώσει τα θύματα τα του!!!!

3. Τα πίσω πόδια του δείχνουν να μπορούν να σταθεί το πλάσμα αυτό στα δυο του πόδια αλλά και να κάνει μεγάλα άλματα!!!!

4. Διαθέτει μια μυώδης ουρά όπου του επιτρέπει και να σταθεί τέλεια στα δυο του πόδια όπως τα καγκουρό αλλά και για να μπορεί να στριβεί απότομα χωρίς να χάνει την ισορροπία του σε μεγάλες ταχύτητες!!!!

5. Είναι τελείως άτριχο!!!! Αν είχε τριχόπτωση όπως θέλουν κάποιοι να λένε θα υπήρχαν εστιών κάποια σημεία με λιγοστές τρίχες πάνω του!!!!

6.Όπως επισήμαναν οι βιολόγοι είναι ένα πλάσμα το οποίο η κατανομή του σώματος του δείχνει να είναι ένα πλάσμα όπου σίγουρα στέκεται στα δυο πόδια!!!!

7.Το ποιο περίεργο είναι ότι δεν διαθέτει αυτιά και οι οπές των ματιών του είναι πολύ μικρές!!!! Αυτό δηλώνει το εξής ότι ίσως είναι ένα πλάσμα όπου έχει ιδιότητες όπως οι νυχτερίδες και μπορεί και βρίσκει την λεία του αλλά και να αποφεύγει τα εμπόδια με σύστημα τύπου σόναρ!!!!

Ο Μοράλες είπε ότι το πλάσμα αυτό είχε ύψος σχεδόν ένα μέτρο και κάτι, βέβαια δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό διότι το πλάσμα πλέον είναι στα χέρια της κυβέρνησης της Βενεζουέλας. Δυστυχώς πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξανά ακούσουμε ποτέ τίποτα για αυτό όπως και με πολλά παρόμοια πλάσματα πριν από αυτό!!!! Επίσης πολλοί είναι οι κάτοικοι που λένε ότι πριν την ανακάλυψη του πλάσματος ένα ΑΤΙΑ έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή όπου έκανε χαμηλές πτήσεις σαν να έψαχνε κάτι.

ufo

Η φωτό  αυτή προέρχεται από την περιοχή που βρέθηκε το πλάσμα!!!! Δείτε πόσο χαμηλά πετάει!!!!

Όπως είπα και ποιο πάνω δυστυχώς δεν πρόκειται να μάθουμε το τι είναι τελικά αυτό το πλάσμα, από πού έχει προέλθει, θυμάστε την περίπτωση με το πλάσμα που λεγότανε Μετεπέκ!!;!! Έχω γράψει άρθρο για αυτό όπου μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!!!! Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος και έγινε χαμός με λίγα λόγια ξαφνικά από εκεί που τόσοι επιστήμονες αλλά και γενετιστές με κύρος και αξιοπρέπεια δήλωναν ότι είναι κάτι το άγνωστο αλλά και δεν έχει κανένα γνωστό DNA, όλα άλλαξαν και είπαν ότι ήταν μια καλοστημένη φάρσα!!!! Βρήκανε και ένα άτομο όπου και το έδειξαν ότι εξομολογείτε ότι αυτός έβαλε το πλάσμα εκεί για πλάκα και ότι πρόκειται για ένα είδος μαϊμούς!!!! Θυμάμαι όμως που η πρώτη εξέταση που είχε γίνει είναι ότι σοβαρά και με κύρος ινστιτούτα ιατρικής και βιολογίας κάνανε λόγο για ον όπου ήταν υβρίδιο και πέρναγε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μέσα στο νερό!!!! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τα βίντεο στο διαδίκτυο για αυτό!!!!

Έτσι λοιπόν θα γίνει και με αυτό το πλάσμα αν πάρει πολύ δημοσιότητα, αν και βέβαια για το συγκεκριμένο ούτε κουβέντα διότι το πήρανε οι διωκτικές αρχές και όχι κάποιος γνωστός τηλεπαρουσιαστής όπου είχε εκπομπή με παράξενα ζητήματα όπου ο ίδιος το έστειλε για ανάλυση….καταλαβαίνετε τώρα τι θέλω να πω!!!!

Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν πολλά παράξενα πλάσματα που έχουμε αναφέρει στον κόσμο και κάθε τόσο ανακαλύπτονται όλο και ποιο πολλά δηλώνοντας ότι ή δεν τα έχουμε βρει ακόμα και κρύβονται έντεχνα από τους ανθρώπους ή ίσως έρχονται από το βαθύ διάστημα ή από την Μέση Γη ή από άλλες διατάσεις!!!! Τι πιστεύω εγώ!;!  Πιστεύω ότι υπάρχει και έχει έρθει από κάπου, από πού!;! Ίσως από ένα από όλα αυτά τα μέρη που σας είπα πιο πάνω!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/153243/Chupacabra__Alien_Beast_Found_In_Remote_Venezuelan_Jungle/

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


19 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΣΟΥΠΑΚΑΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

 1. Παράθεμα: hector
 2. ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ……ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΕΞΩΓΙΗΝΗ ΖΩΗ…ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ….ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ……ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ….ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ…….ΨΥΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΜΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ……ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑ [ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ…..ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙΣ…..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ……..

 3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ…..ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ…..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ……ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ…ΟΜΩΣ ΣΑΜΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ……ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ…(ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ)……ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΤΟ GOOGLE ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ……ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ…..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ…..ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ….ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ….ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ…..ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΠΡΑΓΜΑΤΑ……ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…..ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ……ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ……Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ

 4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ……ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ…….ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ…..ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΒΑΖΕΙΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…..ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ…..ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ…ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΩ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ…!!!!!!!!

  1. fenomeno!!!!!

   AN KAI ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ!!!!

   ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ!!!!

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ……ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ……ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ……ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…..ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…..ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ……ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ….ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

  1. fenomeno!!!!!

   ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!

   ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΩΣ!!!!! ( Πολλ’ οίδ’ αλώπηξ, εχίνος δε εν, μέγα @3@ ΜΕΤΑ Η ΜΕΤ ΤΩΝ 334-651-883= ΑΝΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΔΩΝ!!!! ADVGFX ΘΥΜΗΣΟΥ-ΠJVVΣΣ223ΤΑΤ!!!! LA/RR?TD?SP?FX/NV/MN/LOP/ SISTAP!!!! KIVBJE!!!! wE, eT, tW – Besh-do-gliz!!!! Ca-yeilth!!!! ISTAR ΝΟΘ ΝΙΘΑΠ ΣΟΘ ΙΤ/ΝΑΜΑ/!!!! )

   Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙ….ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ Ο ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΒΑΛΟΜΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!!

   http://dspace.lib.ntua.gr/bitstream/123456789/5440/3/karamolegkoua-kordonouria_codes.pdf

   ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ( ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΔΟΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!! ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!!

   ΦΡΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

   1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! Η ΑΛΕΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ (ΜΕΓΑ) ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ !!!!!!!!
    ΣΑΜΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΤΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΝΤΕ ΞΕΝΥΧΤΙ ΠΑΛΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!
    SUBMARINE !!!1

     1. AXAXAXAXAX ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ !!!!!!!!1 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!
      ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ VSGVX ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ !!!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
      SUBMARINE !!!!!

Αφήστε μια απάντηση