ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

 

Αυτή η παράξενη υπόθεση έγινε πριν ένα χρόνο περίπου στο Μεξικό! Το νοσοκομείο είναι άγνωστο αλλα επίσης και η νοσοκόμα ονόματι Ντολόρες που το ανάρτησε! Το μόνο που έγραψε είναι ότι:

<< Ο θεός υπάρχει. Να πιστεύεται. Η Γυναίκα του δύστυχου αυτού ανθρώπου μου ζήτησε να βγάλω μια φωτογραφία τον άντρα της στην κατάσταση που ήταν για να την στείλει στον γιο της που ήταν στο εξωτερικό για να δει πόσο σοβαρά ήταν ο πατέρας του. Στην φωτογραφία όμως εμφανίσθηκε ένας δαίμονας να χορεύει πάνω από τον άρρωστο που χαροπάλευε και τελικά τον πηρέ μαζί του. >>

Στην φωτογραφία που ανάρτησε υπάρχει  μια σκοτεινή φιγούρα να στέκεται σε ένα κρεβάτι με ένα άρρωστο ασθενή που παρουσιάζεται πριν πεθάνει!

Ο μύθος ( !!;!! )στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει το εξής:

DEAMON HOSPITAL MEXICO

 

Αν είναι πρόκειται για μια εικόνα όπου χρησιμοποιήθηκε το Φώτοσοπ, οι ειδικοί λένε ότι δεν έχει τα αποκαλυπτικά σημάδια του Φώτοσοπ, δεν υπάρχουν!

 Μήπως είναι << αυτό >> που έρχεται να μας πάρει όταν πεθαίνουμε!;!

Θυμάμαι ένα βράδυ που όλη η ομάδα ήμασταν μαζεμένη στον AISXYLOS ερευνητή της ομάδας μας και να μας λέει για τους δαίμονες:

 

AISXYLOS

Θυμάμαι μια φορά στην Αίγινα που μιλάγανε για δαιμόνια. Μια γιαγιά είχε συναντήσει μια σκιερή οντότητα έξω από το σπίτι της βράδυ κοντά στην Αγία Μαρίνα. Έβαλε τις φωνές και δυο γείτονες πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους να δουν τι έγινε. Ήταν βράδυ γύρω στις 9. Οι γείτονες είδαν την γιαγιά αυτή νεκρή και πάνω από το στέρνο της ήταν αυτή η σκιερή οντότητα όπου λένε ότι ήταν ένας δαίμονας. Η γειτονιά εκεί είχε πράγματι θορυβηθεί από το συμβάν αυτό.

 Συμπλήρωσε ο Saman Lycan:

Οι Δαίμονες είναι Ξενομορφιστές ή Αλομορφηστές είχα δει μια φωτογραφία στο Κάιρο της Αίγυπτου όπου πάνω από έναν κροκόδειλο υπήρχε ένα αλλόκοτο ον που ήταν σαν δαίμονας και φαινόταν να χόρευε, η φωτογραφία αν και καθαρή είχε μια παράξενη καμπύλη λες και άνοιγε κάποια άλλη διάσταση. Προσπάθησα να την αποκτήσω αυτήν την φωτογραφία αλλά τελικά δεν τα κατάφερα…..!

Είπαμε και άλλα πολλά εκείνο το βράδυ που δεν είναι του παρόντος….!

Αν πράγματι κοιτάξουμε την φωτογραφία έχει πάρει μια παράξενη καμπύλη σαν και αυτή που έλεγε ο Saman Lycan εκείνο το βράδυ! Θα περιμένω πραγματικά να δει το άρθρο αυτό και να μας πει αν η καμπύλη της φωτογραφίας ήταν σαν και αυτή εδώ που είχε δει…..!

Το αν είναι αληθινό ή όχι όλα δείχνουν να είναι αληθινή και όχι κάτι φτιαχτό. Ο καθένας από εσάς μπορεί να πιστέψει ότι θέλει.

 Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


3 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

  1. GERGR M!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙΣ!!!! ΟΜΟΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΙΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!!!! ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΝC ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΛΑΨΤΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΣΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΛΗΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΠΛΥΡΠΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΑΝΑΜΕΝΕ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 1. DAY LIGHT!!!!

  ΝΑΙ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!! ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!!!

  ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ Η ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…..

  Η ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!

  ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ …..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση