ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!!! ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ!;! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!;! Η ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ E.V.P.!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!!!

ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ!;! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!;! Η ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ E.V.P.!;!

To φαινόμενο αυτό προϋπήρχε πριν τα κινητά τηλέφωνα ή και τα ψηφιακά τηλέφωνα ακόμα και με τα αναλογικά τηλέφωνα, για να μην πω από την στιγμή που εφευρέθηκε το τηλέφωνο!!! Πιστεύω αν όχι όλοι το 90% από εσάς προσπαθώντας να κάνετε μια κλήση από το τηλέφωνο σας, γίνεται κάτι το παράξενο ή κάτι το μυστηριώδες που ίσως σας έχει προβληματίσει ή ακόμα και απορήσει το τι είναι!!!

Τι εννοώ με αυτό; Όταν γίνεται η κλήση στο νούμερο που παίρνετε κτυπάει κανονικά, κάποια στιγμή το άτομο που πήρατε απαντάει στην κλήση σας, μόνο που διαπιστώνετε ότι δεν είναι το άτομο αυτό, μα ούτε καν άτομο!!! Ακούγονται μέσα από την γραμμή περίπλοκοι ήχοι που άλλοι μοιάζουν απόκοσμοι άλλοι μοιάζουν σαν ηλεκτρονικοί και άλλοι μοιάζουν σαν κάποιοι να προσπαθούν να πουν κάτι!!!

Θα μου πείτε που είναι το περίεργο σε όλο αυτό το θέμα; Κάποιες από αυτές τις κλήσεις μπορεί να κρατήσουν για δυο τρία λεπτά και κάποιες άλλες αν δεν κλείσετε την γραμμή μπορεί να κρατήσει για ώρες αν φυσικά αντέξετε όλη αυτήν την περίεργη τηλεπικοινωνία!!! Το πιο αξιοπερίεργο από όλα είναι ότι η κλήση αυτή δεν χρεώνεται αλλά ούτε και δείχνει στις κινητές ή σταθερές τηλεφωνίες να έχει υπάρξει ποτές!!! Μια ανύπαρκτη κλήση η οποία μπορεί να κρατήσει από δυο λεπτά αλλά και όσες ώρες αντέξετε εσείς να το ακούσετε!!!

Πως γίνεται αυτό; Κανείς δεν ξέρει!!! Οι υπεύθυνοι της σταθερής αλλά και της κινητής τηλεφωνίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο το γνωρίζουν το φαινόμενο αυτό αλλά δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση το πώς μπορεί να συμβαίνει!!! Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλες αυτές οι παράξενες φωνές ή οι περίπλοκοι ήχοι που ακούγονται είναι από κάπου << αλλού >>!!!

Ένα είδος E.V.P. ( ELECTRONIC VOICE PHENOMENON ) το οποίο θα ασχοληθούμε σε άλλο μας άρθρο με αυτό το φαινόμενο!!! Στις κλήσεις αυτές δεν υπάρχουν δεδομένα όπως το E.V.P. απλώς ακούγονται από μέσα οι φωνές και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί!!! Οι πιο πολλές ομιλίες από την << απέναντι >> πλευρά είναι συνήθως στα Λατινικά ή σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα που δεν την έχουμε ξανά ακούσει εδώ στην γη!!

Μπορεί και να σας έρθει κάποιο ηχητικό μήνυμα το οποίο να έχει το ίδιο περιεχόμενο αλλά αυτό είναι σπάνιο, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει αποστολέας ή κάποιο νούμερο που το έστειλε και είναι σαν να ήρθε από το πουθενά!!! Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι είναι πρόβλημα της γραμμής και ότι αυτοί οι ήχοι έρχονται από τις εταιρίες κατά κάποιον τρόπο…. Ναι αλλά τι γίνεται με τα διάφορα λογία αλλά και τις ανάσες που ακούγονται μέσα από την γραμμή;

Άλλοι λένε ότι ίσως ανοίγει κάποιο είδος ενεργειακής πύλης και μπορούμε να ακούσουμε τι γίνετε σε άλλη διάσταση ή οι << άλλοι >> οποίοι και να είναι αυτοί νεκροί, δαίμονες, εξωγήινοι, αλομορφηστές, κ.τ.λ. το θέμα είναι ότι είναι κάτι το ανεξήγητο χωρίς να υπάρχει εξήγηση από πουθενά!!! Μόνο κάποιες θεωρίες που ίσως πιο πολύ μπερδέψουν τα πράγματα…… αυτά τα τηλεφωνήματα δεν έχουν αποδειχτεί μέχρι σήμερα επικίνδυνα για τους ανθρώπους εκτός από την ανατριχίλα που νιώθουν κάποιοι ή που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή….. και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσας ή πρόβλημα.  Αργά η γρήγορα αν δεν σας έχει συμβεί υπάρχει πιθανότητα 99% να σας συμβεί!!! Το θέμα είναι υπό μεγάλης κλίμακας έρευνα από διαφόρους ερευνητές της ομάδας μας όταν έχουμε κάτι νεότερο θα σας το παρουσιάσουμε!! Δείτε τα παρακάτω βίντεο με τα αληθινά τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τέτοιου είδους, εσείς που τα έχετε ακούσει θα καταλάβετε ότι δεν κάνουμε κάποιο είδους πλάκα μαζί σας!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!!! ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ!;! ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!;! Η ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ E.V.P.!;!

  1. όρε φίλε,, με έστειλες τώρα, πριν περίπου 6,7 χρόνια είχα ακούσει σε μια κλήση κάτι περίεργους θορύβους… νόμιζα αρχικά πως ένας φίλος μου, μου έκανε πλάκα, γιατί μιλάγαμε πιο πριν. μετά από λίγο τον ρωτάω και μου είπε όχι…το γεγονός αυτό το είχα ξεχάσει, αλλά τον ήχο και γενικά που βρισκόμουν τα θυμάμαι. και πάω τώρα να δω τα βίντεο, και ξαναέρχεται στη μνήμη η περίεργη κλήση και λέω λές? και τα ακούω και…έτσι ακριβώς ήταν…απίστευτο

Αφήστε μια απάντηση