ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ;

N.A.S.A.

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!!

 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ;

 Οπτική ψευδαίσθηση, ή …

Αν και η NASA την φωτογραφία αυτή την είχε ως μια από τις πιο απόρρητες στις 17 Απριλίου διέρρευσε στο διαδίκτυο προβληματίζοντας πολύ την διαστημική υπηρεσία  για το τι μέτρα πρέπει να πάρει προστασίας!!!!

Η φωτογραφία είναι από την Σελήνη από τον κρατήρα Τύχο, εκεί απεικονίζεται ένα τεράστιο πρόσωπο όπως αυτό της νήσου Πάσχα!!!!

Η διαστημική υπηρεσία δεν δίνει καμία πληροφορία εκτός ότι η φωτογραφία αυτή ανήκει σε αυτήν…. Το αν είναι αληθινή ή όχι το δείχνει η στάση της διαστημικής υπηρεσίας.

Εκτός από τα κτίσματα, παράξενα οχήματα, εξωγήινες βάσεις, πυραμίδες και άλλα πολλά έρχεται να προστεθεί στην παραξενιά της Σελήνης αυτό το πρόσωπο βράχος ο οποίος είναι παρόμοιος με αυτό της νήσου Πάσχα δικαιώνοντας πολλούς ερευνητές όπου είχαν γίνει περίγελος ορισμένων ανεγκέφαλων μασκαράδων όταν έλεγαν ότι αυτά τα πρόσωπα στο νησί Πάσχα είναι εξωγήινης προέλευσης!!!

Κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε για αυτό το τόσο αινιγματικό πρόσωπο στην Σελήνη…….. άλλα υπάρχουν και άλλα τα οποία για άγνωστο λόγο τα κρύβουν από την δημοσιότητα!!!!

Έτσι η Σελήνη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον πλανήτη Άρη, όχι μόνο αυτό αλλά δείχνει πλέον οριστικά ότι οι γειτονικοί πλανήτες κάποτε να είχαν αναπτύξει πολιτισμούς οι οποίοι μπορεί ακόμα να υπάρχουν υπόγειας όπως πλέον πολλοί Άστρο-γεωλόγοι πιστεύουν!!!

O κρατήρας Τύχο είναι ένας από τους πιο εξέχοντες κρατήρες στη Σελήνη φαίνεται σαν ένα φωτεινό σημείο στα νότια υψίπεδα με τις ακτίνες του λαμπερό υλικού που εκτείνονται σε πολλά μέρη του κοντά του.

Έχει 85 χλμ στη διάμετρο, είναι μόνο μία ανάμεσα σε χιλιάδες αυτού του μεγέθους ή μεγαλύτερος. Αυτό που πραγματικά κάνει να ξεχωρίζει τον κρατήρα Tycho είναι σχετική νέα ηλικία του. Αποτελούσε στην Σελήνη τον πιο αρκετά όμορφο κρατήρα με τις ακτίνες του, υλικού που εκτινάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των επιπτώσεων, όπου εξακολουθούν να είναι ορατά ως φωτεινά ίχνη.

Πόσο χρονών είναι ο Tycho; Επειδή η εκδήλωση των επιπτώσεων από  διάσπαρτο υλικό για τόσο μεγάλες αποστάσεις… Πιστεύεται ότι ορισμένα από τα δείγματα του Απόλλων 17 προσγείωσης δημιουργήθηκε στο χώρο των επιπτώσεων Tycho. Αυτά τα δείγματα έχουν αντίκτυπο σαν λιωμένο γυαλί, η ραδιομετρική χρονολόγηση ηλικία μας λέει ότι σχηματίστηκαν πριν 108 εκατομμύρια χρόνια πριν. Έτσι, αν αυτά τα δείγματα είναι πραγματικά,  ο κρατήρας σχηματίστηκε 108 εκατομμύρια χρόνια πριν. Αν και αυτό μπορεί να εξακολουθεί να φαίνεται παλιό, σε σύγκριση με το 3,9 δισεκατομμυρίων ετών ηλικίας από πολλούς μεγάλους κρατήρες Σελήνης, ο κρατήρας αυτός είναι ο πιο νέος.

Το δάπεδο του κρατήρα καλύπτεται από λιωμένους βράχους που θερμάνθηκαν από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που μετατράπηκε σε υγρό, και κυλούσε στο πάτωμα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Εικόνα υψηλής ανάλυσης του δαπέδου του κρατήρα Tycho. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο λεπτομερή πλαίσιο LROC NAC – Link:

http://wms.lroc.asu.edu/lroc_browse/view/M102230053LE

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P23b5Vcatkk[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση