ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποια στοιχεία τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια μετά από χρόνια για τα πειράματα που έκαναν οι Αμερικάνοι στον ίδιο τους τον λαό. Δεν είναι όμως οι μόνοι και άλλες χώρες έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα τους αλλά σήμερα θα σταθούμε στις ΗΠΑ. Μετά από πολλές έρευνες σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία τα οποία μπορείτε να τα διασταυρώσετε ότι ώρα θέλετε για να δείτε ότι είναι αληθινά. 1931 – Ο Δρ Κορνήλιος Ρόχαντς, υπό την αιγίδα του Ροκφέλερ Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών, μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα ασθενών με καρκίνο!! Πηγαίνει στη συνέχεια να καθορίσει τις εγκαταστάσεις του Στρατού των ΗΠΑ, την Μονάδα Βιολογικού Πολέμου στο Μέρυλαντ,  στην Γιούτα, και τον Παναμά, και αναγνωρίζεται από την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας… Ενώ εκεί, αρχίζει μια σειρά από φρικιαστικά πειράματα, έκθεσης σε ακτινοβολία, Αμερικανούς στρατιώτες και ασθενείς του νοσοκομείου!!! 

1932 – Η Tuskegee ( Τασκετζή ) ξεκινά την μελέτη για την σύφιλη.200 μαύροι άνδρες διαγνώστηκαν με σύφιλη, ποτέ δεν μίλησε για την ασθένειά τους, στερήθηκαν την θεραπεία, και χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη και τα συμπτώματα της νόσου. Όλοι στη συνέχεια πεθαίνουν από την σύφιλη, στις οικογένειές τους, ποτέ δεν είπε ότι θα μπορούσαν να έχουν υποστεί κάποια θεραπεία!!

 

1935 – Συμβάν Πελλάγρας. Εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν από Πελλάγρα σε διάστημα δύο δεκαετιών, η Αμερικανική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας λειτουργεί τελικά για να σταματήσουν την ασθένεια. Ο διευθυντής του οργανισμού παραδέχεται ότι γνώριζε για τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι η Πελλάγρα προκαλείται από την ανεπάρκεια της νιασίνης, αλλά απέτυχε να ενεργήσει δεδομένου ότι οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν μέσα στη φτώχεια του μαύρου πληθυσμού ( Δηλαδή άφηναν την ασθένεια να συνεχίζει μόνο και μόνο επειδή ήταν μαύροι…. )!!!!

 1940 – Τετρακόσιοι κρατούμενοι στο Σικάγο προσβλήθηκαν από ελονοσία, προκειμένου να μελετηθούν οι επιπτώσεις των νέων και πειραματικών φαρμάκων για την καταπολέμηση της ασθένειας. Ναζί γιατροί αργότερα, στη δίκη της Νυρεμβέργης επικαλούνται την παρούσα αμερικανική μελέτη για να υπερασπιστούν τις ενέργειές τους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος!!! ( όχι ότι οι Αμερικάνοι δεν είχαν κάνει τα δικά τους αίσχη ).

 1942 –  Οι Χημικές Υπηρεσίες Πολέμου αρχίζουν πειράματα με αέριο μουστάρδας σε περίπου 4.000 στρατιώτες. Τα πειράματα συνεχίστηκαν μέχρι το 1945 και έκαναν χρήση της έβδομης Αντβεντιστές Ημέρα που επέλεξαν να γίνουν πειραματόζωα, αντί να χρησιμεύσει για την ενεργό υπηρεσία!!!

 1943 – Σε απάντηση της πλήρους κλίμακας πρόγραμμα πολέμου μικροβίων της Ιαπωνίας, οι ΗΠΑ αρχίζει έρευνες για βιολογικά όπλα στο Φορτ Detrick, MD.

 1944 – Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χρησιμοποιεί ανθρώπους για να δοκιμάσουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα είδη ένδυσης. Τα άτομα ήταν κλειδωμένα σε ένα θάλαμο αερίων και εκτίθενται σε αέριο μουστάρδας και λιουισίτης!!!

 1945 – Η αποστολή  « Συνδετήρας »  ξεκινά. Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας, και οι επιστήμονες της CIA, επέλεξαν Ναζί και τους πρόσφεραν ασυλία και μυστικές ταυτότητες σε αντάλλαγμα για την εργασία πάνω σε έργα μυστικά για την κυβέρνηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

1945 – Το  ΣΤ Πρόγραμμα υλοποιείται από τη Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (AEC). Αυτή είναι η πιο εκτεταμένη Αμερικανική μελέτη  επιπτώσεων στην υγεία του φθορίου, που ήταν το βασικό χημικό συστατικό στην παραγωγή της ατομικής βόμβας. Ένα από τα πιο τοξικά χημικά γνωστά στον άνθρωπο, το φθόριο, προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις που σημειώνονται στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά μεγάλο μέρος των πληροφοριών θα συντριβεί στο όνομα της εθνικής ασφάλειας, λόγω του φόβου ότι οι αγωγές θα υπονόμευαν την παραγωγή για τις ατομικές βόμβες!!!

 1946 – Οι V.A. ( Δηλαδή Βετεράνοι Αμερικανοί ) ασθενείς σε νοσοκομεία, χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα για ιατρικά πειράματα. Για να καθησυχάσουν τις υποψίες, η εντολή δίνεται να αλλάξετε τη λέξη « πειράματα » με « έρευνες » ή  « παρατηρήσεις » κάθε φορά που θα αναφέρουν ιατρική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα νοσοκομεία βετεράνων του έθνους!!!

 1947 – Ο συνταγματάρχης E.E. Kirkpatrick ( Ε.Ε. Kιρκπάτρικ ) των ΗΠΑ Ατομικής Ενέργειας & προμήθειας εκδίδει ένα μυστικό έγγραφο, ( Έγγραφο με αρ, 07075001, στις 8 Ιανουαρίου 1947 ) αναφέρει ότι ο οργανισμός θα αρχίσει την διαχείριση ενδοφλέβιας χορήγησης ραδιενεργών ουσιών σε ανθρώπους!!!

 

 1947 – Η CIA ξεκινά μελέτη του LSD ως εν δυνάμει όπλο για χρήση από την Αμερικανική νοημοσύνη. Ανθρώπινα θέματα (στρατιωτικών και μη) χρησιμοποιούνται με και χωρίς τη γνώση τους…..

 1950 – Το Υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει και αρχίζει να εκρύγνει τα πυρηνικά όπλα σε ερημικές περιοχές και παρακολουθεί κατάντη κατοίκων για ιατρικά προβλήματα και τα ποσοστά θνησιμότητας!!!

 1950 – Σ ένα πείραμα για να προσδιοριστεί πόσο ευαίσθητη θα ήταν μια  Αμερικανική πόλη από βιολογική επίθεση, οι ΗΠΑ  μέσο του ναυτικού εξαπέλυσαν ένα σύννεφο βακτηριδίων από τα πλοία που βρισκόντουσαν στο Σαν Φρανσίσκο. Οι συσκευές παρακολούθησης βρισκόντουσαν σε όλη την πόλη, προκειμένου να ελέγξει την έκταση της μόλυνσης. Πολλοί κάτοικοι αρρωσταίνουν με πνευμονία με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την ζωή τους …….!!!

 

1951 – Το Υπουργείο Άμυνας ξεκινά δοκιμές στην ατμόσφαιρα με τη χρήση των ασθενειών που παράγουν τα βακτήρια και τους ιούς. Οι δοκιμές θα διαρκέσουν  μέχρι και το 1969 και υπάρχει ανησυχία ότι οι άνθρωποι στις γύρω περιοχές έχουν εκτεθεί από διάφορες ασθένειες που πολλές από αυτές ήταν εξωτικές!!!

 1953 – Στις ΗΠΑ μέσο στρατιωτικών αεροσκαφών ξεκίνησε το πρώτο εναέριο ράντισμα που θα εξελιχτεί μετέπειτα σε χημικά μονοπάτια!!!  Έτσι νέφη αερίου θειούχου ψευδαργύρου καδμίου άφησαν πάνω από το Γουίνιπεγκ, Σεντ Λούις, Μινεάπολις, Φορντ Γουέιν, την κοιλάδα Μονοσάσι στον ποταμό στο Μέρυλαντ, και Λίσμπουργκ,  στην Βιρτζίνια. Πρόθεσή τους ήταν να καθορίσουν πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν να διαλύσουν τους χημικούς παράγοντες!!!

 1953 – Κοινά, Στρατού-Ναυτικού-CIA πειράματα που έγιναν κατά τα οποία δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο που εκτίθενται στα αερομεταφερόμενα μικρόβια marcescens Serratia και glogigii Bacillus είχαν χρόνια προβλήματα…..

 

1953 – H CIA ξεκινά το μυστικό έργο MKULTRA. Αυτό ήταν έντεκα χρόνια ερευνητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να παράγει και να δοκιμάσουν ναρκωτικά βιολογικών παραγόντων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του νου και την τροποποίηση της συμπεριφοράς. Έξι από τα υποέργα που εμπλέκονται στον έλεγχο των παραγόντων στην εν αγνοία ανθρώπων.

 1955 – Η CIA, σε ένα πείραμα για να δοκιμάσουν την ικανότητά του να μολύνει ανθρώπινους πληθυσμούς με βιολογικούς παράγοντες, απελευθερώνει τα βακτηρίδια που αποσύρθηκαν από βιολογικό οπλοστάσιο πολέμου του στρατού πάνω από το Tampa Bay, Fl.

 1955 – Το Σώμα Έρευνας χημικών του Στρατού συνεχίζει την έρευνα του LSD, που μελετά τη χρήση του δυναμικού ως παράγοντας εξουδετέρωσης χημικών!!!! Περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί συμμετέχουν στις δοκιμές, οι οποίες συνεχίζουν μέχρι το 1958.

 1956 – Αμερικανικές στρατιωτικές μονάδες μολύνθηκαν με κουνούπια όπου ξαμόλησαν κίτρινο πυρετό πάνω από Savannah, GA και Avon Park, FL. Μετά από κάθε δοκιμή, ο στρατός θέτει ως κοινό τα θύματα και τους  αξιωματούχους σε δοκιμασία για την υγεία επιδράσεις.

 1958 – Το LSD έχει δοκιμαστεί σε 95 εθελοντές σε εργαστήρια χημικού πολέμου του Στρατού για την επίδρασή της στην νοημοσύνη.

 1960 – Ο Βοηθός Αρχηγός Στρατού του Προσωπικού Διεύθυνσης Πληροφοριών (ACSI) επιτρέπει τον έλεγχο στον τομέα του LSD στην Ευρώπη και την Άπω Ανατολή. Η δοκιμή του ευρωπαϊκού πληθυσμού έχει κωδική ονομασία σχέδιο « Τρίτη Ευκαιρία »!!  Οι δοκιμές του ασιατικού πληθυσμού είχαν την κωδική ονομασία σχέδιο « ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΕΝΑ  ΚΑΠΕΛΟ »!!

 

1965 – Η CIA και το Υπουργείου Άμυνας άρχισαν ένα έργο ονόματι MKSEARCH, ένα πρόγραμμα για να αναπτύξει την ικανότητα να μπορέσουν να  χειριστούν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω της χρήσης των ψυχοτρόπων φαρμάκων.

 1965 – Οι φυλακισμένοι στη φυλακή Holmesburg ( Χόλμεσμπουργκ ) στη Φιλαδέλφεια υπόκεινται στις διοξίνες, το εξαιρετικά τοξικό χημικό συστατικό του Agent Orange που χρησιμοποιούσαν στο Βιετνάμ. Οι άνδρες αργότερα νόσησαν και απόδειξαν την ανάπτυξη του καρκίνου, γεγονός που δείχνει ότι το Agent Orange ήταν μια ύποπτη καρκινογόνος ουσία σε όλο το μήκος.

 1966 – Οι CIA μύστες του έργου MKOFTEN, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα για να δοκιμάσει τις τοξικολογικές επιδράσεις ορισμένων φαρμάκων σε ανθρώπους και ζώα.

 1966 – Ο Στρατός των ΗΠΑ τοποθετεί το μικρόβιο Bacillus subtilis  παραλλαγή του Νίγηρα σε όλο το σύστημα της Νέας Υόρκης στις εγκαταστάσεις του μετρό. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο πολίτες εκτίθενται στο μικρόβιο, οι επιστήμονες του στρατού είχαν τοποθετήσει  σε  λαμπτήρες  με τα βακτήρια σε σχάρες εξαερισμού!!!!

 

1967 – Η CIA και το Υπουργείου Άμυνας υλοποίησε το έργο MKNAOMI, που ήταν  διάδοχος του MKULTRA με στόχο τη διατήρηση και την αποθήκευση αλλά και τον έλεγχο βιολογικών και χημικών όπλων.

 1968 – Έγιναν πειράματα της CIA με τη δυνατότητα της δηλητηρίασης του πόσιμου νερού με την έγχυση των χημικών ουσιών στο νερό του FDA στην Washington, DC

 1969 – Ο Δρ. Ρόμπερτ Mac Mahan ( Μακ Μάχαν ) του Υπουργείου Άμυνας των αιτήσεων από το Κογκρέσο πήρε τότε 10 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη ενός σύνθετου βιολογικού παράγοντα, μέσα σε 5 έως 10 έτη,  στον οποίο δεν θα υπάρχει  φυσική ανοσία!!!!

 1970 – Χρηματοδότηση για τον Συνθετικό βιολογικού παράγοντα λαμβάνονται σύμφωνα με την ΥΕ 15090. Το έργο, υπό την επίβλεψη της CIA, πραγματοποιείται από την Ειδική Διεύθυνση Επιχειρήσεων, στο Φορτ ΝτέτΡικ, σε απόρρητη εγκατάσταση βιολογικού πολέμου του στρατού. Η κερδοσκοπία είναι ότι εγείρει τεχνικές μοριακής βιολογίας που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του AIDS, όπως το ρετροϊούς!!!!

 

1970  – Ηνωμένες Πολιτείες ενίσχυσαν την ανάπτυξη των « εθνικών  όπλων » (Στρατιωτική Επιθεώρηση, Νοέμβριος, 1970), με σκοπό να στοχεύσουν επιλεκτικά και να εξαλείψει τις εθνοτικές ομάδες που είναι επιρρεπείς, λόγω γενετικών διαφορών και παραλλαγές στο DNA ( !!!;!!!).

 1975 – Το τμήμα του ιού στο Κέντρου Φορντ Τέτρικ όπου γίνονται  Έρευνες Βιολογικού Πολέμου μετονομάζεται σε εγκαταστάσεις Fredrick ( Φρέντρικ ) Έρευνας για τον Καρκίνο και τελεί υπό την εποπτεία του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου (NCI). Ένα ειδικό πρόγραμμα του καρκίνου όπου ο ιός ενεργοποιείται από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, δήθεν για να αναπτύξουν καρκίνο-ιών που προκαλούν την νόσο. Επίσης εδώ, είναι ότι η απομόνωση ρετρό-ιολόγων από έναν ιό στον οποίο δεν υπάρχει ανοσία. Αργότερα ονομάστηκε  ΠΡΟΣΕΧΤΕ – HTLV (Human Τ-κυττάρων του ιού λευχαιμίας)!!!!

 1977 – Η Γερουσία μετά από ακροάσεις για την Έρευνα της Υγείας και Επιστημονικής Κοινότητας επιβεβαιώνει ότι 239 κατοικημένες περιοχές είχαν μολυνθεί από βιολογικούς παράγοντες μεταξύ 1949 και 1969. Μερικές από τις περιοχές που περιλαμβάνονται είναι το Σαν Φρανσίσκο, Ουάσιγκτον, DC, Ουέστ, η Πόλη του Παναμά, η Μινεάπολις, και το Σαντ Λούις.

 1978 – Πειραματική ηπατίτιδας Β, ξεκινούν δοκιμές του εμβολίου, η οποία διεξήχθη από το CDC, αρχίζουν στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Στις διαφημίσεις για τα θέματα της έρευνας ζητούν ρητά  ομοφυλόφιλους άνδρες!!!!

 1981 – Η πρώτη περιπτώσεις του AIDS επιβεβαιώθηκε σε ομοφυλόφιλους άνδρες, στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, προκαλώντας εικασίες ότι το AIDS μπορεί να έχει εισαχθεί μέσω του εμβολίου της ηπατίτιδας Β!!!!

 

1985 – Σύμφωνα με το περιοδικό Science (227:173-177), HTLV και Visna, μιλάει για έναν θανατηφόρο ιό στα πρόβατα, που είναι πολύ παρόμοια, δείχνοντας μια στενή ταξινομική και εξελικτική σχέση!!!!

 1986 – Σύμφωνα με τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (83:4007-4011), για τον ιό HIV και Visna είναι πολύ παρόμοια στο να μοιραστήκαν όλα τα δομικά στοιχεία, εκτός από ένα μικρό τμήμα που είναι σχεδόν ταυτόσημο με τον HTLV. Αυτό οδηγεί σε εικασίες ότι HTLV Visna μπορεί να έχει συνδεθεί με την παραγωγή ενός νέου ρετροϊου στην οποία δεν υπάρχει φυσική ανοσία!!!!!

 1986 –  Μια έκθεση στο Κογκρέσο αποκαλύπτει ότι η σημερινή γενιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ από τους βιολογικούς παράγοντες περιλαμβάνονται: τροποποιημένους ιούς, τοξίνες που απαντούν στη φύση, και παράγοντες που έχουν αλλοιωθεί μέσω της γενετικής μηχανικής για να αλλάξει χαρακτήρα η ανοσολογική θεραπεία και την πρόληψη από όλα τα υπάρχοντα εμβόλια!!!!

 1987 – Το Υπουργείο Άμυνας παραδέχεται ότι, παρά τη συνθήκη που   απαγορεύει την έρευνα και την ανάπτυξη των βιολογικών παραγόντων, συνεχίζει να λειτουργεί με ερευνητικές εγκαταστάσεις σε 127 εγκαταστάσεις και πανεπιστήμια σε όλο το έθνος.

 1990 –  1500 παιδιά από έξι μηνών μαύρα και Ισπανόφωνα μωρά στο Λος Άντζελες τους χορηγήθηκε το « πειραματικό » ( ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ……!!!! ) εμβόλιο κατά της ιλαράς που ποτέ δεν είχε άδεια για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η CDC παραδέχεται αργότερα ότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν ότι το εμβόλιο που εγχέεται στα παιδιά τους ήταν σε πειραματικό στάδιο…….!!!!

 

1994 – Με μια τεχνική που ονομάζεται « γονιδιακή ανίχνευση », ο Δρ Garth Nicolson ( Γκάρθ Νίκολσον )στο MD Anderson Cancer Center ( Άντεσρον Κάνσερ Σέντερ – ερευνητικό κέντρο καρκίνου ονόματι Άντερσον) στο Χιούστον του Τέξας ανακαλύπτει ότι πολλοί  βετεράνοι από την Καταιγίδα της Ερήμου έχουν μολυνθεί με ένα τροποποιημένο στέλεχος του Mycoplasma incognitus, ένα μικρόβιο που χρησιμοποιείται συνήθως για την παραγωγή βιολογικών όπλων!!!! Ενσωματώνετε στην μοριακή δομή  είναι 40 % του τριχώματος πρωτεΐνης του ιού HIV, που δείχνει ότι είναι επιθετικότατο στον άνθρωπο.

 1994 – Ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ( Τζων Ν. Ροκφέλλερ )  εκδίδει μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι για τουλάχιστον 50 χρόνια το Υπουργείο Άμυνας έχει χρησιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό σε ανθρώπινα πειράματα, άλλα και για την εκ προθέσεως έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες. Υλικά που περιλαμβάνονται μουστάρδα αερίων και των νεύρων του φυσικού αερίου, την ιονίζουσα ακτινοβολία, psychochemicals, παραισθησιογόνα, και φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου.

 1995  – Η κυβέρνησης των ΗΠΑ παραδέχεται ότι είχε προσφέρει ασυλία με σκοπό την δούλευση σε Ιάπωνες εγκληματίες πολέμου και επιστήμονες που είχαν πραγματοποιήσει στην ανθρώπινη ιατρική με πειράματα. Τους δόθηκε  ασυλία από ποινική δίωξη σε αντάλλαγμα για τα δεδομένα σχετικά με τη βιολογική έρευνα πολέμου.

 1995 – Ο Δρ Garth Nicolson, αποκαλύπτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι βιολογικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου είχαν κατασκευαστεί στο Χιούστον, Τέξας και Boca Raton, FL και είχαν δοκιμαστεί στους φυλακισμένους στο Τέξας στο Τμήμα Διορθώσεων!!!!

 1996 – Του Υπουργείου Άμυνας παραδέχεται ότι οι στρατιώτες στην Καταιγίδα της Ερήμου είχαν εκτεθεί σε χημικούς παράγοντες!!!!

 1997 – Ογδόντα οκτώ μέλη του Κογκρέσου υπογράφουν επιστολή απαιτώντας έρευνα σχετικά με τη χρήση βιολογικών όπλων & το Σύνδρομο του Κόλπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι παρά πάνω, και είναι μόνο αυτά; Πόσα άλλα κρύβουν που άμα τα μάθουμε θα πανικοβληθούμε τελείως!!!! Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα συνεχίζεται και ότι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσουμε. Το άρθρο αυτό το αφιερώνω στον αδικοχαμένο φίλο μου και ερευνητή Ανδρέα Φλώρο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!

 1. Καλησπέρα Αόρατοι Λύκοι!
  Τα περισσότερα άρθρα σας είναι ενδιαφέροντα,
  έτσι τα παίρνω με την σειρά για να αφήσω τα σχόλια μου.
  Στο παρόν βέβαια μόνο αποστροφή υπάρχει,αλλά
  δυστυχώς η γνώση είναι ένας διαρκής πόλεμος με τα
  ενδότερα στοιχεία της ύπαρξης μας και όχι μόνο…
  Καλό άρθρο με σοκαριστικά στοιχεία,μπράβο φίλε
  Saman.

Αφήστε μια απάντηση