ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΤΟΥ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΤΟΥ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΥ!!!!

 

Ξέρατε ότι υπάρχει μια μυστηριώδες Σβάστικα που βρίσκεται όχι πολύ μακριά από το Ρόζγουελ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%  στο Νέο Μεξικό!;! Στη μέση του πουθενά, περιβάλλεται από διάφορα σύμβολα και γεωμετρικές δομές, η αμφιλεγόμενη Σβάστικα ανακαλύφθηκε χάρη σε δορυφορικές εικόνες της περιοχής!!!! Αλλά, τι κάνει μια τέτοια Σβάστικα στη μέση των Ηνωμένων Πολιτειών;

svastika-rozwell-1

 

Το αινιγματικό σύμβολο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση από τότε που οι άνθρωποι είδαν το μυστηριώδες σύμβολο, ενώ ψάχνανε μέρη του Google Earth, και βλέποντας την στη μέση του πουθενά, που δεν απέχει πολύ από το Ρόζγουελ ! !!!

Αλλά ποιος το έβαλε εκεί!!;!! Και πόσο χρονών είναι!!;!!

Πολλοί άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι το αινιγματικό σύμβολο που βρέθηκε κοντά Ρόζγουελ είναι το αποτέλεσμα της ναζιστικής αποκρυφιστικής και ακόμη εξωγήινης λατρείας, λόγω της εγγύτητας της στο Ρόζγουελ, όπου συνέβη ένα από τα πιο διάσημα ατυχήματα ΑΤΙΑ στην ιστορία της γης!!!!

Ενώ πολλοί πιστεύουν ακράδαντα η Σβάστικα που βρέθηκε κοντά Ρόζγουελ είναι στην πραγματικότητα το προϊόν του ναζιστικού Αποκρυφισμού, δεν είναι!!!!! Στην πραγματικότητα, το αρχικό σύμβολο ως Σβάστικα δεν έχει τίποτα να κάνει με τους Ναζί!!!!

Η Σβάστικα που αναφέρεται επίσης ως το αγκυλωτός σταυρός, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διαδεδομένα σύμβολα στον πλανήτη Γη σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς!!!! Και αν νομίζατε ότι είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το κακό και το θάνατο, είστε πολύ γελασμένοι!!!! Για να είμαι σύντομος και σαφής, το σύμβολο Σβάστικα ξεχωρίζει για την ειρήνη και την ευημερία και είναι ένα  πολύ θετικό σύμβολο!!!!!

Όπως γνωρίζουμε σήμερα, Σβάστικα είναι στην πραγματικότητα μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει << αυτό που είναι καλό >> ή << όλα είναι καλά >> αλλά κάποιοι το έχουν μεταφράσει και ως  << τυχερό ή ευοίωνο αντικείμενο >>!!!! Στον Ινδουισμό, είναι ένα πολύ ιερό σύμβολο βαθιά συνδεδεμένο με την τύχη και την ευημερία, και ναι, υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθει κάποιος για αυτό το αρχαίο σύμβολο το οποίο έχει παρερμηνευθεί από το 1900!!!! Για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε αυτό, εδώ έχω Σαράντα γεγονότα για την Σβάστικα να σας δείξω!!!!

Ενώ μια παραλλαγή της σβάστικας εγκρίθηκε από τους Ναζί εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως ιερό θρησκευτικό σύμβολο στον Ινδουισμό και τον Βουδισμό, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι σήμερα αγνοούν παντελώς την πραγματική προέλευση και το νόημα του συμβόλου αυτού!!!!

svastika-rozwell-2

Όμως, ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η Σβάστικα βρίσκεται κοντά στο Roswell δεν ήταν το προϊόν του ναζιστικού Αποκρυφισμού είναι επειδή, εδώ και αιώνες, Ιθαγενείς Αμερικανοί στο Νέο Μεξικό και σε άλλα μέρη της χώρας που χρησιμοποιούσαν αυτό το αρχαίο σύμβολο, προγενέστερα του ναζιστικού κινήματος από αιώνες!!!! Στην Βόρεια Αμερική, η Σβάστικα αντιπροσωπεύει την περιπλάνηση των Χόπι φατριών!!!! Για τη γενιά των Ναβάχο, το σύμβολο Σβάστικα αντιπροσωπεύει το αρχείο καταγραφής που στροβιλίζεται αλλά προσέξτε η οποία είναι μια ιερή εικόνα που αντιπροσωπεύει ένα μύθο που χρησιμοποιείται στην επούλωση τελετουργιών για πνεύματα που ερχόντουσαν από το βαθύ διάστημα!!!!

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το παλαιότερο γνωστό αντικείμενο με σβάστικα ως μοτίβο είναι ένα πουλί από το χαυλιόδοντα ενός μαμούθ από την παλαιολιθική της Mezine, της Ουκρανίας, η οποία χρονολογείται μεταξύ 10.000 και 12.000 χρόνων προ Χριστού!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=piWJzDPSoNg[/youtube]

 

Η πιο πιθανή θεωρία που εξηγεί την αινιγματική Σβάστικα κοντά στο Ρόζγουελ είναι ότι στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε σε σχέση με το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο  για εξάσκηση Βομβαρδισμού ακρίβειας που χρησιμοποιείται από τους πιλότους από το Ρόζγουελ της Πολεμικής Αεροπορίας στρατού!!!!! Σύμφωνα με αναφορές από τους ντόπιους, υπάρχουν τόσες πολλές όπως 17 σβάστικες που μοιάζουν με σύμβολα όπου εξαπλώνονται σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Μεξικού. Οι ντόπιοι ινδιάνοι λένε ότι είναι χιλιάδων ετών αυτά τα γλυπτά εδάφους στην γη!!!! Και η πραγματικότητα είναι αυτή διότι αν ήταν πεδίο βολής της αμερικανικής αεροπορίας θα είχε παντού τεράστιους κρατήρες από τις βόμβες ενώ στην φωτογραφία  δεν υπάρχει ούτε ένας!!!!

Υπάρχει και μια άλλη θεωρία όπου λέει ότι φτιάχτηκαν σίγουρα για να τα βλέπουν από ψηλά αλλά εφόσον οι ντόπιοι ινδιάνοι λένε ότι είναι χιλιάδων ετών ποιοι ήταν αυτοί που έπρεπε να τις δουν από ψηλά!!;;!!

Για να δείτε το σύμβολο, εδώ είναι οι συντεταγμένες για να εντοπίσετε την Σβάστικα στο Google Maps / Google Earth: 33 ° 12’22.6 “N 103 ° 35’05.3” W!!!!!

 

Θυμάμαι κάποιον που είχε γράψει τα εξής για την Σβάστικα και δεν είχε καθόλου άδικο σε αυτά που είχε γράψει:

 

<< Βαρέθηκα πια ν’ ακούω τις δημοκρατικές σαχλαμάρες για ένα ΚΑΘΑΡΑ Ελληνικό (πολύ-πολύ Αρχαίο μάλιστα) Σύμβολο της Φυλής ΜΑΣ, τον Τετρακτύ (Σβάστικα), ότι είναι τάχα «του κακού», «του Σατανά» και λοιπές αηδίες… Να, αυτές τις τρίχες μας λένε εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες και μας τρελαίνουνε τα μυαλουδάκια, δημιουργώντας τον «άνθρωπο» της Νέας Εποχής! Δλδ. άβουλα όντα-ανθρωποπίθηκους. Να μου το θυμάστε όμως, πως όπως ακριβώς τους τέλειωσε η ψοφοδημοκρατία τους της «μεταπολίτευσης» και της «γενιάς του Πολυτεχνείου», έτσι σε λίγο καιρό θα τους τελειώσει και ο ΜΥΘΟΣ του 20ού αιώνα [α, ρε Ρόζενμπεργκ, «κακές ναζιστή», που τα ’λεγες!], που τον χτίσανε νεοταξίτες σιωνιστές λιθαράκι-λιθαράκι μετά την Ήττα της Λευκής Φυλής το 1945! Εδώ είμαι, να μου το θυμάστε πως έτσι ακριβώς θα γίνει!..

Άλλο Σύμβολο της Φυλής ΜΟΥ που το κατηγορούνε είναι αυτό του Μαίανδρου. Σύμβολο που, όπως την «κακούργα» την Σβάστικα, το βρίσκουμε ΠΑΝΤΟΥ πάνω σε Πανάρχαια βάζα, γλυπτά, πιθάρια και άλλα δημιουργήματα της Αρχαίας Ελληνικής ΑΝΩΤΕΡΗΣ Τέχνης! Βλέπεις… δεν μπορούνε οι δημοκράταροι να πάνε και να τα σβήσουνε ή να τα ξύσουνε από τα Αρχαία Καλλιτεχνήματα… Γιατί άμα γίνει αυτό, ΠΑΕΙ, δεν έχει πια καμμία αξία το δημιούργημα των Ιερών Προγόνων ΜΑΣ! Έτσι, «σπάω» πλάκα κάθε φορά που βλέπω κάτι «προοδευτικούς» αρχαιολόγους, ξεναγούς και τέτοια να καταπίνουνε την γλώσσα τους, σαν βλέπουνε μπροστά τους τον Μαίανδρο ή τον Αγκυλωτό Σταυρό! Τι να κάνουμε, ρε… κομμουνιστάκια; Δεν χαράζανε οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι πάνω στα βαζάκια και στις τοιχογραφίες το σφυροδρέπανο ούτε τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ Ανατέλλοντα Ήλιο (Προσοχή! Ο Ανατέλλοντας Ήλιος είναι το επίσημο σήμα ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ του ΚΚΕ ΚΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ!!!)…

  Τι είναι ο Μαίανδρος; Είναι για πολλούς ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟ Ελληνικό Σύμβολο! Σύμβολο της Νίκης, της Ενότητας, του Άπειρου και της Αθανασίας! Το εμπνευστήκανε πρώτοι οι Πρόγονοί ΜΑΣ της Μικράς Ασίας (της Μήτρας-Πατρίδας των Ελλήνων!), στην περιοχή της Καρίας, όπου ήτανε ο ομώνυμος ποταμός, δλδ. ο Μαίανδρος. Βλέπανε οι Πρόγονοί ΜΑΣ τις πολλές στροφές που έκαμνε το ποτάμι και από εκεί πέρα σκεφτήκανε το Σήμα του Μαίανδρου. «Ζιγκ-ζαγκ» δλδ. Αλλά και από το σχήμα που κάμνανε μαζί δυο χέρια Συναγωνιστών, που θέλανε να δείξουνε τον Κοινό Δεσμό Αίματος (το Όμαιμον) και την Ενότητα του Ελληνισμού! Αυτά, όταν ενωνόντουσαν, σχηματίζανε το Σήμα του Μαίανδρου. 

svastika-3

          Τον Μαίανδρο τον συναντάμε σε πολλά-πολλά Ελληνικά Έργα Τέχνης. Άλλοτε μόνο του και άλλοτε μαζί με την «παρέα» της Σβάστικας. Εδώ έχει πλάκα πως άμα πας έξω απ’ τον περίβολο της βουλής, κάτω στο Σύνταγμα, βλέπεις από εκεί μπροστά απ’ τους τσολιάδες να ’ναι ΓΕΜΑΤΗ η διακόσμηση του χώρου από Σβάστικες!!! Χα, χα, χα, έχει μεγάλη «φάση» να συνεδριάζουνε εκεί πέρα μέσα οι δημοκράταροι και απ’ έξω να κοσμείται ο χώρος ολόκληρος με Αγκυλωτούς Σταυρούς! Κατηγοράνε δλδ. μέσα, από «καθέδρας», «δεξιοί» κι «αριστεροί» τους «κακούς ναζιστές», αλλά το κάνουνε κάτω απ’ την σκιά της Σβάστικας!… Σουρεαλιστική σκηνή… «Χίτσκοκ»!

          Σβάστικα είναι απ’ τα σανσκριτικά, αλλά είναι λέξη ΚΑΘΑΡΑ 100% Ελληνική! Βγαίνει από το Σωστική, δλδ. αυτό που σώζει. Φορούσανε δλδ. τα παιδιά των Αρχαίων, αλλά και οι μεγάλοι, πάνω τους την Σβάστικα, με μενταγιόν και τέτοια, και τους προστάτευε από το κακό, γιατί είναι ο ίδιος ο θεός – όπως τον νομίζανε τότε – Ήλιος! Αλλά όμως ήτανε ακόμα και Σύμβολο που βάζανε πάνω στους πολέμους με τους βάρβαρους υπάνθρωπους, που τους βοήθαγε στο να νικάνε πάντα, αν κι οι βάρβαροι ήτανε πάντα πολυάριθμοι και εμάς οι δικοί μας πολύ λίγοι!… Αυτό δείχνει την «μαγική», δλδ. την θαυματουργή, δύναμη αυτού του Συμβόλου (του Αγκυλωτού Σταυρού), που είναι καθαρά ο Ήλιος που κινείται, που περιστρέφεται…

          Άμα προσέξεις ακόμα καλύτερα θα δεις πως ο Αγκυλωτός είναι και τα 4 Ελληνικά Γ (το γράμμα Γάμα). Θα το βρεις ΠΑΝΤΟΥ! Στην Ακρόπολη και στα ευρήματα της Τροίας! Σε διάφορα μνημεία σ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως π.χ. στην Ινδία, ακόμα και στην ίδια την Αγιά-Σοφιά! Αλλά και πιο πέρα μακριά, όπως π.χ. στην Αμερική, που ’ναι φοβερό αυτό το πράγμα, πώς δλδ. καταφέρανε και φτάσανε τα Αρχαία Αιώνια Σύμβολά ΜΑΣ και εκεί πέρα, στους ιθαγενείς κτλ.! Να πω ακόμα πως οι Αρχαίες Ελληνίδες Ιέρειες το κάμνανε πάνω τους τατουάζ και το λέγανε «τετρασκέλιον», από τα 4 σκέλη που ’χει (δλδ. τις ακτίνες-γάμα). Και ακόμα να πω πως μία Ελληνική – προσφυγική μάλιστα – ομάδα στο ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας Αθηνών (Σμύρνης), το είχε σαν… Σύμβολό του πάνω στις φανέλλες των παιχτών! Δλδ. πιστεύανε ακόμα και στον 20ό αιώνα πως ο Αγκυλωτός ήτανε ο ίδιος ο Απόλλωνας-Ήλιος! Αλλά μετά τον Μεγάλο Πόλεμο το βγάλανε από Σήμα της ομάδας και βάλανε το σημερινό κεφάλι του θεού Απόλλωνα…

maiandros

  Να πω εδώ πέρα ακόμα πως και άλλα Σύμβολα, που τα λέμε θεϊκά και ιερά, όπως είναι ο ίδιος ο Σταυρός του Χριστιανισμού ή και ο Κέλτικος Σταυρός (μέσα δλδ. στον κύκλο) είναι παραλλαγές του Αγκυλωτού Σταυρού. Όπως βέβαια παραλλαγή είναι και ο Ιερός Μαίανδρος. Με δυο λογάκια, καταλήγοντας, να πω πως ο Αγκυλωτός Σταυρός (Τετρακτύς ή Σβάστικα) είναι ο Ήλιος σε κίνηση. Και ο Μαίανδρος, που αλλιώς τον λένε και Ελληνική Κλείδα, είναι αυτό που λέγανε οι Αρχαίοι μας Σοφοί Πρόγονοι: ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ! Δλδ. το ποτάμι, που εννοούσανε τον Παγκόσμιο Ωκεανό, πράγματα για τα οποία μιλήσανε οι Προσωκρατικοί Φιλόσοφοι, ο Ηράκλειτος βασικά και άλλοι. Γι’ αυτό να είμαστε Περήφανοι μ’ αυτά τα Σύμβολα! >>.
Πάρτε και μια άλλη γνώμη για την Σβάστικα από το : http://www.mixanitouxronou.gr/svastika-itan-iero-simvolo-istoria-12-000-eton-alla-o-chitler-tin-ekane-simvolo-tou-nazismou-ke-tou-thanatou/

 

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η Σβάστικα αυτή αλλά και όλες οι άλλες τριγύρω από το Ρόζγουελ και κοντά στο σημείο του ατυχήματος του ιπτάμενου δίσκου!;! Πολλά!!!! Μην ξεχνάμε επίσης ότι η Σβάστικα για τους Αράπαχο και τους  Κρόου είναι σύμβολο της Μέσης Γη!!!! Και δεν είναι λίγες οι αναφορές για πύλες στην περιοχή αλλά και για τα παράξενα φώτα νύχτα μέρα που τα χαρακτηρίζουν ως ΑΤΙΑ!!!! Επειδή το θέμα βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη έρευνας δεν θα πω άλλα όταν συγκεντρώσουμε στοιχεία θα επανέλθω!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση