ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ Η ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ!!;;!!

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ Η ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ!!;;!!

 

Το καλοκαίρι του 2015 στο Elbrus βρέθηκε   μια άλλη βαλίτσα “Ανενέρμπε” από τη χώρα προέλευσης του κρανίου, κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στην Huntsman της γερμανικής διαίρεσης “Edelweiss”, ένα δαχτυλίδι και μια  ναζιστική στολή. Το δαχτυλίδι απεικονίζει ένα προφίλ ενός στρατιώτη καλυμμένο με φύλλα βελανιδιάς. Στο κάτω μέρος του λουλουδιού εντελαβάϊς. Και πέρυσι, στα ίδια μέρη οι ντόπιοι ανέφεραν ότι είχε γίνει ανασκαφή για  την εύρεση των δύο γερμανικών Jaegers, η οποία καλύφτηκε κατά πάσα πιθανότητα από  χιονοστιβάδα πριν από πολλά χρόνια.

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-idiko-arthro-o-mistikos-polemos-ton-vretanon-stin-antarktiki-kata-ton-germanon-oli-i-alithia-part-2/

edelweiss-1

 

Ανακαλύφθηκε στα βουνά της Ρωσίας ένας παράξενος μυστηριώδες χαρτοφύλακας και δύο κρανία. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Komsomolskaya Pravda» και «Rossiyskaya Gazeta” ο  χαρτοφύλακα είχε  ένα παράξενο λογότυπο “Ανενέρμπε” Η υπόθεση αυτή βρέθηκε πρόσφατα στα βουνά της Αντιγκέα.

 

edelweiss-2

 

Στα βουνά της περιοχής του Καυκάσου της Αντιγκέα βρέθηκαν δύο κρανία που ανήκουν σε ένα άγνωστο πλάσμα για την επιστήμη με το έμβλημα της Ανενέρμπε, ίσως στην  πιο μυστική κοινωνία εντός των SS, αφιερωμένο στη μελέτη του αποκρυφισμού και τις υπερφυσικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιθανό ότι τα μέλη των SS ενδιαφερόντουσαν  για τα μυστήρια των αρχαίων dolmens και τις αιτίες της υψηλής φυσικής ραδιενέργειας στο φαράγγι στην περιοχή του Kishinski. Είναι επίσης πιθανό ότι θα πρέπει να αναζητήσουν τη χρυσή Κουμπάν Rada, που χάθηκε κάπου στην περιοχή κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφύλιου πολέμου (1917-1923).

edelweiss-3

 

Οι ερευνητές έχουν βρει επίσης έναν γερμανικό χάρτη  που δείχνει την επικράτειας της Αντιγκέα, που πραγματοποιήθηκε το 1941, και έχουν μείνει έκπληκτοι από την ακρίβεια και την πληρότητα. Αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των ειδικών. 
Οι ιστορικοί γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για τη λειτουργία της Βέρμαχτ Edelweiss, που φυτεύτηκαν ναζιστικό πάνω στην κορυφή του Elbrus, το υψηλότερο βουνό της Ευρώπης, που βρίσκεται στη Δημοκρατία της Καμπαρντίνο- Μπαλκαρία στον ρωσικό Καύκασο . Ωστόσο, ό, τι ήταν ο σκοπός αυτής της μυστικής οργάνωσης στα βουνά της Αντιγκέα;

edelweiss-4

edelweiss-5

edelweiss-6

edelweiss-7

edelweiss-8

 

Το εύρημα στο δάσος 
Στο  Belovodie είναι το εθνογραφικό συγκρότημα που βρίσκεται στο χωριό της Kamennomostsky, τα αινιγματικά κρανία των απόκρυφων μυστικών SS και ο χαρτοφύλακα που έχει σωθεί. 
“Ένας ντόπιος μου έφερε μια μεγάλη καφέ βαλίτσα με δερμάτινη λαβή και το έμβλημα της μυστικής κοινωνίας Ανενέρμπε στην κορυφή εξηγεί ο ιδιοκτήτης της Belovodie Βλαντιμίρ Melikov. Είναι ένας ερημίτης, που ζει σε μια καλύβα στο δάσος, αλλά κανείς δεν ξέρει πού ακριβώς. Τότε αναρωτήθηκα αν είχε βρει ένα μυστικό κρησφύγετο στο δάσος. Επιπλέον, όλα τα στοιχεία είναι σε καλή κατάσταση.  ”

edelweiss-9

Σημειώνουμε το καπάκι της βαλίτσας, δείχνει σαφώς το επίσημο έμβλημα του Ανενέρμπε, που αποτελείται από ρούνους. 
Αλλά αυτό που αναζητούνται σε αυτά τα μέρη; 
Ανενέρμπε, του οποίου το πλήρες όνομα είναι “Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στη γερμανική προγονική κληρονομιά». Αυτή η οργάνωση υπήρξε στη Γερμανία μεταξύ 1939 και 1945 και δημιουργήθηκε για να μελετήσει την παράδοση, την ιστορία και την κληρονομιά της “Άριας φυλής”.

edelweiss-10

edelweiss-11

edelweiss-12

edelweiss-13

Βερολίνο στις 7 Μαρ 1942 N. 147 αεροσκαφών Άγνωστη σφαγή σε Czernica.

edelweiss-14

Κύριε Υπουργέ, Με αναφορά στην επιστολή σας Νο. 107 τον περασμένο Φεβρουάριο, είχα την τιμή να περάσω στα χέρια των Εξοχότατων, συνημμένα έγγραφα για τη διαδικασία σφαγής ενός άγνωστου αεροσκαφών στο Czernica, σε 2 από τον τρέχοντα μήνα, αναφορά μας ανησυχία με την αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας άγνωστης προέλευσης, όπως η προηγούμενη επιστολή μας.

Το αεροσκάφος ήταν συμβατό με εκείνο που έπεσαν στο μαύρο δάσος πριν από έξι χρόνια, μόνο που το πλήρωμα τώρα είναι διαφορετικό. Πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση να γίνει με αυτόνομα βίο-συνθετικά άτομα.

Είναι μια αυξανόμενη ανησυχία στους διπλωματικούς κύκλους και ο πόλεμος εντάθηκε σε αυτό το είδος της κίνησης, όπως καταδεικνύεται σε προηγούμενες συνεδριάσεις, μέχρι στιγμής δεν συνιστά εχθρική ενέργεια των εχθρών του Ράιχ. Ωστόσο, είναι γεγονός για να εξετάσει το ενδεχόμενο ότι οι πολιτισμοί των λαών των άστρων συνδυάζουν τον εχθρό, που είναι ένας μεγάλος κίνδυνος.

Καθώς τα συνημμένα έγγραφα, αεροσκάφος με δισκοειδές  σχήμα καταρρίφθηκε από τη χρήση των κανονιών με  ισχυρή KSK τύπου ray . Λάβαμε αναφορές από το τμημα Σπουδών του  IV Μαύρου Ήλιου ότι μέσω των  μάντεις τους, ξέρουν το που , την ημέρα και την ώρα που θα συμβεί, τις προϋποθέσεις παρακολούθησης των ξένων αεροσκαφών. Η διαδικασία ήταν επιτυχής. Το αεροσκάφος καταστράφηκε το φθινόπωρο. Ενεργοποιούνται  πρωτόκολλα αποκατάστασης και όλα τα υπολείμματα συλλέγονται και αποστέλλονται στους χώρους του Vril Society στο Βρανδεμβούργο. Οι κινητήρες χωρίστηκαν σε τρία μέρη, μεταφέρθηκαν  στο τεχνικό τμήμα του 10ου Στρατού του Ράιχ στο Έσσεν, Stettin και Ντόρτμουντ.

Το συντρίμμια  βρίσκονται τώρα υπό ομάδες επιθεώρησης από αξιόπιστους γιατρούς  Victor Schauberger και Winfried Otto Schumann. Περιμένουμε τις εκθέσεις σχετικά με τις διαπιστώσεις και αν έχει τη δυνατότητα να αναστρέψει την λειτουργία του ως εξέφρασε την αποφασιστικότητά της Καγκελαρίας.

edelweiss-15

 

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ / GAU FRANKEN

      DER GAULEITER (https://en.wikipedia.org/wiki/Gauleiter)

 

     Βερολίνο, 7 Μαρτίου 1942

Ν.147

ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΕΑΘEI ΣΤΗ ΤΣΕΡΝΙΚΑ . ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

 

 

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Όσον αφορά το γράμμα σας Ν.107 από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχω την τιμή να σας στείλω κάποια έγγραφα σχετικά με τη θέαση ενός αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου στις 2 αυτού του μήνα και εκτός από αυτό να σας ενημερώσω όπως και στο προηγούμενο γράμμα για τα νέα σχετικά με την ιπτάμενη κίνηση αγνώστου προέλευσης.

Το ιπτάμενο αντικείμενο είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που χτυπήθηκε πριν από 6 χρόνια στο Μέλανα Δρυμό με την διαφορά ότι τώρα ήταν κατειλημμένο με άλλου είδους (όντα). Πιστεύουμε ότι αυτό έχει να κάνει με την ανατομία των όντων .

Στους διπλωματικούς και στρατιωτικούς κύκλους , παρατηρούν με αυξανόμενη ανησυχία αυτό το φαινόμενο, εκτός από αυτό στη προηγούμενη συνάντηση συζητήθηκε ότι μέχρι τώρα ανάμεσα στο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο και τους εχθρούς του Ράιχ (Βασιλείου) δεν υπάρχει καμία συσχέτιση .( Δηλαδή τα αντικείμενα θεωρούν πως δεν είναι των εχθρών του Ράιχ (γήινα)).

  Θα έπρεπε ωστόσο να εξεταστεί αν υπάρχει πιθανότητα αν οι εξωγήινοι έχουν συμμαχήσει με τους εχθρούς του Ράιχ, κάτι το οποίο θα ήταν μεγάλος κίνδυνος.

Όπως φαίνεται στα έγγραφα που σας στέλνω, το ιπτάμενο αντικείμενο που έχει γυάλινο σχήμα (είναι φτιαγμένο από γυαλί) , χτυπήθηκε με ΚSK κανόνια και έπεσε.

Πήραμε τις πληροφορίες από την Γραμματέα του τμήματος 4 της Μαύρης σκηνής (πιθανώς ομάδα παραστρατιωτική – Schwarze Buenne), η οποία είδε τη μέρα και ώρα από πριν (μέσω ραντάρ;; κάπως το είχαν εντοπίσει από πριν και ήξεραν ότι θα περάσει από εκεί) και για αυτό το λόγο ήταν δυνατή μία επίθεση σε αυτό το εξωγήινο σκάφος.

Η δράση αυτή ήταν επιτυχής , το ιπτάμενο αντικείμενο τρύπησε -ράγισε και διαλύθηκε . Όλα τα κομμάτια μαζεύτηκαν και στάλθηκαν στη κοινότητα ΒΡΙΛ στο Μπράντεμπουργκ. Οι μηχανές διαχωρίζονται σε 3 κομμάτια και στάλθηκαν στο 10ο  τάγμα στρατού του Ράιχ στο Στέτιν ,στο Έσσεν και στο Ντόρτμουντ.

Οι εργασίες είναι κάτω από την επίβλεψη μίας ομάδας και του Doktor Victor Scauberger και του Winfried Otto Schumann.

Περιμένουμε τώρα τις αποφάσεις από τα αποτελέσματα και ο Πρόεδρος έχει ήδη δώσει θετική απάντηση στο να ξαναφτιαχτεί (να συναρμολογηθεί). Πρέπει να σας γνωστοποιήσω ότι τα δύο ζωντανά όντα μέσα στο ιπτάμενο αντικείμενο σκοτώθηκαν από την πτώση. Διαφέρουν από τα γνωστά είδη ζωής . Το σώμα του ενός είχε σκιστεί παντού και ήταν χάλια,  αλλά το δεύτερο έμεινε άθικτο κάτω από το γυάλινο θόλο. Όσον αφορά τη βιοσυνθετική δομή του σώματος αυτή αναγεννάτε γρήγορα. Τα υπόλοιπα κομμάτια στάλθηκαν στη Γραμματέα των SS-E-IV (ερευνητικός τομέας)  , για να ερευνηθούν στη πόλη Wiener.

Ευχαριστίες….

 

Είναι στο χέρι για να με ενημερώσει ότι δύο μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους στη σφαγή, είναι οι μόνες μορφές ζωής επί του σκάφους και τα οποία είναι διαφορετικές  από τις γνωστές μορφές ζωής  .Ένας από τα μέλη τους σκάφους ήταν τελείως απανθρακωμένο αλλά το δεύτερο παρέμεινε άθικτο κάτω από τα ερείπια. Βιο-συνθετικά γρήγορα αποσυντίθεται, και τα ερείπια είχαν σταλεί στη γραμματεία των μελετών SS-Ε-IV στην Wiener Neustadt. Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στην Εξοχότητα σας τις διαβεβαιώσεις του σεβασμού μου. Ζήτω ο Χίτλερ!

edelweiss-16

Karl Holz Stellv.Gauleiter. Ανενέρμπε Forschungs- und Lehrgemeinschaft Εξοχότατε κ Joachim von Ribbentrop, ο υπουργός Εξωτερικών του Τρίτου Ράιχ.

edelweiss-17

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=la23gN2l4gY[/youtube]

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση