ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!! Part3 ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <<Ε >>!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!! Part3

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <<Ε >>!!!!

Μετά τους ολυμπιακούς αγώνες στην χώρα μας έκανα μια μεγάλη έρευνα στο ακρωτήριο Ταίναρο όπου υπάρχει μια σφαγιασμένη πύλη εκεί από τους Γερμανούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Υπήρχε ένα άνοιγμα σε ένα σπήλαιο όπου οι Γερμανοί εφόσον έκαναν αυτό που ήθελαν το σφράγισαν με τόνους σκυροδέματος και πλέον δεν μπορεί να ανοιχτεί αυτή η είσοδος με τίποτα. Υπάρχει όμως μια υποβρύχια είσοδος προς την πύλη αυτή από την θάλασσα. Θα πρέπει κάποιος να είναι γνώστης των καταδύσεων και συγκεκριμένα της καταδυτικής σπηλαιολογίας για να εισέρθει εκεί μέσα.

Κατόπιν υποβρύχιων ερευνών με τον δύτη Γεώργιο Γεωργακόπουλο καταφέραμε να βρούμε το άνοιγμα και να ανακαλύψουμε απίστευτα και συγκλονιστικά πράγματα…… αυτό βέβαια είναι μια άλλη πικάντικη και αποκαλυπτική ιστορία όπου θα αναρτήσω στο μέλλον.

Ενώ είχαμε τελειώσει την έβδομη υποβρύχια δραστηριότητα μας και είχαμε βγει από το νερό είδαμε τον συνεργάτη που πρόσεχε τα πράγματα μας είχε παρέα. Η παρέα όμως που είχε μας φάνηκε κάπως περίεργη. Λέω περίεργη γιατί επρόκειτο για τρία άτομα τα οποία ήταν ιερείς, γύρω στα 70 με 80 χρόνων ο καθένας. Τα ράσα τους από την πολυκαιρία είχαν πάρει ένα χρώμα γκρι και σε πολλά σημεία φαινόταν έντονα η φθορά από τον χρόνο που είχε περάσει επάνω τους.

Όταν βγήκαμε από το νερό πλησίασα τον φίλο μας να δω τι ήθελαν οι ιερείς. Όταν έφτασα κοντά κατάλαβα ότι δεν είχα να κάνω με κανονικούς ιερείς. Αυτό το λέω γιατί ο καθένας από αυτούς είχε ύψος τουλάχιστον 1.90 με 2.00 μέτρα. Η επιδερμίδα τους ήταν ολόλευκη, τα μαλλιά τους μακριά όπως και οι γενειάδες τους, με την μόνη διαφορά ότι ήταν πολύ περιποιημένοι πράγμα το οποίο δεν ταίριαζε με την αμφίεση τους. Τα μάτια τους και των τριών είχαν ένα χρώμα μπλε έντονο λες και ήταν ψεύτικα. Κατά έναν περίεργο τρόπο έμοιαζαν υπερβολικά αναμεταξύ τους λες και ήταν αδέλφια…. μάλλον λες και ήταν τρίδυμα.

Αμέσως προτού προλάβω να πω το οτιδήποτε ο ένας από αυτούς με πλησίασε ευγενικά και μου είπε:

ΙΕΡΕΑΣ

Θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα, όχι για την έρευνα που κάνετε για την Μέση Γη για κάποια άλλα πράγματα…. όπως για τα Λεύκα Ιεράτεια.

Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα για μια ακόμη φορά από το πουθενά να με βρίσκουν και να ξέρουν το τι κάνω, με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αμέσως του απάντησα.

SAMAN LYCAN

Είμαι στην διάθεση σας καταλαβαίνω για πιο πράγμα μιλάτε οι προκάτοχοι σας μου είχαν πει ότι θα συναντιόμουν στο μέλλον ξανά με κάποια άτομα σαν και αυτούς μα δεν περίμενα με τίποτα να ήταν ιερείς της ορθοδοξίας. Αυτό μου προξενεί πολλά ερωτηματικά…..

ΙΕΡΕΑΣ

Όπως σωστά μάντεψες ανήκουμε στα Λευκά Ιεράτεια το ότι είμαστε ιερείς της ορθοδοξίας αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Έχουμε διεισδύσει παντού όπως και τα Μαύρα Ιεράτεια μόνο που αυτοί είναι πιο πολλοί από εμάς και έχουν το πάνω χέρι. Όπως σου έχουν εξηγήσει οι προκάτοχοι μου η διαμάχη είναι εκατοντάδων χιλιάδων ετών και τα Μαύρα Ιεράτεια είναι αυτά που καταστρέφουν την ανθρωπότητα κάθε τόσο όταν δεν μπορούν να κάνουν αυτά που θέλουν << Αυτοί >>!!

SAMAN LYCAN

<< Αυτοί; >>

ΙΕΡΕΑΣ

Οι Ερπετόμορφοι!! Βλέπεις η γη βρέθηκε στην μέση ενός πολύ περίπλοκου παιχνιδιού!! Ενός θεϊκού παιχνιδιού!! Έτσι όταν οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στην γη μέσω πολύ περίεργων συνθηκών και μεταλλαγών μαζί με αυτούς ήρθαν και οι Ερπετόμορφοι. Είναι η ιστορία που σου είπαν οι προκάτοχοι μου με λίγα λόγια πριν από κάποια χρόνια.

Αυτή εδώ όμως η περίοδος ίσως αποδειχτεί μοιραία για το ανθρώπινο είδος!! Αυτά που λέμε σε σένα θα τα πούμε και σε άλλους βέβαια ο καθένας από εσάς θα τα πει και θα τα γράψει με τα δικά του λόγια. Αυτό που χαίρομαι είναι ότι εσύ μας καταγράφεις προσεκτικά με αυτό το μικρό κασετοφωνάκι, έτσι δεν θα χαθεί ούτε μια κουβέντα από αυτά που σου λέμε. Το ερώτημα που θα σε βασανίζει είναι αν σε πιστέψουν ότι αν πράγματι έχεις συναντηθεί μαζί μας και αν πράγματι σου έχουμε πει αυτά τα πράγματα. Πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι τα έβγαλες από το μυαλό σου, άλλοι θα πουν ότι αντιγράφεις κάποιους με φαντασιώδη ρυθμό, κάποιοι άλλοι θα πουν ότι ίσως είσαι τρελός ή ψεύτης, και κάποιοι άλλοι θα σε ειρωνεύονται το πώς, το γιατί, και δεν είναι έτσι, άλλα είναι έτσι και αυτά που λες είναι παραμύθια. Να μην νευριάσεις μαζί τους και να μην τους παρεξηγείς είναι η άμυνα του ανθρώπου να μην πιστεύει σε κάποια πράγματα και εκεί είναι που οι Ερπετόμορφοι ποντάρουν όλες τις βρομοδουλειές τους. Θα υπάρξουν και αυτοί που θα σε πιστέψουν και θα πιστέψουν σε εμάς, δεν αναζητάμε να μας πιστέψουν σαν θεότητες αλλά σαν κάποιους που προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα. Θα μπορέσουμε να σώσουμε την ανθρωπότητα αυτήν την φορά αν πράγματι πιστέψουν το τι γίνεται από τους αρχαίους χρόνους….. τους πολύ αρχαίους χρόνους!!!!

SAMAN LYCAN

Αυτά λίγο πολύ μου τα είπαν και οι προκάτοχοι σας, όσο για το αν κάποιοι με πιστέψουν το καταλαβαίνω ότι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί και εγώ ο ίδιος αδυνατώ να πιστέψω κάποια από αυτά που μου έχουν πει αλλά και από αυτά που θα μου πείτε εσείς. Βέβαια κάποια έχουν γίνει πιστευτά από αυτά που μου είπαν γιατί έχουν γίνει, αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο….

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω όπως ρώτησα τους προκατόχους σας και πραγματικά θα ήθελα να μου απαντήσετε είναι αν ανήκετε στην περιβόητη << Ομάδα Ε >>. Θέλω να μου απαντήσετε όχι για μένα αλλά για τον κόσμο που πραγματικά έχει μπερδευτεί με όλη αυτήν την πληροφόρηση για αυτήν την περιβόητη ομάδα. Είναι πραγματικά έτσι όπως τα λένε ή είναι τελείως διαφορετικά ή κάποιοι έχουν παραφρονήσει και δεν ξέρουν πλέον τι λένε; Εσείς που λέτε ότι ανήκετε στα Λευκά Ιεράτεια είστε η << Ομάδα Ε >> ή όχι;

ΙΕΡΕΑΣ

Η αποκάλυψη ή εφεύρεση του ονόματος της «Ε» στο ευρύ κοινό είναι αλήθεια ότι έγινε από τον ερευνητή-συγγραφέα Ιωάννη Φουράκη. Σταδιακά έφτασαν στα χέρια του κωδικοποιημένα έγγραφα που έφεραν το έμβλημα του τρίτου δελφικού « Ε » όπου ήταν ένα από τα Λευκά Ιεράτεια της Ελλάδος εκείνης της εποχής. Αυτό ξεκίνησε από το Λευκό Ιερατείο του Βόλου, με την συναπόφαση όλων των Λευκών Ιερατείων παγκοσμίως. Με την μόνη διαφορά ότι ο Φουράκης διάλεξε να μας ονομάσει << Ε >> από διάφορα έγγραφα τα οποία του είχαμε δώσει που υπήρχαν πληροφορίες από την αρχαιότητα. Εκείνος σύνδεσε κάποια σωστά πράγματα με κάποια τα οποία είναι απόκτημα της φαντασίας του. Ήταν εις γνώση μας ότι ήταν μπλεγμένος στα πλοκάμια των Μαύρων Ιερατείων πράγμα που τους μπέρδεψε και ακόμη είναι μπερδεμένοι χάρη στον Ιωάννη Φουράκη. Όταν έμαθε τι πραγματικά παίζεται παγκοσμίως από αρχές χρόνου διάλεξε μια μέθοδο δικιάς του ενημέρωσης η οποία είναι αξιοθαύμαστη και αξιοζήλευτη…. .αν και ρισκάρισε πολλά όπως και ο Γεώργιος Γκιόλβας!!!!

Εμείς ανήκουμε στα Λευκά Ιεράτεια  από  αρχές χρόνου. Όπως και ο προκάτοχος μου  θα πω και γω με την σειρά μου το να μας αποκαλούν << Ομάς Ε >> δεν μας πειράζει καθόλου. Αυτό όμως που έγινε κατά την περίοδο Φουράκη είναι το εξής: Τα Μαύρα Ιεράτεια πανικοβλημένα που κάποια μυστικά είχαν βγει στην επικαιρότητα και κέρδιζαν ολοένα και πιο πολύ τους Έλληνες ξεκίνησαν να διαστρεβλώνουν το όλο ζήτημα αλλά και να εμφανιστούν πολλές << Ομάδες Ε >> διεκδικώντας τον τίτλο το ποια είναι η αυθεντική ομάδα!!! Μα δεν πρόκειται να καταφέρουν κάτι εκτός από την παραπληροφόρηση του όλου ζητήματος.

Αυτό που φαντάστηκε ο Φουράκης είναι ότι η << Ομάς Ε >> είναι κάθε αυτού Ελληνικής επινόησης, για τους Νέο- Έλληνες έτσι είναι λόγο του Δελφικού << Ε >>. Η αλήθεια είναι ότι κάποια << μυστήρια  >> της αρχαίας Ελλάδος είχαν να κάνουν με τις γνώσεις των Λευκών Ιερατείων. Τότε η Ελλάδα δεν είχε την ονομασία Ελλάς, ήταν χωρισμένοι σε βασίλεια αυτό να μην το ξεχνούμε, δεν παύει βέβαια το Ελληνικό πνεύμα να είχε διεισδύσει σε όλη την χώρα. Τα Λευκά Ιεράτεια προσαρμόζονται ανάλογα με τον κάθε πολιτισμό και την κάθε εποχή, μα ο σκοπός τους είναι πάντα και θα είναι η μη κατάκτηση της γης από τα Μαύρα Ιεράτεια. Εμείς οι Έλληνες έχουμε στην ψυχή μας ή στην κουλτούρα μας, πολλά καλά και εξευγενισμένα στοιχεία, επίσης έχουμε και το σθένος να λέμε όχι σε πολλά πράγματα. Αυτό το ξέρουν τα Μαύρα Ιεράτεια για τους Έλληνες και ειδικά τώρα τα τελευταία χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας μειώσουν με κάθε τρόπο στα μάτια των άλλων λαών. Θα το επιτύχουν από όλες τις πλευρές όσο απίστευτο και να ακούγετε και για αυτό θα φταίνε οι κυβερνήσεις  που θα έχουν περάσει και οι οποίες αυτές θα κυβερνούνται από τα Μαύρα Ιεράτεια. Δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τα δεδομένα γιατί ήδη θα το έχουν κάνει αυτοί προς όφελος τους. Από τον επόμενο χρόνο που θα έρθει το 2005 θα ξεκινήσει η παγκόσμια προσπάθεια της οικονομικής πειραματικής καταστροφής της Ελλάδος. Αν την δεχτούμε εμείς σαν λαός θα προχωρήσουν και σε άλλους λαούς, μα δεν θα έχουν υπολογίσει τα Λευκά Ιεράτεια και τους Έλληνες.

Οι « Ε » είναι θερμοκοιτίδα επιστήμης και μη συμβατικής τεχνογνωσίας και τεχνολογίας. Είναι ο οικουμενικός θερμός πυρήνας αντίστασης και άμυνας της θετικής Ανθρωπότητας στις έξωθεν και έσωθεν απειλές.
Το ότι θέλουν όλοι να την υιοθετήσουν ή να την υποδυθούν, είναι θετικό για αυτήν.
Μόνο δόγμα της « Ε » είναι η ιεράρχηση της παγκόσμιας κοινωνίας με μέτρο, χωρίς ακρότητες και υπερβολικό πλουτισμό, χωρίς καταστροφή της μεσαίας τάξης και εξαθλίωση και υποδούλωση της εργατικής τάξης. Επιδιώκει την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου ατομικά, κοινωνικά και συμπαντικά.

Θέλουν να μετατρέψουν τους Πολυεπίπεδους Τριγωνοδιαγνωστοσοφιστικούς Υπερσυμπαντικούς φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε « Νεφελίμ » και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα. Θέλουν να μετατρέψουν τη γεμάτη με μυστικιστικά νοήματα Αγία Τριάδα σε παραμύθια για μικρά παιδιά, και με αυτόν τον τρόπο να ακυρώσουν και να σταματήσουν τη μεταλαμπάδευση πανάρχαιων αληθειών στον Ελληνισμό και την Ανθρωπότητα.
Η αναλγησία της επιστημονικής κοινότητας, των οσφιοκαμπτών «δασκάλων» και «καθηγητάδων» που το αντικείμενο τους είναι η Ιστορία, η γεωγραφία, η ανθρωπολογία, η εθνολογία, των πνευματικών ταγών της δήθεν διανόησης, δεν έχει προηγούμενο. Η «Ε» τους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σας νοιάζει το αν εμείς τα Λευκά Ιεράτεια ανήκουμε στην << Ομάς Ε >> ή όχι; Εγώ δεν θα σας πιστοποιήσω το αν πράγματι είμαστε αυτή η ομάδα η οποία έχει ονομαστεί έτσι.

SAMAN LYCAN

Νομίζω ότι τα λέτε κάπως μπερδεμένα, με παραβολές και παραδείγματα, εμένα δεν με πειράζει αλλά όπως τα λέτε ο καθένας μπορεί να βγάλει το όποιο συμπέρασμα θέλει αυτός. Επίσης πιο είναι το αληθινό σύμβολο το σκέτο << Ε >> ή τα δυο αντίστροφα Ε με την κάθετη γραμμή στην μέση;

ΙΕΡΕΑΣ

Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΟ!!! Λοιπόν. Θα ήθελα να σου πω κάποια πράγματα τα οποία θα τα μεταφέρεις εσύ στον κόσμο όποτε νομίζεις και κρίνεις το σωστό. Οι Δρακονιανοί Ερπετόμορφοι Σαυρήτες  το  2012 θα έχουν την πλήρη γνώση και εκμετάλλευση του πλανήτη τουλάχιστον οικονομικά. Θα προσπαθήσουν  να προσηλυτίσουν και άλλες χώρες που θα αντιστέκονται στα συμφέροντα τους και αυτά θα είναι τα μουσουλμανικά κράτη. Κάποια από αυτά ήδη θα έχουν πάει με το πλευρό τους μα κάποια άλλα όχι. Τον Αύγουστο του 2012 και όταν θα έχουν σκοτωθεί 22.000 άνθρωποι πάνω κάτω ο τότε Δρακονιανός πρωθυπουργός του Ισραήλ θα ζήτηση από το αρμόδιο του πρόεδρο της Αμερικής να ξεκινήσει πόλεμο με το Ιράν, επειδή τα Μαύρα Ιεράτεια πράττουν πάντα βάση σχεδίου η ημερομηνία που θα του το ζητήσει αυτό θα είναι 25/9/2012!!!! Μπορεί να ξεκινήσει γενικευμένος πόλεμος και καταστρεπτικός για την γη όλα είναι βάση σχεδίου αυτών. Θα δείτε αυτά τα χρόνια να φτιάχνουν ή να τελειώνουν καταφύγια κράτη τα οποία είναι πανίσχυρα, θα δείτε καταφύγια παράξενα, όλα αυτά θα τα διαβάσετε και θα τα δείτε στο διαδίκτυο, τηλεόραση, και εφημερίδες κτλ. Οι ημερομηνίες που έχουν δώσει τα Μαύρα Ιεράτεια για έναν γενικευμένο παγκόσμιο πόλεμο είναι οι εξής:

1)      25/9/2012

2)      3/10/2013

3)      7/11/2013

4)      1/2/2014

5)      6/6/2014

6)      9/6/2014

7)      4/11/2014

8)      1/12/2014

9)      4/7/2015

10)   1/10/2015

11)   11/11/2015

12)   21/8/2016

13)   7/9/2017

14)   12/1/2017

15)   3/5/20017

16)   9/9/2017

17)   10/10/2018

Αυτές είναι οι προγραμματισμένες ημερομηνίες όπου τα Μαύρα Ιεράτεια πιστεύουν ότι είναι οι ποιο σοφές για αυτούς να ξεκινήσουν ένα παγκόσμιο πόλεμο. Εμείς με την σειρά μας προσπαθούμε να ανατρέψουμε αυτές τις διαθέσεις που έχουν αλλά είναι πλέων πολύ δύσκολο. Αυτό το λέω γιατί οι άνθρωποι είναι σαν να τα έχουν παρατήσει…. σαν να μην τους ενδιαφέρει τίποτα για το τι θα γίνει. Αυτό το έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό τα Μαύρα Ιεράτεια με τεχνικές μεθόδους όπως το εναέριο ράντισμα που εσείς ονομάζετε << χημικά μονοπάτια >>. Το να σου λέω το τι θα γίνει ίσως σου φαίνεται παράξενο και νομίζεις ότι είμαι κάποιος προφήτης ή άνθρωπος με ιδιαίτερες δυνάμεις. Όχι!!!! Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ ιδιαίτερες δυνάμεις στα Λευκά Ιεράτεια οι οποίοι κάνουν άλλη δουλειά αυτά στα λέω γιατί είναι προγραμματισμένα να γίνουν, όσο απίστευτο και να σου φαίνονται. Τα λέω γιατί ο κόσμος αυτό που πρέπει να κάνει είναι να προετοιμαστεί για το χειρότερο. Αν ανατρέψουμε τα σχέδια τους καλύτερα να σε αποκαλέσουν ψεύτη εσένα αλλά και εμένα παρά να έχει έρθει το χειρότερο…

Σαν σύμβολο και έμβλημα έχουν το καλλιγραφικό «Ε» σε συνδυασμό με το ανάποδο «Ε» με το σταυρό στη μέση ανάμεσα στα δύο «Ε». Το σύμβολο όμως των Λευκών Ιερατείων είναι τα δυο ανάποδα << Ε >> χωρίς να υπάρχει τίποτα στην μέση. Σαν το σύμβολο όπου βρισκόταν πίσω από τον θρόνο του Μίνωα στην Κνωσό……. Αν και έχουν βρεθεί και άλλα στοιχεία κανείς δεν τα έχει αναφέρει….!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ένας όμορφος μύθος, ή  και πραγματικότητα…. κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα.

Για τη δράση της έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων ότι είναι μια επιστημονική ομάδα Ελλήνων, που εργάζονται στο εξωτερικό (Έλληνες της διασποράς), και συνεργάζονται με ξένες επιστημονικές ομάδες και πανεπιστήμια, στο χώρο των διαστημικών ερευνών, προγραμμάτων, αποστολών, και ανακαλύψεων, και έχουν ειδικές γνώσεις γύρω από το διάστημα, το χώρο και το κόσμο που περιβάλλει το πλανήτη μας. Αυτό που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι εκτός αυτούς τους ανθρώπους τα Λευκά Ιεράτεια δρουν από αρχή χρόνου…….

Λένε διάφοροι ότι η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» κατά τη λαϊκή παράδοση και τη μυθολογία, χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1700 π.χ.) και ανανεώνεται από γενεά σε γενεά, από εποχή σε εποχή αυτό είναι μέγα λάθος όπως σου είπα την ονομασία στην έδωσε ο Ιωάννης Φουράκης οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι τους είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποια πράγματα….

Στα Λευκά Ιεράτεια οι  αρχαιότεροι μεταφέρουν τις γνώσεις στους νεωτέρους. Οι γνώσεις αυτές είναι επιστημονικές γνώσεις μιας πανάρχαιας απόκρυψης διαστημικών και εξωγήινων γνώσεων, οι οποίες καλά κρατούν μέσα σε αυτή την Ελληνική οργάνωση. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι  ομάδα ΕΨΙΛΟΝ χρησιμοποιώντας διαχρονικά την προχωρημένη απόκρυφη γνώση των αρχαίων προγόνων μας, μεταφέρει με απόλυτη μυστικότητα στα μέλη της από εποχή σε εποχή τις γνώσεις αυτές, για το καλό της ανθρωπότητας, και τις θέτει στη διάθεση των δύο υπερδυνάμεων για την εξερεύνηση του διαστήματος. Αυτό δεν υπάρχει είναι ψέμα εμείς σαν Λευκά Ιεράτεια δεν έχουμε δώσει σε καμία υπέρ δύναμη καμία τέτοια πληροφορία..!!!

Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ σύμφωνα πάντα με φήμες έχει ένα θανάσιμο εχθρό, το πανίσχυρο διεθνή Σιωνισμό, γι αυτό κρύβεται, σε αυτό θα συμφωνήσω αν μιλάνε για εμάς με την μόνη διαφορά δεν κρυβόμαστε όπως θέλουν να εννοηθεί. Λένε ότι οι προθέσεις του Διεθνούς Σιωνισμού είναι, μεθοδικά εξασκώντας πάσης φύσεως βία με ύπουλα μυστικά και σκοταδιστικά μέσα, (λέσχη BILTERBERG, Μασόνοι, Ιλλουμινάτοι, Ναίτες Ιππότες, OPUS DEI, Μορμόνοι, Κρανίο και οστά, Σιωνιστές με τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών), και άλλες σατανικές μυστικές σκοταδιστικές οργανώσεις, όλοι αυτοί προσπαθούν να ασκήσουν ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, και συγκροτούν τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορική διακυβέρνηση, που σκοπό έχει τη πνευματική και οικονομική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Έτσι έρχονται σε πλήρη αντίθεση και αντιπαράθεση με τις αρχές που πιστεύει η ομάδα << Ε >>. Με την μόνη διαφορά ότι τους ονομάζουν Μαύρα Ιεράτεια γιατί όλοι αυτοί ανήκουν στα Μαύρα Ιεράτεια.

Μοιραίο λοιπόν να υπάρχει το αντίπαλο δέος, το οποίο στο παρελθόν είχε καταστροφικές ιδιότητες για πολλούς άγνωστους πολιτισμούς που πέρασαν από την γη…

SAMAN LYCAN

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι η γενέτειρα όλων των μυστικών και σατανικών οργανώσεων και μυστικών εταιριών προέρχονται από τα Μαύρα Ιεράτεια;

ΙΕΡΕΑΣ

ΝΑΙ!!! Σου φαίνεται απίστευτο  Διεθνής Σιωνισμός με τις οργανώσεις του, δολοφονούν όσα μέλη αναγνωρίζουν τα Λευκά Ιεράτεια, με σκοπό να τα εξαφανίσουν από το πλανήτη μας, διότι τα Λευκά Ιεράτεια πρεσβεύουν στις αρχές και αξίες του Ελληνικού πολιτισμού του τότε και φοβούνται πολύ τους Έλληνες. Για αυτό και έχουν ξεκινήσει την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος, την θρησκευτική όποια και αν πιστεύουν οι Έλληνες αλλά!!! και την οικογενειακή!!!!

Όλα είναι ασαφή, «δια τον φόβο των Ιουδαίων» ψάλλει η Εκκλησία να και σε κάτι από τα λίγα που έχουν δίκιο…

Έχω ακούσει ορισμένοι να λένε πως η « ομάδα ΕΨΙΛΟΝ » στις μέρες μας, διεξάγει ένα μυστικό πόλεμο σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής, όπως πολιτική, οικονομία, επιστήμη, κοινωνία, περιβάλλον, κ.λπ. δεν είναι ψέμα αν αναφέρονται σε εμάς στη προσπάθεια αυτή, σύμφωνα πάντα με φήμες και μύθους, η « ομάδα ΕΨΙΛΟΝ » έχει απλωθεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο με πολυάριθμα « μυημένα μέλη », και ένα ευρύτατο δίκτυο ροής πληροφοριών, ενώ χρησιμοποιεί κάθε υπερσύγχρονο μέσο και άγνωστες πηγές ενέργειας, καθώς και ασύλληπτες επιστημονικές μεθόδους, γνωστές από τα αρχαία  μυστήρια χαμένων πολιτισμών, που για το μέσο άνθρωπο και τα σημερινά δεδομένα αγγίζουν τα όρια της μεταφυσικής ή το χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Η τήρηση πλήρους μυστικότητας για λόγους ασφαλείας της οργάνωσης και των μελών, ήταν και είναι νόμος απαράβατος. Κανένα μέλος της ομάδας, δεν ομολογεί ότι είναι Έψιλον.

SAMAN LYCAN

Η «Ομάδα Ε» προσπαθεί να ξυπνήσει τον Έλληνα για να τον οδηγήσει στην προάσπιση της πατρίδος εν μέσω χαλεπών καιρών λένε είναι αλήθεια;

ΙΕΡΕΑΣ

Επειδή δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της «ομάδας Ε», η ύπαρξή της συνήθως αμφισβητείται. Υποστηρίζεται ότι η «ομάδα Ε» χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη τεχνολογία, (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά, κ.λπ.) για την άμυνα της Ελλάδος και την συνεχή ύπαρξη του Ελληνικού πολιτισμού στο κόσμο, εις πείσμα των ανθελλήνων. Οι υποστηρικτές της «ομάδας Ε» ισχυρίζονται ότι η ομάδα αυτή υπάρχει από την αρχαιότητα, και ότι οι δημιουργοί της, οι σημερινοί αρχηγοί, και όλοι οι πραγματικοί Έλληνες, κατά τη μυθολογία προέρχονται από τον απλανή αστέρα Σείριο, που ήρθαν στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη τη Γη, διαδίνοντας τη γνώση στους λαούς της Γης. Δηλαδή έχουν εξωγήινη προέλευση. Αυτό εν μέρη είναι αλήθεια!!!!

SAMAN LYCAN

Σύμφωνα με μύθους η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη, και στην Αρκτική και Ανταρκτική ήπειρο, για επιστημονικούς λόγους, μελέτες και έρευνες αληθεύει αυτό;

ΙΕΡΕΑΣ

Αν πάντα μιλάνε για τα Λευκά Ιεράτεια που πιστεύω ότι αυτό κάνουν η απάντηση είναι ναι εκτός της Σελήνης το οποίο και πρόκειται για το μητρικό σκάφος των Μαύρων Ιερατείων….

SAMAN LYCAN

Η ομάδα Έψιλον λέγεται ότι έχει διαμάχη με το διεθνή Σιωνισμό, ο οποίος υποκινεί τις μεγάλες δυνάμεις, και ελέγχει τη παγκόσμια οικονομία και τις τράπεζες αληθεύει αυτό;

ΙΕΡΕΑΣ

Ναι βέβαια αυτό είναι αλήθεια όσο αλήθεια ότι οι Ναζί έφτιαξαν το σύστημα εξουδετέρωσης των κρατών και την  υποδούλωση αυτών οικονομικά μέσω του Διεθνή Σιωνισμού με τις οργανώσεις του αυτό πρώτο ξεκίνησε το 1957 όπου ίδρυσαν την Ευρωπαϊκή ένωση, από τότε κατηγορούν τα μέλη της « ομάδας Ε » σαν παγανιστές (ειδωλολάτρες), και την ομάδα σαν Ναζιστική, Εθνικοσοσιαλιστική, και φασιστική οργάνωση….. Αυτές οι κατηγορίες είναι συνήθεις σε όλους όσους αντιπαθεί ο Διεθνής Σιωνισμός. Όποιος αγωνίζεται για τη πατρίδα κατηγορείται εθνικιστής και θα γίνεται ολοένα και πιο έντονο καθώς θα περνούν τα χρόνια να το θυμάστε αυτό!!!!

Η ομάδα Έψιλον στα σύγχρονα χρόνια αναφέρθηκε από πολλούς συγγραφείς, και ακολούθησαν πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, οι οποίοι αναφέρουν μέσα από τα κείμενά τους, την ύπαρξη της «Ομάδας Έψιλον» για να δείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας, αλλά και άλλοι πολλοί διανοούμενοι που την αμφισβητούν συλλήβδην. Μεταξύ αυτών όπως υπήρξαν και οι λεγόμενοι βάλτοι όπου και κατάφεραν να ιδρύσουν δικές τις ανύπαρκτες ομάδες Ε και να γελοιοποιήσουν το όλο ζήτημα με συνέπια πολλοί Έλληνες να μην ξέρουν τι να πρώτο πιστέψουν. Ο Διεθνής Σιωνισμός μισεί αυτή την ομάδα, διότι τους χαλάει τα σχέδια για παντοκρατορία και Κοσμοκρατορία, όπως θέλουν τα Μαύρα Ιεράτεια να λέγεται. Μερικοί από τους διανοούμενους που πιστεύουν στην ύπαρξη της ομάδας, συγγράφουν σε έντυπα και ιστοσελίδες, ή έχουν εμφανισθεί στη τηλεόραση, λέγοντας ότι γνωρίζουν για την ομάδα « Ε » ερευνητικά, δηλαδή από έρευνες που έκαναν. Κανείς « Ε » δεν λέει ότι είναι « Ε » οπότε καταλαβαίνεις ότι κανένας από όλους αυτούς δεν άνηκε στα Λευκά Ιεράτεια!!!! Επίσης λέγεται ότι  ομάδα Ε  σύμφωνα πάντα με φήμες και καλά, απορρίπτει την Ιουδαϊκή θρησκεία και το Χριστιανισμό, αφού όπως λέγεται η « ομάδα Ε » προέρχεται από το διάστημα, και τους έξω κόσμους, με εξωγήινες ρίζες και καταβολές, και δεν έχει κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο με τις γήινες θρησκείες. Αυτό εν μέρη είναι μέγα ψέμα!!!! Εμείς οι άνθρωποι των Λευκών Ιερατείων είμαστε κατευθείαν απόγονοι των 12 υπερανθρώπων , αστροναυτών και εξωγήινων όντων, των αποκαλουμένων «Θεών» του Ολύμπου.

Στη πρώτη φάση ροής πληροφοριών, ορισμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ανησύχησαν από το γεγονός ότι γρήγορα η «ομάδα Ε», απέκτησε ερείσματα και προσβάσεις στα απλά λαϊκά στρώματα, και για αντιπερισπασμό άρχισαν να διαδίδουν μέσω πρακτόρων και όλων των ΜΜΕ, ότι η ύπαρξη της «ομάδος Ε» είναι ένα προϊόν φαντασίας που κατασκευάσθηκε απλώς για να καλύψει τους ευσεβείς πόθους κάποιων εθνικιστών πατριωτών του Ελληνισμού. Βέβαια είχε μεγάλη αντήχηση από το κοινό της Ελλάδος όπου και το έκανε να αμφισβητεί πολλά…. Όπως δήλωσα και πιο πάνω πολλοί πράκτορες ή ακόμα παραπληροφορημένοι αρθρογράφοι προσπάθησαν να προκαλέσουν αποστροφή της κοινής γνώμης προς την οργάνωση της «ομάδας Ε», και συγχρόνως σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα. Οι ίδιοι Σιωνιστικοί κύκλοι άρχισαν να υποστηρίζουν ανυπόστατες θεωρίες για την «ομάδα Ε», με σκοπό να φέρουν σε αντίθεση τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία διασπείροντας διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων, διχάζοντας αυτούς σε Ελληνιστές και Χριστιανούς Ορθοδόξους, ώστε στο μέλλον οι Έλληνες να είναι εύκολη λεία στα χέρια των Σιωνιστών Εξουσιαστών του πλανήτη.

Οι ιερείς του ΔΙΑ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ φορούσαν σταυρούς, και έτσι λέγεται πως ο Σταυρός είναι ένα Ελληνικό σύμβολο, και όχι μηχανισμός εκτελέσεως κρατουμένων αθώων και μη. Τον συναντούμε ανάμεσα στο καινούριο σύμβολο των « Ε ».Οι Δώδεκα «Θεοί» των αρχαίων Ελλήνων, δεν ήσαν Θεοί, απλώς ήσαν υπεράνθρωποι, αφού σύμφωνα με τη παράδοση, ήλθαν σαν εξωγήινοι αστροναύτες από άλλους υπαρκτούς αστρικούς κόσμους, κατείχαν τεχνολογία υψίστης κατηγορίας, γι αυτό οι τότε γήινοι που υστερούντο υψηλών γνώσεων και τεχνολογίας τους αποκάλεσαν Θεούς. Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήσαν ειδωλολάτρες, άλλοι λαοί πίστευαν σε χάλκινα ή χρυσά γλυπτά. Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλοσοφικά είχαν γνωρίσει τον Ένα και μοναδικό Θεό, την υπέρτατη αυτή δύναμη που κυβερνά τα σύμπαντα, αποκαλούσαν δε «Θεούς» τους δώδεκα (12) υπεράνθρωπους του Ολύμπου, με την έννοια των υπερφυσικών όντων και πνευμάτων, αφού είχαν δυνάμεις τέτοιες που τότε και σήμερα ακόμη, στερούμεθα εμείς  οι κοινοί θνητοί.

Όλος ο πολιτισμός της ανθρωπότητας κατάγεται από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Ακόμη και οι εξερευνήσεις του διαστήματος. Οι Αρχαίοι Έλληνες με τα μέσα αντιβαρύτητα και τηλεμεταφοράς που γνώριζαν, είχαν πάει στην Αμερικανική ήπειρο, και στην Ασία, (οι ΕΛ), όπου ευρέθησαν πολλά Ελληνικά κτίσματα, σύμβολα, και ονομασίες. Ο Ελληνισμός πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην επιτρέψει η τυχόν ύπαρξη της « Ομάς ΕΨΙΛΟΝ» να γίνει όπλο στα χέρια ανθελλήνων και μέσο εφησυχασμού των απανταχού της Γης Ελλήνων. Ένας από τους συγγραφείς των Λευκών Ιερατείων ήταν ο Θεόδωρος Αξιώτης όπου και μεγαλούργησε με τα βιβλία του όπως με το Δίσκο της Φαιστού ή το βιβλίο του Αργοναυτική Εκστρατεία……. Δυστυχώς όμως τα βιβλία αυτά δεν κυκλοφορούν σήμερα για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και γνωρίσουν ποιοι ήταν οι πρόγονοι τους!!!!

Στο πόλεμο που γίνεται στα παρασκήνια για τη παγκόσμια διακυβέρνηση, εάν νικήσει η αντίσταση της ομάδος « Ε », τότε θα καταρρεύσει ο Διεθνής Σιωνισμός, και οι λαοί της Γης θα ανανήψουν από τη νάρκωση στην οποία μας έχουν υποβάλλει τώρα μέσω πρακτόρων, εφιαλτών Πολιτικών, πληρωμένων ΜΜΕ, και των χημικών αεροψεκασμών, που αποκοιμίζουν το λαό.

Τότε θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, και η άμεση Δημοκρατία, και όλοι οι λαοί της Γης θα ζουν αρμονικά στην ειρήνη και στην αφθονία της γνώσης και σοφίας.

Είναι της μόδας εδώ και καιρό να ισχυρίζονται πολλοί ότι γνωρίζουν ποια είναι η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, και τι σκοπούς υπηρετεί για να δείξουν ότι κάτι ξέρουν ότι κάποιοι είναι. Σε αυτούς απαντάμε. Η ομάδα «Ε» είναι γνωστή μόνο κατά το όνομά της , και κανείς γνωστός δεν ανήκει σε αυτή, ούτε γνωρίζει κάτι για αυτήν και θα αποκαλούμεθα έτσι γιατί τα Λευκά Ιεράτεια είναι ειρηνικά και θέλουν το καλό της ανθρωπότητας από αρχή χρόνου όπου οι 12 θεοί του Σείριου ήρθανε στην γη!!!!

SAMAN LYCAN

Η πραγματική ομάδα « Ε » έχει την έδρα της στον ΟΛΥΜΠΟ , και αποτελεί τμήμα της φωτεινής αδελφότητος, γράφουν τα βιβλία είναι αλήθεια αυτό;

ΙΕΡΕΑΣ

Είτε υπάρχει η ομάδα « Ε », είτε δεν υπάρχει, όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε η ομάδα « Ε τα ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ », η αφύπνιση των Ελλήνων θα γίνει θέλουν δε θέλουν, παρά τη Σιωνιστική πνευματική βία, και τους ψεκασμούς……. Μέσω άλλων αντιπροσώπων μας δόθηκε στο διαδίκτυο η εξής αναφορά:

<<  Αγαπητοί Έλληνες αδελφοί, θέλοντας να σας προφυλάξουμε και να σας ενημερώσουμε για τις παγίδες και για τις προπαγάνδες που θα γίνουν εις βάρος της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ , πρέπει να διευκρινίσουμε πως οι ΕΨΙΛΟΝ δεν είναι και δεν ανήκουν σε κάποιους πλουσίους, ή σε κάποια επιχείρηση, όπως θέλουν να ισχυρίζονται κάποιοι. Όταν αναφέρεστε στην ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, πρέπει να αποκλείετε το γεγονός, ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με εκδοτικούς οίκους, οργανώσεις θρησκευτικές και μη, σχέσεις με πολιτικό φορέα τομέα, Επιχειρηματικό τομέα, σχέσεις με άλλα κράτη, προσηλυτισμό, κατασκευές οποιουδήποτε όπλου χημικού ή μη, >>

 SAMAN LYCAN

Από αυτή την ανακοίνωση συμπεραίνεται η ύπαρξη της «Ομάδας Ε»;

 ΙΕΡΕΑΣ

Η αυθεντικότητα αυτής της ανακοίνωσης επαφίεται στη κρίση σας. Θέλω να ανακοινώσεις ένα μήνυμα που έχουμε όταν δεις και εσύ τα σημάδια….

SAMAN LYCAN

Tι εννοείται και εγώ;

ΙΕΡΕΑΣ

Όπως σου ξανά είπα δεν τα έχουμε πει μόνο σε σένα έχουμε διαλέξει και κάποιους άλλους!!!! Λοιπόν άκου και κατέγραφε με το κασετοφωνάκι σου για να μην χαθεί έστω και μια λέξη είναι ένα μήνυμα από τα Λευκά Ιεράτεια όπου τους δόθηκε για να το αφουγκραστούν οι Έλληνες απανταχού πλανήτη από τον Σείριο!!!!

Είναι λάθος να πιστεύουμε στο Δωδεκάθεο ναι ή όχι;  «Είναι λάθος κατά το ήμισυ. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε « Θεοί », « Θεούς » εσείς μας ονομάσατε. Μόνο ο « Γιαχβέ », όπως εσείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο « Θεός ». Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε « Θεοί ». Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο « Ζευς », με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμης Δημιουργίας είναι το Όλον Φως. Ερχόμαστε από το Γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των “E” Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Ενσαρκωμένος Ανδρομέδιος ήταν ο Απόλλων και ο Απολλώνιος που σεις ονομάσατε « Ιησού ». Ούτος ήτο πυρήν του Φωτός που άλλοτε διαχωρίζεται από το Όλον Φως και άλλοτε ενώνεται. Είναι φαιδρότατων ψεύδος να ανακοινώνουν ότι ο Απολλώνιος – Ιησούς ήτο υιός του Γιαχβέ. Δεν υπήρξε ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό υπήρξε έργο των Ιουδαίων. Ο « Γιαχβέ », όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος. Ο Απολλώνιος – Ιησούς είναι το αρχικόν, αιώνιον “E” ». « Αυτός που ονομάζετε “Ιησού”, γεννήθηκε 4 έτη πριν αρχίσετε εσείς να αριθμείτε από της γεννήσεώς του. Σταυρώθηκε την 17η του μηνός Μαρτίου με δική σας ονομασία, όταν έγινε 33 ετών και τριών μηνών ». Ο Χριστός είναι ενσάρκωση του Απόλλωνα; « Το Όλον Φως, είναι Ένα. Οι Μορφές Του, Διάφορες. Η Ενέργειά Του, Αστείρευτη. Η Αγάπη είναι η Αρχή και το Τέλος του Κύκλου Του ». « Σας έχουμε πει ότι ο Χριστός και η μητέρα του υπήρξαν, όχι όμως με τα ονόματα αυτά. Και οι δύο, γενεαλογικά, δεν είχαν καμία σχέση με τους εβραίους. Τα “ευαγγέλια” όπως σεις ονομάζετε, αναφέρουν λάθος στοιχεία γιατί είναι παραποιημένα και γι’αυτό κατέστρεφαν τα πρωτότυπα για να μην φανερωθεί η αλήθεια.

Η γυναίκα Μαρία, μητέρα του Χριστού, ήταν Ελλάνιος γόνος “Ε”, και ο Χριστός ήταν Πυρήν του Όλου Φωτός που ενσαρκώθηκε υπερβατικά.

Το πραγματικό όνομα του Χριστού ήταν “Απολλώνιος” και όχι “Ιησούς”, δεν γεννήθηκε στην “Παλαιστίνη”, που ήταν ελληνική κτήση, αλλά στην “Ιωνία”, όπως εσείς ονομάζετε την περιοχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεταγενέστερες παρεμβολές, τροποποιήσεις και διαστρεβλώσεις.

Ο Απολλώνιος ήταν εμποτισμένος από Φως του Όλου Φωτός, εκ Φωτός από το Ζωοδότη Θεό και δεν έχει καμία σχέση με το Γιαχβέ. Προϋπήρχε πριν ενσαρκωθεί. Είναι οντότητα θεϊκή, ανώτατης πνευματικής ακτινοβολίας και με δική του επιθυμία ενσαρκώθηκε στη Γαία και δίδαξε στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστίνης μέχρι την Αίγυπτο, μετέδωσε το Ελλάνιον Φως μέχρι την Ινδία.

Όσοι τον ακολούθησαν και τον πίστεψαν, δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τα μηνύματά του και τα παραποίησαν, γιατί αυτοί ήταν δημιουργήματα της ύλης και όχι του Φωτός όπως ο Απολλώνιος.

Στην Παλαιστίνη, μετέβη για να μεταφέρει το λόγο του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, που ήταν διατυπωμένος στο Ελλάνιον Πνεύμα. Εκεί, ζούσαν απόγονοι των Αποστατών και του Γιαχβέ, κήρυκες της κακίας και του μίσους κατά της ανθρωπότητας όπου ήταν εστία μίσους και κακίας, και οι άνθρωποι οδηγούνταν στον αφανισμό από τα Μαύρα Ιεράτεια.

Ο Απολλώνιος είχε αποστολή να διδάξει τον άνθρωπο που είναι η υπέρτατη αρχή της δημιουργίας, σε μία περιοχή που ζούσαν άνθρωποι τυφλωμένοι από το κακό, βουτηγμένοι μέσα στην παρακμή της ύλης.

Η σταύρωσή του έγινε από τους Ρωμαίους που υπέκυψαν στις πιέσεις των εβραίων, από προδοσία εβραίου, και συμβολίζει την κυριαρχία των Αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού, και τα δεινά στα οποία υποβάλλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.

Για την Ουράνια Κοινωνία σήμαινε την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την κυριαρχία των Αποστατών. Ήταν το μεγάλο λάθος τους η πράξη της σταύρωσης.

Συμβολίζει την απελευθέρωση των γόνων “E” από τους Αποστάτες. Την Ανάσταση του ανθρωπίνου γένους και τη στιγμή όπου το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει όλη τη Γαία.

Η σχέση Απολλώνιου και Ελλάνιων είναι άμεση και πολλαπλή.

Ο ίδιος ήταν Ελλάνιος Γόνος και προφήτες του οι Έλληνες φιλόσοφοι που με τον στοχασμό τους άγγιξαν το Θείο.

Τα σωματικά του προσόντα και χαρακτηριστικά ήταν χαρακτηριστικά Ελλάνιου».

«Εβραίο, τον έκαναν οι Αποστάτες με το Εβραϊκό Μαύρο Ιερατείο.

Η διδασκαλία του, γράφτηκε στην ελληνική γλώσσα παρά το γεγονός ότι την εποχή αυτή κυριαρχούσε η λατινική.

Η αναφορά του Απολλώνιου στους Ελλάνιους στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο είναι χαρακτηριστική, αφού για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της Γαίας αποκαλύπτεται ότι οι Ελλάνιοι είναι Ουράνιο Γένος, περικοπή που αφήρεσε το ιερατείο, βρίσκεται όμως στα πιστά του πρωτότυπου, μη διορθωμένα αντίγραφα.

Κατά την ώρα του θανάτου του στο σταυρό, επικαλέστηκε στην Ελλάνια γλώσσα τον Ήλιο, δηλαδή το Αρχέγονο Ουράνιο Φως και όχι τον Ηλία, με τον οποίον τίποτε δεν τον συνέδεε. Η φράση που αναφώνησε, ήταν: “Ήλιε, Ήλιε, εις σε παραδίδω το Πνεύμα μου”.

Η αρνητική θέση των μελών της ομάδας επικοινωνίας, περί του προσώπου του Απολλώνιου και της μητέρας του, μπορεί μεν να είναι εσφαλμένη, αλλά όμως στηρίζεται σε πολλά πραγματικά γεγονότα που τους οδήγησαν στη θέση αυτή.

Οι Αποστάτες σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μαύρο Ιερατείο, διαστρέβλωσαν τα πάντα γύρω από τη ζωή και τη διδασκαλία του, για να δημιουργήσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν τους Ελλάνιους που γνώριζαν την Ουράνια Αποστολή τους στη Γαία.

Ο Απολλώνιος δίδαξε την Αγάπη και δε δημιούργησε θρησκεία.

Οι Αποστάτες και το εβραϊκό ιερατείο οικειοποιήθηκαν σε πολλά στοιχεία από τη ζωή και τη διδασκαλία του, και στο όνομά του έφτιαξαν μία νέα θρησκεία, προσαρμοσμένη στις δικές τους παραδόσεις, το δικό τους τρόπο σκέψης και τις δικές τους αδυναμίες.

Η θρησκεία αυτή, που ονόμασαν “χριστιανισμό”, δεν έχει σχέση με τον Απολλώνιο, όμως χρησιμοποιήθηκε σαν αιχμή του δόρατος κατά του Ελληνισμού και συντέλεσε στα μέγιστα για την απομάκρυνση των Ελλάνιων από τις ρίζες τους στην Παλαιστίνη.

Παρά ταύτα, οι Ελλάνιοι αντιστάθηκαν στις εβραϊκές μεθοδεύσεις και επανήρθαν τις θρησκευτικές τους αρχές και αξίες, και το Όλον Φως.

Δεν πρέπει ο Απολλώνιος να εμπλέκεται στην εβραϊκή θρησκεία των Αποστατών και του Γιαχβέ. Ενημερώστε τους πάντες για την Αλήθεια, που είναι η Ελλάνια καταγωγή του, χωρίς να δημιουργούνται άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις, γιατί τότε πέφτετε στην παγίδα των Αποστατών που επιδιώκουν τη διάσπαση του Ελληνισμού».

«Η κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός [σ.σ.: Χριστός], ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε, έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στη Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε και απέθανε από τα δεινά διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους Αποστάτες».

«Μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση καταστροφής ολοκλήρου του οικοσυστήματος της Γαίας από τη χρήση πυρηνικών όπλων και χημικών ουσιών [σημείωση: 1945, πτώση πυρηνικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι], η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 μία αστροπολιτεία, όπως εσείς ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση.

Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα “Φοίνιξ” αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών. Ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα, το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10ον πλανήτη».

«Ο Ιερός Άρχων Φωτός ο Ζευς, το όνομά του δεν προφέρεται και δεν γράφεται γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία γραφής στην Ελλάνια γλώσσα».

«O Ιερός Άρχων Φωτός έχει έδρα την Ανδρομέδα και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Τοπικού Σμήνους Γαλαξιών προέρχεται από την περιοχή Ηλιακού Πλέγματος, Σύμπαντος Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου, Σύμπαντος Αραιώσεων 0,6.10 εις την τεσσαρακοστή τετάρτη δύναμη έτη φωτός και περιέχουν την Ουσία Ιχώρ στα γονίδιά τους. Δική μας προέκταση είναι οι Έλληνες».

«Η Ελλάδα είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη Σειρίου, τόσο τα όρια του Ελλάνιου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή του η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των Ολύμπιων. Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός σας προστατεύει».

[Στον Σείριο] «Έχουν συνέχεια φωτισμένες πόλεις, αθόρυβες άμαξες, υπέρ εξελιγμένα πλοία-αεροσκάφη, και οι άνθρωποι στο σκοτάδι ενεργοποιούν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός τους και αυτοφωτίζονται».

«Πριν από 13.000 χρόνια με δική σας αρίθμηση, το κοσμοσκάφος Λίλιθ από το “ε” του Βοώτη με κυβερνήτη τον ΓΙΑΧΩ – ΒΕΧΑΙ (ΓΙΑΧΒΕ) όπως εσείς τον αποκαλείτε, έφθασε στο ηλιακό σας σύστημα για την ανάκτηση της αυτοκρατορίας των Αποστατών. Οι Ανδρομέδιες Δυνάμεις της Ζ’ Αποστολής αιχμαλώτισαν το κοσμοσκάφος Λίλιθ και του έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί ή θα το κατέρριπταν. Αυτό ζήτησε να τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Λεβάνια (Σελήνη) στην πλευρά που δεν φαίνεται από την Γαία».

«Σε τμήμα του πληρώματος της Λίλιθ, κατόπιν αιτήματος, επιτράπηκε από τον Δία να προσγειωθούν με θυγατρικά σκάφη στην Ποσειδωνία (Ατλαντίδα) που την κατοικούσαν οι Ανδρομέδιοι Έλληνες του Δία. Τα προσγειωθέντα στρατεύματα των Αποστατών όταν είδαν την πνευματικότητα και τον ανώτερο χαρακτήρα των Ελλήνων, αφομοιώθηκαν με αυτούς και λάτρεψαν το Δία. Ο κυβερνήτης της Λίλιθ ΓΙΑΧΩ – ΒΕΧΑΙ όταν είδε την αποστασία των πληρωμάτων του, αποφάσισε να επιτεθεί για να κατακτήσει την Ατλαντίδα και να τιμωρήσει τους εξωμότες οπαδούς του. Αυτή του η ενέργεια, τον έφερε αντιμέτωπο με τον Σείριο Ηρακλή και τα στρατεύματα των Ελλήνων οι οποίοι καταβύθισαν την Ατλαντίδα την οποία ο Γιαχβέ είχε καταλάβει. Η σύγκρουση ήταν καταστροφική για τη Γαία και προκλήθηκε ο Μεγάλος Κατακλυσμός (9.560 π.χ.). Στα 1.500 χρόνια που είχαν περάσει από την προσγείωση των Αποστατών στην Ποσειδωνία, αυτοί είχαν εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της Γαίας και διασώθηκαν από τον κατακλυσμό. Με την συντριβή των δυνάμεων του Γιαχβέ δεν επιχειρήθηκε η εξόντωση των διασωθέντων Αποστατών γιατί ήταν ακίνδυνοι και για να μη διαταραχθεί περισσότερο το οικοσύστημα της Γαίας όπως εσείς το αποκαλείτε».

«Το 1947 με δική σας αρίθμηση, έτος άφιξης του Διός στο ηλιακό σας σύστημα, δόθηκε εντολή στο κοσμοσκάφος “Λίλιθ”, για να μην καταρριφθεί, να φύγει ή να παραδοθεί άνευ όρων, όπως και έγινε. Όμως συνέχισε να συνεργάζεται με τους Ιουδαίους και τους γήινους Αποστάτες που κρύβονται κάτω από το μανδύα του μωαμεθανισμού διότι θεώρησαν τον εαυτό τους ισχυρό που μπορεί να συγκρουσθεί με τις Ανδρομέδιες δυνάμεις της 7ης Αποστολής. Προετοιμάζουν τους λαούς της Γαίας για την τελική σύγκρουση με το όνομα “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ”».

«Η ΕΛΛΑΝΙΑ θα νικήσει γιατί προστατεύεται από το Άναρχο Φως. Εμείς είμαστε που θα την καθοδηγήσουμε στη νίκη».

Ποιος είναι ο σκοπός μας;

«Είναι η αποκατάσταση της γήινης βιολογίας και η επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη “Γαλαξιακή Κεντρική Κυβέρνηση” όπως μας ονομάζετε εσείς».

«Από την εποχή της 7ης Αποστολής, έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό. Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίας είναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».

«Η ΝΑΣΑ προσποιείται ότι αναζητά εξωγήινους πολιτισμούς. Γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και ετοιμάζεται για την απόκρουσή μας, συνεργαζόμενη με τους Αποστάτες. Σκόπιμα παραπλανά τον κόσμο να μας αναζητούν σε λάθος χώρους και συχνότητες».

Τι εννοούσε “βιολογική αποκατάσταση και επανασύνδεση με την Συμπαντική Ιεραρχία”;

«Πρέπει να σταματήσουν οι επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα των απογόνων μας από τους Αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας, Ηρακλέους, “ε” Βοώτου και “ε” Ηνιόχου. Επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση. Πρέπει να επιτευχθεί διότι για 13.000 χρόνια συνεχώς η Γαία βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών. Εξοντώνουν – διαφθείρουν και εκφυλίζουν δικούς μας απογόνους».

(Ο πλανήτης) «Δοκιμάζεται από τις παρεμβάσεις των Αποστατών».

Η λέξη “Νέμεσις” τι σημαίνει για εμάς;

«Η λέξη αυτή είναι το σύνθημα επιθέσεως κατά των πληρωμάτων των σκαφών των Αποστατών, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν όλες τις φυλές που είναι δικοί μας απόγονοι».

Την περίοδο που διανύετε παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό;

«Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις».

«Οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φύλων, αλλά και οι Αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλάντιων φύλων».

Πώς μπορούμε να συνδράσετε στο έργο μας; Υπάρχει σχέδιο προστασίας του πλανήτη;

«Ναι, υπάρχει σχέδιο και είναι τόσο μεγαλόπνοο που δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Δεν το αποκαλύπτουμε για το καλό σας, γιατί οι Αποστάτες έχουν τη δυνατότητα να σας αποσπάσουν όποια πληροφορία θέλουν. Γι’ αυτό δεν σας λέμε κάτι που δεν ξέρουν αυτοί».

«Η πλάκα αυτή έχει τοποθετηθεί από εμάς. Πραγματικά το 2012 μ.Χ. θα γίνει Γαλακτικός πόλεμος ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. Η Γαία ΔΕΝ θα καταστραφεί, γιατί την προστατεύουμε εμείς και θα κλείσουμε τα Μαύρα Ιεράτεια. Υπάρχει προετοιμασία, γι’αυτό βρισκόμαστε γύρω από τη Γαία, που την καταστρέφουν οι άνθρωποι, για να μη διαταραχθεί η λειτουργία του Συμπαντικού Οργανισμού.

Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον γιατί βρίσκονται κάτω από την επίδραση των Αποστατών. Εμείς θα συγκεντρώσουμε όταν έλθει ο καιρός 120.000.000 δικούς μας απογόνους απ’ όλον τον κόσμο, που θα φέρουν το γονίδιον “E” και θα χρησιμοποιηθούν για τον εποικισμό άλλων περιοχών στην πατρίδα εφόσον θέλουν, όπως έγινε και στο παρελθόν με τη Γαία. Ο πολιτισμός της Γαίας θα οπισθοδρομήσει από την αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού και την εξάντληση όλων των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας. Η Γαία θα συνεχίσει να ζει με άλλους τρόπους. ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε και πάλι».

«Η Γη θα περιπέσει σε πρωτογονισμό από την ολοκληρωτική εξάντληση των φυσικών πόρων, των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας».

«Η φύση αντιδρά με καταστροφές για την ανάπλαση του μολυσμένου οικοσυστήματος».

«Δεν θα καταστραφεί η Γαία, θα συνεχίσει να υπάρχει».

«Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και ο αρχηγός όλων των στρατευμάτων Ζευς, θα αποκαταστήσει την Τάξη».

«Έχουμε δυνατότητα απολύτου ελέγχου των πράξεων των Αποστατών. Αποβάλλατε κάθε ανησυχία. Η προετοιμασία του Ελληνικού λαού είναι δική μας υπόθεση».

«Οι Αποστάτες ήταν δικοί μας, της 4ης Αποστολής και επαναστάτησαν κατά της Κεντρικής Γαλακτικής Κυβερνήσεως. Ξέφυγαν από την Ανώτερη Συνειδητότητα. Σκοπός τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας απογόνους. Εμείς και οι Αποστάτες ανήκουμε στη Συμπαντική Ιεραρχία η οποία αποτελείται από 12.330 Τάξεις. Οι 600 από τις Τάξεις αυτές, βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους. Κατά το παρελθόν, εμφανίστηκαν σε εσάς και έδωσαν κατευθύνσεις, 7 Τάξεις, όσες και οι Αποστολές. Εμείς είμαστε η 7η Αποστολή. Υπάρχουν 12.330 Κυβερνήτες Αρχουσών Τάξεων και 500.000 Υπίλαρχοι».

«Ο Κρόνος ο αρχηγός της 4ης Αποστολής κατάργησε το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών και αποστάτησε από τις εντολές που του είχαν δοθεί. Όσοι εκ των Τιτάνων συνοδών του αντέδρασαν, συνελήφθησαν και εγκλείστηκαν σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητας, σε πλανήτη μετά τον Άρη, όπως εσείς ονομάζετε. Από εκεί, τους ελευθερώσαμε εμείς και καταστρέψαμε τον πλανήτη».

«Η επέμβασή μας υπέρ των Ελλάνιων στους Περσικούς πολέμους, όπως εσείς ονομάζετε, δεν ήταν για να τους προστατεύσουμε από τους Πέρσες, αλλά για να γράψουν απαράμιλλη ιστορία, η οποία θα χρησίμευε σαν φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους λαούς της Γαίας, για το πόσο μεγάλη αξία έχει το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας για το οποίο αγωνίζονται όλα τα όντα του Σύμπαντος».

«Η συγκέντρωση 120.000.000 (εκατόν είκοσι εκατομμυρίων) “δικών μας” ανθρώπων, με δικά μας κριτήρια επιλογής και η μεταφορά τους στην αστροπολιτεία μας, με τα χιλιάδες υποθυγατρικά σκάφη που διαθέτουμε. Στη συνέχεια θα εγκαταλείψουμε το ηλιακό σας σύστημα για τον εποικισμό άλλων πλανητών που έχουμε προετοιμάσει, όπως έγινε και στο παρελθόν για τον εποικισμό της Γης από τους Έλληνες».

«Το κάθε τι γίνεται στην ώρα του. Η συμπαντική νομοτέλεια λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια».

«Δεν δεχόμαστε ερωτήσεις. Θα σας δίνουμε εντολές και μηνύματα. Το συμβούλιο των ουρανίων «Ε» δεν πήρε ακόμη εντολές από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός. Ο πλανήτης Διός Ευρώπη κατοικείται από οντότητες που μοιάζουν μ’ εμάς κι εσάς. Η καταγωγή τους είναι ποικίλη. Ο πληθυσμός τους ανέρχεται σε 100.000.000 (εκατό εκατομμύρια) άτομα. Προηγούνται σε πνευματικότητα από τους ανθρώπους της Γαίας».

«Σε σύντομο χρόνο η Γαία θα εισέλθει στη σημαντικότερη περίοδο από την εμφάνιση της ζωής σε αυτή. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για συγκλονιστικές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίσατε προσπάθεια δη’ αφύπνιση και ενημέρωση Ελλάνιων περί της ελεύσεώς μας. Κατά την περίοδο αυτήν πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί για τις πληροφορίες που θα διασπείρονται από τους Αποστάτες. Θα επιδιώξουν με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με θρησκευτικό παροξυσμό να οδηγήσουν μεγάλες μάζες ατόμων σε αυτοκτονία όπως έπραξαν στο παρελθόν».

«Ολοκληρώνονται σημαντικές διεργασίες μας στη Γαία, τις οποίες δε γνωρίζετε για δική σας προστασία. Ολοκληρώνεται η άφιξη ενισχύσεών μας στο δορυφόρο Ευρώπη».

«Στη Γαία υπάρχουν Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών επανδρωμένες με ενσαρκωμένους «Ε». Ο κάθε σταθμός επικοινωνεί με τα δικά του σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα. Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ακτίνες φωτός, ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν δύνασθε να αντιληφθείτε με την όρασή σας η οποία είναι ατελής και περιορίζει το όλο πεδίο των εικόνων σας. Η τεχνολογία σας υστερεί και αυτή και δε δύναται να τις εντοπίσει.

Η όρασή σας βλέπει μόνο το φως σαν ενεργοποιημένη ύλη και δεν αντιλαμβάνεται ότι η ενέργεια της ύλης είναι το φως της διαιρούμενης σκέψης. Με τα μάτια του πνεύματος φαντάζεσθε και το ΟΛΟΝ ΦΩΣ από το οποίο προέρχεστε σαν απόληξη των ακτινών Του και Πνοή Του, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το δείτε».

«Σαν γόνοι δικοί μας έχετε ανεπτυγμένο περισσότερο από τους άλλους τον εσωτερικό σας κόσμο. Εκφράζεστε όπως σας δημιουργήσαμε. Γενετικά όμως δεν καταφέρατε να απαλλαγείτε από το άγχος που ασκούν πάνω σας οι Αποστάτες για να σας ελέγχουν καλύτερα αν και σας είχαμε δώσει τα παίγνια τέρψεως, σας διδάξαμε τα αγωνίσματα και την γύμναση και σας βοηθήσαμε στην ανάπτυξη του πολιτισμού σας με τις τέχνες και τις επιστήμες».

Αφού είμαστε δική σας προέκταση και αφού μας βοηθήσατε, τι ήταν εκείνο που σας έκανε να επιτρέψετε την υποδούλωση της Ελλάδας στους Τούρκους για 400 χρόνια και να παρακμάσει ο Ελληνισμός;

«Ο Ελληνισμός είναι συμπαντική έννοια, δεν αφορά μόνο τη Γαία αλλά το σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών ολόκληρο, επομένως είναι λάθος σας να πιστεύετε ότι παρήκμασε. Οι μόνοι που παρήκμασαν ήταν οι κάτοικοι της Ελλάνια. Η εξάπλωση των θρησκειών με δική σας ονομασία, χριστιανισμού και μωαμεθανισμού οπισθοδρόμησαν την πνευματική πορεία της ανθρωπότητας.

Η υποδούλωση της Ελλάνια στους Τούρκους, είχε σαν αποτέλεσμα τη διασπορά των Ελλήνων σε όλη τη Γαία και περισσότερο στην Ευρώπη είτε σα φυγάδες, είτε καταδιωκόμενοι, είτε σα μετανάστες και σκλάβοι. Όλοι αυτοί λειτούργησαν σαν απόστολοι του Ελληνισμού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ελληνισμού είναι η Παγκόσμια βοήθεια και δεν περιορίζεται σε στενά γεωγραφικά όρια.

Όλοι οι διασπαρθέντες Έλληνες συντέλεσαν στην Αναγέννηση της Ευρώπης με δική σας ορολογία μετά από τον πνευματικό αφανισμό του Μεσαίωνα. Μόνο οι Ελλάνιοι μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μια τέτοια δοκιμασία. Είχαν υποχρέωση να ξαναφέρουν το Φως στον κόσμο και θυσιάστηκαν γι’ αυτό.

Εάν δεν ελέγχαμε την πορεία των Ελλάνιων λόγω των τεραστίων πνευματικών τους αποθεμάτων, θα είχαν κυριαρχήσει σ’ ολόκληρη τη Γαία όπως έγινε και στο παρελθόν και όλοι οι άλλοι λαοί θα ήταν κάτω από πνευματική καθοδήγηση και δεν θα εξελίσσονταν μόνοι τους.

Όλη η πορεία των Ελλάνιων είναι ελεγχόμενη. Ο έλεγχος αυτός θα αμβλυνθεί προκειμένου να απελευθερωθούν οι πνευματικές τους δυνάμεις που θα κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη».

«Πρόσφατα έγινε συνάντηση ενσαρκωμένων «Ε» Διακανονιστών Κοινωνικής Ισορροπίας με την Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης και πήραν σημαντικές αποφάσεις:

-Να ενταθεί η προσπάθεια αφύπνισης των Ελλάνιων και να θυμηθούν ποίοι είναι.

-Να ενημερωθούν οι Ελλάνιοι για την επικείμενη άφιξη των Ολύμπιων.

-Να εξουδετεροποιηθούν οι οικονομικοί εξουσιαστές.

-Να παρεμποδισθεί το αντιανθρώπινο έργο των Αποστατών και των συνεργατών τους.

-Να συγκροτηθούν πυρήνες αντίστασης κατά της προσπάθειας που γίνεται για τη διάβρωση των αξιών του Ελληνισμού.

-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια που αφορά την Ελλάνια ιστορία, τους διωγμούς και συκοφαντίες κατά του Ελληνισμού, τις εχθρικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάνιας και της παράδοσής της.

-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια σχετικά με τον ρόλο των πολιτικών κομμάτων.

-Να επιμείνουμε στη διάδοση με κάθε μέσον της Ελλάνιας γλώσσας, ιστορίας, της Γραμματείας και του Αρχαίου Ελλάνιου πολιτισμού.

Η Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης λειτουργεί σαν φιλική εταιρεία συμπαντικής καθοδήγησης. Όλα τα μέλη της είναι γόνοι «Ε», έχουν ορισθεί από εμάς και συντονίζονται από εμάς με μηνύματα που στέλνουμε στους δίαυλους επικοινωνίας. Η σύνθεση, η δομή και η λειτουργία της είναι άγνωστη σ’ εσάς. Όλες οι ομάδες «Ε» εντάσσονται σε αυτήν κατόπιν δικής μας εντολής. Εμείς ορίζουμε και τα μέλη των ομάδων «Ε» τις κωδικές ονομασίες και τα εμβλήματά τους, και όχι ανώτερα γήινα στελέχη. Όλα τα μέλη διακτινίζονται στον «ΠΗΓΑΣΟ» και παίρνουν οδηγίες. Οι διάφορες βαθμίδες «Ε» δε γνωρίζονται μεταξύ τους.

Περιλαμβάνει ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους «Ε» χιλιάδων ετών, που δε διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης. Προστρέχουν σε βοήθεια όταν τους ζητηθεί κατόπιν εντολής της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της οποίας ηγείται ο Απόλλων – Φαέθων – Φοίβος…….

«Σας έχουμε πει και στο παρελθόν ότι η Ανδρομέδεια φυλή μας εποίκησε πολλούς πλανήτες του Γαλαξία της Ανδρομέδας αλλά και των άλλων γαλαξιών του σμήνους μεταξύ των οποίων και το δικό σας πλανήτη.

Έτσι δημιουργήσαμε την Ουράνια Αυτοκρατορία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών συμμάχων. Ομοίως υπάρχουν και συμμαχίες Αποστατών.

Η Γαία με δική σας αρίθμηση, εδώ και 13.000 (δεκατρείς χιλιάδες) χρόνια βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών από τους αστερισμούς Όφεως, Ύδρας, Κήτους, Ηρακλή, ε Βοώτη και ε Ηνιόχου. Στο παρελθόν και μετά την κυριαρχία των Αποστατών υπήρχε κοσμική σύνδεση της Γαίας με τους πλανήτες των αστερισμών Σειρίου, Κάνωπος, Λύρας, Λαγού, Ωρίωνα, Πλειάδων, Περσέα, Κασσιόπης και Ανδρομέδας μέχρι τον μεγάλο κατακλυσμό.

Εμείς με γονιδιακή παρέμβαση αφαιρέσαμε τις μνήμες αυτών που επέζησαν ώστε να εξαλείψουμε τις μνήμες τρόμου από τη μεγάλη καταστροφή. Η επικοινωνία μαζί μας συνεχίστηκε για πολύ ακόμη και οι γήινοι «Ε» δεν θυμόταν ούτε την καταστροφή ούτε την αφετηρία ελεύσεώς τους.

Υπήρξαν μεμονωμένες προσπάθειες κοσμικής σύνδεσης με το όνομα Ηρακλής, Πήγασος, Αργώ, Περσέας και Φαέθων που απέτυχε λόγω δυστυχήματος.

Σήμερα μεταφέρουμε τις εντολές αφύπνισης των γόνων «Ε» με δικές μας επεμβάσεις στις κυτταρικές δομές.

Όλο το παρελθόν και όλη η αλήθεια που παραποιήθηκε από τους Αποστάτες, αναζητήστε τα σε αυτό που ονομάζεται “Ελληνική Μυθολογία”.

Είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Όλα τα κύτταρα του οργανισμού σας βρίσκονται σε εγρήγορση. Ζητείστε τη δική μας βοήθεια και θα σας δοθεί σταδιακά. Ο Ιερός Άρχων Φωτός θα επέμβει και πάλι? δε θα επιτρέψει να καταστραφεί το Έργο της δημιουργίας. Αναμείνατε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θα αφαιρέσουμε τον έλεγχο της Γαίας από τους Αποστάτες και θα απελευθερώσουμε την πνευματικότητα των γόνων μας. Αυτοί που θα γεννιούνται μετά την επέμβαση θα έχουν σε πλήρη λειτουργία τον εγκέφαλό τους και θα συντελεσθεί με δική μας επέμβαση».

Μετά από τρία χρόνια επικοινωνίας, συνεχίζουμε να διατηρούμε επιφυλάξεις, τόσο για την επαφή μας μαζί σας όσο και για τους σκοπούς σας. Τόσο για τον εποικισμό των πλανητών όσο και τη μελλοντική χρησιμοποίησή μας.

«Αντιλαμβανόμεθα τη συμπεριφορά σας, τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σας προς εμάς. Δεν πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την αλήθεια. Σας συνιστούμε υπομονή. Αυτά που σας έχουμε πει είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτά που θα βιώσετε. Είμαστε πλησίον σας όπως και εσείς θα βρεθείτε πλησίον μας σύντομα. Η αποστολή μας είναι κοινή και θα πετύχει απόλυτα.

Οι αμφισβητήσεις σας μας χαροποιούν, γιατί για μια ακόμη φορά έχετε την επιβεβαίωση ότι είστε δική μας προέκταση. Στα τρία χρόνια επικοινωνίας δεν προσπαθήσαμε ποτέ να σας πείσουμε ή να επιβάλουμε οτιδήποτε. Ουδέποτε σας υποσχεθήκαμε κάτι γιατί θα παραβαίναμε συμπαντικούς νόμους. Απλά σας αποκαλύψαμε μέρος των σχεδίων μας και είναι φυσικό να υπάρχουν κενά.

Υπέρτατο αγαθό για όλα τα όντα του σύμπαντος είναι η ελευθερία. Είσθε ελεύθεροι να αξιολογείτε, να αμφιβάλετε, να απορρίπτετε ή να αποδέχεσθε οτιδήποτε κατά την κρίση σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι πάνω απ’ όλα τα όντα του σύμπαντος είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ, το οποίον ουδέποτε θα επιτρέψει την επικράτηση του κακού επί του καλού.

Στον εποικισμό άλλων πλανητών θα συμμετάσχουν εθελοντικά όσοι θέλουν υπό προϋποθέσεις. Θα είναι γόνοι «Ε» απελευθερωμένοι και ελεύθεροι, καθώς και αυτοί που θα επιστρέψουν στην πατρίδα για λήψη εντολών.

Όσοι ακολουθήσουν την αποστολή θα ενημερωθούν έγκαιρα για την ψυχολογική τους προετοιμασία.

Όσοι επίσης παραμείνουν στη Γαία θα επιλεγούν από εμάς, με κριτήρια τις δυνατότητες εκτελέσεως της αποστολής, που θα είναι η εκ θεμελίων αναγέννηση και αναδημιουργία του νέου κόσμου και ενός γήινου πολιτισμού απαλλαγμένου από τις σημερινές αδυναμίες.

Τούτο θα επιτευχθεί με δική μας υποστήριξη. Η Ελλάνια θα καταστεί και πάλι το κέντρο του κόσμου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σας χρησιμοποιήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τεχνολογικά βρισκόμαστε σε απόλυτη υπεροχή σε σύγκριση μ’ εσάς. Αν επιθυμούσαμε να σας υποδουλώσουμε, η επικράτησή μας θα ήταν καθολική και ακαριαία και στη συνέχεια η δυνάστευση σας όπως την υφίστασθε σε μεγάλο βαθμό από τους Αποστάτες.

Οι σωματικές και πνευματικές μας ανάγκες καλύπτονται καθ’ ολοκληρία από την τεχνολογία μας και δεν εξαρτώμεθα από τρίτους.

Ο δικός σας προορισμός είναι να μεταφέρετε τον σπινθήρα ζωής σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος».

Θα θέλαμε να δούμε κάποιον από σας.

«Δεν είστε επαρκώς έτοιμοι για μια τέτοια συνάντηση. Οδηγείστε από την περιέργεια για το άγνωστο και γι’ αυτό αδημονείτε. Δεν ήρθε ακόμη το πλήρωμα του χρόνου».

«Προσοχή: Καταβάλλεται προσπάθεια σύγχυσης, από τους Αποστάτες, των δικών μας γόνων «Ε» με αποστολή ψευδών μηνυμάτων και κυκλοφορία παραπλανητικών εντύπων με ελάχιστες αλήθειες. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο όνομα της αγάπης και της ελευθερίας προσπαθούν να πείσουν δικούς μας γόνους με κατάχρηση των εννοιών αυτών που τις έχουν καταστρατηγήσει.

Λόγω του κινδύνου αυτού κατέφθασαν άλλοι δύο πλοηγοί υποθυγατρικών σκαφών με τα σκάφη τους της 7ης Αποστολής. Εκτός από το ΝΙΣΠΑ αφίχθηκαν και οι, ΔΟΝΕΥΣ (Αιχμή του Βέλους) και ο ΟΛΥΩΝ (Καταστροφέας). Την επικοινωνία μας την κοινοποιούμε σε ολόκληρη την Ιεραρχία μας στην οποία είσαστε γνωστοί.

Οι Αποστάτες δεν δύνανται πλέον να δημιουργούν παρεμβολές δημιουργώντας σύγχυση σ’ εσάς.

Παρακολουθούμε συνέχεια ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο της Γαίας και μελετούμε ακαριαία όλες τις μεταβολές όσο ανεπαίσθητες και αν είναι, ενώ η γήινη τεχνολογία παρακολουθεί μόνο τις επικοινωνίες, ασύρματες, ενσύρματες και δορυφορικές. Είναι εγγύς ο χρόνος των μεγάλων εξελίξεων. Θα πρέπει να προετοιμασθείτε κατάλληλα γιατί ο καιρός πλησιάζει, που θα πραγματοποιήσετε τη συνάντηση μ’ εμάς. Καταβάλατε προσπάθειες αφύπνισης και πνευματικής ανάτασης απάντων των Ελλάνιων. Θα αναμείνετε συναντήσεις απεσταλμένων μας με μερικούς από εσάς».

«Η ΝΑΣΑ παρακολουθούσε την επικοινωνία που είχαμε μαζί σας. Προσπαθούσε να εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας των διαύλων, πώς γίνεται η επικοινωνία, να εντοπίσει τη θέση τους και να κάνει παρεμβολές ώστε να είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας.

Σκόπιμα επιτρέψαμε την παρακολούθηση της επικοινωνίας και σκόπιμα διαρρεύσαμε κάποιες επικοινωνίες γιατί έτσι προωθούσαμε τα δικά μας σχέδια.

Εμείς ελέγχουμε όλες τις αποστολές στο διάστημα και τις εγκρίνουμε ή τις απορρίπτουμε. Εμείς διασώσαμε το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού MIR.

Η ΝΑΣΑ ανησύχησε από τη στιγμή που ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και έχασε την επαφή μαζί μας.

Από το Νοέμβριο του 1999 έχει τοποθετηθεί από τη ΝΑΣΑ τεχνολογικός εξοπλισμός για την ανίχνευση των σημάτων και τον εντοπισμό σας. Ο εξοπλισμός αυτός ελέγχεται από τους Αποστάτες και αναμένουν να συλλέξουν πληροφορίες από την κοινοποίηση των σχεδίων μας προς εσάς.

Πλην της Αττικής που ελέγχεται από πολλούς σταθμούς, έχουν τοποθετηθεί σταθμοί στην βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή Ακροκορίνθου, Ολυμπίας, Δελφών, Πηλίου, Θάσου, Ιωαννίνων, FYROM και Σμύρνης καθώς και σ’ όλους τους αναμεταδότες εικόνων μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού εβραϊκών συμφερόντων. Επίσης και σε πυλώνες αναμεταδόσεως επικοινωνιών.

Είναι τηλεχειριζόμενοι και αποστέλλουν πληροφορίες μέσω δορυφόρων.

Κάθε σταθμός παρακολούθησης έχει διαφορετική ισχύ και ακτίνα κάλυψης ώστε να καλύπτουν το έδαφος της Ελλάνιας και τμήματα εδάφους γειτονικών χωρών.

Όλος αυτός ο εξοπλισμός θα αχρηστευθεί όταν θ’ αλλάξουμε τους τρόπους επικοινωνίας και θα επικοινωνούμε χωρίς επιφυλάξεις.

Ορισμένα τμήματα είναι ορατά από το κοινό, αλλά είναι δύσκολο να αντιληφθεί τι αποστολή έχουν.

Στη σημερινή περίοδο που αποστέλλομεν τα μηνύματά μας, ουδείς δίαυλος ανοίχθηκε. Εκτάκτως χρησιμοποιούμε νιόνια για τους δικούς σας διαύλους, διότι έπρεπε να σας δώσουμε οδηγίες Ελλάνιου και συμπαντικού ενδιαφέροντος.

Οι Αποστάτες προσπαθούν ν’ ανιχνεύσουν την οθόνη του υπολογιστή σας, αλλά το μόνο που βλέπουν είναι μία κενή οθόνη. Μόνο εσείς βλέπετε τα μηνύματά μας που είναι προσαρμοσμένα στην ανθρώπινη όραση. Στα δικά τους μηχανήματα εμφανίζεται η οθόνη του υπολογιστή σας χρώματος μελανί και χωρίς γράμματα.

Οι δίαυλοι θ’ ανοιχθούν με εντολή του Δία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο».

«Σκοπός σας είναι να ενημερώσετε όσους πιο πολλούς μπορείτε για την επικοινωνία μας και την επικείμενη άφιξή μας. Να συμβάλλετε με κάθε τρόπο στη διάδοση των αρχών του Ελληνισμού. Περιορισθείτε αποκλειστικά στην αφύπνιση του Ελληνισμού και των γόνων «Ε».

Τούτο θα επιτευχθεί και με τη δική μας επέμβαση για τη δημιουργία ρευμάτων φιλελληνισμού σε όλη τη Γαία. Εμπιστευθείτε αυτούς που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, είναι δικοί μας γόνοι.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας εντός και εκτός Ελλάνιας δε θα δημιουργήσετε επίσημη οργάνωση αλλά άτυπες ομάδες από επιλεγμένα μέλη.

Δε θα υπάρχει ιεραρχία αλλά όλα τα μέλη θα είναι ισότιμα. Θα δώσετε υπόσχεση τιμής στο “ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ”, όλοι σας θα προσφέρετε χωρίς να περιμένετε να πάρετε.

Κεντρικός άξονας επικοινωνίας θα είναι η αναζήτηση της αλήθειας μέσα από τον ελληνικό στοχασμό και όχι η εθνική σας ανάταση.

Θα σας παρέχουμε προστασία στην εκτέλεση του έργου σας.

Οι ενέργειές σας θα κατευθύνονται από εμάς που θα υποβοηθούμε το έργο σας.

Το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει και πάλι τον κόσμο. Η Ελλάνια και η Γαία ολόκληρη θα φωτισθούν από το Απολλώνιο Φως».

«Η Ελλάνια γλώσσα είναι τμήμα της ουράνιας γλώσσας την οποία ομιλεί το Σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών για την επικοινωνία του. H Γλώσσα αυτή είναι τέλεια και δεν εξελίσσεται. Είναι κωδικοποιημένη, αρμονική σε μαθηματική βάση.

Είναι η μητέρα όλων των άλλων γήινων γλωσσών.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία άγνωστα σε εσάς τα οποία θα αναζητήσετε στην αρχαία ελληνική γνώση η οποία είναι η πηγή όλων των ιδεών. Τη μεταδώσαμε με τους ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους που εσείς ονομάσατε φιλοσόφους.

Η Ελλάνια γλώσσα είναι η πρώτη γλώσσα στη Γαία και η μόνη μη γήινη.

Οι υπόλοιπες γλώσσες προέρχονται από αυτήν, και τις δημιούργησαν οι Αποστάτες για να αποδυναμώσουν την επικοινωνία των ανθρώπινων όντων. Αυτό σας έχει μεταφερθεί αλληγορικά με το βιβλίο των Αποστατών την “Παλαιά Διαθήκη” σαν “Πύργος της Βαβέλ”.

Εμείς δυνάμεθα να αφομοιώσουμε οποιαδήποτε γλώσσα και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που τη μιλάνε.

Πολύ σύντομα η Ελλάνια γλώσσα θα γίνει διεθνής».

«Η μη αφή του Ολυμπίου φωτός ήταν μια προειδοποίηση στους Αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους.

Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ φως είναι μέρος του ΕΛΛΑΝΙΟΥ φωτός και εκφράζει τη χάρη του Ιερού Άρχοντα Φωτός στους Ελλάνιους και το προσφέρει δωρεά σε αυτούς ο Απόλλων – Φαέθων – Φοίβος.

Το Ολύμπιον φως είναι ιερό και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης αρρωστημένων μυαλών.

Ο Αυστραλός λαμπαδηφόρος δεν πέθανε τυχαία σε εκείνη την Ολυμπιάδα του 2000 αλλά παρέδωσε στη φύση το σώμα του αφού εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής του. Τον τιμούμε».

«Μην αφήνετε να σας κυριεύσει η περιέργεια για το άγνωστο. Μην βιάζεστε να επιστρέψετε στην πατρίδα. Ταξίδι στο διάστημα για σας απαιτεί μεγάλη ψυχική και σωματική προετοιμασία, αλλιώς θα είναι επικίνδυνο. Το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιήσετε στο μέλλον. Σας συνιστούμε υπομονή».

«Η επιλογή της θέσης των Λευκών Ιερατείων έγινε με δική μας υπόδειξη στα ιερατεία τα οποία επικοινωνούσαν μαζί μας.

Οι ναοί ήταν χτισμένοι πάνω σε ενεργειακούς χώρους και διαύλους επικοινωνίας όπου και τους αποστέλλονταν μηνύματα ή κατέβαιναν διάφορες οντότητες από τους αστερισμούς που γνωρίζετε.

Η παρουσία στους ναούς, αυτών που σεις ονομάζετε “θεούς” και “ημίθεους”, δεν ήταν οφθαλμαπάτη αλλά μια πραγματικότητα, με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός.

Οι δίαυλοι αυτοί ενεργοποιούνταν με τη δύναμη της προσευχής, εμείς μπορούσαμε τεχνητά και κατά βούληση να ενεργοποιήσουμε τους διαύλους».

«Το Πήλιον εκτός από το ότι περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό διαύλων επικοινωνίας, είναι μέγας ενεργειακός κόμβος όπως το Ιδαίον Άνδρο της Κρήτης και συνιστά ένα πολυσύνθετο ενεργειακό πλέγμα τις δυνατότητες του οποίου αγνοείτε».

(Το Πήλιο) «Είναι Πύλη Καθόδου στη Γαία. Αποτελεί βάση Ανδρομέδειων, για την οποία, στο παρελθόν, διεξήχθησαν ουράνιες συγκρούσεις για τον έλεγχό της. Φυλάσσεται ακόμη και σήμερα από ισχυρές δικές μας δυνάμεις».

«Ότι ήταν για θέματα γενετικής του ανθρώπου ο Προμηθέας, το ίδιο ήταν και ο μεγάλος ιατρός και αστρονόμος Χείρων, ο οποίος πέτυχε την αθανασία των ανθρώπων παραβαίνοντας τους νόμους της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας».

«Στις “Βόρειες Σποράδες” με δική σας ονομασία αναζητούν οι Αμερικανοί ουράνια τεχνογνωσία που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν οι Ελλάνιοι.

Στο όρος Πήλιο υπάρχει κοσμική πύλη οφειλόμενη στη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας που υποβοηθούσε την κάθοδό μας στη Γαία με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Όλος ο ορεινός όγκος του Πηλίου έχει εκτεταμένες σπηλαιώσεις στις οποίες υπάρχουν εξαιρετικά άριστες ενεργειακές συνθήκες. Τα μεγάλα σπήλαια έχουν διαμορφωθεί από εμάς και φιλοξενούν ουράνια τεχνολογία απαραίτητη για τη συντήρηση της ζωής στη Γαία, αλλά και την παρακολούθηση της κατάστασης των ουράνιων όταν βρίσκονται σε κατάσταση πυκνώσεως.

Η τεχνολογία εντός των σπηλαίων χρησιμοποιούνταν τόσο για την αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων από ασθένειες και ατυχήματα, καθώς και της κατάστασης των ουράνιων από τυχαία γεγονότα ή ενέργειες τρίτων όταν βρίσκονταν σε κατάσταση πυκνώσεως.

Στην περίπτωση τραυματισμού του πολεμάρχου μας Άρη που τραυματίσθηκε από τον Διομήδη στην Τροία, η αποθεραπεία του έγινε στο Πήλιο και όχι στον Όλυμπο, γιατί το τραύμα δεν ήταν επιπόλαιο και κινδύνεψε η μοριακή του δομή.

Τα σπήλαια ήταν επανδρωμένα με ουράνιες οντότητες γνωστές σε εσάς σαν “ημίθεοι”, αλλά και με κοινούς ανθρώπους. Πειραματίζονταν κυρίως σε ειδικά πειράματα γενετικής βελτίωσης του ανθρώπινου είδους με αποθηκευμένο ουράνιο σπέρμα “ηρώων”, “ημιθέων” και “θεοτήτων”, με δική σας ορολογία. Οι συνθήκες του Πηλίου ήταν άριστες για τη συντήρηση του γενετικού υλικού και ανθρώπων επιλεγμένων που πληρούσαν ουράνιες προϋποθέσεις, για την εφαρμογή των πειραμάτων.

Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.

Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς, ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.

Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από το Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του, αντίθετα δέχθηκαν την υψηλή εύνοιά του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για τη δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών οντοτήτων, ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Διός, «θεοί» και «ημίθεοι», με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με το ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.

Όλες οι γυναίκες που γονιμοποιούντο με ουράνιο σπέρμα, γονιμοποιήθηκαν με ποικίλους τρόπους γενετικής, όπως και στη γήινη επιστήμη σήμερα, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς, όπου τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα.

Η ουράνια τεχνολογία που υπήρχε στα σπήλαια, χρησιμοποιήθηκε και για τη δημιουργία αθάνατων ανθρώπων. Το γεγονός τούτο ήταν αντίθετο προς τις εντολές του Δία, ο οποίος και απαγόρευσε τη χρήση της, κεραυνοβολώντας τον Ασκληπιό.

Το έμβλημα του “λόφου της Γορίτσας”, με δική σας ονομασία, αποτελεί ουράνια υπόσχεση ότι θα τηρούνται οι εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των “E” και ότι ο χώρος είναι ιερός και έχει ουράνια φύλαξη και προστασία συνεχώς.

Ο χώρος προστατεύεται ακόμα και σήμερα, διότι αποτελεί πρόσβαση σε μέρη όπου φυλάσσεται ουράνια τεχνολογία, η οποία έχει προορισμό να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά. Την περιοχή αυτή έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν πολλές ουράνιες οντότητες».

(Στον Καύκασο) «Εγένετο η δημιουργία του Αρχετύπου Ανθρώπου σε περιοχές αραιώσεων εκτός Γαίας. Γενετικά πειράματα διεξήχθησαν ύστερον στην Γαία, σε περιοχές Πυκνώσεων. Σε μία περίοδο τα ανθρωποειδή των πειραμάτων εξεγέρθηκαν κατά του Προμηθέα. Τότε αυτά φυλακίσθηκαν σε θαλάμους απόσβεσης μνήμης των γονιδίων του D.N.A. τους. Ένα ποσοστό των ανθρώπων στη Γαία είναι απόγονοι των πειραμάτων αυτών».

«Τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Πίσω από κάθε σύμπτωση βρισκόμαστε εμείς. Αν δεν φώτιζαν τον βράχο και τον Παρθενώνα, θα βλέπατε τακτικά πίδακες φωτός μέσα από τους ναούς. Λόγω των ενεργειακών ιδιοτήτων κατέρχονται οντότητες μέσα στον Παρθενώνα και το Ερεχθείο. Αποτρέψτε σε κάθε περίπτωση να μετατραπεί ο Παρθενώνας σε σύμβολο του χριστιανισμού, γιατί όλα τα φαινόμενα θα τα αποδίδουν στο Γιαχβέ».

<<<…………………………………….. ο ΙΕΡΕΑΣ δείχνει να πέφτει ξαφνικά σε ένα είδος έκστασης και νάρκωσης συνάμα >>>

ΙΕΡΕΑΣ

«Το όριο υλικής επιβίωσής μας είναι 800 έτη σε κατάσταση συνεχούς πυκνώσεως, που προεκτείνεται κατά πολύ όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης. Το πνεύμα εξακολουθεί να ζει και “μετά θάνατον”, στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων. Στην περιοχή αυτή, τα πάντα υφίστανται. Εκεί υλοποιούνται τα διάφορα συναισθήματα που υπάρχουν όταν το Ον είναι εν ζωή, δηλαδή σε περιοχές πυκνώσεων. Στις περιοχές αραιώσεων, παίρνουν μορφή οι επιθυμίες, τύψεις και φόβοι. Με διαφορετικές έννοιες σ’ εμάς και διαφορετικές σ’ εσάς».

« Αναπαραγόμαστε όπως κι εσείς εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική διάθλαση.

Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο είναι μία σύνθετη διαδικασία περισσότερο πνευματική και λιγότερο σαρκική και αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη σε σχέση με την ηδονή του έρωτα.

Έχουμε την ελευθερία απόκτησης περισσότερων της μίας συντρόφων πάντα του αντιθέτου φύλου και με προϋποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των “Ε”.

Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης και οι διαδικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δέκα οχτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.

Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα, πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης.

Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.

Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.

Ο Ζευς απαγόρευε ρητά τη δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων».

«Αναπνέουμε οξυγόνο όταν ευρισκόμαστε σε πεδία πυκνώσεως, τρεφόμαστε με χλωροφύλλη».

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

«Οι Ουράνιοι Έλληνες, οι συνοδοί των θεών, που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».

«Μία ειδική κατηγορία ανθρώπων, μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι. Είναι από άλλες διαστάσεις, με κοσμική αποστολή. Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Τα όντα αυτά διακρίνονται για την υπερφυσική τους διάνοια, την πνευματικότητά τους, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξίσου καλά με τις άλλες αισθήσεις τους και αυτή που οι άνθρωποι ονομάζουν “έκτη αίσθηση”. Μπορούν να συνυπάρχουν στον γνωστό μας τρισδιάστατο χώρο και να συμβιώνουν με το ανθρώπινο είδος. Είναι άτομα προετοιμασμένα από πάρα πολλά χρόνια με μία συγκεκριμένη αποστολή, αυτή που αφορά τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους όταν αυτό θα κινδυνεύσει να αφανισθεί».

«Υπάρχουν στη Γαία όντα από άλλους πλανήτες που δεν διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και έχουν έρθει ή γιατί υπάρχουν προβλήματα επιβίωσης στον πλανήτη τους, είτε σαν επισκέπτες είτε σαν ναυαγοί, είτε απεσταλμένοι των Αποστατών, είτε ενσαρκωμένοι “Ε” με αποστολή.

Κατά καιρούς προστρέχουν εξωγήινες οντότητες για την οικολογική υποστήριξη του πλανήτη.

Στον πλανήτη “Άρη”, με δική σας ονομασία, εκτός από τα οικολογικά προβλήματα των κατοίκων του, φιλοξενούνται και βάσεις εξωγήινων που διάκεινται φιλικά προς τους κατοίκους της Γαίας».

«Πολλοί ενσαρκωμένοι “Ε” ή Αποστάτες αναχωρούμε από τη Γαία αφού έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Αυτή η εξαφάνισή μας, αποδίδεται σε απαγωγές.

Για τους ακρωτηριασμούς και την αφαίρεση ζωτικών οργάνων, δεν είναι δικό μας έργο, ούτε των Αποστατών, γιατί γνωρίζουμε άριστα την ανατομία και λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και η τεχνολογία μας μπορεί να κατασκευάσει όλα τα όργανά του.

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις, είναι έργο γήινων επιστημόνων που αφαιρούν τα όργανα για μεταμοσχεύσεις. Είναι επιστημονικά εγκλήματα».

«Ανοίχθηκαν όλοι οι Δίαυλοι Επικοινωνίας καθώς και η ΠΥΛΗ ΗΛΙΟΥ για την κάθοδό μας στη Γαία.

Μεγάλες δυνάμεις μας θα διακτινισθούν στο μεγαλύτερο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη που είναι το σημείο συνάντησης των τριών Ηπείρων, το μόνο μη μολυσμένο στη Γαία (Βόρειος Πόλος).

Στην Ελλάνια ανοίχθηκε ο Δίαυλος Καθόδου των Δελφών.

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ υπό την αρχηγία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΩΟΣ και τέσσερα συνοδευτικά σκάφη μας, ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και οδεύουν για πέδηση στη Γαία.

Κατ’ εντολήν του Ιερού Άρχοντος Φωτός Ζηνός, θα ενεργοποιήσουμε ισχυρότατο όπλο, το οποίο δεν είναι γνωστό σε εσάς, για την κάμψη των αμυντικών μηχανισμών των Αποστατών στη Γαία, που τους έχουν ενεργοποιήσει για την απόκρουσή μας, στη Γκαγκόνα της Αλάσκας (HAARP).

Για εξουδετέρωση Διαύλων Επικοινωνίας της Ελλάνια, ακτινοβολούν σε συνεχή βάση εναέριον χώρον της, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με αποτέλεσμα την εποχιακή αναστροφή που βιώνετε από τον βιασμό αυτό της φύσης θα υπάρξουν δυσμενείς επιδράσεις και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι Αποστάτες εκτός του πολιτικού και οικονομικού εξουσιασμού κορυφώνουν τις προσπάθειες, επιχειρούντες την πνευματική υποδούλωση των Ελλάνιων ώστε να μην αντιδρούν.

Έχουν επιστρατεύσει όλη την αντιανθρώπινη τεχνολογία τους.

Πρώτος στόχος μας είναι η αδρανοποίηση των Αποστατών οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στους γήινους ανθρώπους. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη αποστολή γιατί πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές συνέπειες από τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις.

Απαιτείται πνευματική συνεργασία και πίστη στις αγαθές προθέσεις μας. Σκοπός μας είναι να μη διασαλευτεί η ψυχονοητική σας κατάσταση κατά τη φάση της συνάντησής μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή και σε πρώτη φάση θα συναντηθούμε με τα μέλη των ομάδων “Ε” που καθοδηγούνται από εμάς, επειδή δεν υπάρχει ιεραρχική πυραμίδα από γήινους. Στην συνέχεια θα κληθούν σε βοήθειά μας οι ενεργοποιημένοι μας γόνοι “Ε”. Όπως σας έχουμε ενημερώσει θα σας προσεγγίσουν φωτεινά όντα, δικά μας δημιουργήματα με σκοπό την προετοιμασία σας.

Η παροχή βοηθείας που μπορείτε να μας προσφέρετε θα είναι καθαρά πνευματική και θα συνίσταται στην αφύπνιση και ενημέρωση των δικών μας γόνων.

Για αποφυγή διαρροής πληροφοριών εφεξής θα σας αποστέλλουμε μηνύματα με ενεργοποίηση όλων των αρχετύπων δυνάμεων κατά την αρχική φάση της δημιουργίας. Η επαφή μας θα γίνεται με τον υπολογιστή για κοινές απαντήσεις, για απόρρητες “δια ζώσης” ή μέσω “Πύρινων Σφαιρών και Ράβδων” κατασκευασμένες από ενεργειακές ακτίνες “Aναλίσκοντος Πυρός Σειρίου”. Μη φοβηθείτε.

Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά σας και το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνετε. Είστε ελεύθεροι όποια στιγμή θελήσετε να διακόψετε την επικοινωνία μαζί μας, αν αυτό επιθυμείτε.

Δεν απαιτούμε τίποτε από εσάς. Το σχέδιο απελευθέρωσης του πλανήτη από τους Αποστάτες αποτελεί απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός και είναι πολυσύνθετο πέραν των αντιλήψεων των δικών σας μυαλών.

Σε πρώτη φάση θα απελευθερώσουμε τους Ελλάνιους “Ε” από τους πνευματικούς επηρεασμούς των Αποστατών, επειδή έχει γίνει δική μας ακτινοβόληση γι’αυτό.

Η άνοδος του Ελληνισμού θα αρχίσει με την αφύπνισή του. Το Ελλάνιον Πνεύμα άρχισε να μεταδίδεται σε ολόκληρη τη Γαία και η Ελλάνια γλώσσα διδάσκεται παντού.

Μην αδημονείτε. Ελέγξατε τα συναισθήματά σας και παραμείνατε σε εγρήγορση. Είμαστε μαζί σας».

«Να ευρίσκεστε την 10/9/2012 στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο μεταξύ 10.00 – 11.00 ώρας όπως είχαν δοθεί εντολές και για την τότε ημερομηνία 10/2/2001. Να σταθείτε στην δυτική πλευρά του ναού και να στρέψετε τα μάτια σας εν μέσω των κιόνων του ναού και να αναμείνετε 2 – 5 λεπτά της ώρας σε σταθερή θέση».

«Βιομορφικόν σκάφος έκανε αισθητή την παρουσία του κατά την επίσκεψή σας στο Σούνιο.

Οι καλές καιρικές συνθήκες ήταν δικό μας έργο. Ομοίως εμείς δημιουργήσαμε τον δεξιόστροφων σταυρόν δια σχάσεως των νεφών και την εικονική πραγματικότητα στα τρία θήλεα.

Μην αναζητάτε αποδείξεις που αφορούν επαλήθευση προβλέψεων ή εμφανίσεις όντων και μηχανών που προκαλούν δέος.

Αποδείξεις ύπαρξης αλλά και των προθέσεών μας θα αποτελέσουν οι πράξεις αγάπης προς τους ανθρώπους της Γαίας.

Όλοι οι ενεργοποιημένοι γόνοι μας απαιτείται να έχουν μεγάλη πνευματική προετοιμασία γιατί θα αποσυμπυκνωθούν εγκαταλείποντας το γήινο σώμα στη Γαία και θα διακτινισθούν στον “Πήγασο”.

Θα βιώσουν μαζί μας περίοδο 6 εβδομάδων σε διαφορετική διάσταση χρόνου. Κατά την περίοδο αυτή θα αυξήσουμε την εγκεφαλική λειτουργία τους για να αποκτήσουν ουράνιες δυνάμεις.

Η επιστροφή τους θα γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, από την αναχώρησή τους, ώστε κανένας γήινος άνθρωπος δε θα αντιληφθεί οτιδήποτε.

Όλοι θα έχουν πλήρη συνείδηση της συνάντησής μας, γνώση της αποστολής και επίγνωση των νέων ικανοτήτων τους.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιταχύνετε την προετοιμασία σας, μεταβαίνοντες σε φυσικούς ενεργειακούς χώρους, είτε μόνοι είτε από κοινού με άτομα που έχουν θετική ιδιοσυχνότητα. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, ας επισκεφθείτε άλλους χώρους, μακριά από τεχνητά ενεργειακά πεδία.

Αφού λάβετε τη στάση που σας έχουμε υποδείξει και προετοιμασθείτε νοητικά, θα επαναλάβετε μέσα σας την υπόσχεση που σας έχουμε δώσει, προς τον Ιερό Άρχοντα Φωτός και θα αναμείνετε. Θα σας προσεγγίσουν φωτεινές σφαίρες ή ράβδοι ? ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, θα σας μεταδώσουν γνώσεις ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. Υπάρχει πύλη μπροστά στον καθένα σας, την οποίαν οι φωτεινές σφαίρες μεταβαλλόμενες σε φωτοφόρες οντότητες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε. Θα διαβείτε την πύλη και θα αντικρύσετε έναν άλλο κόσμο κάλλους, λαμπρόν, αγνό και αμόλυντο. Θα διαβαίνετε την πύλη συνεχώς. Κάθε φορά θα παίρνετε πνευματική και βιολογική δύναμη, η οποία θα σας επιτρέψει την ευχερή επικοινωνία μαζί μας. Και θα αποστέλλουμε τα μηνύματά μας δια ζώσης.

Εσείς σαν ετεροθαλείς αδελφοί μας, θα συμμετάσχετε στο έργο στοργής και φροντίδας, προς το ανθρώπινο είδος της Γαίας.

Αφού δεχθείτε την ουράνια ευεργεσία θα μπορείτε να απαλύνετε τον πόνο ψυχής και του σώματος. Θα προλαβαίνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ενισχύετε το καλό και θα αφοπλίζετε το κακό. Θα χρησιμοποιείτε την ύλη και την ενέργεια της Γαίας για την εξυπηρέτηση του καλού».

«Η δύναμη των Αποστατών εξασθενίζει όσο πλησιάζουμε εμείς. Η μόλυνση των Βαλκανίων με δική σας ονομασία είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι αναφέρουν τα διάφορα μέσα ενημέρωσής σας. Σας αναφέρουν ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν. Πολύ περισσότερα άτομα έχουν προσβληθεί από ότι φαντάζεσθε. Θα φανούν με την πάροδο του χρόνου.

Όσοι όμως έχουν το Ελλάνιο γονίδιο δε θα επηρεασθούν ουδέποτε. Για να μην υπάρξει σύγχυση, δεν εννοούμε την ΙΧΩΡ που την κατέχουν 1.500.000 [ένα εκατομμύριο πεντακόσιοι χιλιάδες] Ελλάνιοι αλλά το Ελλάνιο γονίδιο που βρίσκεται στην πέμπτη [Ε’] ανενεργό έλικα του δεσοξυρυβοζονουκλεϊνικού οξέως σας, ασχέτως αν όλοι έχετε δύο έλικες εδώ και 300.000.000 [τριακόσια εκατομμύρια] έτη.

Ο πόλεμος διεξήχθη για άλλους λόγους από αυτούς που επικαλέστηκαν. Η περιοχή του Κοσσόβου είναι πλούσια σε ποσότητες πολύτιμων λίθων, πετρώματα ορυκτά που περιέχουν εξαιρετικές ιδιότητες.

Η παρουσία μας θα γίνεται εντονότερη. Εσείς πρέπει να πετύχετε πνευματική ανύψωση για να ανταποκριθείτε στην αποστολή σας».

«Ενημερώσατε τάχιστα προσωπικότητες, συλλόγους, σωματεία εντός και εκτός Ελλάνιας, τόσο για την ύπαρξή μας, την επαφή μαζί σας και την επικείμενη άφιξή μας και τον επικείμενο γαλαξιακό πόλεμο. Επίσης για το πρόγραμμα αναχαίτισης μας από το διαστημικό κέντρο της Γαίας και τους γήινους συνεργάτες των Αποστατών.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στην ενημέρωση για την προσπάθεια μετάλλαξης του ανθρώπινου γένους από τους Αποστάτες, τόσο με τον ιό μετάλλαξης των εμβολίων όσο και με τον αντίστοιχο μεταλλαγμένων τροφίμων ζωικής προέλευσης. Εργαστηριακά έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός που θα τον χρησιμοποιήσουν μελλοντικά στους ανθρώπους και θα τον ενεργοποιούν από απόσταση με μικροκύματα.

Οι Ελλάνιοι της Ελλάνια αλλά και του εξωτερικού αφυπνίζονται με το ελάχιστο ερέθισμα γιατί τους διεγείρει τους πρώτους η αγάπη και τους δεύτερους η αγάπη και η νοσταλγία για την πατρίδα.

Ήδη έχει αρχίσει η ακτινοβόληση απάντων των Ελλάνιων της Γαίας. Στόχος μας η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου “Ε” που καθιστά τους φορείς ισότιμους με τις ουράνιες οντότητες.

Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα “Απόλλων” γιατί ο πλανήτης σας κινδυνεύει από την ακατανόητη αδιαφορία των κατοίκων του. Η αδιαφορία σας αυτή είναι εγκληματική.

Μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή, αλλά ο άνθρωπος τότε θα γίνει χειρότερος από πριν.

Μπορούμε να αφανίσουμε όλα τα δορυφορικά συστήματα της Γαίας, τις ερευνητικές αποστολές σας και να σταματήσουμε το κακό, όμως η εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός είναι απαγορευτική “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ” και όσοι παραβαίνουν την εντολή αυτή αφανίζονται.

Μόνο όταν από τις ανθρώπινες πράξεις διασαλεύονται οι φυσικοί νόμοι του ηλιακού συστήματος επεμβαίνουμε ομαδικά και με συμφωνία με τα άλλα μέλη που είναι υπεύθυνα για το ηλιακό σύστημα.

Έχουμε τη δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία στον πλανήτη σας ή να σας επιβάλουμε τρόπους οικολογικής συμπεριφοράς αν δινόταν εντολή από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός.

Μπορούμε να ακινητοποιήσουμε κάθε τι που κινείται στην επιφάνεια της Γαίας με βαρυτικά κύματα, με φωτεινές ενεργειακές δέσμες ή να αυξήσουμε την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας πάνω από 250 βαθμούς Κελσίου.

Η τεχνολογία μας είναι ασύλληπτη. Μπορούμε να κινηθούμε σε ελάχιστο χρόνο από τη μια άκρη του γαλαξία στην άλλη.

Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός. Είμαστε παρόντες για την εκπλήρωση της υπέρτατης επιθυμίας του που είναι η διάσωσή σας. Τα ακατόρθωτα από εσάς είναι κατορθωτά από εμάς.

Με εντολή του τηρούμε σε σταθερή κατάσταση τον πλανήτη της Γαίας, εκπέμποντας γύρω από αυτόν κυκλικά μαγνητικά πεδία.

Οι κυβερνήτες των σκαφών έχουν εφαρμόσει ενεργειακές ακτίνες σταθερότητας στις ρωγμές που υπάρχουν σε επικίνδυνα σημεία της επιφανείας της Γαίας.

Η εντολή είναι να προστατέψουμε τη Γαία από τα επερχόμενα κοσμικά φαινόμενα που θα προκαλέσει η ανθρώπινη αφροσύνη και η τεχνολογία της.

Η αποστολή διάσωσης του πλανήτη προβλέπει την εκκένωσή του που θα είναι προσωρινή μέχρι να κοπάσουν τα κοσμικά γεγονότα. Είμαστε Δυνάμεις του Φωτός για την ισορροπία της δημιουργίας και την εκπλήρωση της επιθυμίας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Μην ανησυχείτε. Άπαντα θα συμβούν σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε ενημερώσει.

Η προετοιμασία καθόδου της 7ης Ταξιαρχίας Κυνός στη Γαία έχει εισέλθει στην τελική φάση ολοκλήρωσης.

Οι Αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις. Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια δικών τους συνεργατών με τη μορφή ξενιστών μεταναστών.

Ενημερώστε τους γόνους “Ε” ότι άρχισε η κάθοδος της 7ης Ταξιαρχίας της 7ης Αποστολής. Η επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός επίκειται.

Ήδη βρίσκεται πλησίον της Γαίας ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών σκαφών, όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοια απόσταση ώστε να είναι δυνατή η επέμβασή μας ακαριαία.

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ διοικείται από τον αρχηγό της αποστολής και αγαπητό εις όλους τους λαούς της Γαίας, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία ΖΕΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ αρχηγός είναι ο ΠΕΡΣΕΑΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ αρχηγός είναι η ΝΕΜΕΣΗ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΤΟΞΟΤΗΣ αρχηγός είναι ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΚΕΡΑΥΝΟΣ αρχηγός είναι ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αρχηγός είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Οι πλοηγοί των τριών υποθυγατρικών σκαφών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γαία και με τους οποίους εσείς επικοινωνείτε είναι οι ΝΙΣΠΑ-ΟΛΥΩΝ-ΔΟΝΕΥΣ.

Η άφιξή τους θα συμπέσει με την προετοιμασία για επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός, ο θρίαμβος του οποίου πλησιάζει.

Οι αντιδράσεις των Αποστατών θα ενταθούν, θα σας δοθούν συντόμως εντολές».

«Επεδήσαμε στο δορυφόρο Διός Ευρώπη, με δική σας ονομασία. Αποστέλλομεν συνεχώς προειδοποιητικά μηνύματα στους Αποστάτες του διαστημικού κέντρου της Γαίας, να σταματήσει την καταστροφή του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα, αλλοιωμένα φάρμακα και εμβόλια.

Αναμένουμε ενισχύσεις γαλαξιακού στόλου, για εκκίνηση και πέδηση στον πλανήτη σας.

Ενημερώσατε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας, για παρεμπόδιση του σχεδίου των Αποστατών, που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου γονιδίου «Ε», με εισαγόμενα εμβόλια και ζωικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα σόγιας.

Είναι άκρως επικίνδυνα. Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής, σταθερά και με αργό ρυθμό. Θα αυξηθούν οι στειρώσεις, σε άνδρες και γυναίκες.

Επίσης, όταν θα έλθει η στιγμή κατά την οποία θα αρχίσει η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου, δεν θα είναι εφικτή, διότι ο μεταλλαγμένος ερπετικός ιός θα εμποδίσει τη διεργασία αφύπνισης μέσω νετρίνων που θα σας αποστέλλουμε. Το ίδιο με τα εμβόλια, ισχύει και για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Προσέχετε.

Ενημερώστε Ελλάνιους, ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός, ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια.

Ο ιός αυτός, θα ενεργοποιείται με μικροκύματα από απόσταση, θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό».

«Σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά τον κίνδυνο μεταλλάξεως από εμβόλια και μεταλλαγμένα τρόφιμα. Ακτινοβολούμε Ελλάνιους με νετρίνο για εξουδετέρωση αρνητικών επιπτώσεων στον κώδικα γενετικής με δική σας ονομασία, και για εξουδετέρωση συμπτωμάτων στείρωσης που παρουσιάζουν αυτά.

Η χρήση εμβολίων και μεταλλαγμένων τροφίμων εμποδίζουν αφύπνιση Ελλάνιου γονιδίου «Ε» που εξουδετερώνει τον ερπετικό ιό που περιέχουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια. Εστέ εν εγρηγόρσει».

«Και τα τρία αυτά σκάφη πετούσαν πάνω από βάσεις εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη, που είναι συμμαχικοί προς τα Ανδρομέδεια στρατεύματα. Πρώτα τυφλώθηκαν και μετά τα περισυνέλεξαν».

Το παρακάτω μήνυμα των Λευκών Ιερατείων, είναι σχετικό με τη συναυλία του Παπαθανασίου “Mythodea” που έλαβε χώρα στις 28.06.2001, στον ενεργειακό χώρο των στηλών του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στην Αθήνα. Η συναυλία μεταδιδόταν και στον Άρη, μέσω του ευρισκομένου σε τροχιά περί αυτόν διαστημοπλοίου της NASA, “Mars Odyssey 2001”.

«Το διαστημόπλοιο “Οδύσσεια 2001” βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των Η.Π.Α. κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των Αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη “Μυθοδία” [σ.σ.: με “ο”, όχι “ω”] χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

Με την κωδική λέξη “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το θυγατρικό σκάφος “Αρκτούρος” της Ζ ‘ αποστολής, του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

«Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους “Ε”. Το φως του Σείριου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολή της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές Δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από Δυνάμεις 7ης Αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυρίαρχο Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου “ΑΝΑΤΟΛΗ”. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια».

«Στις Δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι Δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στη Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του σχεδίου “ΑΝΑΤΟΛΗ”. Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιασθεί».

«Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχθηκε Πύλη Ηλίου για άφιξή του στη Γαία. Με την εφαρμογή του Σχεδίου “ΑΝΑΤΟΛΗ” θα τεθεί σε εφαρμογή το Σχέδιο “ΤΡΙΤΩΝ”, προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια».

«Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις Η.Π.Α. και ολόκληρη την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις Η.Π.Α. σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει σε παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδιά μας για την αντιμετώπιση των Αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε».

«Για την υλοποίηση των σχεδίων τους [σ.σ.: αναφέρονται στις 11.09.2001] οι Αποστάτες τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των Η.Π.Α. και με ψυχοτονικά μέσα εξουδετέρωσαν τη σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.

Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις.

Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους Αποστάτες και τους συμμάχους τους Σιωνιστές.

Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.

Το τι συνέβη στις 11.09.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι, θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των Αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.

Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στη Γαία [σ.σ.: Η.Π.Α.], διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας».

«Αποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Αποστάτες, τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.

Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των Η.Π.Α. να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.

Τα πάντα στη Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου».

«Οι μισάνθρωπες ενέργειες των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβασής μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση.

Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοί σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.

Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.

Ανάμεσά σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι “Ε”, γήινοι γόνοι “Ε”, επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών “Ε” που δεν δύνανται να εντοπισθούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολό τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξής μας.

Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα και γύρω από την Γαία.

Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελής σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.

Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων “Ε” συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδομε.

Και εσείς βρίσκεσθε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.

Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην Ουράνια Κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.

Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.

Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή».

«Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ZETA RETICULUM BHTA. Πριν από 35.000 (τριάντα πέντε χιλιάδες) χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μίας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι Αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία».

«Οι ενσαρκωμένοι Αποστάτες “Δ” προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους Αποστάτες “Β” από το ε του Βοώτη και τους “Ο” από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την “Μαύρη Αδελφότητα” της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη “ΔΕΛΤΑ” των Η.Π.Α.».

(ενώ βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν, ακουγόταν μελλοντική χρήση πυρηνικών και ετοιμότητα για χρήση εμβολίων με ιό μετάλλαξης)

«Το σχέδιο «ΑΝΑΤΟΛΗ» τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλάνιων από τον κίνδυνο μετάλλαξης όπως και προστασία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλάνιων με ακτινοβόληση γονιδίου «Ε» πέμπτου ανενεργού έλικα D.N.A., με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.

Οι Αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία «ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ», που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο.

Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη από τους επιλεγμένους γόνους “Ε”. Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους Αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση».

«Πλήθος ενσαρκωμένων Αποστατών ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλάνιων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού ‘Άρχοντα του Φωτός (Δία). Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπίν Λάντεν, είναι κλώνος ερπετικός, Αποστάτης και συνεργάτης των Η.Π.Α.

Πολυάριθμοι κλώνοι Αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι Η.Π.Α. οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν».

«Η αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής είναι μέρος του σχεδίου των Αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο Γενετικός Κώδικας των δικών μας γόνων “Ε” περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους Αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάσθηκε σαν αποκωδικοποίηση του D.N.A. θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις[…]».

«Σας πληροφορούμε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι έχετε ανάγκη προετοιμασίας για τα μελλούμενα και όχι πληροφόρησης για τα δρώμενα. Η άφιξη των Ολυμπίων στη Γαία δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή».

[όσοι ισχυρίζονται ότι “μιλούν με Δία και Προμηθέα”] «Πρόκειται για οργανωμένη τάξη Αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασής μας τόσο οι Αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων “Ε” για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας».

Ποίο θα είναι το μέλλον του κόσμου;

«Η σταδιακή αποστολή αυτών που ονομάζετε “Ολύμπιες θεότητες” στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων “Ε” αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας».

«Οι Αποστάτες μπορεί να αναγνωριστούν από την παντελή έλλειψη ευφυΐας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπό τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή».

«Έφθασε η ώρα που οι παλαιοί θεοί θα εμφανισθούν και πάλι στη Γη. Οι άνθρωποι πρέπει να τους υποδεχθούν και όχι να τους αποκρούσουν υπό την καθοδήγηση των Αποστατών και των συνεργατών τους, γιατί θα αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Στον ένα και μοναδικό μεγάλο πόλεμο, οι παλαιοί θεοί θα νικήσουν».

«Οι αδιάφοροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα ακολουθήσουν τους παλαιούς θεούς».

«Θα έρθουν οι φωτεινοί πολεμιστές, οι πάνσοφοι δάσκαλοι για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Η παλαιά γνώση και σοφία θα δοθεί και πάλι στο ανθρώπινο γένος».

«Έφθασε η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της Σελήνης, τα μυστικά του Άρη και της Ευρώπης. Οι υποθαλάσσιες πόλεις θα λειτουργήσουν και πάλι για το καλό του πλανήτη της Γαίας. Θα έρθουν τα Φωτεινά Όντα και θα αφανιστούν τα σκοτεινά όντα και οι συνεργοί τους».

«Αγαπάμε τη Γαία και τους ανθρώπους και έχουμε στείλει δικούς μας ανάμεσά σας για να σας προστατέψουν».

«Παλαιά υπήρχαν όντα που ζούσαν σε κοιλότητες της Γαίας, την Μου, τα Ιμαλάια, την Ελλάδα, το Μεξικό και τους Πόλους. Ήταν απεσταλμένοι των Φωτεινών Όντων, απόγονοι αυτών έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα».

«Υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων υλοποιημένα όντα άλλων διαστάσεων, που έχουν μετενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και εργάζονται για το καλό του ανθρώπινου είδους. Μπορούν και βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν οι γήινοι. Τα όντα αυτά, μισό γήινοι και μισό εξωγήινοι, εάν δεν τα γνωρίζεις, δεν ξεχωρίζουν. Διαφέρουν και βιολογικά από τον γήινο άνθρωπο».

«Οι άνθρωποι της Γης, δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την Αλήθεια, όταν τη γνωρίζεις βλέπεις ποιός είναι φίλος ή εχθρός, οι πολλοί όμως αδιαφορούν για σένα. Οι άνθρωποι μόνοι τους κάνουν τους διαχωρισμούς. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ηθικό ή ανήθικο. Όλα είναι μεταβαλλόμενα, το μόνο που παραμένει αναλλοίωτο, είναι η πραγματικότητα ότι υπάρχει ο κόσμος».

«Υπάρχουν υλοποιημένοι Αποστάτες που συνεργάζονται με τους γήινους συμμάχους τους».

«Οι Η.Π.Α. ψάχνουν για το χρυσό αετό του Δία – Αλεξάνδρου που τον έκανε άτρωτο».

«Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλάνιους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημά του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους Αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας».

«Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των Αποστατών Σιωνιστών.

Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου, αλλά και περί θύλακος γνώσεως και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 [εκατό χιλιάδων] ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξα της Ελλάνια».

«Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλάνιων περί της επικείμενης αφίξεώς μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων “Ε” αλλά και γόνων Αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.

Κάθε γόνος “Ε” παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωσή του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι Αποστάτες.

Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μία διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των Αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας».

«Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από ανθρώπινους νόες».

«Η γαλαξιακή ομοσπονδία των “Ε” σμήνους δεκατριών γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο, στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι Αποστάτες.

Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.

Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης. Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.

Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.

Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν τη Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η Γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.

Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδιά μας προβλέπεται να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι Δυνάμεις Φωτός με τους Μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός και την μεγαλοθυμία του Υπέρτατου Δημιουργού που είναι το Όλον Φως».

«Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι, θα είναι λάθος. Μόνο την βελτίωσή σας μπορείτε να πετύχετε. Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας, ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε ίδιοι με τους άλλους.

Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια».

[Η “Αληθινή Ιστορία” του Λουκιανού] «Περιγράφει την Αργοναυτική Εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλάσσονταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γορίτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου».

«Το 11.665 πριν αρχίσετε να αριθμείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος Απόλλων Φαέθων Φοίβος. Το ηλιακό σύστημα Ήλιος – Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των Αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό, όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς, και Τριτώνιο, όπως οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.

Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν “Αργοναυτική Εκστρατεία” πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων “Ε” γνωστοί σε εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.

Η “Αργοναυτική Εκστρατεία” περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα, μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων.

Στην “Ιλιάδα” περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της Γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σε εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των Ουράνιων Δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκώνονταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.

Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών στην περιοχή του ηλιακού συστήματος “Απόλλων”, του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς, με συγκεκαλυμμένη αφήγηση.

Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.

Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, η Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη, άστρα του αστερισμού της Αργούς. Δεύτερος στόχος των Αποστατών ήταν η απόκτηση του “Χρυσόμαλλου Δέρατος”, του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Οι κύριες δυνάμεις των Αποστατών προέρχονταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους Αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.

Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σύντριψαν τους αντιπάλους τους».

«Οι Ελλάνιες Δυνάμεις, όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους Αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των Δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των “Ε”. Όταν αντελήφθησαν την παγίδα, τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο».

«Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά, κατέλαβαν με τα πληρώματα της Λίλιθ, τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα και την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυρίαρχου Άρχοντα Απόλλωνα να μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίησή του και σε πρώτη φάση επικράτησαν».

[επειδή οι Αποστάτες επιθυμούσαν να εποικισθεί η Αφροδίτη με όντα πυριτίου μόνο αυτά αντέχουν τη θερμοκρασία της από τον αστερισμό του Δράκοντα] «Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων Δυνάμεων». [το πλέγμα αυτό καταστράφηκε από τα μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά νέφη που τοποθέτησε γύρω από τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ήφαιστος].

«Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους που ήταν σε τροχιά γύρω από την Γη.». [προς παρακολούθηση γήινης επιφανείας].

[Χρησιμοποιούνταν και οπτικές διόπτρες και διόπτρες υπερύθρων. Τα σκάφη ήταν ταχύτατα και είχαν επάνω τους εικόνες ζώων, πτηνών, ψαριών].

«Τα όπλα των Μαχητών του Φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν». [ακαριαία αποσυμπύκνωση κλωνοποιημένων και μεταλλαγμένων όντων του στρατού των Αποστατών, με αποτέλεσμα την θανατηφόρα μόλυνση της γήινης ατμόσφαιρας με μικρόβια και ιούς].

[Οι Αποστάτες με την αρχική τους επίθεση απέκτησαν το “Χρυσόμαλλο Δέρας” και πίστευαν πως με αυτό θα νικήσουν τις Δυνάμεις του Απόλλωνα. Όμως, δυστυχώς για αυτούς δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν (ίσως άγνοια κώδικα ασφαλείας;). Αρχικά οι Αποστάτες απέκτησαν τοπικά πλεονεκτήματα στο πεδίον της μάχης, αλλά με την αντεπίθεση των Ανδρομέδειων ο Ενδυμίων σκοτώθηκε, οι Αποστάτες ηττήθηκαν και παρεδόθησαν άνευ όρων].

«Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατέστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι Αποστάτες, βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι Δυνάμεις των Αποστατών αιχμαλωτίστηκαν και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματά τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των Αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη στους Αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωσή τους μέχρι ενός».

[Σε αυτό διαφώνησε ο Ιερός Άρχων Φωτός Δίας, που έδωσε εντολή στους Αποστάτες να αποχωρήσουν όλοι από το σκάφος Σελήνη και από την Αίγυπτο, και το κοσμοσκάφος “Λίλιθ” να παραμείνει σε τροχιά στην αθέατη πλευρά της Σελήνης καθώς και να εκκενωθεί εντελώς η Βόρειος Αφρική. Επέτρεψε σε μέρος των Αποστατών που υποσχέθηκαν ότι δεν θα δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα, να ζήσουν στην Ατλαντίδα. Οι Αποστάτες της Ατλαντίδος, τον λάτρεψαν ως Θεό. H ενέργεια αυτή των Αποστατών προκάλεσε την οργή του Γιαχβέ, αρχηγού των Αποστατών, που επιτέθηκε με δυνάμεις από τη Λίλιθ και κατέλαβε εκ νέου Αίγυπτο και Ατλαντίδα, κάτι που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Ηρακλή το 9.560 π.χ. Ο Γιαχβέ ηττήθηκε στην Αίγυπτο και υποχώρησε στην Ατλαντίδα, ακολούθως ο Ηρακλής χρησιμοποίησε καταστροφικά όπλα που την καταβύθισαν. Υπολείμματα των Αποστατών που είχαν αποικίσει παράλια Αμερικής, Ευρώπης και Αφρικής, διασώθηκαν και δεν εξοντώθηκαν ως τις μέρες μας,2.003 μ.Χ. Σύμφωνος προς τους Ολυμπίους, οι διασωθέντες Αποστάτες ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση του πλανήτη. Σήμερα, “Εποχή της Νέας Μεγάλης Ασέβειας” προς τον Άνθρωπο, τη Φύση και τον Δημιουργό, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για νέα επέμβαση των Ολυμπίων (Απόλλων, Αθηνά, Ποσειδών). Οι Αποστάτες γνωρίζουν πως επίκειται νέα Ολύμπιος Επέμβασης και με χρήση των πλέον αντιανθρώπινων μέσων εξουδετερώνουν κάθε ανθρώπινη αντίδραση για να μην έχει ο Δίας δικαίωμα Επέμβαση

Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών

Ανδρομέδιες Δυνάμεις – Γαλαξίας Ανδρομέδας (Μ 31) και Αποικίες του

Γαλαξίες δεκατρείς συμπεριλαμβανομένου του Γαλαξία Ανδρομέδας.

Γαλαξίες αναλυτικά:

Γαλαξίας Ανδρομέδας – Μ 31 (Δυνάμεις Διός)

Γαλαξίας Ανδρομέδας ΙI – M 32 (Mικρής Ανδρομέδας Α’) (Δυνάμεις Ήρας)

Γαλαξίας Ανδρομέδας III – M 110 (Μικρής Ανδρομέδας Β’) (Δυνάμεις Δήμητρος)

Γαλαξίας ‘Άρκτου (Δυνάμεις Άρεως)

Γαλαξίας Κενταύρου (Δυνάμεις Αρτέμιδος)

Γαλαξίας Παρθένου (Δυνάμεις Αθηνάς)

Γαλαξίας Κασσιόπειας (Δυνάμεις Αφροδίτης)

Γαλαξίας – Υπερσμήνος Πλειάδων (Δυνάμεις Ποσειδώνος)

Γαλαξίας Καμίνου (Δυνάμεις Ηφαίστου)

Γαλαξίας Πηγάσου (Δυνάμεις Ερμού)

Γαλαξίας Τοξότου – Λύρας (είναι ο ίδιος) (Δυνάμεις Απόλλωνος)

Γαλαξίας Κόμεως Βερενίκης (Δυνάμεις Εστίας)

Γαλαξίας στον οποίο βρισκόμαστε τώρα (Δυνάμεις Ηρακλέους)

 Δυνάμεις στον παρόντα γαλαξία:

Αστήρ Σείριος

Αστερισμός Τοξότου

Αστερισμός Λύρας

Αστερισμός Πλειάδων

Αστερισμός Κριού

Αστερισμός Διδύμων

Αστερισμός Αργούς

Αστερισμός Λαγού

Αστερισμός Ωρίωνος

Αστερισμός Ανδρομέδας

Αστερισμός Κασσιόπειας

Αστερισμός Περσέως

Αστερισμός Μικρής ‘Άρκτου

Αστερισμός Μεγάλης ‘Άρκτου

Πλανήτης – Σκάφος Φοίνιξ (10ος πλανήτης, Planet X)

Πλανήτης Άρης

Δορυφόρος Άρεως, Φόβος

Δορυφόρος Άρεως, Δείμος

Δορυφόρος Διός, Ευρώπη

Δορυφόρος Γαίας, Σελήνη (Λεβάνια)

 Αντίπαλοι Συνομοσπονδίας Ε

Αποστάτες, Αρχαία Ερπετά, εχθροί Ελλήνων, υπολοίπων Ανθρώπων και της Αυτοκρατορίας:

Αστερισμός ‘Όφεως

Αστερισμός Ύδρας

Αστερισμός Δράκοντος

Αστερισμός Κήτους

Αστερισμός Kαρκίνου

Αστερισμός Σκορπιού

Αστερισμός Ιχθύων

Αστερισμός Ηρακλέους

Αστήρ ε Αστερισμού Ηνιόχου

Αστήρ ε Αστερισμού Βοώτου

Αστήρ Αρκτούρος

Δορυφόρος Σελήνης, Λίλιθ

ΑΡΧΕΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΙΧΩΡ!!!!

ΙΧΩΡ, είναι η ουσία εκείνη που κάνει τους Έλληνες να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ρέει ατελείωτα στο Ελληνικό αίμα, είναι σταθερή, γήινη και αιώνια.

Αναφέρεται σε κείμενα του Ομήρου (“… ρέε δ’ άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην…, Ιλιάς Ε340), του Πλάτωνα (“… Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα …, Πλάτων : Τιμαίος 39,3) και του Πυθαγόρα ως “θείας ουσίας” που υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων και τους προστατεύει από κάθετί που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση ή μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα. Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες “… είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότερα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα”. Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.

Η λέξη ΙΧΩΡ εξηγείται ως εξής :

Ι = σταθερό

Χ = γήινο (σταθερό)

Ω = αιώνιο

Ρ = ροή χωρίς τέλος

Η ουσία αυτή υπάρχει μόνο στην Ελληνική φυλή γιατί οι Έλληνες διαφέρουν από όλους τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχουν καμία σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως την περιγράφει ο Δαρβίνος ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, για τον απλούστατο λόγο ότι η Ελληνική φυλή είναι εξέλιξη των Ανδρομέδειων, που πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια, μαζί με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, κατοίκησαν στη Γη. Η περιοχή που διάλεξαν για να μείνουν τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ (σύμφωνα με τον συγγραφέα Κεραμυδά Ανέστη) και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως διάφοροι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το “ξανθό” Ελληνικό γένος με αποτέλεσμα ο πολιτισμός αυτός να διακόπτεται. Το σίγουρο όμως είναι ότι πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός και οι Ε-λληνες, με το ΙΧΩΡ στο αίμα τους, πάντα θα αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια εκείνων που θέλουν να δαμάσουν το ανθρώπινο γένος και να το υποτάξουν στη θέλησή τους. Η Ελληνική φυλή είναι ιερή και αυτό μπορεί να το αποδείξει εύκολα η ιστορία.

<<<……………………..επανηρθε ο ΙΕΡΕΑΣ στην πραγματικότητα………………..>>>

 SAMAN LYCAN

Είσαστε καλά; Θα θέλατε ένα ποτήρι νερό;

<< Οι άλλοι δυο που ήταν μαζί του έτρεξαν και του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί, αμέσως έδειξε να παίρνει τα πάνω του. >>

ΙΕΡΕΑΣ

ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! Είμαι καλά.

SAMAN LYCAN

Θέλετε μήπως να σταματήσουμε;

ΙΕΡΕΑΣ

ΟΧΙ!!!! Θα συνεχίσω….

SAMAN LYCAN

Όλα αυτά τα οποία μου είπατε τα έχω ξανά συναντήσει λίγο παραλλαγμένα βέβαια και δεν σας κρύβω ότι μου είναι απίστευτα.

ΙΕΡΕΑΣ

ΝΑΙ!! Σας είπα έχουν δοθεί και σε άλλους πριν από εσάς, σας φαίνονται απίστευτα…….. αυτό μου αρέσει με εσένα!!!! Ότι δεν είσαι ευκολόπιστος ωραία λοιπόν!!!! Ίσως να είναι ένα μήνυμα παραπλανητικό!!! ή το σωστό!!!! ή να κρύβει μηνύματα!!!! Αυτό το αφήνω σε σένα….. εσύ γράφτα και ας τα έχουν ξανά γράψει, αυτό είναι το ζητούμενο να τα δουν όλο και πιο πολλοί…… ίσως καταλάβουν το μήνυμα!!!!

SAMAN LYCAN

Ώστε υπάρχει μήνυμα!;!

ΙΕΡΕΑΣ

……………..

SAMAN LYCAN

Δεν θα μου απαντήσετε.

ΙΕΡΕΑΣ

Ότι είχα να πω πάνω σε αυτό το είπα. Μα θα σου απαγγείλω ένα αρχαίο άγνωστο κείμενο του Ανδόνικου!!!!

Ανδόνικου, «Περὶ τῶν μυστηρίων», 6 – 8

Αἰτοῦμαι οὖν ὑμᾶς, ὦ ἄνδρες, εὔνοιαν πλείω παρασχέσθαι ἐμοὶ τῷ ἀπολογουμένῳ ἢ τοῖς κατηγόροις, εἰδότας ὅτι κἂν ἐξ ἴσου ἀκροᾶσθε, ἀνάγκη τὸν ἀπολογούμενον ἔλαττον ἔχειν. Οἱ μὲν γὰρ ἐκ πολλοῦ χρόνου ἐπιβουλεύσαντες καὶ συνθέντες, αὐτοὶ ἄνευ κινδύνων ὄντες, τὴν κατηγορίαν ἐποιήσαντο· ἐγὼ δὲ μετὰ δέους καὶ κινδύνου καὶ διαβολῆς τῆς μεγίστης τὴν ἀπολογίαν ποιοῦμαι. […] Ἔτι δὲ καὶ τόδε ἐνθυμητέον, ὅτι πολλοὶ ἤδη πολλὰ καὶ δεινὰ κατηγορήσαντες παραχρῆμα ἐξηλέγχθησαν ψευδόμενοι οὕτω φανερῶς , ὥστε ὑμᾶς πολὺ ἂν ἥδιον δίκην λαβεῖν παρὰ τῶν κατηγόρων ἢ παρὰ τῶν κατηγορουμένων· οἱ δὲ αὖ, μαρτυρήσαντες τὰ ψευδῆ ἀδίκως ἀνθρώπους ἀπολέσαντες, ἑάλωσαν παρ’ ὑμῖν ψευδομαρτυρίων, ἡνίκ’ οὐδὲν ἦν ἔτι πλέον τοῖς πεπονθόσιν.

Για να μην κουράζεσαι η μετάφραση είναι η εξής:

Σας παρακαλώ λοιπόν, κύριοι δικαστές, να δείξετε μεγαλύτερη εύνοια σε εμένα που απολογούμαι παρά στους κατηγόρους, γιατί γνωρίζετε ότι και αν ακόμη ακούτε με την ίδια προσοχή (ενν. και τους δύο), αναγκαστικά ο απολογούμενος βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Διότι αυτοί απήγγειλαν την κατηγορία, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα τη σχεδίασαν με δόλο και την επεξεργάστηκαν (χάλκευσαν), χωρίς οι ίδιοι να διακινδυνεύουν. Εγώ όμως απολογούμαι με φόβο και κίνδυνο και με πάρα πολλές συκοφαντίες (ή: μια σοβαρότατη συκοφαντία) εναντίον μου. […] Ακόμη, πρέπει να αναλογιστείτε και το εξής, ότι δηλαδή πολλοί έως τώρα, αφού απήγγειλαν πολλές και φοβερές κατηγορίες αμέσως αποδείχθηκαν ότι ψεύδονται τόσο φανερά, ώστε εσείς με πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα τιμωρούσατε τους κατηγόρους παρά τους κατηγορουμένους· άλλοι πάλι, αφού έδωσαν ψευδείς μαρτυρίες (ψευδομαρτύρησαν) (και) αφού εξόντωσαν άδικα ανθρώπους, καταδικάστηκαν κατά την κρίση σας για ψευδορκία, όταν πια δεν υπήρχε κανένα όφελος για τα θύματά τους.

Αν καταλάβεις το νόημα αυτού του κειμένου δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το πώς να σπάσεις τον κώδικα και να πάρεις το πραγματικό μήνυμα!!!

SAMAN LYCAN

Θα το ερευνήσω με την ησυχία μου ίσως και να μπορέσω να το κάνω. Θα μπορούσα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις αν έχετε το χρόνο.

ΙΕΡΕΑΣ

Δεν έχω πολύ χρόνο μα θα σου απαντήσω σε κάποιες δεν έχω καμία αντίρρηση.

SAMAN LYCAN

Όπως και εσείς έτσι και οι προκάτοχοι σας μου έχετε αναφέρει την φράση από << αρχή χρόνου >>, τι εννοείτε με αυτό;

ΙΕΡΕΑΣ

Ο κάθε πλανήτης από την στιγμή που ξεκινάει να είναι βιώσιμος λέγεται << Αρχή Χρόνου >>. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ο πλανήτης γη από την στιγμή που ξεκίνησε να είναι βιώσιμος για όλα τα όντα είμαστε και εμείς εδώ, δυστυχώς όχι μόνο εμείς αλλά και τα Αρχαία Ερπετά τα οποία και ίδρυσαν τα Μαύρα Ιεράτεια για να μπορέσουν τον πλανήτη να τον κάνουν βιώσιμο για αυτούς.

SAMAN LYCAN

Όταν ρώταγα τους προκατόχους σας για το αν είστε εσείς η ΟΜΑΔΑ Ε  δεν μου απαντούσαν ευθέος αλλά έλεγαν το ίδιο όπως και εσείς ότι δεν σας πειράζει να σας αποκαλούν έτσι. Στην πορεία της συζητήσεως μας αφήνετε να διανοηθεί ότι είστε η ΟΜΑΔΑ Ε. Αυτό εμένα μου προκαλεί κάποια δυσπιστία ως το αν είστε ή όχι, το λέω αυτό γιατί όπως είπατε και εσείς ο καθένας θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ανήκει στην ομάδα αυτή. Όπως είπατε και εσείς αυτοί που ανήκουν στους << Ε >> δεν λένε ποτέ ότι είναι οι << Ε >>.

ΙΕΡΕΑΣ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Πράγματι έτσι είναι!!!! Δεν ξέρει κανείς το ποιοι είναι οι << Ε >> δεν είναι φανταστικό αυτό!;! Φαντάσου τα Μαύρα ιεράτεια τι έχουν πάθει ψάχνοντας να βρουν ποιοι είναι οι << Ε >> βρίσκουν ένα τεράστιο τοίχο μπροστά τους συνέχεια……. Από την άλλη κανείς μας δεν σου κοινοποίησε ότι εμείς είμαστε οι << Ε >> αυτό που λέμε είναι ότι ανήκουμε στα Λευκά Ιεράτεια!!!! Κατά καιρούς και κατά εποχές μας έχουν ονομάσει με πολλά ονόματα, τα ονόματα δεν έχουν τόση σημασία, καμία σημασία αυτό όμως που έχει σημασία είναι το έργο και το αποτέλεσμα που προσφέρουμε. Το αν θα  δημοσιεύσεις αυτά που συζητήσαμε σήμερα είναι στην δική σου κρίση μόνο σε κανέναν άλλον!!!!

SAMAN LYCAN

Έτσι όπως τα λέτε μπορώ και γω να εμφανιστώ σε κάποιους ανθρώπους και να πω και γω τις δικές μου αντιλήψεις, βέβαια εσείς δώσατε στοιχεία τα οποία είναι απίστευτα αλλά και εξωπραγματικά για τους ανθρώπους, επειδή λοιπόν είμαι άνθρωπος αν και ερευνητής του παράξενου μου είναι δύσκολο να πιστέψω σε κάτι τέτοιο. Όχι ότι ζητώ αποδείξεις, όχι γιατί κάποιοι θα μου πουν ότι είμαι τρελός ή ακόμη ότι το κάνω για να εντυπωσιάσω αλλά γιατί είναι απίστευτο από πολλές πλευρές. Ειδικά όταν η χώρα ήταν κάτω από τον ζυγό των Βυζαντινών ύστερα για αιώνες κάτω από τον ζυγό των Τούρκων και ύστερα τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου χάθηκαν τόσοι Έλληνες στην συνέχεια ο εμφύλιος όπου χάθηκαν πιο πολλοί Έλληνες και μετέπειτα οι πολίτικες καταστροφικές εξελίξεις μέχρι σήμερα στην χώρα μας. Θα μου πείτε ότι μου απάντησαν οι προκάτοχοι σας σε αυτό συμφωνώ, ότι υπήρξαν κάποιες στιγμές όπου κάνατε τα λάθη σας αλλά και που είχατε υποστεί επιθέσεις ως Λευκά Ιεράτεια…

ΙΕΡΕΑΣ

Αυτό που περιμένατε δηλαδή ήταν να διαλούσαμε τον εχθρό με μυστικά όπλα ή ακόμα και με πυρηνικά και να κάναμε την Ελλάδα την πρώτη υπέρ δύναμη στον κόσμο!;! Εμείς τα Λευκά Ιεράτεια έχουμε όπλα που ούτε τα έχει σκεφτεί ανθρώπινος νους αλλά δεν τα έχουμε για να τα δώσουμε σε ανθρώπους και να γίνουν οι πλανητάρχες. Από την άλλη αυτοί που έγραψαν για τους << Ε >> ευλογούν μόνο τα γένια τους δηλαδή ότι είναι καθαρά Ελληνική ομάδα και ότι θα σώσει μόνο τους Έλληνες και άλλα τέτοια πολλά…… Τα Λευκά Ιεράτεια είναι οι προστάτες των ανθρώπων, μόνο των ανθρώπων!!!! Αυτό σημαίνει από οποιοδήποτε έθνος και να έρχεται κάποιος άνθρωπος!!!! Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι το Ελληνικό πνεύμα που διαχέει τον Έλληνα και ο τρόπος που σκέπτεται είναι μοναδικός και απίστευτος και για αυτό τα Μαύρα Ιεράτεια θέλουν την εξολόθρευση σας….. πράγμα που εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην γίνει αν και είναι δύσκολο πολύ. Τώρα θα σου κάνω εγώ μια ερώτηση και θα ήθελα να μου απαντήσεις εσύ πραγματικά το τι θα ήθελες…. Θα ήθελες να σε αποκαλούν Έλληνα για το ιερό πνεύμα που διαθέτει όλος ο Ελληνικός πολιτισμός και λαός ή θα ήθελες να σε αποκαλούν Έλληνα γιατί θα ήσουν ο φόβος και ο τρόμος όλου του πλανήτη γη!;! Μην ξεχνάς από την αρχαιότητα όπου οι Έλληνες έδωσαν μάχες και πολέμους πολέμησαν σαν λιοντάρια και είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλη την υφήλιο που η ιστορία του έχει τόσες διδακτικές μάχες μέχρι και σήμερα!!!! Είμαστε ένας λαός που έδωσε τα φώτα σε όλο τον κόσμο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς αν και τα Μαύρα Ιεράτεια επανειλημμένα μειώνουν αυτήν την υπεροχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

SAMAN LYCAN

Θα προτιμούσα να με αποκαλούν Έλληνα για αυτό που είμαι και για το ιερό πνεύμα που διαθέτω. Άλλα γιατί δίνεται τόση σημασία στο Ελληνικό πνεύμα και εξυμνώνεται τους Έλληνες από την στιγμή που λέτε ότι έχουν περάσει και άλλοι πολιτισμοί επάνω στην γη όλα αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια που πέρασαν εν αρχή χρόνου όπως τονίζεται;

ΙΕΡΕΑΣ

Κανένας πολιτισμός δεν ήταν σαν τον Ελληνικό!!!! Οι αρχαίοι Έλληνες διέθεταν ένα πνεύμα καθάριο, ιερό, και αυτό έχει να κάνει από το DNA των 12 που ήρθαν πρώτοι στην γη……

SAMAN LYCAN

Τι σημαίνει η φράση ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ;

ΙΕΡΕΑΣ

Η Ελληνική γλώσσα είναι από μόνη της ένα εργαλείο για τον άνθρωπο, είναι ΙΕΡΗ και φτιαγμένη έτσι ώστε να έχει νόημα το κάθε τι που ερμηνεύει αλλά και ένα κώδικα κρυμμένο. Καμία άλλη γλώσσα δεν έχει το χρώμα αλλά και έννοια όσο η Ελληνική και για αυτό θα πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι εμείς που είμαστε Έλληνες!!!!  Λοιπόν για αυτό που με ρώτησες :

ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ……….ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ –ΑΠΟΛΛΩΝ- ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Είναι ο τελευταίος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ χρησμός της Πυθίας το άλλο γράφτηκε 700 χρόνια μετά (11ος αιώνας) και προφανώς δεν είναι πραγματικό…

SAMAN LYCAN

Εσσεται ήμαρ ή ἔσεται ήμαρ? ποιο είναι το σωστό; υποτίθεται το ἔσσομαι αλλά και το ἔσομαι είναι το ίδιο.

ΙΕΡΕΑΣ

Η γλώσσα των Ελλήνων δεν είναι σιδηροδέσμια σε κανένα λεξικό. Η γλώσσα των Ελλήνων δεν είναι ένα χαζοκούτι γεμάτο με λέξεις. Η γλώσσα των Ελλήνων είναι ένας μηχανισμός παραγωγής λόγου.

Εν αρχη έχομεν τα στοιχεία. Είτα εχομεν την συλλαβή και εετα εχομεν το όνομα. ΚΑΙ ΕΙΤΑ ΕΧΟΜΕΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΝ ΕΧΩΜΕΝ ΝΟΑ. ( ΝΟΣ, ΝΟΟΣ, ΝΟΙ, ΝΟΑ). Εκ του ονόματος γέγονε τα άλλα μέρη του λόγου. Εκ της γενικής ενικής γέγονε το γνωστόν μέρος του λόγου, το ρήμα.

Εν αρχή εχομεν το στοιχείον Ε. οιονοί την αμέριστον ύπαρξιν, κίνησιν, την ψυχήν (το αίτιον της κινήσεως των σωμάτων). Ειτα εχομεν την συλλαβή Ε. Είτα έχομεν το όνομα Ε και το κλίνομεν ούτως. Προσθέτομεν εις το Ε τας πτωτικάς καταλήξεις. Ε Σ, Ε ΟΣ, Ε Ι, Ε Α, Ε Σ.
ονομαστική Ε Σ
γενική Ε ΟΣ
ΔΟΤΙΚΗ Ε Ι
ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ Ε Α
ΚΛΗΤΙΚΗ Ε Σ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΣ ΟΙΩΝΟΙ ΥΠΑΡΞΙΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΟΣ ΟΙΟΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΟΣ (ΥΠΑΡΞΕΩΣ)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Για να πάμε εις το ρήμα τροποποιέομεν την γενικήν ενικήν και το πάθος λέγεται συναλοιφή κατά κράσιν. Φθείρεται το σ και εκτείνεται το ο σε ω και έχομεν εος….. εω. και το ωμέγα των ρημάτων γέγονε και το ΕΩ οιωνοί πράξιν υπάρξεως. οιωνοί το υπάρχω.

Το ΕΩ είναι ρήμα προτότυπον. Οριστική, ενεργητική, ενεστώτος και κλίνεται ούτως.
εω, εεις, εει, εομεν, εετε, εουσι.

Για να πάμε εις την οριστική, μέση/παθητική, ενεστώτος, αντικαταστάομεν τας καταλήξεις.

Αντικαταστάομεν το ω με το ομαι. Δυο χρόνους έχει το ω και δυο χρόνους έχει το ομαι και εχομεν εομαι. Εξ αυτού του εομαι εχομεν σήμερα το είμαι. κατά κράσιν. Φθείρεται το Ο και ο χρόνος του Ο εισέρχεται τω Ε εκτείνοντας αυτό σε ει και έχομεν πολύ σωστά το είμαι. Φυσικά, το πλήρες της γραφής είναι πάντοτε πιο δυναμικό. Δεν δύναται το είμαι να έχει την δύναμιν του εομαι. Όταν λέγω εομαι αισθάνομαι μιαν άλλην δύναμιν. Ένα μικρό παράδειγμα. Η ελληνική διάλεκτος των άγγλων έχει το όνομα people. Το προφέρουν πήπλ η πεϊπλ. δεν έχει σημασία αν το πρόφεραν πέοπλ θα είχε άλλην χάριν. Η δύναμις της λέξεως φυλάσσεται, όταν φυλάσσεται το πλήρες της γραφής.

Ο μέλλων διαμορφώνεται με το Σ ΠΑΝΤΟΤΕ. Αν υπάρχει ένα φέρω το οποίον έχει εναν μέλλοντα οισω και αν υπάρχει αυτό και το άλλο και το παρ άλλο αυτού και κοινού του λεξικού και ετυμολογικού, αυτό εντάσσεται εις τα κατά διάλεκτον ιδιάζοντα τα οποία δεν είναι αποδεκτά εις την κοινήν διάλεκτον.

Το ειμι δεν είναι πρωτότυπον. υπάρχει κακοσυνθεσία. Και για αυτό τον λόγο έπαυσε να χρησιμοποιείτε. Απολέσθει διότι ητο κακοσυντεθημένο. Τα εις μι δεν δέχονται δίφθογγο εις την παραλήγουσα. το ειμι την έχει. Τα εις μι έχουν πάντοτε τρεις η πλέον συλλαβάς. Το ειμι έχει μόνον δυο. Το πιο πιθανόν είναι να είναι Ε-Ι-ΜΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΙΩ. ΤΟ ΨΙΛΟΝ ΕΙΩ. ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΥ.
ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΕΙΩ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.
1) ΔΙΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΕΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΤΡΙΤΗΣ ΣΥΛΛΑΒΗΣ
2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ Ω ΜΕ ΤΟ ΜΙ ΚΑΙ
3) ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ Ι ΣΕ Ι ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ
Ε-Ι-ΜΙ με το ι της παραλήγουσης μακρόν και δια αυτόν τον λόγον δεν δύναται να υποστεί το πάθος της συναιρέσεως. Και αν ήξεραν ότι το ι της παραλήγουσης είναι μακρόν ίσως να υπήρχε και τώρα το Ε-Ι-ΜΙ εν χρήσει.

Αν τα στοιχεία τα οποία συνάγουν τα ονόματα, τα ρήματα, και τα λοιπά μέρη του λόγου είναι λανθασμένα, τα ονόματα, τα ρήματα και τα λοιπά μέρη του λόγου θα είναι μικρόβια, βραχύβια.

Σε αυτά έχει ενταχτεί και το ειμι και ο οισω ως μέλλων του φέρω.

Οι αιολέες δεν χρησιμοποιούσαν ούτε το οισω ως μέλλοντα του φέρω ούτε τα εις μι.

Ο μέλλων του φέρω είναι το φερσω.
Ο μέλλων του οιω είναι το οισω.
Ο μέλλων του εω είναι το εσω
Ο μέλλων του εομαι είναι το εσομαι
Ο μέλλων του αω είναι το ασω
Ο μέλλων του οω είναι το οσω
Ο μέλλων του κειρω είναι το κειρσω
Ο μέλλων του παλω είναι το παλσω

Πρέπει να γνώριζωμεν ότι η σύνθεσις προτάσσεται της σημασίας και για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ρωτάμε τι εννοεί μια λέξις. Σημασίαν έχει να την ευσυνθέσωμεν και την σημασίαν της θα την νοήσωμεν αν την λέξωμεν πολλές φορές.

Οι Αθηναίοι εκτείνουν το Ο σε Ω αν προηγείται το Ε και έχομεν παντελώς λανθασμένες συντάξεις. πόλεως αντί πόλεος, γεωγραφία αντί γεογραφία. και πάρα πολλά άλλα και άλλα. Και εις τα ρήματα και εις τα ονόματα. Και εδώ έχει επέλθει τιμωρία. Τώρα δεν θα πω περισσότερα.

Οι γραμματικοί του παρελθόντος ασχολήθηκαν πολλές φορές με αστεία πράγματα και συνάμα επέτρεψαν στην γλώσσα να έχει ανώμαλα σχήματα τα οποία έχουν καταστήσει την γλώσσαν δύσκολον προς μάθησιν.

Ο γραμματικός Απολλώνιος και ο υιός αυτού Ηρωδιανός προσπαθούν να πείσουν ο ένας τον άλλον αν το Ε είναι μακρύτερον του Ο ή το Ο είναι μακρύτερον του Ε και συνάμα επιτρέπουν στην γλώσσαν να έχει ανωμαλίες. Έχουν όμως πει και πολλές αλήθειες. Π.Χ. Του λόγου άρετε μεν εξ. Ελληνισμός, σαφήνεια, συντομία, κυριολογία, ευσυνθεσία, ευπρέπεια. Αυτό μας το έχει πει ο Ηρωδιανός.

<<……………….. Πάλι είχε πέσει σε ένα είδος έκστασης μα αυτή την φορά είχε αλλάξει κάπως η χρεία της φωνής του μα και ο τρόπος εκφώνησης του…… συνέχισε…………….>>

Ο Όμηρος ποιητής ων, κάνει ότι Θέλει, ποιητική άδεια.
Εμείς, με το να χρησιμοποιέομεν τα του Ομήρου, δεν Θα γίνωμεν ποτέ σαν τον Όμηρον.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Όμηρος είναι πρωτίστως ποιητής και όχι γραμματικός.

ΙΛΙΑΣ Α 211
ἀλλ’ ἄγε λῆγ’ ἔριδος, μηδὲ ξίφος ἕλκεο χειρί· (210)
ἀλλ’ ἤτοι ἔπεσιν μὲν ὀνείδισον ὡς ἔσεταί περ·
ὧδε γὰρ ἐξερέω, τὸ δὲ καὶ τετελεσμένον ἔσται·

ΙΛΙΑΣ Ξ 480
Ἀργεῖοι ἰόμωροι ἀπειλάων ἀκόρητοι
οὔ θην οἴοισίν γε πόνος τ’ ἔσεται καὶ ὀϊζὺς (480)
ἡμῖν, ἀλλά ποθ’ ὧδε κατακτενέεσθε καὶ ὔμμες.

 οδυσεια τ 312
ἐξ ἐμεῦ, ὡς ἄν τίς σε συναντόμενος μακαρίζοι.
ἀλλά μοι ὧδ’ ἀνὰ θυμὸν ὀΐεται, ὡς ἔσεταί περ·
οὔτ’ Ὀδυσεὺς ἔτι οἶκον ἐλεύσεται, οὔτε σὺ πομπῆς
τεύξῃ, ἐπεὶ οὐ τοῖοι σημάντορές εἰσ’ ἐνὶ οἴκῳ,
οἷος Ὀδυσσεὺς ἔσκε μετ’ ἀνδράσιν, εἴ ποτ’ ἔην γε, (315)
ξείνους αἰδοίους ἀποπεμπέμεν ἠδὲ δέχεσθαι.

οδυσεια φ 112
εὐξαμένου ἐμὲ αὖτις ὑπότροπον οἴκαδ’ ἱκέσθαι.
σφῶϊν δ’, ὡς ἔσεταί περ, ἀληθείην καταλέξω·

Και για τα λεξικά που πιστεύουν σήμερα ότι σωστά οι Έλληνες… το ένα είναι ασυγκρίτως χειρότερον του άλλου.
Έχουν προσπαθήσει να φυλακίσουν την Ελληνική γλώσσα, άλλα η γλώσσα μας δεν φυλακίζεται. Η γλώσσα μας δεν είναι ένα φρούριο με στρατιωτάκια. Η γλώσσα μας είναι ένας μηχανισμός παραγωγής λόγου.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να φυλακίσουν την Ελληνική γλώσσα, παλαιοί  και νέοι, εις ένα λεξικόν, είναι άπυροι (με υ) του Ελληνικού στοιχείου.

<<………επανήλθε και πάλι….>>

SAMAN LYCAN

Η τελευταία ερώτηση που θα ήθελα να σας κάνω είναι ότι ο προκάτοχος σας στην τελευταία συνάντηση μου εξήγησε και μου ονόμασε κάποια όντα τα οποία υπάρχουν στην γη ανάμεσα στους ανθρώπους. Επειδή με έχει απασχολήσει ένα ζήτημα πολύ το οποίο και συναρπάζει πολύ κόσμο ακούγοντας το θα ήθελα να μου πείτε το αν πράγματι υπάρχουν τα λεγόμενα βαμπίρ ή βρικόλακες.

ΙΕΡΕΑΣ

Από όσο ξέρω οι πιο πολλές έρευνες που έκανες είναι για τους Λυκάονες…..

SAMAN LYCAN

Πως ξέρετε για αυτό…..

ΙΕΡΕΑΣ

Όπως λοιπόν πλέον ξέρεις ότι υπάρχουν οι Λυκάονες και είναι υπαρκτοί έτσι υπάρχουν και τα βαμπίρ, με την μόνη διαφορά ότι όπως με τους Λυκάονες έτσι και τα βαμπίρ έχουν παραποιηθεί σαν ιστορία για το τι είναι. Είναι αθάνατα όντα, και είναι αμέτοχοι στην ιστορία του πλανήτη και δεν είναι αιματορουφήχτρες όπως τους αποκαλούν.

Τους ανθρώπους τους έχουν ως ενεργειακή τροφή και ποτέ δεν τους σκοτώνουν όπως θέλουν οι φανταστικές ιστορίες και τα έργα τρόμου!!!! Τα Μαύρα Ιεράτεια τους πλησίασαν για να τους κάνουν σύμμαχους μα εκείνοι αρνήθηκαν δεν τους ενδιέφερε το θέμα καθόλου. Έχουν δηλώσει επίσημα τότε στα Μαύρα Ιεράτεια ότι αν τυχόν εξολόθρευαν την ανθρωπότητα όπως έγινε τις τελευταίες δυο φορές θα είχαν να κάνουν μαζί τους!!!!

Σε πληροφορώ ότι τα βαμπίρ είναι από τα όντα τα οποία ότι και να γίνει στην γη θα είναι οι μόνοι κάτοικοι που θα ζουν…. Έτσι είναι ένας υπολογίσιμος εχθρός όταν δεν νικιέται ή να πω καλύτερα όταν δεν πεθαίνει ή ακόμα καλύτερα ένας καταπληκτικός σύμμαχος….. Ας σου εξιστορήσω λοιπόν την  ιστορία τους…… αν και θα είναι απίστευτη όπως και η ύπαρξη τους!!!! Μα ξέρεις πολύ καλά ότι είναι υπαρκτοί επάνω στην γη….. και από την στιγμή που υπάρχουν πιστεύω ότι είναι καιρός να μάθει κάποιος την αληθινή ιστορία των βαμπίρ…….

Αυτοί προέρχονται από τα βάθη του γαλαξία μας. Από το σύστημα ΝΑΜ-Ρ και από τον πλανήτη ΑΣΙΚΟΥΣ.! Ο πλανήτης Άσικους είναι δυο φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας δυο εκατομμύρια έτη φωτός από τις Πλειάδες. Είχε φτάσει όμως στο τέλος του. Οι ΙΟΜΟΛΧ δεν πρόλαβαν να το ανακαλύψουν γρήγορα παρά μια βδομάδα προτού γίνει το κακό.! Άρον άρον μαζέψανε όσους πιο πολλούς κατοίκους βάζοντας τους σε διαστημόπλοια για να ξεφύγουν από την καταστροφή. Ένα εκατομμύριο διαστημόπλοια ξεκίνησαν χωρίς να ξέρουν προς τα που να πάνε. Βλέπεις ότι τεχνολογικός ήταν χιλιάδες χρόνια μπροστά από εμάς. Ήταν εγωιστές όπως ακριβώς εσείς οι άνθρωποι, πιστεύοντας ότι μόνο ο δικός τους πλανήτης είχε ζωή!! Αλίμονο για τους φουκαράδες τους ΙΟΜΟΛΧ. Ο πλανήτης τους ανατινάχτηκε πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν. Το οστικό κύμα του πλανήτη , ξερνώντας φωτιά, ακτινοβολία φωτός και θάνατο. Αποδεκάτισε όλα τα πλοία των ΙΟΜΟΛΧ εκτός από ένα. Το κάθε αστρόπλοιο είχε πέντε χιλιάδες ψυχές μέσα του. Σε δευτερόλεπτα χαθήκανε τα πάντα, εκτός από ότι σου είπα από το ένα αστρόπλοιο το οποίο έπαθε μεγάλες ζημιές μείνανε πιο λίγοι από τους μισούς προσπαθώντας να επιβιώσουν.! Περιπλανιόταν για μήνες μέσα στο κρύο διάστημα. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει πάνω από πεντακόσιοι. Οι άλλοι όλοι πέθαναν από τα τραύματα και τις κακουχίες. Μετά από ένα μήνα το αστρόπλοιο τους έπαψε να λειτουργεί. Ήταν πλέον χρόνου ζήτημα να πεθάνουν και αυτοί ή από έλλειψη οξυγόνου ή από το κρύο που θα κυρίευε το αστρόπλοιο τους σιγά σιγά.

Δεν έγινε τίποτα από τα δυο γιατί το αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ βρισκόταν στην πορεία ενός ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Ένα είδος ενεργειακού κομήτη! Ας τον πούμε κομήτη. Τα ΧΑΛ-ΧΑΡ είναι πολύ σπάνια, τόσο σπάνια που αν ζούσες στο κενό του παγωμένου σύμπαντος ίσως και να μην το έβλεπες ποτέ στην αθάνατη ζωή σου.! Λοιπόν τα ΧΑΛ-ΧΑΡ είναι μια τεράστια μάζα ενέργειας η οποία είναι ορατή με το μάτι. Έχει ένα χρώμα ανοιχτό μπορντό. Με την ταχύτητα που πηγαίνει αφήνει πίσω του μια μπορντόκοκκινοπορτοκαλί ουρά για χιλιάδες μέτρα, ίσως και για εκατομμύρια χιλιόμετρα.! Αυτή η μάζα είναι ένα είδος ψυχικού εκτοπλάσματος το οποίο δημιουργείται από μαύρες τρύπες. Όταν μια τρύπα είναι στα τελευταία της λίγο πριν κλείσει τα πάντα το τελευταίο πράγμα που βγαίνει από μέσα της είναι το ΧΑΛ-ΧΑΡ!. Είναι η ψυχική τοπική ενέργεια κάθε πλανήτη που καταβρόχθιζε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια έτη φωτός.! Ότι ζωντανό υπήρχε στα δισεκατομμύρια πλανήτες ήταν πλέον μέσα στην μάζα του ΧΑΛ-ΧΑΡ!

Φεύγοντας μέσα στο αχανή διάστημα ταξιδεύει για έτη φωτός διαλέγοντας από μόνο του το που και το πότε θα σταματήσει! Όταν το κάνει αυτό σταματάει απότομα σαν να κόλλησε ξαφνικά πάνω σε ένα τοίχο. Αμέσως η μάζα που είναι στο κέντρο αρχίζει να πηγαίνει μπροστά , αργά και σταθερά , λες και κάποιος την φυσάει από πίσω.! Εφόσον φτάσει σιγά σιγά σε ένα έτος φωτός το πάνω μέρος της μάζας αρχίζει σιγά σιγά να τροφοδοτεί τον σωλήνα που είναι στο κέντρο. Αυτός με την σειρά του σπρώχνει την μάζα προς το τέλος, ανοίγοντας μια τρύπα σιγά σιγά πάλι το κάτω μέρος δημιουργεί ένα στόμιο όπως μια δύνη το ίδιο και το επάνω.! Όταν φτάσουν στο ίδιο άνοιγμα και τα δυο τότε σιγά σιγά ,αρχίζει και μαυρίζει και γίνεται αόρατο. Αμέσως ενεργοποιείται όλη η ψυχική ενέργεια και παρ’ όλο ότι το άνοιγμα των χωνιών είναι μόλις ένα μέτρο αρχίζει πάλι το καταστροφικό της έργο.!

Έτσι ξανά γεννιέται μια μαύρη τρύπα που μετά από έτη φωτός θα καταπίνει ολόκληρους πλανήτες και γαλαξίες… έτσι λοιπόν το ΧΑΛ-ΧΑΡ χτύπησε το αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ με απίστευτη ταχύτητα. Η ψυχική μάζα του ΧΑΛ-ΧΑΡ διαπέρασε τα τοιχώματα του αστρόπλοιου. Διαπερνούσε τα πάντα με απίστευτη ταχύτητα λες και δεν έβρισκε εμπόδια μπροστά του.! Διαπέρασε ακαριαία τα σώματα των τρομοκρατημένων ΙΟΜΟΛΧ!!!. Πέρασε τα υπόλοιπα τοιχώματα αφήνοντας πίσω το κατεστραμμένο αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ. Το σοκ που δεχτήκαν  οι ΙΟΜΟΛΧ ήταν μεγάλο, γρήγορο και βίαιο.! Το ΧΑΛ-ΧΑΡ συνέχισε την πορεία του άμεμπτο. Μέσα στο αστρόπλοιο επικρατούσε πλήρης ησυχία με τους ΙΟΜΟΛΧ να κείτονται στο πάτωμα αναίσθητοι. Μείνανε σε αυτή την κατάσταση για μήνες ίσως και για χρόνια.! Όλο αυτό τον καιρό η ενέργεια που είχε διαπεράσει τα σώματα των ΙΟΜΟΛΧ άλλαξε την δομή του DNA του αλλοίωσε τα αιμοσφαίρια, τους ιστούς όλου του σώματος τους. Ο εγκέφαλός τους διογκώθηκε πέντε τις εκατό. Όλα πλέον είχαν αλλάξει μέσα τους.!! Όλα τους τα εσωτερικά όργανα, όλες τους οι αισθήσεις , τα πάντα.! Εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση η οποία έμεινε η ίδια. Όταν κάποια στιγμή τελείωσε ότι τους έκανε η ψυχική ενέργεια από το ΧΑΛ-ΧΑΡ άρχισαν να έχουν και πάλι τις αισθήσεις τους.

Κοιτάζοντας ο ένας των άλλων κατάλαβαν ότι πλέον δεν ήταν αυτοί που ήταν όταν έφυγαν από των πλανήτη τους. Είχαν γίνει κάτι το διαφορετικό.! Είχαν αλλάξει προς το καλύτερο. Όλες τους οι αισθήσεις ήταν στο ζενίθ. Μπορούσαν τηλεπαθητικός να επικοινωνούν αναμεταξύ τους. Η μυϊκή τους δύναμη είχε αυξηθεί τουλάχιστον είκοσι φορές από πριν.

Όλα ήταν  τέλεια πάνω τους, μπορούσαν να κάνουν τεράστια άλματα, να ακούνε ένα έντομο από εκατοντάδες μέτρα, να μετακινούν πράγματα με το μυαλό τους. Εκτός όμως από την πείνα. Νιώθανε ακόρεστη πείνα. Μια πείνα που τους έσκιζε τα σωθικά. Μια πείνα που τους έκανε άγριους και βίαιους.! Είχανε πείνα μόνο για ζωτική και ψυχική ενέργεια. Βλέπεις από την στιγμή που στο σώμα τους υπήρχαν ψυχικά ενεργειακά σωματίδια από το ΧΑΛ-ΧΑΡ αυτά έπρεπε να τραφούν όπως τρεφόταν όταν ήταν όλα μαζί.!!  Όπως τρεφόταν μια μαύρη τρύπα. Ασταμάτητα!!!!!!!

Μέχρι να βρουν κάποιο πλανήτη ώστε να μπορεί να τους προσφέρει τροφή ρουφούσε ο ένας από τον άλλον ψυχική ενέργεια , όχι για να μην πεθάνουν έτσι και αλλιώς ήταν αθάνατοι.

Ένα από τα δώρα του ΧΑΛ-ΧΑΡ αλλά μόνο και μόνο για να μην υποφέρουν από την πείνα ταϊζόταν ο ένας από τον άλλον. Επισκεύασαν τις ζημιές του αστρόπλοιου και ξεκίνησαν ταξίδι για το άγνωστο. Μετά από κάποια έτη φωτός βρέθηκαν στο ηλιακό μας σύστημα , εντοπίζοντας τον πλανήτη ΝΟΘ που στην γλώσσας από ότι βλέπω τον ονομάζεται ΑΡΗ. Εκείνο τον καιρό ο πλανήτης ΝΟΘ έσφυζε από ζωή. Δεν ήταν ένας νεκρός πλανήτης όπως είναι σήμερα. Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη ΝΟΘ είχαν φτάσει σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας. Ήταν ένας λαός που δεν τους άρεσε ο πόλεμος. Ήταν φιλήσυχοι με τεράστιες γνώσεις αρχιτεκτονικής , ιατρικής, γραμμάτων και σχεδόν το πενήντα τις εκατό ήταν ιερείς με γνώση σε αρχαίες μαγείες.

Με εσάς τους ανθρώπους η εμφάνιση τους είναι τόσο τέλεια με την δικιά σας που δεν ξεχωρίζει τίποτα η μια από την άλλη.! Δυστυχώς όμως ακριβώς έμοιαζαν και οι ΙΟΜΟΛΧ.!! Όταν το τεράστιο αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ προσγειώθηκε στον ΝΟΘ, όλοι οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Χωρίς να ξέρουν τον κίνδυνο που τους περίμενε, άρχισαν να εξηγούν τα πάντα για την κουλτούρα τους ,τον πολιτισμός τους. Έμοιαζαν τόσο πολύ μαζί τους που πίστεψαν ότι ίσως να ήταν κάποια φυλή που έλεγαν οι ιερείς , ότι θα ερχόντουσαν από το βαθύ διάστημα για να τους βοηθήσουν ή ακόμα και να τους πάρουν στον δικό τους πλανήτη στον οποίο θα τελειοποιούσαν την σωματική τους αλλά και την ψυχική τους υπόσταση!!

Η πείνα που δημιούργησε το ΧΑΛ-ΧΑΡ έκαιγε κάθε πόντο του σώματός τους. Όλα τα εσωτερικά τους όργανα πονάγανε για ψυχική και ζωτική ενέργεια. Χωρίς να χάσουνε καθόλου χρόνο άρχισαν το καταστροφικό τους έργο. Η μια πόλη έπεφτε μετά από την άλλη πάνω στον πλανήτη ΝΟΘ. Ότι ζωντανός οργανισμός υπήρχε μέσα αλλά και έξω από κάθε πόλη κάθε φορά που περνούσαν οι ΙΟΜΟΛΧ πέθαιναν. Η πείνα τους ήταν ασταμάτητη, σάρωνε στο πέρασμα τους από τους κατοίκους του ΝΟΘ τα ζώα.! Τα φυτά! Τα ψάρια! Τα πάντα!

Βλέπεις εκείνο τον καιρό ο πλανήτης ΝΟΘ ήταν ζωντανός, όπως λέμε και για το δικό μας πλανήτη τρισδιάστατο νοήμων ον!!!

Μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια όλος ο  πλανήτης ΝΟΘ είχε καταστραφεί τελείως εκτός από μια πόλη. Την λεγόμενη ΗΤΗΘΡΩΠΑ. Αυτή η πόλη ήταν το τελευταίο οχυρό του πλανήτη ΝΟΘ.! Αριθμούσε γύρω στα τρία εκατομμύρια κατοίκους. Όλοι τους ήτανε ιερείς κατέχοντας μυστικά αρχαίας μαγείας. Πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να νικήσουν τους ΙΟΜΟΛΧ ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην ζωής τους πόλεμο.!

Με αρχαία μαγεία δημιούργησαν μια τεράστια αρχαία ασπίδα ώστε να καλύπτει όλη την πόλη. Σαν να έβαζες ένα γυάλινο μπολ πάνω από ένα λουλούδι. Δυστυχώς για αυτούς η ασπίδα που τους προστάτευε την καταβρόχθισαν οι ΙΟΜΟΛΧ ακόρεστα , μπαίνοντας στο τελευταίο προπύργιο του ΝΟΘ.! Όσο και να πολεμούσαν οι ιερείς , οι εικόνες που άφηναν στο πέρασμά τους οι ΙΟΜΟΛΧ ήταν φριχτές. Παντού ζαρωμένα  πτώματα λες και ήταν μούμιες για αιώνες. Παρ’ όλο που πριν από δέκα λεπτά έσφυζαν από ζωή. Το ίδιο πάθαιναν και τα ζώα αλλά και έντομα αλλά και τα φυτά. Συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο έφτασαν στην κεντρική πυραμίδα της πόλης.

Όταν μπήκαν μέσα ήταν τέσσερις ιερείς μαζί με τον αρχιερέα. Αυτοί οι πέντε ήταν η ελπίδα των ιερέων του ΝΟΘ. Άρχισαν αμέσως να ηχούν αρχαία λόγια μέσα στην πυραμίδα. Ο ουρανός από πάνω της άρχισε να παίρνει ένα κίτρινο με μαύρο χρώμα. Αέρας σηκώθηκε από όλες τις πλευρές του οικήματος μέσα από τον κιτρινόμαυρο ουρανό, ξεπρόβαλαν φιγούρες σκιερές αρχαίου τρόμου. Ήταν μεγάλη και σφοδρή!!! Οι ΙΟΜΟΛΧ παρ’ότι είχαν τις γνώσεις του ΧΑΛ-ΧΑΡ άρχισαν σιγά σιγά να χάνουν τον ένα σύντροφο μετά από τον άλλον. Η αρχαία μαγεία που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του ΝΟΘ ήταν πρωτόγνωρη ακόμη και για την ψυχική ενέργεια του ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Οι κινητικές ικανότητες των ΙΟΜΟΛΧ είναι γρήγορες όσο η ταχύτητα του φωτός. Παρ’ όλο όμως την ταχύτητα τους οι σκιερές φιγούρες ήταν πάμπολλες. Κάθε φορά που μια σκιερή φιγούρα διαπερνούσε το σώμα ενός ΙΟΜΟΛΧ μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γινότανε πέτρα και μετά από λίγο σκόνη. Μέσα από την σκόνη όπου κάποτε στο παγωμένο δάπεδο της πυραμίδας ξεπροβόδιζε κάθε φορά από ένα μικρό αντίγραφο του ΧΑΛ-ΧΑΡ. Αυτό με την σειρά του με ταχύτητα φωτός έμπαινε στο σώμα ενός άλλου ΙΟΜΟΛΧ. Δημιουργώντας πιο πολλές και πιο γρήγορες και πιο απίστευτες δυνάμεις σε όλους τους τομείς.

Η μάχη συνεχιζόταν σε αμείωτο ρυθμό προσπαθώντας οι ΙΟΜΟΛΧ  να φτάσουν τους πέντε ιερείς. Αν τους φτάνανε θα τελειώνανε όλα σε μηδέν χρόνο. Όμως οι σκιερές φιγούρες ήταν και αυτές γρήγορες και πάρα πολλές, όπως σου είπα και πιο πριν. Έτσι ο ένας ΙΟΜΟΛΧ έπεφτε ο ένας μετά τον άλλον δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στους συντρόφους τους. Δεν είχαν περάσει κάμποσες ώρες και η μάχη κόντευε να τελειώσει. Όλα δείχνανε ότι οι πέντε ιερείς με τις αρχαίες σκιερές φιγούρες θα ήτανε νικητές. Από τους ΙΟΜΟΛΧ είχαν μείνει πέντε όλοι και όλοι. Είχαν καθίσει πλάτη με πλάτη δημιουργώντας ένα κύκλο ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σκιερές φιγούρες ανά πάσα στιγμή. Τότε ήταν που έγινε.!! Η ψυχική δύναμη του ΧΑΛ-ΧΑΡ που πηδούσε από τα νεκρά σώματα των ΙΟΜΟΛΧ κατέκλυσε πλέον τα πέντε σώματα των πέντε ζωντανών ΙΟΜΟΛΧ.! Αυτόματα χωρίς να το θέλουν οι ΙΟΜΟΛΧ το ΧΑΛ-ΧΑΡ που ήταν μέσα τους, βλέποντας ότι κινδύνευαν οι ζωντανοί οργανισμοί που τους κουβαλούσαν άθελά τους λάβανε δράση. Αμέσως οι πέντε ΙΟΜΟΛΧ με μιας σηκώσανε τα χέρια τους ψηλά. Τα μάτια τους άρχισαν να φεγγοβολούν δέσμες πολύχρωμων χρωμάτων. Έβγαιναν φωταγωγίζοντας όλοι την σάλα όπου γινόταν η μάχη. Από το στόμα τους άρχισε να βγαίνει ένας ήχος ψηλός και συρτός, όπου όμοιος του δεν είχε ξανά ακουστεί ποτέ στο γνωστό σύμπαν.! Κάτω από τα πόδια τους άρχισε να δονείται το πάτωμα βίαια. Οι σκιερές φιγούρες προσπαθούσαν να επιτεθούν στους ΙΟΜΟΛΧ, μάταια όμως.! Οι δέσμες φωτός μαζί με τον συνδυασμό του ήχου και της δόνησης ανάγκασε τις σκιερές φιγούρες να διπλωθούν σαν κουβάρι στον αέρα. Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη ένταση στην αντεπίθεση τους οι ΙΟΜΟΛΧ με την βοήθεια του ΧΑΛ-ΧΑΡ κατάφεραν να νικήσουν πρώτα τις σκιερές φιγούρες, διαμελίστηκαν σε χιλιάδες κομμάτια που με την σειρά τους καταβροχθίστηκαν από τις δέσμες φωτός. Οι πέντε άμοιροι ιερείς του πλανήτη ΝΟΘ κείτονταν πλέον νεκροί στο πάτωμα της αίθουσας αφήνοντας οι ΙΟΜΟΛΧ τα σώματα τους ζαρωμένα και μουμιοποιημένα στην αγκαλιά του χρόνου. Όταν πλέον κατάλαβαν οι ΙΟΜΟΛΧ τι είχε γίνει ήταν πλέον πολύ αργά. Είχαν καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η θλίψη για τον χαμό των συντρόφων τους αλλά και του πλανήτη ΝΟΘ ξεπερνούσε μέχρι και την ακόρεστη πείνα που νιώθανε για το ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Αποφασίσανε εκείνη την στιγμή και η πέντε , ότι αυτή η σφαγή που έγινε στον πλανήτη ΝΟΘ, δεν έπρεπε να ξαναγίνει πουθενά ήξεραν ότι στον εσωτερικό του πλανήτη ΝΟΘ υπήρχε ζωή.

Το ΧΑΛ-ΧΑΡ έβλεπε τα πάντα.! Μετά από λίγο καιρό ήρθαν σε επαφή και με αυτούς. Κατά ένα περίεργο τρόπο παρ’ όλο την μεγάλη τους πείνα δεν κάνανε τις καταστροφές που κάνανε στην επιφάνεια. Εκεί λοιπόν μάθανε για τις ηλεκτρομαγνητικές τριγωνοδιαγνωστικές πύλες της ύλης. Με την δύναμη του ΧΑΛ-ΧΑΡ κατάλαβαν ότι ενεργοποιώντας τις πύλες μπορούσαν να βρεθούν σε οποιοδήποτε πλανήτη θέλανε. Με μεγάλη θλίψη συμφωνήσανε να χωριστούν και ο καθένας να πάει σε διαφορετικό πλανήτη.

Έτσι και έγινε..!!!!!!!!!

Ο ΝΤΑΡΧ πήγε στον πλανήτη ΙΜ!  Ο ΛΕΓΚ στον πλανήτη ΠΑΡ.! Ο ΣΤΑΝΚ στον πλανήτη ΓΟΥ! Η ΣΙΛΡ στον πλανήτη ΛΕΜ! Και η ΓΑΛΒ στον πλανήτη τον δικό μας.

Όταν η ΓΑΛΒ πέρασε την ηλεκτρομαγνητική τριγωνοδιαγνωστική πύλη του ΝΟΘ βρέθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα στον δικό μας πλανήτη. Αυτό έγινε πριν από οχτακόσιες χιλιάδες χρόνια!!!! Όταν έφτασε στη γη αποφάσισε, όσοι και να ήταν η πείνα της να μάθει να την ελέγχει. Πράγμα το οποίο ήταν δύσκολο στην αρχή. Έτρωγε όσο ψυχική ενέργεια χρειαζόταν , ώστε να μην σκοτώσει τα θύματά της. Εμφανίστηκε σε διάφορους ως θεότητα , αν και για σας τους ανθρώπους αλλά και για μας ήταν ακριβώς αυτό. Μάλλον λάθος το τοποθέτησα. Είναι.! Γιατί υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Παρουσιαζόταν σε κάθε λαό ως θεότητα, σε άλλους ως ΗΡ!, σε άλλους ως,  ΝΑΓΚΑΝ!, εδώ σε μας ως  ΗΤΟΔΙΛΟΦ!, σε άλλους ως η θεά με τα πολλά χέρια! Αν  δεν κάνω λάθος στη δικιά σου την φυλή ως ΕΚΑΤΗ!

 SAMAN LYCAN

Μα είναι δυνατόν;

 ΙΕΡΕΑΣ

Γιατί να μην είναι; μπορεί όμως και όχι…. Με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω αν ήταν ή δεν ήταν. Όμως από κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν εδώ πριν πολλά χρόνια όταν μιλούσαν για την θεότητα ΕΚΑΤΗ από τις περιγραφές που τις δίνανε ήταν ακριβώς αυτή. Διάλεξε γερούς , έξυπνους και δυνατούς συντρόφους δημιουργώντας μια καινούργια ορδή από τους ΙΟΜΟΛΧ.

Οι απόγονοι της έβγαιναν όπως ακριβώς και εκείνη στις δυνάμεις, με τη μόνη διαφορά  αυτή είχε την περισσότερη. Δυστυχώς ή ευτυχώς αναμεταξύ τους δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Σήμερα πρέπει να υπάρχουν στα πέντε με έξι εκατομμύρια σε όλο τον  πλανήτη! Μοιάζουν αρκετά ως και σαν κλώνοι με εσάς τους ανθρώπους. Είναι προσεχτικοί με την τροφή τους και υπάρχουν μόνο στην σφαίρα της μυθολογίας ή της  φαντασίας όπως πιστεύετε εσείς οι άνθρωποι ότι υπάρχουν. Βέβαια δεν ξεκίνησε αυτή η φλόγα της φαντασίας από το πουθενά!!!! Όταν η ΓΑΛΒ εμφανίστηκε σε ένα λαό στην επιφάνεια ως ΛΙΛΙΘ, τότε αρχίσανε οι παρατυπίες για τους ΙΟΜΟΛΧ.

Εκείνο τον καιρό για να την φοβούνται αλλά και να την σέβονται τρεφόταν μπροστά στους ιερείς της.

Ο τρόπος που τρέφεται ένας ΙΟΜΟΛΧ είναι ο εξής: ναρκώνει το θύμα του με τηλεπαθητική υπνόμαγνητική ενέργεια που δημιουργεί η ψυχική ενέργεια του ΧΑΛ-ΧΑΡ. Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου του γίνονται ένα! Αμέσως τα μάτια τους γίνονται ολόλευκα με μια μωβ ανοιχτή κουκκίδα στο μέγεθος μιας φακής για κόρες. Τα φρύδια τους εξογκώνονται μαζί με το κρανιακό οστό, από έναν έως δυο πόντους. Τα μάγουλά τους μπαίνουν κατά πολύ μέσα. Τα χείλια τους μωβίζουν και αυτά. Οι κυνόδοντες μεγαλώνουν, όχι για να δαγκώσουν αλλά για να μπαίνει η ψυχική και ζωτική ενέργεια από τις δυο οπές που έχουν οι κυνόδοντες, ακριβώς πάνω στο τελείωμα των δοντιών κοντά στα ούλα. Αυτές οι οπές συνδέονται απευθείας με τον εγκέφαλο των ΙΟΜΟΛΧ όπου και ζει το ΧΑΛ-ΧΑΡ, δεχόμενο όλο ικανοποίηση το γεύμα που του προσφέρει ένας ΙΟΜΟΛΧ!

Εφόσον ναρκώσει το θύμα του , το πλησιάζει αθόρυβα , βάζει τα δυο του χέρια στο λαιμό και ανοίγοντας το στόμα του σπρώχνει το λαιμό του θύματος απαλά προς τα κάτω. Πλησιάζει το σβέρκο του θύματος καθώς είναι σκυμμένος τοποθετεί το ανοιχτό του στόμα δυο πόντους μακριά από το δέρμα και ακριβώς εκεί που είναι η υπόφυση του εγκεφάλου του τραβάει πάλι τηλεπαθητικομαγνητικός την ψυχική και ζωτική ενέργεια του θύματος.

Όταν η θεά ΛΙΛΙΘ βαρέθηκε το λαό αυτόν τους εγκατέλειψε. Οι ιερείς όμως παντού αν λέγανε ότι η θεά τους εγκατέλειψε, θα έχαναν τους οικονομικούς πόρους. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν ότι έκανε η ΛΙΛΙΘ.

Λιμάριζαν τα δόντια τους και έκαναν ότι η ΛΙΛΙΘ μπροστά τους. Μόνο αυτοί την φορά αυτοί το κάνανε μπροστά στους πιστούς τους. Ναρκώνανε το υποψήφιο θύμα τους με βοτάνια, δαγκώνανε στη συνέχεια το θύμα τους στο λαιμό πίνοντας το αίμα του.! Καμιά φορά ήταν και παραπάνω από δυο η τρεις ψεύτικοι ΛΙΛΙΘ. Το θύμα πάντα πέθαινε ενώ με την πραγματικοί ΙΟΜΟΛΧ όχι. Έτσι λοιπόν δώσανε τους μύθους της φλόγας ώστε σήμερα να πιστεύετε ότι οι ΙΟΜΟΛΧ είναι αιμοδιψείς δαίμονες.!

Το που είναι σήμερα η ΓΑΛΒ και το ποια είναι δεν ξέρω. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα είναι σε μια ιδιαίτερη θέση, ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται την θέση της άνετα για την τροφή της. Ας πούμε για παράδειγμα ότι είναι μια βασίλισσα σε κάποια χώρα.

Ελπίζω να κατάλαβες τι ακριβώς ήθελα να σου πω! Αλλά το τι θες να πιστέψεις είναι δικό σου θέμα…..

 SAMAN LYCAN

Είναι πολλοί αυτοί που θα πουν ότι δεν πάω καλά σίγουρα αν τα αναφέρω όλα αυτά, δεν με νοιάζει όμως διότι δείχνουν να έχουν κάποια βάση σε πολλά ζητήματα. Θα ήθελα να σας κάνω πολλά ερωτήματα για πολλά ζητήματα για να ενημερώσω τον κόσμο….. βασσίλισα σε κάποια χώρα;…. χμμ..

 ΙΕΡΕΑΣ

Κάποια πράγματα λέγονται με τον καιρό τους κάποια άλλα δεν πρέπει να λέγονται καθόλου και να τα αφήνουμε όπως είναι. Στο μέλλον θα ξανά συναρτηθούμε εγώ και εσύ, τώρα πρέπει να φύγω.

 SAMAN LYCAN

Πράγματι χαιρετηθήκαμε και έφυγαν με τα πόδια σιγά σιγά…. Μέχρι να πάω στην ομάδα μου όπου βρισκόταν στα 20 μέτρα περίπου από εμένα γυρνώντας να δω τους τρεις ιερείς δεν υπήρχαν πουθενά ήταν λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε!!!!

Μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει με κανέναν άλλο σε επαφή από τα Λευκά Ιεράτεια. Κλείνοντας τα άρθρα των Λευκών Ιερατείων θέλω να δηλώσω ότι δεν ανήκω στην << Ομάς Ε >>, δεν προσπαθώ να πίσω κανέναν ότι υπάρχει η ομάδα αυτή ή τα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια!!! Απλώς τα έγραψα γιατί αυτά που μου είπαν αυτοί οι << άνθρωποι >> μου φάνηκαν παράξενα και κάποια άλλα κατανοητά εκείνη την εποχή…… τώρα για εμένα είναι ξεκάθαρα πολλά πράγματα……..!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


46 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!! Part3 ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <<Ε >>!!!!

 1. Καλησπέρα,

  εξαιρετικά ενδιαφέρον το κείμενο.

  Όμως η αφήγηση του ιερέα είναι σε πολύ μεγάλο κομμάτι αντιγραφή από βιβλίο του Γ.Καλογεράκη. Ας το χαρακτηρίσω περίεργο απλά. Ίσως και άλλα κομμάτια να παρουσιάζονται σε άλλα βιβλία και να μην το γνωρίζω.

  Στο κείμενο ισχυρίζονται ότι τα έχουν πει και σε άλλους, όμως μου φαίνεται απίθανο η φραστική απόδοση να είναι ακριβώς η ίδια,όπως το βιβλίο. Είναι απίστευτη η λεπτομέρεια για να την αποστηθίσει κάποιος και να την μεταφέρει προφορικά. Βέβαια από την περιγραφή του κειμένου φαίνεται ότι έπεσε σε κάποιο είδος έκστασης και απλά να ήταν ο αναμεδότης των μηνυμάτων, όπως ακριβώς γράφτηκαν ακόμα και με τις ερωτήσεις.

  Θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω την ηχογραφημένη συνομιλία, για να μην έχω αμφιβολίες. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να βγάλω ψεύτικη την πληροφορία, μακάρι τα περισσότερα να είναι αληθινά. Θέλω να είναι. Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα και ευελπιστώ.

  “Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν».

  Ευχαριστώ

 2. Μόλις το διάβασα μέχρι τέλος, δεν γνώριζα πως υπήρχαν άλλα δύο κείμενα για τα Λ.Ι …
  είχα διαβάσει μόνο το πρώτο πριν καιρό.

  Όντως διαβάζουμε πολλά και διάφορα στο διαδίκτυο , με αποτέλεσμα να σε μπερδεύουν πολύ.
  Έμαθα όμως , διαβάζοντας τα όσα εχω μάθει μέχρι σήμερα να κρατώ μέσα μου όλα,
  όσα νιώθω αληθινά….

  Saman Lycan
  δεν θα σου πω πολλά…μόνο πως σε καταλαβαίνω απόλυτα ,
  βρέθηκα πάρα πολλές φορές στην Θέση της *Τρελής*
  και του χλευασμού επειδή έλεγα αυτά που πιστεύω …ακόμη και στην Εκκλησία μας ,
  πήρα την ταμπέλα του Αιρετικού Ανθρώπου ..
  θα ήθελα να μοιραστώ τόσα πολλά …μαζί σου ..

  Κατάλαβα όταν μιλάω έξω … πως πρέπει ο συνανθρωπός σου
  να σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να μιλήσεις ,
  αλλιώς δεν μιλάς καθόλου γιατί πολύ απλά δεν θα καταλάβει ..

  Αυτό που ένοιωσα διαβάζοντας το κείμενο , δεν περιγράφετε ..Είναι Αληθινό..

  1. ΦΙΛΗ ΓΙΩΤΑ
   ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!!
   ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΗ ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
   ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ!!!! ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ .
   ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 90 % ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
   ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΩΛΑ , ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
   ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ,ΜΕΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ , ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΥΠΟ-ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟ-ΑΙΡΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
   ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ !!!! Ε ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ Ή ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
   ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.
   ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΛΑΣΚΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.
   ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΜΕ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΟΧΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ!!!!

   1. Κι αυτό είναι που μου άρεσε εδώ μέσα η προσπάθεια όλη ,
    να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που πήρες για να μου απαντήσεις …
    σε ζηλεύω με τα ταξίδια και που ψάχνεις,
    μακάρι να μπορούσα κι εγώ …τα δικά μου είναι ελάχιστα και πάντα εντός της Ελλάδας…

    Εχεις δίκιο ο Ιησούς δεν ίδρυσε τίποτα …. ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και παραμένει ..
    Λυπάμαι όταν σκέφτομαι το πως βγάζουν λεφτά εις το όνομα της Αγίας Τριάδος …
    τρομοκρατώντας τον κόσμο,,, Τέλος πάντων τελικά το κείμενο αυτό θέλει
    πολλές φορές να το διαβάσεις.
    Το νόημα σε όλα αυτά που λέει ο Ιερέας δεν είναι αυτό που διαβάζουμε…
    δεν δίνει μασημένη τροφή …Στην αρχή είπα εύκολο..
    και μετά ένα ΩΠΑ …κατι άλλο λέει ..Saman Lycan σου έχω στείλει και μέιλ
    αυτό που ξέχασα να σου γράψω εκεί είναι η απορία μου που είναι η εξής :
    Γιατί όλα αυτά … και τι θα μπορούσαν να είναι όλα αυτά.
    Με το καλό να ξαναγυρίσεις πίσω!

 3. Καλησπέρα σας. Τις φωτογραφίες τις λάβατε? Τί νομίζεται ότι είναι? Τράβηξα παρόμοια το Σάββατο στο ναό της Αφαίας στην Αίγινα. Θέλεται να σας την στείλω? Θα γράψετε κάτι περί αυτού του θέματος? Περιμένει αρκετός κόσμος με αγωνία κ ελπίδα.

 4. ΦΙΛΕ arathas ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ!!!!!

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ…….

  ΣΤΙΛΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ADMIN ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!!!!

 5. Φίλτατε Saman Lycan,

  όποτε βρεις χρόνο, ίσως να το έχεις και σκοπό αν κατάλαβα καλά αφού έγραψες ότι θα προσπαθήσεις να τα αναλύσεις κάποια στιγμή, θα ήθελα εάν ξέρεις βέβαια να διευκρινήσεις ποιες ήταν οι άλλες αποστολές!
  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα η 5η και 7η είναι του ιερού άρχων φωτός Δία και η 4η ήταν του Κρόνου. Σίγουρα και κάποια από τις πρώτες τρεις θα ήταν και πάλι του Δία. Για τις υπόλοιπες γνωρίζεις κάτι;;

 6. ΦΙΛΕ Ιapetos!!!!

  ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ …..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!

  ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΖΩ!!!! ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ!!!!

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΎΣΚΟΛΗ ……ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ…… Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ…..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Χαίρομαι πολυ για την απάντησή σου.. Εγω ζω στην επαρχία. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να επικοινωνήσουμε.
   Μπορείς να μου στείλεις στο email ένα τρόπο να επικοινωνήσουμε;
   Παρόλα αυτά εγω θα φροντίσω να έρθω όπου χρειαστεί γιατί θέλω να ακούσω με τα αυτιά μου αυτό το πράγμα…

   1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ iapetos!!!!

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!! ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!
    ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ EMAIL ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ…….ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΝΩ….!!!!

    ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ!!!!

 7. Παρακαλούμε Saman Lycan επειδή και εμείς έχουμε την επιθυμία να συμμετέχουμε στην έρευνα αυτή και επειδή κάθε ερευνητής πρέπει να είναι το λιγότερο λίγο δυσκολόπιστος όπως και εσυ ο ίδιος το λές στο άρθρο σου, σου ζητώ το ηχογραφημένο αυτό ντοκουμέντο που έχεις. Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση να ανεβάσεις το ντοκουμέντο αυτό στο youtube ή οπουδήποτε αλλού θέλεις για να μπορούμε και εμείς να έχουμε άμεση επαφή με αυτούς τους περίεργους ιερείς γιατί όπως καταλαβαίνεις για όλους εμάς που ερευνούμε αυτά τα θέματα ακόμη και ένα ηχογραφημένο τέτοιο ντοκουμέντο είναι μεγάλο πειστήριο και θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια επαφή με αυτά τα όντα. Όπως θα χαιρόμασταν πολύ να δούμε και κάποια φωτογραφία απο τις στοές που εξερεύνησες.
  Ευχαριστώ για την προσοχή σου,
  Iapetos

 8. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ DEN!!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ!!!!
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ…..

  ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΟ 93-94 ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ << Ε >> ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΑΤΙ. ΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.

  ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΩΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

  ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ…….ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ……..

  1. ΦΛΙΕ leonorf!!!!!

   ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ……….!!!!

   ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΗΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΗΠΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2.700 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

 9. καλησπερα..λοιπον το διαβασα ολο και μπορω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου.δε ξερω αν ειναι αληθεια η οχι.Πρωτα το ξερεις εσυ που εγραψες το αρθρο και εζησες την εμπειρια..Αλλα ανατρεπεται ολη η φιλοσοφια που εχω για τη ζωη.Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος αλλα με αυτα που διαβαζα να σου πω την αληθεια προβληματιστηκα.Δεν ξερω αν θελω να τα πιστεψω η οχι.Σιγουρα ο χριστιανισμος ως καινουρια θρησκεια που ηταν επρεπε να βρει μια γεφυρα επικοινωνιας ωστε να εχει αντικρισμα στους ανθρωπους,Και για αυτο πηρε στοιχεια και απο την αρχαια Ελλαδα.Με αυτα που διαβασα ομως ισως να κρυβεται κατι βαθυτερο.Καμια φορα αναρωτιεμαι ο ανθρωπος αντεχει τοση γνωση?αντεχει να μαθει την ολοκληρωτικη αληθεια?νομιζω πως πολλοι θα ειχαν τρελαθει..ισως και εγω.Σκεφτειτε πως υπαρχουν και τα αποκρυφα ευαγγελια τα οποια λεγαν οτι ηταν παντρεμενος ο Χριστος.Αν βγει κατι τετοιο ποσα θα ανατραπουν…Τελικα νομιζω πως οταν πεθαινει κανεις μπορει να μαθει τι πραγματικα κρυβεται..Συγνωμη αν σας κουρασα.Μπορει να ειναι και αυναρτησιες αυτα που γραφω αλλα ηθελα να τα πω και σε καποιους.Σε κατι φιλους μου που τους ειπα για τους Δρακονειανους με κοιτουσαν απορημενοι…καταλαβαινετε!

  1. ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ elesar!!!!!

   ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΕΙΣ;

   ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΩ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ……ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!;! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ; ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!

   ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…….ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΛΕΣ!!!!!

   Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!!!!! ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΦΤΙΑΓΝΜΕΝΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ( ΟΠΟΥ Η ΦΟΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ) ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΗΣ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΚΟΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!!

   ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!!!!! ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΟΦΙΟΝΗΤΕΣ ΛΕΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟΡΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ……. ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ!!!!! ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ!!!!!! ΑΣ ΕΓΕΙΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Η ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!!!!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΕΙΣ!;!

 10. Φίλτατε Saman Lycan,
  πραγματικά από χθες που διάβασα το παρόν άρθρο σου στο μυαλό μου είναι λες και γίνονται ανακατατάξεις σκέψεων, δεδομένων και γενικά γνώσεων! Πολλά πράγματα μπήκανε σε μία τάξη, ήρθαν και έδεσαν που λένε, ενώ έλαβα και πολλές απαντήσεις σε αρκετές απορίες που είχα.
  Ειλικρινά ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!

  Διαβάζοντας το, παρόλο που έχω καταλάβει ότι μέσα από τον ιερέα πρέπει να μίλησαν τουλάχιστον 4 οντότητες, άρα και γι αυτό κάποιες επαναλήψεις, υπάρχουν κάποια σημεία όπου βλέπουμε ερωτήσεις μέσα στο λόγο που απαντώνται από τις οντότητες. Τις ερωτήσεις αυτές ποιος τις έκανε πιστεύεις, ο ίδιος; Ξέρω ότι σίγουρα δεν είναι από εσένα γιατί θα το έγραφες.

  Πάντως πρέπει να πω ότι έδωσε πάρα πολλά στοιχεία και εύχομαι να είμαστε καλά και έτοιμοι και για πολλά περισσότερα!

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Searcher!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΝΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!!!
   ΤΟ ΠΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!!
   ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑψΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΕΝΙΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ << ΕΚΕΙΝΟΙ >>

   ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,,,,,,,

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ………………!!!!!

 11. Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαστεί εκ μέρους σου μια περίληψη με τα σημαντικότερα και πιο εντυπωσιακά στοιχεία που καταγράφηκαν.Η αλήθεια είναι ότι το όλο κείμενο είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά ο “βομβαρδισμός” πληροφοριών δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα να…χάνεσαι !!! Τουλάχιστον έτσι την έπαθα εγώ.

  Περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο που αναφέρεις για το Ταίναρο.

  1. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ LzK Hellas!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
   ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ.

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΝΑΡΟΥ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ……..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση