ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ 67Ρ!!!!

N.A.S.A. UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ 67Ρ!!!!

 

Οι επιστήμονες που ασχολούνται με τον κομήτη 67Ρ έχουν αμηχανία από τους παράξενους και μυστηριώδης ήχους που καταγράφονται από τον κομήτη 67Ρ!!

67P 1

Οι εξωγήινοι μετάδοση από το εσωτερικό του κομήτη!!;!!

 

Δεν το περιμέναμε αυτό, είπαν και ακόμα εξετάζουμε το συμβάν για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει, “Karl-Heinz Glaßmeier ( Καρλ Χέηνζ Γκλάμπιερ ), επικεφαλής του Διαστήματος Φυσικής και Διαστήματος Sensorics ( Σενσόνικς ) στο Technische Universität Braunschweig ( Τεκνίς Γιουνιβέρσιτατ Μπράουνσβεηγκ ), στην Γερμανία, εξήγησε στο blog RESA Rosetta ( ΡΕΣΑ Ροσέτα ):

 

Το << τραγούδι >> – όπως οι ίδιοι οι επιστήμονες αναφέρονται σε αυτό- ήταν στην πραγματικότητα εκτός του φυσιολογικού εύρους του φάσματος της ανθρώπινης ακοής και πρέπει να ενισχυθεί σε όγκο με συντελεστή 10.000!!!! Σύμφωνα με την επιστημονική θεωρία, ο κομήτης απελευθερώνει ουδέτερα σωματίδια σε χώρο όπου συγκρούονται με σωματίδια υψηλής ενέργειας και αυτό είναι που κάνει τον ήχο!!  Ωστόσο, << η ακριβής φυσικός μηχανισμός πίσω από τις ταλαντώσεις παραμένει ένα μυστήριο,” σύμφωνα με το blog!!

Ο ήχος είναι σαφώς αλλοδαπός στην καταγωγή, ισχυρίζονται πολλοί!!

Ο εξωγήινος ήχος ακούστηκε από το πείραμα με μαγνητόμετρο για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν Rosetta πλησίαζε στο εντός 60 μιλίων (100 χλμ) του κομήτη 67Ρ!!

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να παραχθεί με κάποιο τρόπο από τη δραστηριότητα του κομήτη, καθώς απελευθερώνει ουδέτερα σωματίδια σε χώρο όπου γίνονται ηλεκτρικά φορτισμένη οφείλεται σε μια διαδικασία που ονομάζεται ιονισμού. Αλλά δεν είναι σίγουροι….. για τίποτα με πολλά ερωτηματικά να μένουν αναπάντητα!!

 

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x2ahohh_invisible-lycans-team-%CE%B7%CF%87o%CF%83-%CE%B1%CF%80o-%CF%84o-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81i%CE%BAo-%CF%84o%CF%85-%CE%BAo%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B7-67p_news[/dailymotion]

Ακούστε τον ήχο από τον κομήτη:

http://coolinterestingstuff.com/strange-mysterious-sounds-coming-from-within-comet

 

Αν συνδυάσετε το άρθρο με αυτό που ανάρτησα από την εφημερίδα Γκάρντιαν ίσως πράγματι τελικά η εφημερίδα να είχε κάποιο δίκιο!! Όσοι από εσάς θέλουν να διαβάσουν το άρθρο ας πατήσουν ΕΔΩ!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ 67Ρ!!!!

 1. SAMAN LYCAN!!!!

  ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΝΗΓΜΑΤΙΚΟ!!!! ΤΕΧΝΗΤΟ!!;!! ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΟΠΟΣ ΔΕΙΛΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΤΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

  ΠΟΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ!!!! ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!!

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΙΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση