ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

N.A.S.A.

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

Η NASA είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση από φωτογραφίες του Curiosity Rover ( Κιουριόσιτι Ρόβερ ) στον Άρη!! Η αποστολή, σύμφωνα με τον John Grotzinger ( Τζων Γκρότζινγκερ ), ως κύριος ερευνητής του δήλωσε: Θα είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για την αναζήτηση ζωής στον Άρη!!

Μια ανησυχία και έκπληξη  άρχισε αμέσως μετά την συνέντευξη του Grotzinger που έδωσε στο NPR δημόσιο ραδιόφωνο, όπου είπε: << Αυτά τα δεδομένα θα δώσουν καινούρια τροπή  στα βιβλία της ιστορίας!! Είναι  πραγματικά καλό για να είναι τόσο απίστευτο >>.”Στη συνέντευξη NPR, ο Grotzinger είπε ότι θα περάσουν αρκετές εβδομάδες πριν η ομάδα του θα ανακοινώσουν τα ευρήματά τους!!

Λίγο μετά τις παρατηρήσεις του, οι αρχικές εικόνες που προκάλεσαν την αναστάτωση αυτή στους κύκλους των επιστημόνων αφαιρεθήκαν από την ιστοσελίδα της NASA οι επίμαχες φωτογραφίες, αλλά όχι πριν κυκλοφορήσουν στον κόσμο μέσω του διαδικτύου!!

Ο ασυνήθιστος σχηματισμός των φωτογραφιών μοιάζει αναμφισβήτητα για ένα ζώο ακανθώδης, με αγκαθωτά, φαινομενικά απολιθωμένα δομή των οστών που κρυφοκοιτάζουν έξω από τον περιβάλλοντα βράχο!! Μια ασυνήθιστη, καμπύλο δομή φαίνεται να συνδέεται με το σκελετικό “σπονδυλική στήλη” του αντικειμένου και μια ουρά φαίνεται ως φιδιού μακριά από το << σώμα >>  στο σκονισμένο μονοπάτι του σχηματισμού!!

SKELETOR  ARIS

 

Μια ιδέα για το τι είχε ανακαλύψει είναι ότι τα δεδομένα που προέρχονται από την ανάλυση δειγμάτων από το ρομποτικό από τον Άρη οργάνου – βασικά ενα ενσωματωμένο χημικό εργαστήριο που είναι ικανό για την ταυτοποίηση οργανικών ενώσεων – ώστε να περιέχουν άνθρακα-δομικά στοιχεία της ζωής όπως την ξέρουμε!!  Ενώ οι οργανικές ενώσεις δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη ότι η ζωή υπάρχει / υπήρχε στον Άρη, που είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για τον σχηματισμό της ζωής!! Η μεγάλη επερχόμενη ανακοίνωση της NASA είναι πιο πιθανό να είναι ότι έχει ανακαλύψει ζωή οργανικών ενώσεων στον Άρη – ενδεχομένως, τα απολιθωμένα απομεινάρια της αρχαίας ζωής στον Άρη!! Κάτι που θα δώσει νέα τροπή σκέψης σε πάρα πολλούς και έτσι το μυστήριο θα γίνει πραγματικότητα με απρόβλεπτες εξελίξεις για το μέλλον!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


1 σκέψη στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

  1. SAMAN LYCAN!!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΞΗΠΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!!

    ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση