ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!

 

Είναι γνωστό ότι το Μπαλουχιστάν διαιρείται σήμερα ανάμεσα σε πολλές χώρες στην ιστορική περιοχή της Ασίας: το δυτικό τμήμα της αντιστοιχεί στο Ιράν! Το βόρειο τμήμα της ανήκει στο Αφγανιστάν! Και ανατολικά, στην Πακιστανική επαρχία Μπαλουχιστάν!

PAKISTAN

 

Στο Μπαλουχιστάν έχουν βρεθεί οι πρώτοι αρχαίοι οικισμοί αγροτών στο κόσμο στο ιρανικό οροπέδιο, όπου χρονολογούνται 10.000 ετών  π.Χ.!

Σε αυτήν την κοιλάδα λοιπόν υπάρχει ένα όχι και τόσο μοναδικό αξιοθέατο! Λέω όχι μοναδικό διότι υπάρχει και στην Αίγυπτο! Για την σφίγγα της Αιγύπτου αυτό το τόσο αινιγματικό μνημείο που κανείς δεν ξέρει από ποιον φτιάχτηκε και πότε! Οι Επιστήμονες λένε ότι φτιάχτηκε 2.000 με τρεις χιλιάδες χρόνια πριν τους Αιγύπτιους και υπάρχουν και οι ακραίοι που λένε ότι ίσως είναι και 20.000 χρόνια πριν τους Αιγύπτιους! Σε αυτό βασίζονται διότι η σφίγγα έχει υποστεί διάβρωση μεγάλη όχι από τον αέρα όπως λέγανε μέχρι τώρα αλλα από διάβρωση εκτεταμένων καταρρακτωδών βροχών όπου έπλητταν την περιοχη ασταμάτητα για 200 χρόνια! Αυτή λοιπόν την περίοδο οι γεωλόγοι λένε ότι υπήρξε πριν 12.000 χρόνια με 15.000 χρόνια πριν των Αιγυπτίων!

Υπάρχει λοιπόν και δεύτερη σφίγγα σχεδόν πανομοιότυπη με της Αιγύπτου! Η πακιστανική αρχαιολογική υπηρεσία δεν έχει κάνει επίσημη αναφορά που να λέει ότι πρόκειται για μνημείο ακόμα! Να το πω καλύτερα δεν κάνουν καν κάποιο λόγο για αυτό το θέμα, είναι σαν να μην υπάρχει! Όμως πολλοί είναι αυτοί που έχουν δει την φωτογραφία αυτή και λένε ότι πρόκειται για ανθρώπινη δραστηριότητα! Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που λένε ότι είναι ένα simulacra ( σιμιουλάκρα –  φτιαχτό από την φύση ως ανθρώπινη δραστηριότητα )! Αν είναι έτσι δεν έχω δει πουθενά στην ζωή μου τόσο τέλειο σιμιουλάκρα με τέτοια ακρίβεια ώστε να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με της Αιγύπτου!

Κάποιοι λένε ότι ίσως είναι η πρώτη σφίγγα που φτιάχτηκε ποτέ και είναι από την εποχή των Ανουνάκι και θεωρούν υπεύθυνους αυτούς για αυτό το μνημείο( !;! ), ίσως στο μέλλον η Πακιστανική αρχαιολογική υπηρεσία ευαισθητοποιηθεί και κάνει κάποιον έλεγχο! Εάν ανακαλύψουν ότι πρόκειται περί μνημείου τότε αυτό θα πρέπει βάση γεωλογίας να είναι πάνω από 450. 000 ετών και ίσως μέχρι και 750.000 ετών π.Χ.!

SFIGGA PAKISTAN 1

SFIGGA PAKISTAN 2

 

Αυτό το οποίο είναι πολύ βασικό για εμάς τους Έλληνες είναι ότι το Μπαλουχιστάν αντιστοιχεί στην αρχαία επαρχία Αχαιμενιδών των Περσών του Γεδρωσία, όπου προσαρτήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες…..ψάξτε το!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P7Dlia64Id4[/youtube]

Μέχρι να δούμε λοιπόν τα στοιχεία περί τίνος πρόκειται εγώ πιστεύω με το μυαλό που κουβαλώ ότι αν δεν ήταν κάποιο έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου τότε πάμε πάρα πολύ πίσω και θα μείνουμε με την αινιγματική απορία όπως και με την σφίγγα της Αιγύπτου!

Μέχρι την άλλη φορά να προσέχετε και να είστε καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!

  1. Για την Σφίγγα της Αιγύπτου, διάφοροι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι 10,500 ετών, από την διάβρωση που μαλλον δημιουργήθηκε από το νερό. Επίσης άλλοι αναφέρουν την ευθυγράμμιση της με τον αστερισμό του Λέωντα που ήταν πριν 10,500 έτη πριν. Φυσικά η πραγματική ηλικία τόσο των Πυραμίδων, όσο και της Σφίγγας είναι σιγουρο ότι τα κρύβουν, Όσο για το μνημείο στο Πακιστάν, το καλύτερο είναι να μην ασχοληθούν μαζί του εκεί οι Πακιστινοί, γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την τύχη άλλον μνημείων που καταστράφηκαν σε εκείνες τις περιοχές, με την δικαιολογία ότι είναι προσβολή των θρησκευτικών ¨ηθων¨της περιοχής….

Αφήστε μια απάντηση