ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΗΕ ΒENNIGTON TRIANGLE ( ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΝΙΓΚΤΟΝ )!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΗΕ ΒENNIGTON TRIANGLE ( ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΝΙΓΚΤΟΝ )!!!!

 

H ονομασία  Bennington Triangle ” ( Mπενικτον Τριανγκλ ) είναι μια ονομασία που έδωσε στην περιοχη αυτή ο συγγραφέας  Joseph A. Citro ( Τζόζεφ Α. Σίτρο ) για να υποδηλώσει μια περιοχή της νοτιοδυτικά της Vermont (  Βέρμοντ ) εντός του οποίου τουλάχιστον πέντε ή και δέκα άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί μεταξύ το 1920 και 1950!!!! Το  “μυστήριο τρίγωνο” επικεντρώνεται γύρω από Glastenbury ( Γκλάστενμπερι ) βουνό της περιοχής και περιλαμβάνει μερικώς ή το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής των πόλεων που άμεσα την περιβάλουν, ειδικά οι πόλεις Bennington ( Μπέννιγκτον ), Woodford ( Γοόντφορντ ), Shaftsbury ( Σάφτσμπερι ), και Somerset (Σάμερσετ ).

mountain glastenbury

Το Glastenbury και των γειτονικών του δήμου Somerset ήταν και οι δύο κάποτε μέτρια ακμάζουσες σε υλοτομία και βιομηχανία πόλεις, αλλά άρχισε να μειώνεται η απόδοση προς τα τέλη του 19ου αιώνα και τώρα σήμερα ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο από πόλεις-φαντάσματα, χωρίς νομική προσωπικότητα χωρίς πράξεις  από το κρατικό νομοθετικό σώμα από το 1937!!!!

Το Τρίγωνο του Bennington, επίσης, έχει μια περίεργη φήμη για τη δραστηριότητα UFO, αλλά και θεάσεις Μεγαλοπόδαρων αλλά και παραξενιές από περίεργα φώτα και ήχους!!!!        Όλες οι  πηγές φαίνεται να υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω λαογραφία δεν φαίνεται να έχει ψευδή στοιχεία αλλά υπάρχουν αναφορές ποιο πίσω από τα τέλη του 19ου αιώνα!!!! Αυτό περιλαμβάνει και την τοπική λαϊκή πεποίθηση ότι οι ιθαγενείς Αμερικανοί θεωρούν ότι η περιοχή Glastenbury είναι << Καταραμένη >> και το αποφεύγαν το μέρος αυτό, αλλά, κάναν λόγο από τότε και για τις ιστορίες των τριχωτών “άγριων ​​ανδρών” (  Μεγαλοπόδαρων ) άλλα και για άλλα παράξενα ζώα στο δάσος του Μπέννιγκτον!!!!

Ας δούμε ομάς κάποιες πολύ περίεργες εξαφανίσεις ανθρώπων που έγιναν στην περιοχη αυτή:

 1945 – Ο Μiddie Rivers ( Μίντι Ρίβερς ) υπηρετούσε στο δασαρχείο ως οδηγός βουνού ή ανιχνευτής για τον στρατό, στην περιοχή στις 12 Νοεμβρίου, 1945, όταν ο ίδιος καθοδηγούσε την ομάδα του πίσω στο στρατόπεδό τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ομάδας του όπου ήταν 30 άτομα εξαφανίστηκε τελείως ξαφνικά και δεν το είδε ποτέ κανείς ξανά!!!! Το γεγονός συνέβη κοντά στο Long Trail Road ( Λόνγκ Τρέηλ Ρόουντ ), μια περιοχή που ο Μίντι γνώριζε τόσο καλά όσο το σπίτι του!!!! Αστυνομία και εθελοντές έψαξαν για τον άνθρωπο αυτόν, παρόλο ότι οι έρευνες κράτησαν 2 μήνες δεν βρέθηκε το παραμικρό από αυτόν!!!!

1946 – Η Paula Welden ( Πάολα Γουίλντεν ) ήταν φοιτήτρια κολεγίου όπου έκανε συχνά πεζοπορία στο Long Trail ( Λόνγκ Τρέηλ ) μια μέρα καθώς έκανε πεζοπορία στα έκπληκτα μάτια και άλλων πεζοπόρων εξαφανίστηκε , παρόλες τις έρευνες δεν κατάφεραν να την βρουν ποτέ!!!!

Paula Welden

Paula Welden 1

 Η Πάολα Γουίλντεν!!!!

 

1949 – Τρεις κυνηγοί εξαφανίστηκαν στην περιοχή γύρω από το 1949, αλλά υπάρχουν λίγα στοιχεία για να υποστηρίξουν τις αξιώσεις περί μυστηριώδους εξαφάνισης, παρόλα αυτά ποτέ δεν βρέθηκε κανένας τους!!!!

 1949 – Ο James E. Teford ( Τζέημς Ε. Τήφορντ ) πήρε σε ένα λεωφορείο στην Αγία Άλμπανς, από τη στιγμή που το λεωφορείο έφτασε στο Bennington, εξαφανίστηκε στην θέση που καθότανε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των 8 επιβατών και του οδηγού που ήταν μέσα στο λεωφορείο και αυτοί!!!! Ο Τζέημς δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε την διαδρομή αυτήν, την έκανε σχεδόν κάθε βδομάδα και ήταν πολύ γνωστός στην περιοχη. Δεν τον ξανά είδε κανείς από τότε!!!!

missing boy

 

1950 – Στις 12 Οκτωβρίου, ο Paul Jepson ( Πόουλ Τζίπσον ) οκτώ ετών εξαφανίστηκε στην ίδια περιοχη!!!!Την μυρωδιά του ακολούθησαν τα σκυλιά, αλλά χάθηκαν και αυτά μυστηριωδώς προτού φτάσουν στην εθνική οδό!!!! Παιδί και σκυλιά δεν ξανά φάνηκαν ποτέ!!!!

 1950 – Η Frieda Lander ( Φρίντα Λάντερ ) εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο,1950 όταν έκανε πεζοπορία με τον ξάδελφό της. Η Φρίντα χάθηκε όταν αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον καταυλισμό όπου είχαν κατασκηνώσει για να αλλάξει ρούχα και να φέρει και ρούχα για τον ξάδελφο της, κάπου στα μισά χάθηκε και αυτή. Μια τεράστια έρευνα έγινε από την αστυνομία, εθελοντές, πυροσβέστες και στρατιωτικοί, αλλά δεν βρήκαν τίποτα μέχρι τον επόμενο Μάιο. Το σώμα της βρέθηκε σε έναν τομέα που είχαν ψάξει εκτενώς τους προηγούμενους μήνες!!!! Το σώμα της βρέθηκε άθικτο χωρίς κάποιος να της είχε κάνει το παραμικρό!!!!

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών στο Πράσινο Βουνό του Βέρμοντ, 10 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί χωρίς ίχνος σε μια περιοχή του δάσους όπου είναι γνωστή για τα μυστηριώδη πλάσματα, παράξενα φώτα, και τους τρομαχτικούς αλλά και τόσο παράξενους ήχους!!!! Υπάρχουν και άλλες εξαφανίσεις ανθρώπων στο συγκεκριμένο βουνό μα οι αρχές λένε ότι δεν πρόκειτε για μυστηριώδεις εξαφανίσεις αλλά για οικειοθελείς!!!! Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω αν είναι αλήθεια ή όχι. Πάντως η φήμη της περιοχής θέλει καμία εξαφάνιση να μην γίνεται οικειοθελώς!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fdyysF0VC20[/youtube]

 

Μέχρι στιγμής θεωρείτε ένα από τα ποιο άλυτα μυστήρια για το FBI η όλη υπόθεση γύρω από το Τρίγωνο του Μπέννιγκτον!!!! Μετά το τελευταίο θύμα όπου ήταν η Φρίντα Λάντερ το FBI  αλλά και οι άλλες αρχές όποτε χαθεί κάποιος εκεί μιλάνε για οικειοθελή εξαφάνιση….. ενώ οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι κάτι άλλο φταίει!!!! Πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για ΑΤΙΑ όπου κάνουν τις απαγωγές, άλλοι για Μεγαλοπόδαρους, άλλοι για εσωγήινες φυλές, άλλοι για παράξενα ζώα που μοιάζουν με πούμα λιοντάρια των βουνών….. μα μέχρι στιγμή κανείς δεν έχει βρει αποδείξεις για όλα αυτά!!!! Μην ξεχνάμε ότι οι ινδιάνοι το θεωρούν καταραμένο μέρος αλλά μην ξεχνάμε επίσης ότι κάποιοι από τους εξαφανισμένους εξαφανίστηκαν μπροστά τα έκπληκτα μάτια κάποιων που ήταν μαζί τους!!!! Αυτοί ανάφεραν ήταν σαν να εξαφανίζονταν μπροστά στα μάτια μας όπως διαλύεται ένα σύννεφο στον ουρανό….βλέπαμε και τις παραμικρές κινήσεις που κάνανε χωρίς να δείχνουν πανικό ή ότι εξαφανίζονταν σιγά σιγά…!!!! Μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο αλλά οι ντόπιοι το αποφεύγουν όσο μπορούν!!!! Μην νομίζεται ότι είναι το μοναδικό μέρος το οποίο εξαφανίζονται ή έχουν εξαφανιστεί άνθρωποι υπάρχουν και άλλα μέρη τα οποία θα δούμε στο μέλλον…..!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΗΕ ΒENNIGTON TRIANGLE ( ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΝΙΓΚΤΟΝ )!!!!

Αφήστε μια απάντηση