ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΛΑΠΗΚΕ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΛΑΠΗΚΕ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

 

Στο Σαν Φραντσίσκο =Το περίφημο << Πιρούνι >> ή τρίαινα  του Εωσφόρου έχει εξαφανιστεί από την εκεί πρώτη εκκλησία των σατανιστών πριν πέντε μήνες- οι αρχές είναι 99% σίγουροι ότι του Βατικανού παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την κλοπή!!!!
Η εκκλησία αυτή ιδρύθηκε το 1966 από έναν πρώην θηριοδαμαστή, τον Anton Szandor La Vey ( Άντον Σζάντορ Λα Βέι ). Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, ο La Vey συγκροτεί τον Μαγικό Κύκλο μαζί με ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για την καλλιέργεια των Μαύρων Τεχνών. Το 1966 ιδρύει την Εκκλησία του Σατανά στις ΗΠΑ, ανακηρύσσοντας τη χρονιά αυτή ως το έτος Ένα του Σατανισμού.
Τον επόμενο χρόνο τελεί δημόσια τους σατανικούς γάμους του και το 1969 γράφει τη << Σατανική Βίβλο >>. Η σατανική θεωρία του είναι ένα κράμα αποκρυφισμού και άθεου
ουμανισμού, με την ταυτόχρονη υπερέξαρση του εγωισμού και της ασύδοτης ατομικής επιθυμίας. Κύριο γνώρισμα του μοντέρνου Σατανισμού ήταν η αντισυμβατικότητα τόσο
ως αντίδραση στα θρησκευτικά και κοινωνικοπολιτικά κατεστημένα όσο και ως ανατροπή των σεξουαλικών στερεοτύπων.
Η έδρα της Πρώτης Εκκλησίας βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Ο La Vey, αφού έγραψε τη Σατανική Βίβλο, αυτοχρίστηκε αποκλειστικός αντιπρόεδρος του Βεελζεβούλ στη Γη.
Σκοπός της Πρώτης Εκκλησίας του Σατανά είναι να επιβάλλει τον νόμο του ισχυρότερου, να επιτύχει τον αφανισμό των εχθρών, των ανίκανων και να κάνει πραγματικότητα την
κουλτούρα των Υπερανθρώπων!!!! ( κάτι το οποιο και επιδιώκουν οι μασόνοι σήμερα!!!! Τον υπερ στρατιώτη!!!! ).

Χωρίς το σκοτεινό αντικείμενο αυτό δεν μπορούν λένε οι ιερείς της σαφηνιστικής εκκλησίας να κάνουν καμία απόκρυφη λειτουργία αλλά και βρίσκονται στο χάος ως θρησκεία ( !!!! ).

Ο Δρ Robert J. Fecklerman ( Δόκτορ Ρόμπερτ Φίκλερμαν ), ένας διάσημος καθηγητής της ιστορίας αλλά και ότι έχει να κάνει σχετικά με τον αποκρυφισμό δήλωσε:

<< Ναι, θα συνεχίσουν να υπάρχουν φυσικές καταστροφές, όπως ο σεισμός στην Ιαπωνία, και αλλά κακά στον κόσμο αλλά κάτι σαν την περίπτωση Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα ξανά συμβεί >>. ( τι λέει ο άνθρωπος!;! Θα συμβεί κάτι χειρότερο!!!! ) << Η κλοπή της τρίαινας του σατανά δεν ήταν κάτι καλό, θα υπάρξουν επιπτώσεις! >> ( τι επιπτώσεις άραγε θα υπάρξουν!;!

Η διάρρηξη συνέβη στις 21 Απριλίου στις 2:00 το μεσημέρι κάτω από την μύτη από μια ντουζίνα φύλακες στην Πρώτη Εκκλησία του Εωσφόρου, όπου έχει την ονομασία << ο άγγελος του φωτός >> , κοντά στο Golden Gate Bridge ( Γκόλντεν Γκέιτ Μπριτζ ).

TRIAINA TOY SATANA Η περίφημη τρίαινα!!!!

<< Οι δράστες έχουν εντοπιστεί, αλλά στη θέση όπου ήταν η τρίαινα, ένας μικρός ασημένιος σταυρός  αφέθηκε, οι υπεύθυνοι του ναού του σατανά λένε ότι είναι σαν μια κάρτα ότι την δουλειά την έκανε το Βατικανό,” δήλωσε ο αστυνομικός ντετέκτιβ Brian McAdeems ( Μπράιαν Μκ Άντιμς )!!!!

Η τρίαινα του σατανά έχει αλλάξει πολλές φορές χεριά κατά τους αιώνες από σατανιστές αλλά και χριστιανούς με το να το φυλάνε!!!! Το ερώτημα εδώ είναι το εξής: Μια και η χριστιανική εκκλησία είναι σίγουρη ότι πρόκειται για την τρίαινα του σατανά γιατί δεν την καταστρέφει!;! Η δεν καταστρέφεται!;!

Η προέλευση του μυστηριώδους αντικειμένου του αποκρυφισμού είναι άγνωστη. Ένας θρύλος λέει ότι η τρίαινα σφυρηλατήθηκε στις φωτιές της κόλασης!!!! Μια επιστημονική μελέτη που εκπονήθηκε είχε τα εξής αποτελέσματα!!!! Η τρίαινα έχει μήκος 46-ιντσες = 1.17 μέτρο, αποτελείται από σίδηρο, μόλυβδο, υδράργυρο, σκάνδιο συν πολλά άγνωστα κράματα, συμπεριλαμβανομένων δύο στοιχείων δεν βρέθηκαν στον επιστημονικό πίνακα!!!! Οι εξετάσεις αυτές έγιναν το 1989 στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ,

Οι ιστορικοί λένε ότι η τρίαινα του Εωσφόρου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών – Ναϊτών Ιπποτών όπου ήταν πιστοί στο βασιλιά Henry ΙΙΙ ( Χένρι ) και πάρθηκε ως λάφυρο από φανατικούς μουσουλμάνους μετά την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ το 1229!!!!

<< Κατά τη διάρκεια σκοτεινών εποχών, όπως η Ισπανική Ιερά Εξέταση και η βασιλεία του τρόμου, η τρίαινα ήταν στα χέρια των οπαδών του σατανά >>, εξηγεί ο Δρ Fecklerman. << Κατά τη διάρκεια του Διαφωτισμού και την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν στα χέρια της Καθολικής Εκκλησίας και άλλων υποστηρικτών του καλού >>.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, ο Φλοίσβος Τουίντις την μετέφερε όταν ο κόσμος ήταν σε ειρήνη,  με ασφάλεια στα χέρια των θιβετιανών μοναχών στην υψηλή οροσειρά των Ιμαλαΐων!!!

Αλλά το 1923, μια ομάδα αποκρυφιστών Γερμανών όπου δρούσαν για λογαριασμό μια μυστικής ομάδας που ονομάζεται << Εταιρεία Θούλη >> επισκέφθηκαν το μοναστήρι και, κατά τη διάρκεια μιας διανυκτέρευσης, έκλεψαν την τρίαινα από τους μοναχούς. Υπάρχουν κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι σκότωσαν 20 μοναχούς για να την πάρουν!!!!!

<< Ένας από αυτούς τους λάτρεις του αποκρυφισμού ήταν ένας μέτριος ζωγράφος και δεν έστεκε και τόσο καλά στα μυαλά του >>, λέει ο Δρ Fecklerman. << Με την τρίαινα του Εωσφόρου στην κατοχή του, μεγάλωσε την εξουσία του με παράξενη ταχύτητα >>.

<< Το όνομα του ανθρώπου αυτού ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ!!!! >>.

Η κλοπή από την πρώτη εκκλησία που φτιάχτηκε στον κόσμο για τον σατανά ήταν τολμηρή και έδειξε ένα υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας, λένε οι αρχές!!!! Για να φτάσουν στο θόλο, οι δράστες έσκαψαν ένα υπόγειο τούνελ στο βραχώδες έδαφος από το υπόγειο του κτιρίου στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν εργαλεία υψηλής τεχνολογίας Λέιζερ για να κόψουν την 12-ιντσα-παχιά ασφαλή ατσάλινη πλάκα του πατώματος!!!!

.<< Νομίζω ότι θυμάμαι μια γραμμή στο λεγόμενο καλό βιβλίο για το <<  Ου κλέψεις,  >> παρατήρησε ο Jarvis Gretzen ( Τζάρβις Γκρέτζεν ), Αρχιεπίσκοπος της εκκλησίας του σατανά, συνεχίζει ο ίδιος: << Κατά τη διάπραξη αυτού του εγκλήματος οι Παπικοί έχουν διαπράξει την υπέρτατη πράξη υποκρισίας >>.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, το Βατικανό αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι οι πράκτορες του Πάπα συμμετείχαν στην κλοπή!!!!

Ένας εκπρόσωπος του Βατικανού είπε απλά, << δαιμονολάτρες οι προσκυνητές του κακού είναι μια θετική εξέλιξη >>!!!!

Τι είναι αυτή η τρίαινα!;! Είναι πράγματι του σατανά!;! Είναι όπως λένε κάποιοι του Ποσειδώνα!;! Γιατί έχει μεταλλικά στοιχεία τα οποία δεν υπάρχουν στην γη αλλά και στον επιστημονικό πίνακα!;! Είναι εξωγήινης προέλευσης ή από την κόλαση ή από κάποια άλλη διάσταση!;! Γιατί αλλάζει συνέχεια χέρια από σατανιστές, χριστιανούς, βουδιστές, αποκρυφιστές, κτλ, κτλ!;! Γιατί οι επιστήμονες δεν μπορούν να βρουν την ηλικία της!;!

Όπως και να έχει είναι ένα παράξενο αντικείμενο το οποίο κάνει την χριστιανοσύνη να βγαίνει αληθινή για τον σατανά αλλά και τους σατανιστές επίσης να λένε ότι υπάρχει ο εωσφόρος!!!! Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά είναι, το που κατασκευάστηκε, ή από πού ήρθε!!!! Όμως η ύπαρξη της και τα γεγονότα που την ακολουθούν δηλώνει ότι είναι αληθινή με χιλιάδες ερωτηματικά για τους απλούς αλλά και σοφούς μα και ανθρώπους της επιστήμης!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


23 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΛΑΠΗΚΕ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

 1. ενασ θεος υπαρχει αλλα δε μπορουμε να το καταλαβουμε και εμενα οταν μου το ειπαν τσι στην αρχη μπερδευτικα αλλα μετα καταλαβα τι εννοουσε δε σας στο λεω γιατι δε ξερω πως θα σας στο εξηγησω και θα μπερδευτω παλι. ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!

 2. Εuterpe Muse!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ…..!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 3. Δεν ξερω ποια ειναι η σκοπιμοτητα
  της κλοπης αυτη τη στιγμη, παντως
  εχει μεγαλο ενδιαφερον απο απ ολες
  τις πλευρες κατα την προσοπικη μου
  αποψη μιας που μια τετοια κατηγορια
  λογικα εξυπερετει για “τεκμιριωση ”
  της Σατανικης λατρειας και παραγωγη
  καινουριων πιστων ( σατανιστων)
  Απο την αλλη το βατικανο το εξυπερετει
  μια “παραφιλολογια” σχετικα με την
  τριανα σε δυο επιπεδα. Στην ενισχυση
  της δυναμης του βατικανου
  ( που δεν υπολογιζει τιποτα για το καλο…)
  και την ενισχυση του φοβου σχετικα
  στους ενιοτε πιστους της θρησκειας.

  Και οι δυο κερδισμενοι με την “ανταλαγη”
  της τριαινας.

  Οσο αναφορα την θεση των πιστων του
  Σατανα σχετικα με την “μεταλουργεια” της
  τριαινας που μεταφερετε στην δημοσιευση
  θα μου επιτρεψετε να ειμαι επιφηλακτικος
  μιας που κατι τετοιο εξυπερετει για μια ακομη
  φορα ( κατα την γνωμη μου ) και τις δυο
  “αντιμαχωμενες πλευρες” .

  Η αποψη μου ειναι οτι ο σκοπος
  της “κλοπης” ειναι διαφορετικος.

  Με δεδομενο οτι εχουμε αλαγες
  ( ασχετα απο προσωπικες πεπειθησεις
  και τον τροπο που προσεγκιζει ο καθενας
  τον κοσμο) μια τετοια κλοπη θα ενισχυε
  την θεση των καθολικων απο την μια
  ( με την αποφαση να αφησουν την
  παραφιλογια να υπαρχει)
  και την ενισχυση της υποτιθεμενης δυναμης
  του Σατανα.

  φιλικα Γιωργος

 4. λοιπόν, οι σατανοαρχηγοί φαίρονται να έχουν χιούμορ αναφερόμενοι στην εντολή του καλού βιβλίου…
  έχουν βέβαια την εκδοχή τους και τις υποψίες του για το ποιος πήρε την τρίαινα απλά αναρωτιέμαι μπας και την πήρε ο βελζεβούλης και είμαστε που είμαστε όπως είμαστε μας πάρει και μας σηκώσει… εχμ… [χιουμοράκι] :)

 5. εκτοσ αν ενοεις ως θεο εναν ανθρωπο που εχει φτασει στο ανωτερο επιπεδο τελειωτητασ απο αποψη πνυματικοτητασ ηθικησ και βαθμο που θα μεταλασοταν κατα βουληση απο υλη σε ενεργεια.ελπιζω να καταλαβαινεισ τι εννοω και να μην χρειαστει να το εξηγησω παραπερα.

  1. Vagos!!!!

   ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΞΕΚΕΙΝΑΜΕ!!!!

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ!!!! ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΗ!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!

   ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!!!!

   ΟΠΑ!!!! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!!! ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ!!!! << ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΙΛΑΣ!;! >> ΝΑΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!!! ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΟΙΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!!!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

   ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΚΙΡΗΣ Η ΓΚΟΥΡΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

   ΑΛΛΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ << ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ >> ΘΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΙΣΜΟΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ. ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΕΟΣ ΟΠΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ-ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ (υπαρχω) .ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΒΡΑΜΟΓΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  1. Vagos!!!!

   ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

   ΜΑ ΑΝ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΩ ΜΟΡΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ!!!!

   ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ……..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΠΧ ΑΙΣΧΗΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ .ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΕΡΑΤΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ;

 8. το ζητημα είναι απλό.σατανισμος και χριστιανισμοσ ειναι οι αλληλοσυνδεομενα πραγματα. ο χριστιανισμος εχει αναγκη τον σατανισμο για να δημιουργει φοβο στους πιστους και ο σατανισμος τον χριστιανισμο ως αντιπαλο δεος σε οσους ξεφυγουν απο το μαντρι του χριστιανισμου. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΥΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΙΔΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ( ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ)ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΗΡΗΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒ… ΠΙΣΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΝΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση