ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ASHTABULA COUNTY – OHIO ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΒΟΥΝΤΓΚΙΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ASHTABULA COUNTY – OHIO ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΒΟΥΝΤΓΚΙΣ!!!!

Πρόκειται για μια ιστορική ανακάλυψη η οποία και αμέσως σκεπάστηκε με κανένα τότε σχόλιο από το περιβόητο Ινστιτούτο Μισθόνιανς!!!! Αν και λίγα τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να αποδείξουνε την τότε ανακάλυψη!!!!

Κοντά στον τόπο αυτού του γιγάντιου οχυρού υπήρχε ένας μαζικός ναός!!!! Αυτοί οι άνθρωποι σφαγιάστηκαν όταν οι Ινδιάνοι Algonquin – (  Αλγκονκουίν η Αλγκονκουιάν https://en.wikipedia.org/wiki/Algonquian_peoples )  εισέβαλαν από τον Καναδά στις σημερινές ΗΠΑ αλλά η ποιο δημοφιλής ιστορία είναι ότι οι γίγαντες σκοτωθήκανε όπως γράφει λαογραφία των PUKWUDGIES ( Πακβούντγκις ) όπου θα μιλήσουμε για αυτό παρακάτω!!!!

Από Ιστορικές Συλλογές του Οχάιο, Howe, Vol., 1 1847 του Ashtabula  County Ohiο!!!!

Στην ανατολική πλευρά του χωριού Conneaut – (Κονναούτ https://en.wikipedia.org/wiki/Conneaut,_Ohio ) βρίσκονταν αναχώματα με ένα εκτεταμένο έδαφος ταφής κοντά στην εκκλησία των ευαγγελιστών πρεσβύτερων, όπου φαίνεται μετά τις ανασκαφές ότι δεν είχαν καμία σχέση με τους τόπους κατακρήμνισης  των Ινδιάνων!!!!  Μεταξύ των ανθρώπινων οστών που βρέθηκαν στο ανάχωμα υπήρχαν λείψανα από άνδρες γιγαντιαίας δομής!!!! Κάποια από τα κρανία είχαν επαρκή ικανότητα να χωρέσουν το κεφάλι ενός συνηθισμένου ανθρώπου αλλά και τα οστά των γνάθων που είχαν τοποθετηθεί πάνω στο πρόσωπο με ίσες αναλογίες !!!!  Τα άλλα κόκαλα ήταν αναλογικά μεγάλα!!!! Το αναφερθέν έδαφος ταφής περιλάμβανε περίπου τέσσερα στρέμματα και, με την εξαίρεση μιας ελαφριάς γωνίας σύμφωνα με το φυσικό περίγραμμα του εδάφους, είχε τη μορφή επιμήκους τετραγώνου ( βλέπε σχέδιο )!!!! Φαινόταν ότι έχει μελετηθεί με ακρίβεια όπου οι νεκροί εκτείνονται από βορρά προς νότο και εξέθεσαν όλη την τάξη και την καταλληλόλητα της ταφής!!!! Κατά την πρώτη εξέταση του εδάφους από τους  αποίκους βρήκανε το ταφικό σύμπλεγμα καλυμμένο με τα συνηθισμένα δασικά δένδρα, με ένα άνοιγμα κοντά στο κέντρο που περιείχε ένα  ενιαίο σταυρό!!!! Οι τάφοι διακρίνονταν από ελαφρές κοιλότητες που ήταν διατεταγμένες σε ευθείες σειρές και υπολογίζονταν ότι κυμαίνονταν από δύο έως τρεις χιλιάδες!!!!  Κατά την εξέταση το 1800, βρέθηκαν να περιέχουν ανθρώπινα οστά, πάντα μαυρισμένα με το χρόνο, τα οποία με την έκθεση τους στον αέρα σύντομα κατέρρευσαν και έγιναν σκόνη!!!! Τα ίχνη της αρχαίας καλλιέργειας που παρατηρήθηκαν από τους πρώτους αποίκους στα γειτονικά εδάφη, αν και καλύφθηκαν με δάσος, έδειξαν σημάδια να υπήρχαν κάποτε πλατείες και βεράντες αλλά και δομές πολιτείας!!!!

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν να κάνουν με Ευρωπαίους αλλά ήταν ντόπιοι άνθρωποι που έζησαν χιλιάδες χρόνια πριν αρμονικά με τους γίγαντες της περιοχής!!!! Τα κόκαλα των γιγάντων όσα δεν έγιναν σκόνη ανέλαβε την φύλαξη τους το γνωστό καταραμένο και καλά << μουσείο >> των Μισθόνιανς, μετά από λίγα χρόνια όπου στην συνέχεια δηλώσαν ότι όχι μόνο αυτά αλλά και άλλα πολλά λείψανα γιγάντων καταστράφηκαν….!!!!

Έρχεται όμως και μια άλλη εκδοχή η οποία όλες οι ινδιάνικες φυλές μιλάνε για αυτό οι Αλγκονκουίν ή Αλγκονκουιάν ( ινδιάνικη φυλή ) η λαογραφία των PUKWUDGIES ( Πακβούντγκις ) είναι μαγικά μικρά ανθρωπάκια των δασών!!!! πρόκειται για γκρίζα ανθρωποειδή πλάσματα με μεγάλα αυτιά και είναι ποιο μικρά από το γόνατο και κάτω ενός ανθρώπου!!!!

Μπορούν να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν κατά βούληση, να δημιουργήσουν πυρκαγιές χρησιμοποιώντας μαγικά, να κλέψουν τρόφιμα και να προσελκύσουν τους ανθρώπους σε σοβαρά προβλήματα ακόμα και στον θάνατο!!!! Πρόκειται για tricksters  ( τρίκστερς – σκανδαλιάρηδες ) που διαπράττουν όλες τις πιθανές κακίες και το απολαμβάνουν!!!!

Το όνομα PICKWUDGIE ( Πακβούντγκις που ονομάζεται επίσης puk-wudjie ( Πουκ – Γούντγκι) σημαίνει “ο μικρός άγριος άνθρωπος του δάσους που εξαφανίζεται” και οι ιστορίες για αυτό το πλάσμα είναι γνωστές και πολλές στις τεράστιες περιοχές των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών της περιοχής των μεγάλων λιμνών και του νοτιοανατολικού Καναδά!!!! Οι Πακβούντγκις  είναι στενά συνδεδεμένες με τις δασικές εκτάσεις των σημερινών πολιτειών στις ΗΠΑ Ρόουντ Άϊλαντ και Μασαχουσέτη!!!!

Το wampanoag ( γουεμπανοάγκ ) – ( Αλγκόγιαν – όπου μιλάνε όλες οι φυλές των ινδιάνων για αυτά Καναδά και ΗΠΑ ) λένε ότι κάποτε ζούσανε σε όλες τις περιοχές της χώρας!!!!

Γενικά σύμφωνα με τη βορειοανατολική αμερικανική λαϊκή  παράδοση, οι Πακβούντγκις ήταν κάποτε φιλικοί προς τον άνθρωπο αλλά με το πέρασμα του χρόνου άλλαξε και οι Πακβούντγκις στράφηκαν εναντίον στον  ανθρώπων… οπότε θα ήταν καλύτερο να τους αφήσεις μόνους τους και ποτέ να μην τους ενοχλήσεις!!!!

Ακόμα η φύση των Πακβούντγκις ποικίλει στη λαογραφία των διαφορετικών φυλών!!!! Στις chippewa ( Τσιπέγα ή Τσιπέγουα ) _ (ojibwe –  Οτζίμπβε ) και στις άλλες φυλές των μεγάλων λιμνών οι Πακβούντγκις θεωρούνται άτακτοι αλλά βασικά καλοπροαίρετα πλάσματα που κάνουν μάλλον αβλαβή τεχνάσματα στους ανθρώπους!!!!

Στο Αβενάκι και σε άλλες βορειοανατολικές φυλές των Αλγκόγιαν, ένα Πακβούντγκις μπορεί να είναι επικίνδυνο αλλά μόνο σε ανθρώπους που τον αντιμετωπίζουν άσχημα και με έλλειψη σεβασμού!!!!

Στο wampanoag ( Γουεμπανοάγκ  ) και άλλες φυλές της νότιας νέας Αγγλίας είναι απρόβλεπτες και μάλλον επικίνδυνες!!!! Συμβαίνει ότι τα κόλπα τους δεν προκαλούν κακό και ακόμη μπορεί και να δώσουν και βοήθεια σε μια κρίσιμη κατάσταση αλλά προσέξτε τους  Πακβούντγκις επειδή είναι πολύ πονηροί και δεν αξίζει να υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη!!!! Σε ιστορίες που ποικίλλουν από φυλή σε φυλή οι Πακβούντγκις έχουν μαγικές ικανότητες οι οποίες δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να ελεγχθούν από τον άνθρωπο!!!!

Το πλάσμα μπορεί να μεταμορφώνεται σε ένα επικίνδυνο ζώο να εξαφανιστεί ή να γίνει αόρατο να συγχύσει τους ανθρώπους ή να τους κάνει να ξεχνούν!!!!  Τα  Πακβούντγκις μπορεί να τιμωρήσουν τους ανθρώπους απλώς κοιτάζοντας  τους!!!!

Η φυσική εμφάνιση και η συμπεριφορά των Πακβούντγκις τους κάνουν να συνδέονται εξ αποστάσεως με τα ευρωπαϊκά γκρέμνλινς – καρκατσούλια  όπου κάθε κουλτούρα έχει τις ιστορίες από τέτοια μικροσκοπικά σκανδαλιάρικα όντα – όντα τόσο έξυπνα που συχνά ξεπερνούσαν ακόμη και τους εαυτούς τους και που συχνά θεωρούνταν ως ήρωες πολιτισμού….!!!!!

Σε πολλές ιστορίες των  Γουεμπανοάγκ, οι Πακβούντγκις ήταν εχθροί του πολιτικού ηρώα Moshup ή Maushop ( Μόσαπ ή Μάουσαπ ) και ήταν αυτοί υπεύθυνοι για το θάνατο του!!!! ο Μόσαπ ήταν ένας γίγαντας που δημιούργησε το cape cod ( ακρωτήριο Κεπ – https://en.wikipedia.org/wiki/cape_cod )  μια από τις σημαντικότερες περιοχές της ζωής των Αμερικάνων με την ιστορία των Γουεμπανοάγκ να εκτείνεται σε 12.000 χρόνια!!!!!

Οι άνθρωποι σεβόντουσαν και αγαπούσαν τον Μόσαπ αλλά οι Πακβούντγκις ήταν πολύ ζηλιάρικα πλάσματα!!!! δεν τους άρεσε να βρίσκονται στη σκιά του μεγάλου ηρώα ( γίγαντα πιθανόν 35 μέτρα ύψος )!!!!! Σύμφωνα με έναν μύθο, δεν τους άρεσε η αγάπη που είχαν οι Γουεμπανοάγκ για τον Μόσαπ!!!!

Κάποτε οι Πακβούντγκις συμπεριφέρθηκαν τόσο άσχημα ώστε ο Μόσαπ έπρεπε να εισέλθει για να συγκεντρώσει όσα από αυτά μπορούσε και να τους διασκορπιστεί γύρω από τη νέα Αγγλία!!!! όλοι τους επέζησαν και προσπάθησαν να γυρίσουν στο σπίτι τους και έτσι συνέβη!!!

Αφού επέστρεψαν οι Πακβούντγκις πήραν την εκδίκηση απατώντας τα τοπικά παιδιά και σκοτώνοντας τους ανθρώπους Γουεμπανοάγκ!!!!! Εξοργισμένοι με τον Μόσαπ έστησαν παγίδα σε μια λίμνη νερού προσπαθώντας να τον σκοτώσουν!!!! Μια εκδοχή λέει ότι τον σκότωσαν αυτόν και τους γιους του!!!!

Δείτε επίσης:

Πολλοι λένε ότι οι Πακβούντγκις δεν ανήκουν στο παρελθόν επειδή είναι ακόμα υπάρχουν μέχρι σήμερα!!!

« Μια εγκυκλοπαίδεια της αμερικάνικης λαογραφίας » του christopher r. fee / jeffrey webb – https://www.abc-clio.com/ABC-CLIOCorporate/product.aspx?pc=A4250C  , είναι γεμάτη από μύθους και μύθους που έχουν διαμορφώσει τον αμερικανικό πολιτισμό από τα πρώτα χρόνια της διευθέτησης από αυτά τα πλάσματα!!!!

Σημερινή απεικόνιση για τα Πακβούντγκις!!!!

Αναφέρει επίσης για τα Πακβούντγκις: “… φήμες υπάρχουν ότι οι Πακβούντγκις συνεχίζουν κόλπα τους μέχρι σήμερα σε δασικές περιοχές της Μασαχουσέτης!!!! Μεγάλο μέρος της δραστηριότητας τους επικεντρώνεται στο περιβόητο «τρίγωνο δρόμο bridgewater- μπρίτζγουοτερ», μια περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα του κράτους που περιλαμβάνει το δασικό κρατικό δάσος fall river-freetown _ Φολ Ρίβερ  Φρήταουν!!!!

Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν μικρούς γκρίζους τρόλους ή καρκάτσολους ή λεπετσούρια, χαλάρια, κορκόλια, μαρματζούλια, λοριμίλια, αφανάδες, σουβλερίδες, κοντοβελόνιδες, τσικνιάδες, καπνεροί καρακάντζαροι, κάντζαροι, λυκοκάντζαροι, καλικάντζαροι και αλλά πολλά ονόματα όπως τα ονομάζουνε στην Ελλάδα και δελεάζονται να πάνε όλο και ποιο μέσα στα βαθιά δάση με το να κυνηγάνε να μια λαμπερή σφαίρα   τύπου φωτεινού!!!! Ορισμένοι αναφέρουν μια συντριπτική επιθυμία να πηδήξουν από την άκρη ενός βράχου ύψους 60 μέτρων στο δάσος που ονομάζεται “the ledge” (Δε Λετζ )!!!!

Μια σειρά από αυτοκτονικά άλματα εκεί υπενθυμίζουν στους ανθρώπους τις ιστορίες που αναφέρουν ότι οι  Πακβούντγκις σπρώχνουν τους ανθρώπους από γκρεμούς … διότι δεν εξηγείται αλλιώς αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει γιατί να περπατήσει τόσα χιλιόμετρα για να το κάνει ενώ είχε αποφασίσει να κάνει περίπατο ή ορειβασία στο δάσος αυτό…..»!!!!

Οι ινδιάνικοι θρύλοι είναι αρκετοί για αυτά τα πλάσματα αν φανταστείτε ειδικά ότι στις ΗΠΑ υπήρξανε 100.000 Ινδιάνοι που σφαγιαστήκανε από τους αποίκους καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν λίγοι και η κάθε φυλή ήταν σεβαστή και δεν λέγανε ψέματα όπως ο σημερινός κόσμος ειδικά για τα ήθη και έθιμα τους!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση