ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!!!!

 

Είτε μέσω μηνυμάτων σε πέτρα, βραχογραφίες, σχέδια και ιερογλυφικά, ιστορίες και θρύλους, δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία χώρα στον κόσμο που να μην έχει μια αρχαία παράδοση των << θεών >> που ήρθαν από το διάστημα με διάφορες ιπτάμενες συσκευές!!!! Ίσως έγινε κάποια τεράστια φυσική καταστροφή που είχε αποδεκατίσει τον πληθυσμό και κατέστρεψαν τον πολιτισμό τους, αλλά είχαν την τεχνολογία έτσι ώστε να γλιτώσουν και να ταξιδέψουν ως εδώ για να ανοικοδομήσουν ξανά τον πολιτισμό τους και την ίδια στιγμή να διασταυρωθούν με την ανθρώπινη φυλή και να προωθήσουν μια συγκεκριμένη η γενετική εξέλιξη, είτε με σκοπό την παρακολούθηση της προόδου που δημιουργείται σε ένα συγκεκριμένο πληθυσμό, τόσο από υλική όσο και από πνευματική άποψη, οι αποδείξεις του ερχομού τους!!;;!! Είναι άφθονες!!!!

Σε όλο τον κόσμο μπορείτε να ακούσετε από πολλές φυλές και να δείτε σε μνημεία βραχογραφίες αγάλματα κτλ  ιστορίες από παράξενα και θεϊκά όντα που ήρθαν από τον Σείριο και τις Πλειάδες κατά κύριο λόγο και αποφασιστικά, ανθρωποειδή σαν κι εμάς, όπου ήρθαν στους πλανήτες τους αντιμέτωποι με άλλες φυλές όπου είχαν σκοτεινούς σκοπούς, όπως οι ερπετόμορφοι ή αλλιώς γνωστοί ως Δρακονιανοί!!!!

Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτά τα ερπετά, που συνδέονται με το σύμβολο του φιδιού ή του δράκοντα, δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον, άλλοι με στολές και κράνη ήρθαν ακολουθώντας τα άλλα όντα σε ένα εχθρικό περιβάλλον για αυτούς, εγκαταστάθηκαν, και περνάνε απαρατήρητοι διότι είναι μεταμορφικοί παίρνοντας μορφή ανθρώπου!!!! Στις περισσότερες περιπτώσεις, εμφανίζονται ενώπιον των ανθρώπων με φλεγόμενους δίσκους, βροντερές λαμπερές σφαίρες, λαμπερά σύννεφα και άλλοτε στην αρχαιότητα με εξοπλισμένα αστρόπλοια με θανατηφόρα όπλα όπου και δημιούργησαν πυρηνικούς πολέμους λόγο της συγκομιδής των ανθρώπων προς βρώση και πάντα εμφανιζόντουσαν ως θεοί!!!! Αυτά που σας λέω μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ όπου έχω γράψει άρθρο για τους αρχαίους πυρηνικούς πολέμους!!!! Μπορούμε να το δούμε αυτό ακόμη και στη Βίβλο ή στο Μέγα ινδικό έπος Ραμαγιάνα από ιστορίες προφορικές των ινδιάνων της Αμερικής αλλά και από τους Μάγια – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1  , Ίνκας – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B6%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CE%B9  , Αζτέκους – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8A%CE%BD%CE%BA%CE%B1  , στην νότια Αμερική και κεντρική αλλά και από τους Κινέζους τους Μαοροί στην νέα Ζηλανδία αλλά και από διάφορες φυλές της Αφρικής …και άλλους πολλούς πολιτισμούς της γης!!!!

Αν υποθέσουμε ότι αυτοί οι << θεοί >> ερχόμενοι άφησαν μια μηχανή (ένα διαστημόπλοιο), αυτό μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι είχαν κατασκευαστεί ναοί παρόμοιοι με εκείνους της μορφής αυτής, και οι ναοί είναι κατάλληλοι για όλες τις θρησκείες και για όλους τους πολιτισμούς…μην το ξεχνάμε αυτό!!!! 
Μπορεί λοιπόν να μοιάζει με θόλους, μιναρέδες, μενίρ, ντολμέν, πυραμίδες, πυραμίδες τύπου καμπάνα κλπ., ήταν ο τρόπος κληρονομιάς τους για να εκφράσουν στις μελλοντικές γενιές την άφιξη τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του χώρου αυτών  των όντων, εξαιρετικής εξουσίας, που υποτίθεται ότι έχει μεγάλη τεχνολογική πρόοδο!!!! 
Πολλές από αυτές τις κατασκευές έχουν τελειώσει με μια μικρή ανώτερη προεξοχή που προσομοιώνει σε πιλοτήριο αν κάποιος είναι αρκετά παρατηρητικός!!!!

Η πιο λεπτομερής περιγραφή έρχεται από την Αγία Γραφή αναφέρει από το όραμα του ο Ιεζεκιήλ:

 

1-3. Την πέμπτη μέρα του τέταρτου μήνα του τριακοστού έτους της ηλικίας μου, εγώ ο Ιεζεκιήλ, γιος του ιερέα Βουζί, βρι­σκόμουν ανάμεσα στους αιχμαλώτους, κον­τά στον ποταμό Χεβάρ. Εκείνη την ημέρα άνοιξαν οι ουρανοί και είδαν οράματα που μου τα φανέρωσε ο Θεός. Αυτό συνέβη τον πέμπτο χρόνο μετά που είχε αιχμαλωτιστεί ο βασιλιάς Ιωαχίν.

Εκεί, στη Βαβυλώνα, στον ποταμό Χεβάρ, ο Κύριος μου μίλησε για πρώτη φορά και έ­νιωσα τη δύναμη του πάνω μου.

 1. Καθώς πα­ρατηρούσα, είδα να ‘ρχεται από το βορρά μια ανεμοθύελλα, που έφερνε ένα μεγάλο σύννεφο. Το σύννεφο έβγαζε από μέσα του φωτιά και έλαμπε ολόγυρα, ενώ στο κέντρο του κάτι ακτινοβολούσε σαν το μέταλλο που βγαίνει από τη φωτιά.
 2. Μέσα από τη φωτιά διέκρινα τέσσερα όντα που έμοιαζαν με άν­θρωπο.
 3. Το καθένα τους είχε τέσσερα πρόσωπα και τέσσερα φτερά.
 4. Τα πόδια τους ήταν ίσια, ενώ τα πέλματά τους έμοιαζαν με του μοσχαριού και σπινθηροβολούσαν σαν γυαλιστερός χαλκός.
 5. Εκτός από τα τέσσερα πρόσωπα και τα τέσσερα φτερά, καθένα από τα όντα αυτά είχε τέσσερα ανθρώπινα χέρια, ένα χέρι κάτω από κάθε φτερό.
 6. Τα ανοιγμένα φτερά τους συναντούσαν το ένα το άλλο στις άκρες καθώς κινούνταν δεν άλλαζαν κατεύθυνση· βάδιζαν κατευθείαν μπροστά, εκεί που κοίταζε το κάθε πρόσωπο.
 7. Όσο για την όψη του προσώπου τους, το κάθε ον είχε από μπροστά τη μορφή ανθρώπου, δεξιά τη μορφή λιονταριού, αριστερά τη μορφή βοδιού και πίσω τη μορφή αετού.
 8. Αυτά ήταν τα πρόσωπα τους. Τα δύο από τα φτερά του καθενός ήταν ανοιγμένα προς τα πάνω και άγγιζαν τα φτερά του άλ­λου, ενώ τα άλλα δύο φτερά σκέπαζαν το σώμα τους.
 9. Το κάθε ον βάδιζε κατευθείαν μπροστά, εκεί που κοίταζε το κάθε πρόσω­πο του, όπου τα πήγαινε το Πνεύμα. Βάδι­ζαν χωρίς να γυρίζουν τα σώματά τους. Α­νάμεσα τους διακρινόταν μια λάμψη σαν από αναμμένα κάρβουνα σαν λάμψη από δαδιά που πηγαινοέρχονταν. Η φωτιά ήταν εκτυ­φλωτική και από μέσα της πετιούνταν αστρα­πές.
 10. Τα όντα πηγαινοέρχονταν κι έτρεχαν σαν αστραπή.
 11. Καθώς παρατηρούσα τα όντα, είδα ότι πάνω στο έδαφος υπήρχε ένας τροχός κοντά τους, ένας τροχός για κάθε ον με τις τέσσερις μορφές.
 12. Οι τέσσερις τροχοί είχαν το χρώμα του τοπαζιού. Όλοι τους είχαν το ίδιο σχήμα και ήταν έτσι κατασκευασμέ­νοι, ώστε ο ένας τροχός φαινόταν να έχει έναν δεύτερο τροχό μέσα του σταυρωτά.
 13. Έτσι οι τροχοί είχαν τη δυνατότητα να κινούν­ται σταθερά και προς τις τέσσερις κατευ­θύνσεις.
 14. Οι τροχοί ήταν πολύ μεγάλοι έφταναν σε τρομαχτικό ύψος και η περιφέρειά τους ήταν γεμάτη μάτια σπινθηροβόλα.
 15. Όταν τα όντα προχωρούσαν, προχωρούσαν μαζί τους κι οι τροχοί κι όταν σηκώνονταν τα όντα από τη γη, σηκώνονταν κι εκείνοι.

20-21. Όπου το Πνεύμα πήγαινε τα όντα, μετατοπίζονταν μαζί τους κι οι τροχοί. Όταν αυτά βαδίζανε μετακινούνταν και οι τροχοί όταν αυτά σταματούσαν, σταματούσαν κι εκείνοι· κι όταν αυτά υψώνονταν από τη γη, υψώνονταν μαζί μ’ αυτά και οι τροχοί· γιατί το ίδιο Πνεύμα κατεύθυνε τα όντα και τους τροχούς.

 1. Πάνω από τα κεφάλια των όντων είδα κάτι που έμοιαζε με κρυστάλλινο, λαμπερό θόλο.
 2. Κάτω απ’ το θόλο στέκονταν τα όντα με απλωμένα τα φτερά τους καθένα άπλωνε δύο φτερά και άγγιζε τα φτερά του άλλου όντος, ενώ με τα άλλα δύο φτερά σκέπαζε το σώμα του.
 3. Όταν προχωρούσαν, άκουγα τον ήχο των φτερών τους: ήταν σαν μια μεγάλη θάλασσα που βρυχιέται, σαν τη φωνή του Παντοδύναμου· ήταν ένας ορυμαγδός σαν βουή από πολεμικό στρατόπεδο. Όταν στέκονταν, δίπλωναν τα φτερά τους.
 4. Αλλά και τότε ακουγόταν ακόμα ένας ήχος που ερχόταν από το θόλο, πάνω απ’ τα κεφάλια τους.
 5. Κι εκεί, πάνω από το θόλο, υπήρχε κάτι που έμοιαζε με τεράστιο ζαφείρι σε σχήμα θρόνου. Και πάνω στο θρόνο είδα να κάθεται κάποιος που έμοιαζε με άνθρωπο.
 6. Έπειτα είδα, από τη μέση του και πάνω κάτι που έλαμπε σαν χρυσάφι κι από τη μέση του και κάτω είδα κάτι σαν φωτιά, που ολόγυρα του έβγαζε λάμψη.
 7. Έμοιαζε με το ουράνιο τόξο που εμφανίζεται στα σύννεφα μετά τη βροχή· τέτοια ήταν η λάμψη αυτή, σαν το α­παύγασμα της δόξας του Κυρίου.

Δεν είναι λιγότερο σημαντικό είναι αναπαραστάσεις τόσο του γενειοφόρου θεού Quetzaltcoatl ( Κουετζαλτκοάτλ – https://en.wikipedia.org/wiki/Quetzalcoatl  ) γνωστός ως Kukulcan ( Κουκάλκαν- https://en.wikipedia.org/wiki/Kukulkan  ), τα γνωστά φτερωτά φίδια των Αζτέκων και των Μάγια, αντίστοιχα, των οποίων οι θεοί αυτών είχαν βγει από το κεφάλι ενός ερπετού ή ενός σκάφος σχήματος οβάλ όπου εμφανίστηκαν με ένα παράξενο κράνος!!!! Έχουν επίσης μη αναγνωρίσιμα όπλα καθώς φτερά “δεύτερο δέρμα”  μπότες και αεροπροωθητήρες!!!!

 

Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το περίφημο κεφάλι του Αζτέκτ “Ιππότης του Αετού – https://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_warrior  “, ο μυστηριώδης ετρουσκικός αστροναύτης του Μουσείου της Ασίζης!!!! Τα ανάγλυφα της Τασίλι, στην Αλγερία, όπου μπορεί να δει κάποιος κεφάλια κρυμμένα σε διαστημικά κράνη – https://www.ancient-code.com/the-cave-paintings-of-tassili-najjer-proof-of-ancient-astronauts/  !!!! Πολύ παρόμοια είναι τα πέτρινα ανάγλυφα στην Βαλακώνα, όπου μπορείτε να δείτε καθαρά ένα κεφάλι μέσα σε ένα κράνος!!!! Οι λεγόμενοι “χωρικοί” Αυστραλοί, που ονομάζονται wondjina ( Γοντζγίνα – https://www.ancient-origins.net/human-origins-folklore/mysterious-aboriginal-rock-art-wandjinas-extraterrestrial-or-not-00701  ), όπου είναι βραχογραφίες εκατοντάδων χιλιάδων ετών που έγιναν από “άλλη φυλή”, και που δείχνουν όντα χωρίς στόμα όπου ήρθαν από το βαθύ διάστημα, το ανθρωποειδές Τζάγκουαρ της “Cultura de la Venta” ( Κουλτούρα Ντε Λα Βέντα – https://en.wikipedia.org/wiki/La_Venta  ) στο Tabasco ( Ταμπάσκο – https://en.wikipedia.org/wiki/Tabasco  ), με τα τυπικά ηλιακά κτυπήματα που εμφανίζονται στην πτήση, σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα προσκέφαλο!!!! Το ανθρωποειδές από την Escafandra Valle del Cauca (Εσκαφάντρα Βάλε Ντελ Καουκά – http://www.lacma.org/art/exhibition/ancient-colombia-journey-through-cauca-valley  ), στην Κολομβία, κρατώντας δύο σπειροειδή κήπια!!!! Διάφορες παραστάσεις κεραμικής από την Nazca ( Νάζκα ), στο Περού, αλλά και οι περίφημες εξωγήινες μούμιες που βρέθηκαν εκεί – http://www.invisiblelycans.gr/oi-moymies-tis-erimoy-nazka-einai-alithines-stoicheia-ta-opoia-den-diapseydontai/  , αλλά και ένα κεφάλι που εμφανίζεται μέσα από το στόμα ενός φιδιού, που εκπροσωπείται καλά στο Xochicalco ( Ξοτσικάλκο – https://whc.unesco.org/en/list/939  ), Tula ή Chichen Itza ( Τούλα ή Τσίτσεν Ίτζα – https://en.wikipedia.org/wiki/El_Castillo,_Chichen_Itza  )!!!! Ο << πολεμιστής του Teotihuacan ( Τεοτιχουακάν – https://ancientamerindia.wordpress.com/2013/01/17/teotihuacan-warfare-300-700-ad/   ), με το περίεργο κράνος του, εξοπλισμένο με προσοφθάλμιες, αλλά και ένα είδος << Λυκάωνα, στο λινκ που βάζω για όσους δεν πιστεύουν στους Λυκάωνες ως υπαρκτά όντα έχει φωτογραφία του αναλυτική http://www.abovetopsecret.com/forum/thread560183/pg1  ) όπου έχει στολή και μπότες, που κρατάει παράξενα όπλα!!!! Η ίδια έννοια μπορεί να έχουν τα κεφάλια που έχουν ανεγερθεί στο νησί του Πάσχα – https://en.wikipedia.org/wiki/Easter_Island  !!!! Τα ιαπωνικά αγάλματα “dogu” ( Ντογκού – https://www.ancient-origins.net/artifacts-other-artifacts/ancient-dogu-figurines-large-goggle-eyes-defy-scholarly-explanation-002722  ), με τέλειες και λεπτομερείς αποδείξεις!!!! Ο λεγόμενος “παγκόσμιος σταυρός – https://www.iai.spk-berlin.de/fileadmin/dokumentenbibliothek/Indiana/Indiana_6/IND_06_Aveni__Hartung.pdf  ” του Μεξικού, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο θεός της φωτιάς, που φέρει άγνωστα όπλα και ρίχνει ακτίνες προς όλες τις κατευθύνσεις!!!! Πολυάριθμες είναι οι περιγραφές και οι απεικονίσεις των ιπτάμενων πλοίων “vimanas” ( Βιμάνας – https://www.iai.spk-berlin.de/fileadmin/dokumentenbibliothek/Indiana/Indiana_6/IND_06_Aveni__Hartung.pdf  ), στο Ramayana ( Ραμαγιάνα – http://www.vedanta.gr/wp-content/uploads/2012/03/JM_Sastras_Vedanta_GRA5.pdf  ) με αιματηρές ουράνιες μάχες και πυρηνικούς πολέμους!!!! 

Η καταγεγραμμένη ιστορία από το “ουράνιο άρμα του Ράμα – https://en.wikipedia.org/wiki/Rama  , το οποίο κινούταν από μόνο του και ήταν τεράστιο και φεγγοβολούσε από λάμψεις, είχε δύο ορόφους, πολλά δωμάτια και παράθυρα!!!! Ένα ουράνιο άρμα, το οποίο διαθέτει αξιοθαύμαστη δύναμη, φτερωτό με ταχύτητα, χρυσό σε μορφή και μεγαλοπρέπεια, σηκώθηκε βγάζοντας καπνό και αναβοσβήνοντας φλόγες “!!!! Ο Ραβάνα, ο θνητός εχθρός του Ράμα “πέταξε πάνω από τους αντιπάλους, προκαλώντας την πτώση των αιωρούμενων  πλοίων προκαλώντας μεγάλη καταστροφή”!!!! Hindu Panchatantra ( Χίντου Πανκατάντρα – https://en.wikipedia.org/wiki/Panchatantra  ), έχει ένα αστρόπλοιο ονόματι << Garuda >> ( Γκαρούντα – https://www.britannica.com/topic/Garuda  ) μεγάλο όσο έξι κτήρια ικανό να απογειώνεται, και να προσγειώνεται, με το να ταξιδεύει γρηγορότερα από αστραπή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, με ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου που επέτρεπε κάθε είδους ελιγμών με ακρίβεια με χιλιάδες χιλιόμετρα ταχύτητας!!!!! 

Καταθέτω φωτογραφικό υλικό από όλο τον κόσμο για τις αποδείξεις που αναφέρω αλλά και από άλλες που δεν ανέφερα:

Θα μπορούσα να βάλω και άλλες πολλές φωτογραφίες αλλά έβαλα μια ποικιλία για αυτά που έγραψα για να τα δείτε με τα μάτια σας και εσείς!!!! Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες φωτογραφικές αποδείξεις αν κάποιος το ψάξει καλά!!!! Από σπηλαιογραφίες, βραχογραφίες, αγάλματα, ναοί, ζωγραφικές, μυθολογίες, ιστορίες, ποιήματα κτλ!!!!! Δεν θα πω κάτι άλλο θα σας αφήσω να προβληματίστε όπως πρέπει ιδιαίτερα τους σκεπτικιστές ……δεν νομίζω να μπορείτε να φέρετε κάποια αντίρρηση ότι κάτι περίεργο συνέβη κάποια στιγμή στην γη από ιδιαίτερα και άγνωστα όντα τα οποία που δεν ήταν ανθρώπινα!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!!!!

 1. Ως προς τις απεικονίσεις με την Γυναίκα και το μωρό σε πίνακες και αγάλματα, ακόμα και τα Ελληνικά αγάλματα μόνο με Γυναίκες, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει σεβασμός προς την Γυναίκα-Μητέρα σε εκείνους τους πολιτισμούς τότε όπως και τώρα, αντίθετα με τους μουσουλμάνους και τους ιουδαίους

Αφήστε μια απάντηση