ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΔΑΙΜΟΝΑΣ!!;;!! ΣΚΙΕΡΟΣ!!;;!! OΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΟΛΑΔΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ!!;;!! ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!! ΒΙΝΤΕΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΔΑΙΜΟΝΑΣ!!;;!! ΣΚΙΕΡΟΣ!!;;!!

OΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΟΛΑΔΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ!!;;!! ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!! ΒΙΝΤΕΟ!!!!

 

Στην Κύπρο στην περιοχή Λυκαβηττός Λευκωσίας  διπλά στο πάρκο της θάλασσας η κυρία Σοφία Βόλου στις 4/12/2018 στις 2:14 π.μ. άρχισε να τραβάει βίντεο την κακοκαιρία όπου έμενε εκείνη την στιγμή στην περιοχή!!!!

Η κυρία Σοφία Βόλου αρέσκεται στο να τραβά φωτογραφίες αλλά και βίντεο την φύση είτε είναι άγρια είτε ήρεμη!!!! Έτσι εκείνη την μέρα ήθελε να τραβήξει τις αστραπές που μαίνονταν από την κακοκαιρία!!!!

 

Όπως η  ίδια μας είπε και που μας το έστειλε…:

Σοφία Βόλου

<< Τραβούσα την κακοκαιρία και ποιο πολύ ήθελα να βιντεοσκοπήσω τις αστραπές να πετύχω ένα ωραίο πλάνο. Την ίδια μέρα καθώς θαύμαζα τις αστραπές που είχα τραβήξει αστραπιαία το μάτι μου πήρε στο πλάνο ( …. ) μια παράξενη φιγούρα. Την είδα την ξανά είδα και κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι το φυσικό. Ήταν κάτι το απίστευτο στα μάτια μας να πιάσουμε κάτι το υπερφυσικό. Κοιτάξτε το καλά διότι περνάει γρήγορα και θα το δείτε και εσείς εκείνη την ώρα που αστράφτει >>.

Εμείς με την σειρά μας είδαμε το απίστευτο βίντεο και θα σας το δείξουμε και σε σας με την άδεια της κυρίας Σοφίας Βόλου!!!! Το τι ακριβώς είναι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!! Το ότι έχει να κάνει με το υπερφυσικό δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ζούνε παράξενες οντότητες στον κόσμο μας αυτό είναι σίγουρο 100%!!!! Θα μπορούσε να είναι μια μάζα δαιμονικής οντότητας όπως χαρακτηρίζει η θρησκεία ή κάποιο είδος σκιομορφιστή ή ακόμα και ξενομορφιστή όπως ονομάζουν τις δαιμονικές οντότητες οι παραψυχολόγοι και οι ενδιάμεσοι!!!! Θα μπορούσε βέβαια να είναι ένα είδος βιομορφής, όσοι δεν ξέρετε τι είναι οι βιομορφές πατήστε ΕΔΩ να μάθετε!!!! Θα μπορούσε επίσης να είναι γνωστές οντότητες Βολαδόρες του Σαμάνου Καστανέντα όπου είναι σχεδόν παρόμοιες με αυτές  τις ιπτάμενες σκιώδεις μορφές που πετάνε στην ταινία Χάρι Πότερ όπου εγκλωβίζουν το θύμα τους και ρουφούν την ψυχική τους ενέργεια!!!!

 

Αλλά και κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην Ζάμπια με μια μορφή που μοιάζει πολύ με τους Βολαδόρες μόνο που ήταν τεράστια…!!!!

 

Αλήθεια όμως, τι θα μπορούσε πραγματικά να είναι με την κοινή λογική αν αποκλείσουμε τους δαίμονες και τους Βολαδόρες ή Βαλαοράδες όπως κάποιοι τους αναφέρουν!!!! Θα μπορούσε να είναι κάποιο πλάσμα από σκοτεινές τέχνες και τελετές μαγείας!;! Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο άγγελος του θανάτου για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν οι άγγελοι!!;;!! Μήπως είναι ένα είδος άγνωστης εξωγήινης οντότητας!!;;!! Αν όμως πάρουμε την λογική το ποιο πιθανόν είναι να είναι μια βιομορφής λεπτομέρειες στο άρθρο που σας παραπέμπω!!!!

Όπως και να έχει όμως ότι και να είναι είναι παράξενο και τρομαχτικό συνάμα το να διαπιστώνει κάποιος ότι δεν είναι μόνος του σε αυτόν τον πλανήτη εκτός του ζωικού βασιλείου!!!!

Το βίντεο εξετάστηκε και δεν έχει πειραχτεί με κάποια ειδικά εφέ ή Photoshop !!!! Οποίος θέλει μπορεί να δει και να εξετάσει το βίντεο!!!!

 

Το επίμαχο βίντεο με την παράξενη και μυστηριώδες οντότητα!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=5lYe0e-YBSk

 

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό ο κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση