ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΟΥ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΟΥ!!!!!

 

Κυρίες και κύριοι αυτήν την φορά θα φέρω αποδείξεις για τους πουλημένους αρχαιολόγους όπου προσκυνούν την εταιρία Μισθόνιανς όπου και είναι αυτοί που διοικούν μέσο της μασονίας όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες του κόσμου  με σκοπό να μην αφήνουν να βγούνε στην επιφάνεια στοιχεία για το αρχαίο παρελθόν της γης μόνο και μόνο επειδή η παγκόσμια κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τα πλήθη και τον κόσμο για δικά του συμφέροντα τα οποία και έχω μιλήσει σε άλλα άρθρα!!!! Όποιος δεν ξέρει τι είναι το ίδρυμα Μισθόνιανς όπου έχουμε και στην Ελλάδα άλλα έχει εξαπλωθεί παντού μπορεί να διαβάσει ΕΔΩ!!!!

Αγαπητοί αρχαιολόγοι σε κάθε γωνιά της γης γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο!;! Μετά από χρόνια θα φανεί το τι πράξατε και τα ονόματα σας θα κακό φημολογούνται  που αποκρύψατε στοιχεία για αυτά!!!!  Όπως όμως και να έχει ο κόσμος ξυπνάει και βλέπει τα πάντα από αυτά που τα αφεντικά σας προσκυνημένοι θέλουν να κρύψουνε από την ανθρωπότητα!!!! Ας ξεκινήσω λοιπόν!!!!!

Στο μακρινό Περού από εμάς υπάρχουν πολλά ευρήματα τα οποία αποδεικνύουν ότι άνθησαν πολλοί πολιτισμοί όπως οι Μάγιας ,οι Ίνκας και άλλοι όπου έχουν αφήσει την σφραγίδα του πολιτισμού τους με τόσα αρχαία μνημεία και άλλα πολλά αινιγματικά τα οποία φαίνεται να μην ανήκουν στον άνθρωπο!!!! Ακόμα και σε αυτά όταν γίνονται κάποιες ανακαλύψεις οι αρχαιολόγοι κοιτάν μέσο διαταγών που περνούνε να τα διαστρεβλώσουν ή να τα αποκρύψουν από τον κόσμο ή ακόμα και να τα καταστρέψουν!!!! Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορούνε πλέον να αποκρύψουν μια ανακάλυψη διότι μπορεί να είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες χιλιόμετρα!;! Ναι μεν ο κόσμος το βλέπει αλλά περιμένει από τους αρχαιολόγους να πούνε κάτι για να πειστούν σαν πρόβατα που είναι!!!!

Στο βίντεο το οποίο θα δείτε παρακάτω δείχνει σμιλευμένα << κανάλια >> πάνω σε βουνά από την Βολιβία μέχρι και το Περού όπου και το δεύτερο έχει τα πιο πολλά στην δικαιοδοσία του!!!! Πρόκειται για κάτι τόσο παλιό που οι Μάγιας ή Ίνκας και άλλοι προ κολομβιανοί σίγουρα δεν τα είχαν φτιάξει αυτοί!!!! Για τους αρχαιολόγους είναι ένα μεγάλος πονοκέφαλος διότι δεν γνωρίζουν ποιος πολιτισμός ήταν αλλά!;! Με τι μέσα έφτιαξαν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα σμιλεύοντας τα βουνά τόσο τέλεια και άψογα που ακόμα και σήμερα αν θα θελήσουν να τα ξανά φτιάξουν θα πρέπει να περάσουν εκατοντάδες χρόνια με τα πιο τέλεια μηχανήματα που υπάρχουν!!!!  Πολλοί από τους αρχαιολόγους κάνουν λόγο για υπέρ πολιτισμό με άγνωστη τεχνολογία κοπής πέτρας με εργαλεία σύντηξης, δηλαδή σαν να βγάζουν ακτίνα λέιζερ ή κάτι τέτοιο!!!! Αν είναι έτσι όπως θα δείτε και στο βίντεο το πως είναι κομμένα και σμιλευμένα ποιος άραγε να ήταν εκείνος ο πολιτισμός!;! Κάποιος από τους αρχαιοτάτους και άγνωστους πολιτισμούς της γης που περάσανε ή κάποιος εξωγήινος πολιτισμός!;! Και να είναι το δεύτερο για ποιο λόγο να το έκανε!;! Ίσως να μην μπορούσε να απεγκλωβιστεί από τον πλανήτη γη……λόγο προβλήματος του αστρόπλοιου τους!!!! Τι να έγινε όμως αυτός ο πολιτισμός και έχουμε ενδείξεις για το αν πράγματι υπήρχε!;! Θα το δούμε άλλη φορά αυτό και σε άλλο άρθρο που θα φτιάξουμε ειδικά για αυτό το θέμα!!!! Όπως και να έχει αυτά τα κανάλια τα οποία θα δείτε στο βίντεο κανείς αρχαιολόγος δεν μπορεί να πει ποιος τα σμίλεψε, ποιος τα έφταιξε, ποιος ήταν ο πολιτισμός …….!!!!

Τώρα απολαύστε το βίντεο θα εκπλαγείτε, είναι πραγματικά υπέροχο!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0V4ayAc5XYU[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση