ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ << Ε >> ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΠΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ << Ε >> ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΠΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

 Έχουν ειπωθεί τόσα για την ομάδα έψιλον και ειδικά για το σύμβολο που την απεικονίζει. Εγώ έδωσα μια εξήγηση για το ποια είναι η ομάδα έψιλον από αυτά που μου έτυχαν τα οποία και ανάρτησα ως άρθρα με τίτλο << ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ >>. Μέχρι εδώ όλα καλά για αυτούς που έχουν γράψει από το ποιο σωστό μέχρι το ποιο τρελό σενάριο για την ομάδα αυτή. Τι γίνετε όμως με το σύμβολο  << Ε >> όπου είναι δυο αντίστροφα έψιλον και μια κάθετη γραμμή στην μέση ή χωρίς την κάθετη γραμμή στην μέση;  Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται πάρα πολύ και αυτά που θα αποκαλύψω που μερικοί τα γνωρίζουν πολύ καλά θα τους πειράξει το τι θα γράψω.

Αν κοιτάξουμε την ιστορία μας και ειδικότερα την αρχαία δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο σύμβολο στην Ελληνική γραμματική!!!! Το μόνο έψιλον είναι αυτό της αλφαβήτου. Τότε πως όλοι αυτοί οι συγγραφείς έγραψαν τόσα για αυτό το σύμβολο και μάλιστα έγινε τόσο πιστευτώ από εκατομμύρια Έλληνες ότι πρόκειται για ένα μυστικό σύμβολο το οποίο είναι καθαρά Ελληνικό και τίποτα άλλο…… το μόνο  << Ε >> όπως το βλέπετε σήμερα ήταν το αινιγματικό Δελφικό έψιλον μα και εκεί υπάρχει κάτι το περίεργο διότι το έψιλον της εποχής εκείνης ήταν γραμμένο με τον τρόπο της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας και όχι της νέο Ελληνικής!!!! Δείτε την εικόνα από κάτω για να καταλάβετε τι εννοώ για το αρχαίο Ελληνικό έψιλον. Η πρώτη αλφάβητος είναι η αρχαία Ελληνική και η δεύτερη η Λατινική….

 Οπότε το σύμβολο των έψιλον λογικά θα έπρεπε να είναι σχεδιασμένο με τα έψιλον αντιστρόφως με της αρχαίας Ελληνικής αλφαβήτου και όχι της Λατινικής!!!! Λέγεται ότι ο Ιωάννης Φουράκης είχε τονίσει ότι το σύμβολο των έψιλον ήταν πίσω από το θρόνο του Μίνωα στο παλάτι της Κνωσού, άλλοι λένε ότι το σύμβολο αυτό δεν υπάρχει πίσω από το θρόνο…. Όπως και να έχει τον καιρό εκείνο η γραφή και η γλώσσα των Μινωιτών δεν ήταν Ελληνική αλλά δεν πίστευαν ούτε και στους θεούς που είχαν οι Έλληνες ( δωδεκάθεο )……

Αν είναι έτσι τότε το σύμβολο αυτό από πού έχει έρθει; Το έχουμε δει πολλές φορές και σε άλλα κράτη ειδικά στην Κίνα όπου ο Κομφούκιος το είχε στα ρούχα του, όχι οριζόντια όπως το ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά κάθετα!!!! Στην Ελλάδα άρχισε να γίνεται γνωστό από το 1996 και πέρα μετά τα πρώτα βιβλία του Ιωάννη Φουράκη περί την ομάδα έψιλον ( είχε γράψει το πρώτο βιβλίο το 1994 ) και μετά ακολούθησαν και οι άλλοι συγγραφείς οι οποίοι και αυτοί έβαζαν το ίδιο σύμβολο, στην πορεία άλλαξε προσπαθώντας κάποιοι να δείξoυν ότι η ομάδα έψιλον έκτος από αρχαιολατρική ομάδα αναγνώριζε και τον Χριστό και για αυτό ανάμεσα στα δυο αντίστροφα έψιλον έβαλαν την κάθετη γραμμή και ανακηρύχτηκε το σύμβολο αυτό ότι είναι το νεοελληνικό απόρρητο σύμβολο μυστικιστικής δύναμης αλλά και αρχαίας θρησκευτικής πίστης αλλά και νέας φτάνει να υπάρχει Ελληνικό στοιχείο μέσα του και τίποτα άλλο!!!! Από την μια πλευρά αυτό που έκαναν όλοι αυτοί οι κύριοι είναι να εμψυχώσουν τους νέους Έλληνες αλλά και τους ηλικιωμένους ώστε να εμψυχώσουν και αυτοί με την σειρά τους τους νέους ότι υπάρχει βοήθεια από μια ομάδα η οποία είναι απόρθητη και δεν νικιέται και εκτός αυτού προέρχεται από το διάστημα και η βοήθεια που θα φέρει θα κάνει την Ελλάδα πλανητάρχη με λίγα λόγια…… Πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι η ομάδα αυτή δεν υπάρχει και ότι ήταν μυθοπλασία κάποιων για να δοξαστούν ή να οικονομήσουν χρήματα….. και αυτό αποδεικνύεται από αυτά που έχουν γράψει όλοι οι εν λόγο κύριοι…. Με την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος. Θα ήθελα να το πίστευα και γω όπως τα λένε όλοι αυτοί μα αν ήταν έτσι τώρα δεν θα είχαμε τέτοιο οικονομικό πρόβλημα και τέτοια κρίση έστω και φτιαχτεί…. γιατί είναι φτιαχτεί!!!! Και εμείς οι Έλληνες τα πειραματόζωα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!!

Χωρίς να λέω ότι εγώ έχω το δίκιο ή έτσι είναι πιστεύω ότι η ομάδα έψιλον δεν υπάρχει όπως τα λένε οι συγγραφείς μα υπάρχουν τα << Λευκά Ιεράτεια >> από αρχές χρόνου όπου στα άρθρα μου εξηγούν πολλά πράγματα….. αλλά και τα περιπλέκουν για να λέμε και του στραβού το δίκιο!!!!

Ας συνεχίσουμε λοιπόν. Το έψιλον ως σύμβολο της ομάδας έψιλον πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι είναι Ελληνικότατο!!!! Αν ήταν οι αρχαιολόγοι μας δεν θα το είχαν βρει κάπου;…. .βέβαια υπάρχει σε κάποια αγγεία ως υπογραφή, προσέξτε ως υπογραφή και τίποτα άλλο και σε κάποιες μεταγενέστερες βυζαντινές εικόνες του 14ου και του 16ου αιώνα πουθενά αλλού. Εκτός από το αρχαιότατο  κτίσμα στον Βόλο όπου και θυμίζει το αντίστροφο έψιλον όπου οι αρχαιολόγοι έχουν τελείως διαφορετική γνώμη για το τι ήταν αλλά οι σημερινοί οπαδοί των έψιλον επιμένουν ότι ήταν της ομάδας…… αλλά άμα τους ρωτήσει κανείς δεν ξέρουν να πουν για ποιο λόγo.

Το σύμβολο αυτό είχε γίνει γνωστό από την δεκαετία του 50 όχι εδώ στην Ελλάδα αλλά στην Ισπανία!!!! Ας δούμε λοιπόν στα νεώτερα χρόνια την προέλευση αυτού του σήματος που εκείνη την εποχή η Ελλάδα δεν γνώριζε τίποτα ή γνώριζε;

Πρόκειται για την υπόθεση UMMO, μια υπόθεση και ένα μυστήριο με πολλές ενδείξεις αλήθειας κατά μήκος της διαδρομής των χρόνων που πέρασαν. Στην δεκαετία του 50 στην Ισπανία έκαναν την εμφάνιση τους οι κάτοικοι του πλανήτη UΜΜΟ όπου βρίσκετε 14 έτη φωτός μακριά από την γη!!!! Οι ίδιοι οι Ουμμίτες λένε ότι είχαν έρθει δεκαπέντε χρόνια πριν να αρχίσουν να γίνονται γνωστοί στον κόσμο με διάφορες επιστολές που έστελναν σε πολύ σημαντικά πρόσωπα της εποχής εκείνης…. Οι υποστηριχτές των Ουμμιτών λένε ότι ήρθαν σε επαφή μετά από 15 χρόνια από το 50 δηλαδή το 1965, όπως και να έχει οι αποδείξεις για τους Ουμμίτες είναι πάρα πολλά.

Αρχικά είχαν συντάξει έναν κατάλογο με 20 προσεκτικά επιλεγμένα άτομα της εποχής εκείνης, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Ισπανοί. Ήταν ένας αστυνόμος υψηλόβαθμος, ένας πολύ γνωστός θεατρικός συγγραφέας, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Αμερικανικής πρεσβείας στην Μαδρίτη, έναν πασίγνωστο πολιτικό μηχανικό της εποχής εκείνης, έναν δημοσιογράφο του Πρακτορείου Τέλεγκραφ, μια γνωστή εισαγγελεύς των δικαστηρίων της Μαδρίτης, και δυο πασίγνωστοι ουφολόγοι ο Αντώνιο Ριβέρα και ο Ραφαέλ Φαρριόλς…..

Ο αιδεσιμότατος Σέσμα έλαβε πάρα πολλές επιστολές των Ουμμιτών το 1967, όπου και τις διάβαζε στην ομάδα όπου και είχε ιδρύσει…… όπου θα δούμε λεπτομέρειες για αυτόν παρακάτω. Οι επιστολές περίγραφαν την ζωή καθημερινά από τον πλανήτη των Ουμμιτών, την κοινωνική τους συμπεριφορά, την πολιτική τους οργάνωση, αλλά και την ιστορία τους. Επίσης σημαντικές πληροφορίες για την μηχανική των ΑΤΙΑ  με τα οποία είχαν έρθει στην γη!!!! Ο τρόπος που ταξίδευαν όλα αυτά τα έτη φωτός και το πώς ήρθαν σε λίγο χρονικό διάστημα στην γη, την βιολογία τους, την θεωρία της εξέλιξης τους, αλλά και για την μεταφυσική τους!!!!

Επίσης  έλεγαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με τις ΗΠΑ αλλά και την τότε Σοβιετική Ένωση όπου τους είχαν πάρει στα σοβαρά σε ότι έλεγαν εκείνη την εποχή οι Ουμμίτες!!!! Οι επιστολές έλεγαν ότι τους πήρε 15 χρόνια για να μάθουν τις γλώσσες όλων των εθνών της γης και ότι τώρα τις μιλάνε όλες!!!!

Ο Φερνάντο Σέσμα ίδρυσε μια από τις ποιο γνωστότερες εξωγήινες θρησκευτικές οργανώσεις του αιώνα που πέρασε με τον αρχικό τίτλο << Κοινότητα Φιλών Για Τους Εξωγήινους Επισκέπτες >>, αυτό έγινε μετά από μια παράξενη εμπειρία όπου βίωσε ο ίδιος ο Σέσμα. Ίδρυσε την σέκτα αυτήν και αυτό κηρύχτηκε αιδεσιμότατος και θρησκευτικός της ηγέτης!!!!

Ο ίδιος υποστήριζε πως είχε επιλεγεί από τους εξωγήινους της φυλής UMMO ( όπου κατοικούν στον πλανήτη UMMO, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το αστέρι Λύκος 424 ) για να μεταδώσει μηνύματα αγάπης και σωτηρίας σε όλο τον πλανήτη. Υποτίθεται ότι από το 1950 η εξωγήινη αυτή φυλή έστελνε συμβουλευτικές επιστολές σε επιλεγμένα μέλη ερευνητικών οργανώσεων….. Το περίεργο είναι ότι η σφραγίδα των επιστολών τους αυτών ταυτιζόταν με το Ελληνικό αντίρροπο Έψιλον το οποίο εκείνη την εποχή δεν ήταν γνωστό στην Ελλάδα παρά μόνο σε πολύ λίγους ανθρώπους οι οποίοι είχαν να κάνουν με τα Λευκά Ιεράτεια…… Περάν τούτου δεν ήταν λίγες οι θεάσεις ΑΤΙΑ που σύμφωνα με τους μάρτυρες έφεραν το αντίρροπο Έψιλον ως σύμβολο, στην περιοχή της Ιβηρικής χερσονήσου εκείνη την εποχή. Μπορούμε κάλλιστα να συζητήσουμε τις προεκτάσεις που είχε η παρουσία του συμβόλου αυτού και στα δικά μας συνωμοσιολογικά χωράφια……

Μετά το 1970 οι πιστοί των UMMO διαιρέθηκαν σε υποομάδες που γρήγορα παρήκμασαν. Παρ’όλα αυτά η πίστη στους UMMO πέρασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου ακόμη και μέχρι σήμερα υπάρχει μια σέκτα με την ονομασία << Οι κόρες των UMMO >> με ιδρυτές της την Φλορέτσια Ντιβόνι Γκουτιέρρεζ και τον Κάρλος Οπανόνα. Από δημοσιογραφικές έρευνες έχει διαπιστωθεί πως πρόκειται για μια κλειστή και ίσως μια πολύ επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων που αν και πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες με τους Ισπανούς  πρώην συναδέλφους τους, εν τούτοις έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα εξαφανίσεων μικρών παιδιών ( Κάποιοι λένε ότι τα έδιναν ως τροφή σε υψηλόβαθμα στελέχη των Δρακονιανών ) αυτή η πληροφορία δεν έχει οριστικοποιηθεί ως αληθής.

Παρά το γεγονός ότι η ιστορία για τους UMMO θα έπρεπε κανονικά να θεωρηθεί ως φάρσα, όλα τα στοιχεία των γεγονότων αλλά και των αποδείξεων δείχνουν τελείως το αντίθετο!!!!

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Η ιστορία προέρχεται στις 6 Φεβρουαρίου του 1966 στη Μαδρίτη. Την ημέρα εκείνη, ο Τζόρνταν Πένα ανέφερε ότι είχε δει ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας. Αντικείμενο που ήταν στρόγγυλο. Παραδόξως στο αντικείμενο υπήρχε ένα παράξενο  σύμβολο επί της επιφανείας του, με τη μορφή τριών κάθετων γραμμών που συνδέονται με μια οριζόντια γραμμή.

 ( Ένα παράξενο σύμβολο που μοιάζει με το σύμβολο του πλανήτη Ουρανού στην Αλχημεία…. )

Mια  έκθεση του θέτει μια σειρά ανακατατάξεων. Όμως, το γεγονός αυτό αποδεικνύει απλώς μια αρχή από άλλα μυστηριώδη γεγονότα.

 

Τα UMMO έγγραφα

Λίγο μετά την μαρτυρία του Πένα, ένας συγγραφέας βιβλίων για τα ΑΤΙΑ από τη Μαδρίτη έλαβε κάποια φωτογραφία ή περιγραφή του ΑΤΙΑ ακριβώς όπως το είχε περιγράψει ο Πένα. Τότε μετά από λίγες εβδομάδες ο Φερνάντο Σέσμα, έλαβε επίσης μια σειρά από έγγραφα που αναφέρονται ότι προέρχονται από μια εξωγήινη φυλή που προέρχεται από τον πλανήτη ΟΥΜΜΟ.

Στο ίδιο έτος , μια σειρά από διαφορετικούς ανθρώπους που έδρευαν  στη Μαδρίτη έλαβαν περίπου 150 έγγραφα που αποτελούνται από 1.000 σελίδες . Κάθε έγγραφο είχε ως σφραγίδα το γνωστό για εμάς σύμβολο των Έψιλον!!!!

 Έγγραφα από  τον λαό του πλανήτη UMMO εξακολουθούν να εμφανίζονται κατά τα επόμενα έτη αλλά και μέχρι σήμερα από διάφορα μέρη του πλανήτη μας. Μερικοί άνθρωποι έλαβαν ακόμη και μια επιστολή, μια τέτοια έλαβε ο Γάλλος επιστήμονας,  Ζαν Πιέρ Πετίτ την οποία και πρωτοκόλλησε δημόσια θέα στο πανεπιστήμιο στον τομέα της φυσικής όπως λένε.

 Η επιστολή του Πετίτ έλεγε ότι οι UMMO είχαν προσγειωθεί στην γη την δεκαετία του 50 και ότι είχαν μάθει πολλά πράγματα για εμάς τους γήινους προτού έρθουν σε επαφή με αυτούς. Επίσης έδιναν συμβουλές το πώς να σταματήσουν οι πόλεμοι αλλά και για το πώς μπορούσαν να βοηθήσουν την εξέλιξη της γήινης τεχνολογίας και ιδιαίτερα την ιατρική……

Ένας μηχανικός που ονομάζεται Ένρικ Νοβόα Βιλλαγκράσσα( Enrique Novoa Villagrassa) είχε λάβει τηλέφωνο στις 28 Νοεμβρίου του 1966 από ένα άτομο που τον αναφέρει ως έναν εξωγήινο. Μίλησαν για δύο ώρες για τα θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο και τις τεχνικές, όπως οι καλούντες έχουν πολύ καλή γνώση σχετικά με το θέμα.

 Στη συνέχεια, το 1967, οι Ουμμίτες μέσω των αντιπροσώπων τους όπου είχαν στείλει τις επιστολές αλλά και είχαν διαλέξεις τηλεφωνικές ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιζόντουσαν δημόσια στο κοινό!!!. Την άνοιξη του 1967, οι εξωγήινοι από τον πλανήτη UMMO ανακοίνωσαν ότι έχουν δυσκολία στο να προσγειωθούν…… Στη συνέχεια, ότι το ΑΤΙΑ τους θα προσγειωθεί την 1η Ιουνίου, στα περίχωρα της Μαδρίτης και καλούσαν κάποιους ανθρώπους να πάνε μαζί τους αλλά και θα άφηναν και αυτοί κάποιους Ουμμίτες στην γη.

Την 1η Ιουνίου 1967, το αεροσκάφος προσγειώθηκε πραγματικά το οποίο και ανάφεραν μάρτυρες με ονομαστική καταγγελία-μαρτυρία. Στη συνέχεια, ήρθε η επίμαχη φωτογραφία από το ΑΤΙΑ των UMMO με το γνωστό πλέων σύμβολο.

Αν και οι ποιο πολλοί ερευνητές των ΑΤΙΑ δηλώσαν ότι αυτή η φωτογραφία δεν ήταν τίποτα άλλο από μια καλοστημένη φάρσα πράκτορες της Αμερικανικής NCA κατάφεραν και πήρανε την φωτογραφία αυτή αλλά και άλλες 15 οι οποίες δεν είχαν δημοσιοποιηθεί τότε….. οπότε μετά από αυτήν την ενέργεια την οποία και μαρτύρησε υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας μετά από την παρότρυνσης των Ουμμίτων οι Ουφολόγοι άλλαξαν γνώμη για ότι είχαν πει…..

Επίσης πολλοί είναι οι ερευνητές που θεωρούν όλα αυτά τα έγγραφα μια τεράστια φάρσα μαζί με τις φωτογραφίες όπως λένε ότι έχουν στην διάθεση τους από τα σκάφη των Ουμμίτων αλλά και που ποτέ δεν έχουν κοινοποιήσει δημόσια πουθενά…..!!!!

Αν πράγματι τα έγγραφα είναι πραγματικά έ τότε η ύπαρξη χιλιάδων εγγράφων με πολύπλοκα αρκετά περιεχόμενα αλλά και οι φωτογραφίες των ΑΤΙΑ, δείχνει την παρουσία μιας επιχείρησης που πραγματικά η τεχνολογία για την εποχή εκείνη ήταν τουλάχιστον 50 χρόνια μπροστά!!!!

Οι τελευταίες 6 φωτογραφίες είναι σπάνιες και διέρρευσαν στο κοινό πριν 5 χρόνια….

 Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τι λέγεται από τον UMMO στις επιστολές του.

Σε ένα από τα έγγραφα, οι Ουμμίτες εξηγούσαν ότι βρήκαν τον πλανήτη κατά τύχη, από  ραδιοφωνικά μηνύματα τύπου Μορς ( κάποιοι ερευνητές τα αποκαλούν μη-Μορς, αλλά απλά ραδιοσήματα ) που αποστέλλονται από ένα Νορβηγικό πλοίο στις 5 Φεβρουαρίου, 1934. Το 1948 λένε οι Ουμμίτες ότι συλλάβανε το σήμα αυτό, σε συχνότητα 413,44 μεγακύκλους όπου τους οδήγησε στη συνέχεια σε έναν πλανήτη που είναι γνωστός για αυτούς με τον όρο Ooyagaa  ( Οογάγκαα -γη).

Από  ότι φαίνετε τα σήματα Μορς διήρκεσαν περίπου 14 χρόνια για να φτάσουν στο πλανήτη UMMO. Οι ερευνητές τότε αλλά και σήμερα διαπίστωσαν ότι η παρουσία του Νορβηγικού πλοίου που έστειλε τα σήματα Μορς στο τότε ναυτιλιακό γραφείο ήταν αληθινά!!!!

Ένα άλλο έγγραφο μιλάει για τον πλανήτη που κατοικούμε, συμπεριλαμβανομένης της βαρύτητας του, τροχιά, τον αριθμό το μέγεθος, αλλά και την περιστροφή της γης όπου τα τελευταία χρόνια έχει χάσει ταχύτητα….. Σύμφωνα με αυτούς, ο πλανήτης UMMO είναι 14 έτη φωτός μακριά από τη γη, ο πλανήτης τους είναι κοντά σε τροχιά γύρω από το αστέρι  424 που ονομάζεται λύκος, λένε ότι είναι μεγαλύτερος ο πλανήτης από την γη τουλάχιστον 20 φορές και έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία τουλάχιστον 800 χρόνια μπροστά από εμάς.

Σε ένα άλλο έγγραφο όπου αποτελείτε από 15 σελίδες, εξηγούν πολύ αναλυτικά για την κατάσταση του πλανήτη τους με πολλές φωτογραφίες από αυτόν ( οι φωτογραφίες λένε ότι ανέρχονται σε 400 και τις οποίες έχουν οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής αλλά και τις Ρωσίας ). Επίσης λένε για την καθημερινή ζωή, όπως η στέγαση, την παρασκευή τροφίμων, την εκπαίδευση, την ψυχολογία, το γάμο, αλλά και τον κανόνα ζωής τους με την εύνοια των θεό τους.

Σε ένα άλλο έγγραφο δίνουν γνώση σε Αστροφυσική, Κοσμολογία, ενοποιημένη θεωρία πεδίου, και  εξελικτική βιολογία. Ορισμένες επιστημονικές πληροφορίες θεωρούνται εκείνη την εποχή ως ψευδείς, ενώ κάποιοι άλλοι τις θεωρούν ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες λένε ότι κάποιες από αυτές σήμερα έχουν γίνει πραγματικότητα…..

Τον Ιούνιο του 2003, ένα βιβλίο για την υπόθεση UMMO γράφεται δεν είναι το πρώτο. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, όλα ήταν και πάλι ανεξήγητα. Το βιβλίο γράφτηκε από κάποιον που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο ως Τζιν Πόλλιον. Το βιβλίο είχε τίτλο << UMMO Οι Πραγματικοί Εξωγήινοι >> όπου κάνει  ανάλυση για τις σκέψεις και τη γλώσσα των Ουμμιτών.

Μέχρι και τώρα, η ταυτότητα του Jean Pollion η πραγματική ονομασία παραμένει άγνωστη.

Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι τα UMMO έγγραφα αποτελούν μέρος μιας θεωρητικής συνωμοσίας όπου πραγματοποιούνται από μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA ή της KGΒ αλλά το κίνητρο των μυστικών υπηρεσιών να κάνουν κάτι τέτοιο δεν μπορούν ακόμα και σήμερα οι ερευνητές να το εξηγήσουν.

Μια άλλη θεωρία του συγγραφέα Μάικ Ντάς για τα UMMO έγγραφα λέει ότι μπορεί να έχουν γίνει από σοσιαλιστικές ομάδες που ήθελαν να δημοσιεύουν τις ριζοσπαστικές απόψεις τους, που μπορεί να μην είναι νομικά δυνατές για να δημοσιευτούν τότε, λόγο της Ισπανικής κυριαρχίας του δικτάτορα στρατηγού Φράνκο. Μα και αυτή η γνώμη κατατρίφθηκε γρήγορα γιατί τα έγγραφα των Ουμμιτών ανέρχονται σε 160.000 τα γνωστά διότι υπολογίζουν οι ειδικοί του θέματος να υπάρχουν άλλα 200.000 έγραφα τα οποία οι παραλήπτες τους δεν τα δημοσιοποίησαν ποτέ!!!!

 Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοστημένη φάρσα και τίποτα παρά πάνω, το ίδιο γίνεται και με την δικιά μας υπόθεση με τους έψιλον όπου πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν την όλη υπόθεση γελοία και ψεύτικη. Η θεωρία αυτή ενισχύεται από τον Πένα που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει τον σάλο γύρω από τους UMMO δίνοντας μια ψευδή έκθεση για εμφανίσεις ΑΤΙΑ. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά παραδέχονται ότι ο Πένα είχε το υπόβαθρο και την πνευματική ικανότητα να προβεί σε τέτοια έγγραφα UMMO τα οποία είναι περίπλοκα…… όμως ερευνητές που έχουν δει τα έγραφα, κάποια από αυτά λένε ότι δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο άτομο να έγραψε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες έγραφα και να τα αποστείλει σε όλο τον κόσμο γραμμένα σε πολλές ξένες γλώσσες. Πρώτον θα έπρεπε να είχε βοήθεια και δεύτερον θα τους στοίχιζε σε σημερινά λεφτά για αποστολή των εγγράφων ταχυδρομικός παγκόσμιος πάνω από 1500.000 ευρώ!!!!

 Σε μια αλληλογραφία με έναν αποδέκτη των UMMO έγραφε:

<< Κάποιοι από εσάς, λένε ότι θα πρέπει να δώσουμε στοιχεία. Επανειλημμένα το έχουμε διαβάσει αυτό, έχω κουραστεί να το λέω, ότι δεν μας νοιάζει αν θα μας πιστέψετε ή όχι. Είμαστε σε θέση να λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά σε μια άγνωστη κατάσταση, και εμείς δεν είμαστε αφελείς να εισαγάγουμε τους εαυτούς μας σε εσάς μόνο και μόνο για να ικανοποιηθείτε  εσείς και να πείτε να η απόδειξη !!!! >>

Επίσης κάποια έγραφα είναι γραμμένα σε τύπου ιερογλυφικά που κάποια από αυτά θυμίζουν έντονα το ατύχημα του Ρόσγουελ. Μερικές λεπτομέρειες δίνονται από τους Ουμμίτες, ότι μπορεί μια ημέρα να είναι σε θέση να ελέγξουν κάποια πράγματα στην γη, ωστόσο, δεν γνωρίζουν ακριβώς ποια αστέρι στον ουρανό μας είναι ο δικό τους ήλιος ( Αλλόκοτη φράση; κρύβει κάτι; Τα συμπεράσματα δικά σας ).

Σε αυτά τα έγραφα δίνουν και τα εξής στοιχεία:

Διάρκεια του έτους 365 ημέρες 212 ημέρες

Διάμετρος του πλανήτη 12.756.776 χιλιόμετρα 14.503.215 χιλιόμετρα

εκκεντρότητα της τροχιάς 0,0167 0,007833

Κυρ IUMMA

Μαζικής 1.991x1033g 1,48 1033g

Θερμοκρασία 5,7850 Ke1vin 4, 580.30Kelvir

Μέγεθος 4,73 7,4

Σπέκτρουμ Ζ.2 K

Σύμφωνα με τους επισκέπτες από τον UMMO , το αστέρι IUMMA  θα μπορούσε να είναι το ένα που καταγραφεί από επίγειους επιστήμονες ως Λύκος 424 κατά την Κον αστερισμό της Παρθένου.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Ακριβής ανάβαση 12 ώρες, 31 λεπτά, 14 δευτερόλεπτα

Απόκλιση 9 degr. 18 ‘7 ”

Απόλυτη οπτική μεγέθους 14,3

Φαινόμενο οπτικού μεγέθους: Μεταξύ 12 και 13

Σπέκτρουμ τύπου Μ

Ο UMMO είναι ένας πλανήτης με νερό και εσωτερικό ενεργό πυρήνα, έχει μια σχετικά λεπτή κρούστα και μια δευτερεύουσα ατμόσφαιρα όπου μοιάζει πολύ με αυτή της Γης. Έχει τα περισσότερα από τα είδη της ζωής στην επιφάνειά του αν και πολύ μικρότερη ποικιλία ειδών στο εσωτερικό του. Και λένε ότι είναι παρόμοια με αυτήν της γης.

Είναι πιθανόν λοιπόν ο Ιωάννης Φουράκης να είδε το σύμβολο αυτό από τις φωτογραφίες τις τότε και να θέλησε να φτιάξει την δικιά του ιστορία εμψυχώνοντας όλους τους Έλληνες; Αν και δεν το πιστεύω μπορεί και ναι και να τον ακολούθησαν όλοι οι άλλοι από πίσω από αυτόν με ότι έχουν γράψει μέχρι σήμερα!!!!

Η αλήθεια είναι ότι το σύμβολο αυτό που στην Αλχημεία θυμίζει τον πλανήτη Πλούτωνα υπάρχει από πολύ αρχαιοτάτους χρόνους σε πολλά μέρη της γης!!!! Ακόμη και στην Ελλάδα υπάρχουν αγγεία τα οποία ο καλλιτέχνης υπέγραφε τα έργα του με το σύμβολο αυτό!!!! Οι αρχαιολόγοι λένε ότι δεν έχει να κάνει με τους Έψιλον αλλά ότι ήταν η σφραγίδα υπογραφή του εργαστηρίου του!!;!! Εγώ δεν το νομίζω καθόλου αλλά ούτε και συμφωνώ με αυτό που λένε!!!! Επίσης μπορούμε να το συναντήσουμε το σύμβολο αυτό σε αγιογραφίες του 11ου αιώνα αλλά και του 16ου αιώνα σε διάφορα μοναστήρια και εξωκλήσια της πατρίδας μας, αν κάποιος παρατηρήσει τις αγιογραφίες αυτές και ξέρει….. θα δει ότι έχει να κάνει με κωδικοποιημένες αγιογραφήσεις που κρύβουν κάποιο μήνυμα….

 Ορισμένες εικόνες από ιδιωτικές συλλογές όπου αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε το έψιλον σε κάποια σημεία τους…… τι σημαίνει όμως αυτό το σύμβολο το οποίο είναι γνωστό σε πολλούς πολιτισμούς στις χιλιετηρίδες που πέρασαν; Γιατί είναι ένα από τα σύμβολα τα οποία σε όποιο κράτος και να υπάρχει δεν ξέρουν την σημασία του; Το μόνο γνωστό σαν σημασία τα τελευταία χρόνια είναι για την υπόθεση UMMO όπου και έχει να κάνει με εξωγήινο πολιτισμό αλλά και εδώ στην Ελλάδα με την περιβόητη << Ομάς Έψιλον >> όπου και αυτή η υπόθεση έχει να κάνει με εξωγήινο πολιτισμό!!!!

Αν όμως κοιτάξουμε το που μπορούμε να βρούμε το σύμβολο αυτό και τις παραλλαγές του στην αρχαιότητα σε ποια σημεία, ναούς, αγάλματα, από την Νότια Αμερική έως στην Αλάσκα στην Αφρική η φυλή Ντογκόν που είναι τόσο παράξενη όπου το σύμβολο αυτό το έχουν στις παραδοσιακές τους στολές και το φοράνε στο κεφάλι και γνωρίζουν τόσο για το ηλιακό μας σύστημα αλλά και όχι μόνο που οι αστροφυσικοί και αστρονόμοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά στις γνώσεις τους!!!! Στην Ευρώπη την Ασία τα νησιά του Ειρηνικού ακόμα και στο νησί του Πάσχα!!!!

Υπάρχει παντού από αρχαιοτάτους χρόνους… …τελικά μήπως έχει να κάνει με τα << Λευκά Ιεράτεια >> που όπως λένε οι ίδιοι υπάρχουν από αρχής χρόνου στην γη; Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι αυτό το σύμβολο, τι συμβολίζει, για εμάς τους Έλληνες είναι το περίφημο σύμβολο της << Ομάς Έψιλον >> για τους Ισπανούς η υπόθεση UMMO …..Το αν είναι έτσι μόνο το μέλλον θα δείξει… .και ειδικά για εμάς, για την << Ομάς Έψιλον  >> όπως την έχουν παρουσιάσει όλοι αυτοί οι συγγραφείς, θα δείξει μέσα στο 2012-2014 το αν έχουν δίκιο ή όχι…… και δεν παρακμάσει η όλη υπόθεση μετά από αυτά τα χρόνια που θα έρθουν όπως με την υπόθεση UMMO Δεν θα συνεχίσω άλλο…..

Και για να τελειώνουμε και με το εν Δελφούς  αινιγματικό << Ε >> εγώ έχω να πω τα εξής:

Το Γράμμα Έψιλον ως σύμβολο σχετίζεται άμεσα με την Δελφική Ηλιακή μυσταγωγία, την μύηση του ανθρώπου στο ΦΩΣ. Η τοποθέτησης του στο αέτωμα του Δελφικού Ναού του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ δηλώνει την αέναη σχέση του με το Φως, την τελείωση και ως εκ τούτου σαν Έψιλον υποδηλώνεται ο Φωτεινός.

Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρός με την πεμπτουσία του Ουράνιου Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο.

Το Ε (ΕΨΙΛΟΝ) βρισκόταν στην κορυφή τού Αετώματος τού Ναού τού Απόλλωνος στους Δελφούς, αντίκρυ σε όποιον πλησίαζε την κεντρική, ανατολική Πύλη του, πάντοτε συνοδευόμενο από το ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ στην κάτω αριστερή γωνία και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ στην κάτω δεξιά τού ιδίου Αετώματος.

Ήταν γνωστά σαν ”Δελφικά παραγγέλματα”, το δε Ε το ”προεδρεύον” αυτών. Το παλαιότερο από αυτά (τα Ε) ήταν ξύλινο κι αναφέρεται σαν ”Ε των Σοφών ”, γιατί αφιερώθηκε από τον Σόλωνα κατά μία εκδοχή, κατά δε άλλη από όλους μαζί τούς τότε αναγνωρισμένους Σοφούς. Όταν αυτό εφθάρη, οι Αθηναίοι ανέθεσαν στο Ναό το δεύτερο, το οποίο ήταν χάλκινο. Σε αντικατάσταση και αυτού, η Λιβία Δρουσέλλα, σύζυγος τού Αυγούστου, αφιέρωσε το τρίτο και τελευταίο, από καθαρό χρυσό. Η μοναδική πληροφορία για το Ε των Δελφών προέρχεται από τον Πλούταρχο (46-127), ο οποίος ως Ιερεύς διά βίου τού Απόλλωνος, ήταν κοινωνός και γνώστης των Μυστηρίων.

Το ότι λοιπόν ένα γράμμα τού Αλφαβήτου, είναι το αποκλειστικό αντικείμενο μιας ολόκληρης διατριβής του, δείχνει, όπως και τα γραφόμενα, την μεγάλη σημασία πού ένας συγγραφέας της ολκής του, απέδιδε σ’ αυτό. Το ότι κανείς άλλος δεν έγραψε γι’ αυτό, αλλά κι ο τρόπος (σε μορφή διαλόγου) πού ο ίδιος ο Πλούταρχος το παρουσιάζει, συνηγορούν ότι πρόκειται για κλείδα των Δελφικών Μυστηρίων, γιατί ως γνωστόν η αποκάλυψη στοιχείων τους στους αμύητους, αποτελούσε ηθικό και ποινικό αδίκημα.

Στον διάλογο αυτόν, προβάλλονται διάφορες ερμηνείες από τούς διαλεγόμενους. Σε κάποιες επεμβαίνει ο ίδιος ο Πλούταρχος, με πληθώρα αναλύσεων, μη παίρνοντας ρητή θέση, αλλά ωστόσο καθοδηγώντας διακριτικά τον αναγνώστη. Δεν μπορεί έτσι να κατηγορηθεί ότι αποκαλύπτει τα των Μυστηρίων, αλλά προτρέπει σε συλλογισμούς προσέγγισής τους, τηρώντας το ρηθέν από τον Ηράκλειτο ότι:

“Ο ΑΝΑΞ Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ”.

Τα δε σημαίνοντα διαφέρουν ως προς την προσέγγισή τους, ανάλογα με την πνευματική, την ποιοτική και την μυητική διαβάθμιση. Γιατί κι ο ίδιος ο Θεός έχει ανάλογα ονόματα προς αυτούς: είναι ΛΟΞΙΑΣ για τούς μη νοώντας, ΠΥΘΙΟΣ για εκείνους που αρχίζουν να μαθαίνουν, να ερωτούν, να ενημερώνονται και ΔΗΛΙΟΣ και ΦΑΝΑΙΟΣ σε όσους φανερώνεται και διαφαίνεται κάποια Αλήθεια. Είναι ΙΣΜΗΝΙΟΣ σ’ αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια και ΛΕΣΧΗΤΟΡΙΟΣ σ’ εκείνους που μεταχειρίζονται αυτήν την Αλήθεια, φιλοσοφώντας.

Το Ε, όντας το δεύτερο των γραμμάτων, των εχόντων Φωνήν (φωνηέντων), δηλώνει τον Απόλλωνα, τον δεύτερο τη τάξει, μετά τον Δία, Θεόν. Η άποψη τού Ιερέως Νικάνδρου είναι ότι, επειδή το Ε γράφεται και ΕΙ (βλ. Δειπνοσοφιστού βιβλ. β’.5: ” πάντες οι Αρχαίοι τώ ΟΥ αντί τού Ο μακρού στοιχείου προσεχρώντο, παραπλησίως και τώ ΕΙ αντί τού Ε μακρού. Ώσπερ ορώμεν καν τή Ιλιάδι το πέμπτον βιβλίον σημειούμενον διά τού ΕΙ.), είναι χαρακτηριστικό των προς χρησμοδότησιν ερωτημάτων (εάν), αλλά και μόριο ευχής ή παράκλησης (ΕΙ-θε). Η άποψη τού Θέοντος, είναι πως ο Θεός ευνοώντας την Διαλεκτική, παραδέχεται αυτό το μόριο (ΕΙ) τού συλλογισμού και χρησιμοποιώντας το συχνά στους Χρησμούς του, προτείνει τή χρήση του στους Φιλοσόφους.

Γιατί Φιλοσοφία είναι η έρευνα της Αλήθειας και φώς της Αλήθειας η απόδειξη και της απόδειξης αρχή ο συναπτόμενος συλλογισμός. Και κανένα πράγμα δεν υπάρχει χωρίς αιτία και κανένας συλλογισμός δίχως λογική προϋπόθεση.

Ο Εύστροφος ο Αθηναίος υποστηρίζει πως το Ε δηλώνει την έννοια των αριθμών ως Πεμπάς, αφού οι Σοφοί το αριθμείν ονομάζουν ”πεμπάζειν”. Εκφράζει έτσι την Πυθαγόρεια θέση ότι ο αριθμός είναι πρώτη και απόλυτη αιτία των πάντων κι ότι ο Θεός αεί γεωμετρεί. Την άποψη αυτή συμπληρώνει ο ίδιος ο Πλούταρχος, λέγοντας ότι οι αριθμοί διαιρούνται σε άρτιους και περιττούς και η Μονάδα είναι κοινή κατά τη δύναμη και στα δύο είδη, αφού προστιθέμενη, κάνει τον άρτιο περιττό και τον περιττό άρτιο. Το δύο είναι ο πρώτος άρτιος και το τρία ο πρώτος περιττός. Το άθροισμα αυτών των δύο δίνει αριθμό εξαιρετικής τιμής, γιατί πρώτος αυτός αποτελείται από πρώτους και έχει ονομασθεί από τούς Πυθαγόρειους Γάμος, λόγω της ομοιότητάς του με την ενωτική σχέση τού άρτιου προς το θήλυ και τού περιττού προς το άρρεν. Γιατί από καμιά ανάμιξη τους δεν γεννιέται άρτιος, μα πάντα περιττός και ποτέ άρτιος όταν προστεθεί σε άρτιο δεν γεννά περιττό, ούτε βγαίνει από τή φύση του, από αυτήν ακριβώς την αδυναμία του να γεννήσει άλλον. Αντίθετα, περιττοί όταν προστεθούν σε περιττούς, γεννούν πολλούς άρτιους, γιατί πάντα αποτελούν το γόνιμο στοιχείο. Το πέντε (Ε) λέγεται και φύσις γιατί με τον πολλαπλασιασμό επί τον εαυτό του τελειώνει πάντα στον εαυτό του. Γιατί και η φύση – πού από τον σπόρο μετά από διάφορες μεταμορφώσεις, αποδίδει πάλι σπόρο – πάντα τελειώνει στον εαυτό της. Κι όταν αυτό (το Ε) προστίθεται στον εαυτό του, γεννά εκ περιτροπής ή τον εαυτό του ή την δεκάδα, κι αυτό γίνεται επ’ άπειρον. Η ένωση λοιπόν της Πεμπάδος (Ε) με τον εαυτό της δεν γεννά τίποτε ατελές ή αλλιώτικο, αλλ’ έχει καθορισμένες μεταβολές. Γεννά ή τον αριθμό τού είδους της ή τον τέλειο αριθμό.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το κοινόν με τον Απόλλωνα, γιατί ο Θεός υμνείται ως αιώνιος και άφθαρτος από την ίδια του την φύση, και άλλοτε ως πυρ τα πάντα εξομοιώνει προς τα πάντα (ΠΥΡΟΣ Τ’ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΣΘΑΙ ΠΑΝΤΑ), άλλοτε δε καταφεύγει σε μεταμορφώσεις τού εαυτού του ως προς τήν μορφή, τήν διάθεση και τήν δύναμη, όπως ακριβώς κι ο Κόσμος.

Αλλά και στη Μουσική η Πεμπάς έχει την σημασία της. Γιατί πέντε είναι οι ορθές συμφωνίες και αν και υπάρχουν πολλά διαστήματα μεταξύ των τόνων, η Μελωδία, πέντε μόνο χρησιμοποιεί: τή Δίεση, το Ημιτόνιο, τον Τόνο, το Τριημιτόνιο και το Δίτονο.

Ο Θεός, όταν πλησιάζει κάποιος στο Ναό, τον χαιρετά και τον προσαγορεύει με το ”Γνώθι σ’αυτόν”, κι αυτός ανταπαντά ” ΕΙ ” (είσαι), αναγνωρίζοντας ότι πραγματικά Αυτός υπάρχει. Και ”ΕΙ ΕΝ”, γιατί είναι Ένας (ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ). Λέγεται και Φοίβος γιατί οι Αρχαίοι έτσι ονόμαζαν κάθε καθαρό κι αγνό. Ο Πλούταρχος τελειώνει εδώ τον διάλογο, με την τελευταία άποψη να αναιρεί όλες τις προηγούμενες, χωρίς κάποιο συμπερασματικό επίλογο ή σχόλιο, μη κλείνοντας ουσιαστικά το θέμα κι αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν πιθανώς και άλλες πτυχές της Αλήθειας. Τηρεί έτσι ως Μύστης και Ιερεύς, τις Μυστηριακές επιταγές, κάνοντας συγχρόνως ένα άνοιγμα προς τούς έξω και αμύητους. Άνοιγμα που έχει από μια μεριά σκοπιμότητα – σε μια εποχή παρακμής τού Μαντείου και ανταγωνισμού του από άλλες θρησκείες και Θεούς που εισήγαγαν οι Ρωμαίοι από τα πέρατα της Αυτοκρατορίας – αλλά και ανάγκη της προβολής και δικαίωσης τού Κοσμικού και Νοητικού χαρακτήρα της Απολλώνιας Θεοσέβειας.

Στη Σαμοθράκη έχουν βρεθεί κεραμικά πιάτα που χρησιμοποιούνταν σε τελετές των Καβειρίων Μυστηρίων. Τα μισά από αυτά είχαν χαραγμένο ένα Θ (Θήτα) και τα υπόλοιπα ένα Ε. Και τα δύο συμβολίζουν το Θείον. Το πρώτο σαν Κέντρο τού Σύμπαντος Όλου, το δεύτερο σαν Ενωτικό των Πάντων στοιχείο.

Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι απλά μια γλώσσα επικοινωνίας. Είναι το παράγωγο μιας Κοσμικής, Συμπαντικής γεωμετρικής Μήτρας κωδικοποιημένων Εννοιολογήσεων.

Η Ελληνική γλώσσα είναι Λόγος, και ο Λόγος είναι πρώτιστα αναλογία. Κι εκφράζεται πολυσήμαντα και κατ’ αναλογία σε άπειρα διαβαθμιστηκά επίπεδα. Από τα πλέον Γήινα σαν επικοινωνία, έως τα πλέον Κοσμικά σαν Κοσμικές……..

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BIvmnhYlX8o[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HzL7Fy2_nT0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V_9ycMxkALs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=emYnORfjk2Q[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση