ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!! ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΝΒΕΪ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!! ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΝΒΕΪ!!!!

Τον Αύγουστο του 1954, ένας άνδρας βρέθηκε μπροστά σε ένα περίεργο, άψυχο πλάσμα που καλυπτόταν από φύκια στις ακτές της Canvey Island ( Κανβέϊ Νήσου ) στην Μεγάλη Βρετανία. Μετά από προσεκτική εξέταση του ζώου, ήταν σίγουρος ότι ήταν σε αντίθεση με κάθε πλάσμα που είχε δει ποτέ στην ζωή του. Φαίνεται να είχε να κάνει με ένα θαλάσσιο ζώο-πλάσμα, αλλά όπως είχε πει τότε τα πίσω πόδια του έμοιαζαν με μικρά βατραχοπέδιλα!!!!

Δύο ζωολόγοι κλήθηκαν τότε να κάνουν μια επαγγελματική αξιολόγηση του πλάσματος. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από το ζώο το οποίο πρέπει να ήταν περίπου 2 1/2 πόδια ψηλό με 5 δάχτυλα τοποθετημένα σε σχήμα ενός «U» και ένα κοίλο τόξο. Είχε παχύ, καφετί δέρμα και δύο προεξέχοντα μάτια. Συμφώνησαν ότι αυτό ήταν κάποια άγνωστο είδη ζώου. Δυστυχώς, μετά από εξέταση του ζώου, οι ζωολόγοι που ανέλαβαν να εξετάσουν το πλάσμα εξαφανίστηκαν μαζί με το πλάσμα αυτό όπου και δεν ξανά έδωσαν σημεία ζωής από τότε έως σήμερα.

1

 

Λιγότερο από 3 μήνες από την εύρεση του πλάσματος, το Νοέμβριο του 1954, ο Αιδεσιμότατος Όβερς Ιωσήφ σκόνταψε επάνω σε ένα άλλο ίδιο πλάσμα όπως και το πρώτο περίπου 2 χιλιόμετρα από την τοποθεσία της ανακάλυψης του πρώτου πλάσματος. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν το ίδιο με το πρώτο πλάσμα μόνο λίγο μεγαλύτερο (και σε καλύτερη κατάσταση). Αυτό ήταν περίπου 4 πόδια ψηλό. Υπολόγισαν ότι ζύγιζε περίπου 25 κιλά. Είχε τις ίδια μεγάλα μάτια,  ρουθούνια, κοφτερά δόντια, βράγχια.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τον ιερέα όπου και άφησε το πλάσμα εκεί για να πάει να φέρει ένα καρότσι ώστε να το μεταφέρει για να το στείλει στο Βασιλικό Βρετανικό Κέντρο βιολογίας για να δουν με το τι είχαν να κάνουν. Δυστυχώς όπως τονίζει ο ίδιος μετά από μισή ώρα όπου έκανε να πει και να γυρίσει είχε μεγάλη φουσκοθαλασσιά και το ξαναπήρε η θάλασσα μαζί της. Αν και τις επόμενες μέρες έψαξε όλες τις παραλίες δεν το ξαναβρήκε…. Σήμερα κάποιοι πιστεύουν ότι η όλη υπόθεση είναι ένα ψέμα και ότι δεν υπήρξε ποτές αυτό το πλάσμα. Οι ηλικιωμένοι ψαράδες σήμερα όπου το είχαν δει τότε το πρώτο λένε ότι ήταν αληθινό 100% αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις ο καθένας λέει ότι θέλει πλέον, τόνισαν.

Μήπως οι αρχαίοι ναυτικοί έβλεπαν αυτά τα πλάσματα και τα ονόμαζαν γοργόνες; Η ανθρώπινη ομοιότητα στο κεφάλι του πλάσματος θα μπέρδευε πολλούς…. Κάποιοι άλλοι ερευνητές μιλάνε για εξωγήινο ον….. μα η δικιά μου η γνώμη είναι ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι δεν ήταν τρελοί και έχουν αναφέρει πολλά μα πάρα πολλά που αν κάποιος με προσοχή ψάξει θα έρθει σε μεγάλη έκπληξη αν κοιτάξει καλά την φωτογραφία του πλάσματος με αυτά τα οποία έλεγαν τότε…..!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση