ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΖΩΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΖΩΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ!!!!

 ( Deniz Ginley / NY Daily News )

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 26 Ιουλίου 2012(UPI) – Μια νέα γυναίκα που φωτογράφισε  ένα περίεργο πτώμα κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν είπε ότι δεν πιστεύει ότι το ζώο ήταν ένας χοίρος.

Η Denise Ginley, η οποία φωτογράφησε το παράξενο αυτό ζώο ενώ περπατούσε με το φίλο της, είπε ότι δεν συμφωνεί με τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος Πάρκων, που το χαρακτήρισαν ως ένα “μαγειρεμένο χοιρινό,” η εφημερίδα New York Daily News ανέφερε.

“Το Τμήμα Πάρκων πιθανότατα δήλωσε πολύ γρήγορα ότι η φωτογραφία απεικονίζει  ένα γουρούνι, αλλά δεν είναι σίγουρα ένα γουρούνι”, δήλωσε η Ginley. “Η πιο προφανής ένδειξη είναι ότι αυτό το πλάσμα έχει πέντε δάχτυλα που δείχνουν να είναι  κοντά.”

“Καλύτερη εικασία μου θα ήταν ότι πρόκειται για κάποιο είδος ή ρακούν η γιγάντιο τρωκτικό. Η άνω γνάθος λείπει και καθιστά πολύ δύσκολο να εντοπιστεί το τι ζώο είναι, η έλλειψη διακριτών κωνοειδών δοντιών στην κάτω γνάθο είναι συγκεχυμένη», είπε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου με χοιρινό, μοιάζει με τεράστιο γδαρμένο τρωκτικό. Το τι έγινε το πτώμα του είναι άγνωστο και κανείς δεν ξέρει το τι έγινε από την στιγμή που το ανέλαβαν οι αρχές. Όπως και με τα τόσα άλλα άγνωστα ζώα που έχουν βρεθεί κατά καιρούς ….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση