SAMAN LYCAN AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

 Έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια να λένε πολλά για εμάς τους Έλληνες ότι είμαστε έτσι ότι είμαστε αλλιώς!! Από τον Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος ( ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου ) ότι είμαστε κλέφτες το ιδiο και το σινάφι του ότι τα φάγαμε μαζί…. κτλ κτλ. Δεν απευθύνομαι πολιτικά δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί κανενός εξαιρουμένου διοικούνται από τα Μαύρα Ιεράτεια. Το θέμα βέβαια είναι γνωστό από χρόνια αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και διαστρεβλώνουν πολλά άτομα την ιστορία μας και την κουλτούρα μας με ένα και μόνο σκοπό!!!! Να χάσουμε τα πιστεύω μας!!!! Τώρα τελευταία βέβαια είναι στην μόδα να λένε ότι δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο και δεν μας συνδέει τίποτα με τους αρχαίους μας προγόνους ( αρχαίους Έλληνες ) ούτε πνευματικά ούτε πολιτιστικά αλλά ούτε καν σαν είδος!!!!

 AΠΑΝΤΗΣΗ

Το να τα ακούμε από άλλους λαούς σκεπτόμαστε ότι ίσως μας ζηλεύουν ή ότι κάτι θα έχουν με τους Έλληνες για τον οποιοδήποτε λόγο!!!! Αυτό είναι δεκτό και δεν θα κάνω κανένα σχόλιο το να ακούς όμως διάφορα σοβαρά λόγια που πληγώνουν τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα μας, και την περηφάνια μας αλλά και το κύρος και ήθος μας από άτομα που είναι Έλληνες ( ο θεός να τους κάνει ) αυτό με οργίζει πραγματικά ως Έλληνα!!!!

Κύριοι ιστορικοί, καθηγητές, και ότι άλλο αυτό αποκαλείστε εκτός από Έλληνες θα σας έλεγα να πα να γάμ…… αλλά και πάλι αξία θα σας έδινα!!!! Λέτε ότι οι σημερινοί Έλληνες εμείς δηλαδή δεν είμαστε Έλληνες και ότι είμαστε ένας μπασταρδεμένος λαός όπου και αναμιχτήκαμε από όλους τους κατακτητές που πέρασαν από την Ελλάδα και ότι, ότι το Ελληνικό είχαμε μέσα μας έχει χαθεί, βιολογικός αλλά και πνευματικός!!!!

Έχετε αλλάξει την ιστορία μας και δεν εκτιμήσατε ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ των Δρακονιανών την προσφορά των ηρώων του 1821 αλλά και των Βαλκανικών πολέμων αλλά ούτε και του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου!!!! Είναι να απορεί κανείς με τα βρομοχνότα σας που σπαταλάτε με το να κατηγορείτε έναν λαό και πολιτισμό όπως εμείς οι Έλληνες!!!! Αν εσείς ΚΟΥΝΕΝΕΔΕΣ των μασόνων δεν σας αρέσει να πάτε να μείνετε στους βόθρους όπου και σας αξίζει να κάνετε παρέα με τα αδέλφια σας!!!!

Βρομεροί και τρισάθλιοι όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής έρευνα πολλαπλών πανεπιστημίων το DNA των Ελλήνων δεν έχει επηρεαστεί όπως θέλετε να λέτε από τους Σλάβους ή τους Τούρκους ή τους Βυζαντινούς. Έτσι ουσιαστικά και έμπρακτα ΧΑΦΙΕΔΕΣ έχουμε μια σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγιερ!!!! Καταρρίπτετε επίσης η θεωρία που θέλατε ότι οι Έλληνες προήρθαν από την Μαύρη Φυλή. Αναφέρομαι για τους ανεγκέφαλους ΒΛΑΚΕΣ που έγραψαν τα περί ΜΑΥΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και άλλες πολλές θεωρίες χωρίς καμία επιστημονική υπόσταση!!!! Όλες αυτές οι προσπάθειες σας κατερρίφθησαν από επτά μεγάλα πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής. Ρωτήστε τον καθηγητή διεθνούς φήμης Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη όπου είναι μοριακός βιολόγος στον τομέα της γενετικής του ΑΠΘ να σας δώσει τα αποτελέσματα από πρώτο χέρι!!!! Αυτός και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά κέντρα των οποίων ο ανώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των Ευρωπαϊκών πληθυσμών!!!! Στην  Αμερική σε ένα μεγάλο ερευνητικό κέντρο με πολλά άλλα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο από το Ιράκ μέχρι και την Μόσχα έβγαλαν το εξής πόρισμα όπου και δημοσιεύτηκε στο Αμερικανικό περιοδικό << Γενετική Ανθρώπου >> ο τίτλος της έρευνας << Η Προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλών ομάδων Ε και J του χρωμοσώματος Υ. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στα βίντεο που έφτιαξε  ΚOSTASHIPHOP για την έρευνα….

Με λίγα λόγια η έρευνα ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟΛΕΜΕΔΕΣ και τσιράκια των τεκτόνων είναι ότι εμείς μεταδώσαμε το γεννητικό μας κώδικα σε όλους τους άλλους λαούς!!!! Και ενώ όλοι περίμεναν να έχει αλλαχτεί με την πάροδο των χρόνων και μετά από τόσες προσμίξεις ειδικά των 400 χρόνων σκλαβιάς το Ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο ΚΗΦΗΝΕΣ!!! Το ίδιο δεν ισχύει με τους Ισπανούς όπου οι Άραβες άφησαν το DNA τους στον ισπανικό λαό!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ του Ελληνικού πολιτισμού σε άλλες εποχές θα σας κρεμούσαν από τους όρχεις όπως έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος στους << Σπαρτούς >> και αν δεν τους γνωρίζετε ποιοι ήταν αυτοί ψάξτε λίγο την Ελληνική ιστορία ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ!!!!

Με λίγα λόγια οι Έλληνες δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου στην πάροδο των χιλιετηρίδων και το DNA μας είναι άθικτο παρ’ όλο τους κατακτητές που πέρασαν!!!! Αυτό σημαίνει ότι το DNA των Ελλήνων ΚΑΦΡΟΙ είναι << ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ >> και αυτό σας πονάει ΚΟΥΝΙΔΙΟΚΟΛΟΙ!!!! Δεν θα πω άλλα για τα άθλια αυτά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που θέλουν να εξαφανίσουν ότι Ελληνικό υπάρχει δείτε στα βίντεο τα οποία έχει αναρτήσει ο καλός μας φίλος KOSTASHIPHOP όπου του αξίζουν χίλιες δάφνες ως τιμή!!!! Για το Ελληνικό DNA θα ασχοληθούμε ως ομάδα μελλοντικά και λεπτομερέστατα!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Η Φράση η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν βγήκε για πλάκα, επίσης αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EiNH-lwDgCU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tI6ruUKxLm8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55CIpVkEqvU[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


9 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

 1. Καλημέρα φίλε Saman και σε όλους τους αναγνώστες.
  Επιτέλους ένα άρθρο επί του θέματος.
  Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τεράστια προπαγάνδα
  με το αν είμαστε βιολογικά απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
  Τα στοιχεία από τις επίσημες έρευνες των Ινστιτούτων και
  πανεπιστημίων έχουν δημοσιευθεί επιτέλους!όποιος
  από αυτούς τους ανθέλληνες τολμάει ας αντικρούσει
  τα επίσημα στοιχεία!!
  Θα περιμένουμε τα επιχειρήματα τους…
  Ένα μεγάλο μπράβο στον αρθρογράφο και στη
  ερευνητική ομάδα!

  Ο κάθε ένας από σας θα είναι και
  Ένας Λυκάονας.Έτοιμος να κάνει
  Αυτό που πρέπει.Αυτό που του
  Ψιθυρίζει η μυστική φωνή,
  Αυτή που θέλει πάνω απ’όλα ν’ακουσθει!

  ” ΑΝΔΡΕΣ ΓΑΡ ΠΟΛΙΟΣ ΠΥΡΓΟΣ”

 2. Πολύ σωστός!!!
  Είναι δεδομένο ότι όλοι αυτοί οι ανθέλληνες θέλουν να μας κόψουν κάθε σχέση με το παρελθόν και την κληρονομιά μας.
  όσο για τις χαζομάρες ότι είναι τυχαίο το που θα γεννηθούμε κτλ έχω να πω πολύ απλά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και γενικά δεν πιστεύω σε συμπτώσεις! Αν όλοι “αυτοί” οι αστείοι θέλουν να πιστεύουν στην τυχαιότητα ας το κάνουν, αλλά ας ψάξουν πρώτα τριγύρω στη φύση και ας μας βρουν κάτι που να επιβεβαιώνει την θέση τους… και αν τα καταφέρουν ας ξαναμιλήσουν!!!

 3. ΣΥΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΑΜΑΝ! ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΘΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ! ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση