ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ << ΑΝΘΡΩΠΟΙ >> ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ << ΑΝΘΡΩΠΟΙ >> ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!!!

 Το παρακάτω κείμενο εστάλει εχτές από την Χιλή με email. Για εμάς η αποστολέας είναι εντελώς άγνωστη μα το περιεχόμενο του κειμένου είναι σοβαρότατο και με στοιχεία τα όποια δεν μπορεί κανείς διαψεύσει γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινά!!! Ιδιαίτερη σημασία έχει το όνομα της αλλά στο τέλος του κειμένου το Ελληνικότατο αρχαίο σύμβολο….. τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

 << Κύριοι!!! Αόρατοι Λυκάωνες ( Λυκάων οι Λυκάωνες γράφεται με Ω  εκ του αρχαίου ονόματος ) απευθύνομαι εις τον απόγονο του Λύκειου Απόλλωνα SAMAN LYCAN!! Tα άρθρα σας για τα Λεύκα και Μαύρα Ιεράτεια είναι πέρα για πέρα αληθινά και όσοι δεν τα πιστεύουν όταν βρεθούν αντιμέτωποι σε λίγα χρονιά με τα αληθινά γεγονότα τα οποία θα έρθουν τότες θα σε θυμηθούν!!

Ονομάζομαι Δηιδάμεια – (δήϊος :εχθρός +δαμάζω) η νικήτρια των εχθρών.

 Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνω, θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά για να αφυπνιστεί όλος ο πλανήτης και κυριότερα οι Έλληνες αδελφοί μας. Σας συγχαίρω για την ενημέρωση την όποια και κάνετε εν καιρούς πικρόχολους και επικίνδυνους. Σας παραθέτω το παρακάτω κείμενο με σκοπό την δημοσιότητα του εις τον Ελλινικόν χώρον αλλά και παγκοσμίως.

 << ΔΗΙΔΑΜΕΙΑ >>

 ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κερδίσει τον τίτλο των << Μαύρων Ευγενών >> από την αμείλικτη έλλειψη τους για τους ενδοιασμούς του. Απασχολούνται με δολοφονίες, βιασμούς, απαγωγές, ληστείες, και κάθε είδους εξαπατήσεις σε μεγάλη κλίμακα, βρίσκονται σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση αλλά και άλλα άτομα διεθνούς κύρους έτσι για την επίτευξη των στόχων τους τα << Μαύρα Ιεράτεια >>. Αυτά όλα γίνονται για να πετύχουν τα Μαύρα Ιεράτεια αυτό το οποίο ζητούν εδώ και χιλιετηρίδες. Οι πιο ισχυρές από τις << Μαύρες οικογένειες ευγενών >> βρίσκονται στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Βρετανία, την Ολλανδία και την Ελλάδα με αυτή τη σειρά. Οι ρίζες τους μπορούν να αναχθούν στους Ενετικούς ολιγάρχες, που έχουν καταγωγή από τους Χαζάρους όπου αυτοί έρχονται κατευθείαν από τους Τουρανομογγόλους, παντρεύτηκε σε αυτά τα βασίλεια στις αρχές του δωδέκατου αιώνα.

(Μετά από μια μεγάλη νίκη των Χαζάρων προς τους Άραβες, το μέλλον του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ε άλλαξε, παντρεύτηκε με μια πριγκίπισσα των Χαζάρων και ο γιος τους έγινε αυτοκράτορας ο Λέοντα Δ , επίσης γνωστός ως << ο Λέων των Χαζάρων >>. Οι πάπες ( Μεδίκων ), και Πίου ΧΙΙ (EΕυγένιος Πατσέλι) ήταν Χαζάροι, όπως είναι ο σημερινός Πάπας, Ιωάννης Παύλος Β ‘. Δεν ανήκουν όλα τα βασίλεια στους << Μαύρους Ευγενείς >, και πολλές από τις βασιλικές οικογενειες δεν έχουν πλέον βασίλεια. Σύμφωνα με τον ερευνητή και συγγραφέα Δρ John Coleman, μια << Επιτροπή των 300 >> ιδρύθηκε στις αρχές στο δέκατο όγδοο αιώνα, << παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε υπόψη τη σημερινή της μορφή μέχρι περίπου το 1897 >>, (όταν το εμπόριο οπίου στην Κίνα νομιμοποιήθηκε) έγγραφες αποδείξεις ως προς την ύπαρξη της επιτροπής των 300 δεν είναι επικείμενη, και αυτό δεν μπορεί να είναι περισσότερο από μια κατάλληλη φράση για να περιγράψει ορισμένους βασικούς παίκτες.

Η Σοσιαλιστική πολιτικός και οικονομικός σύμβουλος του Ρότσιλντ, Walter Rathenau , γράφοντας στο Wiener Τύπου (24 Δεκ. 1921), δήλωσε:

<< Μόνο 300 άνδρες, καθένας από τους οποίους γνωρίζει όλα τα άλλα διέπουν τη μοίρα της Ευρώπης. Επιλέγουν τους διαδόχους τους από τη δική τους συνοδεία. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα μέσα στα χέρια τους, βάζοντας τέλος στη μορφή του κράτους που θεωρούν παράλογο. >>

Ακριβώς έξι μήνες μετά τη δημοσίευση, η Rathenau δολοφονήθηκε . ο Δρ Coleman  άνοιξε την πόρτα για περαιτέρω μελέτες σχετικά με το όνομα των μελών της άρχουσας τάξης, ιδιαίτερα στην Αμερική. Ότι η Αγγλική γλώσσα έχει μια μακρά ιστορία και είναι πολύ καλή για την καταγωγή τους, ορισμένες οικογένειες  με << μπλε αίματα >>  στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν ιστορικούς δεσμούς με τη Βρετανική μέσω του αίματος και χρήματος. Αυτές οι << ευγενείς >> οικογένειες είναι πίσω από τις περισσότερες αν όχι όλες, από τα λεγόμενα προ-περιβαλλοντικά κινήματα που προορίζονται πράγματι για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού όλων των εθνών!!  Ο Πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι τα πιο εμφανή σύμβολα αυτού του κινήματος , και είναι ένα πραγματικό μέρος αυτής της συνωμοσίας για την καταστροφή της βιομηχανίας και να φέρουν τον κόσμο πίσω σε ένα νέο Μεσαίωνα. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι αρχηγοί έχουν στεφθεί και εστεμμένοι αυτών των δυναστειών απολαμβάνουν τεράστια εισοδήματα από ενοίκια εδάφους. Όλα υπέρ για τον Πρόεδρο που υπολογίζεται να θέσει τέρμα σε κάθε βιομηχανική πρόοδο, και από την πείνα, τις ασθένειες και τους πολέμους, αλλά και την εξάλειψη του περίσσιου πληθυσμού υποστηρίζει τη βιομηχανία. Όλα τα κατά της πυρηνικής ενέργειας που μπορεί να παράγει καθαρή ηλεκτρική ενέργεια φθηνή, το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία του Τρίτου Κόσμου. Επιθυμούν διακαώς την επιστροφή στο φεουδαρχικό σύστημα, όπου θα είναι και πάλι απόλυτη ηγεμόνων. Ενώ φανερά τον Χριστιανισμό, οι ολιγαρχικές οικογένειες, για το μεγαλύτερο μέρος, περιφρονούν πραγματικά το μυστικό της << τοιχοποιίας >> όπου τους παρέχει την θρησκευτική εκπλήρωση τους. Και χωρίς πίστη, δεν έχουν πίστη στην ανταμοιβή ή τιμωρία σε έναν κόσμο που περιμένουν να έρθει. Ζουν για το εδώ και τώρα. Πολλές από αυτές τις ολιγαρχίες είναι το φάρμακο και το εμπόριο όπλων, μέσω από  τις αποστάσεις μεσαζόντων (όπως και τόσες από τις μεγάλες τράπεζες). Το 1815 οι Σουίτες έκαναν συμμαχία των Τέκτων μεταξύ τους εστεμμένους της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στο Συνέδριο της Βιέννης, όπου η Ελβετική ουδετερότητα (ήδη επιβληθεί κυρώσεις από την Ειρήνη της Βεστφαλίας το 1648) ήταν πάντα εγγυημένη!! Και δεν έχει σημασία για αυτούς πόσο πολλοί πόλεμοι προκαλούνται στο οποίο ο κοινός άνθρωπος έχει να κάνει τις μάχες, τα χρήματα της αριστοκρατίας στην Ελβετία θα πρέπει να είναι πάντα απαλλαγμένα από λεηλασία. Είναι μέρος σχολαστικής μεγάλης εμβέλειας σχεδιασμός Rothschild, η Ελβετία και γιατί ότι υπάρχει σε αυτήν την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χρήματά σας θα είναι ασφαλής. Στις ΗΠΑ 280 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως είναι σε φυγή κεφαλαίων και τα χρήματα των ναρκωτικών ρέουν μέσα στους Ελβετικούς λογαριασμούς των Μαύρων υπό Ιερατείων!!!!

Η θέση του Τεκτονισμού  και της Μασονίας στην δομή της εξουσίας των ελίτ είναι αρκετά εμφανής, δεδομένου ότι μεταφέρεται μέσω Adam Weishaupt’s, με συνωμοσία για να εκδικηθείi τους Ιησουίτες μετά την κατάργηση το 1773 από τον Πάπας Κλήμης XIV ως<< ανήθικη και μια απειλή για την Εκκλησία και για την πίστη >>. Με την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης και κατεύθυνε την κατάκτηση του Ναπολέοντα της Καθολικής Ευρώπης, καθώς και από εξεγέρσεις ενάντια στην εκκλησία στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική, κόβοντας από το εισόδημα του Βατικανού. Η χρηματοδότηση του  Νάθαν Ρότσιλντ της Μεγάλης Βρετανίας είχε ως αποτέλεσμα την ήττα του εχθρού του Ναπολέοντα της Ρώμης, (καθώς και είναι η πηγή πλούτου και επιρροής του). Ο Gregory XVI παρέχει μια παπική << ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ >> στον  Kalman Rothschild για δανεισμό του Βατικανού με £ 5.000.000 σε μια περίοδο δυσκολίας, ο Ρότσιλντ και οι άλλοι ήταν οι δημοσιονομικοί αντιπρόσωποι του Βατικανού. Με τις ευλογίες του Βατικανού, ο Ρότσιλντ επεκτάθηκε οικονομικά και πολιτικά την << Μαύρη  Κυριαρχία >> τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ενδιαφέρον του Βατικανού στις ΗΠΑ ήταν σαφώς να αποκαλύψει το μυστικό του 1822 Συνθήκη της Βερόνα μεταξύ της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Πρωσίας και της Ρωσίας σύμφωνα με την οποία το Τάγμα των Ιησουιτών δεσμεύτηκε με την τιμή της αποκατάστασης για να καταστρέψει << τα έργα του Σατανά >> που είχε έδρα το περιβάλλον, με επανάσταση, εκπρόσωπος των κυβερνήσεων όπως τις δημοκρατίες και << δημοκρατίες >> της Γαλλίας και των ΗΠΑ, αντικαθιστώντας τους με τη μόνη μορφή της κυβέρνησης που εγκρίθηκε από την εκκλησία, το κράτος από << ελέω Θεού >>, όπως δηλώνεται από το Βατικανό (Δανιήλ 2: 42-43. Αποκάλυψη 17:12-13) Όπως ο γερουσιαστής Robert Owen τόνισε στη Γερουσία των ΗΠΑ το 1916, ο κύριος στόχος στον οποίο το Βατικανό και η << Ιερά Μαύρη Συμμαχία >> θα βρίσκεται σε σκηνοθεσία των ανατρεπτικών δραστηριοτήτων και την καταστροφική από την κοινωνία του Χριστού, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, και άλλες δημοκρατίες στο δυτικό ημισφαίριο. Το σχέδιο αυτό, ισχυρίστηκε, ήταν ο στόχος κατά την οποία το Δόγμα Μονρόε σκηνοθέτησε. Οι γερουσιαστές δεν συνειδητοποιούν  ότι το Δόγμα Μονρόε προστατεύει τα συμφέροντα του << The City of London >>. Οι Rothschild σκευωρία από το Βατικανό προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκτήσει τον έλεγχο της εξουσίας του χρήματος στις ΗΠΑ με την Πρώτη και Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων κρατών. Είχαν συσταθεί βάσει τις έκτακτες εξουσίες που χορηγούνται στον Πρόεδρο από το Σύνταγμα, ως προσωρινών θεσμών για να ηρεμήσει η χώρα με τις περιόδους της οικονομικής πίεσης που προκλήθηκαν από τους Επαναστατικούς πολέμους του 1812. Όμως, οι στόχοι των συνωμοτών να δημιουργήσουν ένα μονοπώλιο τραπεζών εξουδετερώθηκε από το Σύνταγμα. Λέγεται ότι :

Οι << Μαύρη Ευγενείς >> υποσχέθηκαν μια ουδέτερη Γερμανία αν η Σοβιετική Ρωσία επέτρεπε την επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας . Η Ρωσία το υποσχέθηκε αν δει ότι όλες οι βασιλικές οικογένειες να αποκατασταθούν στους νόμιμους κληρονόμους, και εάν αποσυνδεθεί η Ευρώπη από την Αμερικανική Συμμαχία. Η αυτοκρατορική αρχοντιά απόλαυσε μια πιο υψηλή θέση από ό, τι οι ευγενείς των Γερμανικών διάδοχων κράτη και μάλιστα από τα Ιταλικά κράτη. Οι απόγονοι των Ιταλικών τίτλων της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έχουν σχηματίσει μια ένωση στην οποία όλοι οι άρρενες απόγονοι της γραμμής κάποιος να εξευγενίζεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας << Αυτοκρατορικό >> όπου  έχουν το δικαίωμα να ανήκουν. Και το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν έχει στοιχίσει επίσης τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την διαδοχή για αυτοκρατορικούς τίτλους, και έχει επιβεβαιώσει το δικαίωμα ενός Ισπανού ευγενή άνθρωπου ως  κληρονόμος, όπως ένας τίτλος για τους σκοπούς της ισπανικής νομοθεσίας που απαιτεί τον διάδοχο κράτους για να επιβεβαιώσει για τον ενάγοντα σε ένα συγκεκριμένο τίτλο ότι είναι στην πραγματικότητα ο κληρονόμος. Έτσι, υπάρχει ένα υπόλοιπο δικαιοδοσίας, ακόμη και αν δεν έχουν τίτλους οι << αυτοκρατορικοί >> όπου έχουν ανατεθεί από το 1806. Το 1963, η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία  ( Associazione dei Nobili del Sacro Impero Romano ) ιδρύθηκε για να ενώσει τους άρρενες απογόνους των μελών του που έχουν επενδύσει με << Μαύρη Αρχοντιά των Ευγενών >>  η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Περιλαμβάνει, επίσης, μια σειρά από επίτιμα μέλη. Οι << Μαύροι Ευγενείς >> ανήκουν στην << Επιτροπή των 300  >> που ελέγχει ο ΟΗΕ!!

Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας έχει τη δύναμη να ασκήσει βέτο επιλογή του Βατικανού κάθε πάπα << ΟΤΑΝ >> επιλέγει. Αυτό μπορεί να εξηγήσει το πρόωρο τέλος των 33 ημερών του Πάπας Ιωάννης Παύλος Α. Ο πρίγκιπας έχει δικαίωμα βέτο επειδή η οικογένειά του, οι Αψβούργοι , κατάγονται απευθείας από τον τελευταίο Ρωμαίο αυτοκράτορα. (Η Αψβούργων Frederick ΙΙΙ ήταν ο τελευταίος αυτοκράτορας που στέφεται στη Ρώμη!! Ο δισέγγονος του Charles V ήταν ο τελευταίος που στέφθηκε από τον Πάπα). Αυτό είναι το πολιτικό ισοδύναμο που υποστήριξε την << αποστολική διαδοχή >> του Πάπα από τον Άγιο Πέτρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρίγκιπας Bernhard είναι ο ηγέτης της Μαύρης οικογένειας και ισχυρίζεται επίσης ότι κατάγεται από τη Βουλή του Δαβίδ μέσω του Merovingian δυναστεία, μια απαίτηση που αναγνωρίστηκε να ισχύει από την Καρολίγγεια δυναστεία που τους αντικατέστησαν, από άλλους μονάρχες και από την Ρωμαϊκή Εκκλησία εκείνης της εποχής . Έτσι, μπορεί πραγματικά να πούμε ότι  << που σχετίζονται με τον Ιησού >>;

Ο Πρίγκιπας Bernhard της Orange έχει τις ρίζες του στη Γαλλία. Οι Αψβούργοι που σχετίζονται με το γάμο με την Merovigians, ο οποίος λέγεται ότι καταγόταν από τη φυλή του Βενιαμίν που πήγε στην εξορία μετά τον πόλεμο με τις άλλα έντεκα φυλές.

Οι << ΕΞΑΗΛ >> τους πήρε στην Αρκαδία στην κεντρική Πελοπόννησο, Ελλάδα .

Εδώ θα ευθυγραμμιστούν με την Αρκαδική βασιλική γραμμή αλλά και προς την έλευση της χριστιανικής εποχής, μετοίκησε μέχρι και το Δούναβη του Ρήνου, μέσω του γάμου τους Φράγκους οποία επιφέρει τους Sicambrian – τους άμεσους προγόνους των Merovingians, ο οποίος ήταν τελικά  Σημιτικής καταγωγής, από τους απογόνους του βασιλιά Σαούλ .

Έχουν ταυτιστεί με τους Σπαρτιάτες, και τα δύο βιβλία των Μακκαβαίων συνδέουν τους Σπαρτιάτες με τους Εβραίους ( ΜΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΧΥΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ).

Μακκαβαίων 12 του Ιωάννη:

Λέει αποστέλλοντας επιστολή προς τους Λακεδαιμονίους (Spartan Έλληνες) ζητώντας τη βοήθειά τους, δεδομένου ότι ήταν αδέλφια. Οι Σπαρτιάτες απάντησαν,

<< Βρίσκεται εγγράφως, ότι οι Λακεδαιμόνιοι και οι Εβραίοι είναι αδελφοί και ότι είναι από το απόθεμα του Αβραάμ >> (στίχος 21).

Θεωρείται από ορισμένους συγγραφείς ότι αυτό σημαίνει ότι οι Σπαρτιάτες ήταν Ισραηλίτες, αλλά οι Σπαρτιάτες δεν ήταν Ισραηλίτες ήταν Εδωμίτες καταγόταν από το γιο του Bέλα Βεώρ και ο αδελφός του Μπάαλιμ, και βασιλιάς της Εδώμ (Γένεση 36:32 Α Χρονικών 1:43) . Ο Εδώμ ήταν ο γιος του Ισαάκ και ο εγγονός του Αβραάμ, που πούλησε τα πρωτοτόκια του, εκτρέφοντας και τους απογόνους του από το βιβλίο της ζωής. ( ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ)

Στις αρχές του πέμπτου αιώνα οι Merovingian’s εγκαταστάθηκαν σε αυτό που είναι τώρα το Βέλγιο και τη βόρεια Γαλλία. Εκεί υιοθέτησε την καβαλιστικό ψευδό-Χριστιανισμό των Καθαρών ( μυστική αδελφότητα των Μαύρων Ιερατείων ) , μια δυαδική θρησκεία που κατέχει ότι υπάρχουν δύο αιώνιοι θεοί, ο θεός του καλού και ο θεός του κακού. Είναι αποκαλυπτικό ότι αυτή η πεποίθηση η εωσφορική κατέχεται από Τέκτονες από υψηλό βαθμό και εκείνων που είναι μάστερς αυτού του κόσμου σήμερα, και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο Εωσφόρος τελικά θα είναι ο νικηφόρος. Υπό τον Clovis Ι, ο οποίος βασίλεψε από το 481 – 511, οι Φράγκοι μετατρέπονται σε Ρωμαιοκαθολικούς. Μέσα από αυτόν, η Ρώμη άρχισε να διαπιστώνει αδιαμφισβήτητη υπεροχή στη Δυτική Ευρώπη. Σε αντάλλαγμα για την ύπαρξη το ξίφος της Ρώμης, σύμφωνα με την οποία η εκκλησία θα εκδηλώσει τη δύναμή της και θα επιβάλει μια πνευματική κυριαρχία, ο Clovis απονεμήθηκε με τον τίτλο του << Νέος Κωνσταντίνος >>  και να προεδρεύει μιας ενιαίας << Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας >>, με βάση την εκκλησία και την διαχείριση του σε κοσμικό επίπεδο στο διηνεκές από το Merovingian bloodline. Όπως << τα ελέη του Δαβίδ >>, αυτό ήταν ένα σύμφωνο που θα μπορούσε να τροποποιηθεί, αλλά δεν ανακληθεί.

Πιστεύουν ότι ο Ιησούς επέζησε το σταυρό και παντρεύτηκε την Μαρία Μαγδαληνή, που γέννησε το γιο του, στη συνέχεια έζησε σε απομόνωση στο νότο της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια του πέμπτου αιώνα η καταγωγή λέγεται να έχει παντρευτεί με τη βασιλική γραμμή των Φράγκων οι οποίες απορρέουν από την Merovingian δυναστεία. Όταν το 496 η εκκλησία η ίδια υποσχέθηκε στην διηνεκές γραμμή αίματος Merovingian ήταν προφανώς σε πλήρη γνώση της δηλωθείσας ταυτότητας τους. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο Clovis προσφέρθηκε τη θέση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και γιατί δεν δημιουργήθηκε, αλλά μόνο << στέφθηκε >> ως βασιλιάς. Το 754 η εκκλησία πρόδωσε κρυφά το σύμφωνο του. Η << Prieure de Sion >> είναι το όνομα της μυστικής παραγγελίας στην οποία δημιουργήθηκαν οι Ναΐτες ως στρατιωτικό και διοικητικό σκέλος του. (Υπενθυμίζεται ότι οι Ναΐτες Ιππότες ήταν οι πρόδρομοι του Τεκτονισμού και της Μασονίας). Η Prieure de Sion συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στους αιώνες, και ενεργεί στις σκιές, και έχει ενορχηστρώσει ορισμένα κρίσιμα γεγονότα στην ιστορία της Δύσης. Υπάρχει σήμερα και είναι ακόμα σε λειτουργία. Διακηρυγμένος στόχος της είναι η αποκατάσταση της δυναστείας των Merovingian και η γραμμή αίματος στο θρόνο όχι μόνο της Γαλλίας, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και μια αποκατάσταση που τιμωρείται και δικαιολογημένα, τόσο νομικά όσο και ηθικά.

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που να υποδηλώνουν ότι αυτή η σειρά ήταν ο συγγραφέας του Τεκτονισμού  όπου και έγραψε << ΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΟΝ >> καθώς και οι Ροδόσταυροι .

Υπάρχουν άφθονα στοιχεία αν κάποιος ψάξει που δείχνουν ότι ο Νοστράδαμος ήταν ένας από τους μυστικούς πράκτορες, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά τετράστιχα που αφορούν την έλευση του << le Grand Monarch >> δείχνουν ότι αυτό το κυρίαρχο τελικά θα αντλήσει από την Merovingian δυναστεία. Υπονοώντας μια διπλή ηγεμονία του παπισμού και της αυτοκρατορίας, του Βατικανού και των Αψβούργων. Συχνά αναφέρεται στα ρητά  με τους Ναϊτες Ιππότες και στο σπίτι της Λωρραίνης η οποία είναι πλέον συνώνυμο με τους Αψβούργους. Παρά το γεγονός ότι καθαιρέθηκε στον όγδοο αιώνα, η Merovingian αιματογραμμή δεν θα εξαφανιστεί. Αντίθετα η ίδια διαιωνίζεται σε ευθεία γραμμή από τον Dagobert II και το γιο του Sigisbert IV. Με τη δύναμη των δυναστικών συμμαχιών και επιγαμιών, αυτή η γραμμή ήρθε να περιλαμβάνουν το << Godfroi de Bouillon >>, ο οποίος κατέλαβε την Ιερουσαλήμ το 1099, καθώς και διάφοροι άλλοι ευγενής των βασιλικών οικογενειών, στο παρελθόν και το παρόν – Blanchefort, Gisors, Saint-Clair (Sinclair στην Αγγλία), ο Montesquieu, Montpezat, Poher, Luisignan, ΠΛΑΝΤΑΡ και Habsburg-Lorraine. Προς το παρόν, η Merovingian bloodline απολαμβάνει μια νόμιμη αξίωση για την κληρονομιά του. Το στέμμα του Καρλομάγνου  ένα αντίγραφο της οποίας είναι τώρα μέρος του αυτοκρατορικού των Αψβούργων εμβλημάτων  λέγεται ότι φέρει την επιγραφή <<  Rex Salomon  >> (Εγκυκλοπαίδεια Britannica, 14 ου Ed., 1972, Crown και Regalia, σχήμα. 2). 

Και η << Λόγχη του Πεπρωμένου >> η οποία λέγεται ότι έχει διαπεράσει τον Χριστό, όπου και βρίσκεται σήμερα, στην Βιέννη, αναμένοντας μια άλλη Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Rigby Η Χαρά της Γνώσης Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού Ι, 1977:160. Η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, Friedrich Heer, σ.. 284). Είναι σαφές το γιατί τα  << Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών >> μιλούν για ένα νέο βασιλιά << της Ιεράς σποράς του Δαβίδ >>, (Άγιο Αίμα και το Άγιο Δισκοπότηρο, Baigent, Leigh και Λίνκολν).

Ο Otto Von Habsbur είναι σήμερα ο τιμητικός δούκας της Λωρραίνης και του βασιλιά της Ιερουσαλήμ. Η Prieure de Sion ισχυρίζονται ότι κατέχουν το χαμένο θησαυρό του Ναού της Ιερουσαλήμ που λεηλατήθηκε από τον Τίτο το 70 μ.Χ. Θησαυροί που  θα πρέπει να επιστραφεί στο Ισραήλ << , όταν ο χρόνος έρθει δεξιά >>. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί Ρώμη πρέπει να αποδέχεται το << βασιλιάδες της γης >> και πώς αυτή θα σφραγίσει ένα συμβόλαιο με τους Εβραίους οι οποίοι έχουν από καιρό κρυμμένο πίσω από την ασπίδα του βαπτίσματος. Ο Πρίγκιπας Bernhard στην πραγματικότητα συνδέεται με τους , και ως εκ τούτου έναν Τζεντίλ τίτλος Ευγενίας των Ναϊτών. Αποκάλυψη 2:9, << Ξέρω τα έργα σου, τη θλίψη, και τη φτώχεια, (αλλά είσαι πλούσιος) και γνωρίζω την βλασφημία από αυτούς που λένε ότι είναι Εβραίοι, δεν είναι, αλλά είναι η συναγωγή του Σατανά >>. Με τη βοήθεια της CIA , ο Πρίγκιπα Bernhard έφερε το κρυμμένο κυβερνών σώμα του, των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ σε δημόσια γνώση ίδρυσε την λέσχη Μπίλντεμπεργκ . (Ιδρύθηκε το 1954, η έδρα της είναι: 1 Smidswater, Den Haag, Nederlands).

Στην καρδιά της Ομάδας Bilderberg βρίσκονται 39 μέλη των Illuminati που επιλέγεται από τρεις επιτροπές από μέλη όλων των μυστικών ομάδων που αποτελούν το Illuminati:

 • οι Ελευθεροτέκτονες
 • το Βατικανό και οι Μαύροι Ευγενείς!!!

Η επιτροπή αυτή λειτουργεί όλο το χρόνο στα γραφεία τους στην Ελβετία. Η επιτροπή των 300 τώρα αποκαλούν τους εαυτούς τους Ιδρυτές παγκόσμια κυβέρνησης…..

ΟΙ << Μαύροι Ευγενείς  >> είναι οι ολιγαρχικές οικογένειες της Βενετίας και της Γένοβας, Ιταλίας , ο οποίες στα 12 ου αιώνα, που πραγματοποίησαν τα προνομιακά δικαιώματα συναλλαγών (μονοπώλια). Η πρώτη από τις τρεις σταυροφορίες, 1063 – 1123, με έδρα τη δύναμη της << Μαύρης Ενετικής Αριστοκρατίας >> και σταθεροποίησε την εξουσία της άρχουσας τάξης των πλουσίων.

Η << Μαύρη αριστοκρατική Αρχοντιά >> επιτευχθεί πλήρη έλεγχο της Βενετίας το 1171, όταν ο διορισμός του Δόγη μεταφέρθηκε σε ό, τι ήταν γνωστό ως το Μεγάλο Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τα μέλη της εμπορικής αριστοκρατίας (μεταξύ των οποίων και την περίφημη οικογένεια de’Medici ). Η Βενετία έχει παραμείνει στα χέρια τους από τότε, αλλά η δύναμη και η επιρροή της Μαύρης Βενετικής αριστοκρατίας εκτείνεται πολύ πέρα από τα σύνορά της, και σήμερα είναι αισθητή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. (Μην ξεχνάτε, το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα μας προήλθε από την Ιταλία.) Το 1204 η οικογένεια ολιγαρχική κατάτμησαν φεουδαρχικούς θύλακες στα μέλη τους, και από αυτήν την εποχή χρονολογείται η μεγάλη οικοδόμηση της δύναμης και της πίεσης έως ότου η κυβέρνηση έγινε μια κλειστή εταιρεία ( Δεν το ξέρουμε αυτό από κάπου;) από τις κορυφαίες << Μαύρες οικογένειες  >>. Περισσότερα από αυτά μπορεί να βρεθούν στα έργα του Δρ John Coleman , << Μαύροι Άρχοντες ξεσκέπασμα σε παγκόσμιο επίπεδο ) , 1985!!  Ιεραρχία Συνωμότες >>: Η ιστορία της Επιτροπής των 300 1992  Ερώτηση: ο Χριστόφορος Κολόμβος, η  ιστορία είναι ένα κατασκεύασμα!! Τι λέτε για του Marco Polo τις ιστορίες; Όποιος; Οι << Μαύροι Ευγενείς >> κέρδισαν τον τίτλο του μέσω βρώμικων κόλπων, έτσι όταν ο πληθυσμός επαναστάτησε ενάντια στα μονοπώλια στην κυβέρνηση, όπως και οπουδήποτε αλλού (δεν είμαστε), οι ηγέτες της εξέγερσης ήταν γρήγορα συλήθηκαν βάναυσα και τους κρέμασαν. Οι << Μαύροι Ευγενείς >> χρησιμοποιούν μυστικές δολοφονίες, δολοφονίες, εκβιασμούς, την πτώχευση κρατών της απέναντι στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, απαγωγές, βιασμούς και ούτω καθεξής … ως εκ τούτου το όνομά τους.

Ποιες είναι αυτές οι οικογένειες σήμερα;

Λοιπόν, είναι οι πιο σημαντικές:

 • Βουλή των Bernadotte, στην Σουηδία
 • Το σπίτι Bourbon, στην Γαλλία
 • Το σπίτι  Braganza, στην Πορτογαλία
 • Βουλή των Grimaldi, στο  Μονακό
 • Το σπίτι Guelph, στην Βρετανία (το πιο σημαντικό)
 • Βουλή των Αψβούργων, στην Αυστρία
 • Σπίτι του Ανόβερο, στην Γερμανία (το δεύτερο πιο σημαντικό)
 • Βουλή των Hohenzollern, στην Γερμανία
 • Βουλή των Καρατζόρτζεβιτς, στην Γιουγκοσλαβία (πρώην)
 • Σπίτι του Λιχτενστάιν, το Λιχτενστάιν
 • Το σπίτι Nassau, στο Λουξεμβούργο
 • Σπίτι του Όλντενμπουργκ, στην Δανία
 • Το σπίτι Orange, στην Ολλανδία
 • Οίκος της Σαβοΐας, στην Ιταλία
 • Βουλή των Wettin, στο Βέλγιο
 • Βουλή των Wittelsbach, στην Γερμανία
 • Βουλή των Württemberg, στην Γερμανία
 • Βουλή των Zogu, στη Αλβανία ( Λέτε έτσι να ήρθαν οι Αλβανοί τυχαία στην Ελλάδα!;! )
 • όλες αυτές τις οικογένειες θα τις βρείτε στο οικογενειακό δέντρο Windsor!!!!

Όλες οι οικογένειες που ανάφερα συνδέεται με τη Βουλή των Guelph , ένα από τα << αρχικά της Μαύρη οικογένειας Ευγενών  της Βενετίας >> , από τα οποία η Βουλή των Windsor και ως εκ τούτου η παρούσα Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β ‘ . Οι Guelphs είναι τόσο συνυφασμένη με τη Γερμανική αριστοκρατία και με τον Οίκο του Ανόβερου που θα χρειαστούν αρκετές σελίδες για να αναφέρω όλες τις συνδέσεις τους. Όλους (σχεδόν) τους Ευρωπαϊκούς οίκους βασιλέων προέρχονται από τον Οίκο του Ανόβερου και ως εκ τούτου από τη Βουλή των Guelph – οι << Μαύροι Ευγενείς >>.

Ένα παράδειγμα:

Ο  Hanoverian Βρετανός βασιλιάς Γεώργιος Α ‘ προήλθε από το Δουκάτο του Lüneburg, ένα μέρος της Βόρειας Γερμανίας, η οποία  διέπεται από την οικογένεια Guelph από το 12 ου αιώνα. Σήμερα οι Guelphs (οι Windsors ) με κανόνα κυριαρχούν στην αγορά πρώτων υλών, καθώς και για πολλά χρόνια έχουν ορίσει την τιμή του χρυσού (ένα αγαθό που δεν παράγουν ). Η Βουλή των Windsor ελέγχει επίσης την τιμή του χαλκού, ψευδαργύρου, μολύβδου και κασσίτερου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρηματιστήρια εμπορευμάτων αρχής βρίσκεται στο Λονδίνο, Αγγλία. Οι εταιρείες διοικούνται από << Μαύρες οικογένειες Ευγενών >> είναι τα British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro και πολλά άλλα. Άλλη << Μαύρη οικογένεια Ευγενών >> είναι τα Grosvenors στην Αγγλία . Για αιώνες η οικογένεια έζησε, καθώς οι περισσότερες από τις ευρωπαϊκές οικογένειες, έχαναν έδαφος. Σήμερα, η οικογένεια διαθέτει τουλάχιστον 300 στρεμμάτων στο κέντρο του Λονδίνου. Η γη δεν πωλείται, αλλά είναι μισθωμένη με σύμβαση μίσθωσης 39 χρόνια  με ενοίκιο του εδάφους του μεσαίωνα.

Στο Grosvenor Square , στο οποίο η Αμερικανική πρεσβεία βρίσκεται, ανήκει στην οικογένεια Grosvenor, όπως και η Eaton Square. Στην πλατεία Eaton Τα διαμερίσματα ενοικιάζονται σε 25.000 έως 75.000 λίρες το μήνα (και δεν περιλαμβάνουν το κόστος συντήρησης). Αυτό είναι για να σας δώσει μια ιδέα για το τεράστιο πλούτο που << Μαύρες οικογένειες Ευγενών >> έχουν συγκεντρώσει από ενοίκια..

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτά οι  << ευγενείς >> οικογένειες είναι πίσω από τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις λανθασμένες φίλο-περιβαλλοντικά κινήματα του κόσμου και ότι τελικά κρυφά (φυσικά) έχουν ως στόχο να περιορίσει την αύξηση του πληθυσμού. Ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι τα πιο εμφανή σύμβολα αυτών των κινήσεων, και οι δύο έχουν συχνά μιλήσει με απόλυτη αναισθησία για την ανάγκη να απαλλάξουν τον κόσμο από τους ανεπιθύμητους ανθρώπους. Η Μαύρη Αριστοκρατία είναι οι ιδρυτές της μυστικής κοινωνίας της εποχής μας από την οποία όλοι οι άλλοι είναι συνδεδεμένοι με τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ που προήλθε από την Επιτροπή των 300 . Η Λέσχη της Ρώμης , το ΚΠΑ. , η RIIA, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ , η Στρογγυλή Τράπεζα… όλα προέρχονται από την επιτροπή των 300 και, συνεπώς, από τις <<  Μαύρες οικογένειες Ευγενών >> . 

Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή – Μαύροι Ευγενείς είναι Αμερικανικές οικογένειες, όπως το Harrimans και την McGeorge Bundys. Η Βουλή των Αννόβερο φαίνεται να είναι γερμανική, αλλά είναι Εβραϊκή . Έτσι είναι και η Βουλή των Αψβούργων.

Έτσι, δεν ήταν πραγματικά οι Γερμανοί που ανέλαβε το Βρετανικό θρόνο … όλα αυτά που ανάφερα δεν είναι τίποτα άλλο από την εποπτεία των << Μαύρων Ιερατείων >> όπου βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο με τα << Λευκά Ιεράτεια >> παγκοσμίως!!!!  Αυτά προς το παρόν θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενημερωτικές επιστολές από μέρος μας για να αφυπνιστείτε και για να καταλάβετε το ποιοι κάνουν κουμάντο παγκοσμίως αλλά και το ποιοι είναι από πίσω τους……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 << ΔΗΙΔΑΜΕΙΑ >>

 

 ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!