SAMAN LYCAN ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INVISILE LYCANS

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INVISILE LYCANS

Προς τους αναγνώστες μας πάσης ηλικίας πάσης εθνικότητας πάσης χρώματος ακόμα και στους πιο παράξενους. Αυτό το άρθρο είναι μια απάντηση προς όλους αυτούς που θεωρούνται ή είναι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ερευνητές του παραφυσικού, του μυστικιστικού, του παράξενου, του ανεξήγητου κτλ. Κτλ.

 Όπως έχω ξανά τονίσει στο παρελθόν σε διάφορα άρθρα μου η INVISIBLE LYCANS TEAM ιδρύθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού από διάφορα παράξενα μυστηριώδεις, αινιγματικά, μυστικιστικά αρχαία ή νέα γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί στην γη κατά τούς αιώνες που πέρασαν μέχρι και σήμερα, στα οποία έχουν δοθεί διάφορες και πολλές εξηγήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Εγώ και οι συνεργάτες μου διαλέξαμε την ονομασία <<Αόρατοι>> για έναν και μόνο σκοπό 

για να μην θεωρηθεί ότι δεν ωφελούμαστε από τις ενέργειες αυτές τις οποίες κάνουμε. Όταν λέω δεν ωφελούμαστε εννοώ ότι δεν έχουμε συμφέροντα από περιοδικά ή από κανάλια ή ακόμα από βιβλία, το κάνουμε μόνο και μόνο από αγάπη , ενδιαφέρον και περιέργεια για το παράξενο.

 Σε διάφορα άρθρα μου τα οποία είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας όπως τα λευκά ιερατεία και άλλα έχουν δεχθεί ειρωνικά σχόλια για το αν είναι αληθινά ή όχι. Όπως έχω ξαναπεί δεν προσπαθώ να πείσω αν είναι αληθινά ή όχι , όπως έχω ξαναπεί μπορείτε εσείς οι επικριτές να το πάρετε σαν μια ιστορία νουβέλας. Αλλά σε κάτι που το έχουμε πει πρώτοι και είναι θέμα δικιάς μας έρευνας θα απαντήσω σε έναν αναγνώστη ενός blog προς το εξής σχόλιο στο περίπου ανέφερε ο αναγνώστης που το όνομα του δεν το αναφέρουμε λόγο δεοντολογικών αρχών ότι για το θέμα της Συρίας το οποίο αναφέραμε << αυτό το ξέρουμε εδώ και χρόνια και τι είναι αυτά που μας λέει δεν μας λέει κάτι καινούργιο>>.

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΆΓΜΑ

 Προκαλούμε άπαντες συγγραφείς ερευνητές λαογράφους χρονογράφους ιστοριογράφους αναγνώστες δημοσιογράφους να μας υποδείξουν

 α) που έχει ξανά ειπωθεί η φράση ΛΕΥΚΌ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ;

β) εφόσον ξέρουν να μας υποδείξουν έστω και με email σε πια περιοχή της Συρίας βρίσκεται το Λευκό Ιερατείο για το οποίο αναφέραμε.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ

 Δεν θέλω να φανώ ότι είμαι πολύξερος αλλά και αντγραφέας εγώ και οι συνεργάτες μου πραγματικά είμαστε άνθρωποι του παράξενου και για αυτό γράφουμε όλα αυτά που γράφουμε, το ότι γράφουμε όμως έχει ερευνηθεί πρώτα. Ποτέ δεν ζητήσαμε από κανένα SITE να μην αναρτήσει δικό μας άρθρο το μόνο που απαιτήσαμε να βάζουν την πηγή του άρθρου.

 Για τα Λευκά Ιερατεία και για αλλά άρθρα Πρώτης παγκόσμιας αναφοράς ή Πρώτης πανελλήνιας αναφοράς αγαπητοί επικριτές μας δεν έχουμε τελειώσει θα επανέλθουμε με πιο τρανταχτά στοιχεία οπότε θα είναι καλό να περιμένετε για να διαβάσετε ώστε να κρίνεται και από μόνοι σας και να καταπιείτε την ειρωνική συμπεριφορά σας. Όμως το ότι ασχολείστε μαζί μας για τα άρθρα τα οποία έχουμε δημοσιεύσει το αν είναι αληθινά ή φανταστικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καταλαβαίνω το να θίξει κάποιος τέτοια ιδιαίτερα ζητήματα χρειάζονται χρόνια έρευνας, δημοσίων σχέσεων, εξόδων, παιδείας και κατάλληλης ανατροφής………. μην το πάρετε στραβά επικριτές μου δεν το εννοούσα για εσάς …..!!! Το ότι υπάρχουν ορθογραφικά λάθη ή ανάρμοστη σύνταξη στα άρθρα μου δε είναι τυχαίο γεγονός……!!!!εμείς δεν είμαστε οι λεγόμενοι ερευνητές του σαλονιού και αυτό θα φανεί στο προσεχές μέλλον.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

 Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μείνει ανικανοποίητη η περιέργεια σας προς το παράξενο από τα μελλοντικά μας άρθρα πάσης φύσεως άλλα και για τις αποστολές της ομάδος οι οποίες <<κάποιες>> από αυτές θα ταράξουν πολύ άσχημα τα νερά κάποιων ερευνητών- ιδεολόγων- μυστηριογράφων- παραξενολόγων- σοφιστών-ψευτοκουλτουριάριδων και προβοκατόρων του σαλονιού προς το παράξενο. Αυτό που έχω να παραθέσω προτού κλείσω για πολλοστή φορά είναι ότι αν κάπου είμαστε λάθος θα δεχτούμε την διόρθωση αν όντως είναι σωστή. Θα δεχτούμε το λάθος μας και θα το αναρτήσουμε διορθωμένο με το όνομα του ατόμου που μας επισήμανε το σωστό.

 Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

<<και θα το διαπιστώσετε ότι υπάρχει…..!!!!>>.

 ΥΓ

Χαρίζουμε με όλη μας την αγάπη στους επικριτές μας χωρίς καμία αντιζηλία το παρακάτω τραγούδι το οποίο μπορεί να είναι όμορφο αλλά κρύβει τόσα…………………

http://www.youtube.com/watch?v=MqPdWsf4Bvk

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INVISILE LYCANS

Αφήστε μια απάντηση