ΣΚΙΕΡΟΣ!!!;;!!! Η ΣΚΙΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜEGAPOLYSOMANCY ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΚΙΕΡΟΣ!!!;;!!! Η ΣΚΙΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜEGAPOLYSOMANCY ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

Όταν ο Saman lycan έγραφε για το περίφημο MEGAPOLYSOMANCY να πω την αλήθεια δεν είχα πιστέψει τα ποιο πολλά από αυτά. Διότι δεν περίμενα με τίποτα να υπήρχε από τόσο παλιά από όσο έλεγε. Ψάχνοντας όμως πρόκειτε για κάτι το οποίο είναι τόσο παλιό όπου δείχνει να ξεκινά με τις πρώτες πόλεις που ιδρύθηκαν στην γη. Είναι ένα πράγμα δύσκολο και καθόλου κατανοητό και για αυτό πολλοί ερευνητές το έχουν αφήσει στην άκρη διότι δεν έχουν καθόλου πληροφορίες για τα θέματα αυτά, μα και να είχαν δεν θα μπορούσαν να τις κατανοήσουν και να τις εξηγήσουν παραπέρα!!!!

Πιστεύω ότι ο Saman Lycan  έχει κάνει μια πολύ περίφημη δουλειά στο θέμα αυτό όπου αν να μπείτε κάπως στο νόημα του MEGAPOLYSOMANCY!!!!

Ενας φίλος με ενημέρωσε ότι στο διαδίκτυο εδώ και καιρό κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου δείχνει ένα περίεργο σκοτεινό και σκιώδης πλάσμα να κατεβαίνει από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας και να χάνετε σε ένα μπαλκόνι ενός διαμερίσματος λίγα μέτρα πριν τον δρόμο…. Δείτε το βίντεο που έχω παραθέσει παρακάτω.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=beX2aMws_qw#t=38[/youtube]

Το εν λόγο βίντεο έχει υποστεί τους απαραίτητους ελέγχους για το αν έχει υποστεί κάποια παρέμβαση από τον δημιουργό του από τα προγράμματα των ειδικών εφέ και βρέθηκε να είναι αρνητικό!!!! Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα το οποιο δείχνει το βίντεο είναι αληθινό!!!! Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια πλάσματα; Είναι πέρα κάθε φαντασίας!! Μα αν σκεφτούμε αυτά τα οποία γράφει ο Saman Lycan στα άρθρα του για το MEGAPOLYSOMANCY δείχνει να είναι υπαρκτά και κατανοητά. Βέβαια το θέμα για να πιστέψει κάποιος σε αυτά τα οποία γράφει όπως είπα και ποιο πάνω είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν είναι και τόσο κατανοητά. Όχι από πλευράς του Saman Lycan αλλά από την ίδια υπόθεση αυτήν όπου υπάρχει εδώ και χιλιετηρίδες! Δηλαδή θα πρέπει κάποιος να είναι μυημένος στην όλη υπόθεση ώστε να καταλαβαίνει και να ξέρει….

Ρωτώντας τον Saman Lycan για το συγκεκριμένο βίντεο μου είπε τα εξής:

SAMAN LYCAN

Από τις κινήσεις αλλά και τις αρθρώσεις όπου δημιουργούνται στα γόνατα και στους αγκώνες πρόκειτε για << Σκιομορφιστή >> μια πολύ κακιά οντότητα από κάποια άλλη διάσταση!! Εφόσον μου λες ότι δεν έχει υποστεί το βίντεο επεξεργασία με ειδικά εφέ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο. Και αυτός που το τραβούσε δεν είναι τίποτα άλλο από κάποιον ανιχνευτή όπου το είχε εντοπίσει…

ΑΙΣΧΎΛΟΣ

Οπότε έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο πρώτη φορά αποτυπώνετε σε κάμερα. Το θέμα είναι ποιος θα το πιστέψει;

SAMAN LYCAN

Η πρώτη φορά είναι όπου το βλέπει γενικός το κοινό έναν << Σκιομορφιστή >> και για να διέρρευσε το βίντεο αυτό δεν διέρρευσε στα καλά καθούμενα θα υπάρχει λόγος που το διέρρευσε το << Πλήρωμα >>. Σίγουρα τους ξέφυγε από το << Ρήγμα >> και δεν μπόρεσαν να το γυρίσουν πίσω. Από ότι φαίνεται ο << Σκιομορφιστής >> είναι τεράστιος οπότε αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Σίγουρα για μένα διέρρευσε για να κινητοποιηθούν και άλλα << Πληρώματα >> από άλλες πόλεις ή χώρες ώστε να έχουν την βοήθεια που θα χρειαστούν…

ΑΙΣΧΎΛΟΣ

Από άλλες πόλεις; Γιατί δεν μπορούν τα ιεράτεια να τα βγάλουν πέρα μόνα τους σε αυτήν την χώρα; Δεν φτάνουν τα πληρώματα;

SAMAN LYCAN

Όπως βλέπεις πρόκειται για έναν τεράστιο << Σκιομορφιστή >> όπου μπορεί να διασπαστεί σε πολλά κομμάτια!! Έχουν πολλές ιδιότητες αυτά τα αλλόκοτα όντα!! Και για ένα τέτοιο αλλόκοτο ον όπου ξέφυγε του << Ρήγματος >> θα πρέπει να έχουν βοήθεια από πολλά και έμπειρα << Πληρώματα >>….. Για να σου δώσω να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει θα πρέπει να σου εξηγώ πολλές μέρες και στο τέλος μπορεί να έχεις καταλάβει το ένα τρίτο από αυτά ή και τίποτα.

Είπαμε και άλλα πολλά επί του θέματος και πράγματι είναι πολύ δυσκολονόητα. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν, και για μας τους απλούς ανθρώπους φαίνονται ως απίστευτα και φανταστικά. Ίσως είναι καλύτερα έτσι το να φαίνονται απίστευτα και φανταστικά, ίσως είναι καλύτερα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την ύπαρξη τους αλλά και το τι είναι το MEGAPOLYSOMANCY, ίσως είναι καλύτερα που δεν έχουμε αυτές τις γνώσεις και είμαστε απλός καθημερινοί άνθρωποι. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


7 σκέψεις στο “ΣΚΙΕΡΟΣ!!!;;!!! Η ΣΚΙΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜEGAPOLYSOMANCY ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

 1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΚΟΤΑ ΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MEGAPOLIMANCY EINAI ENA ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΞΕΦΥΓΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

 2. SAMAN αυτά μας παρακολουθούν? μας ρουφούν ενέργεια? Έχουν σχέση με την Εκάτη? αν και δεν το νομίζω αυτό απλά ρωτάω. Πως εξουδετερώνονται ή τουλάχιστον απενεργοποιούνται? Απάντησε ότι επιτρέπεται.

  1. arathas!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗ!!!!

   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ << ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ >> ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ….. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΜΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ….. ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. ΑΙΣΧΥΛΟ!!!!

  ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY!!!!

  ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!;!

  ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝ ΑΥΤΟ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΟΤΙΕΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ << ΠΛΗΡΟΜΑΤΩΝ >> ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

Αφήστε μια απάντηση